View Full Version : Personajul negativ
Votati care este personajul negativ care v`a placut cel mai mult.Cine ar mai fi meritat sa intre in acest vot ?
moltisanti88
19 Jun 2009, 12:37
This guy:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/45/DeathSeventhSeal.png
corinka
19 Jun 2009, 13:38
Christian Bale in Patrick Bateman din American Psycho.
Si personajul de mai sus. =D>
Am votat cu Kathy Bates. :)
Cinemania
19 Jun 2009, 13:46
votat
Darling! Light of my life! I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said, I'm not gonna hurt ya. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash 'em right the fuck in!
am votat cu Jack Nicholson
alte cateva roluri negative importante :
Ralph Fiennes - Schindler's List
Heath Ledger - The Dark Knight
Javier Bardem - No Country For Old Men
Mr. Smith - Matrix
chiar si Robert de Niro in remake-ul la Cape Fear
miercuri
19 Jun 2009, 13:55
Votat cu Jack.
altul care ar merge trecut pe lista: Dennis Hopper in Blue Velvet
corinka
19 Jun 2009, 14:15
Intr-un sondaj de acum cativa ani, cel mai ticalos personaj din cinematografiei a fost considerat sora Ratched din One flew.... Era un sondaj facut in America, parca.
Cinemania
19 Jun 2009, 14:23
Intr-un sondaj de acum cativa ani, cel mai ticalos personaj din cinematografiei a fost considerat sora Ratched din One flew.... Era un sondaj facut in America, parca.
nici nu ma mir...de cate ori vad filmul im vine sa-i crap capul...which is good...inseamna ca a jucat bine
Rapture
19 Jun 2009, 18:06
Hannibal Lecter M.D. din seria Hannibal .
Dupa el ar veni Jack Torrance din Shining .
Thomas Herris si Stephen King sunt geniali . Cu asta am zis tot .
le : Da , da ... Mrs. Ratched e de astfel un personaj negativ foarte cunoscut .
Cum s-a mentionat in cateva posturi anterioare ar trebui trecut si Amon Goeth din Schindler's List
Intre Louise Fletcher si Kathy Bates am ales`o pe cea de`a doua pentru ca se potriveste mai bine cu topicul.E un personaj pur negativ pe cand Louise Fletcher este un personaj ticalos asa cum zicea Corinka.
Rutger Hauer ar mai fi meritat inclus aici.In Blade Runner si in The Hitcher este genial.
Am votat pe Hannibal. Pentru mine e detasat in fata. Dupa el ar fi Jack Torrance si HAL-9000.
Louise Fletcher ar fi fost si ea pe aproape daca era in poll. Nu o pot suporta deloc, dar cum zicea si Cinemania, asta inseamna ca si-a facut treaba bine.
Posibil.Dar sa stii ca nu se uita multa lume la animatii ... de`aia nu prea a scris nimeni acolo.Eu as fi vrut sa dau exemple dar nu cunosc.
În afară de asta, când am deschis eu topic de personaje negative în animaţii n-a răspuns nici dracu'... :-S Is it me?
Chiar aveam eu de gand sa trec pe acolo, dar am uitat. O sa postez in curand si la topicul ala :D
ricutza
22 Jun 2009, 01:06
raii mei preferati sunt:
Cyrus the Virus (John Malkovich) din Con Air
si
Simon (Jeremy Irons) din Die Hard 3.
Iar la animatii:
Scar (voce Jeremy Irons) din Lion King.
In general imi plac mai mult personajele negative decat alea pozitive. Mai ales cand sunt tipi. As mai putea adauga pe lista si personajul lui Malkovich din In the line of Fire sau Al Pacino / Robert de Niro in Heat (desi acolo e cam greu sa hotarasti care e cel pozitiv si care e cel negativ).
Definitely Javier Bardem in No Country For Old Men. Si apoi Anthony as Hannibal.
http://www.cinemagia.ro/stiri/cele-mai-rele-personaje-de-film-din-toate-timpurile-12686/
corinka
30 Jun 2009, 21:04
Ma mir ca nimeni nu l-a amintit (sau poate mi-a scapat mie) pe Joker din Batman. Ultima interpretare, cea a lui Heath Ledger, a fost de exceptie, un rol memorabil cu care Ledger a ramas in amintirea cinefililor de pretutindeni...
personaje negative: Darth Vader, sora medicala din `one flew over the cuckoo`s nest` - Sergent Colin Sullivan-Matt Damon in The Departed
buticut
06 Jul 2009, 00:16
^^Poate pentru ca e genul de villain pe care e "cool" sa il iubesti. De fapt mereu m-am intrebat care e un mai bun villain, cel cu care tii, desi stii ca nu ar trebui sa faci asta sau cel pe care il urasti pana la moarte? Pe Joker l-as baga in categoria villain-ului carismatic,you just can't hate that clown :D.
genul de personaj pe care il urasti pana la moarte: - Kevin Spacey =Buddy Ackerman din `swiming with sharks` sau Meryl Streep= Miranda Priestly, `the devil wears prada`
personaj demn ura dar pe care nu poti sa nu il iubesti - `Joker` of course, banditii din `Reservoir Dogs` mai ales Mr.White- Harvey Keitel
Hm.Henry Fonda nu a primit nici un vot.Se pare ca nu a vazut nimeni filmul cu el.
Once upon a time in the west e chiar western-ul meu favorit, dar Henry Fonda e un candidat destul de slab pentru subiectul topicului cand il compari cu Lecter sau Torrence si cred ca majoritatea celor care au vazut filmul sunt de aceeasi parere.
Da .. dar avand in vedere ca Henry Fonda avusese numai roluri de "good guy" pana la acest film ... si aici in primele minute ale filmului masacreaza o intreaga familie,inclusiv un baietel, il face un "villain" veritabil.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.