View Full Version : Colombo
ionutgreere
05 Jul 2009, 11:36
Am luat de curand toate serialele Columbo si as dori sa stiu cine ma poate ajuta si pe mine cu subtitrarile in limba romana pentru ca nu le am decat la seria pilot.Va multumesc
Cine ma poate ajuta id/ul meu de mess este ionut_greere
capodecina
05 Jul 2009, 16:50
Subtitrare in limba romana gasesti doar la primul sezon, in rest... engleza. Poti sa le downloadezi de pe www.regielive.ro
kanibalo
07 Jun 2010, 14:27
Colombo, unul dintre cele mai bune seriale detectiv all -time
capodecina
07 Jun 2010, 14:51
Colombo, unul dintre cele mai bune seriale detectiv all -time
CLAR!
Medicate
15 Jun 2010, 22:40
mai era un serial foarte smecher ... Kojac parca ( am scris dupa cum s-aude ) !
sweetamber
15 Jun 2010, 23:44
Super seriale, si Colombo, dar si Kojac.
App, stiati ca actorul din Kojac a mers cu copii la frizer pt "coafura" din film? A motivat ca asa nu s-au speriat acestia de el, situatie care s-ar fi intamplat cu siguranta daca ar fi aparut asa acasa.:)
paul_aramis
16 Jun 2010, 01:01
Super seriale, si Colombo, dar si Kojac.
App, stiati ca actorul din Kojac a mers cu copii la frizer pt "coafura" din film? A motivat ca asa nu s-au speriat acestia de el, situatie care s-ar fi intamplat cu siguranta daca ar fi aparut asa acasa.:)
no shit! moamă da' ce vizionar o fost omu' de s-o fo' tuns cu 4 ani (cel puţin!) înainte să facă Kojak:
http://www.weekendhobby.com/offroad/newenergy/picture%5C65255021273.jpg
capodecina
18 Jun 2010, 19:52
Tot asa... in genul Columbo ar mai fi Murder, She Wrote http://www.cinemagia.ro/filme/murder-she-wrote-verdict-crima-6511/
Kojak , ca sa fim corecti .. tipu' ala simpatic cu o acadea in coltul gurii -spre deosebire de Colombo, mereu cu trabucul in mina (dar cica era nefumator, se vede in film ca nu scoate nici un fum).
Era o poanta pe vremuri , ca Kojak ar fi cintat impreuna cu cintareata noastra-nu mai stiu care- "mi-am prins busuioc in par , mai...". Oricum , Telly Savalas avea farmec , dar Peter Falk a fost si mai si.
carmen_angelus_romila
31 Aug 2018, 09:11
Un serial extraordinar de tare al vremurilor de demult..!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.