View Full Version : unde este el/ea?
illotempore2002
04 Jun 2009, 20:11
Aici vom intreba de cei de care ne este dor de pe forum, astfel incat sa o stie si ei.
Unde este Suspect de bizar? de ce nu mai vine? hai Suspy, come back....
Pitbull
04 Jun 2009, 20:19
Suspy s-a suspyrat din cauza conflictului cu ALS si a zis ca nu mai inträ.
Mai schimbäm uneori mesaje private.
corinka
04 Jun 2009, 23:04
Unde este Razi? :(
illotempore2002
05 Jun 2009, 01:53
stiu ca suspect e suparat din cauza aia dar ziceti si voi sa vina inapoi.....
unde este Djindjis? :D
i want him back
halebardul
05 Jun 2009, 07:00
Cercul forumistilor disparuti? Si mai era un topic asemanator...
da, chiar asa. scria lucruri interesante
illotempore2002
05 Jun 2009, 08:34
Cercul forumistilor disparuti? Si mai era un topic asemanator...
aa, da, asa e.....pai sa il stergem pe asta sau alipim eventual cu celalalt
uitasem.
illo, vezi ca s-a intors djinjis, cata-l pe la irreversible. :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 09:09
l-am vazut....oricum, nu am ce sa vbesc cu el dar sper sa mai faca purici pe aici
sa nu faca cumva paduchi :P
illotempore2002
05 Jun 2009, 09:24
poa' sa faca si tenie sau limbrici ca prin forum nu se transmit
poa' sa faca si tenie sau limbrici ca prin forum nu se transmit
o fi inventat o metoda vituala de transmitere la cat e de destept ;)
aaa....il mai tinteti minte pe se7en? avea un avatar f misto. pe unde o umbla? si mai era si films4all sau asa ceva....?!
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:40
se7en e super :x
ma refer in realitate. de postat oricum nu era el prea activ, as far as i remember.
se7en e super :x
ma refer in realitate. de postat oricum nu era el prea activ, as far as i remember.
si unde a disparut? sau ne observa din umbra, ca multi altii?
Pitbull
05 Jun 2009, 13:44
Sesiune. (Ne vedem destul de des.)
illotempore2002
05 Jun 2009, 13:46
pai a intrat la alta facultate decat .....stii tu?
Pitbull
05 Jun 2009, 14:15
Nu, ERA acolo; acum începe ultimul an.
La... stim noi... va da la anul.
(Sare peste admiterea asta - bine gândit! - ca sä nu se disipeze.)
halebardul
05 Jun 2009, 14:18
pun pariu ca la regie de film.
simple guess
ce-o mai tot palmati atat?
Pitbull
05 Jun 2009, 14:19
Nanofiorbiznis.
halebardul
05 Jun 2009, 14:20
dentokinpraivat
illotempore2002
05 Jun 2009, 14:28
itzoarbiznis
halebardul
05 Jun 2009, 14:34
ghini
supastar
herbert
unde sunt?
miercuri
05 Jun 2009, 16:14
da, chiar asa. scria lucruri interesante
o sa-l intreb pe 18 iunie, avem un examen comun :P
illotempore2002
05 Jun 2009, 16:25
ce examen aveti?
mi-e dor de examene :x
miercuri
05 Jun 2009, 17:51
Morfologie rusa, cu siguranta un examen de care nu imi va fi dor. :P
Pitbull
05 Jun 2009, 21:42
herbert
Transmis.
Asteptäm.
europe_east era prin zona pana nu demult. Cred ca va reveni.
Pitbull
06 Jun 2009, 10:59
Revine mereu, desi doar sporadic - ea e ocupatä în genere, dar nu supäräcioasä (nici n-ar avea de ce, singurul cu care a avut vreodatä mici conflicte a fost Nume, acum patru ani si ceva...), si nici nu ne uitä.
illotempore2002
06 Jun 2009, 21:18
ziceti si voi sa vina Suspect sa ne spuna cum ii situatia amu.
europe_east
08 Jun 2009, 17:55
hey Redmen, amigo, pai si mie mi-e dor de avatarul ala misto ala tau cu Vito... ;) Aratai tare bine ca Vito. Tres tres cool.
uite si o dedicatie pentru tine:
http://www.youtube.com/watch?v=gViaOYgV8yI
(abia am descoperit chestia asta!)
on topic, mie mi-e dor de:
crydead
gheorghe orban si baba
bellhop
tailgunner
longshot
bagheera
eh...
Multumesc de dedicatie.O sa rezolv si cu Vito.
Parca mai era o fetiscana pe aici pe nume Savoria.
ricutza
21 Jun 2009, 01:28
unde este illotempore2002?
Ti-as spune da' cred ca s-ar supara. :)
ricutza
21 Jun 2009, 01:41
da mai vine inapoi?
Alex Leo Serban
21 Jun 2009, 06:47
da mai vine inapoi?
speram k nu
silver_boy
21 Jun 2009, 17:21
herbert
Din pacate, Herbert - intelectual rasat, condeier elegant si user inconfundabil al cinemagiei -trece prin momente grele, prilejuite de moartea mamei sale.
Sincere condoleante, draga Herbert, sunt ( suntem) alaturi de dumneata...
:( :( :(
Alex Leo Serban
21 Jun 2009, 17:35
of ce trist :(
condoleante si de la mine...
Pitbull
21 Jun 2009, 17:36
Dumnezeu s-o ierte.
Ii suntem aläturi lui Herbie.
:( condoleante si de la mine.
corinka
22 Jun 2009, 22:08
Voi ati sesizat ca Dragomara "lipseste" de cateva zile? Oare ce-o fi cu ea? Dragomara!
Alex Leo Serban
23 Jun 2009, 13:00
N-O striga, NIMENI nu vrea sa raspunda!! =))
keepwalking
23 Jun 2009, 13:28
herbert
Din pacate, Herbert - intelectual rasat, condeier elegant si user inconfundabil al cinemagiei -trece prin momente grele, prilejuite de moartea mamei sale.
Sincere condoleante, draga Herbert, sunt ( suntem) alaturi de dumneata...
:( :( :(
condoleante.
postul asta de la sectiunea dans
un moment minunat (& dedicat :"> ) de gratie 'postala':
http://cocosiinegri.blogspot.com/
thx, egon!
mi-a adus aminte de egon. i-am citit blog-ul si chiar mi s-a facut dor de el. so, unde e si de ce nu ne mai viziteaza?
Cinemania
28 Jun 2009, 12:08
Egon e ok...m-am intalnit cu el la Futureshorts
la naiba...nu m-a dus capul sa il intreb cum de nu mai intra pe forum :D
europe_east
28 Jun 2009, 12:13
thx, egon!
mi-a adus aminte de egon. i-am citit blog-ul si chiar mi s-a facut dor de el. so, unde e si de ce nu ne mai viziteaza?
da, si eu i-am vazut blogul... pai blogurile mi se par versiunea self-centered la ce facem noi pe forum :D adica nu trebuie sa porti un dialog cu ceilalti, cat cu tine insuti, especially if u like yourself...
mi-a placut oricum.
thx, egon!
da, si eu i-am vazut blogul... pai blogurile mi se par versiunea self-centered la ce facem noi pe forum :D adica nu trebuie sa porti un dialog cu ceilalti, cat cu tine insuti, especially if u like yourself...
=))
Pitbull
30 Jun 2009, 09:50
EgoN a fost si pe-aici, mai ieri-alaltäieri, da' n-a postat...
Cinemania
30 Jun 2009, 21:41
da' EgOisM pe unde o fi ?
Pitbull
02 Jul 2009, 15:30
EgoN a fost si pe-aici, mai ieri-alaltäieri, da' n-a postat...
...Uite, si acum e logat si citeste!
EgoaNeee...! Te vrea lumea îndäräpt!!!
Pauline Kael
02 Jul 2009, 15:40
EgoN vrea sa vb cu Ambra Blu,dar Ambra e prea ocupat sa faca filme:D
illotempore2002
07 Jul 2009, 22:26
mi-e dor de nebunu' ala de Halebardu :(
illotempore2002
07 Jul 2009, 23:42
auziti, dar ALS pe unde este?
nu l-am mai vazut nici macar logat....e pe la vreun festival ceva?
Pitbull
08 Jul 2009, 00:03
Se-ntorc ei, toti (adicä... aproape), când li s-o täia de republica separatistä.
illotempore2002
08 Jul 2009, 00:16
a, s-au suparat, ingrup, sau cum?
si jactati am observat ca lipseste de ceva vreme, cred ca nu mai scrie pt ca a plecat ALS....am remarcat la Jactati o admiratie tot mai oarbacu fiecare zi care trecea, pt ALS....
silver_boy
08 Jul 2009, 01:34
mai stie cineva, ceva (cumva) de userii mai vechi, Raptor, Supastar, Nightwane, etc?
( am dat o tura si pe forumul concurent: e mai mort ca Michael !)
ahh si mai era tipu ala cu aliura balzaciana, "febletea" lui pitbull: ovidiu (cucuvea )bufnila, ( tipu ala care scria intr/un topic cat altii in 7) si care ( mi se pare mie, dupa voce, dupa porc) aduce putin cu mirodoni-mi-s-ar
Pitbull
08 Jul 2009, 07:15
Nu, în situatii de-astea, actioneazä principiul lui Panurge - numai în ultimii ani am väzut vreo sase, sapte cazuri.
Cinemania
08 Jul 2009, 08:17
mai stie cineva, ceva (cumva) de userii mai vechi, Raptor, Supastar, Nightwane, etc?
ahh si mai era tipu ala cu aliura balzaciana, "febletea" lui pitbull: ovidiu (cucuvea )bufnila, ( tipu ala care scria intr/un topic cat altii in 7) si care ( mi se pare mie, dupa voce, dupa porc) aduce putin cu mirodoni-mi-s-ar
Nighty cred ca e in tzara lui ROZ
jactati
08 Jul 2009, 08:42
si jactati am observat ca lipseste de ceva vreme, cred ca nu mai scrie pt ca a plecat ALS....am remarcat la Jactati o admiratie tot mai oarbacu fiecare zi care trecea, pt ALS....
draga illo,
ma bucura sa vad ca cineva a remarcat prezenta mea slaba din ultimele zile. nu-mi fac iluzii ca-ti pasa.banuiesc ca eram mai mult prilejul unei ironii. daca o doreai fina eu cred ca se mai poate lucra la rafinarea ei (vezi intreaga literatura franceza de secol XVIII care a facut din ironie o arta). totusi, ca sa nu va ingrijorati, iaca ce fac: ma ocup de filmul vietii mele. als s-ar putea sa aiba o cameo appearance (as himself or in disguise) in el. la fel si alti 2-3 useri/tze care au trecut de casting. ocupatia principala imi lasa mai putin timp pentru joaca virtuala. plus ca ce ma intereseaza pe mine (film clasic) nu prea va (mai) intereseaza pe voi. asa ca ...
alivoar cherie :-*
ps: oricum, multumiri sincere pentru ca m-ai indemnat, fara sa-ti dai seama, sa-l revizitez pe Godard - pe care-l neglijasem nepermis de mult. si, la despartire, da-mi voie sa-ti zic: Godard e un clasic. ingropati-l cu grabire. concentrati-va pe Michael Jackson.
illotempore2002
08 Jul 2009, 08:48
nu, nu a fost intentia mea sa fie o ironie fina dar multumesc de sugestii & feedback
am remarcat doar ca ati facut o mica magarie la un topic anume ;) si nu v-a facut deloc cinste. nu am sa divulg public ca v-as face de ras.
Iar afirmatia legata de Michael Jachkson e total deplasata (ca nu am fost niciodata fan al acelui psihopat). Dar e bine si sa spui lucruri deplasate, te face mai putin plictisitor.
la despartire, da-mi voie sa-ti zic: Godard e un clasic
So true :D
illotempore2002
08 Jul 2009, 09:43
Bogie, parca mai avusesem discutia asta odata :))
Iconoclasmul nu exclude clasicismul mai baieti, ce naiba e in capul vostru? Iconoclasmul a aparut cand, in secolul 8-9 in Bizant? hm? :-?
Chambord
08 Jul 2009, 09:44
illo, nu esti cam bitchy cu un om care ti-a dat (quote: "in tzipla") si banuiesc, gratis, un exemplar original din Histoires de Cinema ?! Stiu ca nu ma priveste, dar intreb. Poti sa nu raspunzi.
illotempore2002
08 Jul 2009, 09:48
dar tu nu esti cam pripit nestiind de ce procedez asa? hm? ma astept sa iti ridici problemele astea singur, fara sa iti indic eu!!!
Nu mi-a dat gratis, i-am platit pretul de pe Amazon, 700 mii parca, nu sunt genul profitor. El a fost dragut si a insistat sa nu-i platesc, oricum, ceea ce e lucru rar azi!
Chambord
08 Jul 2009, 09:50
da.am banuit k ma bag unde nu trebuie.scuzati.
illotempore2002
08 Jul 2009, 09:52
Pai te rog sa fii mai atent alta data, ma astept la mai mult de la tine, nu stiu de ce....
jactati
08 Jul 2009, 09:53
Chambord, in calitate de magar trebuie sa recunosc ca, de comun acord cu illo, istoriile godardiene au fost schimbate marfa contra bani (imi pare rau ca fac aceste precizari dar nu vreau sa para ingrata fata). cinste ei. de banii aia poate fi bitchy. faza cu michael jackson nu era cu adresa exacta dar, atmosfera fiind electrizata, mi se pare normal ca unii sa fie paratrazniti. cam atat. no regrets.
l.e. intre timp s-a explicat singura. eu am probleme cu netul asa ca sunt defazat.
illotempore2002
08 Jul 2009, 09:55
Nu asta era ideea, ca pot fi bitchy de banii aia, jeezus, de unde le scoateti? :-/
Chambord
08 Jul 2009, 09:57
Pai te rog sa fii mai atent alta data, ma astept la mai mult de la tine, nu stiu de ce....
Mi-am cerut scuze. Nu cred ca era nevoie de atentionari in plus. Poti sa fii atat de buna si sa nu mai astepti NIMIC de la mine. Asta ca sa nu fii dezamagita.
illotempore2002
08 Jul 2009, 09:59
Punctez si atentionez de cate ori am eu chef, exista o limita? daca te bagi unde nu-ti fierbe oala fara sa stii despre ce e vorba, suporti consecintele!
nah ca te-am mai atentionat o data :P
Pauline Kael
08 Jul 2009, 10:00
cu tot respectul dar mănânci căcat.
iar Michael traieste.
vedeti-va de treaba voastra.
Silver-boy se refera la cinef(unde postau vechii useri) nu la cinematgrf.
halebardul
08 Jul 2009, 10:04
Atunci imi cer scuze.
Dragomara
08 Jul 2009, 11:25
auziti, dar ALS pe unde este?
nu l-am mai vazut nici macar logat....e pe la vreun festival ceva?
oh, da, e la un festival al clonelor... fără inspiraţie în alegerea nick-ului. :))
ricutza
08 Jul 2009, 13:00
eu nu m-am suparat pe/cu nimeni (ceea ce presupun ca nu e o surpriza :P ). Scriu si aici si acolo pe subiectele interesante si care nu sunt comune (ca mi-e lene sa reiau acolo discutii incepute aici).
silver_boy
08 Jul 2009, 22:57
cu tot respectul dar mănânci căcat.
iar Michael traieste.
vedeti-va de treaba voastra.
asa e Pauline, mersi -; ( sagace come d'habitude )
illotempore2002
10 Jul 2009, 12:08
unde e Buticut?
:((
unde e Klein?
:((
Pe un forum mai istet. :D
illotempore2002
10 Jul 2009, 12:41
unde este silver boy?
:(( iubitul meu de acum 2 veri? :((
p.s. Silver, scuze, nu am apucat sa-ti raspund pe mess, dormeam
illotempore2002
01 Aug 2009, 01:40
Unde este Buticut?
A avut admiterea la facultate, a intrat?
Pitbull
01 Aug 2009, 09:22
A intrat.
E prin zonä.
Vorbim dess
Pe mess.
corinka
01 Aug 2009, 09:46
E prin zonä.
Adica a intrat in Bucuresti? Transmite-i felicitari si salutari!
Pitbull
01 Aug 2009, 10:18
Nu, la Timi.
"Prin zonä" = "pe-aici" (virtualmente, nu realmente).
illotempore2002
14 Aug 2009, 11:20
Unde e Cinemania?
Vreau sa vie cinemania :-w
Unde e Cinemania?
Vreau sa vie cinemania :-w
Cu Cinemania o sa beau niste beri curand. Dar tu nu vii daca sunt eu acolo... :(
illotempore2002
14 Aug 2009, 11:35
Vin. Cand?
illotempore2002
14 Aug 2009, 11:40
Ori in seara asta ori de luni incolo ca in wknd mi-s la mare.
Aaaaaaa, te-ai dat pe banateneste. :))
Unde la mare? Sa nu-mi spui ca iar...B-)
illotempore2002
14 Aug 2009, 12:37
Uite-l :
http://www.cinemania.ro/
Linkul poate fi accesat doar de pe tel mobil, voi azi aveti ceva cu mine, si tu si Chambord imi dati linkuri inutilizabile :))
ce sa inteleg de aici?
Le-am zis eu sa ne vb cu tine! =))
illotempore2002
14 Aug 2009, 13:24
Vad ca s-a intors Cinemania. salut, Cinemania!
Cinemania
14 Aug 2009, 13:25
Uite-l :
http://www.cinemania.ro/
nu ma pot hotari daca e reclama ascunsa sau nu :D
Cinemania
14 Aug 2009, 13:25
Vad ca s-a intors Cinemania. salut, Cinemania!
no hai salut
Cinemania
14 Aug 2009, 14:12
dreacu stie :D
Pitbull
14 Aug 2009, 14:21
Nu este reclama .Nu este cinemania .ro situl ala facut de Emanuel acum 2-ani ??? Prima schisma fata de cinemagia sau il confund ??#:-S
Nu, äla era www.cinemocofan.rip
illotempore2002
23 Aug 2009, 23:00
Cine e lestatika si de ce s-ar fi inteles de minune cu mine?
Pitbull
23 Aug 2009, 23:43
Lestatika a frecventat forumul nostru în 2006, apoi a fost ademenitä în prima republicä separatistä. Nu era o fatä era, dar nu avea experientä, era naivä si încrezätoare, s-a läsat amägitä si a crezut sincer în cinemocofan (a primit rubricä pe site - si, la vârsta ei, era firesc s-o epateze). Chestia asta m-a întristat, am cäutat s-o lämuresc, dar degeaba - era foarte mândrä. Am ajuns sä ne certäm. Dupä un timp, ne-am împäcat (Akasha, cäteaua ei, si Arella mea, au murit cam în acelasi timp, iar durerea împärtäsitä ne-a apropiat din nou). Si-a recunoscut greseala, si de-atunci suntem din nou ok; mai vorbim uneori pe mess. E studentä în anul II la Bucuresti - stiam si la ce, dar am uitat.
Nu existä nici un motiv de a se fi înteles de minune cu tine; la fel de posibil e si contrariul; nu e o bleagä.
silver_boy
24 Aug 2009, 01:55
fascinant cu cata naturalete a uitat Pitbull ca din "prima republica separatista" a facut si dumnealui parte. Ramane antologic celebrul meeting care a pregatit schisma, cu Gloria si Stefan proaspat instalati la bordul cinemagiei, stingheri, la o masa (mai retrasa) in timp ce Emanuel (pucistul) facea convertiri evanghe-cinefiliste avandul drept maestru de ceremonii pe Pitbull...en fine , ca idee
dintre vechii cinemagicieni mi-e dor sa mai stiu cate ceva despre ghitza-cartitza, nightwane, nae, bulumulu, airlight, cat_ballou.. ( si chiar daca "nu merita", caci ultima data m-a injurat cu spume )
ilustrul "domn" nume !!! - : )
Pitbull
24 Aug 2009, 07:18
Renasterea Nesimtirii Färä Egal, cu bonus de Ipocrizie, pe care am avut dezonoarea s-o cunosc la Tzeapa Creaturilor, mä îndeamnä sä-i rog pe Gloria si StefanDo sä precizeze CINE i-a chemat atunci în '80 (unde venisem de bunäcredintä, crezând cä era doar o pasnicä si onestä predare de stafetä), CINE a vorbit cel mai mult cu ei în acea searä (în timp ce vedeam surprins ce manipuläri punea la cale räposatu' - atâta despre "maestrul de ceremonii" din delirul mitoman al silver_boului), CINE din acel moment a fost aläturi de ei clipä de clipä, în timp ce altii încercau sä omoare CineMagia, si mai si împroscau cu mesaje jignitoare si alte mäscäri. (Mä refer, desigur, la perioada octombrie 2006 - ianuarie 2007, când spre rusinea mea am frecventat si räposata Gägäuzie, pânä m-am lämurit unde nimerisem si am tuns-o.)
illotempore2002
24 Aug 2009, 10:47
Atunci de ce zice Mistah ca m-as intelege bine cu personaja aceea, sa inteleg ca era o modalitate subtila de a ma jigni? E ca si cum i-as zice io lui ca s-ar intelege bine cu ooo333 sau cum ii e numele???
Astept esplicatii.
StefanDo
24 Aug 2009, 11:24
e posibil sa fi intuit bine, dar nu cred ca are rost sa-ti bati capul ;)
illotempore2002
24 Aug 2009, 12:17
Mitocan. Ce sa-i ceri....
Pitbull
24 Aug 2009, 12:40
Adevärul iese întotdeauna la ivealä.
Incep sä recunosc iar formele lumii din jur... :)
Apropo, dacä esti curioasä si cine-i acel Bub de care întreabä toväräselu' Mitocah N., o parte din räspuns e aici...
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1336843
...iar restul, putin mai încolo, în acelasi topic (cam dupä o paginä).
(Apropo, presimt cä se apropie o nouä mosträ de bädäränie buimac-semidoctä si färä nici un haz, din care s-ar putea sä nu lipseascä termenii "dumneata", "ludic" si "deconstructivist" folositi complet aiurea.)
silver_boy
24 Aug 2009, 13:11
apitbullesei , duplicitatea ta de maidanez batran, delator si histrionic, e notorie...la meetingul care a precedat prima schisma, ai stat ca o cutra electrocutata la masa cu Emanuel fara sa-i bagi in seama pe Stefan si Gloria...manglitorule
Pitbull
24 Aug 2009, 13:17
Ce-am spus? :))
...Scuze, azi semidoctismul näuc nu e cu "ludic" si "deconstructivist", ci cu "histrionic" - cä sunä bine!
Mä rog, cä japita de mai sus e complet lipsitä de onoare, haleste cäcat cu lopata si se bagä-n seamä taman când toatä lumea räsufla usuratä sperând c-a dat coltu-n vreun sant, era lucru stiut - dar acum avem surpriza sä constatäm cä-i atât de dobitoacä, încât minte pe nas despre un eveniment cu zeci de martori.
Asta e... Uneori, chiar nu mai întelegem de ce interzisese Ceausescu avorturile.
StefanDo
24 Aug 2009, 13:56
nu va mai paruiti, ca nu aveti de ce
intamplator imi aduc f. bine aminte cum stateam la masa atunci, iar mihnea statea în dreapta mea si in fata gloriei
de fapt exact vizavi de cuplul gandalf-nightwane, care stateau in stanga gloriei
confuzia voastra se naste din faptul ca la un moment dat a trebuit sa iesim, iar atunci s-au spart grupurile si chiar nu mai stiu cum s-a stat, ca m-am mutat de mai multe ori
Pitbull
24 Aug 2009, 14:34
Corect. Mesele erau puse în formä de "U". StefanDo si cu mine stäteam pe latura orizontalä, partea dinspre interior. Gloria, Gandaalf si Nightwane stäteau în fata noasträ. Cu acel prilej, pulifriciului de Nightwane i s-a pus pata pe chestia cu "subgenul", fiindcä Gloria mentionase horrorul ca subgen al genului mai cuprinzätor fantastic/SF. Cam concomitent, Gandaalf s-a dat la I.M.M., care l-a luat la misto pe chestia nasului säu trompoidal si posibilelor conotatii falice. Putin mai târziu, pe latura dinspre usä a U-ului, I.M.M. încerca sä pareze avansurile pe care i le fäceau Boul_de_argint si Cärutasul, insistând cä ea "nu e d-alea".
Dupä care, ne-au dat afarä, cä salonul era rezervat de un grup de tovaräsi.
In grädinä, s-a stat asa:
Räposatu' s-a grupir în coltul din fund-dreapta, cu unii în jur, si le tot perora pe soptite, intercalat cu mici explozii hihihi!!!sterice.
Eu stäteam pe diagonalä fatä de grupul subversiv; în stânga mea era I.M.M., apoi Floydman cu alti doi prieteni comuni de pe forumul Vama Veche, unde eram administrator (veniserä printr-o coincidentä, iar eu i-am cooptat la masa/mesele noastre). In dreapta mea stätea Gloria, si din când în când îi mai spuneam câte ceva despre personajele prezente, si despre administrarea pe phpBB (în care ea abia se initia). Cu acel prilej, am stabilit ca foarte curând sä vin la sediu si sä-i împärtäsesc câte ceva din cunostintele mele de administrator (dobândite pe forumul V.V.).
Dupä un timp, când deja se värsa toatä chestia, I.M.M. a zis cä pleacä. Am plecat si eu cu ea, cä era-n scurtul si fulgurantul interval când a avut masinä - vezi savuroasele comptes rendus din Vreau sä stiu > Vreau sä fiu actritä, si pe lângä cä pân-la Lujerului aveam acelasi drum, mä mai si amuza/stimula stilul ei dupäminepotopitor de a conduce prin Bucuresti.
Am auzit ulterior cä, dupä plecarea noasträ, Gloria si Stefan au mai stat putin, apoi au plecat si ei, la care räposatu' a dat drumul din plin racolärilor (faza pe care Boul_de_Argint o asimileazä cu "ceremoniile").
And this is all I had to say about thaaat...
...Or maybe not (cä dacä mai trânteste O SINGURA MINCIUNA despre mine, vede el pe dracu' si pe mama lui).
StefanDo
24 Aug 2009, 15:05
mai bine o lasam asa, probabil silver a ajuns mai tarziu
oricum, nu merita sa transformati conversatia voastra intr-una judex-illo
corinka
28 Aug 2009, 14:04
Mi-e dor de Redmen.
buticut
28 Aug 2009, 20:11
I'm back :D! Nu ca s-ar fi simtit lipsa mea...but
illotempore2002
28 Aug 2009, 23:13
Welcome Buticut!
Ti-am simtit lipsa, am intrebat de tine acu ceva vreme, mi-a raspuns Pitbull in locul tau :)
illotempore2002
30 Aug 2009, 18:23
Ma amuza teribil user-ul Adyshor care are 11 ani, e nascut in 1998 (!!!!!) si care imi tot vizualizeaza profilul :)) Sper ca nu e iubitul meu mort reincarnat :-?
@Mistah, da, la tine ma refeream "la faza cu" (ce limbaj!) mitocan...
aDyShor
02 Sep 2009, 15:20
Macar atat sa fac si eu...:))
98' a fost o greseala de profil, din repezeala am incurcat 9 cu 8
Am vizitat mai multe profile, fiind prima oara cand am intrat, eram curios ce si cum se intampla p`aici.
Nu...:P
Da, confirm, m-a vizitat si pe mine dar apare M20.
aDyShor
02 Sep 2009, 15:58
Pentru ca am corectat greseala de la profil...
PS: Care este faza cu vizitatul ?! nu e voie ?
Bineinteles ca e voie, dar ea se minuna ca e vorba de un copil de 11 ani. :)
Dragomara
02 Sep 2009, 16:12
Pentru ca am corectat greseala de la profil...
PS: Care este faza cu vizitatul ?! nu e voie ?
ei, şi tu, acum!! :D tipii sunt atât de ocupaţi şi la job şi acasă încât nu prididesc cu actualizarea bazei de date personale, "cin'mi-a vizitat profilul". no, ia aminte că există pe undeva o opţiune pe tema asta, opţiune care poate fi dezactivată, iar tu poţi citi fără să fi văzut ceea ce ei au ales ei (benevol) să facă public :P
Mi-e dor de Redmen.
Ce dragut din partea ta.
corinka
11 Sep 2009, 00:24
@Redmen
Ce bine ca ai revenit, crezusem ca te-ai suparat datorita scindarii si ca te-ai retras.
Cinemania
11 Sep 2009, 08:18
Mi-e dor de Redmen.
Ce dragut din partea ta.
chiar, pe unde te-ai preumblat ? :D
Nimic iesit din comun.Am ars lemne,am mancat gratare,am baut bere si m`am relaxat.Si am citit.
illotempore2002
17 Sep 2009, 10:06
UNDE ESTE CHAMBORD?
Unde este apoi pantera roz?
Cum se zice pe front " Pleaca si vin "
Cam asa si aici :)
Pitbull
17 Sep 2009, 20:17
UNDE ESTE CHAMBORD?
Unde este apoi pantera roz?
Pe Valea Loarei.
Pe celuloid.
illotempore2002
02 Oct 2009, 22:21
Unde este IALDiamond?
Mi-a parut rau ca m-am purtat urat cu el, mai demult :(
De ce nu mai modereaza la sectiunea Imperiul Simturilor?
Dragomara
02 Nov 2009, 20:42
Da'lui tata-mare Daniel ce i-aţi făcut, că nu-l văzui de vreo juma de an?!:-?
Io pe cin'mai trag de barbă?! :((
Chambord
09 Nov 2009, 16:08
unde sunt illo / Sihaya / Klein ? :(
de ce corinka / miercuri / bremen nu scriu mai des (one time a day would be fair enough) ? :(
ce-or mai face Pauline, ALS ? :(
Am mai spus-o: Illo n-are chef de forum in perioada asta si s-a sucarit ca i-au fost sterse replicile pe care i le-a dat lui ALS si pentru care isi asuma raspunderea.
Pitbull
09 Nov 2009, 17:19
Sihaya / Klein ? :(
de ce corinka / miercuri / bremen nu scriu mai des (one time a day would be fair enough) ? :(
- Viatä offline, nu ca noi...
- Or fi ocu (motiv de a fi supi); las-cä revin ei.
- De mortuis, nihil... si atât.
Senzational!!! Voi faceti misto? =))
miercuri
09 Nov 2009, 19:45
au inceput scolile, nu ca m-as omori invatand, dar tot mi s-a dat peste cap programul de huzurit acasa. :P si am destul de citit, ma uit mult mai rar la filme... :(
corinka
09 Nov 2009, 22:22
unde sunt illo / Sihaya / Klein ? :(
Ce dragut, Chambord, ca imi simti lipsa. Dar nici tu nu esti prea activ.
Pe de o parte, desi pe multi i-a lasat fara serviciu, mie criza asta [si nu numai ea] mi-a cam triplat volumul de activitate si a afectat invers proportional datul pe net.
Intru - de obicei seara - pe forum, cam cum intru si pe mail sau mess, adica dau rapid o tura citind printre randuri, foarte selectiv. E ca un fel de ritual.
Pe de alta parte, incep sa fac progrese la capitolul autocenzura, am hotarat sa vorbesc/sa scriu mai putin si sa ascult/sa citesc mai mult.
Incerc sa profit de putinul timp care imi ramane ca sa citesc carti, sa vad filme, sa fac planuri... 8->
Ah, si cenzurez nutritionisti! Sunt pe faza... =;
Dragomara
10 Nov 2009, 05:12
Nu cred că cineva a plecat cu adevărat de-aici. Sunt dăţi în care sunt 5-6 useri înregistraţi, care au intrat pe invizibil, şi apoi mai sunt şi userii care nu se loghează, eu însămi procedez uneori astel.
Io recomand un timp pentru înţelegere, un timp pentru acceptare, unul pentru schimbare, şi ceva mai mulţi pentru iubire.
Chambord
10 Nov 2009, 10:56
Ma bucur sa aud ca sunteti bine cu totii si ca n-ati uitat locul asta :)
corinka
10 Nov 2009, 11:42
Tot vroiam sa intreb:
Cine sunt Antonela, Fygo si Anonymous? :-/
Pitbull
10 Nov 2009, 11:45
De unde, de pe lista userilor?
Chambord
01 Dec 2009, 20:36
ma bucur ca te-ai intors illo :-*
Pitbull
01 Dec 2009, 21:03
Idem la fel de asemenea si eu. >:D<
Dominic
02 Dec 2009, 00:23
Unde esti Bubu?:))
illotempore2002
02 Dec 2009, 12:20
@ Chambord & Pitbull
:x
marius_em
02 Dec 2009, 12:43
Eu am fost primul care a intampinat-o, pe private. Am asteptat zile la rand sa vad daca mai vine cu un mesaj ceva, si cand radarul meu a detectat-o, pac... atunci am abordat-o si i-am urat bun venit. Am avut un sentiment aparte de implinire, acel sentiment al recompensei dupa o perioada lunga de munca.
Stiu, sunt jenibil. Dar nu-mi pasa.
illotempore2002
02 Dec 2009, 12:45
Marius, iti raspunsesem si eu la pm dar tu....oh, tu.....
marius_em
02 Dec 2009, 12:46
imi savuram victoria in liniste. nu am vrut sa stric momentul.
Cinemania
15 Dec 2009, 10:42
pe unde o fi Deleted ?
Chambord
15 Dec 2009, 11:23
bai dar de pauline care mai stiti ? nu va faceti k nu va e dor de ea k nu tzine
Pitbull
15 Dec 2009, 11:28
Deleted e la ea-n birou, si sper sä revinä curând.
Chambord, ai dreptate - nu tine: nu mä fac cä nu mi-e dor de nebunä; chiar nu mi-e.
Rapture
15 Dec 2009, 11:31
Da' ce istoric are Pauline, asta? ;;)
Pitbull
15 Dec 2009, 11:33
Sordid.
Cinemania
15 Dec 2009, 11:38
va rog nu incepeti cu tot felul de stampilari in lipsa ei...ce-a fost, a fost
Rapture, cauta pe forum dupa mesajele ei, citeste si trage concluziile singura
:1.nevasta geloasa a unui operator de film incepe sa zbiere la membrii echipei de filmare revoltata de imoralitatea si instabilitatea din lumea cinematografului .
Been there, done that. :D
corinka
15 Dec 2009, 11:54
"Bibliografie" pentru edificare:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95632&highlight=Pauline+Kael
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95610&highlight=Pauline+Kael
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95608&highlight=Pauline+Kael
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95600&highlight=Pauline+Kael
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95390&highlight=Pauline+Kael
Pauline era ca un uragan, era linistita, dupa aceea se dezlantuia dintr-odata, pentru ca in final sa redevina prietenoasa. Multi de aici am ajuns "in gura ei", important era sa nu pui la inima si sa o intelegi.
Deschidea multe topicuri si facea "audienta" maxima. Chiar mi s-a facut si mie dor de ea. Dar dor sa o vad aici, nu pe alte forumuri, aici avea cel mai mult farmec. A reusit sa il readuca si pe Alex Leo Serban inapoi pe forum, pacat ca nu pentru mult timp...
Lobby nu mai pot face pentru ea, dar sunt in continuare impotriva bannarilor definitive si pro reabilitari.:D
Rapture
15 Dec 2009, 12:07
Multumesc pentru istoric :)) . She seems to be fun !
hellsteed
15 Dec 2009, 12:57
citisem undeva ca Gorzo folosea pseudonimul de Pauline Kael sau.. probabil ma insel si era doar un admirator al ei.. dar totusi sa fi fost posibil ?
Cinemania
15 Dec 2009, 19:15
sorry..le-am sters eu...nu erau off-topicuri ? :D
halebardul
15 Dec 2009, 20:00
citisem undeva ca Gorzo folosea pseudonimul de Pauline Kael sau.. probabil ma insel si era doar un admirator al ei.. dar totusi sa fi fost posibil ?
gorzo era admiratorul acestei Pauline Kael http://en.wikipedia.org/wiki/Pauline_Kael
fara nicio legatura cu pauline kael forumista, care si-a luat acest nick tot dupa ea, dar din alte motive - in niciun caz admiratie.
halebardu' is back, tocmai vruiam sa intreb de el :)
Judex nu vorbeam noi aici acum citeva ore despre botosei ,poante ,tocuri cui ,gelozie???Unde au disparut astea ?? Nu ca ar conta dar totusi . :-/
Mda, vorbeam...
Foarte offtopic. Sa te pisi pe Bergman nu-i offtopic, dar aia care se pisa pe aia care se pisa pe Ingmar si discuta la cafenea devin offtopic...
Mi-e dor ingrozitor de ea..............................
http://www.youtube.com/watch?v=uuFU1dojwFU
And again:
http://www.youtube.com/watch?v=aChUwN5LBao&feature=related
buticut
20 Dec 2009, 04:14
gorzo era admiratorul acestei Pauline Kael http://en.wikipedia.org/wiki/Pauline_Kael
fara nicio legatura cu pauline kael forumista, care si-a luat acest nick tot dupa ea, dar din alte motive - in niciun caz admiratie.
Parca Pauline (forum) isi luase acest nickname datorita faptului ca desi adevarata Pauline Kael a fost respectata printre critici, a avut si cele mai controversate review-uri. Si Pauline (forum) chiar nu a dus lipsa de asa ceva. Pe mine adevarata Kael m-a pierdut definitiv datorita lipsei de iubire pt Kubrick,considerand Spartacus cel mai bun film al sau :|. Pauline (forum) merita credit pentru topicurile interesante pe care le-a deschis,dar lipsa ei de consecventa in atitudine si exprimari a facut ca intr-un final sa fie un mai mare rau decat bine pt forum. De fapt daca stau sa gandesc, in ultimele ei saptamani pe Cinemagia, userii aproape ca nu s-au "clintit" de la Cafenea. In plus,nevoia ei disperata de a se agata mereu de review-uri ale lui ALS care erau pe felie cu ea si in contradictoriu cu ale lui Pitbull mi s-a parut chiar enervanta (vezi One Flew Over the Cuckoo's Nest). Overall, ar fi o fata faina daca nu ar cadea atat de des si de spontan in extreme. De regula imi place imprevizibilul - da' COME ON!!!
In fine, case closed. A fost, a plecat.
Mie mi-e cam dor de toata lumea (Corinka,Chambord,Cinemania,Pit etc etc etc), de abia am mai avut timp sa dau p-aci, nici la filme nu m-am prea uitat.
Dragomara
20 Dec 2009, 09:29
ar fi o fata faina daca nu ar cadea atat de des si de spontan in extreme. De regula imi place imprevizibilul - da' COME ON!!!
In fine, case closed. A fost, a plecat.
@buticut - scuză-mi sinceritatea şi faptul că intervin, dar habar n-ai despre ce vorbeşti, şi acum mă refer la Pauline Kael de pe CineMagia. oricum, e de apreciat trendul, cel pe care cineva are constant gijă să-l alimenteze, cel în care şi tu te înscrii, evident mă refer la trendul oficial.;)
când nu înţelegi un om, eşti incapabil să-l accepţi şi apreciezi aşa cum este, vina e numai a ta. eu cred că voi greşiţi major atunci când respingeţi pe cineva care nu se înscrie tiparelor voastre (PERSONALE), tipare comportamentale, intelectuale, etc.
problema nu e la ea, ci la voi. oamenii inteligenţi şi bine-intenţionaţi întotdeauna reuşesc să înţeleagă, accepte şi să încerce să schimbe (în bine) mediul în care trăiesc.
Pauline Kael - cea pe care nu am plăcut-o pentru că nu a vrut să mă asculte propunându-şi să trăiască pe propria-i pielicică "admiraţia" Pitbulliană - este, şi după cum merg lucrurile aci - va continua să rămână cel mai IN user CineMagia. păcat că numai eu văd asta.
ea nu a plecat de bună voie, tot la fel cum nici eu şi atâţia alţii abuziv banaţi nu-a plecat.
când interesele personale ale moderatorilor sunt puse ÎNTOTDEAUNA înaintea intereselor CineMagia nu mai e nimic de spus sau de făcut. mă rog, mai poţi scrie şi rescrie, prin alte părţi - ca mine - în speranţa că se va trezi cineva, acolo sus.
mi-e dor de ALS. sper să-i fie bine acolo unde e, şi mai sper să nu fi contribuit şi eu cu ceva la acest dor de ducă.
PS: în ultima vreme simt tot mai acut că eu sunt printre singurii care iubesc cu adevărat CineMagia, pentru că în ciuda abuzurilor constante la care care sunt supusă de 2 ani, încă sunt aici. dacă eu aş fi fost moderator, sau angajat CineMagia (:D) n-aş fi lăsat pe nimeni să plece, aş fi făcut tot posibilul să-mi sporesc "familia", asta şi pentru că într-o lume normală şi morală pasiunile ne aduc împreună, nu ne dezbină, şi nimic nu e mai plăcut decât viaţa în diversitate, mă rog, asta când ştii şi mai ales VREI să vezi binele, frumosul, unicul din fiecare.
Chambord
21 Dec 2009, 15:45
Mie mi-e cam dor de toata lumea (Corinka,Chambord,Cinemania,Pit etc etc etc), de abia am mai avut timp sa dau p-aci, nici la filme nu m-am prea uitat.
u'r a cutie and we miss u too :)
Pitbull
11 Feb 2010, 09:39
Pe unde-o mai fi devil_doll...? :-?
illotempore2002
22 Mar 2010, 15:35
Mai, dar unde e Deleted?
Cinemania
22 Mar 2010, 15:52
Sau Im.Kino
Chambord
25 Mar 2010, 18:14
si mie mi-e dor de ea
Cinemania
25 Mar 2010, 18:36
Ti-a cazut cu tronc vreun Luceafar ? :D
Pitbull
26 Mar 2010, 12:28
Mai, dar unde e Deleted?
Nu cred cä o vom mai vedea vreodatä printre noi. Mai mult nu pot spune, deocamdatä. Discretia.
Care l`ati suparat pe Windom de nu mai intra pe forum?
omudindulap
12 Aug 2010, 13:26
Aia de i-au dat interdictie...:(
Daca din cauza mea s-a retras si Windom, chiar nu mai inteleg lumea asta. Stiu ca specimene suportabile ca Chamb, vave cu v mic si gasca pe care si-a facut-o etc etc etc au impresia ca dand cu tifla unui forum se simt mai importanti si mai priceputi intr-ale cinematografiei, dar Windom chiar cunoaste muzica (cel putin) si mi-e dor de el sincer.
copila_satanista
03 Nov 2010, 13:18
azi mi-am adus aminte de illo (ca tot a creat threadul asta), parca mi-ar fi placut sa mai shada p-aci
chuckyfan
03 Nov 2010, 13:23
Cinemania.................nu l-am vazut de mult pe forum, unde-i?
azi mi-am adus aminte de illo (ca tot a creat threadul asta), parca mi-ar fi placut sa mai shada p-aci
Chiar asa ... careva sa o anunte pe illo sa mai treaca si pe la noi.
Chambord
04 Nov 2010, 14:00
illo :x
bremen1980
17 Nov 2010, 11:21
Pe unde este vave ??
Stiu ca era mare fana a formulei 1.
bremen1980
26 Nov 2010, 18:08
Unde-i tovarsu' IPU ??
chuckyfan
26 Nov 2010, 18:09
bremen din cate-mi amintesc printr-un topic IPU a spus ca pleaca de pe forum, nu mai retin exact motivul:-?
bremen1980
26 Nov 2010, 18:13
Lasa ca mai pleaca omu' se mai racoreste si apoi daca-l mai lasa nevasta mai si scrie.
dragonfly_drk
26 Nov 2010, 22:43
motivul? offf... si ce razboi a fost atunci... :(
cred ca si de il lasa nevasta nu se mai intoarce. :(
Chambord
01 Mar 2012, 14:45
Pe unde or mai umbla Mistah_J, Neuptolem, Pauline Kael, illo, Cinemania, halebardul ? :-/ Mi-am adus aminte de ei cand l-am vazut pe E.Floares aparand ... dupa secole.
buticut
01 Mar 2012, 14:49
Illo e pe FB, Neupto e banned, probabil inca lucreaza la scenariu, Pauline Kael probabil continua sa-si scuipe veninul prin alte parti, hale probabil ca inca se ocupa de forumul lui, daca inca mai e alive, Mistah_J e inchis in Arkham Asylum si Cinemania...who knows :(?
charles
01 Mar 2012, 16:53
Pitbull nu mai presteaza? :)
Pe unde este vave ??
Stiu ca era mare fana a formulei 1.
De abia acum am văzut asta. :)) :">
Da, fană a Formulei 1 am rămas... deși s-ar putea din motive obiectvie să pierd prima cursă din acest sezon. :D
dragonfly_drk
01 Mar 2012, 23:58
Pitbull nu mai presteaza? :)
nope... şi nici nu cred că o să se întoarcă vreodată. dar dacă îl cauţi, îl găseşti uşor pe la articole că pe site încă prestează.
doar la forum a renunţat definitiv.:)
Neupto e banned, probabil inca lucreaza la scenariu...
Hahah ... buna poanta.
Cinemania
25 Apr 2012, 23:34
Pe unde or mai umbla Mistah_J, Neuptolem, Pauline Kael, illo, Cinemania, halebardul ? :-/ Mi-am adus aminte de ei cand l-am vazut pe E.Floares aparand ... dupa secole.
pe undeva prin vazduh...pe FB, in special :D
buticut
26 Apr 2012, 13:31
:O :O You're alive!
Federico
20 Aug 2012, 20:14
Bai, mai era un baiat care circula pe-aici intr-o vreme, Liviu-. Ce s-a-ntamplat cu el? E-n vacanta, concediu, munca intensiva, miserupism cinmagician acut si cronic, deportare intr-o tara fara conexiune la internet etc etc? Hm?
Neinspirat
29 Jul 2015, 02:35
Holy crap. Talk about a dead thread. Ultima postare in 2012.
Eu o cautam pe Demona (http://www.cinemagia.ro/club/profil/Demona/) . Stiu ca sunt foarte slabe sanse sa stie cineva ceva, dar ca un prieten foarte vechi al ei care nu a gasit-o nicaieri altundeva as aprecia orice info.
victor584694
13 Nov 2018, 08:37
Illo e pe FB
Illo este pe Instagram
https://www.instagram.com/illotempore2002/
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.