View Full Version : Este illotempore prea rea?
illotempore2002
13 Jun 2009, 00:20
Pt ca mi se spune tot mai des pe acest forum, direct sau indirect, si pt ca in principiu tin cont de parerea celor cu care impart ceva.
Nu-l interpretati ca pe un poll prin care vreau sa vin in centrul atentiei (cum presupun ca se va interpreta) - pur si simplu vreau sa vad cat de tare credeti voi ca exagerez. Nu-mi place sa vbesc mult despre mine, prefer sa vbesc despre altii.
Daca veti considera ca sunt excesiv de agresiva, rea, promit ca voi incerca sa ma temperez.
illotempore2002
13 Jun 2009, 00:27
vot secret.
Alex Leo Serban
13 Jun 2009, 09:06
nu; e 'decit' zapacita, zabauca, imprastiata, vesnic contrariata, confuza, impulsiva, 'gura bate curu'... :D
rautatea e o arta!
illotempore2002
13 Jun 2009, 11:34
mai, deci votati "illo e o scorpie" ca daca nu, am sa intzeleg ca sunt de treaba si nu exagerez cu nimic si am sa imi permit si mai multe >:) adica o sa fac si mai urat (ca se poate, sa stitzi)
=))
illotempore2002
13 Jun 2009, 20:58
>:) Bine.
Deci va promit ca de acum incolo am sa fiu cu adevarat rea.
ce ati vazut pana acum a fost doar o prajiturica.
p.s. zabauca - stiati ca este o contaminare intre zapacit si nauc?
:))
illotempore2002
14 Jun 2009, 22:21
Eu.
:)
La tine nu exista Eu. Submediocritatea ta inconstientizata exclude aparitia Eului in manifestari, transofmandu-l in egocentrism. Neajunsurile care iti macina existenta te fac sa folosesti cu atata ardoare inclusiv termenul "frustrat" cu care ii impodobesti pe niste oameni care uneori nu-ti vor decat binele. Tu insati esti atat de frustrata, din varii motive, incat simti nevoia de a-i cataloga pe cei din jur astfel, doar pentru ca nu-ti impartasesc anumite opinii izvorate tocmai din aceste frustrari ale tale. Dar ai o particularitate aparte, care ma cutremura si pe care nu reusesc s-o descifrez: sa faci o persoana care banuieste ca o detesti si care crede ca a ajuns sa te deteste sa te doreasca in continuare.
Tu nu esti rea, Illo, esti nesincera. De multe ori cu tine insati.
Si, ca sa raspund la sondaj, este ok, dar nu in limitele bunului simt.
illotempore2002
15 Jun 2009, 07:29
ma, am frustrari, dar nu ma intereseaza ca lumea sa share-uiasca aceleasi opinii cu mine :-/ ....devreme ce eu nu share-uiesc aceleasi opinii cu ei.....
in rest da, mi se pare normal sa ma "ataci" devreme ce eu te-am atacat mai devreme...dar nu uita ca tu ai inceput primul, asa ca asuma-ti rautatile pe care ti le aplic B-)
nu esti nici pe departe un inocent ci ...un frustrat
:))
Girafel, poate ca sunt frustrat din unele motive, dar nu are nici unul legatura cu tine. Tu doar ai reusit sa ma mahnesti.
ricutza
15 Jun 2009, 16:07
"Illo este o veninoasa". Mi-a placut asa de tare formularea ca n-am putut sa ma abtin sa n-o votez. :P :))
halebardul
15 Jun 2009, 16:36
asta inseamna ca votul nu e valabil? :-/
illotempore2002
15 Jun 2009, 17:04
nu, aia este perceptia reala a Ricutzei asupra mea
:|
ricutza
15 Jun 2009, 18:26
nu, aia este perceptia reala a Ricutzei asupra mea
:|
:P
pai ne-intelegem bine, ne-intelgem bine, dar cat asa? ;)
deci sa ne razboim! tu cu veninul tau de viperutza, eu cu veninul meu de scorpiutza.... :)
serios acum, de cand am citit chestia cu veninoasa imi tot rasuna in cap melodia aia cretina de acum o mie si o suta de ani: "pustoaico tu ai sange de vipera". Chestie care m-a binedispus teribil si n-am mai putut privi poll-ul cu ochi seriosi.
Si sincer vorbind, la cat de amuzant si dulci sunt formulate toate optiunile, mi-e si greu sa concep ca oamenii chiar iau pollul in serios.
Alex Leo Serban
15 Jun 2009, 19:38
sa fim seriosi, ricutza. n-are illo atit venin day in/day out timp de o luna cit pot sa secret eu in anumite momente :P
am mai spus-o si o repet: rautatea pura e o arta, iar ea (k si razbunarea) e-un fel de mincare care se serveste rece...
illo e prea nestapinita, iute la minie, iar veninu ei e prea 'hot-tempered' to qualify :D
hellsteed
15 Jun 2009, 19:44
latina like ?
illotempore2002
15 Jun 2009, 21:45
mai lasatzi gargara si votatzi
nu v-am cerut sa va dati cu presupusu
:P
illotempore2002
16 Jun 2009, 12:16
deci illo e cam vipera....well, imi voi adapta comportamentul la cerintele colegilor forumisti atunci.
de azi illo se face fata de treaba B-)
Alex Leo Serban
16 Jun 2009, 12:49
decit una cu pretentii care se crede desteapta, mai bine una care stie k e proasta & n-are nicio pretentie ;)
ricutza
17 Jun 2009, 11:18
sa fim seriosi, ricutza. n-are illo atit venin day in/day out timp de o luna cit pot sa secret eu in anumite momente :P
am mai spus-o si o repet: rautatea pura e o arta, iar ea (k si razbunarea) e-un fel de mincare care se serveste rece...
illo e prea nestapinita, iute la minie, iar veninu ei e prea 'hot-tempered' to qualify :D
adica si dupa al doilea post al meu, lumea tot in serios m-a luat? :-O
Alex Leo Serban
17 Jun 2009, 19:47
dc nu, daca permite repetarea unor adevaruri? ;)
De trei zile-ncoace
Illo tace, tace...
Iar mie mi-e dor de ea.
Illo, fara tine, viata n-are rost.
Illo, fara tine, viata e un prost.
Alex Leo Serban
18 Jun 2009, 14:49
lol
buna poezeaua - usor absurda, asa... i se potriveste lui illo :P
dar eu nu-i duc dorul, pt k a fost atit de (abuziv de) prezenta incit consider k si-a facut norma ('nessun dorma'...) pe cel putin 3 luni :))
Mie mi-e dor de-nnebunesc de ea, asa rea cum o fi. :)
Ambra Blu
18 Jun 2009, 15:19
Nu stiu daca e rea sau nu, nu prea ma intereseaza.
Dar stiu ca e incoerenta cind jungleaza (no typo, you fucks) cu notiuni d-astea precum timpul. Sa ne intelegem, ori illo tempore, ori 2002.
Mie mi-e dor de ea indiferent de timp. Cat am fost plecat, gandul meu zbura catre ea zi si noapte, zi si noapte, zi si noapte. Chipul ei imi aparea pe fiecare acoperis scaldat de soare al fiecarei cladiri lusitane, saltand pe coama fiecarui val oceanic, ghcindu-se in fiecare fir auriu de nisip. De fiecare data cand atingeam o femeie, o atingeam de fapt pe ea. A fost actrita perfecta a sufletului meu. A fost pe rand protugheza, frantuzoaica, italianca, nemtoaica, englezoaica, iar portugheza si iar englezoaica. Minune intrupata, se insinua in imaginatia mea starnita de toate dorintele Universului. I-am auzit in sfarsit vocea din aeroport si asteptam infrigurat sa revin la prorpiu in al noualea cer ca sa ajung aproape de ea cu 850 km/h. Imi bagasem picioarele-n pedale si botul in frisca vanilata, asteptand ok-ul pentru decolare si vazand apoi pe drum numai capete de girafa ghidandu-ma gingas peste plafonul de nori scaldati de lumina apusului. Vin acasa si ea ma fute-n gura. Iar eu suspin dupa ea. Cat de rea sa fie?
Hai, ba, nu fi nasol. Stricasi atmosfera.
Cinemania
19 Jun 2009, 08:04
a sosit momentul sa vezi ce mai au vecinii prin curte
Chambord
19 Jun 2009, 08:32
illo se pregateste pt o noua facultate si i-e cam sila de voi astia care o considerati scorpie asa ca si-a reevaluat prioritatile (temporar at least)
halebardul
19 Jun 2009, 08:50
ce rea e!
Cinemania
19 Jun 2009, 09:03
illo se pregateste pt o noua facultate si i-e cam sila de voi astia care o considerati scorpie asa ca si-a reevaluat prioritatile (temporar at least)
sa-i urezi de bafta pt noua facultate..ma gandesc ca are niste examene de dat..dosare..kestii
Alex Leo Serban
19 Jun 2009, 18:04
illo se pregateste pt o noua facultate...
deci are dja o facultate terminata? :-O
corinka
19 Jun 2009, 18:14
illo se pregateste pt o noua facultate...
deci are dja o facultate terminata? :-O
Concluzia nu este corecta. Este posibil si ca de cativa ani sa tot dea examen la facultate si sa nu intre. Intr-un an la una, in altul la alta. Si acum sa se pregateasca pentru una noua. :))
Chambord
19 Jun 2009, 18:27
daca intra acum va fi studenta la doua facultati thats what i meant
detalii va da ea if someone interested
corinka
19 Jun 2009, 18:35
Serios vorbind acum, nu va face a doua facultate? Prima nu e terminata? Credeam ca a absolvit psihologia.
halebardul
19 Jun 2009, 21:07
ea a starnit topicul, nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi ca lumea e cruda si va vota ce face mai mult rau, adica varianta 1.
scorpie a vrut sa fie si se lauda peste tot cu asta, deci care-i problema? nu cred ca de fapt se astepta ca lumea sa o voteze ca ingeras.
"daca toti am fi tratati dupa merit, cine ar scapa de biciuire?" spunea cineva, ziceti voi cine. Deci e recomandabil nici n-aduci vorba. La evaluare, toata lumea devine serioasa. Si cruda, cum spuneam.
Daca s-a suparat din asta ii mai trebuie cativa ani de maturizare.
Ete peste ce topic am sarit mai devreme in valtoarea castingului pt LOST-ul forumistic.
Girafel, daca e tot aia de care stiu si eu, iti doresc multa multa bafta. Dupa cum am "comunican" zilele astea banuiesc ca nu te voi putea sustine prea curand in altf fel.
corinka
19 Jun 2009, 22:55
ea a starnit topicul, nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi ca lumea e cruda si va vota ce face mai mult rau, adica varianta 1.
scorpie a vrut sa fie si se lauda peste tot cu asta, deci care-i problema? nu cred ca de fapt se astepta ca lumea sa o voteze ca ingeras.
"daca toti am fi tratati dupa merit, cine ar scapa de biciuire?" spunea cineva, ziceti voi cine. Deci e recomandabil nici n-aduci vorba. La evaluare, toata lumea devine serioasa. Si cruda, cum spuneam.
Daca s-a suparat din asta ii mai trebuie cativa ani de maturizare.
Stiti povestea cu grajdarul care s-a suparat pe sat?
Intr-o zi, grajdarul s-a suparat pe sat si n-a mai vrut sa vina in sat.
Si nimanui nu i-a pasat. >:)
Cred ca pe illo o doare in cot ca o votati ca e o veninoasa. Din contra, probabil o veti jigni spunand ca e buna ca un ingeras.
Pitbull
19 Jun 2009, 23:08
Illo nu e bunä ca un îngeras.
Illo e dulce ca un giräfel.
Ce e ciudat e ca nici ALS nu mai intra tocmai acuma.Cred ca s`au vorbit sa faca o pauza amandoi sa isi incarce bateriile.Sa aiba prospetime sa se ciondaneasca.Ca nu prea mai aveau idei din ce sa se ia.
Alex Leo Serban
20 Jun 2009, 05:48
nici vorba - eu nu 'vbesc' cu aia, am standarde mai inalte B-)
pur si simplu am fost plecat din localitate.
adik din tara.
but now i'm back >:)
halebardul
21 Jun 2009, 00:17
eu n-am inteles niciodata ce vedea illo bun la suspectul bizar.
ca-i cerea mereu debanarea, il declara un tip misto.
acum sincer, ca nu e deloc o fata needucata: ce vedea la el? /:)
Pitbull
21 Jun 2009, 00:21
Nu numai la el, ci si la celälalt bannat recent (actualmente debannat provizoriu, din milä, cä s-a smiorcäit la stäpânire.)
Illo e o tipä paradoxalä: durä, täioasä, intransigentä - dar si blândä, suavä, iertätoare; elevatä, rafinatä, ladyish - dar si cu o voluptate perversä a contemplärii spectacolelor de mahala. This explains it. N-o aprob, dar o înteleg.
Ramane cum am stabilit: Illo e o dulce care nu stie ce-i de capul ei.
Alex Leo Serban
21 Jun 2009, 07:01
Nu numai la el, ci si la celälalt bannat recent (actualmente debannat provizoriu, din milä, cä s-a smiorcäit la stäpânire.)
Illo e o tipä paradoxalä: durä, täioasä, intransigentä - dar si blândä, suavä, iertätoare; elevatä, rafinatä, ladyish - dar si cu o voluptate perversä a contemplärii spectacolelor de mahala. This explains it. N-o aprob, dar o înteleg.
'elevatä, rafinatä, ladyish'?!? :-O
i guess these words mean smth else with u & me...
dupa cum am testat-o & intuit-o, illo e parvenita perfecta - palier la care se califica angro; vrea sa para whatever u say, dar isi da in petec pt k e instabila & nestapinita & the lower layers resurface ;)
Leo, te iau consilier la gagici? :D
Alex Leo Serban
21 Jun 2009, 10:52
pai mai ai nevoie? ;)
Pitbull
21 Jun 2009, 11:26
Leo, tu te uiti la pahar longitudinal, de sus în jos, în ax vertical, deci îi vezi în primul rând partea goalä (iar pe aia plinä, prin perspectiva subiectivizantä a celei goale). Eu îl privesc perpendicular, de la stânga la dreapta (sau invers), în plan orizontal, deci îi väd în sectiune obiectivä juxtapozitiunea pärtilor, färä perspective distorsierarhice.
Chambord
22 Jun 2009, 15:28
am remarcat privirea calda din ultima poza si zambetul discret. pacat ca pune doar poze din profil.
ce bine ca a schimbat poza, ca in precedenta semana cu o vara de-a mea care ma batea cand eram mica X_X
Chambord
22 Jun 2009, 15:46
ce bine ca a schimbat poza, ca in precedenta semana cu o vara de-a mea care ma batea cand eram mica X_X
=)) tare
=)) tare
Lool, Chamb, mi-ai luat vorba din gura. :))
stefan_c
22 Jun 2009, 17:09
in nici un caz...e peste ca mine..si noi pestii suntem fapturi delicate si nu facem rau :))
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.