View Full Version : Cine sunt cei mai antipatici useri de pe Cinemagia?
illotempore2002
02 Jun 2009, 17:08
votati cel mai antipatic user, cel care va calca pe bataturi, constant.
:D
Chambord
02 Jun 2009, 17:19
De ce nu ma pui ba si pe mine ? Adica ti-am dat la gioale degeaba :-/
Ma calificam lejer:
- dat lui illo la bataturi: bifat
- constant: este
illotempore2002
02 Jun 2009, 17:22
m-am gandit si la tine, stai linistit doar ca am incercat sa fiu obiectiva si mi-am dat seama ca inafara de mine, nu cred sa te mai considere cineva antipatic.....nu te-am vazut agresand (si) pe altcineva, sau numeste-ma egocentrica, nu stiu.....ar fi fost nejust sa te trec intr-un asemenea poll dat fiind ca eu consider ca doar mie mi-ai dat pe spinare...dar tu oricum stii ca te antipatizez cu patos, uite, in topul meu de antipatici, esti pre pimul loc :-*
@forum
votati, votul e secret
Dragomara
02 Jun 2009, 17:26
aş fi vrut să votez astfel
ştefan
pitbull
ilo
suspect
hale
...
PK
als
antipatic=incorect, imoral, răutăcios, insensibil
Dragomara
02 Jun 2009, 17:27
PS: din câte conturi l-a votat Pitbull pe Ambra? :-O
Pitbull
02 Jun 2009, 17:32
lllo, ai uitat-o pe Scumpomara!
Mie mi-e foarte simpaticä, dar stim cu totii cä multi porci de câini nerusinati o antipatizeazä.
(Zbärci, Scumpo: abia acum voi vota - si nu cu Ambrablurica, ci cu alter-ego-ul lui, Mistah J.)
illotempore2002
02 Jun 2009, 17:34
nu, nu am uitat-o pe dragomara.
Chambord
02 Jun 2009, 17:34
in topul meu de antipatici, esti pre pimul loc :-*
in al meu tu esti pe la coada. asta nu scuza faptul ca ai omis-o pe dragomara care se poate lauda cu performanta de a fi obtinut un scor de vreo 20 la 0 la intrebarea: a se banna ? Y/N.
fara ea, pollul tau e ca filmul fara imagine.
illotempore2002
02 Jun 2009, 17:35
nu am uitat-o mah......pricepeti odata....
Pitbull
02 Jun 2009, 17:37
Atunci, ce-ai fäcut cu ea, ai deghizat-o în Ambrablurica?
illotempore2002
02 Jun 2009, 17:40
nu mah
chiar nu intelegi?
Pitbull
02 Jun 2009, 17:46
Stai, sä mä gândesc...
Ea e SPIRITUL...? Este ATOTCUPRINZAREATA...???
Chambord
02 Jun 2009, 17:47
Dragomara este Esenta.Ratiunea.Scopul.Mijlocul.Poezia ... bai prostilor Dragomara este insusi FILMUL baiiiii. Gettin close, illo ?
illotempore2002
02 Jun 2009, 17:47
hai lasa, ca nu conteaza.....
votati acolo...
Pitbull
02 Jun 2009, 17:48
Am votat. Mistah J.
(Ceilalti sunt niste scumpi)
Chambord
02 Jun 2009, 17:55
acu fa si unu cu cei mai simpatici useri
illotempore2002
02 Jun 2009, 17:56
Dragomara este Esenta.Ratiunea.Scopul.Mijlocul.Poezia ... bai prostilor Dragomara este insusi FILMUL baiiiii. Gettin close, illo ?
acuma am vazut postarea ta......nu, esti departe si ironia ta e de data asta cam ieftina....tu poti mai mult de atat, slava domnului.....
illotempore2002
02 Jun 2009, 17:58
acu fa si unu cu cei mai simpatici useri
neeeeeh....nu-mi plac simpaticii
imi plac antipaticii, ordinarii, agresivii, asa ca tine.....:-*
simpaticii si simpaticele nu-s pe gustul meu iar daca fac un poll e ca se leaga de un subiect interesant pt mine.
fa tu unul cu simpatici si simpatice.
Chambord
02 Jun 2009, 17:59
no. that was my very best. gata.
n-am fost totusi "ordinar". nu stii sa musti.
illotempore2002
02 Jun 2009, 18:02
gata? :(
gata ce?
halebardul
02 Jun 2009, 18:39
eu sunt cel mai antipatic, nici eu nu ma suport.
buna, Dragomara, ce-i cu tine pe-aici?
Nu va spun cu cine am votat. Dar dupa ce se alege cel mai cel, cea mai cea, ce facem cu el/ea? Lapidare?
illotempore2002
02 Jun 2009, 18:41
eu am propus acolo, la rubrica de propuneri aberante (propuneri pt moderatori and forum): ii alegem pe cei mai antipatici sii ii lasam sa ne modereze cateva zile (bine, probabil ca asta nu o s-o vad in vezi)
daca nu, propuneti voi ce facem cu cel mai antipatic personaj. il sodomizam cu o coada de matura? :D il punem sa stea intr-un picior sa strige cucuriguuuu?
p.s. da, si tu esti antipatic, ai fi mers in poll-ul asta, te-am uitat....
illotempore2002
02 Jun 2009, 18:45
nici un vot pt ALS? nici pt Neuptolem?
how come? :-/
halebardul
02 Jun 2009, 18:46
pai mai deschide un poll, cum am facut la concursul de Miss.
sunt si eu curios.
o sa ma votez primul.
Dragomara
02 Jun 2009, 18:48
buna, Dragomara, ce-i cu tine pe-aici?
mănânc în faţa PCul. şi totodată citesc Jurnalul Naţional şi forumul CineMagia. e voie?! aaa...15 euro pe lună e Netul meu. ClickNet 6Mbps. mai vrei să mai ştii şi altceva?!
PS: am votat-o pe Ilo. vreau să ştiu cine l-a votat pe Ambra, mă omor după statistici.
Dragomara
02 Jun 2009, 18:59
nici un vot pt ALS? nici pt Neuptolem?
how come? :-/
Neupto - e unul dintre cei mai inofensiv useri, pliticos de inofensiv. dar mă rog, probabil că e la modă să spunem despre cei de care ne-am bătut joc, şi nu numai în privat, despre cei care ştim că ne plac necondiţionat, să spunem deci că sunt antipatici. :">
cât despre ALS nu pot spune decât ori că minunile există şi că oamenii devin cu vârsta mai înţelepţi, mai toleranţi, mă rog, mai buni, ori că e un actor foarte bun şi acum nu face decât să exerseze rolul de băiat cuminte, rol pentru care merită un premiu. oricum, ceva sigur s-a schimbat la el. nu ştiu despre voi, însă mie numai cel de-acum îmi place :">
halebardul
02 Jun 2009, 19:12
Neupto e un simpatic. Vorbaret dar Candid.
ALS nici n-avea ce cauta pe lista. Sunt altii, omisi nu stiu din ce cauza.
Din graba febrila de a face repede repede pollul?
Nu vad rostul acestui poll; 1.fara finalitate, 2. nominalizari facute fara nicio regula - nu e nici 100% (auto)ironic, nu are nici nominalizari unanim acceptate; :-?
Dragomara
03 Jun 2009, 05:18
Nu vad rostul acestui poll; 1.fara finalitate, 2. nominalizari facute fara nicio regula - nu e nici 100% (auto)ironic, nu are nici nominalizari unanim acceptate; :-?
autoironie şi nominalizări unanim accepate?! :-O scuze, draga mea tu chiar vb SF aici! :P
halebardul
03 Jun 2009, 06:58
Dragomara, ti-ai mancat micul dejun? Te-ai sters la bot? Ti-ai facut cruce?
Acum taci dracului!
(ai o atitudine care cere numai pumni, in caz ca te miri de ce-i incasezi)
eu as fi votat cu Nae, dar nu e in lista si nici nu se mai invarte pe acilea.
illotempore2002
03 Jun 2009, 09:11
finalitatea este amuzamentul....nu suntem la serviciu (noi, userii) ca sa zici ca avem un proiect de finalizat, deadline si target de atins .... cat despre regulile nominalizarilor, asa e, nu sunt reguli ca la carte, le-am ales dupa bunul meu plac, nu am de gand sa adun date si sa le procesez apoi cu SPSS .... nu e un poll profesionist, de statistici...
totusi un criteriu am avuit cand i-am ales pe sus-numitii: au si simpatizanti si antipatizanti, unii din ei nu au simpatizanti deloc, sunt total antipatici, au tulburari de personalitate macar in stadiu incipient, sunt uneori foarte nesimtiti si uneori foarte simpatici.
illotempore2002
03 Jun 2009, 09:21
Neupto e un simpatic. Vorbaret dar Candid.
ALS nici n-avea ce cauta pe lista. Sunt altii, omisi nu stiu din ce cauza.
Din graba febrila de a face repede repede pollul?
deci eu nu inteleg intrebarile astea. e poll-ul meu, il fac cum vreau eu, cine vrea sa voteze voteaza, cine nu, se abtine. dracu, daca vreti alt poll, faceti-l. deocamdata astea sunt optiunile, asta avem cu asta defilam. NU vreau sa fac un poll cum se invata la facultatea de sociologie, ce nu e clar?
X(
corectilor ce sunteti si tocilarilor!
:-B
halebardul
03 Jun 2009, 09:37
Nu te enerva.
titlul topicului este "Cine sunt cei mai antipatici useri de pe Cinemagia?"
titlul pollului este "Care sunt cei mai antipatici forumisti?"
Nu exista nicaieri relativizarea asta la care recurgi prin "e poll-ul meu, il fac cum vreau eu, cine vrea sa voteze voteaza, cine nu, se abtine."
Pare ceva facut ca la carte, obiectiv.
Asa ca ori il numesti altfel "Miss/Mister Antipatie - by illo" sau cum vrei tu sa-i zici, dar sa se inteleaga ca e versiune "de autor", ori faci un poll obiectiv.
corinka
03 Jun 2009, 09:38
e poll-ul meu, il fac cum vreau eu, cine vrea sa voteze voteaza, cine nu, se abtine. dracu, daca vreti alt poll, faceti-l.
Pai atunci adauga in titlu dintre cei nominalizati de illotempore2002. :)
illotempore2002
03 Jun 2009, 09:41
Nu te enerva.
titlul topicului este "Cine sunt cei mai antipatici useri de pe Cinemagia?"
titlul pollului este "Care sunt cei mai antipatici forumisti?"
Nu exista nicaieri relativizarea asta la care recurgi prin "e poll-ul meu, il fac cum vreau eu, cine vrea sa voteze voteaza, cine nu, se abtine."
Pare ceva facut ca la carte, obiectiv.
Asa ca ori il numesti altfel "Miss/Mister Antipatie - by illo" sau cum vrei tu sa-i zici, dar sa se inteleaga ca e versiune "de autor", ori faci un poll obiectiv.
prea multe reguli si conditii, ma obositi :)
sunt intr-o dispozitie anarhica, distructiva, ce-aveti cu mine?
atata corectitudine nu am mai vazut intr-un loc cu o mana de oameni.
halebardul
03 Jun 2009, 09:53
ce sa-i faci...
asa si eu daca as face pollul asta, as pune doar doi candidati la medalia antipatiei, dar ar fi corect? Daca e topul tau personal, atunci de ce sa voteze altii in el?
Si tot n-am inteles de ce ai exclus-o pe Dragomara. :D
illotempore2002
03 Jun 2009, 09:57
pai voteaza cine vrea. nu e musai. ideea era sa ne amuzam. io m-am amuzat facand topicul. vad ca voi v-ati luat camasa apretata in apa cu faina si pantalonii cu dunga. si gatlegaul.
Dragomara pur si simplu nu conteaza, de aia nu face parte din poll. e prea nula. poll-ul ar fi aratat asa, daca as fi pus-o si pe ea.
1. als
2. neuptolem.
3. pitbul
4. ambra
5.pauline
6.mistah
7. illotempore
8.
halebardul
03 Jun 2009, 10:14
am inteles.
Votez 8 :)
illotempore2002
03 Jun 2009, 10:47
8 nu exista, incapatzanatule...>:)
halebardul
03 Jun 2009, 10:57
ba exista si e nula-mula, obstinato... >:)
e rezultatul impartirii la ∞
illotempore2002
03 Jun 2009, 11:00
deci ce facem cu castigatorul acestui poll? cu cel care va aduna cele mai multe voturi, pana la sfarsitul lunii iunie?
hai ganditi-va si propuneti. ce-i dam, facem, dregem, coacem, pregatim?
Pitbull
03 Jun 2009, 11:01
Ii luäm un tort cu friscä.
illotempore2002
03 Jun 2009, 11:03
neeeeeeh. poate un tort de rahat decorat cu frisca.
altceva, dar nu stiu ce. simt ca are sa-mi vina o idee traznet, I see it coming.
Dragomara
03 Jun 2009, 11:12
fiţi Feneg Shui şi făceţi-i o tartă de cireşe, sau de căp(ă)şuni, vb unui bebel. =P~ (n-am mai mânact cireşe amare din alt secol)
halebardul
03 Jun 2009, 11:34
ce, bombonelele alea colorate barbiturice nu sunt destul de amare? :D
oricum, pune-ți pofta in cui: n-ai intrat in poll, nu pupi tortuleț cu căp(u)şuni.
Pitbull
03 Jun 2009, 11:47
barbiturice
Iar esti indecent!:">
(La fel ai zis si la aia cu micul dejun savurtat/avortat.)
halebardul
03 Jun 2009, 11:58
eh...
n-or sa i se aprinda calcaiele din atata lucru :D
- si stai, ca ea reclamase limbajul meu decent!!!
Pitbull
03 Jun 2009, 11:59
Si dacä i se aprind, ce?
Reclamä la Judex sau Cinemania, si i le sting ei.
illotempore2002
03 Jun 2009, 13:28
Mistah J se apropie vertiginos de AmbraBlu, dpdv al antipatiei pe care reuseste sa si-o atraga. Ma intreb, oare cei doi depun vreun efort sa fie antipatici sau asta e natura lor, nativa? :-?
Restul ne scaldam in mediocritate, intre 2 si 3 voturi.....lame!
corinka
03 Jun 2009, 14:08
Illo, nu stiu care era situatia in momentul postarii tale, dar, iata, Neuptolem l-a egalat pe Mistah J si se apropie periculos de Ambra Blu! Dumnezeule, ce cursa fenomenala! =))
halebardul
03 Jun 2009, 14:09
foarte multe vederi comuniste aici:
http://vederidintrecut.blogspot.com/
la propriu! :D
Dragomara
03 Jun 2009, 16:01
Mistah J se apropie vertiginos de AmbraBlu, dpdv al antipatiei pe care reuseste sa si-o atraga. Ma intreb, oare cei doi depun vreun efort sa fie antipatici sau asta e natura lor, nativa?
făcături! ca mai tot ce e făcut să ia ochii celor fără de minte. :D
îmi pare rău că nu am timp, şi nu sunt hacker (LOL) ca să demonstrez cine i-a mai votat în afară de Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull şi Pitbull.
Dragomara
03 Jun 2009, 18:10
dragule - nu era o enumerare. da'te rog nu mai spune la nimeni. ce-mi place cum se tot "schimbă" votul!!;)
illotempore2002
03 Jun 2009, 21:21
deci au votat 40 de useri?
hm.....:-?
vad ca s-au rasturnat rau detot locurile in clasament, dar fruntasii sunt aceeasi. AmbraBlu si Pauline. Oare identificandu-se unul cu celalaly, intre cei doi se va naste ceva? Ambra zice ca ii place de P, P tot intreba la un moment dat de A......hm....
vad ca ALS a urcat si el in top....sincer, ma asteptam sa ia el cele mai multe voturi, dar pana la sfarsitul lunii mai e timp >:)
Dragomara
03 Jun 2009, 21:30
... după cum spuneam: unul e în toţi, precum tot una e în toate (nu e cazu meu, din păcate) !! =)) =)) =))
illotempore2002
03 Jun 2009, 21:32
@Mistah,
nu ne mai obosi cu obsesiile tale pt Pitbull, pe bune, te repeti de mi s-a acrit, mai schimba placa, puneti-se pata si pe altcineva. Lasa-ne sa traim.
Pitbull
03 Jun 2009, 21:35
Ii ceri prea mult, Illo.
illotempore2002
03 Jun 2009, 21:38
si tu la fel.
ne-ai innebunit de cap cu banarea lui Mistah si cu cat e el de nesuferit....(:|
illotempore2002
03 Jun 2009, 21:42
ba exista si e nula-mula, obstinato... >:)
e rezultatul impartirii la ∞
rezultatul impartirii la infinitul mic sau la infinitul mare?
:)
illotempore2002
04 Jun 2009, 10:26
fruntasii in acest moment sunt Ambra Blu, Neuptolem si Pauline :P
Pitbull
04 Jun 2009, 10:31
Si caporalii cine sunt?
Dragomara
04 Jun 2009, 11:06
fruntasii in acest moment sunt Ambra Blu, Neuptolem si Pauline :P
ce banc bun! =))
Pitbull
04 Jun 2009, 11:11
Nu nu, nu e banc!
Uitä-te la epoletii lor.
halebardul
04 Jun 2009, 11:21
Pitbull, esti simplu soldat.
Ce cauti pe-aici de fapt?
("We are here to serve" capata acum noi valente) :D
illotempore2002
04 Jun 2009, 11:22
Pitbull are cele mai putine voturi. de ce te iei de el?
halebardul
04 Jun 2009, 11:29
Pai asta era si ideea.
N-ai inteles gluma.
illotempore2002
04 Jun 2009, 11:41
ba da, tocmai de aia e simplu soldat (ca are putine voturi).
Pitbull
04 Jun 2009, 11:43
I'm proud to be a soldier! O:-)
In armatä, la T.R., sistemul nostru de valori era inversat - cu cât erai mai mare în grad, cu atât erai mai mic ca om. Cu ce satisfactie, în ajunul liberärii, ne-am smuls tresele de sergenti, caporali si fruntasi, redevenind cu totii simpli soldati, la un pas de civilie!
Dragomara
04 Jun 2009, 11:54
on topic: am văzut o dată un filmuleţ cu o maimuţă mascul care pupa-n cur (ştiu, ştiu cam dură realitatea) o maimuţă femelă. nici nu apuca bine animalu să se apuce de treabă, că un pui de maimuţă îl apuca de nobilele-i accesorii. maimuţa mascul o lua de la capăt. iar şi iar. acum mă simt precum puiuţul acela de maimuţă. :(
mai pe scurt: nu vă jenaţi, fraţilor! (ăi cu pupatul!)
Pitbull
04 Jun 2009, 12:06
Scumpomara, iar esti off-topic - si incoerentä pe deasupra.
Imi dau seama cä încerci sä insulti pe cineva (posibil pe mine, fiindcä noi tinem unul la altul, iar tu ai perversitatea asta, de a-i face "prosti", "imorali", "ipocriti" pe cei care tin la tine dar îti fac observatie când nu sunt de acord cu câte ceva) - dar nu se întelege clar nici pe cine anume (dincolo de supozitiile de mai sus; poate nu sunt eu, ci Illo, sau Halle... sau altii de pe forum, sau toatä lumea de pe forum, sau de pe Terra, cu exceptia ta, evident; practic, nu conteazä pe cine anume, toatä lumea stie cä n-are nici o bazä realä, sunt doar proiectiile tale subiective), nici de ce, nici conform cärei logici.
Nu c-ar fi ceva de înteles, e clar cä o faci nu din räutate, si nici dându-ti seama - prin urmare, färä motiv si färä nici o logicä; probabil tu când mergi pe stradä si vezi o masinä trecând, zici: "No, hai cä iar am râs". Dacä la teleenciclopedia aratä niste comete, sau izotopi, zici: "multi prosti sunt pe lumea asta". Corcodusii din curtea de la coltul sträzii sunt "imorali", iar barjele de pe Dunäre, "ipocrite". Propun sä gravezi o inscriptie în faleza de lângä pod, ca s-o vadä tout le beuble (tot boboru') - si de pe vaporase, si din trenulete, si din autocärute. Ba chiar, dacä potrivesti bine unghiul, o sä se vadä si din satelit... ce satelit, din alte galaxii (cä doar pentru tine si vulcanienii, klingonii, alienii si predatorii sunt "prosti", "imorali" si "ipocriti"!)
halebardul
04 Jun 2009, 12:39
Nu, e mai simplu: dragomara e foarte, foarte proasta.
Si are blog.
Pitbull
04 Jun 2009, 12:44
Nu-i adevärat: Dragomara nu e foarte, foarte proastä.
E adevärat: are blog.
halebardul
04 Jun 2009, 12:48
Nu-i adevärat: Dragomara nu e foarte, foarte proastä.
ai dreptate: afirmatia de dupa cele doua puncte nu-i adevarata. :)
Pitbull
04 Jun 2009, 12:49
ai dreptate: afirmatia de dupa cele doua puncte nu-i adevarata. :)
Asa e!
halebardul
04 Jun 2009, 12:52
vezi ca intre timp ai mai primit un vot in poll.
Poate pentru sofisme. :D
(nu-i al meu, eu am votat de ieri)
Pitbull
04 Jun 2009, 12:54
Da, asa e. Acu' sä vezi cârâieli - cum îmi permit eu sä fiu la egalitate cu A.L.S.?
halebardul
04 Jun 2009, 13:00
45 de votanti, dar la discutii daca suntem 10-12.
romanului ii place mai degraba sa voteze decat sa socializeze? de cand?
sau, la inscriere, userii noi primesc un pop-up: mergeti la pollul X si votati cu... :D
Pitbull
04 Jun 2009, 13:04
romanului ii place mai degraba sa voteze decat sa socializeze?
Nu conteazä cine voteazä!
Conteazä cine socializeazä!
Dragomara
04 Jun 2009, 17:03
no, despre asta era vb (în caz că mai exista careva care nu se "prinsese" deja) :P.
http://www.youtube.com/watch?v=P2kIQ0wGFGk
=)) =)) =))
Pitbull
04 Jun 2009, 17:48
Auleo, Scumpomara, iar a fäcut-o fiartä! :-S
Ne durea-n poponeatä de clipul respectiv, ideea era clarä din start.
Pe noi ne interesa legätura cu topicul/forumul:
- CARE dintre userii de-aici (concret, nominal, nu aburit-elucubrant) ar fi, în viziunea ta, niste maimute care se ling în cur?
(Da, tu nu jignesti pe nimeni... O:-) )
- DE CE, ANUME (din nou, concret, nu cu generalitäti si sugestii buimace).
illotempore2002
04 Jun 2009, 19:18
bai da' ce scoruri stranse....incredibil.....cum o scoatem la capat?
Pitbull
04 Jun 2009, 20:20
Facem ca la Chisinäu:
Dizolväm topicul si organizäm un poll anticipat.
illotempore2002
05 Jun 2009, 08:47
pit, ti-a crescut rangul.....esti la fel de odios ca ceilalti participanti.....
ce sa mai, suntem toti de cacat:D
halebardul
05 Jun 2009, 08:50
Neuptolem e acum soldat.
Soldatul Universal.
dar illo, du-te la vaccin odata!
altfel te votez ca antipatica :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 08:51
inca sunt pe fir cu aia....cica tetanosul este produs de animale, asa ca daca cuiul e din casa cica imi garanteaza ca nu are tetanos.....dar tot il fac
illotempore2002
05 Jun 2009, 08:53
si ALS e pe locul 2 dupa AB:D
Chambord
05 Jun 2009, 10:03
Mamaaaa, ce scoruri stranse !
Daca toti membrii activi ai forumului ar fi fost candidati in acest poll, CU SIGURANTA fiecare dintre ei ar fi primit, in mai putin de o luna, cel putin 7 voturi ! Homo homini lupus :P sau: diverse mai sunt antipatiile Omului.
halebardul
05 Jun 2009, 10:17
faza e ca sunt 59 de votanti, cei mai multi dintre ei fiind muti ca o lebada pe forum.
dar cand e vorba sa voteze, ia uite-i! :) au opinii.
Foarte bine, nu-i acuz.
incep sa regret ca n-am intrat si eu in poll, eram curios cate antipatii am starnit printre spectatorii taciturni. Ca printre ceilalti cam stiu. :D
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 10:34
ce trebuie sa fac sa intru si eu in Poll options? :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 10:35
mai facem unul, ca mi-am dat seama ca si pe djindjis si pe marx l-am uitat :d
hale si chambord s-ar potrivi si ei intr-o astfel de postura.....
halebardul
05 Jun 2009, 11:10
cu 4 postari in total si inclusiv cu intrebarea asta nu poti fi decat un simpatic, ce sa cauti in poll?
Chambord
05 Jun 2009, 11:11
oricum ai grija ca SI DE DATA ASTA sa n-o pui pe Dragomara
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:16
depinde ce fel de antipatic vrei sa fii:
daca vrei sa fii ca Pauline - tre sa fii frustrat, sa injuri pe cine-ti vine la gura, asa din senin, sa scrii peste tot, indiferent ca te intereseaza sau nu subiectul, sa fii toxic pt acest forum, sa dai copy-paste din alte site-uri, carti etc, si sa joci rolul cuiva onest, impulsiv dar cu suflet mare.
daca vrei sa fii antipatic ca Mistah J, tre sa vbetsi frumos tot timpul dar sa fii de fapt extrem de agresiv, persistent in obsesiile tale, sa te pisi pe toata lumea, dar sa fii totusi inteligent, creativ. insa caracterul de cacat sa te faca insuportabil.
daca vrei sa fii ca illotempore2002, tre sa fii arogant, sa nu te atasezi de nimeni, sa te pisi pe ceilalti forumisti, foarte superficiala si sa ti se puna din cand in cand pata pe cate cineva pe care sa-l jignesti si umilesti; adica sa fii mojic;
daca vrei sa fii ca neuptolem, tre sa fii aberant, pe langa subiect, extrem de sigur de tine (desi nu ai prea multe motive sa fii sigur de tine ca nu ai realizat nimic de fapt), si asa, cam tampitzel.
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:16
pai nu o pun mah. nu are ce sa caute acolo.
Dragomara
05 Jun 2009, 11:18
tu eşti că-n povestea aia cu prostu' care moare de grija altuia. nu te îngrijora, ştiu io pe cineva aci care votează şi pentru "morţi", asta apropo de alegeri, poţi deci considera că tu şi întregul tău neam m-aţi votat. fericit?!
(io, da! =)) )
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 11:19
depinde ce fel de antipatic vrei sa fii:
daca vrei sa fii ca Pauline - tre sa fii frustrat, sa injuri pe cine-ti vine la gura, asa din senin, sa scrii peste tot, indiferent ca te intereseaza sau nu subiectul, sa fii toxic pt acest forum, sa dai copy-paste din alte site-uri, carti etc, si sa joci rolul cuiva onest, impulsiv dar cu suflet mare.
daca vrei sa fii antipatic ca Mistah J, tre sa vbetsi frumos tot timpul dar sa fii de fapt extrem de agresiv, persistent in obsesiile tale, sa te pisi pe toata lumea, dar sa fii totusi inteligent, creativ. insa caracterul de cacat sa te faca insuportabil.
daca vrei sa fii ca illotempore2002, tre sa fii arogant, sa nu te atasezi de nimeni, sa te pisi pe ceilalti forumisti, foarte superficiala si sa ti se puna din cand in cand pata pe cate cineva pe care sa-l jignesti si umilesti; adica sa fii mojic;
daca vrei sa fii ca neuptolem, tre sa fii aberant, pe langa subiect, extrem de sigur de tine (desi nu ai prea multe motive sa fii sigur de tine ca nu ai realizat nimic de fapt), si asa, cam tampitzel.
Eh.. si uite asa incep sa va cunosc :).... Ti-ai rezolvat gaura din picior?
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:23
da, mi-am rezolvat gaura din picior cu o gaura in mana.
cata logica are treaba asta?
partea a doua:
daca vrei sa fii ca pitbull, tre sa fii mereu condescendednt (si uneotri tocmai din cauza asta nesuferit), sa abuzezi uneori de functia de moderator, sa fii asa de intelept ca te apuca dracii (we are young, we dont need advice), sa fii cateodata labil, adica sa te trezesti ca din cine stie ce motiv, are ceva cu tine, sa ai uneori fisuri in argumentatie si sa fii fixist.
daca vrei sa fii ca AmbraBlu - tre sa ai un cult pt injuraturi si umilinte. asta e tot ce pot spune, nu-l cunosc pe nenea Ambra.
daca vrei sa fii ca ALS tre sa te lauzi de dimineata opana seara cat de tare esti, cat de mult te plimbi si cat de tare te apreciaza x si y, si cu ce regizori ai mai stat la masa.
a mai ramas cineva?
p.s. aceste descrieri incearca sa scoata in evidenta doar partile nasoale are indivizilor; ei au bineinteles si admirabile calitati care insa nu fac subiectul acestui topic; scopul - exorcizarea. scoaterea raului la suprafata.
continutul are de asemenea caracter fictiv iar personajele sunt inspirate din realitate.
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 11:26
Zi-mi si despre tine.. B-)
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:27
am zis.
eu sunt illotempore2002.
reciteste.:-*
halebardul
05 Jun 2009, 11:28
cu 4 postari in total si inclusiv cu intrebarea asta nu poti fi decat un simpatic, ce sa cauti in poll?
... si in plus si cu un nickname amuzant.
E clar, N-AI NICI O SANSA! Esti prea simpatic! :)
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 11:31
Bun...atunci propun un poll de simpatici... :D
Illotempore2002, vroiam sa-mi spui mai multe despre tine pentru ca doream sa stiu cat de subiectiva poti fi ;)
halebardul
05 Jun 2009, 11:33
asa da.
fa-l tu.
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:34
pai nu poate sa=-l faca
ca nu cunoaste simpaticii de pe acest forum :)
dar ar fi interesant sa vedem, la prima vedere, cine pare simpatic.
bloodonmysuit, chiar, ia fa tu un poll cu persoanele pe care le consideri la prima vedere, simpatice. sa vedem ce iese.
halebardul
05 Jun 2009, 11:38
am zis.
eu sunt illotempore2002.
hai ca aici tu ai fost simpatica.
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 11:40
N-are rost. Va consider pe toti simpatici, deocamdata... Sa ne mai cunoastem, si apoi va filtrez :P
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:42
am zis.
eu sunt illotempore2002.
hai ca aici tu ai fost simpatica.
cine, eu? illotempore 2002?
halebardul
05 Jun 2009, 11:42
pai nu poate sa=-l faca
ca nu cunoaste simpaticii de pe acest forum :)
...
bloodonmysuit, chiar, ia fa tu un poll cu persoanele pe care le consideri la prima vedere, simpatice. sa vedem ce iese.
ahaaaa, deci recunosti ca ai facut pollul asta de antipatici cu persoanele care iti par tie ca-s antipatice.
si-atunci cum ramane cu prezenta ta in poll?
e asa, o "cameo"? :)
illotempore2002
05 Jun 2009, 11:44
am zis de la bun inceput: e un poll facut dupa propriile mele criterii, si am expus criteriile: persoanele cu pricina au constant conflicte cu cate cineva, sunt antipatizate de cineva, si au tulburari de personalitate.
da, e facut dupa propriul meu plac, si dupa criteriile mele.
halebardul
05 Jun 2009, 11:48
pai si tu ce cauti acolo?
iti esti tie insati antipatica?
Dragomara
05 Jun 2009, 11:50
@hale - vezi ce-a scris Gloria. ea a înţeles! :-* :-* :-*
halebardul
05 Jun 2009, 11:53
unde, iubito?
citeaza, frumoaso, nu ma fa sa rascolesc tot forumul.
fa-o pentru mine, te rooog!!!
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:00
Hale,
mai citeste odata ce am zis. parca esti cu capul in nori.
am zis ca am selectat dupa criteriile proprii, dar am tinut cont de evenimente obiective, observabile: am selectat oamenii care au conflicte si antipatizanti. eu am conflicte, am useri care nu ma suporta. de aia m-am trecut acolo.
halebardul
05 Jun 2009, 12:04
bine.
Acum vad ce important era votul meu: cu el puteam face acum mari rasturnari in pollul de fata. ~X(
ah, cum l-am irosit!
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:08
adica m-ai fi facut fruntasa :D
?
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:17
Bun...atunci propun un poll de simpatici... :D
Illotempore2002, vroiam sa-mi spui mai multe despre tine pentru ca doream sa stiu cat de subiectiva poti fi ;)
ai vazut ca am fost obiectiva.
halebardul
05 Jun 2009, 12:19
adica m-ai fi facut fruntasa :D
?
noooo
pe tine nu te-as vota numai din simplul fapt ca te-ai pus singura in poll.
vb de alte alte rasturnari...
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:21
pai care e problema ca m-am ous singura in poll?
nu vreau sa fac pe lupul moralist care ii judeca pe ceilalti, de aia m-am pus, plus ca eram sigura ca o sa adun multe voturi, plus ca eu consider ca intrunesc conditiile ....
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:26
ca sa nu mai zic ca am 10 voturi :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:34
AmbraBlu, illotempore2002 si Pauline Kael sunt fruntasii acestui poll, cu cate 10 voturi fiecare.
toti ceilalti ii urmeaza indeaproape la un vot sau maxim 2 distanta.
halebardul
05 Jun 2009, 12:34
o fi de la bacilul ala, clostridium... se intinde.
tot ce spui e folosit impotriva ta :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:35
o fi de la bacilul ala, clostridium... se intinde.
tot ce spui e folosit impotriva ta :D
isn;t that great? I always love and seek some fight :x
halebardul
05 Jun 2009, 12:38
Fluturele Neuptolem e cel mai gingas in peisaj.
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 12:40
AmbraBlu, illotempore2002 si Pauline Kael sunt fruntasii acestui poll, cu cate 10 voturi fiecare.
toti ceilalti ii urmeaza indeaproape la un vot sau maxim 2 distanta.
Eu nu am votat inca... ma las corupt ;) ... cine stie...poate ajungi number one, asa cum iti doresti:P
halebardul
05 Jun 2009, 12:41
propun sa i se dea un premiu celui care iese cel mai putin antipatic.
macar o sa aiba un sens toata povestea asta.
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:41
nu te lasa corupt, avem nevoie de oameni cu mintea clara si cu personalitate.
sa lasam adevarul sa iasa la lumina.
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:45
propun ca premiu un threesome intre primii 3 castigatori
>:)
Chambord
05 Jun 2009, 12:46
l-ai facut fericit pe AB cu asta =)) cel putin la cum e scorul acum
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:48
da, e amator?
hm.... :-?
halebardul
05 Jun 2009, 12:50
judecand dupa avatar.......:-?
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 12:51
da, e amator?
hm.... :-?
Imparti premiul intai cu amatori???:-O Hmmm... nu esti atat de tare pe cat te credeam...:)
illotempore2002
05 Jun 2009, 12:54
ei, mai ai putina rabdare, ai sa vezi ca sunt FOATE tare :P
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 13:53
ohh...daaa..:D Sa va amuzati un pic si voi: tocmai am testat un HTC Android, i-am facut si update de software si ce credeti ca am gasit sa sectiunea aplicatii??? ... aplicatia Dildroid =))
Iar printre setari putem enumera: Frigid Mode, Orgasmic crescendo , Maximum pitch captain... =)) =)) =)) Incredibil!!! :D
illotempore2002
05 Jun 2009, 13:55
ce e un HTC Android?
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 13:59
ce e un HTC Android?
Scuza-ma, te rog! :"> HTC este producator de smartphone-uri... HTC Android este un telefon mobil foarte performant...
illotempore2002
05 Jun 2009, 14:01
aaaaa, da, gata, stiu.....chiar m-am jucat zilele trecute cu unul... Android e ala care urmeaza sa apara si in Ro? care inca nu s-a lansat, e in faza de test?
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 14:06
Ala e.... ;)
illotempore2002
05 Jun 2009, 14:07
cu tastatura completa, si cu windows?
Chambord
05 Jun 2009, 14:11
cu tastatura completa, si cu windows?
N-are windows. Android e (chiar) numele sistemului de operare pe care il foloseste. E nou (dezvoltat de Google)
Eu imi doresc un HTC Touch HD. E cel mai bun smartphone.
ugotbloodonmysuit
05 Jun 2009, 14:21
Grija mare cu Touch HD... autonomia e la pamant!!
Iar ca sa-l folosesti ca si simplu telefon iti trebuie nervi de otel :D
corinka
05 Jun 2009, 15:33
Led sau Chambord, parca, spunea pe una din pagini ca au votat mai mult userii noi. De unde stiti cine a votat? Nu e secret?
Illotempore2002 nu merita atatea voturi contra. Mie imi este uneori cumplit de antipatica, acum vreo doua zile m-a enervat, nici nu mai stiu cu ce, dupa aceea tranteste cate ceva ce-o face simpatica foc! A se vedea paginile anterioare. =)) Buna idee ai avut cu topicul asta, m-am distrat. \m/ :-bd
halebardul
05 Jun 2009, 15:44
ca au votat userii noi era doar o supozitie
hai mai corinka, in ultima vreme prea le iei avocateste, ce naiba. De unde sa stim noi cine a votat, si tu sa nu stii? M-ai mai pus sa-ti explic si raspunsul meu catre illo la Despre prietenie...
Te-ai lasat de cafea? :)
illotempore2002
06 Jun 2009, 22:19
OMG, asta tocmai s-a zis acu 2 zile despre pauline, asta cu Jekyll & Hide, acuma si despre mine? dar va rog, nuuuu....this is a nightmare :D we are supposed to be different
corinka
06 Jun 2009, 23:45
we are supposed to be different
Dar puteti fi: cand e una Jeckill, cealalta e Hyde si invers! :)
illotempore2002
06 Jun 2009, 23:49
of course
Pitbull
07 Jun 2009, 00:49
of course
...my horse!
halebardul
07 Jun 2009, 07:08
Dar puteti fi: cand e una Jeckill, cealalta e Hyde si invers! :)
Adica Dr. Jek'illo and Mr. Kael si dupa aia Dr. Je'kael and Mr. H'illo? :-O
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 08:16
m-am votat si eu (sper k nu e interzis), da vad k tot la 10 voturi sint... :(
deci daca nu ies primu i'll be a very sad, sad user :((
Dragomara
07 Jun 2009, 08:21
LOL! şi mai zice lumea că eu sufăr de... conspiraţionism:)) !
oricum, cineva vă vrea, ne vrea, pe toţi egali. ori ne iubeşte prea mult, ori nu-i pasă.:-?
corinka
07 Jun 2009, 08:44
Propun al doilea tur de scrutin, intre "invingatori": Alex, Ambra si Pauline.
Oricum, votul meu l-am acordat unui user din "pluton". Niciunul dintre cei finalisti nu m-a suparat niciodata, asa ca poate ca in al doilea tur ii dau votul cui vrea mai multe, adica lui ALS. Daca va castiga, poate ca il binedispunem si devine mai simpatic! :))
LE: Acum observ ca a mai parasit un concurent "plutonul": Illo a inaintat puternic, numarandu-se printre "premianti".
illotempore2002
07 Jun 2009, 10:30
@ ALS, ce naiba ai facut, te-ai votat singur? :-/
vaz ca ai iesit cel dintaiu.....
Pitbull
07 Jun 2009, 10:55
Sä stii cä!
illotempore2002
07 Jun 2009, 13:22
deci Ambra si ALS sunt sefii de trib in acest moment......ma mir ca-l voteaza atata lume pe Ambra, el nu a fost activ in ultimii ani.
pe ALS< asa cum am spus, eu as fi bagat mana in foc ca are sa obtina cele mai multe voturi
halebardul
07 Jun 2009, 13:24
niste invidiosi.
daca nu pot sa obtina un autograf de la el macar sa-l voteze ca fiind cel mai antipatic :D
ugotbloodonmysuit
07 Jun 2009, 15:16
illotempore2002, te-am repus in lupta pentru no.1 ....=))
illotempore2002
07 Jun 2009, 15:19
tu?
m-ai votat?
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 16:00
NORMAL k m-am votat!
dc, era interzis?! :-O
illotempore2002
07 Jun 2009, 20:00
nu era deloc interzis, stai linisti, e doar foarte caraghios sa te votezi singur
Pitbull
07 Jun 2009, 20:21
Asa e - eu niciodatä nu mä votez singur, întotdeauna o fac în grup: îmi adun rudele, prietenii, vecinii, fostii colegi de scoalä, si ceva lume de pe stradä, ce mai prind, si-i organizez pe toti în jurul meu tinându-se unii de altii ca la "Vesnica pomenire", si ASA punem votul pe mine!
Alex Leo Serban
07 Jun 2009, 21:14
e la fel de 'caraghios' k si a face un poll in care sa te incluzi :D
Dragomara
07 Jun 2009, 21:20
nesincer. ăsta e cuvântul potrivit. Gloria e dintre puţinele care au citit cum trebuie. :-*
halebardul
07 Jun 2009, 21:22
nesincer. ăsta e cuvântul potrivit. Gloria e dintre puţinele care au citit cum trebuie. :-*
asta zici tu ca o sa-ti asigure ne-bannarea pe vreo doua saptamani, nu?
Dragomara
07 Jun 2009, 21:26
amore, mă repet, ai răbdare să se nască nepotul şi promit să vă învăţ alfabetul pe amân2.
PS: nu Gloria decide şi nu Gloria nu mă place aci. dp meu dv ea are unul dintre marile defecte ale omenirii, şi anume indiferenţa. de data asta s-a întâmplat ca fata să citească corect. şi io să remarc. numia io, după cum se pare. :-?
halebardul
07 Jun 2009, 21:39
PS: (nu Gloria decide) şi nu Gloria nu mă place aci.
cele doua negatii ar da un q.e.d. :D
reformuleaza.
illotempore2002
07 Jun 2009, 22:14
mai dar voi sunteti incuitati.
sa-mi explice si mie cineva ce este atat de anormal sa ma bag intr-un poll ? doar nu candidez la presedintie sau la conducerea cinemagiei, ce naiba aveti mai oameni buni, v-ati pierdut hazul?
ce e nesincer in asta, vreau sa ma faca cineva sa inteleg? nesincer adica cum? sunt nesincera fata de cine? (acuma dragomara o sa zica "nesincera fata de tine")? adica pe cine am pacalit, mintit, inselat, bagandu-ma in poll?
:-/
Pitbull
07 Jun 2009, 22:16
ea are unul dintre marile defecte ale omenirii, şi anume indiferenţa.
Asta-i ca si cum ai spune: porumbelul are unul dintre marile defecte ale omenirii, şi anume incapacitatea de a zbura. (Nu mä mir, Drago; tu preponderent citesti oamenii pe dos.)
Gloria e una dintre cele mai implicate, empatice, afectuoase si generoase persoane pe care le-am cunoscut vreodatä: dacä aflä cä tu, în Tasmania, ti-ai pierdut portofelul, se va repezi sä-ti trimitä bani prin MoneyGram; dacä ti-a murit pisica - sau cäteaua (!) sau papagalul - te invitä la un concert, la o bere, la o chiflä, ca sä-ti ia gândul mäcar pentru o orä, douä, de la ce-ai pätit. Dar în acelasi timp, e foarte modestä si interiorizatä, asa cä numai cine o cunoaste îi poate descoperi calitatea asta - si pe multe altele.
halebardul
07 Jun 2009, 22:43
mai dar voi sunteti incuitati.
sa-mi explice si mie cineva ce este atat de anormal sa ma bag intr-un poll ? doar nu candidez la presedintie sau la conducerea cinemagiei, ce naiba aveti mai oameni buni, v-ati pierdut hazul?
ce e nesincer in asta, vreau sa ma faca cineva sa inteleg? nesincer adica cum? sunt nesincera fata de cine? (acuma dragomara o sa zica "nesincera fata de tine")? adica pe cine am pacalit, mintit, inselat, bagandu-ma in poll?
:-/
foarte bine ca te-ai bagat in poll.
primeai multe alte comentarii daca n-o faceai.
foarte bine ca als s-a votat singur. si eu as fi facut-o daca in pollul meu nu exista si... dar mai bine nu dezvolt ideea.
v-ati aprins de la un nimic, zau asa; concentrati-va pe dragomara, ca ea face show-ul la bara acum.
illotempore2002
07 Jun 2009, 22:45
chiar ca.....daca nu ma bagam in poll, vorba ta, cred ca ma mancau de cur de-mi luam talpasita detot de aici....dar si asa, tot ma mananca de cur, dragii de ei :-*
Neuptolem
08 Jun 2009, 00:55
Gloria e una dintre cele mai implicate, empatice, afectuoase si generoase persoane pe care le-am cunoscut vreodatä
E maritata? :)
Neuptolem
08 Jun 2009, 01:06
ON:
Neupto - e unul dintre cei mai inofensiv useri
Nici un justitiar care se respecta nu cred ca si-ar dori sa lezeze pe cineva. dar astea s-au cam terminat, am realizat ca nu poti face dreptate pe net si e destul de complexa treaba.
Neuptolem e acum soldat.
Uite cine stie! Tot nu-s hotarat intre John Connor si Marcus ori vreun terminaroid superior din seria 2000, inca neaparut in Salvamont, dar ma hotarasc dupa film.
Extrem de sigur, nu cred. Dar am invatat sa fiu sigur pe mine in majoritatea cazurilor in care e imperios necesar, e o tactica de supravietuire, un scut de aparare, nicidecum vreo arma de asalt psihotronica.
---
Nu mi-am dorit niciodata sa fiu antipatic, nici simpatic. Corect, onest, demn si nonconformist, curajos sa spun ce altii nu au spus. De aici au plecat toate.
Pitbull
08 Jun 2009, 01:12
Gloria e una dintre cele mai implicate, empatice, afectuoase si generoase persoane pe care le-am cunoscut vreodatä
E maritata? :)
Nanofiorbiznis.
Salvamont
Plätesti copyrightu'!
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 12:05
@ illo: nu esti 'nesincera' (ba as zice k uneori/adeseori esti prea sincera! ;) ), esti 'decit imposibila'...
attention-starved...
quick-tempered...
self-centered...
confused...
messy
:|
illotempore2002
08 Jun 2009, 13:16
primele 3 (sau poate chiar 4) ti se aplica si tie.
ce te faci?
>:)
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 13:45
nu ma deranjeaza, pe tine? :D
da, stiu k sint imposibil & self-centered, but i couldn't be 'attention-starved' coz i'm attention-full :P
si nici quick-tempered: toate iesirile mele asa-zis 'quick' sint, de fapt, pre-meditate...
confused?! don't think so.
& i'm definitely NOT 'messy': e o ordine la mine-acasa & o disciplina in my lifestyle...
illotempore2002
08 Jun 2009, 14:06
bineinteles ca nu ma deranjeaza (by the way, ce sa ma deranjeze, ca esti tu asa sau ca sunt eu?)
esti attention starved pt ca daca nu ai fi nu ai mai incerca sa atragi atentia, which you constantly do.
de aici se trage si consluzia fireasca de confused, pt ca de aia incerci sa atragi atentia, ca sa fii validat/ sa te validezi in ochii tai prin validari externe.
ordonat probabil ca esti.
illotempore2002
08 Jun 2009, 14:58
haideti sa va spun ceva, desi sunt sigura ca ati observat si singuri.
scara valorilor este cu totul razna pe acest forum, si in viata in general.
observand cele 2 poll-uri cu antipatici si nesuferiti, ati constatat ca toata lumea isi doreste sa obtina locul fruntas, de "cel mai antipatic user". ALS, Eu, Chambord, Halebardul si altii am sustinut sus si tare ca vrem sa primim cat mai multe voturi.
Is there something wrong with us? E chiar asa un motiv de fala sa nu te iubeasca lumea, sa nu te suporte, sa nu te vrea? E o virtute sa ii calci pe ceilalti pe nervi, sa ii umilesti, enervezi, agresezi?
Chiar nu-si mai doreste nimeni sa fie amabil, de treaba, ingaduitor, tolerant, diplomat, afectuos si etc?
Partea a doua:
cand mi-am luat licenta/dreptul de utilizare pe un test psihologic de personalitate (unul din cele foarte scumpe, renumite, validate) care se aplica in organizatii si cand mi l-am aplicat, am fost foarte satisfacuta sa vad ca indicele A (agresivitate, proactivitate, energie, initiativa, leadership) este fabulos de mare....mi-am zis "wow, sunt tare".....problema este ca undeva la 70% dintre cei testati (de mine si de alti psihologi/utilizatori ai acestui test) au acest indice A (denumit metaforic "maciuca") foarte mare....mi-am ridicat doua probleme: una, ca am intrat in anonimat, doi ca toata lumea are o problema cu agresivitatea......
Asadar, noi cei care am obtinut voturile cele mai multe la cele doua poll-uri nesuferite, ce parere avem (aveti) despre treaba asta? E bine, e rau?
Pitbull
08 Jun 2009, 15:19
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1457153#post1457153
Ambra Blu
08 Jun 2009, 16:18
Eu l-am votat pe Pitbull ca fiind cel mai antipatic user de pe Cinemagia, pentru ca [acest mesaj a fost sters de catre moderator]
illotempore2002
08 Jun 2009, 17:04
inseamna ca elimina toxinele foarte bine si nu mai e toxic in interior, motiv pt care nu e un tip agresiv, ranchiunos si stec.
and i mean it.
eu nu transpir niciodata, nici dupa 2 ore de aerobic nu iese un strop de transpiratie. si raman atat de toxica pe interior ca toata lumea zice de mine ca-s rea, acra, agresiva, diabolica, etc.
deci mai bine as mirosi urat.
Pitbull
08 Jun 2009, 17:31
Papagalul Ambramblurit iar haleste[acest mesaj a fost sters de catre moderator]
Poftä bunä, pitigoi!
Dupä 25 de ani de fumat douä pachete pe zi, mai stäm de vorbä.
Si dupä 3 ani de la läsatul de fumat, iar stäm de vorbä.
(Aiurea; dac-as sta de vorbä cu un manechin uitat pe platoul de filmare, ar crede lumea cä am bäut ceva.)
Hai, pui, mai pâräste-mä o datä la Gloria cä te-am fäcut papagal - adeväru' doare, este?
Lasä, na, te scutesc - mä pâräsc singur. Gloriaaa! Uite - iar i-am zis ce specie de päsäricä e (d-aia cu clitorisu' încovoiat, si care vorbeste din gât, cä-cap n-are.)
Scuze, dar o cautä cu lumânarea. Te rog, nu-mi mai spune mie sä-l las în pace, spune-i lui sä treacä pe trotuarul älälalt când vede cä vin. Mi-e lene sä ocolesc, e mai economic sä-l calc în picioare (si, oricum, am scuza cä-i asa de imaterial, cä nici nu m-am prins.)
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 18:37
deci mai bine as mirosi urat.
uite, vezi dc nu ne-ntelegem noi? pt k pe mine nu ma deranjeaza absolut de-loc sa se spuna dspr mua k sint rau, sec & al dracu - prefer asta e un miliard de ori decit sa se spuna k miros urit! B-)
illotempore2002
08 Jun 2009, 18:40
nu honey, nu ne intelegem pt ca tu nu poti duce un debate decat minimalizandu-l pe celalalt (ca sa te simti tu puternic) si pt ca eu stiu asta si ti-o spun si tu te oftici ca stiu.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 18:55
prefer asta e un miliard de ori decit sa se spuna k miros urit! B-)
Cea ce ţi se spune foarte des.
Ambra Blu
08 Jun 2009, 18:58
Scuze, dar o cautä cu lumânarea. Te rog, nu-mi mai spune mie sä-l las în pace, spune-i lui sä treacä pe trotuarul älälalt când vede cä vin. Mi-e lene sä ocolesc, e mai economic sä-l calc în picioare
Ba, chiar o sa trec pe trotuarul alalalt, din aceeasi cauza din care oamenii care nimeresc in spatele tau la cinema se muta doua rinduri mai incolo:
Puti.
Pitbull
08 Jun 2009, 19:12
Te repeti, si esti previzibil as always - nici nu mä mir. Ambrablurici si creativitatea, baba si caricioplanu'.
Mai bine zi: cum sä-ti zic de-acum: Aburel sau Aiurel? Cä n-are rost sä tastez atâta, pentru un papagal caraghios ca tine, un cap-pätrat care se dä rotund.
Deci, cum sä te cheme?
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 19:13
doar daca am ghinionu de a ma nimeri in preajma unor dihori k tine... :-&
alfel, miros a paco rabanne sau acqua di parma (= colonia mea preferata), de care evident k n-ai auzit pt k in romania pro-fund-a din care provii lumea nu e spalata decit pe creier
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 19:15
doar daca am ghinionu de a ma nimeri in preajma unor dihori k tine... :-&
alfel, miros a paco rabanne sau acqua di parma (= colonia mea preferata), de care evident k n-ai auzit pt k in romania pro-fund-a din care provii lumea nu e spalata decit pe creier
[acest mesaj a fost sters de catre moderator]
illotempore2002
08 Jun 2009, 19:17
=))
Ambra Blu
08 Jun 2009, 19:47
Te repeti, si esti previzibil as always - nici nu mä mir. Ambrablurici si creativitatea, baba si caricioplanu'.
Mai bine zi: cum sä-ti zic de-acum: Aburel sau Aiurel? Cä n-are rost sä tastez atâta, pentru un papagal caraghios ca tine, un cap-pätrat care se dä rotund.
Deci, cum sä te cheme?
Pai, zic sa ma cheme cineva la o intilnire Cinemagia, sa vedem daca inventez sau nu cind spun ca [acest mesaj a fost sters de catre moderator]
Pitbull
08 Jun 2009, 19:50
Taci mä dracu', c-acum am aflat ce-ai fäcut!!! :-O
DE CE I-AI SPUS LUI PAGU CA PULA MEA ARE GUST DE BANANE, HAI??? X(
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 20:08
Ca să am asigurată bannarea spun şi aici.ALS [acest mesaj a fost sters de catre moderator]
!!!!!!
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 20:20
Ca să am asigurată bannarea spun şi aici.ALS ÎI [acest mesaj a fost sters de catre moderator]
stiu k nu mai poate raspunde saracutzu, k a fost bannat, da nu pot totusi sa nu-l corectez: 'E'! E un cacat' - nu îi... B-)
'îi' merge in constructii gen: lui suspect de bizar îi displace als... :D
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 20:25
Als e
[acest mesaj a fost sters de catre moderator]
Ambra Blu
08 Jun 2009, 20:28
Taci mä dracu', c-acum am aflat ce-ai fäcut!!! :-O
DE CE I-AI SPUS LUI PAGU CA PULA MEA ARE GUST DE BANANE, HAI??? X(
Ca nu stia cine e ala care pute asa a cacat.
Lasind la o parte gluma, nu e nici o conspiratie aici care iti vrea raul. Sint doar eu, ca sa te sfatuiesc sa te speli, deoarece cam puti. Daca altora le e jena sa ti-o zica, mie nu mi-e. Si d-aia te isterizezi si tu atit, pentru ca stii ca e adevarat ce zic eu.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 20:33
Mă îndoiesc că Pit ar pute,da' ALS pute că se simte până la mine în Mureş.
Pitbull
08 Jun 2009, 20:33
@Aburica:
Iar ai zbârcit-o, Päcälici: repeti la nesfârsit aceleasi tâmpenii. Pe mine mä amuzä, fiindcä-mi dai motive sä mä bäsesc spre tine (usurel, asa, sä nu te spulber, cä mi-e milä). Hai, mai cotcodäceste putin. Nu te chinui sä inventezi ceva nou, continuä tot cu alea, cä mäcar le stii ortografia.
Alex Leo Serban
08 Jun 2009, 20:48
hm... am i missing smth?! intelesesem k bizonu suspect a fost bannat! :-/
& k miroase sosetele intregii sale familii din mures k sa adoarma - amaritii de ei nu-si pot permite o punga de glue... \m/
Ambra Blu
08 Jun 2009, 20:50
Pitbull, iti cam tremura mina si editezi cind ar trebui sa fii mai concis si mai ferm in refutare, doar pretinzi ca spui adevarul.
Tu poti insista in continuare ca nu puti si nu ai jeg pe spinare, iar cei care citesc forumul or sa te creada, ca forumul nu are iz. Mai greu e cu cei care au avut nefericirea sa te cunoasca in carne si oase.
Daca erai barbat - ziceai: da, ba, put, si ce te fute grija. Put ca am ales sa nu ma spal, ca ma tine religia sau lipsa apei calde si a sapunului sau ca sint stricat la glande si candesc. Dar tu tii sa ma contrazici pe mine. Fie cum vrei tu, numai sa fie mai incolo de nasul meu.
halebardul
08 Jun 2009, 20:55
Puteti sterge de aici incolo, sau sa mutati la azil. Sau sa lasati, daca e important sa ramana. Cum vreti.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 20:56
Suspect de bizar, în seara asta o să mori. Şi din pulă bani de flori.
Cer bannarea ta definitivă şi pe IP.
Ciudat,acelaş lucru cere şi ALS.O fi oare coincidenţă?:D
Pitbull
08 Jun 2009, 20:56
@Ambelici:
Prost esti, doamne. Nici mäcar nu te duce mintea cä citesc aici destui oameni care se întâlnesc cu mine mai des decât te duci tu la femei. Ia zi, putzulicä bearcä, de fapt ce te macinä pe tine? Stiu cä-ti place sä te bagi singur în seamä, da' de ce-ai avea nevoie ca sä te linistesti? Mm? Ia zi!
(N-o sä zici, cä te stiu; o sä încerci s-o dai cotitä, si tot cu oistea-n gard o sä dai. Trist e cä nici nu-ti dai seama cât de penibil esti... Säräcutu' Pulifrici...)
Ambra Blu
08 Jun 2009, 21:00
=))
Da-te, mai, mai incolo. Ce dreacu, vrei sa dau cu funia in tine?
Si sa iti dau apoi si cu sapun?
Pitbull
08 Jun 2009, 21:02
Poftim! Pe lângä, ca de obicei! :D
Nici o sperantä... Am mai väzut eu fiinte îndragostite de bobârnace, da' ästa vrea sä le ia el pe toate.
Ambra Blu
08 Jun 2009, 21:07
:))
ok
... sau acqua di parma (= colonia mea preferata)
Good choice.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 21:47
Suspect de bizar, în seara asta o să mori. Şi din pulă bani de flori.
Cer bannarea ta definitivă şi pe IP.
Îţi dai prea multe aere pentru un simplu utilizator.
Ce sari aşa de poponeaţă în sus? Ai cult pentru ASL? Te închini la ASL-llah? Îţi insultară zeul şi acu' ameninţi cu atentate forumiste?
Da, Alex Leo Şerban e un tip cult şi are un oarecare talent literar-artistic şi a fost favorizat de viaţă de ajungă cunoscut la nivelul culturii româneşti şi - un pic - şi prin alte colţuri ale lumii, dar de-aici şi până la a-l idolatriza e cale lungă. Părerea mea.
Păi are un portret mare a lui ALS în cameră,încojurat de lumânări şi un altar pentru sacrificii.
halebardul
08 Jun 2009, 21:50
mistah j
nu e vorba de als. nici macar nu ne cunoastem.
dar si daca iti spunea tie ca esti un mare cacat provenit dintr-o familie de cacat si toate mizeriile pe care le-a mai spus despre als, la fel reactionam. sau ti se pare un comportament acceptabil?
mai multe explicatii maine, chiar am de lucru azi.
intervin numai la urgente.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 21:51
nu e vorba de als. nici macar nu ne cunoastem.
dar si daca iti spunea tie ca esti un mare cacat provenit dintr-o familie de cacat si toate mizeriile pe care le-a mai spus despre als, la fel reactionam. sau ti se pare un comportament acceptabil?
mai multe explicatii maine, chiar am de lucru azi.
intervin numai la urgente.
Ambra Blu urlă în tot forumu' că cică „Pitbull pute” şi zii slugă,ai făcut ceva?
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 21:56
suspectule,
sa te fut in gura cu pula scoasa proaspat din curu ma-tii.
sa simti iar gustul pe care-l savurai in vremea alaptarii tale.
mai multe, maine (daca mai traiesti)
Şi dacă mai primeşti ordin de la marele zeu ALS.
keepwalking
08 Jun 2009, 22:19
bai, dar ce imaginatie erotica aveti...
cred totusi ca temperaturile tropicale de afara au rolul lor....
halebardul, suspect de bizar, ambra blu vor fi banati. 3zile, 5 zile si, respectiv, o saptamana.
halebardul
08 Jun 2009, 22:23
minunat!
Ambra Blu
08 Jun 2009, 22:24
Bun asa.
Pitbull cit ia?
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 22:25
minunat!
Bannarea îi ca un fel de autoflagerare pentru marele zeu ALS,nu?
Pitbull
08 Jun 2009, 22:30
halebardul, suspect de bizar, ambra blu vor fi banati. 3zile, 5 zile si, respectiv, o saptamana.
Propun doar un avertisment pentru Halebardul: n-a fäcut decât sä reactioneze, si n-a insistat.
Suspect de bizar
08 Jun 2009, 22:32
Propun doar un avertisment pentru Halebardul: n-a fäcut decât sä reactioneze, si n-a insistat.
3 zile îi mai bine.Se bucură şi el că suferă pentru ALS.
illotempore2002
08 Jun 2009, 22:35
mai voi suntetzi dementi, mai baietzi
:))
am ras pe burta.
daca e sa fim drepti, si ALS si Pitbull si Halebardul au injurat. toti ar merita un bann.
faptul ca "au reactionat" nu e o scuza.
hellsteed
08 Jun 2009, 22:35
eu nu as putea starni putina antipatie ? sigur as avea de castigat dpdv al imaginii
Neuptolem
08 Jun 2009, 23:30
Foarte superb! :) Se face dreptate. Chiar de catre Gloria. Are un discernamant mai obiectiv si justitiar decat StefanDo. Pedeapsa imi pare exagerata pt halebard si un semnal de alarma pt AmbraBlu pe care pariez ca-si va lua bann forever in viitorul apropiat.
----
Tineti-o tot asa!
Caldura asta va afecteaza rau dragii mei.Recomand un dus rece rece de tot.Imi pare rau pentru cei care au fost banati,dar Gloria a avut dreptate sa faca asta.
buticut
09 Jun 2009, 01:03
Ahh putin a lipsit sa fie 4,3,2 :D. V-ati injurat,ati vorbit de cacat...da' ati fost funny :)).
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 05:33
@ illo: deci fata, eu crek tu ai o probl cu registrul discursurilor! deci eu NU am 'injurat', am folosit doar ironii 'extrase' din limbaju preopinentului - got it?
una e sa-i spui unuia k e (sorry: îi!) un 'cacat' (yeah, right; nivel de gradinita pt oligofreni din familii dezbinate de la marginea societatii de 0 consum de apa calda) & alta sa-i spui k e facut din resturi de blowjob B-)
din ac pdv, consider k sanctiunea aplicata acestui suspect de bizon e prea mica: pe lga cele 5 zile pt injuraturi, eu i-as mai da 5 pt lipsa de creativitate... >:)
ps k tot veni vba & tot ai batut cimpii cu 'slabiciunea' & 'insecuritatea' mea, blabla: eu insist pe kestii d-astea gen autoritate / elitizme / how cool i am, i met cioran & uma thurman etc/ tocmai pt k stiu k enerveaza big time :D
illotempore2002
09 Jun 2009, 07:58
ce se gudura als....ca un catzelus.....
vorba lui Djindjis....sughiti de fericire, nu-i asa?
Leutzule, am inceput sa ma plictisesc de tine....(:|
esti nul din punct de vedere uman. din partea mea, schimbul de replici a luat sfarsit.
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 08:00
i couldn't care less
nu ma intereseaza sa plac persoanelor pe care nu le plac :D
ps 'djinjis'... ce referinte! =))
Cinemania
09 Jun 2009, 08:11
ce dimineata superba....am ras cu lacrimi...ma duc sa bag o pipa
ce folositor mai e si spatiul asta virtual :D
daca va intalniti in realitate va luati de guler au ba ?
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 08:39
in realitate nu ma intilnesc decit cu prietenii, pe ceilalti ii evit...
ceea ce nu e f greu, pt k in locurile unde merg eu nu merg ei - si invers ;)
illotempore2002
09 Jun 2009, 08:55
Ambra conduce cursa. In cazul in care va iesi castigator, vom trimite un detasat special sa ii ia un interviu. Marele premiu ramane in continuare acelasi :D
Chambord
09 Jun 2009, 08:59
Pacat de Halebardul. Nu merita bannarea. E greu sa nu te enervezi cand esti agasat constant.
illotempore2002
09 Jun 2009, 09:04
stai mah ca n-a murit
:)
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 09:16
da, si mie mi se pare un abuz bannarea halebardului!
adica el kiar nu vbeste urit, in + stie cinema cit altii 100 si ia ban 3 zile, in skimb manelistu ala bizonian de mures injura k la usa cortului din care-a iesit, stie 'cinema' cit o pitzipoank de mall, si ia doar 5?!? :-O
there's smth rotten in the den, mark my words...
illotempore2002
09 Jun 2009, 09:42
m-am gandit mai bine. Marele premiu il va lua cel care are cele mai putine voturi la sfarsitul lunii.
Practic el trebuie sa fie castigatorul.
@als
Banarea nu e in functie de cat cinema stie unul sau altul (cel putin nu in cazul in care ea nu e definitiva). Halebardul chiar a injurat.
Illo, ai un avertisment de la mine.
Altfel, va invit sa vorbim despre UP, pe care tocmai l-am vazut si care e foarte tonic sau despre recent premiatul la TIFF, Politist, adjectiv.
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 14:28
aici la 'cei mai antipatici useri'??? :-O
uite, batrinu din 'up' e f antipatic la-nceput, da apoi devine f simpatic; dragos bucur din 'politist' la fel - decit k el redevine antipatic la final :))
@ gloria: tu l-ai revazut, dupa cannes? te lasa sa iei okelarii la iesire? k la cannes a tbuit sa-i dam inapoi... :(
Pitbull
09 Jun 2009, 14:44
Noi i-am dat înapoi, cä nu suntem gäinari - desi la iesire nu ne controla nici domnu' dracu'.
(Si ar fi meritat sä-i luäm, ca pedeapsä - cä proiectionistii s-au dus sä se cace, si ultimele 10 minute au fost desincronizate - si dimensional, si sonor.)
Bun film, fac analiza disearä. Acum îmi fac siesta.
StefanDo
09 Jun 2009, 14:56
ochelarii aia costa vreo 200 de lei, pastrarea lor in buzunar (sau la ochi, pentru fani) are mari sanse sa fie considerata furt :)
Pitbull
09 Jun 2009, 15:15
Dacä te prinde!
Au camere video?
(Eu oricum i-am dat - da' acu' vreau sä stiu ce-am pierdut.)
Dragomara
09 Jun 2009, 15:45
@als
Banarea nu e in functie de cat cinema stie unul sau altul (cel putin nu in cazul in care ea nu e definitiva). Halebardul chiar a injurat.
Illo, ai un avertisment de la mine.
Altfel, va invit sa vorbim despre UP, pe care tocmai l-am vazut si care e foarte tonic sau despre recent premiatul la TIFF, Politist, adjectiv.
Bravo Gloria! ai reacţionat şi tu o dată, la timp şi corect! ţine-o tot aşa! :-* :">
[opusului aceste acţiuni i-am spus eu indiferenţă. cine tace pare a consimţi. nimic mai adevărat].
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 15:54
@ stefan: pai si nu poti sa zici k i-ai uitat pe nas? :))
ma rog - eu nu, k am dja o pereke...
Pai, Als, ce-ai fi facut cu ei in afara cinematografului; am si eu aceasta curiozitate.:))
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 18:09
pai, as fi curios sa vad oamenii bidimensionali (aici e o lista lunga...) in 3D ;)
Alex Leo Serban
09 Jun 2009, 21:41
e o idee...
da eu obisnuiesc sa nu vind nimic din ce mi-am insusit fraudulos
illotempore2002
11 Jun 2009, 17:30
Ambra - premiul 1
illotempore - premiul 2
als - premiul 3
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.