PDA

View Full Version : psycho-bloody Asia

Cinemania
25 Jun 2009, 08:28
j / k horror, thai...stiti voi

spirite, fantome, surori razbunatoare, case bantuite, sange.....

Kaidan, Audition, Guinea Pig, Onibaba, Tokyo Gore Police, Phone, A Tale of Two Sisters............

care sunteti pe felie bagati aici

EgOisM
25 Jun 2009, 12:51
A tale of two sisters mi-a placut la nebunie dar iar si-au bagat americanii pl in "the uninvited",sa mai lase dracu remake-urile ca nu or sa le iasa never.
Mi-a mai placut "Chakushin ari ",cadrurile alea din spital sunt dementiale

stefan_c
25 Jun 2009, 13:01
A tale of two sisters mi-a placut la nebunie dar iar si-au bagat americanii pl in "the uninvited",sa mai lase dracu remake-urile ca nu or sa le iasa never.
Mi-a mai placut "Chakushin ari ",cadrurile alea din spital sunt dementiale

mai mai...pe unde apuci..mereu spui k "the uninvited" e naspa...o sa ma duc in unirii sa-ti fac un tricou ceva... gen "the uninvited sux" :))

miercuri
26 Jun 2009, 23:31
Audition, mi l-a laudat lumea ca fiind infiorator la patrat si la un moment dat mi-am facut curaj sa-l vad, dar mi s-a parut mult mai mild decat ma asteptam. Scena finala a fost chiar watchable spre deosebire de ce ma asteptam. Ingrozitor mi s-a parut in schimb respectivul indesat in sac. :P Oh, well.
A Tale of Two Sisters mi-a placut mai mult cred, poate pentru ca merge mai mult pe latura psihologica si are si cateva elemente supranaturale.

Twinsen
15 Sep 2009, 22:28
A Tale of Two Sisters mi-a placut mai mult cred, poate pentru ca merge mai mult pe latura psihologica si are si cateva elemente supranaturale.
Incearca sa faci rost de Spider Forest (http://www.imdb.com/title/tt0407821/), e un alt horror inteligent care merge mai mult pe latura psihologica.

Disciple
15 Sep 2009, 22:31
Nu ii uitati pe thailandezi care aproape joaca in picioare concurenta cu "Shutter".
Dap vreau ca acestui film sa i se acorde atentia meritata.:D

Twinsen
15 Sep 2009, 22:46
Nu ii uitati pe thailandezi care aproape joaca in picioare concurenta cu "Shutter".
Dap vreau ca acestui film sa i se acorde atentia meritata.:D
Shutter l-am vazut o data si jumatate. Adica o data am vazut jumatate si am renuntat, apoi o amica mare fana a filmului m-a facut sa-l vad integral. Pentru cei care cauta cheap thrills merita, m-a facut sa tresar de cateva ori, dar in rest nu are nimic de spus si nici o valoare artistica.

Liviu-
15 Sep 2009, 22:51
Mie mi se pare ca A tale of two sisters este peste Shutter, iar daca vorbim doar de aspectul psihologic e prea mare diferenta intre cele doua, dar intr-adevar Shutter e destul de reusit. Amandoua sunt printre favoritele mele de altfel...

Audition l-am vazut chiar azi si e inca un film in care se pune foarte mult accent pe aspectul psihologic. Pe aspectul "bloody" ma asteptam la mai mult, de altfel a punctat miercuri foarte bine...

Disciple
15 Sep 2009, 22:55
Twinsen:Nu l-as considera cheap thrill ca totusi e printre putinele filme din ultimii ani care si are ceva de spus prin constructia terorii...Dar gusturile sunt gusturi,iar eu sunt orgolios...:))