PDA

View Full Version : Exista topic despre....?

illotempore2002
09 Jun 2009, 09:01
Exista topic despre Bela Tarr? Daca da, imi poate indica cineva unde? Am vazut Cateva "episoade" din Satantango si as vrea sa vad ce s-a discutat despre.

Propun acest topic pt intrebari legate de existenta sau nonexistenta diferitelor thread-uri specifice.

frusina_gugulan
10 Jun 2009, 12:01
nush daca exista si nici nu am vazut satantango, daca ti-a placut bela tarr ar trebui sa vezi, daca nu l-ai vazut pana acum, werckmeister harmonies http://www.imdb.com/title/tt0249241/ .

illotempore2002
10 Jun 2009, 12:07
tocmai, ca am vazut si mi-a placut. si nu stiu unde ar trebui sa zic.
am sa deschid topic la Clasic.

illotempore2002
02 Oct 2009, 20:34
Unde mama ma-si e topicul despre Polanski?
X(

am dat cu search si nu a aparut, va rog sa-mi dati si mie link-ul cei care stiti unde este.

Cinemania
02 Oct 2009, 21:52
X(

am dat cu search si nu a aparut, va rog sa-mi dati si mie link-ul cei care stiti unde este.

asta ?

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83846&highlight=Polanski

Cinemania
02 Oct 2009, 21:53
Exista topic despre Bela Tarr? Daca da, imi poate indica cineva unde? Am vazut Cateva "episoade" din Satantango si as vrea sa vad ce s-a discutat despre.

lol

pai chiar tu ai deschis unul mai demult:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95667&highlight=Bela+Tarr

illotempore2002
02 Oct 2009, 21:58
Cinemania, esti un scump DAR:

topicul l-am deschis mai demult insa dupa ce pusesem intrebarea despre Tarr (uita-te la data intrebarii despre Tarr).

Eu acum intrebam despre polanski :-*

Aiuritule.

illotempore2002
02 Oct 2009, 22:00
X(

asta ?

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83846&highlight=Polanski

Off, este despre Polanski intr-adevar dar nu despre filmele lui....eu imi aduc aminte ca parca deskisese Pauline Kael un topic dedicat lui dar de ce mama naibii nu-l gasesc, avea mai multa consistenta decat asta de mai sus, ufffff.

Anyway daca nu gasesc altceva mai de doamne-ajuta, o sa scriu acolo.

Judex
03 Oct 2009, 01:50
Hai ma, Girafel......................
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83846

illotempore2002
03 Oct 2009, 01:57
Mersi, dar umpic mai sus de tine, Cinemania mi-a dat acelasi link. dar mie nu-mi place topicul asta si cum au scris oamenii aia, nu stiu de ce, imi displace total. Cautam altceva, dar o sa deschid eu unul nou la Clasic.

Judex
03 Oct 2009, 02:08
Be my guest. :D

Cinemania
03 Oct 2009, 05:40
Cinemania, esti un scump DAR:

topicul l-am deschis mai demult insa dupa ce pusesem intrebarea despre Tarr (uita-te la data intrebarii despre Tarr).

Eu acum intrebam despre polanski :-*

Aiuritule.

dublu LOL spre mine :D

nu m-am uitat la data

illotempore2002
04 Oct 2009, 20:54
Unde gasesc filme online pe cinemagia?

Dragomara
04 Oct 2009, 21:35
Unde gasesc filme online pe cinemagia?
Oh, da, erau nişte scurt-metraje la un moment dat, chestii absolut noi. :)

---
No, uite câteva aici: http://www.cinemagia.ro/stiri/filminute-2009-start-vot-13309/

(În altă ordine de idei io mor după minifilmele HBO & Co, păcat că acum le dau aproape numai noaptea. :( )

illotempore2002
08 Jan 2010, 14:02
Avem topic despre minunatul film Watchmen?
Vad ca search-ul la acest forum nu mai functioneaza.

miercuri
08 Jan 2010, 21:08
Parca era unul anul trecut cam pe vremea asta.

illotempore2002
23 Feb 2010, 07:57
Unde cacat este topicul despre La nuit americaine???????
Nu merge deloc search-ul pe acest forum. Nici macar topicul asta amarat cu "exista topic despre" nu a putut fi gasit cu search a trebuit sa rascolesc tot forumul dupa el.

Cinemania
25 Feb 2010, 11:25
De fapt o cautare dupa Exista topic despre si selectand "Search Titles Only" iti gaseste doar topicul Exista topic despre....?

http://www.cinemagia.ro/forum/search.php?searchid=101462

Daca ar exista un topic separat doar pentru La nuit americaine ar trebui sa il gaseasca. Sa nu cumva sa fi fost merge-uit topicul cu altul sub alt nume.

Radu1711
03 Apr 2010, 16:52
mah nu stiu daca exista dar eu sunt motociclist si as vrea sa stiu daca este topic despre motociclisti:)

illotempore2002
10 May 2010, 10:01
Unde este un locshor dedicat lui Truffaut? Nu e posibil sa nu existe un topic dedicat acestuia. Sau macar lui Nouvel Vague. Help. Thanks.

Ipu
10 May 2010, 11:48
Poftim!
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90314

După cum bine știi, există și asta:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92750

Ești bună totuși să nu mai folosești limbajul ăsta atât de nepotrivit pentru o domnișoară?

illotempore2002
10 May 2010, 12:28
Ipu,

Referitor la primul tau link - No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator.

Referitor la limbajul meu, kiss my ass if you don't like it. tu cine esti? Nu cumva esti vreunul din legionarii aciuati pe aici? Sau te confund? Multumesc.

alextreme93
10 May 2010, 12:31
Ipu,

Referitor la primul tau link - No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator.

Referitor la limbajul meu, kiss my ass if you don't like it. tu cine esti? Nu cumva esti vreunul din legionarii aciuati pe aici? Sau te confund? Multumesc.

:))

Ipu
10 May 2010, 14:28
Ipu,

Am corectat. Mâncasem ultima cifră.

Hai sictir, dragă! B-) Sunt legionar pentru că îți atrag atenția în mod amical că nu te prinde să vorbești ca țiganii?! :-/

copila_satanista
10 May 2010, 14:34
Hai sictir, dragă! B-) Sunt legionar pentru că îți atrag atenția în mod amical că nu te prinde să vorbești ca țiganii?! :-/
:-t tocmai tu care faceai gat ca suntem rasisti + "hai sictir" :-?
ps. : ti-a zis-o illo :))

illotempore2002
10 May 2010, 14:37
Chiar asa, ce ai cu tiganii? Si in primul rand cine esti? Esti un neica nimeni si eu nu primesc sfaturi educationale de la un neica nimeni care mai e si legionar sau ce cacat esti. Hai, la revedere.

Judex
10 May 2010, 14:40
Hai, Girafel, las-o-n buze pe-asta cu legionarii. Habar n-ai despre ce vorbesti!

Ipu
10 May 2010, 15:32
:-t tocmai tu care faceai gat ca suntem rasisti + "hai sictir" :-?
ps. : ti-a zis-o illo :))

Nu am nimic cu țiganii. Atâta doar că eu socot că românii trebuie să le dea un exemplu de civilizație, nu să înceapă să se poarte și să vorbească precum ei (țiganii). De fapt, eu nici nu m-am referit la ceea ce crezi tu, adică la etnia țigănească, pe care unii politicieni care se pretind acum campionii democrației propuseseră în anii '90 să-i izolăm în rezervații-ghetou. Eu când zic țigani am în vedere persoanele cu apucături urâte; sensul acesta este și el consemnat în DEX.
Expresia turcească „sictir”, chiar dacă are conotație sexuală în sensul ei etimologic, în limba română a ajuns să însemne pur și simplu „șterge-o!” și apare chiar și în serialul pentru copii Toate pânzele sus!

Chiar asa, ce ai cu tiganii? Si in primul rand cine esti? Esti un neica nimeni si eu nu primesc sfaturi educationale de la un neica nimeni care mai e si legionar sau ce cacat esti. Hai, la revedere.

Ce să spun, oi fi tu, Mihaelo, vreo descendentă de-a lui Polifem și sunt eu un nimeni!
Tasează mizeriile astea în tine (vorba lui Cristi Puiu în Marfa și banii, nu le mai purta prin cutia limbii și nu le mai scuipa pe forum, măcar atunci când vorbești cu Ipu, da? Cu alții, dacă ți se permite, n-ai decât! Fiecare are dreptul să fie umilit, dacă-i face plăcere.

copila_satanista
10 May 2010, 15:42
Ipu pentru a nu stiu cata oara incerci sa improsti cu elemente de eruditie pentru a te scoate la suprafata ...

illotempore2002
10 May 2010, 15:45
Extraordinar!
Vad ca stii si cum ma cheama, si tu faci parte din gasca de curiosi care stiu totul despre mine, unde stau, cu cine ma culc, in ce pozitii si la ce ma gandesc in timp ce fac asta? Frate, da multi mai sunteti!

Anyway, hai ca nu mai conteaza. Decat daca esti legionar.

Ipu
10 May 2010, 16:11
Extraordinar!
Vad ca stii si cum ma cheama, si tu faci parte din gasca de curiosi care stiu totul despre mine, unde stau, cu cine ma culc, in ce pozitii si la ce ma gandesc in timp ce fac asta? Frate, da multi mai sunteti!

Nu sunt legionar, deși nu mi-ar fi fost rușine s-o recunosc. Cum m-aș fi putut lepăda de Eliade, Cioran, Noica, Paulescu, Radu Gyr, Vulcănescu, chiar Blaga, după unii? Deplâng numai, așa cum am mai scris (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612&page=103#2055), confiscarea de către niște extremiști autointitulați Noua Dreaptă a unei mișcări care lupta pentru emanciparea proletarilor români și a României ca stat proletar, prin comparație cu marile puteri de ieri și de azi. Legionarii au fost implicați nu numai în „asasinate politice” dar și în organizarea de greve, cum s-a întâmplat de exemplu la Grivița, în '33.

Nu mă interesează cum te cheamă și s-ar putea ca până mâine să și uit. Dar când ai râs de anonimatul meu și mi-ai vorbit murdar, mi-am zis: „Măi, să știi c-o fi vreo Lara sau vreo Dinulescu de-și permite să-i trateze pe toți cu atâta dispreț!”

MariaMona
12 May 2010, 19:35
Exista topic despre Guy Ritchie?

RomaniaMare
18 May 2010, 00:15
Extraordinar!

Si daca ar fi cineva legionar,apoi ce s-ar intimpla ? Uite,eu sunt legionar. Si,ce ai de spus ?