Log in

View Full Version : Concerte

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:23
Care mergeti?

I can hardly wait :x

Alex Leo Serban
28 Jun 2009, 13:42
u'll keep waiting, coz lumea (buna) vine la mine B-)

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:43
degeaba daca nu vin si LB la tine :-*

Alex Leo Serban
28 Jun 2009, 13:44
dc sa vina?! nici nu-mi plac!

illotempore2002
28 Jun 2009, 13:46
>:P

mai bine

miercuri
28 Jun 2009, 19:58
Limp Bizkit respecta traditia trupelor care ajung in Romania la aproape 10 ani de la perioada de glorie :P
My better half a avut ceva invitatie si s-a dus, tot imi da mesaj agonizante despre trupetii din deschidere, Queensryche, plictiseala e in toi.

Bogie
28 Jun 2009, 20:15
Poftim????? Queensryche sunt adevaratii headlineri, nu papagalii de LB.

miercuri
28 Jun 2009, 20:31
Hai sa nu incepem cu din astea. In ierarhia mea Limp Bizkit>>>>>Queensryche oricand, macar pentru ca nu sunt inuman de plictisitori.
Si daca-ti plac asa de mult de ce nu esti acolo? :P

Bogie
28 Jun 2009, 20:35
Pentru ca am fost la concertul lor de anul trecut (the state of the art in materie de concerte rock in Romania, alaturi de Maiden) si nu vreau sa-i vad in deschiderea unei formatii care nu-mi spune absolut nimic. Si pentru ca nu cred ca mai pot sa reediteze acel concert :)

miercuri
28 Jun 2009, 20:40
Aha well, te inteleg.
Si e absolut stupid ca alatura trupe atat de diferite pe aceeasi scena. Chiar nu vad ce au vrut de fapt organizatorii cu asta.

illotempore2002
28 Jun 2009, 22:15
Queensryche au fost foarte ok, bine, acuma daca e sa analizam obiectiv, sunt destul de comuni, mai sunt cateva sute de trupe care canta ca ei, aceeasi voce enervanta de roackeri depasiti de vremuri

dar eu pt Limp Bizkit m-am dus and they were fucking great.....debordeaza de energie, sunt amuzanti, foarte proaspeti si vitali si nu se iau in serios ca suparatii de dinainte......pur si simplu nu pot sa suport trupele de rock desuete care canta cu acea gravitate plictisitoare....

@miercuri, ce a zis iubitul tau, i-a placut?

miercuri
28 Jun 2009, 22:43
Da, tocmai ce-am vorbit cu el, a fost foarte incantat si acuma parca imi pare rau ca nu m-am dus si eu :P

illotempore2002
28 Jun 2009, 22:46
ti-a povestit de ploaia infernala care ne-a udat pana la chiloti si de roackerii care-au facut pogo de au lasat pe unu paralizat?

io am fost prinsa la un moment dat intr-un cerc de pogo-isti (bine, de fapt m-am dus io :D ) au jucat aia putin ping-pong cu mine (dar m-a invatat iubitul meu roacker de vara trecuta cum sa ma apar >:) ) pana m-a luat efectiv de cureaua fustei prietenul meu indonezian si m-a scos de acolo pana sa ma invinetesc

deci a fost foarte misto concertul, Fred debordeaza de energie cred ca-i bestial in pat :">

illotempore2002
28 Jun 2009, 22:49
Ar trebui sa avem topicul de concerte aici, ca tot urmeaza Best Fest-ul cu Killers si Franz Ferdinand.

Cinemania, alatura te rog aici si concertul Limp Bizkit.

Cine merge la Franz Ferdinand?

miercuri
28 Jun 2009, 23:10
De ploaie mi-a zis, de moseala mai putin, era foarte bucuros ca au cantat Break Stuff, o piesa dupa care a facut si el cover cand era mai tanar si nelinistit. Ma tem ca maine se va trezi fara voce tho :P
Sa te duci si la Faith No More, vin pe 15 august. :D Eu nu am cum sa-i prind aici ca o sa fiu la Sziget in saptamana aia si o sa-i vad pe 16.

corinka
28 Jun 2009, 23:20
Eu inca ii astept pe irlandezi... In ziua in care U2 va concerta in Romania ma voi declara "cea mai fericita fata din lume"... :x

illotempore2002
28 Jun 2009, 23:23
au acuma concert la Barcelona, au plecat prietenii mei cu pompe sa-i vada in concert....nu ma dau in vant dupa ei, sunt prea comerciali iar Bono ala nu se mai trage nici o basina fara sa fie el prezent s-o prinda....e peste tot, ma exaspereaza

miercuri
28 Jun 2009, 23:46
U2 au imbatranit cam nasol (spre deosebire de Depeche de exemplu) si de la All That You Can't Leave Behind s-a cam rupt firul. Ce-au scos in ultima vreme nu neaparat asa de rau, dar mi-e greu sa cred ca sunt aceeasi trupa care a scos Achtung Baby! m-au facut sa am asteptari mult prea mari de la ei si nu mi le mai indeplinesc. De ce zice Bono in ultimii ani m-am obisnuit sa fac abstractie cu totul :P
As fi vrut sa merg sa-i vad in Croatia in august, dar pana m-am sucit eu cu biletele era deja sold-out (also 60 de euro e cam mult...). La noi nu or sa vina probabil decat dupa ce terminam de reconstruit stadionul. Pe de o parte as vrea ca U2 sa se desparta pana nu le piere de tot inspiratia, dar pe de alta as vrea sa mai prind macar un turneu. Sau poate la asta or sa bage extended tourdates. O data in viata tot trebuie sa-i vad.

Vara asta am planificate Szigetul si Rock en Seine. Lineupul de la Bestfest nu ma atrage asa de tare si cred ca I'll save my money for something else...

illotempore2002
28 Jun 2009, 23:51
:-/ nu-ti plac Franz Ferdinad si Killers?

miercuri
29 Jun 2009, 00:11
nu foarte tare. si pe Killers i-am mai vazut si n-am fost cine stie ce impresionata, in sesnul ca pe Flowers nu-l prea tine vocea...

Alex Leo Serban
29 Jun 2009, 08:46
pe noi ploaia nu ne-a deranjat, k eram indoors ;)

i had a full house - cit are elvira popescu, 230? well, erau 220 :)) -, iar filmu ('mon oncle') e o incintare start-to-finish... (hein, m'sieu jactati, qu'en pensez-vous?)

was a very happy event indeed :)

jactati
29 Jun 2009, 08:52
iar filmu ('mon oncle') e o incintare start-to-finish... (hein, m'sieu jactati, qu'en pensez-vous?)
Fara falsa modestie: o incantare pentru toate varstele. Mi-a luat cinci ani sa-l fac dar ... a iesit. Meritul pentru curcubeul inaugural este insa al gazdei (cand m-oi mai lumina cu tehnica o sa postez o poza pe tema asta). Multumim (eu si alti 219 spectatori fericiti).

Alex Leo Serban
29 Jun 2009, 09:02
cind am deskis cadourile am inteles si dc ma intrebai care biografie a dumitale o aveam dja in bibliotek ;)

acum a dumitale-dumitale (:P ) sta alaturi de o cartolina cu exact aceeasi imagine primita in cursu sapt de la lyon, de la 'mlle entziclopedia encarta' in caz k o cunoasteti... B-)

jactati
29 Jun 2009, 09:08
cind am deskis cadourile am inteles si dc ma intrebai care biografie a dumitale o aveam dja in bibliotek ;)
N-am fost eu subtil dar ma cam cuprinsese disperarea unui cadou ratat. Si nu disper usor ... si nici des. Lectura placuta si scuze ca ma promovez agresiv.

Alex Leo Serban
29 Jun 2009, 09:48
UNDE ESTE POSTAREA MEA DE DINAINTEA CELEI A LUI JACTATI DE LA 10.08?!?
ROG MODERATORII SA O REPUNA LA LOCUL EI - SAU SA O MUTE (DIMPREUNA CU RASPUNSURILE LUI JACTATI) LA 'LA MULTI ANI, als!'

n-am inteles dc a disparut in the 1st place... X(

Cinemania
29 Jun 2009, 10:13
UNDE ESTE POSTAREA MEA DE DINAINTEA CELEI A LUI JACTATI DE LA 10.08?!?
ROG MODERATORII SA O REPUNA LA LOCUL EI - SAU SA O MUTE (DIMPREUNA CU RASPUNSURILE LUI JACTATI) LA 'LA MULTI ANI, als!'

n-am inteles dc a disparut in the 1st place... X(

am dat acuma un restore la o postare de a ta (pe care am sters-o din greseala impreuna cu a mea - mea culpa!)

despre asta vb ?

Alex Leo Serban
29 Jun 2009, 11:14
da, e ok acuma :)

stefan_c
29 Jun 2009, 11:19
Din cate am inteles vine si Santana la Bestfest nu? :-?

ricutza
29 Jun 2009, 11:34
nu foarte tare. si pe Killers i-am mai vazut si n-am fost cine stie ce impresionata, in sesnul ca pe Flowers nu-l prea tine vocea...

ba daaaa.... si concertul pe care il au acum e super marfa (au cantat toate piesele mele preferate de pe toate albumele lor)! eu i-am vazut prima data acum doi ani si a doua oara, acum o luna. Si se vede ca au evoluat super tare.

Si da, pe Brian l-am vazut si cantand live cu Bruce Springsteen. Un pic timorat dar atat de dulce.....

stefan_c
29 Jun 2009, 11:38
deci a fost foarte misto concertul, Fred debordeaza de energie cred ca-i bestial in pat :">

:)) funny illo ... trebuia sa faci ceva sa te remarce Fred..nu se stie niciodata .. n-ai vazut ca romancele au lipici la straini?

ricutza
29 Jun 2009, 11:39
:-/ nu-ti plac Franz Ferdinad si Killers?

am fost si la Franz Ferdinand. A fost un concert ok dar nu pot spune ca am fost in delir. Au cantat destul de multe cantece de pe ultimul album. Oricum e marfa ca fac totusi atmosfera misto.

klein
29 Jun 2009, 11:44
Din cate am inteles vine si Santana la Bestfest nu? :-?
eu l-am vazut deja, in 2002 la Bercy. B-)

miercuri
29 Jun 2009, 11:47
Mie nu prea imi plac trupele de indie post-2000, mi se par more or less o apa si un pamant. Si m-am mai nimerit sa-i vad si live si de fiecare data mi s-a parut cam neconvingator. Singurii care mi se par mult mai rasariti sunt The Kooks, pe care am reusit sa-i ratez anul trecut la Sziget, erau in prima zi si eu am ajus de abia din a 3a.

ricutza
29 Jun 2009, 12:06
Mie nu prea imi plac trupele de indie post-2000, mi se par more or less o apa si un pamant. Si m-am mai nimerit sa-i vad si live si de fiecare data mi s-a parut cam neconvingator. Singurii care mi se par mult mai rasariti sunt The Kooks, pe care am reusit sa-i ratez anul trecut la Sziget, erau in prima zi si eu am ajus de abia din a 3a.

am vazut si ceva live din The Kooks (atat cat sa ascult singurele melodii pe care le stiam) pewntru ca erau in acelasi timp cu the Ting Tings.
mie mi se pare ca seamana foarte tare piesele intre ele, dar probabil ca n-am ascultat eu prea mult.

miercuri
29 Jun 2009, 12:23
The Kooks mi-au atras atentia mai mult prin voce, mi se pare diferita de majoritatea vocilor din indie-ul din ziua de azi.

klein
29 Jun 2009, 13:14
se duce careva aici?
http://www.iraf.ro/index.php

Cinemania
29 Jun 2009, 13:37
concert at home

http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck

cantata de Judex

ricutza
29 Jun 2009, 15:05
concert at home

http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck

cantata de Judex

suna bine.
sa inteleg ca trebuie sa adaugam la poll-ul despre judex si muzician?

ricutza
29 Jun 2009, 15:06
The Kooks mi-au atras atentia mai mult prin voce, mi se pare diferita de majoritatea vocilor din indie-ul din ziua de azi.

mda, vocea e foarte aparte intr-adevar.

Mala Portugal
29 Jun 2009, 18:23

ba daaaa.... si concertul pe care il au acum e super marfa (au cantat toate piesele mele preferate de pe toate albumele lor)! eu i-am vazut prima data acum doi ani si a doua oara, acum o luna. Si se vede ca au evoluat super tare. ..
d'acord cu Ric! Brandon are voce si duce un show intreg in spate - i-am vazut de doua ori . Ba mai mult, idraznesc sa spun ca Shadowplay suna mai bine in versiunea The Killers decat la Joy Division.

raspoimaine merg la Blur. woo hoooooooooo

miercuri
29 Jun 2009, 18:43
well, cand l-am vazut eu nu a fost asa...

illotempore2002
30 Jun 2009, 23:50
Deci ne vedem maine seara la The Killers?

who's gonna be Mr. Brightside?

miercuri
01 Jul 2009, 14:35
eu nu vin, ba mai am si un bilet pe care vreau sa-l vand :P

ricutza
01 Jul 2009, 17:29
eu nu vin, ba mai am si un bilet pe care vreau sa-l vand :P

hai mai mergi. o sa fie mult mai bine, o sa vezi!

miercuri
01 Jul 2009, 18:11
stau in pat si citesc, acasa e racoare B-) prefer sa petrec restul serii indoors

Cinemania
01 Jul 2009, 20:56
se aud The Killers pan' la mine...Human live in Crangasi :D

Judex
02 Jul 2009, 18:19
Bai, baga-mi-as!!! Tocmai m-a sunat un amic sa ma-ntrebe daca merg la Motorhead. In valtoarea evenimentelor recente am uitat cu desavrasire ca e-n seara asta.
Care mergeti?

illotempore2002
31 Jul 2009, 09:14
Ce concerte sunt in Buc weekendul asta, stie cineva, ceva interesant?

EgOisM
31 Jul 2009, 09:30
Ce concerte sunt in Buc weekendul asta, stie cineva, ceva interesant?
http://www.sapteseri.ro/ro/evenimente/concerte/bucuresti/

illotempore2002
31 Jul 2009, 09:35
Multumesc, asteptam sugestii, in sensul in care poate cineva de exemplu e fanul unei trupe si zice "bai diseara canta aia, sunt mortali, du-te sa-i vezi" :)
Thnx anyway!

illotempore2002
07 Aug 2009, 12:12
Pe 16 August, concert Editors.
Anyone?

miercuri
07 Aug 2009, 21:27
Eu o sa ii vad la Sziget pe 15. Iar pe 15 in Bucuresti sunt nimeni altii decat Faith No More, pe care o sa-i vad la Sziget pe 16. Sziget ca intodeauna, e un fel de 3 in 1. :)

vave
08 Aug 2009, 07:34
Nu am găsit să fie topic despre festivaluri de muzică, aşa că întreb aici: merge cineva la Rock City Open Air?
Mi-ar plăcea să ajung, dar bugetul nu prea mă ajută. Mai ales din cauza drumului care pe lângă faptul că e destul de costisitor, e de-a dreptul criminal.

Cinemania
08 Aug 2009, 15:24
Nu am găsit să fie topic despre festivaluri de muzică, aşa că întreb aici: merge cineva la Rock City Open Air?
Mi-ar plăcea să ajung, dar bugetul nu prea mă ajută. Mai ales din cauza drumului care pe lângă faptul că e destul de costisitor, e de-a dreptul criminal.

da, voi fi prezent...pe scena :D

vave
09 Aug 2009, 10:57
Nu am idee, în ce formaţie cânţi? :)

Cinemania
09 Aug 2009, 13:34
Necrovile

vave
09 Aug 2009, 13:45
E prea dur pentru mine. :P

Cinemania
09 Aug 2009, 14:28
m-am prins :D

Cinemania
13 Aug 2009, 11:36

AC/DC concert reloaded =))

http://www.bangyourbrain.com/index.php?op=show&id=1212&mr=Festivalul_Rock_City_Open_Air,_anulat_pe_ultima _suta_de_metri!_

moltisanti88
13 Aug 2009, 11:52
Rock City Open Air s-a anulat ?:(. Hmm... era de aşteptat după ce zilele trecute tot mai multe trupe au zis că nu mai vin. Păcat. Speram să-i văd pe Mayhem şi Immortal.

illotempore2002
13 Aug 2009, 12:29
Aflatarati ca vin Guano Apes in Ro?
:x

Cinemania
13 Aug 2009, 12:37
Rock City Open Air s-a anulat ?:(. Hmm... era de aşteptat după ce zilele trecute tot mai multe trupe au zis că nu mai vin. Păcat. Speram să-i văd pe Mayhem şi Immortal.

da...numai Einherjer, Mayhem si Immortal ar fi meritat toata oboseala...ce sa zic de restul...ca de obicei ai nostri se baga in ceva pt care nu au coaie

Cinemania
13 Aug 2009, 12:40
Aflatarati ca vin Guano Apes in Ro?
:x

astia au mai scos ceva fain dupa Proud Like a God ?

mi-au placut o tzara in liceu

illotempore2002
13 Aug 2009, 13:06
Nu stiu, tot albumu ala il stiu si io si nu i-am ascultat decat prin anu1 de facultate....

Chambord
13 Aug 2009, 13:25
e un articol despre Editors in Dilema.
ghiciti de cine ? :D Dap. De ea. Acuma k nu mai avem nici macar Republik mi se pare k scrie excelent numai sa scrie cineva si despre muzica.

miercuri
14 Aug 2009, 03:08
Trecura doua zile de Sziget, am vazut si bune si rele, let me tell you it. Die Toten Hosen si IAMX au fost cei mai faini pana acum. Super showuri si muzica excelenta!
Fatboy Slim a fost cam pe jumate foarte fain, pe jumate housereala aiurea, dar il iertam.
Lily Allen si cu Nouvelle Vague au fost cam execrabili. De la Lily ma asteptam la mai mult. Block Party si ei cam varza, nu-mi plac in mod normal, dar ii credeam in stare de mai mult.
N-am stat la Tricky, Zagar si Armin van Buuren de oboseala. O sa revin cu o recapitulare completa. Am evitat Ting Tings printre altii.
Si tin sa precizez ca cea mai idioata si mai raspandita natie de pe Sziget sunt francezii, o oroare!

Chambord
14 Aug 2009, 08:41
culmea k tocmai Bloc Party ar fi fost cei mai interesanti de vazut daca se produceau k lumea.

miercuri
14 Aug 2009, 08:56
Nu stiu ce a fost cu ei, dar nu le iesea deloc bine. :(

illotempore2002
14 Aug 2009, 09:11
i-ai ratat pe Tricky (sau l-ai vazut poate in Buc?) si pe van Buuren? :-O

Nouvelle Vague sunt o labareala, dar Lily Allen e adorabila, ce-a fost wrong cu ea in concert?

Chambord
14 Aug 2009, 09:24
Tricky e meseriash. Ia:

I got a letter from the gov'mnt the other day ... :D

http://www.youtube.com/watch?v=UG3sw9JoPuA

illotempore2002
14 Aug 2009, 09:26
this video is not availlable in our country

tu din ce tzara ai dat linku de mai sus?

Chambord
14 Aug 2009, 09:58
Tzara Sziget :P

miercuri
14 Aug 2009, 10:38
Pe Tricky l-am ratat si in Bucuresti si aici, ne pare un pic rau, dar ieri nu mai aveam resurse si pentru el, mai ales ca era intr-un cort imputzit. Armin incepea la 2 noaptea si pentru cineva care nu doarme pe insula si care s-a prezentat acolo de la 3 in ziua respectiva ora aia e cam inaccesibila.

Lily saraca n-are pic de voce live, trupa din spate suna excelent si ea era complet degeaba. Ma asteptam la mai mult.

un pic de IAMX (http://www.youtube.com/watch?v=V45o5rPIqQ4)

illotempore2002
14 Aug 2009, 11:02
Mercuri nu va intalniti cu Chambord la Sziget? Sau poate deja ati dat nas in nas si voi nu stiti :)

Chambord
14 Aug 2009, 12:00
Mercuri nu va intalniti cu Chambord la Sziget? Sau poate deja ati dat nas in nas si voi nu stiti :)

io nu-s mai acolo k daca eram fii sigura k ziceam din prima.
ma enerveaza k unele clipuri nu se vad in RO parca ar fi tzara second-hand :-S

illotempore2002
14 Aug 2009, 12:01
Atunci cum se vede clipul ala la tine dar la mine in tzara (Romania) nu se vede???
Am crezut ca mi-ai dat link-ul din alta tara.....de aia am crezut for real ca esti la Sziget.

Chambord
14 Aug 2009, 12:03
sunt in Ro dar proxy-ul de net e din alta tara de aia eu pot sa vad tot iar cei cu proxy romanesc nu

illotempore2002
14 Aug 2009, 12:05
Stiam eu ca esti un tip special.

Chambord
14 Aug 2009, 12:16
io as merge la Glastonbury intr-un an 8->

Judex
14 Aug 2009, 12:25
Chamb, ai o nevasta frumoasa. .. :P

illotempore2002
14 Aug 2009, 12:36
Mi se pare normal sa aiba o nevasta misto, unii chiar merita asta :P

Judex
14 Aug 2009, 13:20
Da, am inteles, eu nu merit. :P

illotempore2002
14 Aug 2009, 13:21
Clar!

Imi place, esti perspicac!

Judex
14 Aug 2009, 13:26
E bine ca esti perspicaca cand imi halesti expresiile fara drepturi de autor. :D

illotempore2002
14 Aug 2009, 13:27
Hai nu ma-nnebuni, ai copyright pe cuvantul perspicac?
Ciudat, credeam ca-l stiu de multa vreme....

Chambord
14 Aug 2009, 13:35
Chamb, ai o nevasta frumoasa. .. :P

intamplator sau nu, chiar e frumoasa. dar tu n-ai vazut-o niciodata asa ca: what makes u say that ? :-/

illotempore2002
14 Aug 2009, 13:36
Nimic. El asa trage concluzii, fara o baza logica anume =))

Judex
14 Aug 2009, 13:58
Chambord are o nevasta frumoasa.

Illo e lipsita de logica elementara, Da, tre sa-mi dai drepturi de autor pt 'perspicac'.

vave
14 Aug 2009, 15:52

AC/DC concert reloaded =))

http://www.bangyourbrain.com/index.php?op=show&id=1212&mr=Festivalul_Rock_City_Open_Air,_anulat_pe_ultima _suta_de_metri!_

... şi uite aşa se rezolvă orice dilemă aş mai fi avut. :D

Cinemania
14 Aug 2009, 19:45
corect...orice sentiment de self guilt va disparea in neant :D

vave
14 Aug 2009, 19:48
corect...orice sentiment de self guilt va disparea in neant :D

Într-un fel mă încearcă o bucurie gen "să moară şi capra vecinului". >:) :P

Cinemania
14 Aug 2009, 20:12
:D

mie sincer chiar imi pare rau...de mult vreau sa vad Einherjer, Immortal si Mayhem live

vave
14 Aug 2009, 20:14
Cică de la Immortal s-ar trage toată această amânare/anulare.
Eu cel mai mult voiam să îi văd pe Lake of Tears.

Cinemania
14 Aug 2009, 20:20
da, probabil...daca Blashyrkh a zis ca nu se mai tine, apai atunci nu se mai tine

vave
14 Aug 2009, 20:28
Oricum e al naibii de ciudat că mai era juma de lună... poftim înecat la mal.

daca Blashyrkh a zis ca nu se mai tine

:)) Şi uite aşa mi se face şi mai dor de iarnă şi zăpadă. :))

Judex
14 Aug 2009, 23:23
Mi-e dor!

http://www.trilulilu.ro/Cubby/6e9dbc301a10cb

paul_aramis
15 Aug 2009, 01:43
Mi-e dor!

http://www.trilulilu.ro/Cubby/6e9dbc301a10cb

ţi-e dor de ... ce?

miercuri
15 Aug 2009, 02:01
Prodigy au rupt scena azi, ma asteptam la ceva fain, dar astia au depasit orice limita. Credem ca sunt posedati si ca si-au vandut sufletele dracilor, nu putem descrie cat de bine au sunat. Iar publicul, estimam vreo 50.000 de oameni O_O

illotempore2002
26 Aug 2009, 23:24
Cum a fost concertul Madonna?

Lady_Skar
27 Aug 2009, 09:55
Cred ca spatiul a fost foarte prost ales. Cei din gazonul B si-au tras o mare teapa cu biletele pentru ca nu se vedea absolut deloc scena iar ecranele de langa scena erau foarte mici, chiar daca erau 5, nici alea nu se vedeau prea bine.

Madonna ce sa zic, a cantat bine, a dansat frumos, dar asta e problema cu Madonna ca nici nu era muzica pe care sa dansezi, si romanii nu prea apreciaza caracteristicile artistice ale unui spectacol. Sincer mi s-a parut ca din punctul de vedere a ce se petrecea pe scena, Kylie Minogue a avut un concert mai bun. Vizualuri mai bune si coregrafie mai interesanta.

In rest, la plecare era foarte mult praf si inainte de concert la tonetele de bauturi si mancare au ramas fara pahare de bere ;) Prin urmare trebuia sa-ti puna bere intr-un pahar de pepsi care are 0,33 unde paharele de bere aveau 0,4. Banditii! :)

victor
27 Aug 2009, 15:32
Al treilea mare concert la care merg si din pacate este pe ultimul loc. Nu imi pare rau ca am fost chiar daca am inghitit praf de pe jos si umilinta de la organizatori. Si chiar de la Madona, dupa ce intarzii o ora nu te apuci sa dai lectii de discriminare.

Nu avem loc pentru un asemenea concert, asta e sigur dar avem oameni dispusi sa suporte multe. Nu stiu daca ieri am fost sweet dar sticky am fost sigur. La gazon B am fost mai discriminat ca un tigan.

Impresii :
- este singura persoana care face o astfel de miscare pe scena si canta in acelasi timp. de aici si falseurile, prelucrarea electronica a vocii, playbackul(cel mai vizibil la Give it to me) si suprapunerea backing vocals peste vocea ei.
- mi-a placut faptul ca a modificat melodiile, nu mergi la un concert sa auzi aceiasi versiune cu CD-ul. Vogue combinat cu 4 minutes si altele, de toata lauda. Madona chitarista ? Interesant chiar daca nu valoros.
- nu stiu unde au fost cele 14 costume. poate au numarat cand mai dadea ceva jos de pe ea
- dansatori excelenti, inclusiv ea
- show-ul a fost dat de ea si dansatori nu de lumini si efecte speciale. ceva lasere la sfarsit
si atat. M-urile care la inceput am crezut ca sunt din reflectoare eau pictate. asta a facut sa se piarda din spectacol daca tot nu ai fum, artificii, lasere, mini explozii si mai stiu eu ce iar ce conteaza este pe scena atunci e nevoie de ecrane imense ca sa vada toata lumea
- penibil momentul cu discriminarea, nu inteleg artistii astia care simt nevoia sa lupte pentru diverse cauze si cad in ridicol
- cel mai bun moment muzical "la isla bonita"
- cel mai slab.....au fost mai multe, doamne unele le-a cantat penibil
- nu ma pot plange de sonorizare, poate e si o chestie de pozitie. ok asta inseamna ca e proasta trebuie toti sa auda bine.
-organizarea....nu e treaba ei, cu asta ne luptam noi zi de zi in mioriticul tiganesc

Chiar daca aduni si nu iti iese nota dorita te intrebi ce poti sa iti doresti ? Madona e totusi Madona si merita chiar si in conditile astea. Ce sa ne mai dorim ? U2 desigur, Coldplay as adauga. dar astea sunt formatii, o da unu in bara merg ceilalti. Si asta numai cand vom avea stadion.

illotempore2002
28 Aug 2009, 16:16
Madonna e de o uratzenie crunta saraca....pe langa ca nu a fost niciodata frumoasa la fatza, are un corp oribil, de culturista. :-&

miercuri
29 Aug 2009, 16:46
Are totusi 50 si de ani si cum nu toata lumea are norocul sa fie Helen Mirren, eu zic ca arata decent. E si o vorba frantuzeasca cu apres un certain age il fault choisir entre la face et les fesses. Face si ea ce poate :P eu am fost foarte multumita ca nu mi-am luat bilet, my bf sta la Kogalniceanu si are ferestrele orientate spre Izvor, am stat pe balcon o buna parte din concert, dar se auzea la fel de bine si din baie.

illotempore2002
24 Sep 2009, 20:23
Maine noapte concert Parov Stelar. In Kristal Glam Club.

Il stiti pe baiatul asta austriac care canta foarte frumos un soi de New Jaz cu Drum&Bass, uun Free Jazz, fusion-at cu altele?
Suna bestial. Aici o mostra.

http://www.youtube.com/watch?v=JRtHYiWmsoA

"remixes borrow enough from both modern beats and 1930s jazz as to be appropriate for both the dancefloor or the easy chair. His creative blends of old and new sounds have lead some to describe his music as steampunk or neo-Victorian."

See ya there tomorrow night!

obsessed
24 Sep 2009, 20:29
Maine noapte inseamna sambata candava dupa unshpe, nu? Poate imi revin din durere de cap pana atunci si incep un nou party :)

illotempore2002
24 Sep 2009, 20:29
Splendide acorduri, splendid ritmul, deci gata, ma duc sa dansez pe terasa cu muzica la maxim :D

http://www.youtube.com/watch?v=h19zkv_TuXY&feature=related

illotempore2002
24 Sep 2009, 20:30
Maine noapte inseamna sambata candava dupa unshpe, nu? Poate imi revin din durere de cap pana atunci si incep un nou party :)

Da, dupa 11 incepe concertul....va-mbatati acasa, singure?

Disciple
24 Sep 2009, 21:26
Maine in Suburbia de la 19 00 pt metalisti si nu numai daca sunteti destul de deschisi la minte concert Action Bass Tom Band(thrash/death - Germania),Tarantula(thrash/death - Romania),Kistvaen(black metal - Romania),Negativist(black metal - Romania).
Intrarea costa 15 lei in care este inclus un shot de Kamikaze(nu stiu despre ce e vorba ca inca nu am baut).
Sanse mici sa fiu prezent,dar poate altora li se va parea interesant.:)

miercuri
24 Sep 2009, 22:27
Pe 1 octombrie e IAMX in Fratelli, de abia astept <3

buticut
24 Sep 2009, 23:14
Pe 26 septembrie ma duc la Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, la Sala Polivalenta din Arad :)

illotempore2002
25 Sep 2009, 10:56
Zice-se ca Emir cu Orchestra lui fumeganda ar fi avut acu' ceva vreme un concert in Buc pe....Dambovitza....m-am tot intrebat daca e adevarat sau e doar o legenda urbana.

ricutza
25 Sep 2009, 11:02
Zice-se ca Emir cu Orchestra lui fumeganda ar fi avut acu' ceva vreme un concert in Buc pe....Dambovitza....m-am tot intrebat daca e adevarat sau e doar o legenda urbana.

nope, e adevarat. am fost eu la el. A fost de altfel un eveniment foarte marfa cu tot felul de proiectii pe cladirea bibliotecii si pe apa.

buticut
25 Sep 2009, 20:19
Sala noastra nu are o capacitate prea mare,sper doar sa nu fie publicul molesit,cu cat suntem mai putini,cu atat e mai evident :-S . Eu o sa ma simt bine oricum,keeping fingers crossed sa ajung sa schimb doua vorbe cu el :D.

buticut
27 Sep 2009, 00:03
Foarte tare concertul,atmosfera a fost incredibila,baietii la inaltime, la fel si publicul...primele doua randuri :D. Au alergat in permanenta de la un capat la altul al scenei,au avut o energie debordanta si au incercat in permanenta sa ne dezmorteasca! Mie mi-a placut,pentru mine e cel mai misto concert din acest an so far!

illotempore2002
28 Sep 2009, 22:34
Pe 1 octombrie e IAMX in Fratelli, de abia astept <3

Da, adica joi acuma....nu-mi plac deloc indivizii astia (care suna a housereala de discoteca Max din regie unde se duc toti provincialii de la cuca-macaii), dar ma duc ca merg prietenii mei.

miercuri
28 Sep 2009, 23:12
IAMX e proiectul lui Christ Corner ex-membru Sneaker Pimps, e f dark si sexy :P i-am mai vazut de doua ori si suna excelent live!
asta (http://www.youtube.com/watch?v=fGkDz3WDeSQ) iti pare housareala? :(

miercuri
02 Oct 2009, 07:44
As expected IAMX owned :x

buticut
04 Oct 2009, 20:24
Ce tare a fost la Kevin Costner & Modern West in week-end :D! Acu' inapoi la viata de camin...of-of.

In alta ordine de idei,ca deh,nu se putea altfel...
http://www.glsa.ro/informatii/actualitati/51389-kevin_costner_tepuit_la_arad.html

Chambord
25 Mar 2011, 16:33
Aseara, chiar de ziua lor (au implinit 15 anisori ...buletinuu bah! :P), Vita de Vie ne-a delectat in The Stage cu un super performance. Berea din noi le-a cantat la multi ani, meseria din chitarile lor ne-a scuturat serios capatzanile, m-am reintalnit cu old friends dupa secole, ce seara ! Iar Vitza, well, they totally blew the place up !!

http://www.bacauevent.com/wp-content/uploads/2011/03/194299_200306066660959_100000447026648_687994_6294 890_o.png

the_fairy
25 Mar 2011, 18:56
Pt cei interesati sau doritori sa incerce ceva nou, concert Alternosfera in Jukebox, duminica - 27 martie, pret de intrare 10 lei, cu incepere de la ora 20:00. :D

BikeRider
27 Mar 2011, 12:03
Care mai tii cu Real Madrid?
http://www.youtube.com/watch?v=1JejxB8arlE&feature=related
De las glorias deportivas que campean por
España va el Madrid con su bandera limpia y
blanca k no empaña. Club castizo y generoso
todo nervio y corazon, veteranos y
noveles,veteranos y noveles miran siempre tus
laureles con respeto y emocion.

jansic
14 May 2011, 17:39
http://www.cluba.ro/

aaandra.
14 May 2011, 18:55
^ vita de vie au fost foarte tari aseara, ca intotdeauna de altfel. imi pare rau ca nu am ramas sa ii ascult si pe cei de la urma. abia astept suie si ocs.

iiii
16 May 2011, 16:08
marti concert parazitii la bnr in cadrul festivalului Club A , ora 19:30

jansic
03 Jun 2011, 15:14
Amon Amarth (http://www.amonamarth.com/2011/06/01/european-fall-tour-announced/)

Attending! :D

Lady_Skar
03 Jun 2011, 16:29
Vine cineva sambata la Suede?

aaandra.
29 Aug 2011, 16:23
http://romanism.ro/concert/

iiii
01 Sep 2011, 13:26
am fost ieri la acel mirobolant concert de la universitate, hmmm multa pustime, garoi, multi gura casca cu steaguri in maini, am ascultat cum debita unu pe scena despre telefon 3 g, si etc, se chinuia omu sa scoata o rima de rap.
am ascultat numai melodia de la Morometii - Romania trezeste-te!!!! si ma gandeam cum as pune super glue pe mana si l-as apuca pe 1 q Sapro de barba, exact ca in jackass 3d ( Ryan Dunn).... asa ca am ascultat melodia si am plecat spre Lipscani Area, la discutat cu niste berici.
cine nu a fost nu a pierdut nimic

dragonfly_drk
01 Sep 2011, 21:59
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/scorpions-va-concerta-in-8-octombrie-la-deschiderea-noului-stadion-cluj-arena-179529.html

Cine vrea să vină, mânuţa sus!:))

marllenn
01 Sep 2011, 22:12
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/scorpions-va-concerta-in-8-octombrie-la-deschiderea-noului-stadion-cluj-arena-179529.html

Cine vrea să vină, mânuţa sus!:))
Cat costa?:);) ;) pana in 250 lei venim :)

dragonfly_drk
01 Sep 2011, 22:28
depinde unde vrei să stai. Cel mai scump bilet e 100 de lei, cel mai ieftin 50. Acuma, nah, mă gândeam la un 75 de lei dar încă nu ştiu sigur detaliile. Probabil mâine voi fi sunată şi voi afla mai multe. Deocamdată vroiam să îmi fac o idee cam cine ar vrea să vină

ghost90
02 Sep 2011, 02:01
Prezent,clar :D

FreakDoll
02 Sep 2011, 02:28
Normal, cum sa lipsesti tocmai tu?!

dragonfly_drk
02 Sep 2011, 16:51
deci, avem două persoane până acum?
Doll, hai şi tu. :P

Aşaaa... ca la licitaţie.
două persoane o dată, două persoane de două ori, cine oferă mai mult... Nu fiţi ruşinoşi, nu fiţi zgârciţi... Vom face istorieee...=)) \m/

FreakDoll
02 Sep 2011, 18:03
As vrea, dar nu stiu sigur daca pot. Parca vad ca pana ma hotarasc eu se dau toate biletele :-S

dragonfly_drk
02 Sep 2011, 21:27
Păi, iei beletul de pe net, ca să nu te mai poţi răzgândi... :)). Dacă te hotărăşti, noi te primim cu drag.:-*

chuckyfan
04 Sep 2011, 13:13
Am fost aseara la Zdob si Zdub in Bistrita. Au fost destul de buni, dar neseriosi. Au intarziat aproximativ o ora si jumatate:|.
Seara asta canta Phoenix, cred ca o sa ma duc si la ei.

Totusi fiind prima editie a festivalului, organizarea a fost destul de buna.

aaandra.
04 Sep 2011, 20:52
:O nu creeed ca la voi cel mai scump bilet la scorpions e 100 de lei!! fuuu...ck you guys :))

danonino
04 Sep 2011, 21:01
As vrea, dar nu stiu sigur daca pot. Parca vad ca pana ma hotarasc eu se dau toate biletele :-S
FrekDoll la buze mai bine mergea nuanta sandy bown de la Isabelle Dupont !

FrekDoll la buze mai bine mergea nuanta sandy bown de la Isabelle Dupont !

Sigur, sigur esti fanul lui (http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU)

iiii
06 Dec 2011, 10:42
Ce aude mandea la radio acum 1 minut :

Concert Red Hot Chili Peppers , 31 august 2012 , Stadionul National, Bucuresti , Romania, Europa :D

aniela07
07 Dec 2011, 11:16
da da da. pe 13 se pun in vanzare biletele!!!

iiii
07 Dec 2011, 11:27
mergi anielle? eu mai mult ca sigur am sa merg

aniela07
07 Dec 2011, 15:12
si eu m-as baga. :D

iiii
07 Dec 2011, 15:59
iar parca vad ca bubuie aia preturile la bilete, cel mai ieftin la 80 de ron sau de ce nu 100 lei, si asta la mama dracu in spate...

jansic
13 Feb 2012, 14:57
In caz ca intereseaza pe cineva

http://i39.tinypic.com/2uh9w5k.jpg

charles
16 Feb 2012, 10:52
Chick Corea&Gary Burton - 20 martie 2012, Bucuresti (http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-11517506-video-chick-corea-gary-burton-vor-concerta-sala-palatului-luna-martie.htm)

http://i552.photobucket.com/albums/jj353/cebra87/image-2012-02-15-11517476-46-afis-chick-corea-gary-burton.jpg

cred ca nici de data asta nu voi reusi sa-l vad live pe Corea! :(

buticut
16 Apr 2012, 22:12
Linkin Park - Bucuresti, 6 iunie (Romexpo)
Mi-au placut Hybrid Theory si Meteora, pe urma m-am lasat de ei, dar e destul de misto sa ii vezi live. Care mergeti? M-ar tenta daca nu ar fi atat de departe de orasul meu

iiii
16 Apr 2012, 22:15
am auzit si eu boutique, dar, nu mai am 14 anisori. soulfly si slayer vara asta!

buticut
17 Apr 2012, 07:19
Atmosfera ar fi faina, nu atat muzica lor, ca si asa nu mai sunt la zi cu ei :P. But yeah, Slayer is pretty cool

iiii
17 Apr 2012, 09:16
posibil... dar nu vreau sa ratez slayer... o sa strang bugetu in mai, asta after 1 mai, si merg sigur

Presedintele
21 Apr 2012, 05:13
Concertul:
http://www.youtube.com/watch?v=OTUfpkIq3cI&feature=related

Malombra
13 May 2012, 13:08
cine a fost ieri la Bohren?

în tm, spt aviatoare

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/77272356/web_v2.jpg

iiii
18 May 2012, 10:47
de azi incepe festivalul Club A! in piata sfantul Anton.
eu merg. care mai merge?

vave
19 May 2012, 13:47
Am înțeles că s-a anulat festivalul.

iiii
19 May 2012, 19:32
mda, pt ca politia romana nu i-a lasat sa vanda bere la draft.

iiii
31 May 2012, 16:22
LUNI 4 iunie, slayer la arenele romane.
80 ron biletul, cel mai ieftin...

biletele se gasesc la diverta, magazinul muzica si libraria mihai eminescu. si pe myticket.

care mai merge?

chuckyfan
31 May 2012, 18:14
tre'să vin la facultate în București:)) ... ratez prea multe concerte ale unor trupe favorite:|

iiii
01 Jun 2012, 09:15
cati ani de scoala mai ai mai ceachi?

chuckyfan
01 Jun 2012, 13:45
mai am un an, fără ăsta...

iiii
01 Jun 2012, 13:56
hehee
nu mai e mult, las ca vi here si aici o sa ai o mare surpriza... o sa fie cocnerte multeeeee, extra multe, dar ciuciu bani! :D cand o sa trebuiasca sa dai intre 80-120 ron pe un bilet, si concertele sunt cam 2 pe luna, depinde de luna, nu o sa mai fie asa fun! :D

trust me

iiii
02 Jul 2012, 09:28
despre Tuborg Greenfest! :D

mi-am facut si eu prezenta , corespunzator...

vineri, nu am mers, chit ca aveam abonament pe toate zielele... dar nu eram interesat sa stau in soare, si sa mai sparg bani sa vad trupe romanesti.

sambata ajung pe la 18 - 18:30 , canta soulfly era lume, ma intalnesc cu zeci de cunoscuti.. si insetat fiind , aflu ca se plateste pe baza de jetoane, zic ok. ma duc sa iau jetoane! mirobolantele jetoane roz! 6 lei = 1 jeton .. zic ok.. si raman masca cand vad nesimtirea preturilor :
1 bere la draft = 1 jeton ( 0.4 l )
1 bere fara alcool = 1 jeton ( eu am baut fara alcool ) bere care era holsten la doza pusa in draft.
1 pahar cu apa minerala carbogazoasa / plata = 1 jeton ( sa nu uit sa mentionez ca era apa din bidon de 2 litri blibor )
1 pahar de granini = 1 jeton
2 mici = 1 jeton
1 carnat + 1 portie de cartofi prajiti = 5 jetoane
20 ml jagger = 1 jeton
40 ml jagger = 2 jetoane
1 inchetata Betty mini = 1 jeton
deci la asa nesimtire de preturi, m-am rezumat numai sa beau bere fara alcool. :D
si ajung la soulfly, pe final, lume, pogo la golden circle... etc...
mai salut lume una alta, vad lume arsa de soare, lume imbulzita la corturile tuborg, incercand sa figa de soarele arzator... urmeaza black label society, foarte frumos, tinand cont ca erau pentru prima data in romania, zakk wylde a facut show! ( m-a amuzat la prima melodie, a urcat cu pene de indian pe cap)
si dupa o pauza, de inca o berica fara alcool, urmeaza machine head, care au facut mare show! nota 10 machine head!

si vine si duminica... unde urmau sa cante ungly kid joe, within temptation, the cult , evanescence si guns.
din cate am inteles, concertul a inceput foarte devreme, pe canicula in jurul orelor 14-15... doamne fereste!!!
ajung si vad oameni parliti, pustani rosii la fata, si tocmai canta evanescence.. inca 4-5 melodii si au coborat de pe scena , facand loc celor de la guns!
stiind ce s-a intamplat acum 2 ani in bucuresti la cocnertul guns, concert care a fost lamentabil, eram sceptic. dar, dar! dar? spre marea mea surprindere, au cantat foarte bine, axl a facut show!

si in jur de la 22:30-23 concertu era finish! :D am prins si 41chiar.
asa ca dupa un weekend rockeristic la romexpo... nu ma declar obosit pentru ca nu am baut nimic, pot zice ca a meritat.

gata

copila_satanista
02 Jul 2012, 10:34
aaaarrrgh norocosule care esti!

iiii
01 Aug 2012, 17:04
weekendul asta, festivalul folkyou in vama veche, merge careva?