PDA

View Full Version : Cum v-ar fi placut sa se termine...?

corinka
02 Jul 2009, 18:47
Probabil ca vi s-a intamplat nu o data sa va dezamageasca finalul unui film. Sau nu neaparat sa va dezamageasca, dar poate ca v-ar fi placut mai mult alt final. Edte vreun film anume care v-ar fi placut sa se termine altfel decat s-a terminat? Cum ati fi preferat?

Pauline Kael
02 Jul 2009, 18:55
Spoilere

Deci io as fi vrut ca la sfarsit(FARA SPOILERE) la Corpse Bride,cadaverica sa ramana cu dragostea nu cu nimic,si la Watchmen sa fie un fianl "mai " corect ,nu sa crape Rorschach si Ozy sa nu faca ce vrea si in Nanny Mc Phee sa se marite Nanny cu Colin Firth.Revin.

Pauline Kael
02 Jul 2009, 19:41
Cori, cum ti-ar fi placut sa se termine Kill Bill?:D

corinka
02 Jul 2009, 19:47
Asa cum l-a terminat Tarantino. :D

Lili1982
02 Jul 2009, 22:25
Eu as fi vrut tare mult sa vad macar la final "afurisitul" ala de tablou din RocknRolla :))

legardere
03 Jul 2009, 09:12
Chiar daca nue un film "de sine statator", iar parerea mea si e legata foarte mult de acest context, e pacat de finalul "Prison Break"-ului, puteau tovarasi scenaristi sa opteze pentru orice alta idee (inclusiv sa lase libertatea spectatorului de a face speculatii), decat ingramadeala aia de "Final break".

ricutza
03 Jul 2009, 09:48
Chiar daca nue un film "de sine statator", iar parerea mea si e legata foarte mult de acest context, e pacat de finalul "Prison Break"-ului, puteau tovarasi scenaristi sa opteze pentru orice alta idee (inclusiv sa lase libertatea spectatorului de a face speculatii), decat ingramadeala aia de "Final break".

mie deja de la seria a doua (la care m-am si oprit cu uitatul) mi-ar fi placut sa se fi terminat altfel.

ricutza
03 Jul 2009, 09:52
City of Angels mi-ar fi placut atat de tare sa aibe un final fericit.
Si ma rugam ca povestile din Amorres Perros (cea cu catelusul disparut si cu cea cu rotweillerul) sa se termine pozitiv. Ma rog, a doua are totusi un final relativ ok, dar mi-ar fi placut sa nu existe masacrul.