View Full Version : Case bantuite
Cinemania
08 Jul 2009, 08:43
atmosfera creepy, obiecte care tzopaie prin camera, zgomote ciudate, actiune ingramadita intr-un spatiu dead alive, bla bla bla
cred ca primul horror in genul asta e The Fall of the House of Usher a lui Epstein
seria Amityville Horror deja e clasica
Beetlejuice, The Haunting (Wise, desigur), Poltergeist...
mai avem House on Haunted Hill, clasicul si remake-ul (care e cam balaros)
aici intra si Shining-ul lui Kubrick sau The Others
sau The Grudge sau 13 Ghosts (+remake-ul)...sau...
mai bagati si voi
mie imi plac la greu astea...accept orice fel de fenomene spurcate cat timp avem tensiune si personaje care se caca pe ele...si mereu e bine sa castige casa :D
Eu urmaresc documentarul ala de pe discovery chanel,vineri de pe la 22:00,"A haunting",cu toate ca le-am cam invatat pe toate pe de rost,ma relaxez.Sunt toate in genul haunted houses.
The Legend of Hell House
The Orphanage(hai ca intra si asta)
Psycho
1408
bla bla bla...cam toate sunt cu case bantuite,altfel nu prea mai gasesc astia intriga
Poltergeist a fost unul dintre cele mai bune filme cu case posedate.
corinka
08 Jul 2009, 10:44
Rose Red si The Shining, dupa Stephen King.
Cinemania
08 Jul 2009, 10:57
Poltergeist a fost unul dintre cele mai bune filme cu case posedate.
in plus avem si serialul care in multe ep. e destul de reusit
Cinemania
08 Jul 2009, 11:01
Eu urmaresc documentarul ala de pe discovery chanel,vineri de pe la 22:00,"A haunting",cu toate ca le-am cam invatat pe toate pe de rost,ma relaxez.Sunt toate in genul haunted houses.
am prins cateva episoade din zbor cand ma dadeam pe net si era tv-ul pe discovery...tot timpul mi-au tras cu ochiul...da' prefer filmele totusi pentru ca documentarul ala e despre kestii intamplate in realitate si de cele mai multe ori sunt tentat sa cred ca multe faze sunt "regizate" :D
The Orphanage(hai ca intra si asta)
but of course...
btw, a vazut careva Session 9 ?
The Haunting din '99(remake-ul)nu a fost de aruncat.Prima data pe asta l-am vazut la tv,si apoi mi-am luat originalul,este adevarat ca nu se compara,dar totusi este ok:D
Cinemania
08 Jul 2009, 20:53
The Haunting din '99(remake-ul)nu a fost de aruncat.Prima data pe asta l-am vazut la tv,si apoi mi-am luat originalul,este adevarat ca nu se compara,dar totusi este ok:D
:D
plozii cautand-o launtric pe Theo sub cearsaf
doctorul bagat la apa de sculptura aia
Luke eliberat de capatzana
pereti, geamuri, scari contorsionandu-se
si tata lor, master Crain, salasluind prin zona ca un neprimit in paradis
clar, intra la bantuieli de gustat macar 1 data (io l-am mai regurgitat de cateva ori, desi filmul, privit obiectiv, e mai futil decat un beci parasit)
m-a cam enervat Eleanor, nu personajul, ci cum a jucat Lili Taylor
Eu nu o suport deloc,si nici Catherine Zeta-Jones nu m-a impresionat cine stie ce:)
Cinemania
08 Jul 2009, 21:00
Eu nu o suport deloc,si nici Catherine Zeta-Jones nu m-a impresionat cine stie ce:)
perfect :D
Pot spune ca am vazut ambele variante la The Shinning dar cea cu Jack Nicholson mi-a placut mai mult . Varianta clasica . Am citit si cartea mi-a placut extraordinar de mult .
Beetlejuice e prea frumos . Scuzati-ma daca ma insel , dar am impresia ca Beetlejuice e facut de Tim Burton ?
Cinemania
08 Jul 2009, 22:46
Beetlejuice e prea frumos . Scuzati-ma daca ma insel , dar am impresia ca Beetlejuice e facut de Tim Burton ?
da, Tim e in spate
Multumesc . Ma uit la filmele regizate de Tim Burton si sunt multe si frumoase . El si Johnny Depp fac un " cuplu " frumos .
Cinemania
08 Jul 2009, 22:53
are si Tim slabiciunile lui...oricum i-au iesit toate combinatiile cu Johnny
Asta asa e . Ca sa iei ca o casa bantuita poti spune de " The Grudge " ca aia e casa bantuita . Alta casa , dar e apartament e apartamentul unui om care a murit si era posedat , la 2 blocuri departare de mine.
Cinemania
08 Jul 2009, 22:57
Asta asa e . Ca sa iei ca o casa bantuita poti spune de " The Grudge " ca aia e casa bantuita . Alta casa , dar e apartament e apartamentul unui om care a murit si era posedat , la 2 blocuri departare de mine.
=))
si s-a intors intre timp sa bantuie cartierul ?
Nu . Dar se uita funny la mine si la prietena mea de atunci . Eram la scara la ea . Tipul , de fapt mosul , statea la 1 si avea acoperite toate geamurile cu ziare . Eu cu prietena mea ne jucam cu papusile si a deschis usor usa de la scara si se uita la noi . Eu m-am speriat .
Nikolle007
09 Jan 2012, 22:33
a aparut '' The Innkeepers "
The Messengers
El Orfanato
Mirrors - e un mall bantuit :D , dar cred k merge la categoria de case bantuite...
The Woman in Black
La Herencia Valdemar :D o proprietate care pare sa fie bantuita
Hide and Seek
The Presence
Don't be afraid of the dark
Insidious
Grave Encounters aici e un spital bantuit, dar merge... :D
gill331
16 Apr 2012, 10:40
insidious , inkeeper , amytivile
SQueeZer
10 Jan 2014, 16:41
1. Paranormal Activity (Toata seria)
2. The Haunting of Whaley House (2012)
3. The Apparition (2012)
4. The Pact (2012)
into_the_labyrinth
19 Aug 2014, 16:44
Rose Red
http://www.imdb.com/title/tt0259153/?ref_=fn_al_tt_1
The Haunting in Connecticut
http://www.imdb.com/title/tt0492044/?ref_=nv_sr_2
The Conjuring
http://www.imdb.com/title/tt1457767/?ref_=nv_sr_1
Mr.Halloween
26 May 2015, 20:05
Eu am reusit sa vad toata franciza Amityville Horror si majoritatea filmelor sunt slabe.N-au nicio treaba cu povestea reala.Chiar si prima parte se abate mult de la subiect.
Theodor2011
05 Jul 2015, 11:27
Casa din The Others si din The Woman in Black (remake 2012)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.