View Full Version : Pauline Kael debanata
corinka
04 Jun 2009, 23:39
La cat sa vorbit despre ea, parca ar merita o sectiune! Sau ar fi trebuit sa deschid topicul la Staruri? :-/ Oricum, aici nu este vorba numai despre Pauline, ci despre orice utilizator banat definitiv. Nu merita ei o reabilitare? Este corect sa ramana banati definitiv, cand exista precedentul unor debanari a "banatilor permanent"? Este util sa facem o data pe an o "debanare generala"? Pana atunci sa o luam drept studiu de caz subiectul Pauline Kael. Incercati sa uitati animozitatile personale si sa vedeti in ea prototipul userului banat pentru totdeauna, poate chiar un forumist pe care l-ati simpatizat. Are dreptul la reabilitare? Raspundeti, argumentati, comentati!
illotempore2002
05 Jun 2009, 01:55
cori, ai lasat poll-ul dezbracat - se vede cine ce a votat, asta va limita numarul votantilor.
halebardul
05 Jun 2009, 07:18
pai daca tot se vede, atunci sa dezvoltam ideea.
pro Pauline:
291 topicuri deschise, majoritatea interesante
peste 3.500 mesaje (alea sterse nu se pun :) )
are cultura, are imaginatie, limbaj colorat (uneori prea) stie sa fie tipa faina cand vrea, e foarte activa (uneori pana la manie)
anti Pauline:
o ia razna si parca i se intuneca mintea, incepe sa spurce in stanga si-n dreapta cum ii vine la gura.
poate investeste excesiv in forum si cand vede delasare/prostie/ipocrizie se aprinde imediat si e imposibil de controlat cand isi da drumul.
Cu conditia sa-si ceara scuze frumos (da' frumos!) de la toti pe care i-a jignit (si eu nu sunt printre aceia, deci nu-mi pledez cauza) si sa fie doar dr Jeckyll fara missis Hyde, sa fie ca ea in perioadele bune, mi-ar placea s-o avem inapoi. Daca insa iar incepe cu injurii si o face pe "justitiara" forumului, cea care e menita sa dezvaluie "secretele intunecate din spatele forumului" si vrea sa se isterizeze iar, no fucking way! O urasc sincer pe acea Pauline, asa cum mi-e draga cealalta.
A avut o contributie esentiala in intoarcerea lui als pe forum, lucru bun, dupa care a dat cu bata-n balta si a luat-o prin balarii scuipand in toate directiile. Nici macar nu era clar ce vrea, sa se desfiinteze forumul, sa ramana numai cei agreati de ea? Ar putea sa-i ignore pe cei pe care i s-a pus pata, fara sa se lege de ei, ca si cum ar trai in doua forumuri separate.
Din partea mea poate sa vina si azi daca respecta chestiile astea.
Pitbull
05 Jun 2009, 08:11
Intru totul de aceeasi pärere cu Halebardul - plus o precizare:
Din päcate, sunt convins cä Mrs. Hyde ar reveni. Ar recidiva iar, si iar, si iar...
Deci, cu regret si în concluzie: nu.
pai daca tot se vede, atunci sa dezvoltam ideea.
pro Pauline:
291 topicuri deschise, majoritatea interesante
peste 3.500 mesaje (alea sterse nu se pun :) )
are cultura, are imaginatie, limbaj colorat (uneori prea) stie sa fie tipa faina cand vrea, e foarte activa (uneori pana la manie)
de acord. o una o vreau inapoi.:)
halebardul
05 Jun 2009, 08:39
Poate putem face asa, gen eliberare pe raspunderea cuiva.
de exemplu, daca revine si face iar figuri, sa fie bannata si ea, si eu.
Sau cine se mai ofera.
In felul asta poate va deveni mai responsabila.
Eu ma bag.
dar cu conditiile expuse mai sus.
halebardul
05 Jun 2009, 08:46
precizare: sa nu se interpreteze in nici un fel ca i-as tine partea sau as fi de acord cu tampeniile pe care le-a scris si cu atitudinea fata de unii forumisti (mai ales cu Pitbull s-a purtat incalificabil, execrabil)
dar nu mai dezvolt, ca ma repet.
stergem cu buretele si o luam de la capat.
la prima (PRIMA) greseala, e out. Si odata cu ea si cel/cea care a luat-o pe raspundere proprie.
Ambra Blu
05 Jun 2009, 09:11
o doare in pula de forum, nu mai vrea sa intre
halebardul
05 Jun 2009, 09:13
a zis ea asta?
illotempore2002
05 Jun 2009, 09:14
bagi tu mana in foc?
da Doamne sa fie asa cum zici tu
Cinemania
05 Jun 2009, 11:39
mut la condica ?
Pitbull
05 Jun 2009, 13:08
Evident. Acolo se discutä problemele administrative, litigioase, etc.
(Si vreau si sä-l enervez pe papagalul care crede cä vreau topicul acolo ca sä sterg mesaje - cum fäcea el, când printr-o anomalie a regimului de trisä amintire ajunsese moderator pe undeva... :D )
illotempore2002
05 Jun 2009, 13:09
lasati-l mah aici, ca nu conteaza unde e, ce naiba sunteti asa fixisti?
Pitbull
05 Jun 2009, 13:12
Tocmai, nu suntem fixisti, suntem mobilisti - vrem sä-l MUTAM, nu sä-l tinem FIX într-un loc! ;)
halebardul
05 Jun 2009, 13:15
Pauline poate primi mesaje private?
a luat cineva legatura cu ea?
e de acord cu conditiile (im)puse?
Pitbull
05 Jun 2009, 13:20
Poate primi. Am corespondat cu ea dupä bannare. Si-a cerut iertare. Atunci, i-am spus cä o voi ierta sigur, cândva - constat cä acel cândva s-a produs. Am iertat-o complet. Nu ca pedeapsä (sau räzbunare) mä opun reprimirii ei pe forum, ci fiindcä stiu cä ar recidiva - si, la fel ca dätile trecute, cel mai mare räu si l-ar face siesi. Bannarea protejeazä de Pauline atât forumul, cât si pe ea însäsi; pe cei atacati de ea când îi vin crizele, nu - nici nu e nevoie: asa cum am mai spus, lucrurile pe care le spunea la adresa mea sau a altora nu ne puteau atinge, dar pe ea o compromiteau cumplit; nu merita sä-si facä siesi asta.
halebardul
05 Jun 2009, 13:28
eh... :"> am rosit
vrei sa zici ca o pastram banata pentru binele ei?
Pitbull
05 Jun 2009, 13:30
Da, si al forumului, ca tinutä. Inträ lume, vede mäscärile si le ia de bune.
(Evident, e si vorba de respectarea regulamentului.)
corinka
05 Jun 2009, 15:47
o doare in pula de forum, nu mai vrea sa intre
Nu cred ca are asa ceva.
halebardul
05 Jun 2009, 15:50
Da' nu esti sigura :)
Cinemania
05 Jun 2009, 16:01
stie Ambra mai bine
Pitbull
05 Jun 2009, 21:44
Unii se autonominalizeazä constant.
Ca sä nu uite lumea cä ei este.
illotempore2002
06 Jun 2009, 22:22
as face eu, sigur, sigur. de altfel m-am si opus lui Pit acu cateva saptamani cand cerea banarea ta.
:-*
(mai devreme am fost Hide, m-am luat de saraca Dragomara din senin, acu sunt de treaba, uite vezi, sunt simpatica foc)
corinka
06 Jun 2009, 23:39
(acu sunt de treaba, uite vezi, sunt simpatica foc)
;)
illotempore2002
06 Jun 2009, 23:41
adica?
:-/
sau ai gresit smiley-ul, vroiai sa pui altceva, gen (:| sau :-&
Neuptolem
07 Jun 2009, 18:24
În cazul bannării mele s-ar sinchisi cineva să facă topic de genu' ăsta? :-?
Eu! Dar nu as insista, nu as ruga, nu as influenta. As scrie ori un singur mesaj mai mare ori mesaje scurte si seci, gen: "Vreti sa se intoarca?". "De ce nu vreti sa se intoarca?", ("Ce rau v-a facut?"), "Ok, deci voi credeti ca tre bannat?", "E decizia voastra.". samd.
----
Cu Pauline am votat "b)", desi 3 luni e putin, 6 luni ar fi mai aproape de realitate si nici atunci nu esti sigur de "schimbare".
am vb cu ea, nu cred ca vrea sa se intoarca :(
corinka
09 Jun 2009, 14:04
Pauline poate primi/trimite mesaje private, pentru ca a fost bannata doar pe forum, ramanand, insa, in continuare in cineclub.
halebardul
16 Jun 2009, 14:03
asta-i inca un poll care n-a contat :)
pauline aia buna ar fi animat forumul, mai ales acum cand pare amortit.
dar ce ne facem cu aia rea?
Eu am vorbit cu Pauline si a spus ca daca ati ierta-o nu ar mai face scandal ;;)mie imi este dor de ea:(
halebardul
16 Jun 2009, 14:33
daca interventia (stergere, bannare) ar fi rapida, n-ar fi nici o problema sa existe vreun user mai zurliu, ca si-o ia pe coaja imediat.
propun sa se intoarca daca s-a cumintit, lancezeste rau forumul.
dar daca mai greseste ne urcam toti in tren, mergem la ea acasa si o tavalim prin smoala si fulgi.
:)
Pitbull, iarta si tu!
o sa-si ceara scuze frumos fata, nu-i asa, Pauline?
Pitbull
16 Jun 2009, 15:10
Eu am iertat-o de mult.
Si-a cerut iertare, în mesaj privat, si cunoscând-o, am stiut cä era sincerä.
Oamenii folosesc prejudecäti aberante. Conform uneia dintre acestea, tot ce tine de psihologie sau psihiatrie ar fi degradant - ce prostie! Dimpotrivä, un om care are probleme psihologice sau psihiatrice beneficiazä pe bunä dreptate de circumstante... nu atenuante, ci 100% disculpatoare, fiindcä nu poate fi fäcut räspunzätor de eventualele lui fapte nocive. Lipsa de responsabilitate EXONEREAZA - färä a anula calitäti ca moralitatea, inteligenta, cultura (pe care Pauline le are cu prisosintä.)
In aceste conditii, mä tem cä, la o revenire, ar începe prin a fi ea însäsi - bunä, onestä, spiritualä, creatoare, stimulativä - dar, mai devreme sau mai târziu, afurisita de instabilitate psiho... (...logicä? ...atricä? nu stiu, dar cred cä a doua), ar împinge-o din nou spre präpastie... S-a întâmplat iar, si iar, si iar... în trecut. De prea multe ori. (Totusi, de remarcat un aspect elocvent în favoarea ei: când e iertatä, se poate controla, având participäri utile, pentru perioade destul de lungi - spre deosebire de, paregzamplu, Am-Bubu, care si-a pierdut pânä si capacitatea asta: el nu mai poate contribui cu nimic, decât cu douä-trei zile de platitudini inepte, urmate de un colaps în agresivisterie vulgar-tâmpä.) Pauline are, totusi, lucruri de oferit - când e ea însäsi, nu Sister Hyde.
Asa cä as propune urmätoarea variantä:
Da, sä revinä... Dar la cel mai mic semn de instabilitate - din nou bannare (provizorie, pe termen nu fix, ci stabilit prin relatie cu ea: pânä se linisteste). Asa cum spuneam, ultimele douä iesiri necontrolate au degradat-o pe ea, nu pe noi. Si nu meritä asa ceva.
Sä revinä, sub control atent.
halebardul
16 Jun 2009, 15:15
Uraaa!
Pauline, hai la joaca!
(Dar fara gherutze. :) )
Si eu o doresc pe Pauline inapoi. Insasi bannarea ei a fost cam dura, dar fortata de situatia creata. Sunt unele sectiuni unde nu are rival.
halebardul
16 Jun 2009, 16:30
So? Wo ist Pauline?
halebardul
16 Jun 2009, 16:37
Si-a schimbat si avatarul, s-a facut cuminte. :) Se pregateste sa intre daca o primiti.
buticut
16 Jun 2009, 16:46
Si eu sunt Pro Pauline daca isi toceste gherutzele :).
halebardul
16 Jun 2009, 16:50
vot?
Cinemania
16 Jun 2009, 16:52
deci? un-banned already?
corinka
16 Jun 2009, 18:17
Gloria, Stefan, sunteti de acord? Poporul o vrea pe Pauline.
Alex Leo Serban
16 Jun 2009, 19:32
deci una dintre cele 3 care au votat 'nici gind!' e sigur illotempore2002, i wonder who the other 2 are? ;)
ps categoric PRO debannarea paulinei! she's a touch of class B-)
miercuri
16 Jun 2009, 19:43
Pollul asta e open, clickezi pe cifra si vezi cine sunt votantii :P
corinka
16 Jun 2009, 19:49
deci una dintre cele 3 care au votat 'nici gind!' e sigur illotempore2002, i wonder who the other 2 are? ;)
ps categoric PRO debannarea paulinei! she's a touch of class B-)
Nu, amicul tau suspy n-o vrea inapoi.
Eu am votat varianta 2, dar cred ca au trecut deja vreo doua de cand a fost bannata. Sa reducem "perioada de detentie".
Pitbull
16 Jun 2009, 20:44
Eu votasem "Nu, nici gând". De-atunci, m-am mai gândit, iar acum am pozitia descrisä în mesajul anterior (azi, în josul paginii întâi). E un "2 alternativ" - Da, dar conditionat nu de timp, ci de supraveghere; nu peste vreo trei luni, ci chiar acum (însä cu conditia unor bannäri provizorii, pentru calmare, dacä-si pierde iar cumpätul).
Apropo, am vorbit azi cu ea pe mess. Pare sä fie de acord propunerea mea.
ricutza
17 Jun 2009, 10:55
si eu am votat pro aducerii lui Pauline... Si in principiu nu-mi plac bannarile unor oameni care chiar fac ceva util pe forum (chiar daca super rar -cum ar fi cazul lui Ambra Blu). Sunt de acord sa li se interzica accesul pentru o anumita perioada de timp. Dar nicicum ceva permanent...
halebardul
17 Jun 2009, 14:01
Banatu-i fruncea?
Unleash Pauline!
pei hai odata...ce...vreti sa ajunga topicu asta la 10 pagini ca s-o debanati?
Cinemania
18 Jun 2009, 07:46
cat mai dureaza? :-?
sau ce se intampla in culise de nu o debanati odata ?!
halebardul
18 Jun 2009, 08:38
nu stiu dar vad a aparut un vot StefanDo acolo care parca nu era pana acum. :-S
oare vrea sa ne transmita ceva prin asta?
:-/
Is there anybody out there?
Probabil imi voi atrage cateva injuraturi ... dar numai StefanDo sau Gloria sunt in masura sa zica daca vor debana pe cineva sau nu.Care se presupune ca ar fi fost banat definitiv.Daca o debaneaza pe Pauline atunci sa debaneze si vro 2 baieti care au fost banati de curand.
Alex Leo Serban
18 Jun 2009, 10:48
mie mi se pare de domeniu absurdului sa voteze unu k suspect de bizon...
ar tbui sa aiba dreptu la cel mult 1/2 vot!
intotdeauna am spus k democratia are limitele ei ;)
Pitbull
18 Jun 2009, 11:06
Cam la fel gândesc si eu - desi onestitatea mä determinä sä precizez cä personal îl simpatizez pe Suspect, care cu mine a fost întotdeauna okay (cu atât mai remarcabil, cu cât i-am desfiintat virulent idolii: Vadim, Badea, etc.) dar atacurile lui la adresa lui A.L.S. sunt incalificabile, din trei motive principale: vulgaritate, gratuitate, caracter maniacal. La asta se adaugä si atitudinea anticulturalä, antipatrioticä si antinationalä exprimatä prin insultarea obsesivä a unora dintre cele mai mare valori ale culturii si moralei nationale contemporane (Liiceanu, Patapievici, Tismäneanu, etc.), combinatä cu excesele rasiste si xenofobe. Puse în balantä cu eventualele contributii de calitate - ca la Pauline - rezultatul e net defavorabil... La fel si în cazul altora.
Deci, cazul Pauline e de sine stätätor. Nu putem sä judecäm cu aceeasi mäsurä persoane din ligi diferite.
Daca StefanDo a votat ca o va debana in 3 luni atunci asa ramane.
Deci Pauline va reveni peste vreo 2 luni:PI am right or i am right?
Chambord
18 Jun 2009, 12:22
am fost informat (de nijte generali din Armata) ca mai dureaza umpic hartiile pentru eliberarea Paulinei (birocratzia na, ce vretzi). Dar avetzi rabdare ca cica akushika ...
halebardul
18 Jun 2009, 12:30
pai hai ca s-a festelit de tot forumul asta. rau cu rau dar mai rau fara rau.
dati-i inapoi lucrurile personale, jos zeghea :> si-napoi la reabilitare. da' no monkey business, no funny stuff!
acum vad ca si illo a disparut? un'e pleaca toti, in tarile calde?
jactati
18 Jun 2009, 13:46
un'e pleaca toti, in tarile calde?
pai cald e si-aici. poate pleaca in vacanta. si eu plec. la mare, la soare. daca vreti sa ma urmariti in actiune va las un film: vacantele domnului ...ot.
halebardul
18 Jun 2009, 14:47
vad ca niciuna dintre oficialitati nu da un raspuns, laie sau balaie.
propun in extremis sa fie debannata cate o ora pe zi, pe care sa o stabileasca ea.
o ora cred ca e de-ajuns pentru ea sa deschida niste threaduri interesante. Mai anima niste topicuri lesinate, pompeaza ceva adrenalina, scoate din catalepsie lumea si pleaca. N-are timp sa se infurie si sa faca urat.
ă?
silver_boy
19 Jun 2009, 01:35
Am votat (cu doua maini si de restul, clickuri) pentru debanarea lui Pauline.
Mi-e dor de tine...
Pauline... - ; )))
halebardul
19 Jun 2009, 09:39
Aceste taceri ne doare.
Zeii nu vor sa raspunda.
Suntem oare prea pacatosi?
corinka
19 Jun 2009, 09:59
@Led
Vezi ca pe Tamarainsa o poti imita la Imita-ma! :))
halebardul
19 Jun 2009, 10:10
@corinka
acum poti scrie la "Sunt fericita pentru ca... "
corinka
19 Jun 2009, 10:22
De ce? Au debannat-o?
corinka
22 Jun 2009, 14:48
Iata un comentariu postat de Pauline:
Pauline Kael pe 22 iunie 2009 14:59
Mai ,mai ce figuri din muzeul de ceara din House of wax(ala clasic):))))Ce lentile are Depp(Buticut il va gasi sexy si asa),iar in sfarsit o vedem si pe Anne intr-un rol pe masura talentului ei(oare canta in filmul asta?)Abia astept filmul asta si ala cu Parnassus.Wunderbar.In puii mei,poate ma debanati ca ma chinuie focul creatiei.:))))
Vrea si ea inapoi. StefanDo, Gloria, sunteti de acord?
PS Judex, Cinemania, nu am deschis acest thread la locul potrivit. Il mutati in Condica de sugestii, va rog? Multumesc!
Chambord
22 Jun 2009, 15:17
imi plac mesajele pe care ni le transmite pauline prin avatarul ei ... check the new one
debanati-o domnilor admini odata, vreti sa se lase cu varsare de sange ? sa se scoale poporu cu furci si topoare ? :D
Ambra Blu
22 Jun 2009, 15:58
Da, si pe mine m-au amuzat. Pare ca scrie din puscarie cu bucati de var pe o tablita, pe care o leaga cu o fringhie printre gratii. Sau ca aia in The Others, incercind sa comunice cu viii prin tablite si spiritisti posedati de haru scrijelitului cu membrul fantoma, aluzie la Duma Key a lui Stephen King, sint singurul om de pe siteul asta care a citit-o in original, asa ca imi permit sa fac precizarile de rigoare, sa nu ramina lumea buimaca.
Pitbull
22 Jun 2009, 16:47
Daca StefanDo a votat ca o va debana in 3 luni atunci asa ramane.
Deci Pauline va reveni peste vreo 2 luni:PI am right or i am right?
Revenind la un discurs coerent, si eu cred (desi nu ne-am consultat) cä Stefan si Gloria opteazä pentru o respectare mäcar formalä a regulamentului. Pasä-mi-te Pauline, cu bunele si relele ei, e la vreo zece etaje mai sus de varii moluste ce fojgäie pe-aici - dar aplicându-l, servim mai bine forumul. Asa cä, desi mi-e si mie dor de ea, nu insist, dar o astept cu dor: räbdarea va renta, si curând o vom avea din nou aläturi, într-o vreme când alte personaje nedemne nici mäcar sä-i pupe talpa vor fi de mult (si din nou) pe vesnicele meleaguri ale bannärii.
Pauline, don't lose your faith - we'll meet again, in a sunny day,
Ambra Blu
22 Jun 2009, 17:00
Si, Pauline, nu uita, singurii care iau decizii in privinta debanarii tale sint Gloria (tunsa castron, salut gloria) si stefandobre, pe ei tre' sa ii ungi, desi, sincer, nu stiu ce tot vrei tu de la forumu' asta, e plin de incompetenti, impostori, si postatori offtopic.
PS: Pitbull nu ia nici o decizie in privinta politicii forumului, stiu ca stii si tu asta, dar imi face placere sa o repet.
halebardul
22 Jun 2009, 17:02
asta cu aplicarea riguroasa a regulamentului si servitul forumului mi-a inseninat ziua.
=))
da de ce a fost banata, ca eu nu am priceput. Am citit ultimele ei mesaje si tot nu am inteles ce a zis asa de grav incat sa fie exclusa 3 luni. :-O
Ambra Blu
22 Jun 2009, 17:16
ne nici mäcar sä-i pupe talpa vor fi de mult (si din nou) pe vesnicele meleaguri ale bannärii.
Pauline, don't lose your faith - we'll meet again, in a sunny day
Asa stim noi, ca traducatori, limba engleza?
Nici daca inveti engleza din cintecele Verei Lynn nu poti sa te exprimi asa.
le: nu va merg culorile, cinemagia, ca voiam sa colorez cu rosu unde s-a gresit gramatical :(
Pitbull
22 Jun 2009, 21:39
asta cu aplicarea riguroasa a regulamentului si servitul forumului mi-a inseninat ziua.
=))
Am zis "mäcar formalä", Halle, nu "riguroasä".
De-asta esti si tu scutit de a mä cita "riguros", cum si pe mine mä doare aproximativ în pixativ de rigoarea citatului din cel cântecaci. Am mäcar bucuria crestineascä de a fi oferit o rarissimä folostinä orgasmicä populatiei papagalicesti din zonä, în scurtu-i rägaz respirativ, cânnutecel pre dânsa (nu mä mir cä s-a ghicit vizatä, cä mäcar naturelu-l are ghicitor, asa pentru cä compenseazä). Da' acuma, gata, capu' la fund.
Apropo, Halle, pun pariu cä desi vorbeam cu tine, iar o sä se bage(-n zamä) ca märaru-n ciorbä.
halebardul
22 Jun 2009, 23:10
bă frade, nu-ndăleg nimig.
da nu mă băga la mijloc că eu n-am nici o vină.
(some sunny day, pe asta vă certaţi?)
Pitbull
22 Jun 2009, 23:20
Da' pe ce credeai? (Stai linistit, nu te-am bägat la nici un mijloc, altii se bagä - dacä nu la mijloc, cä nu-i primeste nici tatamare, atunci mäcar în seamä.) Asta e... Unii (cred cä) träiesc din memoria märuntisurilor; are si ei nevoie de-un rezon de fudulie, nu? (Dacä la plural le lipseste.) In fond, e un fel de "alibi" (la figurat), e perdeaua de fum a propriului semidoctism eclectic, si totodatä o conditie sine qua non a dezideratului de a mima cultura, prin acumularea de detalii precise si acceptabil organizate, compensând prin cantitate si formalism absenta unei instante analitice si procesoare de fond, si afirmând cä, de fapt, din pläcere (nu din lipsä totalä a imaginatiei) repetä d-a-mboulea aceleasi tâmpenii - ba chiar, cu ajutorul unui anume instinct combinatoriu si mimetic, se poate simula chiar si o istetime destul de credibilä. Am întâlnit la viata mea multe modele psihice din-astea, si prin scoalä (colegi si profi deopotrivä; aveam o colegä, la regie de teatru, care a reusit sä-si sustinä rolul destul de mult timp - abia peste vreo douä säptämâni ne-am prins cä nu era nimic de capul ei)), si prin presä, si prin te miri unde - de la cârciuma lui Marian, dintre blocuri, pânä-n Academie si Senat.
Alex Leo Serban
23 Jun 2009, 06:33
crek e mai mult vba dspr 'on' in loc de 'in' - or smth =))
(nu cunosc songul respectiv, i'm just guessing)
orcum, continuati, sinteti very dixitractivi!
halebardul
23 Jun 2009, 10:27
In fond, e un fel de "alibi" (la figurat), e perdeaua de fum a propriului semidoctism eclectic, si totodatä o conditie sine qua non a dezideratului de a mima cultura, prin acumularea de detalii precise si acceptabil organizate, compensând prin cantitate si formalism absenta unei instante analitice si procesoare de fond.
a, pai de ce nu spui asa?!
Pitbull
23 Jun 2009, 11:16
Fiindcä e complicat.
Ambra Blu
23 Jun 2009, 11:44
crek e mai mult vba dspr 'on' in loc de 'in' - or smth =))
(nu cunosc songul respectiv, i'm just guessing)
orcum, continuati, sinteti very dixitractivi!
claro que si. e on, (desi contextul respectiv cred ca cerea mai bine un 'some') dar nu toti stiu engleza ca noi, lucru cu atit mai trist cu cit din rastalmacirea ei pitbull isi cistiga piinea.
deci, data viitoare mai multa atentie la mimarea limbii engleze, talmaciule.
Pitbull
23 Jun 2009, 11:49
Uite cine-a mai venit pe la noi!... :)
Iti promit cä voi acorda mai multä atentie, decât... (lasä).
In sfârsit, am aflat de ce-o sä mor: de drum lung.
Ambra Blu
23 Jun 2009, 12:24
Cum se traduce asta in engleza?:-?
Pitbull
23 Jun 2009, 12:25
Vin de la piatä si-ti zic.
Ambra Blu
23 Jun 2009, 12:27
Sa-ti iei pantalonii aia cu buzunare largi, sa-ti incapa toate cumparaturile. :P
StefanDo
23 Jun 2009, 12:32
daca incepeti iar, va banez pe amandoi
Pitbull
23 Jun 2009, 12:57
OK, prezint eu scuze pentru amândoi.
Back to topic:
Stefane, oamenii sunt preocupati de decizia voasträ actualä cu privire la Pauline. N-o faceti publicä?
StefanDo
23 Jun 2009, 13:20
pauline ramane bannata, cel putin o perioada
halebardul
23 Jun 2009, 14:08
Suna deja a nume nobiliar: Pauline Kael de Banat.
(da' macar o ora pe zi?
ca-n bancul ala: Tanti Nuti, il lasati pe Mariusica la joaca? - NU, E PEDEPSIT! - Da macar mingea de piele?)
Ambra Blu
23 Jun 2009, 17:34
Cum-necum, Pauline Kael e foarte prezenta pe forum, fie si macar prin topicu asta, de tip tribute. Sint curios citi dintre useri ar fi jeliti la fel de mult la disparitie, ca ea. Si as mai fi curios sa vad citi dintre useri ar intra in sevraj dezlipiti de forum.
Pitbull
23 Jun 2009, 17:42
pauline ramane bannata, cel putin o perioada
OK. Personal, sustin scurtarea perioadei, în conditiile pe care le-am propus înainte de off-topic.
s-a intors pauline!!! <:-P
Pauline Kael
29 Jun 2009, 13:04
Stai ca pana diseara iau ban iar=)) :D
StefanDo
29 Jun 2009, 13:08
foarte posibil, se pare ca ai venit pusa pe treaba
din trei postari, doua sunt atacuri
Amantul_Taciturn
29 Jun 2009, 13:28
Poate ca pare bizar ca am o opinie in legatura cu acest caz, insa de cateva zile incerc sa ma alfabetizez cu ''fauna'' acestui forum si am citit destul de multe postari. Asa se face ca am putut sa observ ca P.K. desi are o patenta propensiune pentru polemica, dispune in acelasi timp de un foarte bun-simt al umorului si are spirit.
Pauline Kael
29 Jun 2009, 13:35
Am votat si eu"nici gand" ca sa nu se simta nimeni suparat.Va multumesc tuturor si va trec pe toti in lista de prieteni in clubul pionierilor cinemagia.Dak nu v-am trecut deja ...Un adevarat salon al refuzatilor.O sa-mi pregatesc si un discurs de multumiri ca la oscaruri,adica meritati.AIlaviu rumenia.
Alex Leo Serban
29 Jun 2009, 14:10
bine te-ai intors, pauline! :)
ps stii cum e vba aia cu banu - se potriveste in cazul tau: dai un ban, da face! :D
Chambord
29 Jun 2009, 15:18
Stai ca pana diseara iau ban iar=)) :D
Pauline ... DON'T !!!! Please :-S
halebardul
29 Jun 2009, 15:36
Sa-ti zicem La Multi Ani, Pauline, de Sf Petru si Pavel? :D
la multi ani, la putini banni.
Pauline Kael
29 Jun 2009, 15:38
Hiho,ma cheama Cristina,dar thx,there's no bussines like show bussines:D
paul_aramis
29 Jun 2009, 16:00
şi chiar dacă o chema pauline, ia-n uitaţi-vă voi într-un sinaxar pe data de 3 iunie.
PS: uite un cuvând pentru thread-ul DEX:)
buticut
29 Jun 2009, 16:34
Welcome back Pauline!La cat mai multe postari on-topic :D!
Pauline Kael
29 Jun 2009, 17:07
Welcome back Pauline!La cat mai multe postari on-topic :D!
Draghe,nu ma plateshte nimeni sa fac trafic on topic(sau off).Si sa mai fiu si jignita si discreditata,parca nu e frumos.So, postati voi on topic,pls.
buticut
29 Jun 2009, 17:10
Welcome back Pauline!La cat mai multe postari on-topic :D! Draghe,nu ma plateshte nimeni sa fac trafic on topic(sau off).Si sa mai fiu si jignita si discreditata,parac nu e frumos.So,postati voi on topic,pls.
Ma refeream sa reusesti cat mai mult sa stay out of trouble,sa nu te mai certi cu lumea si sa nu mai raspunzi la provocari, nici sa provoci pe nimeni :). Nu de alta,dar ar fi pacat sa te pierdem din nou. Acum hai da buzna in topicurile alea faine deschise de tine :D.
Pauline Kael
29 Jun 2009, 17:22
cati bani dai?marcheaza banu'.[-( [-( :!! ;;)
buticut
29 Jun 2009, 17:25
Fiuuu complicat,imi suiera vantul prin buzunare :)).
miercuri
29 Jun 2009, 18:07
wb Pauline si hai cu toapicele, ca sa mai postam si in alte parti in afara de cafenea :P
Pauline Kael
29 Jun 2009, 18:18
Thx,but no,thx.In plus se va retrage si ALS.Asa cum s-au retras toti cei interesanti.Sa speram ca regulile si lucrurile bune se vor instaura intr-un viitor apropiat.:(
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.