PDA

View Full Version : Bannari, debannari, drame & telenovele

Pages : [1] 2

ricutza
29 Jun 2009, 15:20
propun ca asta sa fie un subiect in care sa fim si noi anuntati de catre moderatori cine si cand e bannat/ debannat. Nu de alta, dar poate ca unoeri opinia publica mai poate influenta cate ceva (cum zic eu ca a fost in cazul lui Pauline).

Pauline Kael
29 Jun 2009, 15:23
Da ,sa vb despre Judex acum.care a fost banat si propus ca sa i se ia insigna de moderator ,propunere venita din partea altui moderator.

Chambord
29 Jun 2009, 15:27
buey pe bune ce plm a fakut judex de si-a luat-o ? ca n-am vazut nimic aiurea scris de el in ultima vreme (bine, poate s-a dat cu mopul si sangele a disparut de pe podea)

jactati
29 Jun 2009, 15:31
pai a scris lucruri suculente si pasionale. dar cadavrul a fost mutat ... ca in trouble with ...judex a lui hitch.

Pauline Kael
29 Jun 2009, 15:32
Ce facem cu moderatorii care isi povestesc viata privata pe forum? Care ameninta ca se duc la politie dupa ce au fost sunate(btw,cine le-a dat numaru',cine a impins clondiru' cu mastica?)si fac offtopice unde ar trebui(ar fi vrut adanc si fierbinte) sa modereze?
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1462743#post1462743la Irreversible
lasati-l pe djindjis in pace ca mie-mi place de el :-&

da, a mai spus si prietena ta Pauline ca am ceva cu femeile which is not true, am o gramada de simpatii feminine (fac si amor cu ele chiar, din cand in cand), sau trebuie cumva sa imi fie simpatice TOATE gagicile de aici?

si da, ma port frumos cu baietii/barbatii, sunt o fire innascut seductiva la musicalu' pereferat

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95434&page=2
Ce exemplu dau ei,stimati useri?
Ce facem cu moderatorii implicati in scandaluri(altii decat cei de mai sus) care nu iau nici macar un avertisment? Sunt impotriva banarilor,dar ori toti care merita ,ori niciunul pt toti.

ricutza
29 Jun 2009, 15:34
buey pe bune ce plm a fakut judex de si-a luat-o ? ca n-am vazut nimic aiurea scris de el in ultima vreme (bine, poate s-a dat cu mopul si sangele a disparut de pe podea)

s-a sters cu mopul...au fost doua subiecte deschise sambata, unul de el, altul de alt user. In primul Judex aducea a facut tot felul de remarci relativ jignitoare la adresa lui Illo. Subiectul era naspa (am si spus asta) si ma bucur ca a fost sters.

In al doilea topic erau postate niste fragmente din mesaje private trimise de Judex. Mesajele in sine nu era magulitoare, dar s-au iscat si o multime de discutii si referitoare la faptul ca fusesera totusi trimise in privat.

Una peste alta, nu sunt de acord cu ce-a facut/scris Judex dar nu stiu daca bannarea era solutia potrivita.

Pauline Kael
29 Jun 2009, 15:41
Klein (o userita stilata si desteapta si discreta cum ii sade bine unei lady) a scris la reclamatii sa nu se stearga nik.De ce se sterg postari,topice?
Ricuta,tu dak ii dadeai la unu' nr de telf(cin' te-a pus) si te suna ala tipai pe un forum? Aduceai un baietas sa puna pemeuri(ala cu pusul pemeurilor n-a patit nik).Zbierai ca sa nu mai fie Judex moderator ca te-a sunat?ca te duci la Politie,ca esti o victima?Baietasul ala mi-a trimis si mie pemeuri,scrise de manuta ei...=))

ricutza
29 Jun 2009, 15:43
Pauline, nu sunt fan Illo dar totusi e o diferenta intre ce face ea si ce face Judex. Ca Illo povesteste despre viata ei privata e alegerea ei pana la urma. Ca Judex (si nu numai el) vorbesc despre viata privata a altor useri, eu zic ca e diferit.

E destul de aiurea sa te plangi de cat de mult vorbeste fiecare despre el.
Plus ca nu zice nimeni ca a fi moderator inseamna sa fii pur si imaculat.

Pauline Kael
29 Jun 2009, 15:44
Hei,Judex n-a zis nik despre viata ei pe forum,n-o victimiza...Amesteci chestiile.A zis ca e cea mai frumoasa si o iubeste.Si o tachina dar n-are a face cu banarea lui.

Chambord
29 Jun 2009, 15:45
@ricutza: mucho thanx pt infos. mmm, deci a curs sange while I was out :-?

@pauline: for fuck's sake las-o mah in pace pe illo k nu e fata rea. daca i-ai da o sansa voi doua ati fi bestfriends in no time. Pe bune, you two should make love 2gether or somethin k doar asa mai datzi din nervii aia jos X(

Pauline Kael
29 Jun 2009, 15:47
Oh,Chamb,ma induiosezi si mi se moaie chilotii de plans.deci,"nu trebuie sa abuzeze nimeni de calitatea de moderator"( plus ca ea a jignit si alti moderatori,pe ALS,Cori,Judex),citez din ea! Ei i se permite orice,ca sunteti voi slabi de inger,asta e tot,sunt altii care s-ar fi priceput mai bine sa fie moderator.Dar Pit s-a grabit sa-l inlocuiasca pe Ambra cu ea,pt ca Ambra are koaie si ea n-are=)) Asta e tot.In plus Ambra e f cult si talentat am uitat sa zic.

Chambord
29 Jun 2009, 15:51
Oh,Chamb,ma induiosezi si mi se moaie chilotii de plans.

u wanna fuck her, can u deny it ? :))

Alex Leo Serban
29 Jun 2009, 15:52
ia stati putin... deci au fost facute publice niste mp-uri ale lui judex?!? :-O
CU CE DREPT, as vrea sa stiu??
si mai vreau sa stiu CUM A FOST PENALIZATA persoana care le-a facut publice...?

se pare k avem un pattern... persoane care trimit mp-uri & cele care le primesc & le fac publice; cele din a 2-a categorie mi se par infinit mai periculoase pt sanatatea unui forum!

Pauline Kael
29 Jun 2009, 15:52
I'm bloody straight,I love penises:D And she's history,sh'e so ugly and insignificant(nu stiu engl).

ricutza
29 Jun 2009, 15:54
Hei,Judex n-a zis nik despre viata ei pe forum,n-o victimiza...Amesteci chestiile.A zis ca e cea mai frumoasa si o iubeste.Si o tachina dar n-are a face cu banarea lui.

in subiectul pe care l-a facut Judex smabata, nu era chiar asa cum spui tu...

Cinemania
29 Jun 2009, 15:54
Pauline, ai vazut filmele alea recomandate? :D

halebardul
29 Jun 2009, 15:55
mai lasati dracu taclalele astea inutile, judex a injurat/vorbit urat pe forum, a fost bannat.
ca si mine, mai demult.
nu mai conteaza a cui era vina.
ce a facut pe mp e treaba lui, dar reiesea ca il ameninta/hartuia pe respectivul user.
nu stiu care e adevarul si nu-mi pasa.

imi pasa insa ca iar va luati de par din senin :-&

Pauline Kael
29 Jun 2009, 15:57

se pare k avem un pattern... persoane care trimit mp-uri & cele care le primesc & le fac publice; cele din a 2-a categorie mi se par infinit mai periculoase pt sanatatea unui forum!
Da! Au fost facute f publice(nu interesau pe nimeni ).Le-a facut un baietas adus de ea special,baietas care mi-a trimis si mie pemeuri,scrise de manuta ei!!!Nimeni n-a patit nik,doar Judex a luat ban,pt ca(nu vreau sa scriu bann),ca a facut o gluma de topic,unde atentie: nu a dat nume,n-a jignit pe nimeni!
Cinemania,vb mai tarziu,la filme.

ricutza
29 Jun 2009, 15:58

Chestia cu facutul public al mesajelor private nu m-a incantat nici pe mine. Userul respectiv ar fi putut foarte bine sa vorbeasca pe privat cu ceilalti moderatori daca s-ar fi simtit intr-adevar amenintat.

Am deschis subiectul asta printre altele ca sa pot vedea si eu daca s-a luat vreo masura in privinta acelui user. Nu de alta, dar daca mi-ar trece vreodata prin cap sa-l contactez pe privat, sa stiu macar ca nu e safe! :P

StefanDo
29 Jun 2009, 16:00
judex a fost bannat trei zile si i s-a luat rangul de moderator

stefan_c primeste un avertisment pentru publicarea unor mesaje private. scandalul starnit de gestul lui putea fi evitat printr-un simplu pm trimis mie sau gloriei

pauline, daca ai venit pusa pe harta, tine minte: ziua lui ALS nu mai e pana la anul ;)

Chambord
Pauline, ai vazut filmele alea recomandate? :D

hai ba cinemania, noi vorbim aicea de lucruri serioase si tu ne intrebi de filme ?! pe bune acuma, nu-i frumos ce faci :P

Pauline Kael
Judex e inofensiv,doar ca ii plac femeile(cam toate),in rest poate fi f respectuos!Eu l-am sfatuit sa se amoreze de ea=)) Cu toate fetele a flirtat,dar e tipul care n-ar omori o musca.Voi il acuzati pe el,dar pe ea o cocolositi.Asta ii da nas,voi gresiti(unii dintre voi,putini dar partinitori).
Halebardu',nu iese fum fara foc.Ai luat ban ca ai avut si tu o data curaj,ti-e rusine cu tine?;)

Liviu-
29 Jun 2009, 16:01
doar Judex a luat ban,pt ca(nu vreau sa scriu bann),ca a facut o gluma de topic,unde atentie: nu a dat nume,n-a jignit pe nimeni!

Din cate am vazut eu Judex a luat ban pentru altceva si l-a luat pe merit. A injurat doi useri fara nici o retinere si nu a fost frumos deloc. Ca era sau nu indreptatit sa o faca nici nu mai conteaza. Nu stiu daca illo sau altcineva ar trebui sa ia ban, poate da, poate nu, dar Judex merita clar.

Pauline Kael
29 Jun 2009, 16:03
Ba Liviu,nu vreau sa ia nimeni ban,doar sa i se spuna in fata fapturii androgine ca nu e corecta la suflet si minte.Sa-i spuna pe forum.N-are nimeni curaj.

ricutza
29 Jun 2009, 16:03
mai lasati dracu taclalele astea inutile, judex a injurat/vorbit urat pe forum, a fost bannat.
ca si mine, mai demult.
nu mai conteaza a cui era vina.
ce a facut pe mp e treaba lui, dar reiesea ca il ameninta/hartuia pe respectivul user.
nu stiu care e adevarul si nu-mi pasa.

imi pasa insa ca iar va luati de par din senin :-&

stai linistit ca nu se ia nimeni de par. e o discutie despre ce s-a intamplat pe forum.

Mi se pare mult mai ok sa existe un topic unde sa punem astfel de intrebari si sa stim ce s-a intamplat cu anumiti useri, decat sa poluam o gramada de topicuri in care se discuta despre altceva intreband: dar x de ce a fost bannat, cand il debannam pe y, ce s-a intamplat in ziua z...

Chambord
29 Jun 2009, 16:04
Voi il acuzati pe el,dar pe ea o cocolositi.Asta ii da nas,voi gresiti(unii dintre voi,putini dar partinitori).

pai hai sa o-njuram si pe ea: illo tutz kuru tau nu ti-e rushine ce-ai facut nesimtito

Alex Leo Serban
29 Jun 2009, 16:05
frate,deci faceti-ma sa inteleg si eu: CUI i-a scris judex? pe cine injura/ calomnia etc?
dk erau mesaje private, ele nici nu ar tbui aduse in discutie: sint private, deci nu exista, intrucit singurul mod al lor de a exista ar fi facerea lor publik - ceea ce e o infractiune, PUNCT!

ricutza
29 Jun 2009, 16:06

stefan_c primeste un avertisment pentru publicarea unor mesaje private. scandalul starnit de gestul lui putea fi evitat printr-un simplu pm trimis mie sau gloriei

pauline, daca ai venit pusa pe harta, tine minte: ziua lui ALS nu mai e pana la anul ;)

ma delcar total satisfacuta de acest raspuns!

Liviu-
29 Jun 2009, 16:07
Judex i-a injurat pe stefan_c si pe illo in mai multe mesaje. Din cate stiu topicul nu a fost sters cu totul, ci e vizibil doar moderatorilor. Rugati-i pe ei sa va arate mesajele, cel putin am inteles ca ar face-o in caz ca doriti sa le vedeti.

Chambord
29 Jun 2009, 16:09
pai sa se arate ca sa vada si elektoratul ce s-a intamplat de fapt :-?

StefanDo
29 Jun 2009, 16:09
cum bine a zis ricutza, hai sa reducem acest topic la simple anunturi (si eventual justificari) ale (de)bannarilor. Acum nu faceti decat sa dati iarasi drumu' la ventilator ;)

Pauline Kael
29 Jun 2009, 16:10

Si lui illotempore2002 de ce nu-i iei "gradul" de moderator? de ce ii permiti orice? Crezi ca face trafic? mai gandeste-te.Oricat ai simapatiza-o(God knows why) nu e corect si nici echitabil,rentabil pt forum ce faci.Dak o faci din mila pt ea,cu atat mai dezonorant pt persoana in cauza.Esti un tip inteligent,de ce te faci ca nu vezi?Iti place ca i-a jignit pe ceilalti moderatori(pe ALS,pe Corinka,pe Judex l-a sters...).Offtopicurile ei si jignirile ei sunt un bun exemplu de modertaor? Pemeurile trimise de pustiul caruia i-ai dat avertisment(de ce doar avertisment,nu se incalca grav regulamentuL)mie spun ca tipa e obstinata(plus vizitlele ei zilnice la pagina mea).dak astfel de moderatori iti alegi si asa crezi ca esti impartial,nu ma obosesc sa fac trafic discutand despre filme,carti,pictura(de dragul de avb ,nu de e fi in centrul atentiei).sa-ti faca ea cu "cei mai antipatici useri",este illo rea,si aragazu care scoate sunete cand invat din dex.:P

StefanDo
29 Jun 2009, 16:13
eu cred ca ai o marota cu illo, te rog s-o rezolvi in afara forumului. nu ma intereseaza ce faceti pe mess, pe cam, in pat sau in parc.

daca o mai ataci o singura data, primesti un bann pe care n-o sa ti le ridice niciun poll si nicio aniversare

Cinemania
29 Jun 2009, 16:13
so....

l-ati banat pe Judex fara avertisment ?! adica s-a taiat direct in oua vii

parca era vorba ca inainte sa se baneze (macar prima data) sa se dea un avertisment...sau bat campii ?!

nu-l apar pe Judex ca n-are nevoie...e baiat cu pedigree

de ce nu au fost banati Illo si ALS pt discutiile aprinse :D (sa vedeti ce mi-o iau acushika)

Cinemania
29 Jun 2009, 16:14
...

hai baga despre filmele alea, pls :D

Chambord
29 Jun 2009, 16:14
Acum nu faceti decat sa dati iarasi drumu' la ventilator ;)

pey dak e cald

StefanDo
29 Jun 2009, 16:16
si tot de la caldura vine si diareea, nu?

topic inchis

StefanDo
16 Jul 2009, 10:53
pauline kael banata permanent pentru incapatanarea cu care deschidea poll-uri injurioase

Lili1982
16 Jul 2009, 11:34
Chiar nu inteleg...Sunt atat de multe subiecte interesante de dezbatut zi de zi...si cu toate astea, topicurile accesate sunt cele in care se "bat campii". Ma intreb...e asa greu de pastrat linistea pe forum :) ??

StefanDo
16 Jul 2009, 11:53
nici mie nu mi se pare complicat sa fii decent si on-topic

dar se pare ca unora nu le reuseste deloc

Pitbull
19 Jul 2009, 20:01
A înnebunit.
In ultima vreme, nu mai fäcea decât sä posteze, nemotivat si neprovocat, mesaje hiper-ofensive la adresa lui A.L.S. Orice i s-ar fi spus (atentionäri, dojeni, cereri de explicatii), el "räspundea" cu aceleasi atacuri, în loc de argumente. Era bannat, apoi iertat - si reîncepea prompt, cu un calm de-a dreptul sinistru. Nu s-a mai putut face nimic cu el. Päcat.

redmen
20 Jul 2009, 20:51
Eu zic sa i se ridice banul.

Pitbull
20 Jul 2009, 21:30
Nu mä mai bag.
Când ridici bannul cuiva, întelegi cä omul äla va avea, dacä nu o atitudine de recunostintä, mäcar de bun-simt, în raport cu gestul pe care l-ai fäcut, si nu va mai repeta figurile dinainte - cel putin ca sä nu te punä pe tine, ca administrator, într-o pozitie penibilä (în fond, ai pus obrazul pentru el). Dar experientele din ultima vreme au fost infecte... Nu zic numai de Suspect - desi e incalificabil cä imediat ce revenea, relua exact aceleasi porcärii la adresa lui A.L.S. Dar Puline, dupä ce a fost sustinutä de atâtia dintre noi, si reprimitä cu sincerä bucurie, si încredere - ce-a fäcut? Numaidecât a trecut la atacuri, s-a apucat sä numeascä moderatori prin tot forumul (adicä pânä UNDE poate merge delirul grandoman al unora?), sä-i calomnieze si sä-i înjure tocmai pe cei ce-o iertaserä si o ceruserä înapoi... Ca sä nu mai vorbesc de Ambra Glu(mä), care-n ultimii doi ani si ceva de nenumärate ori s-a milogit pe la stäpânire sä fie reprimit, färä alt scop decât sä batjocoreascä forumul...
Asa cä, deci si prin urmare - nu. Unii oameni sunt pur si simplu incorijibili. Cu tot regretul, nu mai intervin pentru nimeni - si vä sfätuiesc si pe voi sä faceti la fel.

Neuptolem
20 Jul 2009, 21:53
Dar Puline, dupä ce a fost sustinutä de atâtia dintre noi, si reprimitä cu sincerä bucurie, si încredere
:)) Eu am tot sustinut-o dar nu stiu daca am reprimit-o cu sincera bucurie si incredere. :-/

Ca sä nu mai vorbesc de Ambra Glu(mä), care-n ultimii doi ani si ceva de nenumärate ori s-a milogit pe la stäpânire sä fie reprimit, färä alt scop decât sä batjocoreascä forumul...
Omul e un artist. N-ai vazut cu ce productie se lauda? :D La ce te poti astepta?
Trebuie sa acceptam ca pe unii pur si simplu nu-i duce capul ca astfel de comportamente nu-i face mai smekeri ori mai superiori. Ei chiar se cred tari! :) Vorbesc bazandu-ma pe cazuri din real life, specimenele astea se perinda pe langa Manualul ala de Mitocanie Urbana. Chiar, stie careva ce price are? E de studiat problema. :| Asa suntem noi romanii.
Unii oameni sunt pur si simplu incorijibili. Cu tot regretul, nu mai intervin pentru nimeni - si vä sfätuiesc si pe voi sä faceti la fel.
Eh, Pitbull, stai linistit, nu poti face nimic pt ei. Cu atat mai putin daca incerci sa educi oameni pe internet. Ma ai pe mine! Doar stii ca nu obisnuiesc sa te dezamagesc! :))
Probabil ai vazut ca fostul bannat Mistah J nu mai e nestatornicul paranoic de dinainte si a facut progrese remarcabile ce merita toata atentia site-ului, sper ca Gloria si StefanDo sa-i dea si o diploma la sfarsit de an daca isi va mentine in continuare bunele rezultate.
Sir, Yes, Sir! ;)

corinka
20 Jul 2009, 22:29
Nici eu nu ma mai bag sa sustin pe nimeni. Imi pare rau ca Suspect a ajuns sa il urasca in asa hal pe ALS, chiar nu stiu ce i-o fi facut.
Mistah J e chiar simpatic, iar Pauline nu e de condamnat, are clar probleme psihice, eu numai asa imi pot explica un asemenea comportament. E instabila psihic.

Pitbull
20 Jul 2009, 23:09
De "dragoste"? :-O
De pace, nene. Atât.

corinka
20 Jul 2009, 23:10
P.S.: Acest mesaj este un pamflet. A se trata ca atare... :)

Oh, deci ti-e indiferent ca sunt inca maritata... :(
:)) Ai vazut Ice Age 3?

Neuptolem
20 Jul 2009, 23:10
:))

redmen
20 Jul 2009, 23:45
Atata timp cat ALS a decis (spre oftica unora si altora) sa nu mai posteze pe forumul asta ... nu vad nici o problema in a ii ridica banul lui Suspect.

Pitbull
21 Jul 2009, 00:30
Dimpotrivä.

paul_aramis
24 Jul 2009, 17:50
îl rade careva pe blondu92 (<a href="http://www.cinemagia.ro/club/profil/blondu92/%29?">http://www.cinemagia.ro/club/profil/blondu92/)? acum a început să facă spam pe mp.

StefanDo
24 Jul 2009, 17:57
rezolvat, incercase si pe forum ceva

StefanDo
31 Jul 2009, 07:58
judex, bannat o saptamana pentru atacuri repetate impotriva lui illo

illotempore2002
31 Jul 2009, 09:00
sa vedeti acuma isterii, ca din cauza mea a fost banat judex, ca sunt favorizata, ca de fapt eu sunt de vina, ca judex e baiat bun si ca nu are nici o vina, eu sunt scorpia care ar trebui pedepsita :))

Chambord
31 Jul 2009, 10:08
saracu judex si-a luat banare numa din cauza lu illo care este cea mai favorizata uzeritza d p acest forum judex e baiat bun doar illo e d vina e o scorpie si trebuie pedepsita exemplar :|

illotempore2002
31 Jul 2009, 10:30
Chambord, unde-ai fost, ai fost la mare, la plimbare, la soare?
:-*

vave
09 Aug 2009, 16:01
Pitbull e banat?

Gloria
09 Aug 2009, 17:26
Da.

illotempore2002
09 Aug 2009, 19:44
Fratilor, ce cacat s-a intamplat?
De ce e Pitbull bannat si mai ales, de ce nu se poate "vedea" pe forum motivul bannarii?? Pai e normal asa ceva? Eu personal nu inteleg nimic si cred ca nici altii.

De ce s-a ofticat asa tare Mistah J, inteleg ca din cauza unor moderatori noi, au fost pusi moderatori noi sau ce s-a petrecut?

Si by the way, Mistah chiar ar putea fi un moderator bun, la modul obiectiv, are discurs, e informat, inteligent si amuzant si in plus in ultima vreme s-a purtat foarte ok pe forum, de cateva luni. Si s-a implicat activ, a deschis topicuri foarte cool (postmodernismul in cinema, nu mai zic la animatie etc) De ce nu recompensati valoarea, chiar asa?

illotempore2002
09 Aug 2009, 20:02
Ati luat-o zarna. IALDiamond moderator???????????????? :-O
Deci omul ala e aproximativ incoerent. Exprima niste idei neclare in primul rand pt el , intr-o forma lipsita de logica. De exemplu:

Ma gandesc cateodata si ma minunez cum un film, desi contine scene explicite (nu multe la numar) e pe placul majoritatii fetelor pe care le cunosc.

La Lucia si sexul ma refer. Oare de ce e de interes nu numai pentru baieti? Din cauza povestii? Sau din cauza ca nu numai ea face striptease, ci si el? :D

La Medem sint si alte scene explicito-simpatice (vezi si Veverita rosie/La ardilla roja, de exemplu) care nu intra neaparat la categoria interzis sub 18, dar iata ca doar la Lucia ele sint si pe gustul fetelor.

De ce oare sa se intample una ca asta? :P

@-) @-) @-)

Chiar mi se pare un gest mitocanesc fata de useri valorosi sa-l puneti moderator pe acest user cu 11 postari care pe deasupra mai e si incoerent. Ce e asta, forum de analfabeti? E ca si cum v-ati pisa pe userii vechi, inteligenti si care (spre neplacerea voastra s-ar zice) citesc carti, se uita la filme, studiaza!!!!!

Pitbull
09 Aug 2009, 20:05
Gata, m-am întors. Am fost bannat 24 de ore, pe bunä dreptate - pentru cä-mi asumasem încälcarea unei reguli clare, divulgând numele real al lui Mistah J, ca ripostä pentru mârläniile incalificabile pe care le comisese în cele douä mesaje anterioare.
Da, Illo, sunt de acord sä-l punem moderator, dar numai dupä ce facem alte trei lucruri la fel de rezonabile, si mult mai urgente:
- o punem pe Pauline Kael administrator de forum, redactor sef CineMagia, actionar majoritar IMedia si Ministru al Culturii;
- trimitem "Carol" la Oscar;
- ne urcäm pe blocul de la Armeneascä si facem ca Superman.
Dacä dupä asta mai suntem vii, întregi la minte si cu prestigiul intact, îl facem moderator pe noul täu protejat oniric.

Revenind la realitate:
Sä mai zicä acum gurile rele cä la noi merg favorurile si privilegiile - si sä mai chiräie când iau ban.

illotempore2002
09 Aug 2009, 20:09
Pitbull, esti imatur si incapabil sa mai fii obiectiv.

Mistah J a fost super ok in ultimele luni de activitate. sa definim ce inseamna "a fost super ok" si te rog sa confirmi sau sa infirmi, ca mi se ridica tensiunea:
1. A fost moderat in postari, civilizat, fara a-si sterge trasaturile de personalitate care-l definesc
2. A fost constructiv pt forum adica a deschis topicuri noi interesante si s-a implicat in activitatea forumistica
3. Nu a mai iscat conflicte cu nimeni
4. A fost o prezenta joviala, cooperanta, prietenoasa, bineinteles, ramanand in continuare o persoana cu coloana vertebrala

Astept confirmari la fiecare din aceste puncte: confirmarile le faci prin DA sau NU.

Faptul ca s-a enervat ieri sau azi cand s-a enervat este perfect justificat. Cine pula calului e diamond ala de-l puneti moderator? ce a demonstrat, inafara de faptul ca e incoerent si sarac cu duhul? voi choar nu sunteti capabili sa faceti niste comparatii simpliste, ca aceea intre un om inteligent si unul lipsit de aceasta caracteristica numita inteligenta??????????????????????????????????????? ????????????????????????????

Pitbull
09 Aug 2009, 20:13
Pentru tine, pânä si Blubico era un monument de valoare.
Avem criterii complet diferite.
Stii ce...? Lasä...

L.E.
Diamond are toate datele necesare pentru a fi moderator.
Il cunosc de doi ani, si stiu.
Nu e nevoie sä fi dovedit nu stiu ce pe forum - administratia numeste moderatorii, nu forumistii.

illotempore2002
09 Aug 2009, 20:17
DE CE nu confirmi afirmatiile / evaluarile pe care le-am facut despre Mistah?
Am discutat mai demult despre asta pe mess si chiar te mirai si tu ca Mistah a devenit ok. Te rog frumos sa confirmi acest lucru aici si sa spui DA sau NU alaturi de punctele enumerate mai sus despre Mistah. Te rog frumos sa te comporti matur in acest debate si sa nu faci dovada lasitatii.

Gloria, daca Pitbull nu raspunde, am sa te rog pe tine sa te gandesti daca sunt adevarate sau false punctele de mai sus. Voi nu tineti cont de faptul ca oamenii se mai schimba si evolueaza, se maturizeaza, lucru pe care Mistah l-a demonstrat in ultimele luni. Ati ramas cu impresia despre userul mai vechi, recalcitrant. deocamdata va felicit ca ati reusit sa-l faceti sa devina din nou recalcitrant. E meritul vostru.

Pentru tine, pânä si Blubico era un monument de valoare.
Avem criterii complet diferite.
Stii ce...? Lasä...

L.E.
Diamond are toate datele necesare pentru a fi moderator.
Il cunosc de doi ani, si stiu.
Nu e nevoie sä fi dovedit nu stiu ce pe forum - administratia numeste moderatorii, nu forumistii.

Atunci e si mai grav. Daca il cunosti, cum l-ati putut pune moderator?????? :-O
Voi nu vedeti ca nu leaga ideile intre ele?
Pitbul, uneori parerile despre oameni mai trebuie din cand in cand revizuite. Etichetele se mai schimba, preturile mai cresc, mai scad, nu poti sa lasi aceeasi eticheta, mai ales cand vine vorba de "inflatie".

L.E. in plus, atunci cand numesti moderatori trebuie sa tii cont de useri, pt ca poate unii chiar au contribuit cu ceva si poate chiar sunt capabili sa construiasca. Nu poti sa fii necivilizat si nepoliticos cu cu ei pt ca le ranesti sentimentele si pt ca nu ii respecti ca fiinte. Cum am spus, e ca si cum te-ai pisa pe ei. de fapt, chiar asa a fost.

Pitbull
09 Aug 2009, 20:20
Da, confirm cä am fost un bou si am crezut cä tipul a devenit ok. S-a prefäcut - si, o vreme, ne-a päcälit. Mi-e rusine de propria mea prostie. A rämas aceeasi lepädäturä dinainte.
1. NU
2. NU
3. NU
4. NU
Case closed.

Mä tem cä cineva a intrat într-un glissando accentuat.
Ce-i cu tine, pui? :(

illotempore2002
09 Aug 2009, 20:34
Adica cum Case closed???? Eu nu am inchis acest caz. Adica nu am zis "gata, m-am lamurit". Stai umpic, nu e voie sa se discute sau cum?????
Nu ai argumente, sau ce? Si apelezi la aceasta modalitate de solutionare? Mai, te-am rugat sa fii matur. In fond, ce asa mare crima a comis Mistah? Ai ramas BLOCAT in antipatia ta fata de el si nu vrei in ruptul capului sa admiti ca gresesti. Nu vrei sa admiti ca pana la urma e un baiat bun. Crezi ca are sa-ti cada o mana sau un picior sau ce?

p.s. acele NU-uri sunt semnul clar al unei obstinatii incredibile pt un om cu maturitatea ta.

Mä tem cä cineva a intrat într-un glissando accentuat.
Ce-i cu tine, pui? :(

Nu e nimic cu mine, doar ca Mistah are dreptate. Si voi ati dat-o in bara cu acel user aparut din neant, incoerent. Nu vedeti ca in felul asta ati demotivat niste useri sa mai contribuie la acest forum? Cand obiectivul tre sa fie exact inversul, sa ii motivati sa scrie?

Fac apel si la ceilalti useri sa isi expuna punctele de vedere, ca sa nu avem doar 2 useri (eu si Pitbull) ciondanindu-se la nesfarsit. In fond, cineva greseste undeva (va rog, nu veniti cu clisee de genul adevarul se afla la mijloc, Nu, el se afla la una din extremitati).

Pitbull
09 Aug 2009, 20:41
Mami scump, chiar mä crezi atât de influentabil încât sä mä afecteze cu ceva iesirile astea isterice?
Credeam cä mä cunosti mai bine.
Noroc cä eu te cunosc bine într-adevär, si stiu c-o sä-ti treacä destul de repede.
Oricum, n-am nici timp si nici chef sä-i acord derbedeului ästuia atâta atentie cât îmi pretinzi tu, numai fiindcä brusc ai fäcut pentru el o feblete fulgurantä, ca räposata Pauline pentru varii jeguri asortate. Chiar n-are haz toatä discutia asta. Las-o-n puii mei - sau ceartä-te cu altcineva.

illotempore2002
09 Aug 2009, 20:50
Vezi ca tocmai m-ai facut isterica, iar eu nu te-am jignit. A, si l-ai facut si pe Mistah derbedeu. Nu e o pasiune fulguranta, pur si simplu are niste calitati certe pe care este normal sa fii capabil sa i le vezi. Daca nu i le vezi inseamna ca esti rau-voitor, negru la suflet, ranchiunos. Ii apreciez energia, initiativa si cultura. Lucruri foarte bune pt forumul asta.

Iar atitudinea din raspunsul tau de mai sus este foarte neadecvata (atitudinea superioara de tipul "fuck off, nu tre sa-ti dau EU explicatii tie, accepta asa cum ti se da, pumnul in gura"). Ma tratezi ca pe o sluga, sau ce?
Refuzi sa dai niste lamuriri minime !!!!!! Nu ti-am cerut un raport de 10 pagini. Ci bun simt.

Poate se va indura vreunul dintre admini, in fond e o echipa, nu esti doar tu aici.

Pitbull
09 Aug 2009, 20:57
Ai studiat psihologia si stii foarte bine cä isteria e un fenomen firesc, nu are conotatii jignitoare. Nu pe tine te-am fäcut istericä, ci doar atitudinea ta de acum fatä de japita asta. Nu-i bai, toti facem istericale uneori, inclusiv eu - c'est la vie.
NU MA INTERESEAZA sä discut despre ästa, ce nu-i clar? Am mai spus - n-am nici timp, nici chef.
Antreneazä-mä într-o controversä pe un subiect care sä merite - o persoanä interesantä, un autor, un film, un curent, o epocä, niste bancuri, sarade, jocuri de cuvinte, Tamareinse, Imemeuri, alegerile prezidentiale, etc., etc., si-ai sä vezi cä mä implic. Nu tie-ti bag pumnul în gurä, ci subiectului de fatä, care-mi repugnä.

illotempore2002
09 Aug 2009, 21:01
Pitbul,

Ma jignesti in continuare. Adica te intereseaza sa-l faci japita si derbedeu, te intereseaza sa duci o adevarata campanie impotriva lui, te intereseaza sa-i tai macaroana de fiecare data cand posteaza ceva, dar acum, cand vreau si eu sa inteleg, pe tine nu te intereseaza acest subiect? Care e unul si acelasi? Pai e o contradictie, nu vezi??????? :-O
daca nu te intereseaza atunci nu te mai baga deloc, ignora-l TOTAL pe Mistah.

Daca te-ai lansat in toata povestea asta e clar ca te intereseaza iar faptul ca nu vrei sa raspunzi arata o eschiva cam nefireasca pt tine.

Si tu de ce ai fost banat?
Fratilor, nu se intelege nimic.

Pitbull
09 Aug 2009, 21:05
Nu, a fost doar o släbiciune.
Ani de zile l-am ignorat, asa cum pe bunä dreptate îmi recomanzi.
Recent, ca un täntäläu, am fäcut greseala sä cred cä se îndreptase si i-am întins mâna.
Iluzia a fost scurtä. Imi cer iertare. Gata - aici închei orice referire la el, si îl voi ignora în continuare.

Am fost bannat fiindcä i-am mentionat numele real într-un mesaj, ceea ce nu e permis.

Gloria
09 Aug 2009, 21:09
De ce s-a ofticat asa tare Mistah J, inteleg ca din cauza unor moderatori noi, au fost pusi moderatori noi sau ce s-a petrecut?

Si by the way, Mistah chiar ar putea fi un moderator bun, la modul obiectiv, are discurs, e informat, inteligent si amuzant si in plus in ultima vreme s-a purtat foarte ok pe forum, de cateva luni. Si s-a implicat activ, a deschis topicuri foarte cool (postmodernismul in cinema, nu mai zic la animatie etc) De ce nu recompensati valoarea, chiar asa?

MistahJ nu si-a exprimat intentia de a deveni moderator. Se pare ca s-a suparat din cauza unor moderatori, dar n-a zis despre care e vorba.
Diamond a facut 4 ani de unatc, e pasionat de filme, a fost in juriul Animest si si-a exprimat intentia sa se tina de o sectiune "Imperiul simturilor" la noi pe forum. Bineinteles ca a fi moderator nu e o chestie care ti se da pe viata.Daca noi toti, forumistii, consideram ca el nu se poate ocupa de acest topic, ii aducem un ajutor- un alt moderator sau il inlocuim. Deocamdata vad ca a deschis niste subiecte foarte faine, si vad ca MistahJ nu s-a implicat in nicio discutie dintre cele lansate de Diamond.

illotempore2002
09 Aug 2009, 21:10
Doamne, Pitbull, lasa dracu' discursu asta, pe bune, e fake, e chinuit, nu mai face atata pe inocentul, te rog io mult, nu ne jigni pe toti. Tu nu-l suferi pe Mistah si gata. Recunoaste-ti aceasta slabiciune. Cu totii avem. Chiar ma crezi naiva?

Si nu am inteles, cum anume i-ai intins mana si ti-a inselat iar asteptarile?
La ce te referi? Ce a facut? Omul a fost indignat ca l-ati pus pe diamond ala moderator. Si io sunt indignata. Pe criterii obiective. Care e problema? Capacitatea de a te indigna este una care genereaza lucruri foarte bune cum ar fi schimbarea, inovatia, dreptatea. Cand ajungi sa nu te mai indigneze nimic esti cam pierdut pt societate si societatea e pierduta pt tine.

Pitbull
09 Aug 2009, 21:13
Bine, nu sunt inocent, nu-l pot suferi pe individul, si de-acum încolo îl voi ignora, asa cum mi-ai recomandat.

illotempore2002
09 Aug 2009, 21:15
@Gloria

Mistah si-a exprimat intentia si dorinta de a fi moderator. In topicul "moderatori noi pe cinemagia".

Nu exista nici un user aici care sa se implice in toate sectiunile forumului, sa fim seriosi, de cand e asta un criteriu, de ce trebuie sa ne implicam la Impreiul Simturilor? Eu insami frecventez doar Clasicul, Iconoclasticul, Cafenea si Condica.

Gloria
09 Aug 2009, 21:16
Doamne, Pitbull, lasa dracu' discursu asta, pe bune, e fake, e chinuit, nu mai face atata pe inocentul, te rog io mult, nu ne jigni pe toti. Tu nu-l suferi pe Mistah si gata. Recunoaste-ti aceasta slabiciune. Cu totii avem. Chiar ma crezi naiva?

La ce te referi? Ce a facut? Omul a fost indignat ca l-ati pus pe diamond ala moderator. Si io sunt indignata. Pe criterii obiective. Care e problema? Capacitatea de a te indigna este una care genereaza lucruri foarte bune cum ar fi schimbarea, inovatia, dreptatea. Cand ajungi sa nu te mai indigneze nimic esti cam pierdut pt societate si societatea e pierduta pt tine.

ILLO, ai vazut ca ti-am raspuns? Adica, te intereseaza ca ti-am raspuns, sau sa ma retrag, sa va continuati cearta - tu si Pitbull?!

Pitbull
09 Aug 2009, 21:19
Nu, cä eu accept recomandarea lui Illo, îl ignor pe respectivul si nu mai continuu nici o ceartä.

illotempore2002
09 Aug 2009, 21:19
Am citit si ti-am si raspuns, nu stiu ce e cu mesajul, nu a aparut ca nu inteleg.

Ziceam ca:
1. Mistah si-a manifestat interesul sa fie moderator
2. nici un user nu intra in toate sectiunile (eu frecventez doar 4 sectiuni) iar faptul ca Mistah nu a raspuns la imperiul simturilor e cam nerelevant, poate nu-l intereseaza sectiunea, nu vad in asta o problema.

Nu, cä eu accept recomandarea lui Illo, îl ignor pe respectivul si nu mai continuu nici o ceartä.

Sa te vedem. Nu te bagi nici cand are sa fie vorba, daca are sa fie vreodata, de noi moderatori si daca o sa candideze si Mistah. Ai spus. Si a nu te baga inseamna sa nu incerci s-o influentezi pe Gloria in particuler, daaaa??? B-)

Pitbull
09 Aug 2009, 21:25
Evident. Niciodatä nu se va pune serios problema s-ajungä ästa moderator, deci îl voi putea ignora linistit în continuare.

illotempore2002
09 Aug 2009, 21:28
Gloria,

cand Pitbul zice ca nu se va pune niciodata problema ca Mistah sa fie moderator, vbeste si in numele tau?
As vrea sa stiu daca esti de acord cu ce a zis Pitbull mai sus.

corinka
09 Aug 2009, 21:33
Illo, daca nu frecventezi toate sectiunile, ci doar pe cele enumerate, in care nu intra si cea moderata de Diamond, cum poti spune ca tipul nu are coerenta in exprimare?

Eu nu am urmarit sectiunea "Imperiul simturilor" si nu stiu ce fel de moderator este. Stiu ca numirea moderatorilor tine pana la urma exclusiv de administratori, dar as vrea sa spun ca Mistah J mi se pare un user activ in sens bun, a deschis topicuri interesante, am remarcat ca este pasionat de animatie si cred ca ar fi un bun moderator in sectiunea respectiva.

Gloria
09 Aug 2009, 21:35
O sa-l abordez de MistahJ chiar acum, prin mesaj p. daca nu ni se alatura la aceasta discutie. Ca sa fii moderator, trebuie indeplinite anumite conditii:
1. Sa vrea respectivul forumist sa fie moderator - in acest caz, se pare ca Mistah J vrea sa fie moderator.
2. Sa aiba si votul de incredere al altor forumisti

Deocamdata Mistaj J are un vot pro si un vot contra.
Inca ne invartim in cerc.
Si scriam ca Mistah J nu a raspuns la niciunul din subiectele propuse de Diamond ca sa sugerez ca s-a luat de el fara ca macar sa se angajeze intr-o discutie cu el.

Ok, deci 2 voturi pentru Mistah J.
Ce are de spus Mistah J in favoarea lui, acum cand numirea i se hotaraste?

illotempore2002
09 Aug 2009, 21:55
Illo, daca nu frecventezi toate sectiunile, ci doar pe cele enumerate, in care nu intra si cea moderata de Diamond, cum poti spune ca tipul nu are coerenta in exprimare?

Eu nu am urmarit sectiunea "Imperiul simturilor" si nu stiu ce fel de moderator este. Stiu ca numirea moderatorilor tine pana la urma exclusiv de administratori, dar as vrea sa spun ca Mistah J mi se pare un user activ in sens bun, a deschis topicuri interesante, am remarcat ca este pasionat de animatie si cred ca ar fi un bun moderator in sectiunea respectiva.

A frecventa inseamna a merge intr-un loc in mod frecvent. Cu accent pe frecvent. Am intrat o data, tu ce incerci sa faci, crezi ca inventez sau ce, cauti sa ma prinzi cu minciuna? Esti investigator, ma monitorizezi? Mai slabeste-ma!
Consulta dexul inainte nu ma pune sa-ti explic cuvinte banale. X(

Gloria, avem o sectiune unde e nevoie de moderator?
Ca nu stiu, Eu vbeam de principiu, daca e nevoie sa se treaca la fapte, apoi faceti un poll sa vedem daca lumea il vrea pe Mistah. Mare smekerie!

Ok, deci 2 voturi pentru Mistah J.
Ce are de spus Mistah J in favoarea lui, acum cand numirea i se hotaraste?

Ce numire, numire la ce?
Despre ce sectiune vbim, Animatie?
Pai e omul perfect pt asta, credeam ca ati observat pana acum implicarea si cultura pe care o are in animatie (si nu numai).

Suspect de Bizar voteaza si el pro Mistah J. Iti va trimite pe PM, Gloria, votul lui.

A, si sa ne lamurim: Pitbul a zis ca se va abtine sa mai comenteze la adresa lui Mistah, ca il va ignora si ca nu se va mai implica in ceea ce il priveste. Asta inseamna ca nu voteaza importiva lui Mistah. Deci nu exista nici un vot contra lui Mistah, asa e corect :)

Gloria
09 Aug 2009, 22:14
[QUOTE=corinka]I

Gloria, avem o sectiune unde e nevoie de moderator?
Ca nu stiu, Eu vbeam de principiu, daca e nevoie sa se treaca la fapte, apoi faceti un poll sa vedem daca lumea il vrea pe Mistah. Mare smekerie!

Ok, vorbim in principiu. Si in principiu orice forumist care obtine voturile de incredere ale unui numar important de alti forumisti sau/si ale adminilor, poate deveni moderator, asta dupa ce - fireste - si-a exprimat dorinta. In principiu il putem pune pe MistahJ la Animatie; dar si Liviu e f bun pe subiect si altii. Vedem. Nu-i niciun fel de probl.

Gloria
09 Aug 2009, 22:32
Gata, eu am inceput sa sterg. Ultimul meu mesaj e concludent in legatura cu subiectul ridicat de illo. Propun sa ne concentram pe alte topicuri si sa revenim la numirea unui moderator sau altul cand ii vom avea ca interlocutori si pe cei vizati.

illotempore2002
09 Aug 2009, 22:33
Perfect.

keepwalking
09 Aug 2009, 23:34
Bine ca v-ati temperat.
Eu tocmai vroiam sa semnalez aparitia celei de-a doua editii a unei carti semnate de Mihnea Columbeanu (Pitbull), "Profetiile lui Nostradamus", aparuta la Editura "Antet".
Am vazut-o azi in librarii.
Dupa ce o voi cumpara, voi detalia subiectul:)

Pitbull
09 Aug 2009, 23:53
Auleo, ai nimerit peste cea mai proastä dintre cärtile mele...! :(
Sä nu faceti ca mine - sä nu dati rasol for an easy buck - cä ca mine veti päti! :">

IALDiamond
10 Aug 2009, 13:44

Da, sint de acord cu ce spune acest user, e bine sa te indignezi, desi eu nu sint aici sa supar pe nimeni, asa ca am decis sa MA RETRAG si sa il las pe respectivul user indignat in locul meu, cu 3 conditii:

1. sa-mi semnaleze administratorii cinemagia ca e cazul sa plec

2. sa se stranga 5 useri care spun clar ca nu ma vor

3. aceeasi 5 useri sa posteze filmuletze pe youtube cu ei plangand si sa-mi trimita link-urile

Cand aceste 3 conditii se vor fi indeplinit, eu va zic 'la revedere' :)

Conditia 0 ma gandeam sa n-o mentionez, dar o mentionez totusi: astept si eu comentarii istete la ce am zis (daca ele exista), nu defulari pe taram virtual, ok? Si, daca se poate, mai usor cu oftica si mai mult cu glumele. Merci ;)

Neuptolem
10 Aug 2009, 22:57
astept si eu comentarii istete la ce am zis (daca ele exista), nu defulari pe taram virtual, ok? Si, daca se poate, mai usor cu oftica si mai mult cu glumele. Merci
(...)
aceeasi 5 useri sa posteze filmuletze pe youtube cu ei plangand si sa-mi trimita link-urile

Iata-l si pe IALDiamond - Guru al Sexului in Imperiul Simturilor Genitale. Pariez ca o are suficient de lunga si groasa cat nu-'ncape. Vad ca nimeni n-a indraznit sa-i replice de azi de la ora 14:44...Sectiunea aceea e cel mai prost drog de pe CineMagia iar cunoscutul lui Pitbull de 2 ani e dealerul no. 1 al stupefiantului.
Nu am timp de incrancenari false, nu doresc o conversatie pe tema instinctelor "de cand lumea".
Vi-l recomand pe Djinjis dk aveti probleme cu individul.

Pitbull
10 Aug 2009, 23:04
Semi, când n-ai nimic de zis, de ce nu taci?
Chiar îti place asa, la nebunie, sä te faci de râs? Sä zicä Costobocus "deci, Neuptolem tot idiot a rämas", sau nu mai stiu care alt user, recent: "Neuptolem e ca un banc lung si prost"?
La tine nu te gândesti?

Neuptolem
10 Aug 2009, 23:11
Semi, când n-ai nimic de zis, de ce nu taci?
Initial intrasem sa-'ncerc s-o-'nteleg pe corinka cu jocul smart si am citit ce s-a intamplat cu Mistah Jay unde, din pacate, nu-ti pot da dreptate (in totalitate) la ce s-a-'ntamplat.
Dar acum am citit ce-a scris Guru Sexului si am ramas efectiv ca bou' la poarta noua. Voi nu va dati seama ca o luati pe aratura uneori dand credit unor astfel de comportamente?
Explica-mi si mie, please, si poporului, ce-a vrut sa zica Diamondul in mesajul de mai sus.
Astept. Fara ganduri razboinice.

Pitbull
10 Aug 2009, 23:22
am ramas efectiv ca bou' la poarta noua.
Era "vitelul" - da' cred cä stii tu ce zici... Sunt trei ani de-atunci, nu? Aproape...

Mäi semi, ti-am spus clar - de ce nu întelegi? Nu mai scrie comentarii, remarce, opinii, päreri, si alte imponderabile, impalpabile, impardonabile. Scrie NUMAI FAPTE CONCRETE, verificabile si vizibile - de exemplu:
- Azi e marti.
- Oltul curge de la izvor spre värsare.
- "Mihai Viteazul" e un film.
- Tudor Gheorghe nu e un film, e un actor.
- Si cântäret folk.
- Uite, e noapte.

Neuptolem
10 Aug 2009, 23:28
Comunicarea-mi pare imposibila, stimabile!
Good-night!

Pitbull
10 Aug 2009, 23:30
Vise tzufulite. Tzau! :x:x:x:x:x:x

Neuptolem
10 Aug 2009, 23:35
Excludem asta.
Well...De cand a devenit Pitbull - Userul care vrea sa schimbe useri?
Stii cat de periculoasa e treaba asta in realitate??
Te refugiezi in spatele unui monitor, iti spun eu.
Lasa-i pe altii sa fie liberi, intelegi, liberi.

Pitbull
10 Aug 2009, 23:41
Semi, mâine sä traduci, da?
Clar, concret, româneste, cu subiect si predicat.
O singurä frazä, nu mai mult - numa' inteligibilä.
If it's not too much to ask.
Hai, la nani cu tine! (Färä o- - sau... cum vrei tu...)

Neuptolem
10 Aug 2009, 23:57
Pitbull, iti garantez ca o s-o termin si cu tine ca si cu illotempora daca nu iti revizuiesti atitudinea fata de mine. Pana la urma, LOGIC, CLAR, RAS-PI-CAT, nu intelegi ca e vorba de o PLECARE? De ce dracului m-ar mai interesa scurtimea si latimea mesajului?!?
Dincolo de extraordinarul pedagog si om de caracter care se ascunde in spatele userului Pitbull exista de la un timp un viclean vulpoi batran care sta ascuns in tufisuri si cum prinde vreun drumet il altoieste cum stie el mai bine, imi amintesti de Old Wabble din Old Surehand, pe bune! Nu stiu sa fi avut parte de o moarte prea usoara!
Hai, care te-a refuzat sa-ti fie mireasa?

Pitbull
11 Aug 2009, 00:03
Nope, nu e bine DELOC!
ALTCEVA te-am rugat.
Hai s-o luäm pas cu pas - prima frazä:
De cand a devenit Pitbull - Userul care vrea sa schimbe useri?
Excludem componenta interogativä, e prea complexä. Rämânem cu:
vrea sa schimbe useri
Ia sä vedem:
Care e sursa acestei informatii?
Care e sensul ei?
Ce anume ar primi în schimbul userilor?
Care e rata de schimb?

Incearcä sä zici, apoi vom cäuta sä-i däm de capät întrebärii în ansamblul ei.
(Nota bene: INTREBARII, nu "räspunsului". Incä nu stim dacä întrebarea are vreun sens, necum si un posibil räspuns!)

Zi.

Neuptolem
11 Aug 2009, 00:07
Las-o balta! Esti infailibil dpdv conversational. Ca Old Wabble. :)

Pitbull
11 Aug 2009, 00:08
Deci, asa cum bänuiam...
Cuvintele nu aveau un fundament real.
Simple jonglerii.

IALDiamond
11 Aug 2009, 21:44
astept si eu comentarii istete la ce am zis (daca ele exista), nu defulari pe taram virtual, ok? Si, daca se poate, mai usor cu oftica si mai mult cu glumele. Merci
(...)
aceeasi 5 useri sa posteze filmuletze pe youtube cu ei plangand si sa-mi trimita link-urile

Iata-l si pe IALDiamond - Guru al Sexului in Imperiul Simturilor Genitale. Pariez ca o are suficient de lunga si groasa cat nu-'ncape. Vad ca nimeni n-a indraznit sa-i replice de azi de la ora 14:44...Sectiunea aceea e cel mai prost drog de pe CineMagia iar cunoscutul lui Pitbull de 2 ani e dealerul no. 1 al stupefiantului.
Nu am timp de incrancenari false, nu doresc o conversatie pe tema instinctelor "de cand lumea".
Vi-l recomand pe Djinjis dk aveti probleme cu individul.

Ma simt obligat sa opresc aceste zvonuri.. nu e suficient de lunga si groasa cat nu-'ncape. E mult mai mult de atat. Ma dezamageste ca userul zicand asta e baiat, la o fata ma asteptam sa aiba interes asupra acestui subiect, dar ce sa-i faci?

Nu inteleg atacul asupra lui Pitbull. Daca exista o problema cu mine, sa mi se zica MIE, nu altora.

Mai am o rugaminte: vreau sa fiu declarat Guru al Sexului in Imperiul Simturilor Genitale sau cel mai prost drog de catre femei, nu de catre baieti (ma-ndoiesc ca vreun barbat scoate dume din astea).

Va multumesc pentru atentie si in continuare astept obiectii destepte daca ele exista, daca nu renuntati la oftici va rog.

illotempore2002
11 Aug 2009, 21:58
Tre sa ne convingi ca esti Guru al sexului, eu promit sa te premiez consistent daca demonstrezi asta, dar asa, palpabil, credibil, nu sunem usor de convins, sa stii... B-)

Pitbull
11 Aug 2009, 22:58
Diamond, ignorä-l: e un scandalagiu sociopat care simuleazä incoerent spiritul critic. Nu-i da atentie.
Illotempore, în schimb, e OK - dar este o viespe. Pentru ea, faptul cä-l sustine pe acest troglodit si te provoacä pe tine e un joc intelectual. Meritä sä te implici - if you get my meaning... ;)

Neuptolem
11 Aug 2009, 23:11
Ma dezamageste ca userul zicand asta e baiat, la o fata ma asteptam sa aiba interes asupra acestui subiect, dar ce sa-i faci?
(...)
ma-ndoiesc ca vreun barbat scoate dume din astea
Nu au legatura lucrurile scoase din tastatura - ante-brain - cu faptul de a fi barbat.
Gigollo-ule, esti constient ca-mi pot imagina personaje inspirate de user-name-ul tau ca si personaje de sex feminin cu care Inspiratul-din-user-name si-o trage. Asta nu inseamna ca nu sunt barbat. Si tot asta nu inseamna ca acele personaje (el, ele) dk ar exista cu adevarat in inside-ul unei lumi (cea reala ori una imaginara) ar fi fascinati de sectiunea Imperiu' Instinctelor de pe forumul site-ului Cinemagia.
Fara intimidari dintr-astea, nu de asta esti pe forum!
Esti moderator, fii mai chibzuit si discret, unii si-au pus sperantele in tine.
Bineinteles ca nu e cazul meu si iti cer sa nu mai incerci nimic cu mine.
Okay? OK!

illotempore2002
11 Aug 2009, 23:16
@ Pitbull,

True, a fost o provocare la nivel de discurs dar in acelasi timp il apreciez pe Mistah. Pe motive concrete, nu pe subiectivitati. Orice ai spune tu, omul nu scoate niciodata tampenii pe gura, e argumentativ, exemplificator, si a pus mana pe ceva carti. O raritate pe acest forum. ;)

Pitbull
11 Aug 2009, 23:23
Vezi, Diamond? ;) Ti-am zis eu!
(Parantezä: uneori, Illo se repede sä emitä päreri bune despre diverse janghine, dintr-o combinatie de necunoastere si încredere deplasatä.)
Nici SemiOlteanu'* nu-i räu, e simpatic, inofensiv si irational - el te atacä involuntar, la modul bancului (din anii '80):
- Ce s-ar întâmpla dacä ar intra o albinä în masina prezidentialä?
- S-ar därâma tot Bucurestiu'! :-O :( :((**

__________________________________________________ _
* - Neuptolem (n.Pb.)
** - Adicä-l sperie ceva si dä din mâini aiurea; nu e nevoie sä te feresti - sunt mânute de friscä. (n.Pb.)

Neuptolem
12 Aug 2009, 00:17
Asa Coiotule, asigura-i spatele Diamondului, poate asa faci si tu rost de vreo fatuca frageda acostata pe strazile bucurestilor.:))
La orice as recurge sa mai continui mi-ar aduce bannarea, ce dracului, nu-i nevoie de deranj, ma auto-bannez...

Pitbull
12 Aug 2009, 00:36
Semi, degeaba încerci sä-i imiti pe alde Pulinica si Blubico, cä tot o dulceatä de bäiat rämâi. :))
(Cäcänäria e inimitabilä, copile! To be or not to be!)

Neuptolem
12 Aug 2009, 00:54
Evident, I'm born gigollo, virtual gigollo...
Sir, problema e ca tu faci militarie cu soldatii si in afara stagiului de pregatire, ba le mai intri si in grupul de prieteni si-i consideri niste mucosi blegi, ba le mai rasari si-n intimitate cand sunt cu iubita pe care n-au mai vazut-o de ceva timp si zici: "Apuc-o de colo! Indreapt-o asa! Esti atat de mocofan ca tz-o fura tot satu' cand pleci tu la arme! Fii barbat cu ea! Tz-arat eu?! Stii cum? Stii ce ai de facut? Vorbeste-i in 3 silabe! Nu te apuca sa-i povestesti vrute si nevrute!...." samd.
Intelegi unde bat sau consumam timp pt asta prin e-mailuri repetate?

IALDiamond
12 Aug 2009, 01:18
Va multumesc deci pentru partida de ras pe care mi-ati cauzat-o in aceasta seara si simt nevoia sa spun asa:

1. Da, chestia cu comentariu la off-topic a venit dintr-o mica eroare

2. Semi-incoerent chiar exista in limba romana sau e un cuvant care e din ce in ce mai la moda?

3. Ma amuza nespus nu numai replicile date, ci si faptul ca stiu ca majoritatea nu ar fi in stare sa fie asa cocosi in viata reala

4. Cum e asta? Mai intai Gigollo-ule si apoi I'm born gigollo? I don't get it.

5. Reactia asta de genu' love/hate (sau mai pe romaneste du-te-n colo/vino-ncoace/lasa-ma si nu-mi da pace) de la fete o-nteleg, dar de la baieti nu. Sigur a scris bine toata lumea bine sexu' de la user? :))

6. Tot mai simt putina oftica in aer, dar avand in vedere ca e la un nivel hilar, e ok.

7. Woody Allen zicea: "My wife is a sex object. Evertime I ask for sex, she objects." :)

Pitbull
12 Aug 2009, 01:21
Evident, I'm born gigollo, virtual gigollo...
Sir, problema e ca tu faci militarie cu soldatii si in afara stagiului de pregatire, ba le mai intri si in grupul de prieteni si-i consideri niste mucosi blegi, ba le mai rasari si-n intimitate cand sunt cu iubita pe care n-au mai vazut-o de ceva timp si zici: "Apuc-o de colo! Indreapt-o asa! Esti atat de mocofan ca tz-o fura tot satu' cand pleci tu la arme! Fii barbat cu ea! Tz-arat eu?! Stii cum? Stii ce ai de facut? Vorbeste-i in 3 silabe! Nu te apuca sa-i povestesti vrute si nevrute!...." samd.
Intelegi unde bat sau consumam timp pt asta prin e-mailuri repetate?
Evident cä înteleg cum ai ajuns la concluziile astea elucubrante.
Nu te-ai prins: sunt un civil funciar, un antimilitarist, un asmibian.
Urmeazä-mi sfaturile, si iubita aia metaforimbolicä din mesaj va juisa tripleti.
Sau nu.*
The choice is YOURS!**
(Parafrazä dupä "Captain Planet").

Neuptolem
12 Aug 2009, 01:29
Deh mah Diamondule, dk tu crezi ca barbatia se masoara in mesaje pe internet...
Incredibil cat se umfla-'n coaie, in curand are sa si stropeasca cu sperma cu credinta intiparita ferm ca e guru sexului.

Pitbull
12 Aug 2009, 01:30
Diamond, nu te mira - asa e el.

IALDiamond
12 Aug 2009, 12:23
Citind penultimu' mesaj imi vine in cap melodia aia de la Pixies, de la final de Fight Club, "Where is my mind?".

Citind ultimu' mesaj ma gandesc, "da, ok, sint din ce in ce mai de acord" :)

Pitbull
12 Aug 2009, 13:04
:)) (Reactie spontanä, offline)

Neuptolem
13 Aug 2009, 01:38
Da, atacul asupra Diamondului echivaleaza cu un sport extrem cu nuanta de Fight-Club.
Pur si simplu detest internautii de caracter, macho-man-ii astia cu pasiuni false menite doar sa impresioneze prostimea din jur, in special femeile mai slabe de inger si fiintele cu pregnante bestiale. N-am inteles absolut deloc rostul acelei sectiuni pe site cat mai ales numirea astuia Dictator acolo. Dar cel mai revoltator imi pare crezul sau intiparit ferm ca a fost profetit sa manuiasca acea sectiune. Uite ca eu nu tremur atunci cand vad un malau de 2 metri si 4 tone dotat ca-'n fanteziile nesatulelor. Doar o iau razna pt ca stiu ca Dumnezeu nu mi-a dat dreptul si nici forta sa-l distrug pe loc asa cum strivesti un gandac sub talpa. Si incep sa ma minunez a cui ma'sa ei de creatie e specimenul in cauza?!?
Mama ei de viata! Inca un whisky, please!

Pitbull
13 Aug 2009, 09:19
Semi, e foarte interesant ce spui, dar totalmente neinteligibil si incoerent, cu o undä de isterie euforic-autoreflexivä. Nu se poate citi, plictiseste si decupleazä.
Fii asa de bun si încearcä sä reiei totul într-un mesaj de maximum trei rânduri, cu propozitii simple si scurte, formate numai din cuvinte care au legäturä cu realitatea.

illotempore2002
13 Aug 2009, 10:46
Formulate numai din cuvinte care au legatura intre ele :))

Pitbull
13 Aug 2009, 11:09
Stai, Illo, sä nu ne repezim - cä zäpäcim de cap bäiatu'...
O luäm cätinel:
Pasul 1: cuvintele sä aibä legäturä cu realitatea.
Pasul 2-a: dacä cuvintele n-au legäturä cu realitatea, mai încercäm.
Pasul 2-b: dacä cuvintele au legäturä cu realitatea, încercäm sä construim si niste legäturi între ele (la început, doar între cele aläturate - ex.: "mär rosu", "soarele räsare", "oaia face bee"; în continuare... - gata, nu mai zic nimic, devine prea complicat pentru faza asta.)

illotempore2002
13 Aug 2009, 12:31
=))

Aveam nevoie de o poanta buna, sunt stresata rau detot, mersi Pit!

Pitbull
13 Aug 2009, 12:46
We are here to serve. O:-)

Neuptolem
13 Aug 2009, 12:52
Radeti voi, radeti! Cine o sa rada la urma va rade mai bine!

illotempore2002
13 Aug 2009, 13:00
=))

Neupto, iti multumesc si tie pt poanta.

Mai nu ai de ce sa fii suparat, glumim si noi, crezi ca de altii nu glumim, sau altii nu glumesc pe seama noastra?
De ce o iei asa tragic?
Eu tot te iubesc, ma jur.

illotempore2002
18 Aug 2009, 01:13
Hai, baga un poll. Eu zic ca tu ne plictisesti pe toti, ca esti o mahalagioaica imputita - da, fizic!!! - si ca ne pisam pe tine toti cei care avem de-a face cu filmul in Romania. Nu vrei tu mai bine sa pleci pe forumul ala de istorie unde ti-o dau aia la muie si-n engleza ca nu stiai de razboiul ruso-japonez?

sper ca se vor lua masuri impotriva acestui user care de cate ori intra in vrie apeleaza la jigniri grotesti. chiar asa, de cate ori sunt permise recidivele astea, ca daca sunt asa permise, la ordinea zilei, poate-l debanati si pe suspect de bizar?

Judex
18 Aug 2009, 01:29
Chiar va rog. Eventual transformati toata cinematografia mondiala in iconoclasm si vorbiti cu femeia nisipurilor despre...

ZaSpecialist
26 Aug 2009, 01:28
Salut , m-am gandit ca aici ar fii cel mai bine sa postez acest mesaj de la un user:

timi
Trimis: 25 Aug 2009, 21:22

Esti un pusti prost,frustrat,care vrei doar sa bravezi atunci cand crezi ca ai o parere.Imi cer scuze,am crezut ca ai prietena,tu nu esti decat un labagiu care te tine ma-ta in brate la film!JET!

:|
Omul este frustrat deoarece am postat un comment negativist la adresa comment-ului lui pentru filmul The Hangover , omul a spus ca este cea mai proasta comedie din istoria filmelor , la care eu i-am raspuns civilizat cum de altfel toti userii l-au criticat pe acest individ in acelasi mod.Iar acum omul ma ataca direct si in mod vulgar , si in public si in privat. Cu siguranta pot face screen-uri sau pot lasa un moderator sa-mi verifice contul pentru a nu creea suspiciuni cum ca am inventat eu acest mesaj.Va multumesc si as dori sa se ia o masura deoarece nu consider acest limbaj demn de om civilizat. Mult succes in continuare si astept raspuns!

corinka
26 Aug 2009, 10:18
Este interzis prin regulament sa publici mesaje private. Daca te deranjeaza continutul lor, te poti adresa administratorilor pe privat. Scrie-le Gloriei sau lui StefanDo.

ZaSpecialist
26 Aug 2009, 12:44
Multumesc frumos , si imi cer scuze , nu am stiut de aceasta regula. O zi buna!

illotempore2002
26 Aug 2009, 13:07
Stai linistit, nu ai gresit cu nimic atata vreme cat nu ai dezvaluit expeditorul mesajului, practic nu ai dat in vileag pe nimeni ;)

StefanDo
26 Aug 2009, 13:45
intamplator (sau paradoxal), domnu' specialist a dezvaluit numele expeditorului in mesajul sau de mai sus ;)

pe viitor (doar pana introducem o functie, foarte utila se pare, de ignore in comunitate), sugerez un tratament cu delete pentru mesaje "contondente"

illotempore2002
02 Sep 2009, 10:09
Pe Suspect de bizar nu-l debanati?
Unii de pe aici desi recidiveaza la fel de urat, au fost debanati de n ori, unde n tinde spre infinit.

ricutza
23 Sep 2009, 17:54
Judex e bannat? de ce?

illotempore2002
23 Sep 2009, 17:59
dIN CAUZA LU' ILLO

Care s-a trezit vorbind ca fraiera despre Fellini, de una singura, si pe care el a facut-o "vita animalica". Asa, din senin, pe nepusa masa. De ce, te-a pus sa intrebi?

Dragomara
23 Sep 2009, 18:01
şters!

illotempore2002
23 Sep 2009, 18:02
Asta basca, nici macar nu s-a exprimat corect :)) Si-asa rata analfabetismul tinde sa creasca pe aici (si io mai dau gres cateodata)....

p.s. presupun ca acum o sa ma urasca si mai multa lume...

Pitbull
24 Sep 2009, 09:51
(si io mai dau gres cateodata)....
Slavä Domnului - mäcar asa mai tinem zombisoru-n viatä; e atât de hämesit dupä carne vie, încât acum hähäie ca proasta-n bâlci pânä si la cele mai minore mistypinguri! (Da' las' cä i-am täiat macaroana.)

illotempore2002
24 Sep 2009, 09:54
Asa e cu fomistii.

StefanDo
24 Sep 2009, 09:55
stop gloating

ricutza
24 Sep 2009, 11:37
dIN CAUZA LU' ILLO

Care s-a trezit vorbind ca fraiera despre Fellini, de una singura, si pe care el a facut-o "vita animalica". Asa, din senin, pe nepusa masa. De ce, te-a pus sa intrebi?

a nu...chiar n-am mai vorbit cu el de mult.
numai ca tocmai ce intrasem la subiectul despre Intalnirea Cinemagia unde reusise sa impresioneze in mod placut pe toata lumea si dup-aia am vazut ca scria banned sub numele lui. Si n-am inteteles ce s-a intamplat asa brusc si dintr-o data.:P

Pitbull
24 Sep 2009, 13:40
E oscilant. In fazele lui bune, e un bäiat, God's bread! In momentele rele, il est un cauchemar. Si le schimbä într-un barem de fractiuni de secundä.

Judex
25 Sep 2009, 16:21
So I'm back, am vesti mari si bune, dar nu pot dezvalui dudele decat peste cateva luni. ;)

Gloria, sunt pregatit sa-mi iau in primire postul. :-*

Mikala
25 Sep 2009, 16:34
Bine te-am gasit.

nume
30 Sep 2009, 22:43
Ce cacariseala, caterinca e la maxim. Avem un fel de 3 in unu' king size : mare smardoi / bataus / "boxior"/ neintorcator de obraz + un fel de A.N.M. care da coduri si avem pasarica plangacioasa.

http://www.youtube.com/watch?v=UGRtDxrmsX4

Paine si circ :

http://www.youtube.com/watch?v=PhDXeVsDKfE&feature=related

Later edit :

A, era sa uit, omu' bea bere la PET. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

StefanDo
22 Mar 2010, 06:13
judex, banat 3 zile pentru tot scandalul de ieri

illotempore2002
22 Mar 2010, 07:28
Da ce s-a intamplat ieri, domnilor si doamnelor?

pipes
22 Mar 2010, 09:39
testosteron. trece......

vave
22 Mar 2010, 13:33
Vreau sa fac o precizare: problema mea era cu faptul ca nu l-am rugat pe Judex sa puna poze cu mine, doar ca a fost ideea lui pe care am acceptat-o, alegand pozele pe care sa la puna.
Dar oricum, discutia avuta cu el pe mess nu trebuia sa apara.

StefanDo
22 Mar 2010, 13:40
nu asta era motivul banarii, ci comportamentul inadecvat care l-a facut sa piarda si statutul de moderator

Gloria
27 Apr 2010, 17:07
RomaniaMare banat pentru declaratii extremiste.

Judex
27 Apr 2010, 17:10
Pentru cea a lui Eminescu, cea a lui Eliade sau ambele? :-O

Gloria
27 Apr 2010, 17:13
de vreme ce le citezi ca sa-ti argumentezi propriul crez...

Windom
27 Apr 2010, 17:13
Pentru ca s-a folosit de Eliade aiurea, doar pentru a mai baga un fitil extremist. Sincer si eu m-am cam saturat de bigotismul si opiniile lui, legate de cinema cum sint eu legat de CZC.

marius_em
27 Apr 2010, 18:00
Urati patriotii, de asta l-ati banat, mai... mai... anti-patriotilor!
Windom, ce e CZC? Nici eu n-am nici o treaba cu filmele, in afara ca le vad, si-mi dau cu parerea ca un arogant ce sunt.

Windom
27 Apr 2010, 18:13
Corneliu Zelea Codreanu. Dar hai sa ne mindrim in continuare si sa lasam off topicele...

Pitbull
27 Apr 2010, 22:24
Bannarea lui RomâniaMare este abuzivä si nemotivatä.
Chiar dacä nu sunt de acord cu excesele lui bigote, nici cu pozitiile anti-evreiesti, combat cu vehementä bannarea pentru "delictul de opinie". Dacä ar începe cineva sä facä propagandä comunistä, si ar afisa la avatar poza lui Stalin, l-as combate din räsputeri, dar nu l-as banna. Credeam cä vremurile cenzurii, ale botnitei, ale "liniei partidului", au murit acum douäzeci de ani. Constat cu dezgust cä m-am înselat.
In schimb, cu orice risc, chiar si acela de a fi eu însumi bannat, afirm cu tärie: incomparabil mai nocive decât greselile de opinie, altminteri idealiste si sincere, ale lui RomâniaMare, sunt interventiile acelui fost user care a determinat acest abuz; în ultimele zile a intrat pe forum numai si numai în scopuri turbulente, creind tensiuni, învräjbire, zâzanie, permitându-si sä ameninte cu turnätorii si denunturi, si exercitând o influentä nefastä asupra administratorilor nostri - iar rezultatul, iatä-l. Respectivul uräste si dispretuieste Cinemagia, vine aici exclusiv ca sä facä räu. Permiterea prezentei lui pe forum este o släbiciune inadmisibilä si dezonorantä din partea administratorilor. Se impune categoric bannarea lui imediatä si definitivä. Tumorele maligne, parazitii si agentii infectiosi se extirpeazä, nu li se "acordä sanse", si nu sunt tratate "democratic" (mai ales atunci când, sub aparentele lor antropomorfe, instigä tocmai la atitudini discretionare, dictatoriale si brainwashing, ca pe vremea comunismului).

On-topic: mä rusinez cä, fie si indirect, sunt pärtas la abuzul suferit de RomâniaMare.
Mä voi mândri dacä voi fi bannat pentru acest mesaj - totodatä, regretând dacä Gloria sau Stefan, eventual luând aceastä mäsurä, pur si simplu vor face jocul instigatorului; stim cu totii cä e exact ceea ce urmäreste, prin interventiile lui toxice si manipulative; a recunoscut-o pe fatä; dar necesitatea de a spune lucrurilor pe nume este incomparabil mai importantä. Dacä e nevoie sä aleg, nu ezit: mai bine bannat pentru a fi spus adevärul, decât prezent pe forum cu pretul täcerii lase.

Judex
27 Apr 2010, 22:59
Suspendarea lui RM mi se pare o porcarie!

marius_em
27 Apr 2010, 23:20
Free RomaniaMare!
Jos dictatura Gloriei!
Revolutie!
Forumisti din toata lumea, untiti-va!
Freeeeeedoooooooom!!!

Pitbull
27 Apr 2010, 23:33
Ete, lulu - "dictatura Gloriei"...!
Gloria a fost pur si simplu prinsä la înghesuialä de acel fost user care exact asta face, de luni de zile: vine aici si, cu o perfidie si o perversitate de-a dreptul scârboase, inventeazä situatii dilema*tice si dificile pentru administratorii nostri, Gloria si Stefan, spre a-i härtui si umili.
Din päcate, de data asta, Gloria a ales gresit - l-a bannat pe cel mai putin vinovat dintre cei doi. Se mai întâmplä. I-am explicat si eu, offlline, cum stau lucrurile, si nu mä îndoiesc cä în cel mai scurt timp, intrigantul va fi bannat, iar RomâniaMare, repus în drepturi.

Ipu
28 Apr 2010, 00:42
Mă mândresc că m-am gândit la un protest imediat ce am luat notă - cu dispreț! - de suspendarea partenerului nostru de dialog, utilizator cu statut de „Guru”, care - atenție! - are peste 170 de prieteni pe acest forum, a contribuit pe saitul Cinemagia cu comentarii la peste 50 de filme și actori/realizatori și a furnizat informații prețioase forumiștilor interesați de pildă de filmul rusesc contemporan.

Mi-e rușine că, observând că mi se cere și mie capul, pentru delictul de a fi „considerat” (unde, numai iceristul fără avatar știe!) că dictatorul militar nu a avut dreptul de a-i masacra pe foștii săi tovarăși de guvernare în și după luna ianuarie a anului 1941, așadar observând că sunt demascat, asemenea menșevicilor de la `917, ca fiind (extremist) de dreapta (tocmai eu, care am pledat pentru reînființarea unui partid comunist în România!!! (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95351&page=9#172)), am considerat că e mai bine să mă apăr întâi pe mine (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612&page=103#2055) înainte de a-i întinde o ramură colegului în pericol de a se îneca.

Mă tem că în România oamenii cinstiți nu mai au nicio șansă de a se exprima liber, datorită revenirii la putere a staliniștilor care în anii `50 ai secolului trecut îi dădeau afară pe bunicii și străbunicii noștri național-liberali și național-țărăniști din universități și îi trimiteau în închisori și în mine, iar în ultimii ani întocmesc „rapoarte” în care îi acuză pe fiii acestor național-interbelici canal-izați de instaurarea comunismului în România. Iată, în țara în care îmi duc viața de ceva vreme, poți să zici ce vrei și de negri, și de evrei, poți să ai și partid comunist în parlament de zeci și zeci de ani, fără să se gândească cineva să-l scoată în afara legii sau să-i condamne public doctrina. Personal, am dezaprobat și dezaprob rasismul, xenofobia, discriminarea femeii și am avut în mod concret mai multe intervenții pe forum împotriva bancurilor cu negri, evrei, blonde etc., iar atunci când am inaugurat rubrica de caricaturi, care a înregistrat într-un interval foarte scurt aproape 800 de accesări, am interzis din start rasismul și xenofobia (pe lângă obscenitate, boala cronică a forumului nostru, întreținută tocmai de indiferenții asasinării forumistice a lui RomaniaMare). În viața de zi cu zi, cel ce semnează Toader Ipu are o iubită și o viitoare soție care nici măcar nu e europoidă!
Dimpotrivă, nu mă surprinde să aflu că utilizatorul Șerban a fost suspendat în mai multe rânduri. Postările lui trădează un extremist rasist și mai precis anti-semit (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89437&page=4#69).

Deși „satanist” (apropo, în ziua când va atinge cifra cosmică de 1.000 de postări, sub numele său va scrie „Discipolul Diavolului”) și stângist, Ipu a purtat în permanență un dialog civilizat și prolific (de zeci și zeci de mesaje) pe forumul Cinemagia cu RomaniaMare, un dialog bazat pe respect și prețuire reciprocă, în ciuda deosebirilor doctrinare evidente pentru toată lumea. Deși socotesc regretabile aprecierile xenofobe ale mai tânărului nostru coleg (datorate în bună măsură și aspirației sale sincere, legitime și admirabile de a fi recunoscut ca român cu drepturi depline) și nu mă raliez lor, simt, asemeni lui Mihail Sebastian în septembrie 1939, atunci când prietenul său Mircea Eliade era în pericol să ajungă în fața plutonului de execuție, o vie neliniște și o neîmpăcată consternare vizavi de pedepsirea, pentru un comentariu anodin (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97042#10), a lui RomaniaMare.
Ipu salută și atitudinea solidară, demnă și fermă a bătrânului Pitbull, căruia Ipu i s-a adresat într-un mod nepoliticos (și, vede acum, nedrept) nu mai departe de ieri. Îi mulțumește acestui om „cinstit sufletește” pentru exemplul său.

marius_em
28 Apr 2010, 08:29
Mai ales dacă i-ai explicat cum stau lucrurile...

I-a facut o oferta pe care n-o poate refuza. :)

Propun ca toti userii satanisti (Ipu, copila_satanista si... mmm.... Judex) sa fie banati pe viata si apoi arsi pe rug!

Ipu
28 Apr 2010, 08:49
Vai, Mariuse, păi atunci ăști(a) doi colegi ai lui Ipu ar muri nevinovați...

Pitbull
28 Apr 2010, 09:19
Windom, nu e räu cä ai splitat de-aici off-topicurile, dar ai procedat gresit.
* Ai täiat discutia exact la jumätate - derapajul se produsese în mesajul #13, unde Gloria anunta bannarea lui RomaniaMare.
* Apoi, le-ai trimis la "Offtopic Asylum", când problema era offtopic doar aici, nu si în general. Subiectul dezbätut este legitim, userii au lucruri de spus. Cel mai firesc era sä-l trimiti la Condicä fie unindu-l cu "Reprosuri aduse moderatorilor", fie creind un nou topic.

Pärerea mea e ca acum sä trimiti acolo si toate offtopicurile de mai sus (începând de la Mesajul #13, dar cu grijä sä nu incluzi si on-topicul Gloriei de la #20), formând topicul nou: "Bannarea lui RomaniaMare" (poti sä-i zici si: "Bannarea României Mari" - e mai cu tâlc ;) ). La rândul meu, voi cere ca mesajele ajunse inadecvat la "Offtopic Asylum" sä fie mutate în noul topic, unde le e locul - pentru ca discutia sä poatä continua coerent.
...Sau, desigur, va putea fi închisä, imediat ce RomaniaMare e reactivat, si instigatorul bannat pe termen lung*.

Pitbull
28 Apr 2010, 12:14
Da, e bine cä Windom (sau Vave) a trimis aici aceste mesaje.
Acum, rog ca Gloria sau Stefan sä le aducä încoace si pe cele mutate initial de Windom în "Offtopic Asylum".

Dragomara
28 Apr 2010, 15:42
Windom... dar ai procedat gresit.
Oh, da, şi postarea mea a fost ştearsă! Windom este un moderator foarte slab (am vrut să spun prost, dar iar s-ar fi luat cineva total aiurea de acest cuvânt, care dacă l-aş fi folosit nu s-ar fi referit nicidecum la gradul lui de inteligenţă. :P )

Ceea ce vă lipseşte tuturor (moderatorilor) este obiectivitatea. Of. :D

Gloria
28 Apr 2010, 16:01
Ipu, faptul ca vorbesti despre tine la persoana a treia ma duce cu gandul la o dedublare a personalitatii, ca sa ma exprim eufemistic.

Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 08:31
LOL: 'în ultimii ani întocmesc „rapoarte” în care îi acuză pe fii (sic) acestor național-interbelici canal-izați de instaurarea comunismului în România...'

one thing i DON'T do: nu raspund niciunui user care nu scrie corect romaneste... :D

ps citeva dintre lucrurile la care sint alergic: stingismul, colectivismul (incl cel legionar), nationalismul, bigotismul, antisemitismul, corectitudinea politica etc

Pitbull
29 Apr 2010, 08:59
Rog administratia sä ia mäsuri prompte (bannare pe termen nelimitat) fatä de continuele inträri pe forum cu scopul exclusiv de a crea tensiuni, animozitäti, o atmosferä încordatä, de a provoca, a instiga, a arunca sarcasme ieftine, insulte explicite sau camuflate, etc. - chiar si dupä adresarea de avertismente repetate, cu o räbdare care a depäsit de mult limitele rezonabile. Vä multumesc.

Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 09:05
lol

Pitbull
29 Apr 2010, 09:28
Adäugäm la listä si impertinenta (nu c-ar fi o noutate - îmi prezint scuzele, o omisesem...)
Vä rog. Ne-am läsat destul scuipati în obraz, räbdând aceste sfidäri cu o tolerantä si o delicatete îngereascä. E timpul sä reinstituim un climat civilizat.

Ipu
29 Apr 2010, 10:22
Am corectat. Asta era problema, că scrisesem fiii cu doi „i”! Cât de neserios (ca să fiu politicos) trebuie să fii ca să te legi de asemenea fleacuri! Asta kre se prosteshte k un analfabet pe forumuri ishi permite sa ii ia complici pe mes collègues les forumistes shi sa ma ironizeze for a typin' erra?!
N-am ce dialog să port cu dilemache ăsta. Am produs mai sus un exemplu și oricine caută în forum după numele acestui utilizator și niște cuvinte-cheie pe care nu e nevoie să vi le spună Ipu, pentru că sunt la mintea cocoșului, poate găsi în mesajele postate de-a lungul timpului de cel care-i amenința deunăzi cu infinită lipsă de bună-cuviință cu „acțiuni legale” pe colegii noștri moderatori numeroase afirmații pe care până și un student în primul an la drept le poate încadra cu ușurință la Art. 317 din Codul penal.
Deși o socotește perfect justificabilă, Ipu nu va cere niciodată suspendarea acestui agent provocator, pentru că individul e mult mai vechi aici decât modestul semnatar al acestor rânduri, dar se raliază, încă o dată poziției lui Pitbull, polemistul (cu opinii de multe ori diferite de ale lui Ipu, dar mai tot timpul) cordial al acestui sait, și vă solicită repunerea în drepturi a colegului nostru RomaniaMare.

Ipu
29 Apr 2010, 10:30
Pentru că a noastră colegă ne-a scris inițial la azil (rubrică închisă postării directe) n-am putut să-i răspundem decât aici (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612&page=103#2059). Răspunsul nostru a rămas tot acolo (la rubrica de reclamații). Poate se îndură totuși cineva să-l aducă încoace.

Pitbull
29 Apr 2010, 10:30
Multumesc pentru gândurile cele bune, dar te rog: sterge cuvintele: "(...)". Chiar dacä ar fi adevärate (dar nu sunt), mä fac sä mä simt prost; si chiar nefiind slugarnice (cum sunt convins cä nu sunt), tot a asa ceva sunä, iar anumiti altii s-ar si gräbi sä le speculeze în cel mai räu sens posibil. Sä läsäm cultul personalitätii (fie si doar aparent), si sä pästräm o apropiere umanä între noi.

Windom
29 Apr 2010, 10:36
Ipu, am o curiozitate. De ce vorbesti la persoana a treia precum Dick Nixon? Fugi de propriul sine, vrei sa sune mai pompos, mai pretentios? Pare cam schizo un pic...

Dragomara
29 Apr 2010, 11:20
IDe ce vorbesti la persoana a treia precum Dick Nixon?
Ăsta ar fi ultimul, da'ultimul lucru pe care i l-aş putea reproşa! ;)

Windom
29 Apr 2010, 11:23
Ne era un repros, era o curiozitate.;)

Ipu
29 Apr 2010, 11:33
Pentru Pitbull: Am corectat.

Pentru Windom: Gloria m-a întrebat același lucru la #171 și eu i-am răspuns la #177. Adaug faptul că, spre deosebire de tine și de colega noastră, numele meu de utilizator și avatarul, semnătura, viitorul rang personalizat, pe care l-am anunțat deja dinante de a atinge numărul de 500 de postări („Discipolul Diavolului”), conturează toate o paradigmă eroică și predispun la tulburări de personalitate. Utilizarea persoanei a treia în locul primei persoane se justifică așadar și dintr-o nevoie de igienă psihică, pe lângă scopul principal, acela de a-i face pe forumiști să îi ia separat în serios și pe avatar (surogat), prin intermediul căruia utilizatorul plonjează de la câteva mii de kilometri distanță în hiperspațiul dialogului forumistic, dar și pe utilizatorul real care nu e nici Okada Izo al lui Miike Takashi, nici Dick Dudgeon al lui G.B. Shaw, și cu atât mai puțin Toader Ipu al lui Titus Popovici, ci un om normal, care își toarnă vin în pahar, răsfoiește o carte sau privește automobilele de afară prin fereastră în vreme ce Ipu aleargă cu sabia scoasă printre rubricile forumului (www.youtube.com/watch?v=4GwHIL91ShA).

Dragomara
29 Apr 2010, 11:37
Ne era un repros, era o curiozitate.;)
Aha, acum înţeleg, asta se încadrează la telenovele.

Mie dacă mi s-ar fi făcut remarca asta în termenii în care-aţi făcut-o Gloria şi tu, aş fi luat-o ca pe-o insultă, ceea ce şi este de fapt, nu ca pe-un reproş! :( :|

PS: Între noi 2 fie vb, schizofrenia e şi explicaţia mea. ;)

PS1: Evident asta nu are NICIO legătură cu vb la persoana a III-a singular. :P

Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 11:43
nu pot decit sa salut initiativa gloriei & a lui stefando de a curata forumul de comentarii extremiste, xenofobe, pro-legionare etc
din cite stiu, exprimarea acestora in spatiul public este interzisa prin lege, nu vad in 'virtutea' carui 'argument' ar tbui ele permise aici...?
initiativa responsabila a celor 2 este cu atit mai demna de lauda cu cit - dupa cum se vede - este bruiata de strigatele de sirene in ceatza ale unora care indeamna la anarhie sau care (culmea comicului involuntar!) sustin bannarile, dar numai ale celor cu ale caror opinii nu sint de acord :P (= caz tipic de confundare a interesului public cu cel privat)

ps apropo de eminescu & eliade: quod licet jovi, non licet bovi!
si, vba bancului, noi nu pt aia ii iubim :D

StefanDo
29 Apr 2010, 11:44
rangul personalizat se obtine la 1000 de postari (scrisesem puncte :D)

acum on-topic: în acest moment, leo nu are de ce sa fie banat

Dragomara
29 Apr 2010, 11:53
Ai dreptate, dacă s-ar pune impozit pe prostie am fi una dintre cele mai bogate ţări. :"> :|

PS: ar merge şi "maaaare e grădina ta, Doamne!!" ;) ;)

Pitbull
29 Apr 2010, 12:17
10. ADMINISTRATORII ISI REZERVA DREPTUL SA BANNEZE UN USER CARE NU INCALCA IN MOD EVIDENT CELELALTE REGULI, DAR CARE, PRIN MESAJELE SI POSTURILE LOR, PROVOACA NEINTELEGERI SI DISENSIUNI PE FORUM

Ai dreptate, în acest moment nu are de ce sä fie bannat. Probabil nici mäcar nu e logat pe forum.

Suntem un caz rar: bannäm useri civilizati, care respectä regulamentul, si nu fac decât sä-si exprime decent opiniile cu care noi nu suntem de acord (prin asta, încälcând dreptul la opinie si liberä exprimare - preväzut atât în Constitutie, cât si în Declaratia Universalä a Drepturilor Omului), si toleräm sub pretexte ridicole si artificii avocätesti strävezii ("în acest moment" - ce-am mai râs!) indivizi care ne detestä si ne dispretuiesc comunitatea, care viziteazä forumul cu scopul exclusiv de a-i face räu (am explicat amänuntit în mesajele anterioare în ce moduri), doar din când în când postând formal unele mesaje acceptabile, cu rol de paravan (si de actualizare a scuzei de tip "în acest moment"); mai mult, indivizi care si-au exprimat în repetate rânduri propriile viziuni extremiste, antisemite, de discriminare socialä, etnicä, politicä, rasialä, confesionalä, etc., care fac apologia crimelor din trecut si prezent, chiar si cu proiectii în viitor (apropo de masacrarea si torturarea discretionarä a musulmanilor nevinovati - tin minte, într-o discutie pornitä de la "Rendition", cred: "sper k sua sa tortureze cat mai multi arabi") - si care, cu toate astea, îsi permit sä atace persoane cu opinii extremiste incomparabil mai inofensive si discutabile.
Pe scurt: îi pedepsim pe ai nostri, si ne iertäm inamicii autodeclarati.
Bravos, natiune!
Hai s-o spunem pe-a dreapta:
In repetate rânduri, ca urmare a câte unui conflict, Stefan a avertizat: "dacä mai continuati, vä bannez pe amândoi". Eu m-am conformat. El a continuat. I-am reclamat la moderatori/administratori mesajele, folosind functia "Report bad post". Täcere si nici o mäsurä. Povestea asta s-a reptat de cel putin trei ori în ultimele luni. Iar acum, ce auzim? "în acest moment, nu are de ce sä fie bannat!"
Asta nu e atä albä, e cablu incandescent, ca harapnicele alea ale lui Mickey Rourke din "Iron Man 2".

Pot sä si preväd ce va urma: în cel mai bun caz, respectivul va primi un avertisment blând ca o mângâiere pe crestet; va multumi frumos si slinos, gudurându-se ca de obicei pe lângä "dragä Gloria si Stefan", va simula un timp cumintirea, apoi va începe din nou sä-si facä mendrele, cu perfidia lui rudimentarä; eu si alti useri revoltati îi vom reclama mesajele insinuante, turbulente si provocatoare, administratorii se vor face cä plouä un timp, si într-un târziu, dupä vreo douä trei mesaje de panaramä despre cum l-a sunat nea cutare ca sä-l felicite pentru o compunere, sau cum l-a poftit altul sä stea-n apartamentul lui de care n-avea nevoie, sau ce nemaipomenitä e duda cutärui dinozaur curväsärit, va veni si räspunsul: "In acest moment, nu are de ce sä fie bannat!"
Apropo, PROMIT cä voi folosi foarte des, ca un leit-motiv, sintagma "în acest moment" - apropo de orice mizerie, orice nedreptate, orice manipulare, orice eroare judiciarä voitä sau nu pe care o voi avea de comentat. E o prelä rarä...!

Bravo, Stefane. Bravo, Gloria.
Ati ajuns marionetele lui. Timorati si manipulati de un (...).
(Nu e nevoie sä completez paranteza, e ca-n bancul äla cu manifestele neimprimate din Piata Rosie: "Päi oricum stie toatä lumea despre ce e vorba...")
Chiar nu vä duce mintea sä cititi printre rânduri? Ipocrizia din mesajul de mai sus, în care cicä vä "salutä" initiativa, libidinoasele "dragä Gloria", "dragä Stefane", cu care vä gratuleazä ca sä vi se vâre pe sub piele, când în sinea lui râde sardonic de credulitatea voasträ si vä bârfeste prin alte locuri... Sunteti atât de sensibili la prefäcätoriile astea, încât îi tolerati prezenta pestilentialä si complet inutilä pe forum, închizând cu gratie ochii la toate porcäriile pe care le face... nu "în momentul ästa", ci cu câteva momente mai devreme...?

Ati uitat cä toatä panarama asta a pornit din vara anului trecut, când el se pornise sä ne împroaste cu noroi, prin räposatul MatzuGrav, ba chiar si prin locuri mai onorabile (pe blogul lui Mihai Fulger, prin presä), iar eu l-am avertizat sä se astâmpere, pentru cä voi apära Cinemagia cu orice pret? De-acolo a pornit totul, de s-a ajuns la toate înjuräturile si intrigile cu care ne-a terfelit, si la scatoalca nemeritat de blândä pe care i-am aplicat-o pe obrazul äla din piele de bovinä din care era fäcutä si talpa bocancilor din armatä. Ati uitat - sau vä prefaceti? Päi dacä stiam cä se va ajunge aici, îl läsam sä-njure Cinemagia pân-la loc comanda si nu-mi mai complicam viata intervenind. Prost am fost c-am crezut în loialitate.

Nu credeam cä mä veti dezamägi vreodatä în halul ästa. Si nu e doar o figurä de stil.

illotempore2002
29 Apr 2010, 12:20
Nu mi se pare normal ca un forum sa gazduiasca legionari, stangisti, dreptaci (vbesc de extreme), fascisti s.a.m.d. Sunt doctrine si mentalitati inafara legii, asa ca nu au ce cauta nici pe un forum.

Nu e vorba de o simpla parere sau credinta politica. E vorba de ceva mult mai periculos decat atat asa ca legionarii sa ramana banati.

pipes
29 Apr 2010, 12:31
welcome BACK to the RO jungle, ILLO!

illotempore2002
29 Apr 2010, 12:36
Eh, mare jungla......

Pitbull
29 Apr 2010, 12:39
Te-ai bägat si tu ca musca-n zer!
"Doctrine si mentalitäti în afara legii" - te-ai gândit mult pân-ai scos perla asta din putu' gândirii?
Bine ati revenit cu drag la noi, mult iubite si stimate Tovaräse Nicolae Ceausescu!
Stia el ce stia, Alecu, în "Kapitalism..."!

illotempore2002
29 Apr 2010, 12:48
Nu e nevoie sa devii frustrat. Da, fascismul, nazismul, comunismul, legionarii (adica partidele lor) sunt inafara legii. Ce plm e neclar aici?

Prefer 5 als aici pe forum decat legionari si nazisti.
Si cu asta basta! Nu ai decat sa fierbi in suc propriu.

Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 12:48
ati retinut, sper, verbul din cearsaful de mai sus?
'a raporta'!
el spune tot :D

Pitbull
29 Apr 2010, 12:55
Illo, nu stiu ce e neclar, dar stiu ce e foarte clar: bati câmpii.
Aratä-mi si mie legea aia - aia din realitate, nu aia din mintea ta.

Ipu
29 Apr 2010, 13:04
Spre deosebire de cel pe care îl simpatizați și-l apărați, eu nu somez și nu ameninț pe nimeni. Constat numai următoarele:

ART. 317, CODUL PENAL AL ROMÂNIEI în vigoare (sublinierile ne aparțin):
„Instigarea la discriminare
Instigarea la ură pe temei de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie, apartenenţă politică, convingeri, avere, origine socială, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

Din înțelepciunea anti-extremistului și anti-xenofobului auto-proclamat mai sus:

„vorba lui houellebecq: 'l'islam, c'est la religion la plus con'!
si daca noi vrem sa facem misto de ei, cu caricaturile, ce!? o facem pt ca o merita!
am mai spus-o si o repet: solutia nu e caricatura, este napalmul.”
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87850#8

„hai la intifada anti-araba, mai da-i in mortii ma-sii de trogloditi nervosi, ptiu...”
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87850&page=3#42

(referindu-se la războiul purtat de SUA în Orientul Mijlociu)
„si care-i problema, ma rog, k mor oameni (incl copii) nevinovati?? au murit, mor & vor mai muri - asta s keama razboi, si deocamdata, cu toata injonctiunea crestino-budista la toleranta & stuff, nu i s-a pus capac... cam d multisor”
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88977&page=2#27

„am insa o pozitie radicala in c priveste interventiile militare ale sua (iar bush imi place exclusiv din ac. motiv!): sint pentru! dk e nevoie (si e!) k cineva sa fie 'jandarmul lumii', atunci prefer k acela sa fie sua, si nu coreea d nord sau iranul (sau china!). consider k orice interventie care duce la inlaturarea unei dictaturi singeroase, care ucide mii, milioane d civili nevinovati (cum a fost cea din irakul lui saddam) este binevenita!”
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89437#9

„ok, asta e subiectul filmului - asha cum l-ai interpretat TU; pt mine (interpretarea e libera, nu??), e un film dspr imbunatatirile care mai trebuie aduse sistemului guantanamo pt k niciun arab sa nu mai scape & sa povesteask prin c a trecut! :lol:
(...)
in cazul arabilor d pretutindeni, prezumtia d nevinovatie = un fel d let's help them get away with crime.”
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89437&page=4#69

Îmi îngădui totuși, Ștefane, Gloria, să vă cer s-o invitați pe Cristiana să nu mă mai hărțuiască. Eu o disprețuiesc, deși mi-e milă de frustrările ei, dar n-o mai suport. A ajuns să mă indispună și simpla întâlnire cu numele acestei utilizatoare. Cereți-i să-mi dea pace, pentru numele tuturor Dumnezeilor și Diavolilor!

Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 13:09
deci illo 'se baga k musca-n zer' & 'bate cimpii', iar pe gloria & stefan 'nu-i duce mintea sa citeask printre rinduri'...
hm, very nice, very smart, very elegant
(dspr insultele repetate, slinoase & neputincioase la adresa mea nici n-are rost sa mai amintesc = se vad cu okiu liber... din fericire, nici nu ma obosesc sa le 'raportez', pt k nu ma ating)

ps a probl with the smilies - this i got to 'report'!

Pitbull
29 Apr 2010, 13:13
Stai, mä Ipule, cä el alea nu "în acest moment" le-a scris!
Le-a scris mai demult, hä-häää...! Nu se pune.
"In acest moment", e neprihänit ca un mielusel; paste päpädii si face beee...!

illotempore2002
29 Apr 2010, 13:14
Partidul legionar a fost judecat la tribunalul de la Nurnberg, iti imprumut cartea daca vrei iar partidul comunist a fost scos de mai multe ori, de-a lungul istoriei (incepand cu interbelicul) inafara legii. Neonazismul e interzis peste tot in lume.

Dar nu-i nici o problema, revin si cu legea partidelor politice.

Alex Leo Serban
29 Apr 2010, 13:18
... + k eu ma dezic - formal - de acele comentarii anti-arabe (nu 'antisemite'!), care nu aveau decit rolul de a explicita pozitia lui houellebecq prin punerea ei in context :D
(iar contextul era terorismul islamic!)

iar in privinta razboiului din irak - sa mai amintesc k romania a fost de partea americanilor in ac conflict?! deci eu n-am facut decit sa-mi exprim patriotismul! :-*

Judex
29 Apr 2010, 13:21
E criminala discutia de azi. =))

keepwalking
29 Apr 2010, 13:33
chestia asta cu legionarii, antisemitismul, antirabicul, antiaviara, etc, etc, este o exagerare.
asta e ultima problema care ar trebui sa framante pe cineva de pe acest forum.

Pitbull
29 Apr 2010, 13:35
O mascaradä de toatä jena.
La fel ca notoria Mascaradä de la Nürnberg, calchiatä dupä modelul Marilor Epuräri staliniste: sentinte antepronuntate, märturii smulse sub torturä, depozitii dictate de anchetatori.

Asta e... Administratorii nostri considerä cä "în acest moment" nu stäm destul de bine cu ratingul, si tolereazä scandalagiii si instigatorii. Päcat.

L.E.:
Keep, nu "fämântä" cu adevärat PE NIMENI! A fost doar o provocare, un pretext pentru a crea tensiuni si incidente. Iar Gloria si Stefan s-au läsat atrasi în cursä.

illotempore2002
29 Apr 2010, 13:43
Va dati prea multa importanta si va luati prea tare in serios pe voi insiva. Sunteti niste prosti.

Ipu
29 Apr 2010, 13:45
Domnilor moderatori, veniți-vă în fire! Unde vă este obiectivitatea? România Mare a avut un singur comentariu condamnabil, în care admira niște lucruri la care Șerban instigă și acum și la care se mândrește și acum că instigă: ură pe criterii incriminate de Codul penal în vigoare și, mult mai grav, război, genocid și purificare etnică anti-semită, crime condamnate de legislația penală internațională, recunoscută și de România (care e reprezentată de totalitatea cetățenilor Statului Român, nu așa cum crede Șerban, de patapleșii lui de la I.C.anti-R., care îi înjură pe români în Lume pe banii (români)lor și îi prezintă drept naziști și extremiști).

Pitbull
29 Apr 2010, 13:53
Șerban instigă și acum și la care se mândrește și acum că instigă
Nu "acum" - ci cu câteva minute/ore/zile/säptämâni/luni/etc. în urmä. Atunci, nu "în acest moment". :D

Gloria
29 Apr 2010, 13:55
de unde ai scos-o pe asta cu purificare etnică anti-semită?

Pitbull
29 Apr 2010, 13:59
Sunt citatele, cu linkuri, într-un mesaj de pe pagina anterioarä
Dupä care, evident, ipochimenul a-nceput s-o dea cotitä, s-o scalde, cä el le-a folosit doar apropo de pozitia lui Houllebeq, cä-s redate trunchiat, scoase din context, etc... - eternele scuze ale lasului prins cu fofârlica. Da' nu-i bai, c-o sä-si facä efectul, si nu va fi bannat nici de data asta. Doar se stie cum merg lucrurile.

Apropo: arabii (si magrebienii în general) sunt si ei semiti. Asimilarea fortatä a antisemitismului cu antievreismul e o gogoasä.
Si încä un apropo: desi evreii mi-s dragi, si numär cu recunostintä printre ei oameni care mi-au fost cei mai buni mentori (Lucian Bratu, Tudor Caranfil), si minunati prieteni, numai fiindcä nu sunt de acord cu extremistii lor (sionistii), "indi-vidu" (conform cliseului pe care-l foloseste el pânä la satietate când vrea sä loveascä în cineva) m-a calomniat în repetate rânduri cu acuzatia de antisemitism. (A fost unul dintre principalele motive care au dus la zmetia pe care i-am sters-o anul trecut.)
Just for the record.

Dragomara
29 Apr 2010, 15:34
Va dati prea multa importanta si va luati prea tare in serios pe voi insiva. Sunteti niste prosti.

În sfârşit cineva care spune lucrurilor pe nume! :P :P

No, hai: piuuuaaa!!! Ieşiţi cu toţii afară, e o vreme superbă, şi nimeni, da' absolut nimeni nu vă împiedică să priviţi în aval şi să aşteptaţi în profundă meditaţie, să vină pe râu în jos, trupul duşmanului. Dacă nu aveţi râu, vă împrumut io fluviul meu iubit, numai nu-mi lăsaţi stârvul! :P :P;)

rvn
29 Apr 2010, 17:06
subscriu,judex:este criminala! hai sa le dam niste arme sa traga unii in altii ca niste fraieri si noi ,la sfarsit ,sa vedem daca mai traieste vreunul!

Pitbull
29 Apr 2010, 17:25
Pardon...?
ARME??? :-O
Când unii pânä si la o mângâiere dojenitoare (la propriu) pe obraz (la figurat) se scapä în pampersi si pe urmä dau fuga plângând sä se smiocräie în poala muierilor? (De neuitat amuzamentul cu care bunele mele prietene si colege C.C. si M.M. mi-au relatat scena!)
Singura armä adecvatä aici ar fi o tartä cu...
...ceva de o consistentä similarä cu a umpluturii dragi lui Mack Sennett, dar sensibil diferit ca aromä, cromaticä si compozitie chimicä.

Alex Leo Serban
30 Apr 2010, 08:21
'prietenele' lui pitbull, c.c. & m.m.!? :-O
=))

inca o mostra de delir tipik personanajului, care cu siguranta nu stie k este ciuk bataii pt fix aceleasi doamne - k si (cu 'compunerile' sale a l'appui) a intregii bresle de critici, care-si fwd productiile respective cu aceeasi verva comik precum, odinioara, un film dspr o 'dragoste' 'neinvinsa'... ;) (kiar s-a amintit, cu ocazia ultimei productiuni/mostra de ris, k 'stilul' a ajuns sa semene cu cel al inenarabilului grid modorcea :D )

ps si, in pofida 'linsurilor' repetate pe spatele iuliei blaga, aceasta nu are decit dispret & sila pt acest personanaj

Pitbull
30 Apr 2010, 08:22
Vezi cä putem sä ne-ntelegem? :) Stiam eu!

StefanDo
30 Apr 2010, 10:04
pana aici, cine mai continua, printr-un atac oricat de neinsemnat, acest conflict stupid si fals critic, primeste un ban generos

Pitbull
30 Apr 2010, 11:55
Perfect! :)
Multumiri.

StefanDo
30 Apr 2010, 12:21
Pitbull, als, ban 3 zile pentru continuarea conflictului in topicul filme anti-romanesti
Ptibull mai ales pentru aducerea in discutie a unor nume care nu au absolut nicio legatura cu forumul Cinemagia.

Ipu
30 Apr 2010, 14:35
Dragi forumiști, iată că, mai înainte chiar de a-l re-primi în mijlocul nostru pe colegul RomaniaMare, ne vedem siliți, prin efectul încă unei decizii nedrepte și de neînțeles a moderatorilor forumului nostru, să ne lipsim pentru 72 de ore și de prezența celui care era sufletul acestei comunități, cheltuindu-și cu generozitate energia și timpul pentru a-i îndruma și a-i ajuta pe mai tinerii săi colegi, critic cinstit cu el însuși, moderator indulgent și coleg îndatoritor.

Dar dincolo de aceste constatări de ordin general, dați-mi voie să vă semnalez, pe puncte, următoarele aspecte, relevante în cazul acestei suspendări:
1. Deși atât Pitbull, cât și Șerban au fost implicați în conflictul care a dus la suspendare, disproporția dintre participările celor doi este imensă; cu toate acestea, ambii utilizatori au fost alungați trei zile de pe forum;
2. După avertismentul lui Ștefan, Șerban a mai postat un mesaj agresiv în cadrul rubricii "Cel mai anti-românesc film..." (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97047#20); prin contrast, Pitbull a postat numai două mesaje, ambele eminamente pozitive, în care el aproba decizia lui Ștefan, cerând chiar punerea ei în aplicare;
3. Argumentul avansat de Ștefan în ultimul său mesaj, cu privire la aducerea în discuție a numelui criticei de film Magda Mihăilescu (www.pret-a-protester.com/.a/6a011168443dc8970c01310f5f943f970c-800wi) este eronat, în sensul că este inversat; astfel, ȘERBAN este cel care a pomenit-o pe venerabilă, iar nu Pitbull! Mihnea s-a rezumat la inițialele "M.M." și în plus a făcut-o într-un mesaj cu conținut generic, fără niciun fel de nume sau date concrete.
4. Chiar și în condițiile arătate mai sus, referirile s-au facut ÎNAINTE de avertisment.

Ipu este solidar cu suferința pe care ingratitudinea voastră i-o provoacă lui Pitbull și
se auto-suspendă în semn de protest până în momentul când prietenul nostru va avea iarăși dreptul de a posta mesaje pe acest forum!

copila_satanista
30 Apr 2010, 14:40
Ma bag si eu ca matza dar eu nu inteleg de ce nu trec ei 2 peste invartitul in jurul cozii si in jurul posturilor rezolvand problemele si conflictele prin pm, ca nu par deloc a fi totusi niste copii mici :-/ . Ar fi tare nice daca ar lua o decizie: ori fac pace ori ajung la concluzia ca nu se vor suporta niciodata si atunci sa se evite unul pe altul si aia e.

StefanDo
30 Apr 2010, 14:55
se pare ca nici unul nu dispune de maturitatea necesara

ipu, iti respectam decizia

Dragomara
30 Apr 2010, 16:36
Haide măi, Ştefane... 3 zile?! :-O

PS: on-topic: îţi reproşez că ai cu 2 postări mai mult ca mine! :P :P

Dragomara
30 Apr 2010, 16:49
[I]Dragomara, aicia tu trebuia să intri dansând.
Aplauze, vă rog.

Nu intru că abia m-am încheiat la blugi, dimineaţă, noroc că sunt din cei cu nasturi zdraveni, şi m-au mai stâns (absolut peste tot, cu toate că-s un nr. mai mari :-O ) de mi-au ieşit ochii din cap, noii mei pantofi sport, cei pentru alergat, faza la care prima chestie pe care-am făcut-o când am ajuns la birou a fost să-mi scot şoşeţele sport, dar fff pufoase, asta şi unde mi-am amintit că acest tip de pantofi sport pot fi folosiţi şi fără şosete. Şi mai haios a fost faptul că am mers într-o vizită scurtă la care am zis înainte să mă vadă gazele fără şosete că azi nu port, şi că nu prea m-aş descălţa, remarcă la care fiica gazdei s-a oferit să-mi aducă o pereche! =)) =)) =)) Oricum, în viaţa mea n-am văzut şireturi mai scurte. :D

Mistah J - sunt indecisă: să te strâng de gât, sau te îmbrăţişez?! Evident pentru toată "activitatea" :P .

keepwalking
30 Apr 2010, 20:04
mistah, fin psiholog, pe bune:)

RomaniaMare
30 Apr 2010, 20:41
Ma bag si eu ca matza dar eu nu inteleg de ce nu trec ei 2 peste invartitul in jurul cozii si in jurul posturilor rezolvand problemele si conflictele prin pm, ca nu par deloc a fi totusi niste copii mici :-/ . Ar fi tare nice daca ar lua o decizie: ori fac pace ori ajung la concluzia ca nu se vor suporta niciodata si atunci sa se evite unul pe altul si aia e.
Problema e mai complexă:als întotdeauna provoacă pe multă lume pe multe topicuri( și pe Pit în special),și fără să vrei cedezi cîteodată.
Oricum,banarea lui Pit mi se pare abuzivă este încă un semn de despotism pe cinemagia.

rvn
30 Apr 2010, 21:04
Sunt de acord cu RomaniaMare! asta seamana a complot!!!! pit nu merita asta! ar trebui sa protestam toti cei care-l pretuim si mai vechi si mai noi!Forumul asta fara Mihnea Columbeanu nu face nici doi lei!

Windom
30 Apr 2010, 21:05
=))

L.E. Am ris bine la faza cu complotul. Intr-adevar, forumul fara Pit e schilodit. Insa in aceeasi masura e schilodit si fara ALS. Iar noi n-avem nimic de cistigat batind apa in piua. Sint oameni mari, se vor descurca...

RomaniaMare
30 Apr 2010, 21:24
=))

L.E. Am ris bine la faza cu complotul. Intr-adevar, forumul fara Pit e schilodit. Insa in aceeasi masura e schilodit si fara ALS. Iar noi n-avem nimic de cistigat batind apa in piua. Sint oameni mari, se vor descurca...
Clar că se vor descurca......cum o să mă descurc și eu cu ALS...o să mă descurc cu el și pentru Pit.

rvn
30 Apr 2010, 21:30
nu-i nevoie de ciomag,RomaniaMare!inca o data va indemn la protest,pasnic si civilizat! macar sa stie ca ii suntem alaturi!

RomaniaMare
30 Apr 2010, 21:30
Nu e nevoie sa devii frustrat. Da, fascismul, nazismul, comunismul, legionarii (adica partidele lor) sunt inafara legii. Ce plm e neclar aici?

Prefer 5 als aici pe forum decat legionari si nazisti.
Si cu asta basta! Nu ai decat sa fierbi in suc propriu.
legionarii nu sunt inafara legii nicăieri în lumea asta...De fapt,legionarii au fost singura organizație naționalistă din Statele Axei(alături de o organizație similară din Bulgaria),care nu a fost condamnată de Tribunalul de la Nurnberg.

E.Floares
01 May 2010, 01:17
ps si, in pofida 'linsurilor' repetate pe spatele iuliei blaga, aceasta nu are decit dispret & sila pt acest personanaj

Intamplator, am asistat la cateva discutii dintre cei doi (Iulia si Mihnea) si va pot spune ca ALS scuipa aberatii in mod constient. Rectific ceea ce-am spus intr-un alt topic, doar ALS trebuia bannat, oricum nu-i vad rostul pe un forum despre filme sau despre orice alte creatii mai mult sau mai putin artistice.

Dragomara
01 May 2010, 01:22
PS: s-ar părea că Pitbull e în mai multe conturi decât ştiam eu, nu că spălarea creierelor (=)) ) nu ar fi şi ea un job adiacent! ;)

rvn
01 May 2010, 08:19
te inseli amarnic, dragomara! amarnic!!!

Dragomara
01 May 2010, 09:22
Fă-mi, şi totodată fă-ţi ţie înseşi un bine: scuteşte-mă!! Vorba bunică-mii: îmi cunosc io marfa! ;) :P
PS: Bun-venit pe "IgnoreList". :"> :-* Cu cât citesc mai puţin/i aici cu atât fac mai mult în viaţa reală. Mulţumesc! :"> :-*

rvn
01 May 2010, 09:32
Scuteste-ne Si Tu De Comentariile Tale Fara Sens! Daca Nu Stii Adevarul Abtine-te! Ar Fi Cel Mai Bine!

E.Floares
01 May 2010, 10:47
rvn, calm, nu merita :).

rvn
01 May 2010, 10:59
m-am calmat, dar m-a scos pentru moment din pepeni!

Dragomara
01 May 2010, 12:15
@ restul celor care se bagă-n seamă de prea mult timp liber & lipsa de ocupaţii - v-am scutit imediat ce v-am băgat pe lista ignoraţilor, scuze de întârziere. ;) Deci cine-i următorul?!

Pentru a 2-a oară întreb de ce mama dracului continuu să primesc pe e-mail mesajele celor din IgnoreList?! Chiar atât de greu este să mai puneţi încă o condiţie la interogarea pentru topicele la care s-a subscris?! :D

Cât despre Pitbull, şi nu numai în 3 ani am avut timp să-l/ să-i cunosc şi răscunosc, drept care vin acum şi spun că morala, sinceritatea, într-un cuvânt obiectivitatea nu sunt printre punctele lui forte. ;)

Mi-e lene, şi-am cu totul alte chestii de făcut, decât să caut o dovadă vie a felului cum şi cine votează şi se autovotează pe imdb.com; cei fără preocupări n-au decât să caute pe blog-ul meu, "Serviciu contra serviciu" se numeşte "articolul".:">

No, şi acum iar mă repet: mai ieşiţi şi voi pe-afară! Constat că v-aţi tâmpit de tot în casă, în faţa monitorului. No, afară cu voi! :"> :|

rvn
01 May 2010, 13:21
daca ti-e lene si ai alte chestii de facut, nu mai arunca cu venin pe forum! serpii stau la soare in timpul zilei, ca sa-si incalzeasca sangele, deci iti poti pune in aplicare propria idee, cu o conditie: nu mai incerca sa musti daca nu esti atacata, serpii nu fac niciodata asta!

Amantul_Taciturn
02 May 2010, 09:01
Cinemagia Pamant Romanesc!

sinaxis
03 May 2010, 11:10
Mai, fratilor! Eu sunt mult mai tanar pe forumul vostru dar am o experienta destul de lunga pe alte forumuri si ca user si ca moderator. Parerea mea, cred ca o luati prea in serios, va place joaca asta. Mai lasati-o in colo de lume virtuala si traiti realitatea concreta!

rvn
03 May 2010, 12:02
o traim si p-aia,dar nu stii tu!!!!!!!! aici doar ne "jucam" si noi un pic...este tot ce putem face intr-o lume in care totul devine prea greu de "digerat"...

Ipu
03 May 2010, 12:46
Farsa a luat sfârșit! Acum pot și eu să-mi închei greva.

nartip
13 May 2010, 15:39
Pitbull, als, ban 3 zile pentru continuarea conflictului in topicul filme anti-romanesti
Ptibull mai ales pentru aducerea in discutie a unor nume care nu au absolut nicio legatura cu forumul Cinemagia.
-Insfarsit,la obiect.Cateodata inteligenta-unora- rau canalizata,ajunge sa-l faca/fetermine si pe individul respectiv ca este ceeace-si inchipuie.Pitbull:inteligent,orgolios-foarte-increzut,ingamfat-prea-ajuns unde nu merita.Tineti-l deoparte-simplu forumist-si va rabufni.Are educatie/cultura precara si prin fatarnicie a reusit sa duca lumea in eroare.Si mai sunt pe aici asemenea indivizi,unii chiar pusti de liceu.Inteligenta lor este "suprasaturata" de "argumente" superficiale proprii bazate pe tupeu si indiferenta preopinentilor.Felicitari dle.Respect,nartip

Lived_memories
13 May 2010, 19:08
frate dar era timpu sa spuie cineva adevarul peaici!
thumbs up from me! :)

rvn
13 May 2010, 19:16
ce-ar fi sa nu mai vorbim in necunostinta de cauza?

Dragomara
13 May 2010, 20:19
frate dar era timpu sa spuie cineva adevarul peaici!
thumbs up from me! :)
Hmm... io iar văd o clonă, evident! Da'cică-s "obsedată", sau am doar o fixaţie... am uitat cum i-a zis HermaRvn. Ufff... Alzheimer ăsta! ;)

stefanck
17 May 2010, 23:12
mie mi si pare ca acest user isi face publicitate, nu este primul site pe care il vad ca isi face publicitate...si isi face si aiurea, ca nu are niciun film din cele comentate.
http://www.cinemagia.ro/club/profil/danutica/

RomaniaMare
18 May 2010, 00:29
mie mi si pare ca acest user isi face publicitate, nu este primul site pe care il vad ca isi face publicitate...si isi face si aiurea, ca nu are niciun film din cele comentate.
http://www.cinemagia.ro/club/profil/danutica/
sustin si eu initiativa in cauza.

Chambord
18 May 2010, 10:19
propun si eu sa facem o petitie pt aceasta cauza si s-o depunem la guvern,la FIFA si la AMPAS .

Judex
20 Jun 2010, 14:25
Buuuuuuun.
Asadar, mestere Stefanel, m-ai suspendat c-am injurat un arbitru? Pardon, ca userul Judex a injurat un arbitru? Hai sa-ti spun ceva, dar fii atent ca s-ar putea sa te marcheze pe viata: Mos Craciun nu exista!
Sau m-ai suspendat ca iti semnalam un spammer odios? Atunci, bine ai facut! Ce atata spirit civic in spatiul virtual, ia, gata, lasati-i in pace!
Good job! La mai mare!

StefanDo
21 Jun 2010, 10:29
te-am banat pentru ca ai injurat si pentru ca ai facut-o dupa mai multe alte episoade de genul asta care s-au lasat cu avertismente, banari si suspendarea din functia de moderator

Judex
21 Jun 2010, 10:47
Da, ma, am inteles, sunt recidivist in materie de limbaj licentios. Cata pudibonderie. :-&

Pitbull
21 Jun 2010, 10:54
Ete, cucu, pudibonderie!
Existä anumite limite, pe care tu le depäsesti PE DEPARTE (si stii asta!)

Judex
21 Jun 2010, 11:14
Haide, nea, parca n-ai sti cum se vorbeste pe un platou de filmare. Aici mi-s parfum! :D

Pitbull
21 Jun 2010, 13:19
Aici suntem pe platou?
Nu stiam.

Judex
21 Jun 2010, 16:11
Nu, mai rau. >:)

rvn
21 Jun 2010, 16:19
poate pe tava...
jude, cateodata sari calul.p-aici mai casca ochii si minori...