PDA

View Full Version : Debanarea lui Halebardul

Pauline Kael
30 Jun 2009, 14:47
Dragii mei,astazi a mai plecat unu' dintre noi,cum cade cate un proiectil de ban ca un scuipat al Domnului,pac p-ala care e mai fara pile.Keep,vino sa ne rugam impreuna,sa facem o mantra.
Cer debanarea lui Hale,cine e de acord?

corinka
30 Jun 2009, 14:49
Pauline, o ceri degeaba, nu are rost. Topicul acesta va fi inchis, sunt aproape sigura.

Pauline Kael
30 Jun 2009, 14:49
Cori ,esti de acord,citesc in ochii Umei asta.

StefanDo
30 Jun 2009, 14:51
nu am sa inchid topicul, dar hale tot dupa cinci zile va fi debanat

Pauline Kael
30 Jun 2009, 14:53
Stefan,vad o urma de umanism,this is the begining of a beautiful friendship:D Si te rog sa-l aduci pe ALS inapoi.

corinka
30 Jun 2009, 14:53
Cori ,esti de acord,citesc in ochii Umei asta.

Cu ce, cu debannarea sau cu inchiderea topicului? :D

Pauline Kael
30 Jun 2009, 14:56
Cu toate,draga,cu toate:)Nu-i greu paloshul cela? Sa nu ne ranesti:D (Si eu m-am spalat pe dinti cu Colgate).

vicki
30 Jun 2009, 15:24
Dragii mei,astazi a mai plecat unu' dintre noi,cum cade cate un proiectil de ban ca un scuipat al Domnului,pac p-ala care e mai fara pile.Keep,vino sa ne rugam impreuna,sa facem o mantra.
Cer debanarea lui Hale,cine e de acord?

no shit , da de ce l-au banat??????

Neuptolem
01 Jul 2009, 00:33
no shit , da de ce l-au banat??????
S-a luat de un scenarist.:|

corinka
01 Jul 2009, 01:03
Propunere pentru supermoderatori si admini: cred ca se impune crearea unei noi sectiuni, Debanati-l/o. :))

Pitbull
01 Jul 2009, 02:06
Nah, nici vorbä... Ar fi prea mult, pentru un fleac atât de mic. Mai bine sä fie clar pentru toatä lumea ridicolul acestor exercitii de frictionalitate: "debannati-l pe X, Y sau Z", numai fiindcä-i e simpatic lui A, B sau C - de parcä noi l-am fi bannat de flori de mär. Nicäieri în regulament nu scrie cä "deciziile administrative se iau prin vot popular, plebicist, poll online, etc."; tocmai tu, Corinka, ar trebui sä-ti amintesti de exceptiile de neconstitutionalitate - ca si, pe de altä parte, de luciditatea proprie oricärui magistrat, când spui chestii de genul: "n-am prea urmärit ce s-a întâmplat, nu stiu de ce e bannat, dar cer sä revinä". Cum ar da o asemenea atitudine în instantä - mmm? ;)

Cinemania
01 Jul 2009, 02:27
n-aveti somn? :D

Pitbull
01 Jul 2009, 02:51
Acu' n-avem, da' poate ne-aduce mai pe searä.

corinka
01 Jul 2009, 08:23
@Pitbull
Am cerut eu debannarea cuiva fara sa stiu pentru ce a fost bannat? Doar am intrebat de ce a fost bannat un user si dintr-odata am fost introdusa (onorific, poate, ca altfel nu) in nu stiu ce harem! :))

In privinta postarii mele de mai sus, faceam misto, n-ai sesizat ironia?

Singura data cand am propus debannarea cuiva a fost in cazul lui Pauline, dar si atunci am votat pentru debannare doar dupa un "termen de incercare", se poate verifica.

Am spus ca nu-i iau apararea nici lui Judex, dar, totusi, spiritul meu justitiar [=)) aici parca ar fi scris un viitor scenarist buftean =)) ] m-a facut sa intreb de ce impotriva lui Stefan_c nu s-a luat nicio masura?
Si continuu cu o alta intrebare: De ce Judex nu a primit nicio sanctiune cand i-a spus Dragomarei, citez: Ia mai du-te-n pizdoiu' ma-tii!. Adica sunt persoana care pot fi jignite fara a se lua nicio masura, in timp ce daca atingem altele, chiar si numai cu o floare [virtuala, desigur!], suntem aspru pedepsiti?

Pit, te rog sa nu interpretezi ca as avea ceva cu tine, Doamne fereste, din contra, te stimez si am toata aprecierea pentru tine, esti una dintre putinele persoane de pe forum carora le-as regreta sincer eventuala plecare de pe cinemagia. Dar m-ai provocat tocmai pe mine, desi am mai sustinut ca nu userii trebuie sa hotarasca cine sa fie debannat, ci conducerea, ceea ce nu ii poate impiedica pe useri sa faca propuneri, cum am facut si eu in cazul lui Pauline.

Intrebarile de mai sus erau mai mult retorice, dar, daca raspunde cineva, e mai bine!

Pauline Kael
01 Jul 2009, 09:43
Mistah J
Guru

Location: Arkham Asylum for the Criminally Insane... with Harley Quinn
Posts: 682 Unii utilizatori (k d ex eu) orikum nu citesk k skrie ALS p forum pt k e f greu d urmarit.
Akum ashteptam sa s duka si supusii lui.
Halebardul a fost banat din cauza unuia ca Mistake ,care a intrat pe topicul lui Hale cu Joc virtual si l-a luat la misto.Keep a sarit si el a puna paie pe foc ,si Hale care e un barbat adevarat a ripostat si a luat ban(acum Stef regreta).Mistake asta are cinci clone(Gengar,alakazam,altele p-aici,nu ma obosesc) este un post-adolescent intarziat,insolent si inutil.De asta a luat Hale bann pt ca se implica,posta,se juca,pt ca altii sa fie platiti ca unii se distreaza.Iata pe cine apara ilustrul regizor/scenarist Keep,pe acest MistakeJ care arunca asa ca te o postare negandita si pe urma se da lovit(Stefan ii stie antecedentele)(Keep regreta ca Hale a luat bann,dar cam tarziu).Halebardul nu e o carpa efeminata sau un user razgaiat si obraznic,se stie ca l-a pus la punct pe Suspect de bizar cand acesta din urma il injura fara sens pe ALS.Asa ca desi pareti ca tineti la forumul asta,habar n-aveti.O sa deschid si eu niste topice,discutii(am un caietel) cand se intorc Hale,ALS ,Ambra,etc.

Chambord
01 Jul 2009, 09:49
fara Hale a-nceput sa bata alizeul frunza-n dunga p'acilea

Pauline Kael
01 Jul 2009, 09:52
Exact,eu nu ma mai implic,pt ca si eu am fost tratata aiurea,iti piere cheful sa mai scrii on topic(,scriu intr-un caiet,ce filme am vazut,ce vreau sa vad,am liste intregi,cu subiecte).Ne e dor de Halebardul:( Banarea te inraieste si te face mai absent,nimeni nu te plateste ,vb lui Hale,faci totul din placere,iar altii isi iau salariul din asta.

Chambord
01 Jul 2009, 10:00
Pauline, sunt curios cam ce scrii tu in caietzelu ala :-? Zi-ne si noua nu fi rea, plsssssssss

Pauline Kael
01 Jul 2009, 10:03
Sunt prea suparata pe forumel.Mi-am adus aminte de toate nedreptatile,de toate provocarile,manipularile,de toata indiferenta,ura si invidia...daca nu era ALS nu ma debanau niciodata,si pentru ce?
Chiar e aiurea ca Halebardul a LUAT DOAR EL BAN.Iar se fac discriminari,e firesc ca oamenii sa se retraga,tie daca se rade de tinesi ti se inkide usa in nas,mai intri acolo de unde esti izgonit?

Chambord
01 Jul 2009, 10:16
Pauline, e firesc sa fii suparata dar gandeste-te ca dincolo de cei care te-au banat sau te-au sicanat sunt cei care te-au asteptat si au vrut sa vii mai repede inapoi. Daca pentru primii ai resentimente, celor din urma ce le oferi ? Acelasi lucru ? Time will heal your wounds. I shall wait.

Neuptolem
01 Jul 2009, 10:22
Sunt prea suparata pe forumel.
Atunci cand nu ai un fundament solid strans legat de prezenta si aparitia ta pe un forum, e normal sa te apuce plictiseala, taifasul inutil, ispita teribilismului virtual, iesirilor necontrolate, etc.
Eu nu te-as fi debanat decat dupa 6 luni. Iar atunci daca imi mirosea urat vreun mesaj al tau te banam iar pt 6 luni, si tot asa. Cred ca in 6 ani te-ai fi potolit.
E normal ca oamenii care nu sufera de lene ori cronofagie sa se retraga din cand in cand, sa ia pauze, samd. Ceilalti sunt probabil platiti.
A fost corect justitiar ca Halebardul a luat bann - desi e un nice guy, dar a sarit calu' - s-a luat de Keepwalking, un tip ce ne onoreaza cu prezenta sa pe forum deoarece e Cineva in real-life, zic eu, mai tare ca ALS.
Daca se rade de mine si mi se inchide usa in nas, nu se mai pune "problema" revenirii, pt mine "oamenii" aia nu mai exista. Daca doar eram izgonit fara sa se rada, probabil as fi revenit.
Oricum, cred ca am facut exceptia asta pe forum...

Pauline Kael
01 Jul 2009, 10:25
Pauline, e firesc sa fii suparata dar gandeste-te ca dincolo de cei care te-au banat sau te-au sicanat sunt cei care te-au asteptat si au vrut sa vii mai repede inapoi. Daca pentru primii ai resentimente, celor din urma ce le oferi ? Acelasi lucru ? Time will heal your wounds. I shall wait.
Chamb,ai dreptate,dar ar trebui sa dezgrop totul ca sa vezi ce ma doare,sa intelegi...
Asteptam sa fie debanat Halebardul...N-ai cumva o paleta de muste? Bazaia o molie p-aici...Pleasc!

Sihaya
01 Jul 2009, 10:34
K tot suntem la capitolul bannari, plecari si suparari, am inteles k Ambra a primit bann definitiv. E adevarat, StefanDo?

Neuptolem
01 Jul 2009, 10:40
Da, cand intri doar cu scopul de a deranja e normal sa primesti bann definitiv.

Pauline Kael
01 Jul 2009, 10:44
Stefan,spune ce mi-ai zis si mie ieri,ca sa se linisteasca spiritele.Multumesc:)In loc sa-l ajutam pe Stefan si Gloria cu binele,mai mult ii zapacim.Dar mi-e dor de ei: de ALS ,Ambra,Hale,parca au plecat la razboi:((

StefanDo
01 Jul 2009, 10:46
ambra n-a primit bann definitiv, de fapt bann-ul lui expira la noapte :D

s-ar putea sa renuntam la bann-urile definitive

keepwalking
01 Jul 2009, 10:47
ok, imi exprim si eu punctul de vedere:

Marea problema a majoritatii celor care intra pe forumuri, dar si pe alte forme de comunicare virtuala (mess, de exemplu) e ca au tendinta clara de a trai intens aceasta viata virtuala. Netul amplifica surprinzator de mult anumite stari care, in viata reala, ar fi avut o intensitate mult mai redusa. De pilda, daca eu i-as fi spus Halebardului, la o bere, ca Dragos Bucur nu ma impresioneaza ca actor, cu siguranta ca nu mi-ar fi spus in fata ca sunt idiot. La aceeasi bere, daca Mistah J i-ar fi zis Halebardului, cu ironie, sa-si ia o camera si sa toarne acel film virtual, probabil ca Halebardul nu i-ar fi tras penibila injuratura: "Sa te futa scooby doo, 101 dalmatieni, etc". Insa, neavand partenerul de dialog in fata ta, in asa fel incat sa-i analizezi corect tonul vocii, mimica figurii, gestica, ci doar avand in fata, pe monitor, o insiruire de fraze impersonale, toata perceptia ta se distorsioneaza. Incepi sa interpretezi "partitura" celuilalt de pe ecran dupa cum iti "canta" dispozitia ta de moment.
In plus, netul e pervers prin faptul ca te face sa resimti frustrarea de a nu putea sa le demonstrezi celorlalti felul tau de a fi in realitate. De aici, starile de nervi exacerbate. Dar si accesele de vanitate, de genul: "Nu ai voie sa intri pe topicul meu, ca mi-l strici daca scrii 2-3 mesaje aflate in afara temei". E gresita atitudinea asta. Fiecare e liber sa spuna ce vrea, oriunde, chiar daca depaseste cadrul discutiei. Fireste, nu trebuie sa fie injurios sau sa persiste in a bate campii.
Eu nu am sarit neaparat in apararea lui Mistah, ci a unui principiu. Mistah a facut la adresa halebardului o remarca departe de a fi jignitoare. Iar acesta s-a apucat sa-l injure. Ei bine, nu pot sa accept asta. Poate ca am facut-o si pentru ca fusesem la randul meu luat in suturi, fara motiv, de halebardul. Observasem mai demult tendinta sa de a se erija intr-un rasfatat al forumului, incepand sa-si permita orice pe aici. Nu am nimic cu tendintele astea vedetiste, dar sa nu ma calce pe bataturi.
Cam atat am vrut sa spun.

Pauline Kael
01 Jul 2009, 10:48

Stefaaaan,te iubesc,urrraaaa!

Pitbull
01 Jul 2009, 16:16
@Pitbull

(...)

Intrebarile de mai sus erau mai mult retorice, dar, daca raspunde cineva, e mai bine!
Cori, ar fi cazul sä stii, de-acum, cä te consider o interlocutoare de calitate, capabilä sä facä fatä si unor ciocniri de argumente si contraargumente mai energice, färä a lua NIMIC cu titlu personal.

Gloria
01 Jul 2009, 17:24

Ambra va mai ramane banat o vreme! A recurs la amenintari fizice si pana sa-l iertam va mai trece un timp.

Pauline Kael
01 Jul 2009, 20:39

Ambra va mai ramane banat o vreme! A recurs la amenintari fizice si pana sa-l iertam va mai trece un timp.
Gloria,n-a recurs la nimic,a zis doar ca-si da intalnire cu cei care il ponegresc pe forum in realitate(am inteles ca se cunosc in realitate).Pai Stefan a zis una,nu mai inteleg nimic.Si cam cata vreme mai ramane banat?
Timpul le rezolva pe toate.

buticut
02 Jul 2009, 00:08
De acord cu Keep,desi ce probabil il deranjeaza pe Halebardul la el e lipsa lui de entuziasm,indiferent ca e vorba de vreun festival sau de un anticipated movie. Tre sa recunosti Keep ca ne cam tai elanul si te iei de noi daca ne vezi mai excited - cum a fost si in topicul cu Cannes 2009,toata lumea comenta ca de abia astepta sa vada reactia la filmul x si y si tu ne numeai snobi,neavand niciun interes sa discuti despre premii.

Si da,in scris toata lumea e mai curajoasa,se simte mai stapana pe sine, caci prin evitarea unui contact vizual. Iti poti ascunde defectele,slabiciunile,punandu-ti o masca pe fata. In scris eu ma simt mult mai libera,pun pariu ca unii ar fi insa surprinsi sa afle ca in realitate sunt timida :).Cred ca daca ne-am intalni face-to face, toti am fi prieteni :).

Cat despre banari,debanari, propun sa nu se mai deschida astfel de topicuri daca banarea nu tine mai mult de doua saptamani-trei. Adica,ce naiba,nu am nimic impotriva lui Hale,dar nu cred ca moare cineva 5 zile fara el.Cu atat mai mult cu cat stiti ca revine,nu vad sensul acestor topicuri. Iar Ambra...inteleg ca are simpatizantii lui,eu nu il cunosc,nu i-am urmarit mesajele,asa ca nu ma pronunt,dar fiecare trebuie sa isi asume ce scrie.A incalcat regulamentul,plateste.Oricat de simpatic ti-ar fi un anumit user,banarile trebuie sa fie date pe considerente strict obiective.

Si asa vor reveni toti,nu va faceti griji :).Doar spammerii si userii irecuperabili (desi nu cred ca avem asa ceva :D) ar trebui banati definitiv.Poate si Suspectu' ar reveni la sentimente mai bune daca i s-ar da drumul, pana sa dea de ALS a fost de treaba,apoi nu stiu ce s-a intamplat de a luat-o razna.

Pauline Kael
02 Jul 2009, 09:45
Si pe Halebardul il doare in spate de forum.

halebardul
08 Oct 2009, 22:58
Corect.

La revedere.

illotempore2002
09 Oct 2009, 00:09
Propun ca halebardeala sa nu fie banat. sa ramana debanat mititelul. nu de alta dar este atat de labil psihis si fiecare vorbulita grea despre ratarea lui il doare asa de tare "distractie" masochista pt el prezenta aici. in clipele lui de disperare, vine aici sa primeasca bice care in neputinta lui, ii provoaca placere. atat de disperat si de suferind e, puisorul. isnt that fun?

Dragomara
09 Oct 2009, 05:01
Nu ştiu despre voi, mă rog, categoric unii nu au altceva mai bun de făcut nici pe Net şi nici în viaţă de au timp de râs şi notificat ceea ce nu e de fală, deci nu ştiu despre voi, însă eu am început să mă cam satur de el. Pe bune. Io cea care sunt pentru toleranţă şi acceptare consider că tipul a întins un pic cam mult coarda, vă rog acum daţi-i, frate, ce cere/ merită!

Să râzi de prostia şi de tâmpeniile pe care le debitează unii pentru mine nu e deloc fun.

Deleted
12 Oct 2009, 23:42
am votat pentru debanarea lui

Judex
12 Oct 2009, 23:43
Genial!
Se pare ca si eu.

Dragomara
12 Oct 2009, 23:44
am votat pentru debanarea lui
hai că eşti tare! :-* :-* :-* :-* :-*
ăăăă... mai exista oare vreo altă opţiune?! :-?
:x :x :x >:D< >:D< >:D< >:D<

Deleted
12 Oct 2009, 23:45
si o bere?

in numele lui, ca doar n-o sa vina cu noi la o bere :))

dar noi, fratii, nu??? :)

cand ma intorc :P

Judex
12 Oct 2009, 23:46
Pai vezi ca intre noi fratii ti-am dat niste apeluri pe mess. :D

Deleted
12 Oct 2009, 23:47
Pai vezi ca intre noi fratii ti-am dat niste apeluri pe mess. :D

acum aici zic bye :)

corinka
13 Oct 2009, 22:26
Am votat, dar sa dea si la fete, nu numai la baieti!

halebardul3
08 Nov 2009, 16:13
azi, in jurul orei 14, m-am trezit ca sunt banat pe IP.

intrucat niciunul din conturile halebardul, halebardul2, haIebardul, haIebarduI, haIebarduI, cu I in loc de l, toate combinatiile posibile, nu sunt active, fiind banate (deci n-am putut posta ceva sub aceste nume) si intrucat nici n-am pomenit macar de cinemagia pe forumul meu, as vrea o explicatie.

de ce banare pe IP? si de ce acum? Ce-am facut? Ce v-a venit, asa, brusc?
dupa cum vedeti, banarea pe IP e egala cu 0. Dar sunt curios ce v-a traznit asa, dintr-o data?

P.S. banuiesc ca ati vrut sa banati alt IP si m-ati nimerit pe mine. How lame!

Dragomara
08 Nov 2009, 16:24
@halebardul3 - eu una mi-am pierdut orice speranţă că ai să te maturizezi în prezenta viaţă. scuze de intruziune, însă am vrut s-o ştii şi tu.
:!! :!!

halebardul3
08 Nov 2009, 16:38
dragomara1

eu unul mi-am pierdut orice speranta ca s-ar putea naste un dialog intre noi - deci nu te mai obosi. Ai grija sa fie vinul rosu si sec, si-n rest nu te mai preocupa.

vreau un raspuns din partea adminmoderatorilor, de la nimeni altcineva care se baga in seama.

Pitbull
08 Nov 2009, 16:46
Welcome back, Hale! :)
Nu stiu ce-i cu bannarea, poate Gloria sau Stefan sä-ti spunä, dacä or fi stiind ei ceva...
Altfel, mä bucur cä iar îmi dovedesti câtä dreptate am avut: ti-e dor de-acasä si nu poti träi färä noi; vorba cântecului: «On revient toujours au premier amour!»

halebardul3
08 Nov 2009, 17:02
Da.

Hai sa-ti spun ceva, Master Pitbull.

E usor a dirija un forum facut numai de prosti.
vei fi mereu deasupra.
si vei vrea sa fie mereu asa.
si vei cauta mereu sa nu apara cumva useri care sa calce pe bec.

m-as intoarce pe acest forum, cum insinuezi, doar daca as avea cu cine vorbi.

Dar n-am.

sa fiu imparat in tara orbilor, nu, mersi!

Pitbull
08 Nov 2009, 17:10
N-a zis nimeni sä fii împärat.
Un user si tu, acolo, ca tot omul.
Imi pare bine cä-ti doresti revenirea (nu recunosti, dar stim noi ce stim ;) )

Dragomara
08 Nov 2009, 17:18
Da.

Hai sa-ti spun ceva, Master Pitbull.

E usor a dirija un forum facut numai de prosti.
vei fi mereu deasupra.
si vei vrea sa fie mereu asa.
si vei cauta mereu sa nu apara cumva useri care sa calce pe bec.

Dar n-am.

sa fiu imparat in tara orbilor, nu, mersi!
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Pitbull
08 Nov 2009, 17:28
Drago, nu e de râs - omul chiar suferä dupä noi. Observä si tu:

Dar n-am.
Vezi ce dibaci a strecurat adevärul printre cuvinte? ;) Nu-i prost, Hale...
Exact asa cum spuneam: când el zice "nu", e "da", si invers.
Toate afirmatiile lui trebuie sä fie interpretate cu sens diametral opus.
E modul säu de a ne transmite, indirect, ascuns sub orgoliu, rusinat de cea ce-a fäcut din iulie-ncoace, cä ne respectä, ne iubeste, îi e dor de noi.

Judex
08 Nov 2009, 17:30
Lasa ca sunt o multime de habarnisti si printre cinefilii tai, Hale. Ca sa nu amintesc si de faptul ca stergi conturile profesionistilor in domeniu.

Pitbull
08 Nov 2009, 17:53
Judex, tu nu citesti ce scriu?
E taman invers - el în fond nu ne considerä habarnisti, ne recunoaste competenta, inteligenta, nivelul de culturä si informare. "Prosti", "orbi", etc. sunt la el forme de tandrete - si care-i salveazä si orgoliul.

Judex
08 Nov 2009, 18:06
Asa o fi, dar asta nu inseamna ca nu-i adevarat ce am spus mai sus.

halebardul3
08 Nov 2009, 18:07
hai sa pastram o distanta de minim respect, nu dati drumul la taurine asa, dupa cum va vine pe chelie.

ramane cum am stabilit. Sunt banat pe IP.

halebardul3
08 Nov 2009, 18:09
Judex, tu nu citesti ce scriu?
E taman invers - el în fond nu ne considerä habarnisti, ne recunoaste competenta, inteligenta, nivelul de culturä si informare. "Prosti", "orbi", etc. sunt la el forme de tandrete - si care-i salveazä si orgoliul.

da, da. =))

Jesus!

halebardul3
08 Nov 2009, 18:20
cat inca mai pot posta:

ba da, va consider habarnisti.

si tot acest forum este cel mult pentru a-i impresiona pe noii veniti.

e jale. cei care se dau drept profesionisti sunt de la fundul borcanului de muraturi.

asa ca pa. probabil n-o sa mai pot posta multa vreme, deci luati aminte.

halebardul3
08 Nov 2009, 18:36
vad ca bogdan mirica e scenarist.
cum vine asta cu "primul meu lung metraj"?

cum zic si figurantii, ca a aparut filmul LOR?

Ho Ho Ho, al carui scenariu este scris de Bogdan Mirica, surprinde povestea lui Horatiu (Bogdan Iancu), un baietel de 8 ani care inca mai crede in Mos Craciun si care primeste drept cadou de Sarbatori o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi normala de Craciun se transforma insă intr-o adevarata aventura in momentul in care copilul se pierde de mama sa.

Pitbull
08 Nov 2009, 18:38
...si continutul acestui mesaj?

halebardul3
08 Nov 2009, 18:43
zero.

Judex
08 Nov 2009, 18:46
Ai vrea tu sa lucrezi cu habarnisti din astia ca mine.

Pitbull
08 Nov 2009, 18:48
O, Hale - dac-ai sti ce transparent esti! :D

Ne-ai oferit cheia mai sus - când ai revenit pe forum spunând cä nu revii pe forum! :))
Magistralul täu paradox avea rolul de a spune: "luati pe invers toate afirmatiile mele!"

Nici mäcar nu mai are rost sä explicitez - mesajul täu imediat anterior vorbeste de la sine. Iti multumesc pentru bunele tale sentimente la adresa noasträ, si te felicit pentru consecventa cu care le livrezi în forme antinomice! :x

halebardul3
08 Nov 2009, 18:51
Ai vrea tu sa lucrezi cu habarnisti din astia ca mine.
ba n-as vrea. e plina lumea de sfertodocti.

citez:
View Who's Online
Most users ever online was 181, 22 Sep 2009 at 18:40.
halebardul3, anaemona, danilaconstantin, frosa10, Gospin, Judex, miercuri, Mistah J, motanuldanila, par4zi7u, saskiul, sebeelena, victor, Wylen, ZAQWSXCDE

za best of za best.
cum sa nu domini, in atari conditii?

Judex
08 Nov 2009, 18:53
Pe langa faptul ca te-ai umplut de sfertodocti pe forumul ala, poate ajungi sa scrii si tu pentru Dan Diaconescu. Cum ar fi?

halebardul3
08 Nov 2009, 18:55
O, Hale - dac-ai sti ce transparent esti! :D

Ne-ai oferit cheia mai sus - când ai revenit pe forum spunând cä nu revii pe forum! :))
Magistralul täu paradox avea rolul de a spune: "luati pe invers toate afirmatiile mele!"

Nici mäcar nu mai are rost sä explicitez - mesajul täu imediat anterior vorbeste de la sine. Iti multumesc pentru bunele tale sentimente la adresa noasträ, si te felicit pentru consecventa cu care le livrezi în forme antinomice! :x

ce prostie!
la revedere, banati-l si pe halebardul3, ca nu mai suporta.

Pitbull
08 Nov 2009, 18:57
Judex, nu-l mai provoca, te rog.
Fii si tu milos - îti dai seama cât îl doare moartea cinematzogravului, cea profetitä de mine la începutul lui iulie, cänd sireacul fenomen spârcâit-a for the first, last and only time. E necuviincios sä zädärâm un pärinte îndoliat. O tzâr de decentä, ce naiba - cä doar oameni suntem, nu fiare.
Din acelasi motiv, sustin rugämintea lui insistentä: "Vä implor, NU-L BANNATI si pe Halebardul3! Formul vostru e viata mea!"
Fii linistit, Hale - eu te ocrotesc (atât cât pot).

Gospin
08 Nov 2009, 18:58
Log out daca nu mai poti suporta ... nu te obliga nimeni sa stai aici!
Pitbull ce incerci sa faci /:) ?

Pitbull
08 Nov 2009, 19:01
Gospin, mä bucur cä te-ai implicat si tu. :)
Incerc sä-l ajut pe Hale sä se regäseascä.

Judex
08 Nov 2009, 19:01
Pit, stii ca nu sunt intru totul de acord cu tine. Mie imi place forumul respectiv, asa cum l-a gandit si dezvoltat Halebardul. Ce ma nemultumeste este ca nu a stiut de ce parte sa se situeze si s-a incopnjurat de niste nultitati in materie de film.

Gospin
08 Nov 2009, 19:05
Sa se regaseasca frate, dar nu vezi ca ne considera inferiori si ne jigneste.Din posturile lui anterioare am constatat ca e un om dezghetat la minte si cu o cultura generala mai buna (decat mine) cred ca are si o varsta mai inaintata, dar el refuza categoric sa colaboreze ...

Pitbull
08 Nov 2009, 19:05
@Judex:
Ai dreptate - dar aceste douä greseli tactice i-au futut toatä strategia.
(Când am preconizat asta, nu m-am bazat pe nici un fel de puteri profetice - doar pe observatie, experientä, psihologie si putinä capacitate de deductie.)

@Gospin:
Precum spuneam, eu rämân la convingerea cä, din partea lui, totul e un joc (mi-a si märturisit asta, printr-un SMS). El experimenteazä filocinemagia exprimatä contrar, prin simularea dispretului si a urii. Din päcate, nu reuseste. Dincolo de toatä mascarada, Hale emanä consideratie, adoratie, afectiune, umil respect, profundä stimä, la adresa noasträ, prin toti porii! FIECARE REVENIRE A LUI PE FORUM E UN APEL DISPERAT: "DRAGII MEI, IUBIRII MEI, NEURONII MEI - PRIMITI-MA INAPOOOIII...!!!"

Dragomara
08 Nov 2009, 19:17
Ai dreptate - dar aceste douä greseli tactice i-au futut toatä strategia.
strategie pe p**** mă-sii!! =)) =)) =)) =))
omul nu are două idei la un loc, e un ghiveci de opinii şi credinţe, o busolă defectă, fără niciun punct cardinal cert. ceva nu e tocmai în regulă cu mintea şi cu sufleţelul lui. :-?
partea pe care chiar n-o pricep deloc e faptul că trebuie să-l suport iar şi iar şi iar, nu că m-ar deraja prea mult poveştile/ dramele lui, însă mai util ar fi ca toate astea să-i fie povestite unui psihiatru. :(

Gospin
08 Nov 2009, 19:21
Si aici apare Dragomara care prin postul asta iti distruge orice speranta de impacare pitbull, aatacandu-l din nou pe halebardul!

Pitbull
08 Nov 2009, 19:24
Dragomara are dreptate - dar vede numai jumätatea goalä a paharului.
Eu insist sä mi-o imaginez si pe cea plinä. Dumnezeu e iubire.

Drago, te rog, nu mai pune asteriscuri în loc de "...izda" - e frustrant.
(Oricum, eu spusesem "strategie" în sens retoric, nu la propriu.)

halebardul3
08 Nov 2009, 19:34
Pit, stii ca nu sunt intru totul de acord cu tine. Mie imi place forumul respectiv, asa cum l-a gandit si dezvoltat Halebardul. Ce ma nemultumeste este ca nu a stiut de ce parte sa se situeze si s-a incopnjurat de niste nultitati in materie de film.

hai sa fie clar pentru toata lumea:
n-are nicio legatura cu realitatea. realitatea este ca:
Forumurile sunt pentru prosti.
Sa aiba si ei un loc unde parerile lor sa fie luate in seama.
Iar cei destepti vor evolua o vreme pe forumuri, dupa care se vor retrage. Asta este explicatia esecului unui forum ca cinematograf: avea prea multi oameni destepti. Aici in schimb, vad ca treaba merge bine in continuare. Conform axiomei.

eu am incercat sa merg contra curentului, dar nu se poate.
si asta e de fapt tot.

halebardul3
08 Nov 2009, 19:35
la revedere.

Judex
08 Nov 2009, 19:38
Or fi destepti oamenii aia, dar ca caracter multi sunt zerio barat. Plus ca au o impresie mult prea buna despre ei, desi le spun eu ca respectivii sunt praf in materie de cunostinte cinematografice.

Pitbull
08 Nov 2009, 19:44
Nu sunt, mäi, destepti - hai sä nu demonetizäm notiunile. Usurinta de condei, aerele de superioritate si cunostintele culturale eclectice, presärate disparat printre vorbe, pentru efect, nu înseamnä "desteptäciune" - înseamnä faunä caragialescä. SINGURII cu adevärat valabili intelectual erau cei de-aici porniti, aici rämasi (în paralel), aici reveniti (acum, dupä ocluzia matzului).

@Hale:
La re!
Cu drag te-asteptäm înapoi / Träi nu poti tu färä noi! :x

Dragomara
08 Nov 2009, 21:48
hai sa fie clar pentru toata lumea:
n-are nicio legatura cu realitatea. realitatea este ca:
Forumurile sunt pentru prosti.
Sa aiba si ei un loc unde parerile lor sa fie luate in seama. zise Halebardul postând pe forumul CineMagia
Iar cei destepti vor evolua o vreme pe forumuri, dupa care se vor retrage. Asta este explicatia esecului unui forum ca cinematograf: avea prea multi oameni destepti. Aici in schimb, vad ca treaba merge bine in continuare. Conform axiomei.

eu am incercat sa merg contra curentului, dar nu se poate.
si asta e de fapt tot.
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

nu ştiu cum să vă explică că nu am timp, şi vreau să fac baie, şi mâine mă aşteaptă o zi grea, însă afirmaţia de mai sus mi-a depăşit nivelul de inteligenţă, şi de ce să nu recunosc PARE un citat din CARAGIALE. ăăă... mi s-a părut mie, sau Hale s-a făcut prost, singur, după ce i-a alungat şi banat pe oamenii ăia dăştepţi ?! =)) =)) =)) =))

evident, io mă oftic acum că nu am postat pe acel forum. >:) >:)

Pitbull
08 Nov 2009, 22:39
Drago, nu cäuta consecutii logice euclidiene în mesajele lui Hale.
Singura formä de ratiune din postärile lui este neclasicä - de tipul:

7 mere - 13 päpädii x 0,3 bâzdâci = Halebardul iubeste Cinemagia
Dacä trei cärute sevalizeazä un tompilacru, rezultä cä Halebardul tânjeste sä redevinä cinemagician.
Ideea tuturor operelor scrise ale lui Socrate, Sf. Pavel, Idi Amin si Relu Fenechiu este cä inima Halebardului a rämas däruitä pe veci Cinemagiei.
O, voi, frati de sânge siberieni, cu sau färä Obama la Tg. Ocna, Halebardul va reveni de-a pururi pe Cinemagia!
Cäci nu s-a scris pe lume poveste mai de jale / Decât amorul dintre cinemagisti si Hale!

Dragomara
08 Nov 2009, 22:57
Pitbulle - io zic ca, pentru a-i demonstra reciprocitatea sentimentelor, să-l faceţi, din nou moderator CineMagia.
nu ştiu a cui fusese acea... imposibil de catalogat ;) idee, probabil a unuia care nu se pricepe la cititul oamenilor, şi nu numai. X_X ~X( :-q

keepwalking
08 Nov 2009, 23:16
vad ca bogdan mirica e scenarist.
cum vine asta cu "primul meu lung metraj"?

cum zic si figurantii, ca a aparut filmul LOR?

Ho Ho Ho, al carui scenariu este scris de Bogdan Mirica, surprinde povestea lui Horatiu (Bogdan Iancu), un baietel de 8 ani care inca mai crede in Mos Craciun si care primeste drept cadou de Sarbatori o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi normala de Craciun se transforma insă intr-o adevarata aventura in momentul in care copilul se pierde de mama sa.

priveste atent cartonul final din trailer.
vezi ce scrie la "Scenariu".
sincer, nu credeam ca poti fi atat de idiot si invidios :)

keepwalking
08 Nov 2009, 23:58
hm, o luam de la inceput.
devenise civilizat acest forum.
cine vine inapoi?
halebardul care v-a si m-a injurat cat a putut si dincolo, si aici?
daca intra, pe cuvantul meu daca mai scriu o litera pe forumul asta.
nu e o atitudine gen alex leo serban, dar chiar nu mai pot intoarce si obrazul celalalt.

Pitbull
09 Nov 2009, 00:04
Nu, Keep, explicatia e mult mai simplä:
Dorul de Cinemagia, suferinta cä nu mai e printre noi, complexul conflictual dintre dorinta lui profundä de a reveni si orgoliul care-l împiedicä sä recunoascä asta (fortându-l sä-si îmbrace în vestminte injurioase sentimentele lui de pretuire la adresa noasträ) - si, last but not least, ocluzia matzo-gravului, a cärui epavä mumificatä e märturia vie a avortonismului for all to see online - ei bine, toate astea i-au creat bietului nostru Hale o stare mai complicatä, pe moment. Nu mai vede bine, nu mai întelege ce vede, nu mai urmeazä aproape nici un fel de succesiuni sinaptice coerente. Ca atare, majoritatea mesajelor lui au un caracter straniu, gen: "Aripile albastre ale oilor din Piata Romanä", "tuflendricul subecuatorial nu figurantizeazä bengos", sau "zbârci, jupâni, vivat pozitronii faulknerieni!" Sä speräm cä-i va trece.

Pitbull
09 Nov 2009, 00:28
Iartä-l, Keep.
Omul e ränit, suferä...

Intelege si tu prin ce-a trecut: în iulie, a mosit un plod, împreunä cu sufleta lui Pereche, si cu binecuvântarea nasului Al. L. Serban. S-au mândrit cu el, au trâmbitat lumii întregi cä odraslul lor e cel mai destept, cel mai mumos, cel mai atletic, cel mai cult din lume, cä suge din biberon Kundera, Houllebeq si Thomas Mann, si încä din scutece se trage de sireturi cu Gorzo, Fulger, Dan Condurache, Salman Rushdie si Radu Gabrea! Ba încä, Al Serban a primit vitejeste chiar si o scatoalcä, întru virtutea cinematzogravä - si vai ce-a mai chiräit si guitat, de credea poporul cä dau turcii si mai multe nu! Nici nu se compara, amazingul kopkill-minune, cu curva asta bätrânä, epavizatä si relicvoidä, de Cinemagia!...
...Si când colo, ce sä vezi? Nici mäcar la cresä n-a apucat sä meargä, bietul tzânc, c-au si început belelele... Fäcea pe el, umbla prin lume numai târâs pe burtä, bälmäjea sunete râzäret-neinteligibile, fura mucii din närile bunicä-sii ca sä-i pape, ba încä-i pläcea sä se automutileze cu briciul de ras al unchiului si sä iasä-n curu' gol când aveau musafiri... Si agoniza, bietul, nici la femei n-apucase sä ajungä, cä el si trägea sä moarä... pânä n-a mai rämas decât un hoit emaciat, uscat, la care surferii cascä ochii si-si zic cä nu-i adevärat... Päi sä nu-nnebunesti?
...Deci, de-aia-s eu întelegätor cu el, si nu pierd nici o ocazie sä-i alin durerea, dovedindu-i cât de constient sunt de adeväratele lui sentimente cinemagofile. Sä fim buni cu el, Keep. Dumnezeu e iubire.

Judex
09 Nov 2009, 02:07
Nu sunt de acord nici cu Keep nici cu Pit. Si cu atat mai putin cu Dragomara. Pur si simplu Halebardul este unul dintre membrii de seama ai forumului si, oricat ne-ar fi suparat pe unii dintre noi, are dreptul sa-si spuna parerea.

Pitbull
09 Nov 2009, 02:12
Sigur cä da!
Päi eu ce-am zis?

Judex
09 Nov 2009, 02:19
Tu lasa, intra pe mess ca vreau sa vorbim ceva.

Dragomara
09 Nov 2009, 05:21
eu întelegätor cu el, si nu pierd nici o ocazie sä-i alin durerea, dovedindu-i cât de constient sunt de adeväratele lui sentimente cinemagofile. Sä fim buni cu el, Keep. Dumnezeu e iubire.
dacă nu-i dai şi să sugă, zău dacă-i făcut ceva! =)) =))
PS: @Judex sunt de-acord că nu eşti de-acord cu afirmaţiile noastre.
@Nu fi copil! de ori câte ori s-ar da peste cap Halebardu nu poate fi mai mult de-o... mascotă.

halebardul3
09 Nov 2009, 06:41
priveste atent cartonul final din trailer.
vezi ce scrie la "Scenariu".
sincer, nu credeam ca poti fi atat de idiot si invidios :)

invidios pe ce sa fiu, pe (inca) o constructie din sabloane? iar idiotul se stie cine este.

mi s-a parut cam mult si umflat in pene spus "primul MEU lung metraj", cand esti co-scenarist si trecut pe locul 2

Pitbull, aberezi: dupa cum vezi pot intra pe cinemagia oricand vreau, ce-o tot dai cu "tanjeste sa vina inapoi"? Pot veni cand vreau, ce ma poate opri? dar n-am la ce.

Gospin
09 Nov 2009, 06:47
Esti incredibil , poi daca nu ai la ce? de ce mai postasi acum?
Ai zis aseara la revedere !
Si acum intrasi iar .... ce vrei sa arati? Intri aici ca sa ne iriti cu mesajele tale?
Daca intri posteaza ca omu' parerile si ideile tale si garantez ca nimeni nu va comenta, deci te hotarasti si tu ? /:)

halebardul3
09 Nov 2009, 07:04
Drago, nu cäuta consecutii logice euclidiene în mesajele lui Hale.
Singura formä de ratiune din postärile lui este neclasicä - de tipul:

7 mere - 13 päpädii x 0,3 bâzdâci = Halebardul iubeste Cinemagia
Dacä trei cärute sevalizeazä un tompilacru, rezultä cä Halebardul tânjeste sä redevinä cinemagician.
Ideea tuturor operelor scrise ale lui Socrate, Sf. Pavel, Idi Amin si Relu Fenechiu este cä inima Halebardului a rämas däruitä pe veci Cinemagiei.
O, voi, frati de sânge siberieni, cu sau färä Obama la Tg. Ocna, Halebardul va reveni de-a pururi pe Cinemagia!
Cäci nu s-a scris pe lume poveste mai de jale / Decât amorul dintre cinemagisti si Hale!

pitbull, ai un fix; orice-as spune tu intelegi acelasi lucru.
nici daca v-ati retrage toti, cinemagia n-ar fi un forum interesant. Ar ramane sectiunile prost facute, topicurile tembele, interfata scarboasa, scripturile enervate etc.

dragomara,
nu mai bea vin rosu cand iti iei medicatia.

Pitbull
09 Nov 2009, 09:08
Sigur cä da, iubite si pretuite = orice-ai spune, eu înteleg acelasi lucru: SUBTEXTUL! ADEVARUL PROFUND SI IMUABIL! MONADA! (Nu "gonada"!)
As fost instance now:

nici daca v-ati retrage toti, cinemagia n-ar fi un forum neinteresant. Ar ramane sectiunile profesionist facute, topicurile demne de invidiat, interfata sobra, sfintele scripturi etc.
Multumim, Hale. Stiam noi cä sub travestiul täu morocänos se ascunde o inimä de aur, o minte brici si un bun-gust epocal.
De trei ori pentru Hale: sold-sold, URAAA!!! :x

Pitbull
09 Nov 2009, 09:19
NOTA: Am mutat aici, unde le e locul, câteva mesaje prin care scumpul nostru Hale, sub aparenta cârcotirii, îl felicita pe Keep pentru "Ho-ho-ho"; subtextul lor nu era filmul respectiv, ci dorul fierbinte al Halebardului de a se reintegra printre noi, deci apartineau de ACEST topic. De aceea, deasupra apar unele discrepante partiale între mesaje, repetäri ale postärilor acelorasi membri, etc. Nu le mai aranjez, oricum e clar pentru toatä lumea despre ce e vorba: HALEBARDUL E IN DRUM SPRE CASA, DINSPRE MORMANTUL MATZULUI GRAV, SI NU MAI POATE DE BUCURIE! :D
WELCOME BACK, OLD CHUM! :x

halebardul3
09 Nov 2009, 09:23
Bine.
Daca interpretarea asta iti ajuta moralul, intelege asa. In fond, si o paruiala poate fi confundata cu o coafare.
Dupa cum se vede, trecand peste defectele tehnice, problema importanta a forumului sunt oamenii.

Acum ma retrag. Am venit doar sa intreb de ce am fost banat pe IP, s-a rezolvat, gata.
Aveti grija de Dragomara.

Pitbull
09 Nov 2009, 09:27
Te-asteptäm cu drag înapoi!
...Mult mai curând decât ar crede oricine! ;)

keepwalking
09 Nov 2009, 09:32
Categoria Cărare humanum est

In fond, si o paruiala poate fi confundata cu o coafare.

Categoria Probleme globale ale omenirii

Dupa cum se vede, trecand peste defectele tehnice, problema importanta a forumului sunt oamenii.

Categoria Email Bobu

Am venit doar sa intreb de ce am fost banat pe IP, s-a rezolvat, gata.

Categoria "Noul Testament"

halebardul3
09 Nov 2009, 09:35
#-o

Dumnezeule mare!
Am disparut, gata.

Pitbull
09 Nov 2009, 09:36
Ce-am zis eu...?!?!? :D :D :D
CE-AM ZIS??????? :)) =)) :x:x:x

...S-a-ntors dupä fix 12 minute!
Oy, oy - doru-i dor...

...Abia astept sä reapari, Hale! :-*

Dragomara
09 Nov 2009, 15:44
Bine.
Daca interpretarea asta iti ajuta moralul, intelege asa. In fond, si o paruiala poate fi confundata cu o coafare.

Acum ma retrag. Am venit doar sa intreb de ce am fost banat pe IP, s-a rezolvat, gata.
te rog frumos nu mă mai face să râd, că mă dor coastele, ficatul, şi al treilea rinichi!!=)) =)) =)) şi-mi mai curg şi lacrimile, de se alege praful de machiajul meu, şi totuşi mai am ceva drumuri de făcut astă-seară! =)) =))

(să ştii că deja lucrez la costumul tău, cel de bufon. drept combinaţie de culori am ales albastru şi galben.)

StefanDo
13 Nov 2009, 11:40
cum halebardul nu va fi debanat prea curand, acest topic a devenit inutil