Olivica
06 Jul 2009, 13:00
Salutari din Olanda!! M-am inscris de curind pe acest site cu dorinta de a gasii un film foarte vechi. A fost difuzat pe TVR 1 prin anul 1990,daca nu ma insel, era in fiecare vineri Cinematograful de noapte. Este vorba de un scriitor tanar care se indragosteste de o femeie apropiata varstei mamei lui. Cred ca ea se numea Ina...Deoarece mama lui este impotriva relatiei lor, Ina dispare subit din viata lui cu hotararea de a-si face un tratament de intinerire. Gaseste un doctor care la un interval de nu stiu cate zile ii injecta un ser, intinerind-o cu vreo 20 de ani. Cei doi se vor reintalni dupa cativa ani, el nerecunoscand-o. De data asta ea se numeste Edith?!!
Se hotarasc sa locuiasca impreuna, dar dupa o perioada se despart,deoarece el inca suferea dupa prima lui iubire, adica tot ea dar cu varsta adevarata.
Intr-o zi el este cautat de doctorul care o trata, acesta e f disperat ca nu o gasea pe ea s-a trateze. Daca serul nu era administrat la timpul potrivit ea imbatranea brusc si murea. Pana la urma o gasesc intr-un castel, ea are aproape 90 de ani, si nu mai poate fii salvata. Moare in bratele lui...
Am vazut acest film cand aveam 13 ani si nu l-am putut uita niciodata...
As fii foarte bucuroasa daca cineva mi-ar putea spune cum se numeste filmul!
Se hotarasc sa locuiasca impreuna, dar dupa o perioada se despart,deoarece el inca suferea dupa prima lui iubire, adica tot ea dar cu varsta adevarata.
Intr-o zi el este cautat de doctorul care o trata, acesta e f disperat ca nu o gasea pe ea s-a trateze. Daca serul nu era administrat la timpul potrivit ea imbatranea brusc si murea. Pana la urma o gasesc intr-un castel, ea are aproape 90 de ani, si nu mai poate fii salvata. Moare in bratele lui...
Am vazut acest film cand aveam 13 ani si nu l-am putut uita niciodata...
As fii foarte bucuroasa daca cineva mi-ar putea spune cum se numeste filmul!