View Full Version : Australieni faimosi
corinka
18 Jun 2009, 01:06
Nicole Kidman, Russell Crowe, Judy Davis, Baz Luhrmann, Naomi Watts, Hugh Jackman sunt cativa dintre reprezentantii Australiei in materie de cinema. Ce australieni va plac? De ce? Aici va puteti exprima parerea.
buticut
18 Jun 2009, 01:27
Heath Ledger,R.I.P. si Sam Worthington,he is growing on me :). Altii nu mai imi vin in minte in acest moment.Oricum,good things come from Australia :D.
Ideea cu australienii e ca imbogatesc peisajul hollywoodian cu accent si charisma diferita fata de alti actori. Nici unul dintre cei care au ajuns faimosi nu se dezminte de la aceasta afirmatie, unii, spre exemplu Russell Crowe, au ajuns pe prima pagina a ziarelor datorita temperamentului efervescent pe care il afiseaza fara jena. Dar na, el e aussie....
Iata ca Australia capteaza atentia fara sa fie nevoie de canguri. Acum se topaie in forta spre Hollywood...
Cinemania
18 Jun 2009, 08:14
astia-mi plac mie
Cate Blanchett
Nicole Kidman
Eric Bana
Heath Ledger
Naomi Watts
Toni Collette
Geoffrey Rush
Cate Blanchett e una dintre favoritele mele, la fel si Naomi Watts; Nicole merge si ea, numai ca uneori e prea "papusa" ca sa fie reala (Cold Mountain scoate la iveala trasaturile de portelan).
In rest numai de bine! Pacat ca nu ne prea putem mandri cu romani faimosi la Hollywood, cel putin nu in masura celor enumerati mai sus.
Avalhon
18 Jun 2009, 08:33
astia-mi plac mie
Cate Blanchett
Nicole Kidman
Eric Bana
Heath Ledger
Naomi Watts
Toni Collette
Geoffrey Rush
De acord. Si plusez cu Hugh Jackaman, care e fenomenal.:-*
corinka
18 Jun 2009, 18:17
Da, cum am putut uita de Cate Blanchett si Geoffrey Rush? :">
miercuri
18 Jun 2009, 19:04
Rolul lui Thor (http://www.imdb.com/title/tt0800369/) care se presupune ca va fi the next big hit in materie de comic book movies, i-a fost dat unui australian. Presupun ca o sa tot auzim de el, daca va fi pentru el cam ce a fost X-Men pentru Jackman.
Also, Abbie Cornish (http://www.imdb.com/name/nm0180411/) e si ea australianca, her career kicking off destul de ok.
Cate Blanchett imi place foarte mult, Jackman si el. Din cei mai tineri incepuse sa-mi placa Ledger. :(
Si ati uitat sa-l pomeniti tocmai pe Baz Luhrmann.
corinka
18 Jun 2009, 19:08
Si ati uitat sa-l pomeniti tocmai pe Baz Luhrmann. :-O
Te rog frumos, reciteste prima postare din topic! Auzi la ea, ca l-am uitat pe Baz Luhrmann!
miercuri
18 Jun 2009, 19:12
Da, sunt chioara, sorry :P
Nu trebuie lasati deoparte nici Bryan Brown sau David Wenham, ambii prezenti in "Australia" lui Luhrmann. David Wenham chiar are o filmografie cu care multi ar vrea sa se mandreasca.
Si tot aici ar trebui mentionat celebrul crocodil de prin anii '80, Dundee, jucat in viata reala de Paul Hogan.
corinka
18 Jun 2009, 20:49
David Wenham chiar are o filmografie cu care multi ar vrea sa se mandreasca.
Ooo, Faramir, preferatul meu din Stapanul inelelor!
Bryan Brown a jucat si in Pasarea spin. Era Luke, sotul lui Maggie.
David Wenham chiar are o filmografie cu care multi ar vrea sa se mandreasca.
Ooo, Faramir, preferatul meu din Stapanul inelelor!
Bryan Brown a jucat si in Pasarea spin. Era Luke, sotul lui Maggie.
da, una dintre cele mai piratate casete video before '89
Rapture
19 Jun 2009, 10:23
astia-mi plac mie
Cate Blanchett
Nicole Kidman
Eric Bana
Heath Ledger
Naomi Watts
Toni Collette
Geoffrey Rush
+ Russel Crowe
Mel Gibson parca era tot din Australia nu ? Sau cel putin acolo a aparut prima oara cu Mad Max.
Avalhon
19 Jun 2009, 16:09
Mel e totusi american get beget. Ca a trait in Australia de la o anumita varsta e alta poveste. Parerea mea.
buticut
20 Jun 2009, 00:36
Da, cum am putut uita de Cate Blanchett si Geoffrey Rush? :">
Idem :">. Am uitat si de Eric Bana,de abia astept sa il vad in Funny People,pare sa fure show-ul,e hilar in trailere :). Mi-a placut de el in Munich si mai ales in Chopper,unde e de nerecunoscut.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.