PDA

View Full Version : 2 titluri de filme

Paic
14 Jun 2009, 07:18
Salut. Am nevoie de ajutor in identificarea a 2 filme vazute acum ceva vreme pe HBO. Ambele sunt comedii:
1. film american, un tip si 2 "roboti" intr o sala de cinema se uita la un film alb negru, cu actiunea prin '50 si comenteaza despre actiunea acestuia cu foarte mult umor.

2. film englezesc, cu 2 barbati ce cumpara un hotel pe malul marii si incearca sa l puna pe picioare, numai ca acesta se afla langa o centrala nucleara.

Cam atat :) Ambele au fost difuzate pe HBO, daca ajuta.

Multumesc.

lucas
14 Jun 2009, 10:07
stie careva unde pot sagasesc si eu infernul din pacific ? ca eu m+am plictist sa tot il caut este un film mai vechi :P :P

Paic
14 Jun 2009, 10:10
Da, corect acesta este filmul. Multumesc :)

In legatura cu primul: mai toata actiunea filmului se petrece in aceasta sala de cinema cu cei trei care comenteaza filmul. Era o faza in filmul acela cu hartia lucioasa...cand cei din film incercau sa afle ce este si isi dadeau cu parerea ca fiind cine stie ce material necunoscut, iar unul din "roboti" are o replica ceva de genul: "Nu, geniule, este hartie" :)

Practic te uiti la filmul vazut de cei trei, dar cu comentariile lor. In afara de faptul ca cei trei se uita la acest film, filmul propriu zis nu prea are actiune...

miercuri
18 Jun 2009, 19:19
am si yo un film la care nu.i stiu titlul
este vorba de un tip cu bani la greu care il angajeaza pe unu' ca vada dc il inseala nevasta,tipul ala se culca cu ea ( este o faza pe un dulap cand cad toate farfuriile cand o arde pe aia) apoi ii spune sotului ca nu s.a intamplat nimic sa stea linistit,asta vede totul pe o caseta si il bate pe ala pana recunoaste ca aia nu i.a fost fidela apoi parca vrea sa.l si omoare......cam atat

ms frumos
:|

capodecina
18 Jun 2009, 19:32
am si yo un film la care nu.i stiu titlul
este vorba de un tip cu bani la greu care il angajeaza pe unu' ca vada dc il inseala nevasta,tipul ala se culca cu ea ( este o faza pe un dulap cand cad toate farfuriile cand o arde pe aia) apoi ii spune sotului ca nu s.a intamplat nimic sa stea linistit,asta vede totul pe o caseta si il bate pe ala pana recunoaste ca aia nu i.a fost fidela apoi parca vrea sa.l si omoare......cam atat

ms frumos

Am si eu vreo 7 post-uri pe forumul asta, dar cred ca unii... ar trebui sterilizati. E o metoda prea drastica?:-S

Pitbull
18 Jun 2009, 20:15
Aia a lu ala?

Longshot
19 Jun 2009, 15:47
e vorba de http://www.imdb.com/title/tt0117128/

da' sa incerci si serialul.

In legatura cu primul: mai toata actiunea filmului se petrece in aceasta sala de cinema cu cei trei care comenteaza filmul. Era o faza in filmul acela cu hartia lucioasa...cand cei din film incercau sa afle ce este si isi dadeau cu parerea ca fiind cine stie ce material necunoscut, iar unul din "roboti" are o replica ceva de genul: "Nu, geniule, este hartie" :)

Practic te uiti la filmul vazut de cei trei, dar cu comentariile lor. In afara de faptul ca cei trei se uita la acest film, filmul propriu zis nu prea are actiune...

Paic
22 Jun 2009, 18:05
Da, in sfarsit ;)

Asta este filmul. Multumesc frumos amandurora.

Am sa caut si serialul.