View Full Version : The Hangover
marcusARCUS
13 Jun 2009, 10:17
Mi s-a parut mai haios decat Tropic Thunder care am crezut pana ieri 12 iunie 2009 ca e cea mai haioasa comedie.Am gasit ceva mai haios de atat si se cheama The Hangover.
RinTinTin
16 Jun 2009, 09:31
Tropic Thunder e o basina de film. Zici ca asta e misto?
StefanDo
16 Jun 2009, 10:02
sunt f. diferite, poti incerca, hangover e o comedie pentru americani frustrati (care o fac rar lata, dar atunci o fac lata de tot), dar are scene amuzante
miercuri
16 Jun 2009, 15:13
Tropic Thunder ii cea buna satira la adresa industriei hollywoodiene si cea mai buna chestie pe care a facut-o Ben Stiller de la Zoolander incoace.
Pitbull
16 Jun 2009, 15:28
Wednesday, it's nothing personal, da-ncearcä sä scrii "e" sau "este", nu "ii", cä-mi aminteste de fraze gen "Al. Leo Serbänescu îi un cäcat", sau "Domnul Corneliu Vadim Tudor îi singuru patriot adevärat."
miercuri
16 Jun 2009, 15:35
Ah, sorry, imi mai scapa, prea multe ore de chatuiala cu prieteni din Cluj si Arad.
buticut
16 Jun 2009, 15:58
Ah, sorry, imi mai scapa, prea multe ore de chatuiala cu prieteni din Cluj si Arad.
Nu ii vorba de mine :D.
Avalhon
19 Jun 2009, 16:11
Tropic Thunder e o basina de film. Zici ca asta e misto?
La Tropic Thunder doar Robert Downey Jr a fost amuzant (foarte:) ). Hangover pare foarte promitator.
stefan_c
22 Jun 2009, 11:34
In general inainte sa ma uit la un film..obisnuiesc sa intru pe site-uri gen cinemagia sau imdb, sau sa ma uit la ce zic userii de pe diverse site-uri de torrente despre filmul respectiv.
La fel am facut si la acest film...toata lumea spunea despre el ca este "bestial..super tare..marfa rau " si alte chestiuni de genul acesta...deci..ma asteptam la o comedie la care sa rad atat de tare incat la un moment dat sa strig in gura mare "au,fac pe mine" :)) ... dar..spre dezamagirea mea..nu a fost asa...
Au fost intr-adevar anumite faze hazlii si amuzante..dar nici una la care sa rad zeci de secunde in sir...
De plictisit nu te plictisesti la acest film, poate si datorita necunosctului...ma refer binenteles la incercarea celor 3 protagonisti de a-si recapitula pasii din seara trecuta :)
Per total un film placut, nu extraordinar de haios..dar placut... E bun ca film de relaxare,dar ma indoiesc ca va ramane mult timp in mintea celor care l-au vizionat.
Incercati-l, s-ar putea sa va placa :)
Avalhon
25 Jun 2009, 17:10
Haide, omule, chiar asa sa fie? "Tropic Thunder" se vedea din trailer ca nu o sa tina (in afara de fazele super amuzante cu Robert Downey Jr.), dar asta e mai mult decat promitator.
"Hangover" e fun, but not that fun! Ceva ii lipseste - unele scene mi-au amintit de "Lock, stock and two smoking barrels" dar ......filmul lui Guy Ritchie are mai multa substanta de comedie as zice.
Pentru o dupa-amiaza in care vrei sa zambesti, merge! :)
PoliFanAthic
30 Jun 2009, 10:31
M-am amuzat bine uitandu-ma la Hangover. Mi se pare o chestiune greu de realizat, sa cladesti un film pe o succesiune de surprize care trebuie sa fie una mai mare si mai comica decat cealalta, si din acest punct de vedere, zic ca a iesit bine. In plus, actorii sunt toti simpatici, si cumva imi place de fiecare data cand ii vad pe fostii reporteri din The Daily Show primind roluri importante in diversele comedii ale prezentului.
Lili1982
16 Jul 2009, 09:24
Din cate comedii am vazut in 2009....doar The Hangover mi-a placut :D ! Are multe elemente amuzante si o poveste care ne ofera si surprize. Galifianakis este absolut incredibil... personajul care da savoare si calitate acestei pelicule... un tip dezinvolt si complet rupt de realitate care ne face sa radem cu lacrimi. Si iata ca si cu actori nu atat de celebri a iesit un film bun. Stiu ca nu sunt multi cei care ma aproba, deorece scenariul e un pic "fumat"....dar bonusul apare abia la final. Pozele sunt mortale... Merita vazut :D
saureign
16 Jul 2009, 16:05
Tropic Thunder ii cea buna satira la adresa industriei hollywoodiene si cea mai buna chestie pe care a facut-o Ben Stiller de la Zoolander incoace.
de acord! Ben Stiller are un stil de umor mai aparte, se apropie de Sacha Baron Cohen...
miercuri
16 Jul 2009, 23:49
Prefer pe Stiller totusi, de departe.
nutzu13
28 Jul 2009, 20:11
"Hangover" e fun, but not that fun! Ceva ii lipseste - unele scene mi-au amintit de "Lock, stock and two smoking barrels" dar ......filmul lui Guy Ritchie are mai multa substanta de comedie as zice.
Film pentru copii retardati din America,umor previzibil
Cinemania
30 Jul 2009, 08:40
Film pentru copii retardati din America,umor previzibil
si de unde stii tu de copiii retardati din America si la ce se uita ei ?
illotempore2002
30 Jul 2009, 09:15
e la moda sa zici ca americanii e retardati.
noi suntem cei mai destepti.
Pitbull
30 Jul 2009, 09:55
Anita are dreptate, si eu am avut tot impul impresia cä-i "lipseste ceva"... Desi dupä grämada de labe triste din ultimii ani, în special vomele lui Judd Apatow si clismele lui Aaron Seltzer, am ajuns sä nu mai suport asa-zisele lor comedii licentiose - dar aici merge: subiectul justificä poantele indecente, si sunt construite corect, färä exhibitionismul gratuit din celelalte cazuri. Imi dä însä senzatia unui simt sl umorui limitat: amuzä, dar nu te îndoaie de râs - ceea ce ar fi fost obligatoriu: se voia o comedie träsnitoare, nu una discretä.
Cinemania
30 Jul 2009, 12:14
Anita are dreptate, si eu am avut tot impul impresia cä-i "lipseste ceva"... subiectul justificä poantele indecente, si sunt construite corect, färä exhibitionismul gratuit din celelalte cazuri. Imi dä însä senzatia unui simt sl umorui limitat: amuzä, dar nu te îndoaie de râs - ceea ce ar fi fost obligatoriu: se voia o comedie träsnitoare, nu una discretä.
asta poate pt ca realizatorii si-au taiat singuri din elanul obraznic (prezent la fratii Farrelly)...din teama sa nu dea chix, nu stiu...de ex scene "trasnitoare" au fost aratate doar in timpul genericului de la final...desigur nu aceste scene ar fi trebuit bagate in timpul filmului din moment ce protagonistii au uitat ce au facut in noaptea respectiva
Pitbull
30 Jul 2009, 12:40
N-as zice... Nu mä refeream la îndräzneala gagurilor färä perdea, ci la sclipirea umorului ca atare... Mai mult, la sclipire si inspiratie în general, la felul cum foloseste actorii si cum filmeazä. Douä exemple:
- Momentul "cheie" (trecerea de la începutul dezmätului, pe terasä, la trezirea din mahmurealä, în apartament): e fâsâit. Prima parte avea nevoie de un crescendo clar, era rampa de lansare pentru toatä noaptea delirantä pe care ei o asteptau (...si o vor pierde din memorie! ...dar va reiesi cä a întrecut ORICE asteptäri), trebuia sä ne propulseze cu gura cäscatä si ochii holbati spre marea orgie... pentru ca brusc sä ne taie macaroana, trezindu-ne direct în mahmureala spälatä pe creieri de a doua zi! Si n-o face - trecerea e seacä, simplistä. De asemenea, secventa trezirii e si ea platä - când acolo existau resurse de haz monstruos!
Unde mai pui cä nu redä DELOC, cinematografic, starea aia indescriptibil de infectä a mahmurelii: dureri de cap, stare de vomä, ameteli, greturi, depresie, molesealä - cine n-o stie? Actorii tot SPUN cä-i doare capul, si fac mutre, si boräsc putin - da' atât! (Culmea: existä O SINGURA secventä de mamurealä, din câte am väzut, pe care mi-o amintesc ca fiind la fix! Si stii unde? Intr-un film românesc de nota 3: "Gustul si culoarea fericirii", de Felicia Cernäianu - 1978. SINGURUL moment bun era trezirea lui Miticä Popescu, mahmur - 3 cadre, 10 secunde: privire, reclamä la bäuturä pe perete, ochi dati peste cap cu un geamät disperat... dar avea inefabil! Oricine s-a trezit vreodatä mahmur, empatiza imediat. Aici, ciuciu: fäcäturä!)
- Momentul cu chinezul gol särind din portbagaj. Trebuia sä fie un climax comic - si, din nou, se pierde pe la jumate... E filmat mai mult ca o secventä de actiune, decât ca una de comedie, iar istericalele personajelor au doar un haz limitat. Ce-ar fi scos din asa ceva Billy Wilder!
- Momentul cu cei doi politisti: se scälâmbäie cabotin, ca sä ne arate: "ia uite ce prosti e gaborii din Vegas!", pierzând resurse splendide de comedie satiricä si de caractere - din nou Billy Wilder: politistii din "Front Page", care te dau cu roatele-n sus färä sä se strâmbe nici o clipä.
Si faza cu gasitul aparatului de fotografiat pe bancheta masinii,sa fim seriosi:))la cate se intamplasera in masina respectiva nu cred ca mai gasea acolo ceva:PIn fine,multe goofs.
Cinemania
31 Jul 2009, 08:04
N-as zice... Nu mä refeream la îndräzneala gagurilor färä perdea, ci la sclipirea umorului ca atare... Mai mult, la sclipire si inspiratie în general, la felul cum foloseste actorii si cum filmeazä. Douä exemple:
- Momentul "cheie" (trecerea de la începutul dezmätului, pe terasä, la trezirea din mahmurealä, în apartament): e fâsâit. Prima parte avea nevoie de un crescendo clar, era rampa de lansare pentru toatä noaptea delirantä pe care ei o asteptau (...si o vor pierde din memorie! ...dar va reiesi cä a întrecut ORICE asteptäri), trebuia sä ne propulseze cu gura cäscatä si ochii holbati spre marea orgie... pentru ca brusc sä ne taie macaroana, trezindu-ne direct în mahmureala spälatä pe creieri de a doua zi! Si n-o face - trecerea e seacä, simplistä. De asemenea, secventa trezirii e si ea platä - când acolo existau resurse de haz monstruos!
Unde mai pui cä nu redä DELOC, cinematografic, starea aia indescriptibil de infectä a mahmurelii: dureri de cap, stare de vomä, ameteli, greturi, depresie, molesealä - cine n-o stie? Actorii tot SPUN cä-i doare capul, si fac mutre, si boräsc putin - da' atât! (Culmea: existä O SINGURA secventä de mamurealä, din câte am väzut, pe care mi-o amintesc ca fiind la fix! Si stii unde? Intr-un film românesc de nota 3: "Gustul si culoarea fericirii", de Felicia Cernäianu - 1978. SINGURUL moment bun era trezirea lui Miticä Popescu, mahmur - 3 cadre, 10 secunde: privire, reclamä la bäuturä pe perete, ochi dati peste cap cu un geamät disperat... dar avea inefabil! Oricine s-a trezit vreodatä mahmur, empatiza imediat. Aici, ciuciu: fäcäturä!)
- Momentul cu chinezul gol särind din portbagaj. Trebuia sä fie un climax comic - si, din nou, se pierde pe la jumate... E filmat mai mult ca o secventä de actiune, decât ca una de comedie, iar istericalele personajelor au doar un haz limitat. Ce-ar fi scos din asa ceva Billy Wilder!
- Momentul cu cei doi politisti: se scälâmbäie cabotin, ca sä ne arate: "ia uite ce prosti e gaborii din Vegas!", pierzând resurse splendide de comedie satiricä si de caractere - din nou Billy Wilder: politistii din "Front Page", care te dau cu roatele-n sus färä sä se strâmbe nici o clipä.
io stiu ce spui tu dar:
cand nu ai material actoricesc de clasa si nu te numesti Wilder ce faci ? piperezi actiunea cu scene fortat-obraznice pentru a distrage atentia si a face omu sa rada tamp...nu-i asta o treaba buna da' asta pare sa fie tendinta in ziua de azi
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.