Log in

View Full Version : Imită-mă

corinka
16 Jun 2009, 22:16
Nu ma pronunt in privinta revenirii lui Pauline pe forum. Eu nu iau partea nimanui. Sunt un justitiar, am spus si repet, asa ca nu pot sa fiu partinitor. Am si eu slabiciunile mele, Pitbull ma cunoaste. De altfel, el a avut ocazia sa isi dea seama de asta citindu-mi scenariile.
Acum sunt intr-o pauza, nu de inspiratie, de asta nu duc lipsa niciodata, doar sunt al naibii de bun, Pitbull stie asta. Sir, yes, sir, tu ma cunosti. Motivul pauzei este ca nu sunt motivat. Scriu atat de bine, dar cine sa citeasca ce scriu cata vreme in atelier bate vantul, iar despre filme nu mai vorbeste nimeni pentru ca toata lumea se inghesuie in cafenea.
Vreau sa salvez cinemagia si sper ca Gloria si Stefan sa ma sustina. Si pentru ca nu ma rezum la vorbe, ci recurg la fapte, propun impartirea userilor pe categorii. Sa fie infiintate niste grupuri, asa cum este cel de scenaristica, al carui membru sunt cu mandrie. Sa existe grupul care discuta despre filme si grupul celor care prefera sa bea cafea. Iar cele doua grupuri sa nu poata interactiona, sa fie grupuri distincte. Propun, deci, sa impartim forumul in doua, iar accesul sa fie restrictionat in fiecare parte. Sa se poata intra in grupuri numai cu aprobarea virtuala a Gloriei si a lui Pitbull.
Astept reactia Gloriei, pentru care am tot respectul, fatuca asta chiar stie ce face, si a lui Stefan, precum si sustinerea lui Pitbull.
Poate ca daca se vor lua masurile necesare voi putea scrie si eu ceva. Am in minte un scenariu beton. Am pregatit un top de hartie, am ascutit zece creioane, dar nu am gasit starea necesara sa ma apuc de scris. Presimt, insa, ca noaptea asta o sa imi vina inspiratia.
Fiti pe faza! Va tin la curent.

halebardul
16 Jun 2009, 22:29
exceptional, corinka!
de nota 20
chiar am crezut ca s-a intors vajnicul fightclubber.

Judex
16 Jun 2009, 22:49
=))
Cori, nota care vrei tu!!!!!!!!!!!!!!! Esti senzationala uneori!!!!!!!!!! Bravo!

keepwalking
16 Jun 2009, 22:51
Am vazut ieri oameni obositi carand in spate statuile unui cor antic.
Cum as putea ilustra eu aceasta feerie de Acropole?
Vis zadarnic de regizoare ratata.
Si, totusi, ne putem dezlipi de propriile angoase.
Dar cum?
Refuzand cutitul lui Brutus infipt adanc in spate?

corinka
16 Jun 2009, 22:58
Tamarainsa, iconoclasta noastra!

keepwalking
16 Jun 2009, 22:58
Tamarainsa, iconoclasta noastra!
indubitabil :)

corinka
16 Jun 2009, 23:07
Intrati pe www.....ro si votatima. am sansa sa castig un rol in-tro telenovela. ma pregatesc de cateva saptamani.
am gasit si o cosmeticiana geniala care are un tratament de unflat buze. mi se ingroasa dupa fiecare sedinta si tine o saptamana. daca mati vedea, parca-s fi naomi campbell! :)
please, votatima, voi intodeauna sunteti draguti si va multumesc pentru sustinere si ca nu ma uitati.
astept si de data asta sa ma ajutati votand-uma. ok?
pupici. mersi. :-*

Pitbull
16 Jun 2009, 23:11
Corineuptolem e de ANTOLOGIE!!!
Tamarawalking vine din urmä!
Corimeme, ai uitat câteva detalii:
"Buse", nu "buze"...
"Merci", nu "Mersi"...
Cât mai multe pluraluri de tip "lecti" si "studi".
Capslockuri uitate pe alockuri.

Da' aici...?

Degeaba te ataci dumneata, în stil ludic si deconstructivist, Steaua o sa fie mereu around!

corinka
16 Jun 2009, 23:26
daca nu dau copy/paste din DEX online de vreo cinspe ori in seara asta, ca vad ca tot mai multi s-au certat cu limba materna. Eventual as posta definitia prostiei si va dau link-ul cand incepe iar sa dea pe dinafara din capul unora.
Io tot incerc sa astup gaura din capu' cuiva care modereaza, dar tot degeaba. Poate reuseste tata mare Daniel! =))

Pitbull
16 Jun 2009, 23:29
=)) =)) =))
Incrediblu!
(Ai uitat un "adicătelea", "postare" cu sensul de "mesaj", un moral, un protest anti-split, delete, move, anything, folosirea diacriticelor, si vreo trei mistypinguri...)

keepwalking
16 Jun 2009, 23:30
daca nu dau copy/paste din DEX online de vreo cinspe ori in seara asta, ca vad ca tot mai multi s-au certat cu limba materna. Eventual as posta definitia prostiei si va dau link-ul cand incepe iar sa dea pe dinafara din capul unora.
Io tot incerc sa astup gaura din capu' cuiva care modereaza, dar tot degeaba. Poate reuseste tata mare Daniel! =))

Dragomara:)

dar cine o fi personajullui Pit? :-?

Pitbull
16 Jun 2009, 23:33
cine o fi personajullui Pit? :-?
(5 elemente standard, si un citat particular.)

illotempore2002
16 Jun 2009, 23:34
silver boy.

Pitbull
16 Jun 2009, 23:35
Bingo! :D

Si-acuma, ia:

Esti cel mai mare critic roman de cinema da mie tot imi mananci pula.

keepwalking
16 Jun 2009, 23:39

Si-acuma, ia:

suspect de bizar?

corinka
16 Jun 2009, 23:40

Si-acuma, ia:

suspect de bizar?

Clar!

corinka
16 Jun 2009, 23:50
Chiar m-am saturat de cinemagia, puteti sa ma banati pe viata ca nu-mi mai pasa. Macar spun tot ce am de spus si dupa aceea n-aveti decat sa-mi inchideti gura bannandu-ma, macar tot v-am facut sa faceti spume la gura de nervi! Ha-ha-ha! :)) :))
Oricum nu dau doi bann-i nici pe micul scenarist ratat, nici pe fufa cu pretentii intelectuale si nici pe latratorul-sef care doarme in pat cu cainii! :-&
Gloria, te rog sa ma ierti, dar nu ma pot abtine. Nu regret nimic decat daca eventual iti produc un disconfort facandu-te sa citesti asemenea mizerii. Dar ce sa le fac daca atata merita?
Si acum, gata. Toata lumea la culcare. Noapte buna!

Pitbull
16 Jun 2009, 23:53
How horribly and unfairly wrong!!! :-O
Suspy foloseste "cäcat", nu "pula", si-l înjurä 100%, nu-n simbiozä cu pupincurismu'.

L.E.:
Bravo, Corinkael!

keepwalking
16 Jun 2009, 23:55
anyway, enough is enough, but kiar kred k asocierea godard-god nu e kiar intamplatoare.
with a little help from my friends, poate ma lamuriti d c avem aici so many stupid people kare nu deosebesc un rohmer de un dreyer!

corinka
16 Jun 2009, 23:57
Alex Leo Serban.

corinka
16 Jun 2009, 23:58
Pit, al tau nu e marx?

Pitbull
16 Jun 2009, 23:58
Da, KeepwALSing, te-am bunghit!
(Nu, Cori, nici Marx n-o scaldä - îl înjurä radical!)
Pânä-l ghiciti, hai încä unu'!

Te-am iubit, girafo! Ce cacat ai în cap?

keepwalking
16 Jun 2009, 23:59
Pânä-l ghiciti pe-al meu, hai încä unu'!

:)) judex

corinka
16 Jun 2009, 23:59
Judex. Celalalt nu e nume?

keepwalking
17 Jun 2009, 00:00
Alex Leo Serban.

da, dar l-am imitat slab.
dar macar am incercat!:)

Pitbull
17 Jun 2009, 00:01
SI NUME îl desfiinteazä total - nu-l linger-n cur în travestiuri optscene.

corinka
17 Jun 2009, 00:02
Cu ocazia asta vedem care sunt userii care au un stil aparte. Nu orice user poate fi imitat asa usor.

Judex
17 Jun 2009, 00:07
Pânä-l ghiciti pe-al meu, hai încä unu'!

:)) judex
Sunt inconfundabil. Doar ca eu ii spun "girafel". :)

keepwalking
17 Jun 2009, 00:13
SI NUME îl desfiinteazä total - nu-l linger-n cur în travestiuri optscene.

ambra blu?

corinka
17 Jun 2009, 00:18
... nu are nici talent, nici capacitatea de empatie necesara unei actrite. Efectiv nu are vana necesara! A intrat la UNATC datorita relatiilor pe care le are familia ei si tot pe aceste relatii si-a construit intreaga cariera.

halebardul
17 Jun 2009, 07:31
Intrati pe www.....ro si votatima. am sansa sa castig un rol in-tro telenovela. ma pregatesc de cateva saptamani.
am gasit si o cosmeticiana geniala care are un tratament de unflat buze. mi se ingroasa dupa fiecare sedinta si tine o saptamana. daca mati vedea, parca-s fi naomi campbell! :)
please, votatima, voi intodeauna sunteti draguti si va multumesc pentru sustinere si ca nu ma uitati.
astept si de data asta sa ma ajutati votand-uma. ok?
pupici. mersi. :-*
IMM

Chiar m-am saturat de cinemagia, puteti sa ma banati pe viata ca nu-mi mai pasa. Macar spun tot ce am de spus si dupa aceea n-aveti decat sa-mi inchideti gura bannandu-ma, macar tot v-am facut sa faceti spume la gura de nervi! Ha-ha-ha! :)) :))
Oricum nu dau doi bann-i nici pe micul scenarist ratat, nici pe fufa cu pretentii intelectuale si nici pe latratorul-sef care doarme in pat cu cainii! :-&
Gloria, te rog sa ma ierti, dar nu ma pot abtine. Nu regret nimic decat daca eventual iti produc un disconfort facandu-te sa citesti asemenea mizerii. Dar ce sa le fac daca atata merita?
Si acum, gata. Toata lumea la culcare. Noapte buna!
c'est moi? :)

halebardul
17 Jun 2009, 07:47
nu e bine, trebuie imitat stilul, nu informatiile.
reiau

Cinemania
17 Jun 2009, 07:55
ce filme horror mai noi imi puteti recomanda

pana acum am vazut astea:
http://www.nod.ro/anunt/MTQxNjAy.html

keepwalking
17 Jun 2009, 08:09
ce filme horror mai noi imi puteti recomanda

pana acum am vazut astea:
http://www.nod.ro/anunt/MTQxNjAy.html

cinemania :)

Cinemania
17 Jun 2009, 08:14
=))

ma faci un spammer de cacat ?

Pitbull
17 Jun 2009, 08:18
ambra blu?
A dat Domnu'!

keepwalking
17 Jun 2009, 08:40
=))

ma faci un spammer de cacat ?

scuze, nu dadusem click pe linkul ala.
retinusem doar pasiunea pentru filme horror din fraza de dinainte:)

Judex
17 Jun 2009, 09:40
StefanDo. :)

halebardul
17 Jun 2009, 09:43
mai lasa-le, stefane, ca nu deranjeaza cu nimic, ne mai jucam si noi pe-aici.

Daca vrei sa stergi offtopics
Treci acum pe-antibiotics
Eu le mut, le mergiuiesc
Nicicum nu le deletesc.

EgOisM
17 Jun 2009, 09:44
... nu are nici talent, nici capacitatea de empatie necesara unei actrite. Efectiv nu are vana necesara! A intrat la UNATC datorita relatiilor pe care le are familia ei si tot pe aceste relatii si-a construit intreaga cariera.
illo

mai lasa-le, stefane, ca nu deranjeaza cu nimic, ne mai jucam si noi pe-aici.

Daca vrei sa stergi offtopics
Treci acum pe-antibiotics
Eu le mut, le mergiuiesc
Nicicum nu le deletesc.

Pitbull

halebardul
17 Jun 2009, 09:58
bai, eu nu inteleg ce vede lumea la noua generatie asta. Sa-mi bag picioarele daca inteleg ceva. Calaretul electric, da, ala era film. Dar banuiesc ca sunt si aici niste jocuri de culise, daca scenariile bune sunt respinse si castiga tot casele lor de productie.
Propun ca ponderea scenariului sa fie de 98,7 %.

keepwalking
17 Jun 2009, 10:39
bai, eu nu inteleg ce vede lumea la noua generatie asta. Sa-mi bag picioarele daca inteleg ceva. Calaretul electric, da, ala era film. Dar banuiesc ca sunt si aici niste jocuri de culise, daca scenariile bune sunt respinse si castiga tot casele lor de productie.
Propun ca ponderea scenariului sa fie de 98,7 %.

eu sunt, dar intr-o faza terminala :P

halebardul
17 Jun 2009, 10:47
totul e sarjat aici, daca am inteles eu bine jocul.
caricaturizat, exagerat umpic.

(cine e?)

keepwalking
17 Jun 2009, 11:03
In Romania ar trebui legalizat portul de arma, ca prea s-au inmultit leprele de jidani si de bozgori care intineaza idealurile nationale.
Sa ne facem dreptate singuri, daca institutiile corupte ale statului, dirijate de masonerie, nu vor sau nu sunt in stare sa o faca!

keepwalking
17 Jun 2009, 11:04
totul e sarjat aici, daca am inteles eu bine jocul.
caricaturizat, exagerat umpic.

(cine e?)

Pauline Kael?

halebardul
17 Jun 2009, 11:45
eufrosin e apucatul ala de mai sus.

nu pauline, ma gandeam la chambord, el era cu "umpic.
dar el merita alta imitatie - cu el imitandu-l pe becali :D

halebardul
17 Jun 2009, 11:48
buna zioa

am vaztu si eu un film da nu mai miamintesc nimic, ca era intuneric in sala. Daca ma puteti ajuta va rog foarte frumos, sunt disperat. Va multumesc, va admir si va subestimez!

buticut
17 Jun 2009, 11:56
Za ass-kissers?
Cori,btw,you made my day =))=))=))

corinka
17 Jun 2009, 15:41
illo

Raspuns gresit, EgO. Nu e vorba despre illo, ci de altcineva. Cine stie?

halebardul
17 Jun 2009, 15:53
mafalda?

Cinemania
17 Jun 2009, 16:00
gen corect?

europe_east
17 Jun 2009, 16:38
BeNnY? :D

Cinemania
17 Jun 2009, 16:56
nu, nu e B.

adica sper ca nu si el :D

altcineva a patentat genul

StefanDo
17 Jun 2009, 17:42
dallas

Cinemania
17 Jun 2009, 17:58
Korben

StefanDo
17 Jun 2009, 18:11
korben dallas, adica bruce willis in al cincilea element :)

halebardul
17 Jun 2009, 18:15
corinka, daca nu zici cine e te dau in judecata cf. art 22 litera c si urmatoarele, cod penal.

corinka
17 Jun 2009, 18:54
mafalda?

Bingo! :)

LE Nu fi suparat, Led, ca te-am tinut atata in sah, dar de-abia am ajuns acasa. Am fost tare ocu la serviciu si abia am reusit sa plec. :(

halebardul
17 Jun 2009, 18:56
iupiii<:-P

mai baga, ca ai talent.

Pitbull
17 Jun 2009, 19:00
deci filmul e o laba trista
gen super clisma
nam inteles ce treaba avea ala cu aia
da tot nu konteaza
si tudor kirila naare decit ca kelalaie cu trupa lui in kirciumi
dar nu in filme

buticut
17 Jun 2009, 19:51
Imi sta pe limba...:-?

corinka
17 Jun 2009, 19:56
gen super clisma
da tot nu konteaza
dar nu in filme

Aduce a Pauline. Dar parca ea scrie corect.

europe_east
17 Jun 2009, 20:20
Korben, clar. bravo Pitbull, asta a fost fff tare!

Pitbull
17 Jun 2009, 20:25
:))

Hai mai ziceti!

corinka
17 Jun 2009, 21:15
Led-Ze-Pencil? Sau Halebardul?

keepwalking
17 Jun 2009, 21:45
gen super clisma
da tot nu konteaza
dar nu in filme

djinjis.

Pitbull
17 Jun 2009, 22:37
Korben, clar. bravo Pitbull, asta a fost fff tare!
..

halebardul
17 Jun 2009, 22:41
korben skria numai ku k in lok de k?
kool!

corinka
18 Jun 2009, 00:05
corinka, daca nu zici cine e te dau in judecata cf. art 22 litera c si urmatoarele, cod penal.
Nu m-am supărat, dar aş vrea să ştiu pe ce criterii au fost alese acele cifre şi acea literă ca să pară puse acolo aleatoriu. Noroc că am descoperit antidot pentru drogul ăsta virtual, totuşi. E o întreagă realitate în afara forumului, nici n-o să credeţi câtă libertate este, aşa că n-am nevoie de acest spaţiu populat de avatare şi pseudonime care nici nu se poate compara cu lumea reală. Hai, v-am lăsat, deocamdată nu ştiu cine o să mai revină, eu sau clona mea. Şi nu ştiu nici dacă o să revin logat pe ascuns în cineclub şi online în forum sau online pe amândouă şi ascuns pe site, că nu vreau să mă năpădească Dragomara cu îmbrăţişările ei de fan atunci când mă vede în lista de useri.

Lumineaza-ma, te rog! E ledul halebard sau nu?

buticut
18 Jun 2009, 00:36
corinka, daca nu zici cine e te dau in judecata cf. art 22 litera c si urmatoarele, cod penal. Nu m-am supărat, dar aş vrea să ştiu pe ce criterii au fost alese acele cifre şi acea literă ca să pară puse acolo aleatoriu. Noroc că am descoperit antidot pentru drogul ăsta virtual, totuşi. E o întreagă realitate în afara forumului, nici n-o să credeţi câtă libertate este, aşa că n-am nevoie de acest spaţiu populat de avatare şi pseudonime care nici nu se poate compara cu lumea reală. Hai, v-am lăsat, deocamdată nu ştiu cine o să mai revină, eu sau clona mea. Şi nu ştiu nici dacă o să revin logat pe ascuns în cineclub şi online în forum sau online pe amândouă şi ascuns pe site, că nu vreau să mă năpădească Dragomara cu îmbrăţişările ei de fan atunci când mă vede în lista de useri.
E ori Halebardul,ori Led-ul :)

O incercare rapida de imitare:
"Bag pu*a in el de spammer.Nu dati click pe linkul lui,e plin de virusi.Stefan,sterge repede porcaria asta"

halebardul
18 Jun 2009, 07:13

e Led dupa ce halebardul a fost bannat.

luminata? daca nu, mai aprindem un Led ;)

oricum, mistah j, ideea e sa imiti stilul nu sa dai informatii care-l definesc imediat, nu?
ca daca zic: Ea e in bucatarie, imi gateste ceva fantastic de bun, stim imediat despre cine e vorba.

@buticut - e Pitbull, right?

Pitbull
18 Jun 2009, 10:06
Exclus - la mine nu veti vedea niciodatä formule gen "p*la".

halebardul
18 Jun 2009, 14:08
Ca om care traieste din drepturile de autor nu-s de acord cu ce faceti aici, ma vad obligat sa va atrag atentia ca incalcati legea. As vrea si eu sa pot downloada de pe net o iahnie cu costita daca se poate. Sarea si piperul le trag separat, prin contul de dial-up, ca sa nu afecteze latimea de banda de la cantina.

:)

who?

Pitbull
18 Jun 2009, 14:29
Dan Mihu...?

halebardul
18 Jun 2009, 14:32
normal :)
bagă.

buticut
18 Jun 2009, 15:51
Exclus - la mine nu veti vedea niciodatä formule gen "p*la".

Pai nu, ca o scrii fara steluta :))

corinka
18 Jun 2009, 18:46
X mi-a fost coleg, iar cu Y, fratele lui, am facut armata impreuna. X chiar avea potential, dar s-a pierdut cu timpul, n-a prea avut nici sanse si si-a pierdut interesul.
Intre timp a plecat in America. Ultima oara cand l-am intalnit, acum doi ani a fost in vacanta in tara, spunea ca s-a apucat de afaceri.*

*Ignorati informatiile, sunt total aiurea, dar asta mi se pare a fi unul din stilurile respectivului forumist. Nu stiu cat de bine l-am imitat. Ziceti voi, daca v-ati prins cine e. :D

paul_aramis
18 Jun 2009, 18:53
pitbull :)) =))

corinka
18 Jun 2009, 19:00
Deci nu m-am inselat. Este unul dintre stilurile lui Pit. ;)

Pitbull
18 Jun 2009, 19:27
Hmm, m-am gândit eu... Dar când povestesc faze de-astea, chiar asa de sec devin?

corinka
18 Jun 2009, 19:36
Nu esti sec, eu am fost cat mai telegrafica pentru ca nu stiam ce sa scriu. Nu stiam ce eventuala istorioara din scoala sau armata sa inventez. In plus, daca dezvoltam prea mult, nu-mi mai iesea imitatia.

Pe mine nu ma imita nimeni? :(

corinka
18 Jun 2009, 19:49
N-o debannati pe Pauline? Ce ne-am mai distra cu ea si pe topicul asta...

corinka
18 Jun 2009, 19:51
Mie imi place sa discut civilizat cu persoanele care isi argumenteaza parerile. Ii o chestiune de respect reciproc. Dar nu pot avea respect pentru un cacat care se considera buricul pamantului!

Pitbull
18 Jun 2009, 20:11
Nu "e o chestiune", ci: "îi o chestiune".

corinka
18 Jun 2009, 20:34
Nu "e o chestiune", ci: "îi o chestiune".

Of, ce-am uitat! Da' corectez. :P

corinka
19 Jun 2009, 00:44
=)) =)) =))
M-ai prins chiar in ziua in care am deschis 3 din cele 16 topicuri pe care le-am deschis in cinci ani de cand am contul pe cinemagia! :))

Chiar e bun topicul asta deschis de tine, vedem cum ne percep ceilalti sau chiar ce am vedea noi daca ne-am putea detasa de noi insine.

Multumesc, Mistah! Ce ziceti, m-a nimerit?

Judex
19 Jun 2009, 00:57
Cool, Mistah! :-bd

corinka
19 Jun 2009, 01:10
Am vazut in sfarsit "...". Ce sa spun, n-a fost nu stiu ce, scenele horror relativ ok, dar cu adevarat horror au fost costumele. Daca nu stiam ce film vad, as fi crezut ca e un clasic. Purtau pantofi din secolul trecut!

silver_boy
19 Jun 2009, 01:14
"X-ulescu, Y-escu ! L-am cunoscut personal, prin anii 70,toamna, la o filmare, alaturi de Carmazan si Dina Cocea, amandoi prieteni la catarama cu un fost coleg de-al meu pe care, in studentie, il poreclisem ( nici noi nu stim de ce: Nenisor) Nenisor era un om bonom, cu ochi albastrii ca apa de isvor si cu nasul acvilin. Am pastrat cu el o relatie cordiala, bazata pe incredere si respect, inclusiv dupa ce a emigrat in 83, primavara, intr-o Luni spre Marti, in Canada, cand a fugit cu un alt prieten de-al meu, Anatolie Herescu, care il stia pe Amza Pelea (dintr-o ilustrata). X-ulescu, Y-escu, era un om bland, calduros, un regisor de moda veche, un om deosebit, omenos,cum rar mai intalnesti acum. Imi amintesc cu nostalgie cum intr-o vara ( nu se nascuse Collins ) am molfait un sandvis pe o banca in Cismigiu si am privit la stelele indepartate care nu pier.
Dumnezeu sa-l odihneasca, sa-i usureze tarana iar ingerii inaripati sa aiba grija de el ."

Judex
19 Jun 2009, 01:20
@Cori - Egoista

@Silver - Pit, prea multe detalii semnificative ai dat

silver_boy
19 Jun 2009, 01:24
@Cori - Egoista

@Silver - Pit, prea multe detalii semnificative ai dat

Ai dreptate: cred ca ultima fraza era suficienta (hehe)

corinka
19 Jun 2009, 01:30
@silver_boy
Chiar si fara substantive proprii m-am prins ca e vorba de Pit. Asa face, povesteste despre vechi prieteni de la UNATC, din armata etc. Asta am incercat sa reproduc si eu, dar mai pe scurt si cu mai putine indicii. :))

silver_boy
19 Jun 2009, 01:44
@silver_boy
Chiar si fara substantive proprii m-am prins ca e vorba de Pit. Asa face, povesteste despre vechi prieteni de la UNATC, din armata etc. Asta am incercat sa reproduc si eu, dar mai pe scurt si cu mai putine indicii. :))

Pitbull ar trebui sa-si scrie memoriile ( i-am sugerat asta intr-un post - pe cand eram mai tanar, mai nelinistit si mai (omni)potent - insa dumnealui o fi crezut ca fac misto
Oricum, recognoscibilitatea stilului nu e neaparat un lucru rau.
Stilul, spunea Buffon ( nu portarul de la Juventus) e omul.
(Sau, nu!)

halebardul
19 Jun 2009, 09:34
Sa nu uitam totusi ca nimeni n-a atins performanta maestrului Cocacolaescu de a face cate 6-7 filme de lung metraj intr-un an, filme care sunt toate de referinta in cultura romaneasca. Nu mi se pare normal ca acum sa fie uitat sau dat la o parte de niste debutanti. Numele lui va ramane atat in in istorie cat si in istoria cinematografului, si ar fi normal ca generatiile viitoare sa se plimbe pe strazi care poarta numele lui.

ghes hu!

Pitbull
19 Jun 2009, 09:58
civica2006

halebardul
19 Jun 2009, 10:11
Ur turn.

Cinemania
19 Jun 2009, 10:35
futai mare. de ce va scremeti atat pentru nimicuri. imita-ma, auzi la ei. o laba masluita. asta e. dati-mi un topor si va arat eu.

PS: toti politicienii trebuie executati

Suspect de bizar
13 Jul 2009, 02:16
:-O so what dak joaca prost?a lot of actresses from her generation joaca prost,da asta n-o face pe X actrita proasta

illotempore2002
13 Jul 2009, 02:18
Suspect, hai gata si tu acuma......lasa gloantzele pe tzeava, nu le trage....

chiar asa, cine e ala de-l imita Cinemania mai sus?

Suspect de bizar
13 Jul 2009, 02:19
Eram on-topic.

Cinemania
13 Jul 2009, 07:57

o sa iasa el la lumina...doar ce a revenit pe forum...sa vezi ce mi-o trage daca am bulit vreo litera

Suspect de bizar
13 Jul 2009, 17:32

o sa iasa el la lumina...doar ce a revenit pe forum...sa vezi ce mi-o trage daca am bulit vreo litera
Raptor?

Cinemania
13 Jul 2009, 17:33
toata ziua...sau macar pe vremuri :D