PDA

View Full Version : Propuneri pt moderatori & forum

Pages : [1] 2

illotempore2002
02 Jun 2009, 12:52
Preopunerea numarul 1.

Propun o zi a anarhiei pe forum, in care regulamentul sa nu se aplice deloc si lumea sa aiba libertatea sa faca ce vrea cui vrea (blow-job and sexual haressment desired and included) :D

si in care si Pauline sa poata posta/face ce vrea :D

a doua propunere o propun io in numele lui Suspect de Bizar care isi dorea foarte mult o sectiune noua pe forum, de Seriale TV si Talk-show-uri. va rooooooooog, va rog mult detot, faceti o astfel de sectiune pt ca am devenit dependenta de cacatul ala de serial numit Californication, care ma innebuneste :x

sa facem si poluri pt propunerile astea?

Pitbull
02 Jun 2009, 12:56
Le sustin pe amândouä, cu o precizare:
Sä fie o sectiune de TV, în care sä ne putem crea topicuri specfice: seriale, talk-show-uri, alte emisiuni, deja popularul "De väzut la TV", etc...

Pentru prima, ar merge un poll, dar la a doua, de ce? Ar face numai bine.

illotempore2002
02 Jun 2009, 12:57
e perfect asa cum zici - sectiune TV.
hai, cand o facem (sectiunea)?

prima propunere: eu zic sa avem o zi a anarhiei si a limbajului si inconstientului eliberat pe luna :d

Pitbull
02 Jun 2009, 13:01
Eu rämân la varianta "una pe an".
Raritatea si neräbdarea asteptärii îi vor amplifica sacralitatea.

illotempore2002
02 Jun 2009, 13:08
nu, raritatea va duce la lipsa de interes.....cand stii ca ceva urmeaza peste o suta de ani lumina (caci in acea zi se va face lumina) iti cam piere interesul

Pitbull
02 Jun 2009, 13:16
OK, tocmai de-asta ar merge un poll - în caz cä si Gloria si Stefan ar lua în consideratie ideea.

halebardul
02 Jun 2009, 13:22
chestiile porcoase care se vor scrie vor ramane accesibile si dupa acest Casual Friday?
Sau li se face un azil separat?

oricum, ambele variante sunt naspa.

illotempore2002
02 Jun 2009, 13:23
putem sa e gandim ce facem dupa aceasta zi de eliberare.....putem sterge sau putem aduna totul intr-un topic special......la decizia comuna a forumistilor

redmen
02 Jun 2009, 13:25
Ce motiv ar avea cineva sa scrie tot felul de porcarii doar pentru ca i s`ar permite ? Cine scrie prostii o scrie si fara sa i se permita.

illotempore2002
02 Jun 2009, 13:27
nu doar sa scrie porcarii (am comunicat eu gresit ce vroiam sa comunic se pare) ci ideea de a nu respecta nici o regula din Regulament.....oricare ar fi ea

exprimati-vaa acordul sau dezacordul

inteleg ca Dermen si Halebardul nu sunt de acord.

halebardul
02 Jun 2009, 13:29
nu ca nu-s de acord.
dar pentru mine o astfel de zi este in fiecare zi :D
daca vreau sa fluier, fluier, daca trebuie sa injur, injur. Asumandu-mi toate consecintele.
Ce sa astept dezlegarea lui peste?

ce pot sa patesc? sa iau bann. Ei, na. Cine pierde? :D

corinka
02 Jun 2009, 14:47
Propunerea zilei fara reguli mi se pare fara sens. Daca aveti chef sa injurati, asumati-va riscul bannarii. Personal nu am nevoie de o asemenea zi. Cand am ceva de spus, spun in mod civilizat.

bre
02 Jun 2009, 15:21
mie mi s-ar parea amuzant :).

Chambord
02 Jun 2009, 15:29
ESTE amuzant tocmai pt ca vine de la illo (cea care acu vreo luna se dadea de ceasul mortii sa inchidem cafeneaua de tot) ;)

Dragomara
02 Jun 2009, 16:04
şters!

illotempore2002
02 Jun 2009, 16:13
ESTE amuzant tocmai pt ca vine de la illo (cea care acu vreo luna se dadea de ceasul mortii sa inchidem cafeneaua de tot) ;)

si atunci am precizat inchiderea cafenelei temporar, nu forever.....

hai mah, nu va doriti o zi in care sa fiti voi insiva, asa cum sunteti in mod real dar nu puteti fi din cauza restrictiilor sociale, forumiste, constiente, din cauza uzantelor, deprinderilor, a imaginii pe care o aveti despre voi?

credeti ca ati putea sa fiti o data asa cum va vine din rarunchi sa fiti, asa cum va dicteaza primul impuls, impulsul de o miime de secunda, impulsul subliminal? problema e ca multi dintre noi/ voi nici nu stiti cum sunteti in realitate.....

corinka
02 Jun 2009, 16:28
problema e ca multi dintre noi/ voi nici nu stiti cum sunteti in realitate.....

Si ti-ai propus tu sa faci pe psihologul transformandu-ne in niste mici cobai pentru o zi? Ocazie cu care sa ne si ajuti sa ne autocunoastem?

halebardul
02 Jun 2009, 16:34
pula-n pizda, gigi-marga, cur, țâțe, pe la spate, libertate, jos uzantele, traiasca impulsul de moment!

Gata, eu m-am rezolvat. :D

alt mesaj, dupa ce illo a cerut o zi cu reguli severe:

Propun o zi in care sa vorbim numai cu Dumneavoastra, sau cu lungi formule de politete
(Majestate, Sire, Prealuminate, Mult iubite si stimate, etc)

cine n-a respectat protocolul si n-a folosit o formula de adresare cuviincioasa, la beci!

illotempore2002
02 Jun 2009, 17:06
ei, minimalizezi intentionat si agresive (ca intotdeauna)....nu am propus o zi de dumneavoastra-eala, sci o zi de respectare a multor reguli/restrictii.....:)

mai am o propunere; o saptamana in care forumul sa fie moderat numai de "ingratii" acestui forum - mistah, ambra, neuptolem, pitbul, pauline, .... mai intai facem un topic cu cei mai antipatici useri si cei mai nedoriti, ii alegem pe cei mai odiosi si ii punem sa modereze....:D

Si ti-ai propus tu sa faci pe psihologul transformandu-ne in niste mici cobai pentru o zi? Ocazie cu care sa ne si ajuti sa ne autocunoastem?

asta suna a Pauline ;) ea zicea asa, ca eu fac pe psihologul....vad ca o imiti, doar sunteti prietene, e normal.....pt curiozitatea ta personala, nu ma consider psiholog si nu-mi plac psihologii si nu practic psihologia individuala, nici daca vin prietenii mei cu probleme grave la mine (e o responsabilitate prea mare)

propunerea mea era una dezinetersata si pur experimentala....v-am propus un joc, si atata tot, nu trebuie sa o iei asa dramatic

nu e nici o chestie daca nu vreti, de fapt jocul consta nu in a incalca regulile, ci in a vedea cati dintre voi v-ati aventura la asta....

deci pana acum doar Bre este pentru?

Bun, deci am avut o idee total nepopulara.

atunci propun inversul: TOATA lumea sa respecte toare regulile cu strictete. toata lumea sa vorbeasca super politicos, tonul sa fie unul decent, sa nu existe cuvinte nelalocul lor, sa nu se devieze de la nici un subiect, sa ne cerem scuze pt fiecare imprudenta, sa ne facem unii altora numai complimente. toata lumea sa fie cinstita, corecta si sa isi ceara scuze daca a gresit cu ceva.....stai, nu are sens, pt ca daca toti respecta toate regulile atunci nimeni nu greseste si nimeni nu tre sa isi ceara scuze pt nimic.

haideti sa ne simtim ca in rai. sa ne facem rugaciunile seara (ca doar credeti in Dumnezeu, nu?)

o zi pe luna. o zi a tiraniei regulilor. ba mai mult, hai sa experimenta un regulament cu foarte foarte multe reguli, vreo 100 de reguli, la care sa ne supunem o zi intreaga.....moaaaaama, cum ar fi? vbesc serios, nu iau la misto ideea, mi se pare un experiment bun.....cum ar arata forumul cu foarte multe restrictii, cum ar evolua relatiile dintre noi si la polul opus, o zi fara nici un fel de regula?

hm.....

halebardul
02 Jun 2009, 18:14
ce e blambeceala asta aici?
eu nu-mi raspundeam mie, ii raspundeam lui illo cu propunerea aia de ZIUA POLITETII EXCESIVE.
Pitbull, n-ai cu ce sa te joci? Faci decupaje cu textele noastre?

illotempore2002
02 Jun 2009, 18:16
s-au amestecat precum grisul cu gonoreea, sa dea dracii in ele X(

halebardul
02 Jun 2009, 18:17
suntem partasi la un experiment literar metahiperintertextualist? :-/

Pitbull
02 Jun 2009, 18:32
Nu, se întâmplä altceva - o nouä eroare a vBulletin-ului.
Memoreazä bifäri de mesaje, de-a-n pulea.
Am trimis la Azil niste offtopicuri scumpomarine, dar se vede cä au rämas bifate, desi n-aveau nici un motiv - si, când am unit mesajele rämase aici, ca sä plombez golurile läsate de alea, le-au "tras" si pe ele în cuprinsul lor...
O sä-i semnalez lui Daniel.

L.E.
Gata, am mai periat. Acum sä vedem cum îi dä el de capät.

illotempore2002
02 Jun 2009, 18:35
bine, dar noi aici nu ne aberam atat de tare incat sa trebuiasca sa ne merge-uiesti, muti de colo colo s.a.m.d. ce daca postez eu de cate doua ori consecutiv, nu face nimeni urticarie din atata lucru.....lasa-le-n durerea lor asa

Pitbull
02 Jun 2009, 18:40
Bine, atunci doar voi muta offtopicurile scumpomarine.

illotempore2002
02 Jun 2009, 18:50
Pitbul,

de ce naiba ai mutat postarea lui Mistah J la acest topic la azilul de offtopicuri? bai dar nu se mai intelege nimic, ce naiba se intampla aici, deja devine obositor, nu mai stiu unde am postat, ce am postat si de ce acolo pt ca toata ziua buna ziua se muta topice si postari

dar mai lasati-o dracu de treaba imputita...am cerut o parere (daca sa avem o zi fara reguli) si Mistah a zis ca nu, i se pare o idee proasta.....a raspuns ONTOPIC.....deja 3 sferturi din activitatea de aici a devenit o justificare a propriei postari ..... personal nu mai suport zapaceala asta, mai STOP!

halebardul
02 Jun 2009, 19:23
Propun si o Zi a Off-Topicurilor.
Sa poti scrie pe de laturi cat vrei, fara sa ti se mute mesajele.

(v-am zis ca ma cac in el de azil offtopic? v-am zis)

bre
02 Jun 2009, 21:35
da, ca tot a devenit obsesie faza asta cu offtopicul, cum scrii oleaca pe langa, pac - la Asylum.

Cinemania
02 Jun 2009, 21:47
Preopunerea numarul 1.

Propun o zi a anarhiei pe forum, in care regulamentul sa nu se aplice deloc si lumea sa aiba libertatea sa faca ce vrea cui vrea (blow-job and sexual haressment desired and included) :D

no amu ce-ai patit? :D

scrii asa de fain pe la clasic si iconoclast...la ce-ti trebe anarhie ?

corinka
02 Jun 2009, 23:20

asta suna a Pauline ;) ea zicea asa, ca eu fac pe psihologul....vad ca o imiti, doar sunteti prietene, e normal.....pt curiozitatea ta personala, nu ma consider psiholog si nu-mi plac psihologii si nu practic psihologia individuala, nici daca vin prietenii mei cu probleme grave la mine (e o responsabilitate prea mare)

1. Daca suna a Pauline e pura coincidenta, nu o imit, intelesesem ca ai terminat psihologia, probabil ca m-am inselat.
2. Nu suntem prietene, habar n-am cine este in viata reala, e doar o asa-zisa "cunostinta de pe forum"; prietenii mei sunt reali, nu am prieteni virtuali.
3. Chiar daca am fi prietene, nu ar fi normal sa o imit; cine isi imita prietenii are, probabil, probleme de personalitate.
4. Nu ma intereseaza cum te consideri, ce-ti place si ce practici, asta privind asa-zisa curiozitate personala pe care mi-o atribui.

illotempore2002
03 Jun 2009, 09:13
Preopunerea numarul 1.

no amu ce-ai patit? :D

scrii asa de fain pe la clasic si iconoclast...la ce-ti trebe anarhie ?

anarhia e buna. din haos s-a nascut si universul, RIP Big Bang (cel mai mare haos ever).

Pitbull
03 Jun 2009, 10:08
Si ce-are anarhia cu haosul...?
Sau anarhia cu Big Bang-ul?
Sau Big Bang-ul cu haosul...?
(Sunt trei notiuni cel mult tangentiale... VAG tangentiale!)

illotempore2002
03 Jun 2009, 10:55
hai Pitbull, nu deveni purist, fixist si rigid....nu vrei sa-mi vii cu dex-ul, sa-mi pui definitiile cuvintelor aici sa-mi demonstrezi ce diferente uriase exista?

vrei sa-ti explic ca la gradinita cum din big bang, marea explozie, materia a fost "aruncata" pretutindeni, in haos, dupa care a inceput sa se organizeze ca urmare a actiunii fortelor gravitationale, aranjarii particulelor de hidrogen si heliu si pana mea? ma simt penibil explicand lucruri de baza.

Pitbull
03 Jun 2009, 10:59
Ti-as spune cä e partial adevärat ce spui, da' iar mä faci purist, asa cä mai bine tac, în purii mei.

illotempore2002
03 Jun 2009, 11:01
zic "bogda-proste" si ma si inchin ca nu ai mutat la offtopic ultimele postari de aici.

illotempore2002
05 Jun 2009, 15:21
Cand facem ziua Regulamentului Nul?

Suspect de bizar
14 Jun 2009, 01:02
Propun adminilor să înfiinţeze pe sait un forum de filme.

Alex Leo Serban
14 Jun 2009, 04:29
k sa ce?!
orcum ipokimenu asta nu stie nici sa scrie, nici cinema...

hai, muta-ti cuibu p la nea vadim, pe la jiji, aici sintem toti vaccinati & alfabetizati >:)

buticut
15 Jun 2009, 01:34
Din partea mea puteti sa incalcati cate reguli vreti...dar nu la mine in sectiune :D. Serios, mi se pare aiurea ca 24 de ore sa scrieti ce va taie capul,dupa care sa ma pun eu sa sterg toate prostiile, mai ales ca dintr-un motiv bizar nu merge sa selectez mai multe mesaje pe care sa le sterg, ci pot doar unul cate unul. Daca ar fi sa incalc o regula, ar fi cea a avatarelor :)), am mai avut o tentativa. Oricum nici nu stiu daca merge pe noul forum sa imi pun un gif la avatar :-?..

illotempore2002
15 Jun 2009, 02:04
adica ce e cu avatarele?

buticut
15 Jun 2009, 15:21
Puteai sau poti,nu stiu,nu am mai incercat, sa iti pui un avatar de dimensiuni mari,gen 700 kb, dar regulamentul interzice acest lucru :),parca limita e de 33 kb.

Cinemania
15 Jun 2009, 15:32
ca e in regulament sau nu, aste se poate limita direct din server :D

redmen
16 Jun 2009, 00:24
Vazusem mai demult pe un forum o chestie interesanta.Utilizatorii care tocmai se inscriau pe forum aveau o sectiune/un topic in care trebuiau sa posteze primul post si in care se prezentau catre membrii forumului.Fara acel prim post nu puteau posta in alta parte a forumului.Ar putea fi facuta chestia aia si aici ?

illotempore2002
16 Jun 2009, 08:48
si cum sa se prezinte? ca ideea e de anonimat aici
:)

sa zica in ce zodie sunt, cati ani au, ce pasiuni si cu ce se ocupa?

corinka
16 Jun 2009, 09:25
Sa dea bunaziua? Sau ceva de genul: Hi, I'm X and I'm addicted to movies. :)

illotempore2002
16 Jun 2009, 09:26
sau, hello, am venit aici sa vand o pisica. pisica e in zodia berbecului.

illotempore2002
30 Jul 2009, 23:57
Stefan si Gloria,

Avem o sectiune pe acest forum total inutila si neutilizata de nimeni, ea se numeste Best of si nu sunt decat 3 topicuri amarate acolo, putem sa schimbam tematica acestei sectiuni in ceva ce ne-am dori cu totii? de exemplu se ptopusese la un moment dat o sectiune numai cu seriale si show-uri tv, mai veniti si voi cu propuneri.

Pitbull
31 Jul 2009, 00:09
Sectiunea TV e în pregätire, o vom deschide zilele astea.

illotempore2002
31 Jul 2009, 00:10
o sa fie una noua? sau inlocuim vidul ala de Best of?

Pitbull
31 Jul 2009, 00:11
Nu m-am gândit la asta - vom discuta.

illotempore2002
31 Jul 2009, 00:13
faceti o sectiune noua si noi ne gandim cu ce sa inlocuim sectiunea best of, sa vedem ce se propune.

Pitbull
31 Jul 2009, 00:15
OK

Pitbull
07 Aug 2009, 23:41
Ete, na - ce sä ne mai complicäm?
Când se aleg moderatori noi, se vede pe forum. De-ajuns atât.
Apropo, nu uita sä-ti prezinti scuzele, ACUM, pentru mägäria cu:
suma de euroi plătită, numărul de cururi pupate sau numărul de partide prestate pentru căpătarea „funcţiei"
Sau vrei sä regret cä am hotärât sä te iert si sä discut cu tine?
Vezi cä ti-am acordat un vot de încredere în alb, asa cä nu fi impertinent!

Pitbull
08 Aug 2009, 19:19
OK, eu îmi prezint scuze, lumii în general, pentru cä i-am întins o mânä lui [STERS de moderator] din Cluj. Prin asta, am ofensat bunul simt, inteligenta, morala. [[STERS de moderator]a rämas acelasi specimen periculos si dezgustätor, prin mârlänie, arogantä, amoralitate, toxicitate, spirit antiscial si prostie sinonimä cu incoerenta.
Am revenit la atitudinea normalä fatä de el, si sper sä disparä de pe forum cât mai curând.
Pentru cä i-am divulgat numele real, si i-am adresat epitete injurioase (100% reale, dar tot ofensatoare - prin forta împrejurärilor), mä auto-sanctionez cu un avertisment sever. La urmätoarea abatere, solicit sä fiu bannat pentru trei zile. (As face-o chiar eu, dar ca moderator nu am acces la panoul administratorilor.)

Gloria
08 Aug 2009, 19:54
(iar, acolo unde e cazul, suma de euroi plătită, numărul de cururi pupate sau numărul de partide prestate pentru căpătarea „funcţiei").

MistahJ, chiar mi se pare absolut gratuit ce ai spus. Tu citesti ce scrii?

corinka
08 Aug 2009, 22:24
Care moderator te deranjeaza, Mistah? La care anume te referi?

Gloria
09 Aug 2009, 12:21
A dat un link care-l viza pe julesetjimetcatherine, care se ocupa de cinemateca - si Eforie Bucuresti, si topicul de pe site-ul nostru.
Cred ca, de fapt, MistahJ vroia sa fie si el moderator.
sau
si-a luat jucariile o vreme fiindca pleaca la Vama Veche la nudisti si acolo nu are wireless sa stea de vorba pe forum.=))

aDyShor
02 Sep 2009, 15:07
Preopunerea numarul 1.

a doua propunere o propun io in numele lui Suspect de Bizar care isi dorea foarte mult o sectiune noua pe forum, de Seriale TV si Talk-show-uri. va rooooooooog, va rog mult detot, faceti o astfel de sectiune pt ca am devenit dependenta de cacatul ala de serial numit Californication, care ma innebuneste :x

sa facem si poluri pt propunerile astea?

O zi fara reguli...pai in afara de injurii aduse altei persoane de pe forum nu vad o alta regula care nu poate fi incalcata si pentru care ar exista o astfel de zi.

Chiar ma mir ca nu exista o astfel de sectiune...

PS: Imi place aici, multa lume se cearta, se impaca, x ii ia apararea lui y pentru ca mai apoi y sa il tradeze pe x, mai apar z, t, v care prin diferite combinatii se cearta intre ei s.a.m.d. :))

Pitbull
02 Sep 2009, 16:27
pai in afara de injurii aduse altei persoane de pe forum nu vad o alta regula care nu poate fi incalcata si pentru care ar exista o astfel de zi.

Da' topicul "In suturi!!!", de la Cafenea, ce-o fi - nursery? ;)

aDyShor
02 Sep 2009, 17:41
pai in afara de injurii aduse altei persoane de pe forum nu vad o alta regula care nu poate fi incalcata si pentru care ar exista o astfel de zi.

Da' topicul "In suturi!!!", de la Cafenea, ce-o fi - nursery? ;)

Era vorba despre sectiunea de Seriale TV...de ea ma miram ca nu exista :)

Pitbull
02 Sep 2009, 17:45
Aaaa!!!
Don't worry, va fi curând! - O sectiune de TV, inclusiv topic/topicuri despre seriale.
(De-o lunä o tot punem la cale, da' ne-am luat cu altele.)

Mikala
18 Sep 2009, 17:36
Pai asa e . Eu ce sa mai zic , fiecare se i-a de fiecare aiurea . Pe mine ma uimeste prostia , poate ca nu sunt eu stralucita , dar cand ii vad pe altii nu-mi vine sa cred , imi vine sa ma inchin cu mana stanga .

vave
18 Sep 2009, 17:53
fiecare se i-a de fiecare aiurea.

Doar mă amuză, atâta tot. :D

Mikala
18 Sep 2009, 21:22
Si eu ma amuz :) ma amuzi tu , de fapt .

vave
18 Sep 2009, 21:29
E bine din când în când să mai aduci câte un zâmbet pe chipul cuiva. Mă bucur că ţi-am fost de folos. ;)

Mikala
18 Sep 2009, 21:32
Desigur ..

Dragomara
20 Sep 2009, 21:22
şters!

Pitbull
20 Sep 2009, 21:44
O sustin mai ales pe ultima! :))
Gata, am semnat! Se pot face si donatii?

Federico
10 Dec 2009, 22:56
Propun crearea unei arii in care sa se discute teorie si filosofie de film.Pentru mine e cel mai interesant/important subiect posibil.

Gospin
27 Dec 2009, 21:54
Mistah, ideea ta este buna. Pe alte forumuri se practica lucrul asta, chiar foarte des.
Ei au interzis sa se mai puna avatare in care "chestiile" sa spunem asa, se misca!
Dar pe mirodoni azi l-am observatintr-un post, la el ramane asa? si la altii care numai posteaza, wtf?

cremaxx
29 Dec 2009, 15:15
Astea's mofturi.Nu trebuie sa facem site-ul sa mearga mai greu,sau sa-l incarce astia cu reclame.

O poza (tablou) e de ajuns si mai de bun simt,fata de tot felul de desene animate ,care mai de care si pe care o sa le schimbati pe fiecare saptamana....>:)

Gospin
29 Dec 2009, 17:18
cremaxxx, asta e singurul site pe care ai postat vreodata?
ce naiba de esti asa dintr-o bucata?
Nu stiu daca pot pune poza, ca va aratam cum sta treaba :)

cremaxx
01 Jan 2010, 19:48
Nu cred ca ceea ce am scris mai sus influenteaza cu ceva ceea ce vrei tu.Sunt necesari mai multi useri care vor asta si cateva voturi pe la un pool.

Dar...Ce ar fi ca tu sa schimbi imaginea pe fiecare minut? O sa vedem un gif extraordinar.:D

Gospin
02 Jan 2010, 12:57
Pai nu asta e ideea, sa schimb imaginea din minut in minut, pur si simplu sa fie mai ... interactiv.

cremaxx
03 Jan 2010, 17:36
Tind sa cred in felul urmator: Acest site nu are un moderator expert in PHP sau in mai multe lucruri care tine de intretinerea acestui site si asa mai departe. Acum cateva saptamani au fost probleme si cu poza care o aveam la avatare si pe care incercasem sa o schimb.
A trebuit sa astept 3 zile pana a venit ziua de Luni in care Gloria a solicitat celor care se ocupa de site sa faca ceva in legatura cu avatar-ul care nu mai functiona cum trebuie.
Iti dai seama ce ar insemna sa faca cineva schimbari pe aici si sa nu le tina sub observatie?

Din partea mea ar fi bine sa ne lase sa si uploadam filmulete mici acolo la avatar...dar e ceva care nu e atat de usor.:)

Gospin
03 Jan 2010, 21:21
Da, se poate spune si asa. Mi s-a intamplat si mie cu niste jocuri care nu prea au dat roade, dar acum vad ca s-a mai destins atmosfera la "Jocu' interminabil" :)

Cinemania
28 Feb 2010, 11:27
Gloria, Stefan,

de azi nu voi mai modera la cafenea.

Puneti pe altcineva.

Gospin
28 Feb 2010, 12:43
de azi nu voi mai modera la cafenea.
ioi, da' de ce ? :(

paul_aramis
28 Feb 2010, 13:03
din cauză de ... dragomara:D

Liviu-
28 Feb 2010, 13:21
Nu cred ca e vorba numai de asta. Stim cu totii ca nu trebuie sa dam importanta spuselor ei...

paul_aramis
28 Feb 2010, 13:44
aşa-i, da' se mai şi satură omu' şi ii se acreşte.

Gloria
01 Mar 2010, 16:59
In locul lui Cinemania va intra Windom moderator - de proba doua saptamani.

Dragomara
01 Mar 2010, 17:03
In locul lui Cinemania va intra Windom moderator - de proba doua saptamani.
Super! Windom :x :-* ;;) :-bd

Gloria
01 Mar 2010, 17:44
Dar voi impune o noua regula, Dragomara. Aceea a respectului fata de moderatori. Oricine jigneste nejustificat un moderator va fi banat, fara avertisment initial.

Pitbull
01 Mar 2010, 18:10
Cinemania era un moderator bun, responsabil, matur - desi cam lent în reactii (ardelean, de...)
Windom are acum sansa de a ne dovedi cât de iute se poate misca... tot un ardelean d-al nost'!
...Bune, ambele decizii ale administratiei!
Si mä bucur cä Gloria a trecut peste faza blândetii excesive si începe sä devinä o Iron Lady! :)

Dragomara
01 Mar 2010, 18:23
Dar voi impune o noua regula, Dragomara. Aceea a respectului fata de moderatori. Oricine jigneste nejustificat un moderator va fi banat, fara avertisment initial.
Total de-acord, am în două mici corecţii: scoate-le pe "nejustificat", şi pe "moderator" din fraza aia, te rog, ar trebui banat fără avertisment ORICINE jigneşte pe ORICINE. Cât despre a ţi se arăta, sau nu, respect, cred că asta ţine strict de persoana ta, nu poţi impune ceea ce nu posezi, şi acum evident că vorbesc în general. ;)

Oricum, mi-s curioasă să văd şi experimentul ăsta, care se vrea inchiziţional, probabil din lipsa resurselor, timpului, prezenţa rutinei etc.

Judex
02 Mar 2010, 00:46
Sunt de acord cu Cinemania.
Si ma cam pis pe Cinemagia.
Suspendati-ma!

StefanDo
02 Mar 2010, 09:53
ce e, judex, nu ti-a raspuns illo la mesaj?

Judex
02 Mar 2010, 16:36
1. Ce Illo, ce mesaj?
2. Cinemania facea treaba excelenta si este tratat de voi cu picioarele.

StefanDo
02 Mar 2010, 17:24
in ce sens cu picioarele?

Cinemania
02 Mar 2010, 17:30
calm down, boyz n the hood :D

nu-i nevoie sa va intindeti

un pic de aer curat face mereu bine

Judex
02 Mar 2010, 17:56
in ce sens cu picioarele?
In sens naspa.

StefanDo
02 Mar 2010, 18:02
daca ai ceva de zis, zi
comentariile in doi peri nu ajuta nimanui

Judex
02 Mar 2010, 18:14
Am de zis ca ati tolerat niscai atacuri tampite la adresa lui care l-au facut sa renunte la moderare.
Dar incheiem subiectul.

StefanDo
02 Mar 2010, 18:29
singurul atac de care stiu e al dragomarei, dar cine-o baga vreodata in seama pe dragomara?

Dragomara
02 Mar 2010, 18:37
singurul atac de care stiu e al dragomarei, dar cine-o baga vreodata in seama pe dragomara?
În afară de tine, sau ce?! =)) =))
Eh... mai sunt nişte cucuvele nefericite de net, da'din fericire pentru mine încă mai am spaţiu pe lista ignoraţilor etc. :">

L.e. Şi-apoi caracterul unei persoane nu este nicicum dat sau influenţat de spusele altor persoane, caracterul unei persoane este suma faptelor acelei persoane.

----
L.e. 1 On topic: no, hai să facem cumva să se poate trece pe Ignore List absolut orice persoană, dp meu dv aş economisi timp, citind doar pe cine-mi place. Evident acum mă refer la moderatori.

Chambord
02 Mar 2010, 18:39

=)) headshot :-bd
Cinemania, prietene, te rog renunta-la moderare doar daca te-ai plictisit sau nu mai ai timp dar nu pentru ca Dragomara a facut sau n-a facut ceva. Ea nu exista in realitate, e doar o iluzie optica ! Mie browserul nici macar nu imi afiseaza postarile ei :))

paul_aramis
02 Mar 2010, 19:38
Cinemania, prietene, te rog renunta-la moderare doar daca te-ai plictisit sau nu mai ai timp dar nu pentru ca Dragomara a facut sau n-a facut ceva. Ea nu exista in realitate, e doar o iluzie optica ! Mie browserul nici macar nu imi afiseaza postarile ei :))

mamă, ce browser deştept ai? ia zi cum face, să-l învâţ şi pe al ameu.

Chambord
02 Mar 2010, 19:45
Nu i-am facut eu nimic. El n-a mai suportat :))

Cinemania
02 Mar 2010, 19:54

Am renuntat deja :D
In special din lipsa de timp, chef si exces de acreala.

Din pacate pt scumpa lista neagra a Dragomarei nu voi renunta sa moderez in celelalte sectiuni.
Insa forta e puternica in ea. Cu siguranta se va descurca.

Dragomara
02 Mar 2010, 20:41
@Cinemania - ce să zic?! :-? aştept să mai creşti, şi EVENTUAL să (mă) întrebi, asta nu că presupunerile ar fi mai uşor de suportat. Mai exact: nu-ţi face iluzii, nu la tine m-am referit. ;) :P

(offf... mania persecuţiei loveşte din ce în ce mai mulţi tineri. :( )

Cinemania
02 Mar 2010, 21:13
Oops, mai am o sansa.

Gloria
03 Mar 2010, 11:13
n-o ispiti pe Dragomera

Dragomara
03 Mar 2010, 11:48
n-o ispiti pe Dragomera
Încă-mi plac bărbaţii, dar dacă n-aş avea ce face, şi m-ar pune dracu'să încerc s-o ispitesc aş începe cu ceva semne de... punctuaţie şi emoticon-uri. :P

[În altă ordine de idei: cine, unde şi mai ales cu ce?! ;) ]

StefanDo
03 Mar 2010, 12:21
citind ultimele ei postari incep sa cred ca de fapt dragomara e clona tamarainsei

Neuptolem
03 Mar 2010, 14:02
Frate cati eroi pe Internetul asta! Cate batalii! Cat sange din biti! Cat dramatism!
E o adevarata viata aici, in dimensiunea a doua. Vi s-a taiat de dimensiunea a treia, nu? Nu va merge, nu? :) E greu. E mai usor aici. :D

pamflet
03 Mar 2010, 14:29
Ar fi bine sa fie respect si intre useri nu doar pe axa user-moderator, sau invers. :-)

Gloria
05 Mar 2010, 16:51
De astazi, Vave il va ajuta pe Windom in moderarea Cafenelei. Tot de proba, doua saptamani.

Windom
02 Apr 2010, 13:48
Gloria, Stefan, renunt, incepind de astazi, la "functia" de moderator, numiti pe cineva mai competent. Mult succes in continuare...

Pitbull
02 Apr 2010, 14:18
Nu e cazul sä te ataci. Nu e nimic personal - pur si simplu, Dragomara e exagerat de sensibilä la absolut tot ce înseamnä moderare. S-o fi väzut ce scene fäcea, de nenumärate ori, folosind toate fonturile, culorile si märimile de literä, numai fiindcä eu sau oricare alt moderator îi muta câte un mesaj într-un topic mai potrivit. E spectaculoasä, da, dar inofensivä - nu trebuie s-o iei în serios si sä pui la inimä; amuzä-te, glumeste cu ea... n-are gânduri rele si nu-si dä seama când jigneste oamenii (de enorm de multe ori, färä intentie). Noi ne-am obisnuit.

Judex
02 Apr 2010, 14:30
Windom chiar unul dintre cei mai decenti useri de pe forum, cu discursuri pertinente si argumentatii solide. Ca moderator isi face treaba foarte bine, cheltuind din timpul sau si nervii sai. Este un voluntariat pe care ar trebui sa-l aprecieze in special proprietarii de forum, care ar fi bine sa evite astfel de iesiri isterice din partea unor useri care duc la aceste renuntari. Mai suntem si in prag de sarbatori pascale...

Dragomara
02 Apr 2010, 14:42
Nu e cazul sä te ataci. Nu e nimic personal - pur si simplu, Dragomara e exagerat de sensibilä la absolut tot ce înseamnä moderare. S-o fi väzut ce scene fäcea, de nenumärate ori, folosind toate fonturile, culorile si märimile de literä, numai fiindcä eu sau oricare alt moderator îi muta câte un mesaj într-un topic mai potrivit. E spectaculoasä, da, dar inofensivä - nu trebuie s-o iei în serios si sä pui la inimä; amuzä-te, glumeste cu ea... n-are gânduri rele si nu-si dä seama când jigneste oamenii (de enorm de multe ori, färä intentie). Noi ne-am obisnuit.
Pitbull - scuză-mi remarca, dar iar delirezi. De fapt am vrut să te prinzi şi tu o dată-ntr-o sută de ani că atunci când nu-ţi răspund e pentru că te legi de fapte din trecut, care EVIDENT că nu au legătură cu problema curentă, sau că eşti pur şi simplu rău-inteţionat, negativist, impertinent, sau RĂU PUR ŞI SIMPLU etc.

Mai mult decât stilul [care-o fi totuşi ăla?! în afara limbajul mai mult decât argotic, nici că remarc altceva! :-/ ] lui Windom, nu-mi place moderarea pe care-o practici tu, deosebirea e că el încă se mai poate schimba, unde nu are un caracter preponderent rău, şi e încă suficient de tânăr şi de nedezamăgit de viaţă [altul e termenul real, dar mă abţin şi de data asta] etc. etc.

Singurul sens în care-ţi dau dreptate e faptul că nu trebuie să se atace. Etc.

Pitbull
02 Apr 2010, 14:42
@Judex:
Subscriu întru totul.

L.E.:
@Drago:
Lasä, cä stim cu totii cä nu esti nici pe departe atât de a dracu' pe cât încerci sä pari.

Dragomara
02 Apr 2010, 14:43
@Judex - =)) =)) =)) =)) !

buticut
02 Apr 2010, 23:46
Drago asta gets easily amused. Ma sperie.

Pitbull
03 Apr 2010, 00:02
Nope, Booty, patru emoticoane tävälindu-se pe jos de râs nu înseamnä "amuzat(ä)", înseamnä "vreau sä credeti cä mä präpädesc de râs (cum si eu as vrea sä cred)".
Pentru amuzamentul real, un :D, un :)) sau un =)) e prea de ajuns.

Neuptolem
03 Apr 2010, 17:56
Nu iertaţi şi voi de Paşte utilizatorii exilaţi, debanându-i (măcar o perioadă, până la următoarea greşeală...)? Just an idea... 8->
Atunci ar trebui sa dam si drumul puscariasilor.
Nu sunt de acord cu asemenea nebunie.
A', si daca inainte nu eram d eacord cu bannarea definitiva, acum sunt de acord.
Pur si simplu nu-ti poti "petrece" un deceniu stergand injuraturi si nesimtiri ale aceluiasi psycho-user.

keepwalking
03 Apr 2010, 17:57
eu sunt de acord cu amnistia generala.
ne mai distram si noi un pic.

Pitbull
03 Apr 2010, 18:25
Eu, nu.
N-au nici un haz, tracaseazä sälciu.
Ca-n anecdota aia cu: "Probabil purcelul nu guita artistic!"

Dragomara
03 Apr 2010, 18:37
Eu cred ca foarte repede, ar fi bine, ca sunt destui care ar trebui sa ajunga in acelasi loc, in nici un caz amnistie.
Măi, da'rău mai eşti! RĂU! :-O Acum să nu-mi spui că între upload-area câtorva poze de actori avuseşi timpul, răbdarea şi priceperea de-a citi întreg forum-ul şi de-a afla şi înţelege cine-i cine, şi mai ales de ce?! ;) :))

Neuptolem
03 Apr 2010, 19:31
Ţi-ar conveni dacă ţi s-ar da avertisment pentru injuriile din topicul cu reclamaţii pentru moderatori?
Ah, un avertisment! Cat de cool! Ma rog in fiecare seara la Zei sa fiu bannat si asta nu se intampla niciodata. Asta e "blestemul" meu: sunt ne-bannabil. E si asta o pedeapsa...
In schimb, am o CALITATE: ma auto-bannez.;)

alextreme93
04 Apr 2010, 09:43
Am o propunere ptr.domnii moderatori,daca s-ar putea face un thread despre cinematografia asiatica.:-? .

Pitbull
04 Apr 2010, 10:13
Dragä Alex, nu te opreste nimeni sä-l faci tu însuti - la "Film în general" ar fi cel mai bine.

Cinemania
06 Apr 2010, 11:57
Am o propunere ptr.domnii moderatori,daca s-ar putea face un thread despre cinematografia asiatica.:-? .

Sau http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84877&highlight=asia+extrema

vave
06 Apr 2010, 12:48
Ioi cât de ardelean eşti. :-*
În proaspătul topic deschis este precizat de către Twinsen şi topicul sugerat de tine acum. :D

Ipu
09 Apr 2010, 21:00
Credeți că ar fi posibilă marcarea de către fiecare utilizator a mesajelor proprii de pe forum pe care le consideră importante, astfel încât ele să poată fi accesabile rapid de către oricine le accesează contul? În prezent, oricine poate să treacă ușor în revistă opiniile unui utilizator în legătură cu filme și actori, realizatori, dar mesajele de pe forum nu pot fi triate decât manual. Nu s-ar putea să oferim utilizatorilor o modalitate prin care ei să-și pre-selecteze numai mesajele la care ei țin, pentru a le include într-un dosar separat?

SoX
25 Jun 2010, 18:08
Propun debanarea Dragomarei.

Neuptolem
25 Jun 2010, 21:14
Propun debanarea Dragomarei.
No! Ii sta bine acolo unde e.
Eu i-as fi dat bann-forever, de ceva timp.
Era stresanta rau de tot prin mesajele ei, era buna doar la retetele culinare si la...bancuri?
Nu poti frate sa persisti atat de mult in bazait isteric.
Ar merita mai multi bann-ul forever: Djinjis, mirodoni, Mistah J, FreakDoll...aaa...StefanDo, Pitbull, rvn, keepwalking, redmen si...toti ceilalti forumisti. Chiar si nesemnificativul Neuptolem care se umfla in pene ca un tigru beat. Ba chiar as propune sa se inchida forumul. Dar dupa ce plec eu, nu acum.

SoX
30 Jun 2010, 18:34
Cred ca la titlul sectiunii "Video/DVD" se poate adauga si "Blu-Ray". Ar trebui sa tinem pas si cu tehnologia, nu?

Neuptolem
09 Jul 2010, 08:49
Voi pleca de pe forum... cel puţin o vreme.
Bravo ma! Te voi urma si eu in curand.
Iata un om liber!

foxyroxy
20 Jul 2010, 17:35
Lies,lies oh sweet lies.when are we going to see real facts?:)
Era o gluma evident.

Dahaka
25 Jul 2010, 15:01
Sper ca postez unde trebuie , nu ma prea pricep la forumuri . Asta e un mesaj catre moderatori de pe cinemagia , Vedetzi ca a aparut trailer pt sezonu 5 al serialului Dexter , punetzi-l shi voi pe pagina serialului , de la site-ul nostru , shi probabil la sectiunea trailere de pe prima pagina , sper ca o sa-mi loatzi in seama mesaju shi ca sa va ushurez munca pun shi lin-ul de pe youtube al trailerului . http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE . Sper ca sa nu iau cine shtie ce warn ca am facut asta . Multa bafta !

Gloria
25 Jul 2010, 19:29
Multumim, o sa-l postam.

gigabyte
30 Jul 2010, 11:55
A aparut trailerul la :
Miral (2010) regia Julian Schnabel

http://www.youtube.com/watch?v=HAvOe44xoyI&feature=related

Windom
28 Aug 2010, 10:07
Desemnati va rog un alt moderator la Cafenea, eu renunt la aceasta onoare. Nu mai am chef sa tot primesc pe mail Reported posts de fiecare data cind se hotaraste unul sau altul sa o ia pe aratura. Numiti-l pe Ipu sau pe alt iehovist, nu duceti lipsa de ei. Slava domnului...

dragonfly_drk
28 Aug 2010, 11:13
Nu ipu... va rooog!!! :(( :(( :((
daca il puneti pe Ipu, se transforma cafeneaua intr-o mare porcarie... o sa trebuiasca sa stam drepti, ca la scoala si sa nu zicem mac pana nu ne lasa Domnul Profesor... aici suntem in recreatie, nu ne luati placerea de a ne juca!!! :((

(Ipu, nu am nimic cu tine... esti un om deosebit!)

danonino
28 Aug 2010, 11:26
daca il puneti pe Ipu, se transforma cafeneaua intr-o mare porcarie... o sa trebuiasca sa stam drepti, ca la scoala si sa nu zicem mac pana nu ne lasa Domnul Profesor... aici suntem in recreatie, nu ne luati placerea de a ne juca!!! :((

cata lasitate.

dragonfly_drk
28 Aug 2010, 11:30

cata lasitate.

nu e lasitate... e dorinta de a pastra o atmosfera cat mai libera la Cafenea... daca tu il vrei pe Ipu, fi sigur ca o sa fi primu care o sa fie luat in suturi de el... asa ca la faza asta, ar trebui sa fi de acord cu mine. ;)

Ipu
28 Aug 2010, 12:20
„Fiți mai umani cu angajații! / Statorniciți în fermă / un post anume de hingher!” =))

Nu, drăguță, n-am nevoie. Eu sunt creator, nu sunt vătaf!

Mă deranjează, ce-i drept, că se scriu unele chestii de genul ăsta (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1536029) într-un forum civilizat. Am greșit că m-am exprimat în repetate rânduri, riscând batjocura multora, pentru respectarea demnității femeii, de exemplu? Oricine vrea, știe că eu i-am apărat pe Pitbull (suspendat arbitrar, ca să poată fi alungat și antagonistul lui de atunci), pe RomaniaMare (suspendat după ce unul Șerban l-a denunțat drept extremist pentru așa ceva (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1514449)), pe Dragomara (pe care am încercat în zadar s-o determin să-i ceară scuze unui administrator, pe care îl insultase), pe Judex (suspendat 7 zile pentru insultarea unui arbitru de la CM de fotbal din Africa de Sud!).
Cine citește, ca tine, că sunt numit „iehovist”, ar putea crede să sunt un fanatic religios. Eu am cerut numai respect pentru semenii noștri care nu se pot apăra singuri. Chiar discuția publică pe care am înițiat-o a arătat că peste o treime dintre forumiștii care s-au exprimat acolo sunt pentru eliminarea obscenităților din forum; eu am acceptat opinia majorității, dar trebuie știut că între cei care s-au pronunțat împotriva măsurii propuse de mine există multe persoane multiplu- sau definitiv-suspendate, clone ilicite etc.

Colegul pe care în discuțiile cu prietenii îl numesc Fachitol are un comportament agresiv, de golan. Îmi reproșează că n-am băut cupa umilinței până la drojdie, singura situație în care el ar fi fost satisfăcut. Practic, la comanda și în urma unui singur denunț din partea lui, o întreagă rubrică a mea a fost deportată în GULAG-ul forumului. Între oameni nu se procedează așa...

dragonfly_drk
28 Aug 2010, 12:38
„Fiți mai umani cu angajații! / Statorniciți în fermă / un post anume de hingher!” =))

Nu, drăguță, n-am nevoie. Eu sunt creator, nu sunt vătaf!

Mă deranjează, ce-i drept, că se scriu unele chestii de genul ăsta (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1536029) într-un forum civilizat. Am greșit că m-am exprimat în repetate rânduri, riscând batjocura multora, pentru respectarea demnității femeii, de exemplu?
nu ai gresit, dar pe un forum nu poti apara demnitatea femeii. sa fi luat la suturi (ai fost deja luat) si tot nu sa razolvi nimic. aici e o jungla. invata sa supravietuiesti in ea. crezi ca eu nu ma enervez cand vad cata mitocanie exista?... ba da, dar nu am ce face... ce e afara, e si aici... daca in lumea reala nu poti sa convingi niste melteni sa fie civilizati, aici nici asa. o sa primeasca bann si gata. ori se intorc peste cateva zile, sau daca sunt suspendati definitiv, revin cu clone...
Oricine vrea, știe că eu i-am apărat pe Pitbull (suspendat arbitrar, ca să poată fi alungat și antagonistul lui de atunci), pe RomaniaMare (suspendat după ce unul Șerban l-a denunțat drept extremist pentru așa ceva (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1514449)), pe Dragomara (pe care am încercat în zadar s-o determin să-i ceară scuze unui administrator, pe care îl insultase), pe Judex (suspendat 7 zile pentru insultarea unui arbitru de la CM de fotbal din Africa de Sud!).

SI CE AI REZOLVAT CU ASTA?... :-/
Cine citește, ca tine, că sunt numit „iehovist”, ar putea crede să sunt un fanatic religios. Eu am cerut numai respect pentru semenii noștri care nu se pot apăra singuri. Chiar discuția publică pe care am înițiat-o a arătat că peste o treime dintre forumiștii care s-au exprimat acolo sunt pentru eliminarea obscenităților din forum; eu am acceptat opinia majorității, dar trebuie știut că între cei care s-au pronunțat împotriva măsurii propuse de mine există multe persoane multiplu- sau definitiv-suspendate, clone ilicite etc.
de astia nu vei scapa niciodata, asa cum nici forumul asta nu se va curata vreodata de injuraturi... sau spune-mi ca exista vreun forum pe lumea asta in care sa nu se injure lumea... hmmm... putin probabil

Colegul pe care în discuțiile cu prietenii îl numesc Fachitol are un comportament agresiv, de golan. Îmi reproșează că n-am băut cupa umilinței până la drojdie, singura situație în care el ar fi fost satisfăcut. Practic, la comanda și în urma unui singur denunț din partea lui, o întreagă rubrică a mea a fost deportată în GULAG-ul forumului. Între oameni nu se procedează așa...

ba, tocmai, ca intre oameni se procedeaza asa... intre animale nu vezi asa ceva... ;)

CONCLUZIA: Ipu, iti spun, nu din rautate si nu pentru ca ti-au mai spus-o si altii, ci poate pentru ca o sa intelegi pana la urma. VIATA E O CURVA. OBISNUIESTE-TE CU ASTA. degeaba incerci sa o faci perfecta. degeaba esti marele revolutionar... dupa tine, multe femei o sa mai fie hulite pe strada, multi o sa fie nederpetatiti, si multi o sa faca inchisoare pe degeaba. de melteni nu ne scapam orice am face. asa ca: sfatul meu:
INCEARCA SA FI MAI FLEXIBIL, sa nu mai interpretezi, sa nu te consideri victima unei conspiratii (la naiba, nu esti)... si sa te mai distrezi si tu, ca parca ai fi pocait!!!

danonino
28 Aug 2010, 13:48

cata lasitate.

nu e lasitate... e dorinta de a pastra o atmosfera cat mai libera la Cafenea... daca tu il vrei pe Ipu, fi sigur ca o sa fi primu care o sa fie luat in suturi de el... asa ca la faza asta, ar trebui sa fi de acord cu mine. ;)

in prima instanta il faci un om indobitocit, umflat de vechime si incapabil. Apoi, in final, spui ca e un om deosebit. Pe aceeasi unda, nu?

Dintre noi doi, cred ca tu injuri mai mult si mai direct. Esti mai vizata decat mine

Nu vorbi tu despre demnitatea femeii, sincer esti un exemplu extrem de prost si nereusit. Judex te-a injurat de mortii tai, tu acuma il pupi cu pasiune in fund. Minunat e ca, tu dai lectii despre demnitate.

Imi pare rau ca nu ramane Windom moderator, nu era un despot si nici nu a bagat Biblia pe post de regulament.

dragonfly_drk
28 Aug 2010, 15:38
in prima instanta il faci un om indobitocit, umflat de vechime si incapabil. Apoi, in final, spui ca e un om deosebit. Pe aceeasi unda, nu?

Dintre noi doi, cred ca tu injuri mai mult si mai direct. Esti mai vizata decat mine

Nu vorbi tu despre demnitatea femeii, sincer esti un exemplu extrem de prost si nereusit. Judex te-a injurat de mortii tai, tu acuma il pupi cu pasiune in fund. Minunat e ca, tu dai lectii despre demnitate.

Imi pare rau ca nu ramane Windom moderator, nu era un despot si nici nu a bagat Biblia pe post de regulament.

uite inca o dovada de prostie. da Ipu, e un om deosebit prin faptul ca e cult, insa nu ar fi potrivit ca moderator.
daca nu erai tu pe aici, eu puteam sa fiu o dovada buna pt demnitatea femeii, dar cretinismul tau ma indeamna sa fac gesturi necugetate
vad ca iara revine treaba cu Judex.... nu intelegi si pace. tot prost ramai
hai pa! mai am si viata perosnala. nu am timp sa dadacesc inculti.

redmen
28 Aug 2010, 16:21
daca nu erai tu pe aici, eu puteam sa fiu o dovada buna pt demnitatea femeii...

Permiteti`mi sa : hahahahahahahahahahaha.

Va multumesc.

dragonfly_drk
28 Aug 2010, 16:33
daca nu erai tu pe aici, eu puteam sa fiu o dovada buna pt demnitatea femeii...

Permiteti`mi sa : hahahahahahahahahahaha.

Va multumesc.

taci mai, ca nu stii nimic... :">
foarte interesant cum toata lumea se ia de mine dar nimeni nu are nici cea mai mica idee cum sunt eu in realitate. daca injur pe un forum, nu inseamna ca injur si pe strada... cand o sa ma cunoasteti mai bine, o sa va dau voie sa spuneti mai multe despre mine, dar pana atunci ciocu' mic.
dar daca totusi se trezeste cineva pe aici sa ma critice, sunt curioasa sa stiu, are habar cum sunt eu in realitate?... ce fel de viata duc, sau am dus. ce personalitate am, ce cunostinte am...
haideti... va provoc.

Ipu
28 Aug 2010, 16:59
Pitbull garantează cu întreaga lui reputație că tu nu ești ca asta:
(hiperlink șters)

și în plus îți jur că nici eu n-am gândit sau pretins vreodată altcumva.

omudindulap
28 Aug 2010, 18:21
Auch..urat..urat..

Pitbull
28 Aug 2010, 19:44
Ipu, când nu mai are argumente, înjurä ca o curvä beatä pe centurä.
(Nu lexical, ci în fond.)
Ipulicä, uite cum e treaba:
Dacä în clipa asta, când citesti acest mesaj, nu editezi mesajul tendentios (si ipocrit - prin artificiul ieftin cu falsa "inversare de atitudine" postatä jos, la distantä), prin care ai insultat-o pe prietena mea, voi încuia într-un seif amintirea momentului când m-ai apärat, în aprilie, si voi înceta orice comunicare cu tine. Iar dacä mai continui cu mägäriile, chiar voi intra în ofesnivä. Nu uita cä muntele de aberatii demente si extremiste pe care le läbärtezi pe forum te fac foarte vulnerabil, si pânä acum le-am luat în glumä.

Deci, editeazä si cere-ti iertare.
Acum.

danonino
28 Aug 2010, 22:31
Personal, cred că așa...
http://www.youtube.com/watch?v=hoIKXvcetSo
...n-ai cum să fii!

genial =))

Ipu, când nu mai are argumente, înjurä ca o curvä beatä pe centurä.
(Nu lexical, ci în fond.)
[

Autocaracterizare. Asa faci tu, moralistu' lui peste.

Pitbull
28 Aug 2010, 22:39
Bäi vitelule, vorbeam cu tine?
Taci dreacu', nu te mai bäga-n seamä ca un coi iradiat.

danonino
28 Aug 2010, 22:41
Bäi vitelule, vorbeam cu tine?
Taci dreacu', nu te mai bäga-n seamä ca un coi iradiat.

q.e.d.

redmen
28 Aug 2010, 22:43
Intotdeauna m`am intrebat ce inseamna q.e.d. ala ... imi explica si mie cineva ? Trebuie sa recunosc ca si eu m`am amuzat teribil la ce a scris Ipu mai jos.

omudindulap
28 Aug 2010, 22:52
Mie nu mi s-a parut decat o noua mostra de ipocrizie, dar daca pe voi va amuza glumele de santier..

redmen
28 Aug 2010, 23:06
Daca era vorba de buticut,miercuri,anaemona,corinka (si ar mai fi cateva) cu siguranta nu m`ar fi amuzat ba chiar m`ar fi suparat.Dar glumele "de santier" le faci cu cine merita.

Ipu
28 Aug 2010, 23:10
Să aducă cineva fiola cu amoniac! Câinele negru (în cerul gurii) a turbat!

Dulăule, înțeleg că ai un interes special în problema asta, dar era bine, elegant, corect să fi avut aceleași reflexe ori de câte ori prietena ta a rămas cu onoarea nereperată. Altfel, consider atitudinea ta discriminatorie și jignitoare. Din delicatețe pentru amica ta, care, în fond nu mi-a greșit cu nimic, n-am să redau aici murdăriile care i-au fost adresate de alții și care, deși există încă la diverse rubrici ale forumului, nu te-au făcut să iei vreo atitudine împotriva celor care le-au postat.

Deși puteai rezolva situația asta prin mesageria privată, ca atunci (știi tu bine când!), ai preferat s-o expui în public, să te dai în spectacol. Nici nu mai comentez enormitatea de a mă acuza de „muntele de aberații demente și extremiste pe care le lăbărțez pe forum”. Dacă mă ataci, pot produce tone de monstruozități, instigări la crima de omucidere și multe alte formulări regretabile postate de matale aici. Singurul cu adevărat intolerant (dealtfel, agresiv chiar și în momentul în care semnează) și care nu suportă opiniile diferite tu ești, din păcate.

Cu amenințările tale ai exact lipsa de delicatețe a celui care, confruntat cu resemnarea suveranului, îi flutură o foaie pe sub nas și-i spune: „Cum, majestate, cum n-avem cu ce să-l înfundăm? Iată aici scrisoarea! Insultă adusă unui fost președinte al Consiliului de Miniștrii!”

„Eu nu mă pot bate cu d-ta. N-am nici geniul, nici vârsta, nici condeiul și nici situația d-tale. N-am nimic. D-ta ai totul. Dar din adâncul sufletului lovit și nedreptățit îți strig și îți voi striga din adâncul gropii: ești un necinstit sufletește, căci ți-ai bătut joc pe nedrept de sufletele noastre nevinovate!”

omudindulap
28 Aug 2010, 23:17
Daca era vorba de buticut,miercuri,anaemona,corinka (si ar mai fi cateva) cu siguranta nu m`ar fi amuzat ba chiar m`ar fi suparat.Dar glumele "de santier" le faci cu cine merita.
Inteleg unde bati. Dar care-i hazul in a da intr-unul mai slab decat tine, unul care nu se poate apara?
Cele pe care le-ai enumerat tu ar fi dat de pamant cu Ipu, insa victima in cauza nu-i atat de brava.
Apoi veniti voi si suciti cutitul.
Nu mi se pare tocmai ... in regula.
Dar din nou, poate-s eu defect.

redmen
28 Aug 2010, 23:31
Nu esti defect evidement ... dar scuza`ma ... cu danonino am avut impresia ca s`a "aparat" destul de bine,jignindu`l absolut gratuit (numai ca asa fac si altii).Fata a primit ce a cautat.Injura pe aici de mama focului si apoi are si tupeul sa fie considerata femeie si sa zica ca are demnitate.Ce gluma.Cand vad specimene d`astea atunci regret cel mai mult toate fetele calumea care au plecat de pe forum (de buna voie sau obligate).

Ipu
28 Aug 2010, 23:37
Măi, omule, ce naiba, te-ai molipsit și tu de la mânia ce-aprinse pe Pit., Columbeanul?
Ceea ce i-am scris eu drkoaicei ;) a fost așa, o glumă nevinovată, o cochetărie între noi, un gest de prestidigitație. Rușinos e să nu știi de glumă și să te superi în cazuri de genul ăsta. Cine ar putea crede serios că eu aș compara-o pe colega noastră cu Monica Columbeanului (potrivire de nume întâmplătoare, dar cine să mai creadă în coincidențe, când toți au devenit atât de suspicioși)? Altfel, fii pe pace, dictatorul forumului nu s-a aprins din gluma asta; problema era că diferențele doctrinare, antagonismul ideologic dintre el și mine au făcut ca în ultimele zile conflictul să se facă din ce în ce mai mult simțit, pentru ca azi să erupă în mod violent.

Ipu
29 Aug 2010, 00:00
Injura pe aici de mama focului si apoi are si tupeul sa fie considerata femeie si sa zica ca are demnitate.Ce gluma.Cand vad specimene d`astea atunci regret cel mai mult toate fetele calumea care au plecat de pe forum (de buna voie sau obligate).

Redmen, dacă îmi pare rău de ceva e că nici măcar cu gândul nu m-am gândit s-o jignesc. Puneți-vă în locul meu: flirtezi pe stradă cu o femeie apropiată de vârsta ta și vine un tataie, un Nicolaescu, un dinozaur și se bagă în flirtul tău. Nu vi se pare neplăcut?

Culmea e că acum două săptămâni le-am scris și lui, și ei, ca să le explic de ce e nevoie ca injuriile adresate ei la vremea aceea să fie șterse din forum.

Judex
29 Aug 2010, 13:07
Se-ntampla lucruri ciudate de la o vreme cu oamenii rosii... :-?

dragonfly_drk
29 Aug 2010, 16:33
le multumesc lui Pit, Omuldindulap, Judex, si Ipu (care intradevar m-a sfatuit atunci cand toata lumea ma hulea), precum si multor altora care m-au sustinut si m-au inteles si stiu cine sunt, de ce sunt capabila si ce fel de suflet am.
pe Ipu nu am vrut sa il jignesc cu afirmatiile pe care le-am postat (daca am facut-o, imi cer iertare) ci doar am vrut sa ii atrag atentia asupra unor idei fixe pe care le are. in rest, am spus si o mai spun fara menajamente ca e un om inteligent. (mesajul care l-a postat initial, si pe care l-a editat la insistentele lui Pit. m-a deranjat dar nu atat de mult sa spun ca m-a daramat.... daca intradevar as fi fost ca si persoana din clip, as fi fost vizibil deranjata, in schimb, cum nu sunt, aceste glume nu ma afecteaza pentru ca eu stiu ca nu sunt asa si asta conteaza cel mai mult)
In ceea ce il priveste pe Danonino, va rog sa verificati daca nu am dreptate: eu eram de doar cateva zile inscrisa pe forum cand a aparaut Domnul acesta si m-a atacat in mod gratuit, fara sa il ating cu nimic. era normal sa ripostez. eu de Danonino nu m-am legat decat in momentul in care m-a atacat sau am considerat ca nu face decat sa isi bata joc de forumul asta (exemplu clar la topicul cu declaratiile). nu atac decat atunci cand sunt atacata.
sunt aproape 100% sigura ca acum Danonino va spune ca si Judex s-a luat de mine... cu singura diferenta ca el si-a dat seama la timp ca a gresit si si-a cerut iertare... mi-a dat o sansa si acum stie ca nu merit sa se ia de mine. in schimb, Danonino nu cunoaste sesnul cuvantului remuscare si nu stie ce inseamna sa iti ceri scuze fata de o persoana fata de care ai gresit. dar asta nu ma opreste sa ii arat ca sunt mai presus decat el, si pot sa imi cer iertare, chiar daca stiu ca nu e vina mea... asa ca imi cer iertare fata de toate persoanele pe care le-am jignit intr-un fel sau altul, sau le-am deranjat cu ceva!

in rest, chiar nu mai am ce sa zic... aici e o jungla in care oricat de dura as vrea sa par, tot nu voi reusi sa fiu, ba chiar mai mult o dau in bara asa. si nu vreau ca lupta mea cu unii useri sa imi afecteze si comportamentul pe care il am in afara forumului. pentru ca in mod normal nu sunt baietoasa si nici tiganca.
daca nu crede nimeni nimic din ce am spus mai sus, eu n-am nimic de pierdut... nu o sa ii las pe altii sa lupte pentru mine. am dreptul la opinie si am dreptul sa mi-o exprim la fel ca toti cei de aici.

Pitbull
29 Aug 2010, 17:22
Editarea lui Ipulescu e insuficientä si ipocritä - lucru de asteptat, în fond: el nu poate fi niciodatä convins - dar, fiind un parsiv, încearcä diverse manevre viclene, pretins "diplomatice", în fapt foarte stângace.
Libelula nu meritä NICI MACAR ALUZIV, INDIRECT, FATARNIC-CONTRASTANT, acel clip. Ipulicä lui va sterge linkul, dacä vrea sä rämân civilizat fatä de el. Dacä nu, nu.

dragonfly_drk
29 Aug 2010, 17:31
Editarea lui Ipulescu e insuficientä si ipocritä - lucru de astepta, în fond.
Libelula nu meritä NICI MACAR ALUZIV, INDIRECT, FATARNIC-CONTRASTANT, acel clip. Autorul lui va sterge linkul, dacä vrea sä rämân civilizat fatä de el. Dacä nu, nu.

Pit, te rog frumos, nu mai involbura apele. asta e parerea lui si cu asta ramane. nu te mai certa si tu. fi mai presus ca stiu ca poti. nu conteaza ce cred ceilalti.altele sunt importante pe lumea asta si tu le stii prea bine... ;) :">

Pitbull
29 Aug 2010, 17:45
Stiu cât te-a durut mägäria asta, si n-am putut sä tac mâlc.
Dar, ok - dacä mä rogi tu... Il ignor de-acum, si gata.

dragonfly_drk
29 Aug 2010, 17:51
Stiu cât te-a durut mägäria asta, si n-am putut sä tac mâlc.
Dar, ok - dacä mä rogi tu... Il ignor de-acum, si gata.

nu zic sa il ignori pe Ipu mai... dupaia se interpreteaza ca eu ti-am spus sa nu mai vb cu el... eu zic sa ignori magaria... daca el e om cu bun-simt si cu respect fata de tine macar o sa o stearga... daca nu, stii macar ce fel de om e de acum inainte. doar ca decizii atat de drastice precum sa il eviti definitiv sunt cam greu de urmat. imagineaza-ti ce ar fi daca ipu ar scrie ceva foarte urat pe forum la adresa ta. tu o sa trebuiasca sa il eviti, ca in fond asa ai zis... si totusi nu o sa te poti abtine... nu e asa ca ar fi ca si cum ti-ai incalca cuvantul?...
think twice!!!
(scuze de morala... nu vreau sa dau lectii la nimeni. vorbesc doar din experienta si sper ca vorbesc bine... :-S )

redmen
29 Aug 2010, 18:14
@dragonfly_drk

Nu,forumul asta nu este o jungla si nimeni nu te huleste.Dar atunci cand singura ta activitate de vreo 2 saptamani incoace este sa stai sa te injuri cu danonino ajunge sa fie stresanta pentru ceilalti utilizatori.Intotdeauna au fost conflicte pe forum aici ... dar dupa 2 3 zile lucrurile se linisteau.Si daca afirmi ca in realitate esti altfel decat incerci sa pari aici ... adica dura si tiganca (cine ar dori sa para asa?) ... de ce nu incerci sa te comporti asa cum spui ca esti?La fel fac si restul utilizatoarelor de aici ... si nu le`a daunat in nici un fel,nu a sarit nici un urangutan din jungla sa le rupa capul.

P.S. Sper numai sa nu ai dubla personalitate care o mai aveau unele persoane pe aici ... care injurau de mama focului pe toti forumistii si apoi se intorceau ca si cum nimic nu s`ar fi intamplat,si ziceau un simplu scuze.

Ipu
29 Aug 2010, 18:29
Draga mea dragonfly_drk,
am șters hiperlinkul ăla care te insulta, dar trebuie să mă crezi că singura mea intenție a fost să mă joc, să te văd tristă pentru câteva momente și apoi zâmbind și stergându-ți o lacrimă; am vrut să te surprind și să te emoționez, nicidecum să sugerez că tu ai fi ceva asemănător tipului psiho-social descris în acel clip hip-hop. Am șters hiperlinkul pentru că am înțeles că se putea într-adevăr interpreta și așa cum s-a grăbit protectorul tău s-o facă.
Nu intrasem în polemici cu tine. Nu am vrut să te atac și nici n-aveam vreun motiv s-o fac, căci nu mă simțisem în niciun fel ofensat de cele ce-ai scris ieri sau altcândva. Recunosc că nu admir stilul în care scrii, pe care-l găsesc prea infantil pentru vârsta pe care o declari, dar cred că tocmai el te face atât de adorabilă, mai ales celor cu complexul Lolitei - și sunt, slavă Domnului, destul și în forumul ăsta.

Acuzațiile numitului Columbeanu Mihnea Gheorghe nu mă mai ating în niciun fel, pentru că ceea ce a putut el să-mi atribuie ieri - „muntele de aberații demente și extremiste” - tocmai el, care a descris de atâtea ori modul în care i-ar vrea executați pe unii și pe alții!, tocmai el, care poftim! chiar și azi ne oferă apologia sistemului totalitar și a universului concentrațional! (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1538954), face inutil orice dialog viitor. Admit că, mai ales în ultima vreme, am fost poate lipsit de tact, am făcut glume, poate nesărate, l-am luat peste picior uneori cu umor, alteori poate cu mai puțină inspirație, însă desfid nu doar pe sus-numit, dar și pe orice alt forumist să producă dovada acuzațiilor delirante reproduse mai sus între ghilimele.

dragonfly_drk
29 Aug 2010, 18:41
Redmen, te iei de mine ca ma cert cu Danonino de doua saptamani. dar el de cand e pe forumul asta se cearta cu toata lumea si vad ca lui nu i-ai atras niciodata atentia... sau cel putin in ultima vreme. (nu vreau sa mint, recunosc ca nu am citit forumul din scoarta in scoarta)... nu te supara, dar nu crezi ca e necinstit fata de mine?... mie deocamdata nu mi-a semnalat nimeni ca ar fi deranjante certurile mele cu Danonino. mai ales ca atunci cand ma cert cu el, nu sunt singura care ma cert... mai sunt si alte persoane implicate de ambele parti de fiecare data... in momentul in care vine cineva si spune un neadevar despre mine sau ma injura, ce ai vrea sa fac Redmen?... sa pun capu in pamant si sa tac?... imi pare rau, asa ceva nu pot sa fac...
si de injurat, nu cred ca am folosit cuvintele pe care le folositi voi barbatii cand va infuriati... am incercat pe tot posibilul sa fiu cat mai diplomata, dar cand omul ma enerveaza chiar nu am ce face... ca folosesc cuvinte de genul "cretin, tampit, handy-boy" nu cred ca inseamna ca vorbesc ca la usa cortului... atunci cand o sa bag pe cineva stii tu unde, da ,atunci o sa pot spune ca am fost vulgara... te rog, daca se poate sa incerci sa fi obiectiv... si sa te uiti cu atentie de unde a pornit toata povestea asta si ce cuvinte s-au folosit atunci. si in momentul ala o sa iti dai seama de ce sunt atat de pornita pe Danonino... eu sunt o persoana capoasa (recunosc), cand mi se pune pata pe cineva, greu imi mai schimb parerea... poate am reactionat exagerat, nu spun ca nu... nu vreau sa par nu stiu ce mare diva pe aici si sa spun ca eu am dreptate intr-u totul. nu! intradevar, unele chestii nu trebuiau spuse... insa nu cred ca Danonino a fost atat de deranjat de cuvintele pe care i le-am adresat, asa cum am fost eu, cand stateam in fata calculatorului si imi facem cruci ca nu stiam de unde o rasarit si personajul asta, si ce i-am facut de se poarta asa. pentru ca mai tarziu sa aflu ca asa e firea lui... insa era prea tarziu caci eu deja eram pornita... ok, o sa incerc sa ma abtin de acum, in a formula gratuit remarci rautacioase la adresa lui, dar iti garantez ca in momnetul in care se va mai lega de mine (in mod direct sau indirect ;) ), nu o sa il iert pentru ca nu ma las calcata in picioare de nimeni... :)

omudindulap
29 Aug 2010, 18:53
Cineva sugera acu ceva timp un test de inteligenta aplicat noilor utilizatori ai forumui.
Eu zic ca unul psihologic ar fi mult mai indicat.
Mare Ti-e gradina, Doamne...

dragonfly_drk
29 Aug 2010, 18:55
Draga mea dragonfly_drk,
am șters hiperlinkul ăla care te insulta, dar trebuie să mă crezi că singura mea intenție a fost să mă joc, să te văd tristă pentru câteva momente și apoi zâmbind și stergându-ți o lacrimă; am vrut să te surprind și să te emoționez, nicidecum să sugerez că tu ai fi ceva asemănător tipului psiho-social descris în acel clip hip-hop. Am șters hiperlinkul pentru că am înțeles că se putea într-adevăr interpreta și așa cum s-a grăbit protectorul tău s-o facă.
Nu intrasem în polemici cu tine. Nu am vrut să te atac și nici n-aveam vreun motiv s-o fac, căci nu mă simțisem în niciun fel ofensat de cele ce-ai scris ieri sau altcândva. Recunosc că nu admir stilul în care scrii, pe care-l găsesc prea infantil pentru vârsta pe care o declari, dar cred că tocmai el te face atât de adorabilă, mai ales celor cu complexul Lolitei - și sunt, slavă Domnului, destul și în forumul ăsta.

te rog frumos sa nu faci glume deastea... cu nimeni niciodata, si mai ales cu o persoana de sex feminin... in momentul in care ii spui unei femei ca e proasta, se supara si chiar daca ii trece, nu te uita niciodata... astfel de glume nu se cuvin. dar iti multumesc ca ai sters linkul.
ok, poate stilul meu e infantil cum spui tu. nicio problema, accept acest lucru... pentru ca stiu foarte bine ce vrei sa spui cu asta si stiu foarte bine si de ce e asa stilul meu. nu are rost sa intru in detalii. e o poveste lunga si plictisitoare, insa cred ca am mai spus candva ca eu nu am de gand sa devin o matura plictisitoare... deocamdata tot ce imi doaresc e sa mai pastrez un sambure din copilarie... stiu, suna absurd dar am vreme sa ma maturizez.

Acuzațiile numitului Columbeanu Mihnea Gheorghe nu mă mai ating în niciun fel, pentru că ceea ce a putut el să-mi atribuie ieri - „muntele de aberații demente și extremiste” - tocmai el, care a descris de atâtea ori modul în care i-ar vrea executați pe unii și pe alții!, tocmai el, care poftim! chiar și azi ne oferă apologia sistemului totalitar și a universului concentrațional! (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1538954), face inutil orice dialog viitor. Admit că, mai ales în ultima vreme, am fost poate lipsit de tact, am făcut glume, poate nesărate, l-am luat peste picior uneori cu umor, alteori poate cu mai puțină inspirație, însă desfid nu doar pe sus-numit, dar și pe orice alt forumist să producă dovada acuzațiilor delirante reproduse mai sus între ghilimele.

incercati sa gasiti o cale de mijloc, si sa nu va mai intepati in mod subtil ca nu rezolvati nimic. si tu spui multe lucruri despre el, pe care inca nu le-ai dovedit, si el spune despre tine si tot asa va bateti cap in cap ca doi berbeci... sunteti oameni maturi iar prin toata cearta asta subtila nu faceti decat sa demonstrati si voi la randul vostru ca sunteti infantili... ;)

Judex
29 Aug 2010, 19:00
Calm down, people. :)

Redmen, as vrea sa discutam ceva, nu e cazul sa amplificam... ;)

redmen
29 Aug 2010, 19:20
Eu nu amplific nimic ... am spus ce aveam de zis ... acum imi vad linistit de treaba mea.

Ipu
29 Aug 2010, 19:22
Scumpo, îți repet: nu a fost intenționat. La ce mi-ar servi să batjocoresc o ființă drăgălașă și ingenuă (lucru dovedit și de modul îngăduitor cu care văd că tratezi incidentul care înțeleg azi direct de la tine că te-a vexat) ca tine? Am crezut sincer că n-ai să te simți atacată de versurile piesei lui Arssura, pentru simplul motiv că n-aveau nicio legătură cu tine. Melodia era despre un tip de femeie care provine dintr-un mediu promiscuu și care se prostituează - ce legătură are asta cu tine sau cu alte femei de aici, din forum?

Recunosc că exista totuși o situație - absurdă, ce-i drept - în care postarea mea ar fi fost o gafă de proporții nebănuite, respectiv dacă, Doamne iartă-mă!, cel care semnează Pitbull ar fi fost iubitul tău, deși ca vârstă mai potrivit ar fi fost fiu-său. Atunci ar fi fost într-adevăr foarte jignitor acel clip, cu Irinel și Monica, dar așa?...

Pitbull
29 Aug 2010, 19:27
Recunosc că exista totuși o situație - absurdă, ce-i drept - în care postarea mea ar fi fost o gafă de proporții nebănuite, respectiv dacă, Doamne iartă-mă!, cel care semnează Pitbull ar fi fost iubitul tău, deși ca vârstă mai potrivit ar fi fost fiu-său. Atunci ar fi fost într-adevăr foarte jignitor acel clip, cu Irinel și Monica, dar așa?...
Vezi, Libelulo?
Cu mârlanul ästa grobian, care sub aparentele de cenzor al bunelor maniere, e mai trivial si mai necivilizat decât trichomonasul unei tigänci de pe centurä, pentru care "rusinea" e o notiune exoticä, "decenta" e o parodie, iar "ratiunea" o utopie, vrei tu sä comunic în continuare civilizat?
Imi mutä nasu'. :-&
Mi-e jenä pentru îngäduinta glumeatä pe care i-am arätat-o. Recunosc: am fost de o naivitate si o credulitate sinonime cu prostia.

Judex
29 Aug 2010, 19:28
Eu nu amplific nimic ... am spus ce aveam de zis ... acum imi vad linistit de treaba mea.
Mai bine. ;)
Desi ai putea sa revii usor-usor asupra incercarii de a plasa anumite userite intr-o anumita categorie...

paul_aramis
29 Aug 2010, 19:30
băăă! aţi luat-o pe arătură rău de tot!

redmen
29 Aug 2010, 19:36
Mai bine. ;)
Desi ai putea sa revii usor-usor asupra incercarii de a plasa anumite userite intr-o anumita categorie...

Unde s`a plasat,s`a plasat singura.Nu dau 2 bani pe ce reprezinta ea.Si tu nu ma impresionezi cu nimic.

Ipu
29 Aug 2010, 19:44
Măi băieți, eu rupând orice legătură cu „informatorul Grivei”, mă văd nevoit să vă întreb pe voi: Ce e așa urât în ceea ce, cu maximă sinceritate, am scris eu mai sus?

Judex
29 Aug 2010, 19:54
Mai bine. ;)

Unde s`a plasat,s`a plasat singura.Nu dau 2 bani pe ce reprezinta ea.Si tu nu ma impresionezi cu nimic.
Nu vorbeam de ea, ci de celelalte. ;)
Iar eu nu am cu ce sa te impresionez. Nici nu vreau. Mi-e de ajuns sa stiu ca esti un scribalau wannabe caruia trebuie sa-i explic ce inseamna niste extensii de fisiere. Fiind din Valcea, ai fost chiar penibil cand ai intrebat aia. =))

PS
Sa nu te mai prind pe la atelier ca te sparg. Ramai cu mediocritatile enumerate de tine.

omudindulap
29 Aug 2010, 19:56
Recunosc: am fost de o naivitate si o credulitate sinonime cu prostia.

Eu am vrut sa-ti atrag atentia, atunci cand i-ai atribuit titlul de justitiar naiv (am ras mult), insa nu mi-am permis, eu, un mucos, sa te trag de maneca. Ma bucur ca intr-un sfarsit ai deschis ochii.

Ipu
29 Aug 2010, 20:06
Nu, băi acesta, nu „m-a făcut” nimeni „justițiar naiv”; eu m-am autocaracterizat (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1537835&highlight=justi%C8%9Biar+naiv#post1537835) așa.

Eu îți dau un sfat prietenesc: Nu te mai plasa mereu în siajul altora și învață să gândești și să rostești pe cont propriu. Nu trebuie să fii de acord cu alții numai pentru a le face pe plac. Altfel, nu-ți mai face idoli din persoane care au făcut și ele destule erori în viață.

omudindulap
29 Aug 2010, 20:28
Nu, băi acesta, nu „m-a făcut” nimeni „justițiar naiv”; eu m-am autocaracterizat (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1537835&highlight=justi%C8%9Biar+naiv#post1537835) așa
=)) Cu atat mai rau.

Eu îți dau un sfat prietenesc: Nu te mai plasa mereu în siajul altora și învață să gândești și să rostești pe cont propriu. Nu trebuie să fii de acord cu alții numai pentru a le face pe plac. Altfel, nu-ți mai face idoli din persoane care au făcut și ele destule erori în viață.

Doamne, ce-mi vad ochii.
Mie mi se rupe de ceea ce cred altii despre mine, deci e clar ca nu am niciun motiv sa pup pe nimeni in fund. Modul in care incerci sa manipulezi mintile naive sau mai putin luminate ale forumului ma dezgusta. Multumesc pentru sfatul prietenesc, dar nu pot sta deoparte, principiile ma obliga sa intervin. Chiar daca adesea o fac stangaci.

danonino
29 Aug 2010, 20:35
Recunosc: am fost de o naivitate si o credulitate sinonime cu prostia.

Eu am vrut sa-ti atrag atentia, atunci cand i-ai atribuit titlul de justitiar naiv (am ras mult), insa nu mi-am permis, eu, un mucos, sa te trag de maneca. Ma bucur ca intr-un sfarsit ai deschis ochii.

Facem cheta. Strangem bani sa ii cumparam omuluidinsertar o pereche de cojones. www.noballs.com

lasitate pe care o maschezi sub forma unei deferente.

omudindulap
29 Aug 2010, 20:45
Vaaai, ce frumos din partea ta sa te gandesti la mine.
In cazul acesta, voi rupe scrisoarea pe care intentionam sa i-o trimit Mosului.
Pe cele uzate ti le voi trimite tie, sa-ti faci dulceata. Bon Appétit !

Ipu
29 Aug 2010, 20:48
Modul in care incerci sa manipulezi mintile naive sau mai putin luminate ale forumului ma dezgusta.

Eu încerc să manipulez? Eu comunic direct și sincer.

Multumesc pentru sfatul prietenesc, dar nu pot sta deoparte, principiile ma obliga sa intervin.

Stai liniștit. „Ultragiatul” nu e atât de neajutorat.

Chiar daca adesea o fac stangaci.

Complexul ăsta de inferioritate e rușinos și total nejustificat. Tocmai asta încercam să-ți spun: Cei pe care îi admiri tu atât de mult încât să te socoți „mucos”, „stângaci” în comparație cu ei nu sunt niște entități eterice, ci tot niște creaturi telurice plămădire din carne și sânge, țesuturi cheratinoase și adipoase (mai ales iubitorii de bere), dar și - apropo de rinoreea de-o menționași - tot felul de umori, mai flegmatice sau mai colerice, produse de excreție etc. (A, era într-o vreme pe aici și o persoană de-i ziceam eu Celestina, pentru că uneori prezenta urme de stronțiu. :) )

danonino
29 Aug 2010, 20:48
@ omuldinsertar

:-/ eu credeam ca nu ai. E cu mult mai trist acum, avand in vedere ca ai recunoscut ca ai, ca le ai degeaba

Eu sunt uimit cum de ai putut sa iti dezlipesti buzele de fund...

Ipu
29 Aug 2010, 21:05
Măi, dar nu trebuie să vă jigniți...

Odd-ule, aici nu suntem în armată, toată lumea e la pertu, un minim respect reciproc cred că e suficient. Ce naiba, în alte țări subalternii i se adresează și șefului cu numele mic. Ce rost au aceste „excese ridiculoase”? La ce să ne erijăm în propriii patologi, caracterizându-ne cu diagnostice de resortul ORL.

Dacă ai tutuși complexe față de cineva, închipuie-ți-l în situații jenante. Sau, mai bine, citește postări de-astea (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1538622).

omudindulap
29 Aug 2010, 21:10
Stai liniștit. „Ultragiatul” nu e atât de neajutorat.
Nu ma refeream la acel ultragiat, ci la acea.

Complexul ăsta de inferioritate e rușinos și total nejustificat. Tocmai asta încercam să-ți spun: Cei pe care îi admiri tu atât de mult încât să te socoți „mucos”, „stângaci” în comparație cu ei nu sunt niște entități eterice, ci tot niște creaturi telurice plămădire din carne și sânge, țesuturi cheratinoase și adipoase (mai ales iubitorii de bere), dar și - apropo de rinoreea de-o menționași - tot felul de umori, mai flegmatice sau mai colerice, produse de excreție etc. (A, era într-o vreme pe aici și o persoană de-i ziceam eu Celestina, pentru că uneori prezenta urme de stronțiu. :)

Nu admir pe nimeni de pe acest forum, doar ii respect pe unii.

Nu are rost sa lungim danonino..aa..asta..carnatul, am vrut sa spun. Nu are rost sa lungim carnatul.

Eu ma opresc aici.
Pentru cei cu sindromul Tourette, a fost creat un topic special.

Good Night, and Good Luck.

redmen
29 Aug 2010, 21:53
PS
Sa nu te mai prind pe la atelier ca te sparg.

P.S.

Pinocchio ... esti respins.

Judex
29 Aug 2010, 23:26
Asa ti-a zis ma-ta?

copila_satanista
30 Aug 2010, 10:54
Danonino e stresant de prost. Crek ar trebui calmat cumva ca umple tot forumul de voma. Na ca am zis-o :|

Ipu
30 Aug 2010, 11:00
Un muc inutil scăpat de minionă pe clapele pianului mângâiate dizarmonic... Ce legătură are, micuțo, Nino cu disputa dintre Judex și Redmen?

copila_satanista
30 Aug 2010, 11:02
Are legatura cu topicul ;) si cu faptul ca desi nu dau doi bani pe el, a inceput sa ma irite cu toate jignirile de om prost pe care le arunca pe cine poate. Era o sugestie sa i se dea odata un avertisment ceva.

Pitbull
30 Aug 2010, 11:11
I s-a dat avertisment, si s-a sters la cur cu el. Ba chiar, a reactionat obraznic la adresa administratorului. Am solicitat o bannare de trei zile, si a fost respinsä färä motiv ("Danonino nu va fi bannat", si gata).
Asta e... Nu mai zic nimic... Nu-s eu chiar asa de sensibil, chiar mä amuzä spârcii ästia jegosi, dar mäcar sä nu ne mai prefacem cä încercäm sä tinem forumul pe o cale mai decentä decât este de fapt.

Ipu
30 Aug 2010, 11:23
Hahahaha! Bine, bine. :-* Poți continua să faci game. :)

„Să nu-ți spui părerea, să nu dai sfaturi decât atunci când ești întrebat.” (Prima regulă a entecalogului lui Anton Szandor LaVey, Biblia satanică)

copila_satanista
30 Aug 2010, 11:25
„Să nu-ți spui părerea, să nu dai sfaturi decât atunci când ești întrebat.”ebat.”</i>ebat.”</i> (Prima regulă a entecalogului lui Anton Szandor LaVey, <i>Biblia satanică)</i>
eu sunt atat de satanica incat ma joc dupa propriile reguli >:)

StefanDo
30 Aug 2010, 11:25
nu mai tin minte cand ti-am zis ca "danonino nu va fi bannat", dar cu siguranta nu vorbeam in general. acum se incadreaza perfect la punctul zece din regulament, bann o luna

dragonfly, gandeste-te de doua ori inainte de a te mai certa cu cineva de pe-aici, mai ales cand respectivul este evident ca nu merita

ipu, ai un avertisment

Pitbull
30 Aug 2010, 11:28
Aferim!

Voi vorbi si eu cu Dragonfly, se va mai tempera. Garantez.

Ipu
30 Aug 2010, 11:29
Și mă rog pentru ce, meștere? Eu unde mă „încadrez”?

Apreciez totuși că mă avertizezi, spre deosebire de colega ta, care mie și lui Windom ne-a făcut vânt fără... preaviz. :|

StefanDo
30 Aug 2010, 11:45
o, da, intr-un conflict in care eu ti-as fi facut vant doar tie

Ipu
30 Aug 2010, 12:06
Ești nedrept, ca să mă exprim politicos. Eu înțeleg foarte bine dreptul vostru de a suspenda ad libitum, saitul fiind al vostru, dar e rușinos să fii un simplu armaș la ordinele satrapului din umbră, care nu mai departe de mijlocul lunii mă numea „darling Ipu” (drăguțule bace... Todore), pentru ca ieri să mă facă așa cum știi și tu; care înainte de a mă autosuspenda din solidaritate pentru nedreptatea ce i se făcuse mi-a trimis prin mesageria privată mesajul lui de protesc, cu rugămintea de a-l scrie eu ca din partea mea; care deși a corespondat în particular cu mine până zilele trecute a găsit cu cale să mă linșeze direct în public, acuzându-mă de „extremism”. Apropo, dacă în zilele următoare nu se probează acuzele de extremism, mă văd obligat, cu tot regretul pentru alegerea unei atât de nedorite căi de redobândire a respectului, la o acțiune extremă (spuneți-i „extremistă”, dacă vreți!), al cărei prim pas e obținerea unei procuri de la ambasadă, iar al doilea este acționarea colegului tău în judecată pentru calomnie, prin mandatat. Eu nu sunt bătaia de joc a nimănui! Nu abuzez pe nimeni și îmi cer iertare când, din imprudență, lezez demnitatea cuiva. Nu înjur pe nimeni, dar am pretenția ca nici alții să nu mă înjure.

Pitbull
30 Aug 2010, 12:12
Ete fix scârt!

dragonfly_drk
30 Aug 2010, 12:21
Pit., te rog eu frumos sa te mai temperezi! :-*
nu il provoca si mai mult ca deja se ajunge prea departe.:)

Pitbull
30 Aug 2010, 12:25
Hai, mä pui - ar fi fost o distractie interesantä! Mai risipea din banalitatea vietii! :D Ador zbenguiala prin tribunale - mai ales cu maniaci care n-au nici o sansä... "Subiect pentru un scenariu" - ca sä-l parafrazez pe Cehov.
...Dar, în fine. Ce-i drept e drept - si eu te-am rugat adineaori sä te mai temperezi, asa cum m-am si angajat putin mai sus, iar tu ai promis cä o vei face... Acum e rândul meu - si, în fond, ai perfectä dreptate. Circul a durat prea mult, si nu suntem aici numai noi, cu pulsiunile si orgoliile noastre.
OK, îl ignor, si mä voi amuza în täcere.

dragonfly_drk
01 Sep 2010, 11:22
am si eu o rugaminte daca se poate. sa faceti ceva cu topicurile inutile... de exemplu, topicul fanatic initiat de un putoi cu un singur post, nu cred ca va fi folosit vreodata... eventual sa ne batem joc de el... =))
sunt multe astfel de exemple de topicuri initiate de useri care au un singur post la activ. deci astia habar nu au pe ce lume traiesc dar fac topicuri pe banda ca sa ne zgarie pe noi pe creieri.
o idee buna ar fi ca un user sa aiba posibilitatea de a initia un topic numai in momentul in care e de ceva vreme pe forum, sau are un numar relativ mare de postari... asa stie si el cu ce se mananca treaba pe aici si nu se face de rusine... (si nici nu ii mai irita pe ceilalti useri)
multumesc pt. intelegere!

StefanDo
01 Sep 2010, 12:58
nu

daca un nou subiect nu intereseaza, el va aluneca pur si simplu in afara subiectelor active

StefanDo
29 Oct 2010, 11:50
am transmis sugestiile, sa vedem cum stam cu logistica

revin cand am un raspuns

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 19:56
propun ca in momentul in care un moderator decide sa modifice, stearga, mute postarile unui user sa ii trimita acestuia un pm prin care sa isi justifice decizia...

Pitbull
22 Nov 2010, 20:02
Eu sunt de acord.
Asa, voi putea sä fac ordine din nou la Cinematografia româneascä, si mai ales la "Autobiografia lui Nicolae Ceausescu" (de joi încolo), färä sä-mi mai sarä nimeni în cap.

dragonfly_drk
22 Nov 2010, 20:21
da, si pe mine m-a deranjat ca m-i s-au sters niste postari...
mai nene, nu ma deranjeaza ca le-ati sters. stergeti-le pe toate, din partea mea... dar macar anunatati-ma si pe mine sa nu mor proasta... ca nu cred ca voi afla vreodata cine le-a sters si de ce...

keepwalking
25 Nov 2010, 20:39
Solicit administratorilor acestui forum sa-mi retraga calitatea de moderator de la "Atelierul de scenaristica".

dragonfly_drk
25 Nov 2010, 20:50
Istoria se repeta...?:-S

Liviu-
25 Nov 2010, 20:53
Din pacate nu cred va rezista nici asta, cu toate astea succes keep. Spun asta pentru ca iti dau dreptate in motivele pentru care pleci de aici. Sper doar sa realizeze si altii...

keepwalking
25 Nov 2010, 21:00
Din pacate nu cred va rezista nici asta, cu toate astea succes keep. Spun asta pentru ca iti dau dreptate in motivele pentru care pleci de aici. Sper doar sa realizeze si altii...

Multumesc, Liviu:)

dragonfly_drk
25 Nov 2010, 21:10
Am tras un ochi pe forumul nou. Chiar pare ca a inceput bine si e pe drumul cel bun. Si mai ales la ce useri sunt pe acolo... mmm... yummy. :x
sper sa va tina. cum scriai keep pe undeva pe acolo. ca se vrea un forum relaxant, in care oamenii sa isi posteze impresiile si sa isi vada de treburile zilnice. oricum, dupa cum vad, in varianta in care e acum, nu o sa fie certuri sau chestii de genul.
felicitari pentru initiativa.
uite, vazand cum ai postat dincolo, mi-am dat seama ca esti chiar ok. nu stiu de ce aveam impresia ca pe aici esti irascibil. acum stiu de ce.

StefanDo
25 Nov 2010, 22:27
sorry, keep, nu faci reclama unui alt forum aici

rvn
25 Nov 2010, 22:36
prevad ceva: keep se va intoarce spasit, cu coada intre picioare.punct.

Pitbull
26 Nov 2010, 01:53
R. I. P.

dooma
28 Nov 2010, 03:06
in lipsa de alt topic, imi exprim aici prima impresie:

+ bun forum, useri de foarte buna calitate (cei activi), topicuri si posturi utile si atractive. imi pare rau ca nu am "aderat" mai devreme, si ca am privit cinemagia ca un site de info, si nu precum o comunitate. sunt placut surprins si voi incerca sa-mi aduc aportul forumului, fiindca merita.

- cam dezordine in unele sectiuni, lipsa faptului ca nu putem pune direct links spre youtube, wikipedia etc., si unele topicuri ce-ar trebui sa fie sticky raman uitate.

in rest, numai de bine, keep up the good work !

Gloria
28 Nov 2010, 23:37
dooma, activitate cat mai consistenta si longevitate pe acest forum!

copila_satanista
29 Nov 2010, 11:55
Chiar, ar fi dragut ca threadul acela unde se prezinta userii noi sa fie sticky.

copila_satanista
06 Jan 2011, 13:37
ia uitati aci ce user : http://www.cinemagia.ro/club/profil/drogurilegaleorg/

Disciple
06 Jan 2011, 14:42
Ce e asa rau la userul ala?

copila_satanista
06 Jan 2011, 14:47
Pai e ditai' spammeroiu. M-a mirat ca a zis cate ceva la "filmul preferat" (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1556869#1556869), dar ia vezi ce titlu a pus, mai rau - ia vezi cum il cheama si mai vezi si ce posteaza incontinuu "in comunitate"

Disciple
06 Jan 2011, 15:12
Cred ca e o "ea". Postul este mult prea coerent pentru un "spammer/a" si numele + titlul nu mi se par atat de absurde. Inca mai sunt magazine de droguri legale prin oras, so where's the problem? Sunt niste mizerii, dar fiecare cu treaba lui. Ia sa vin si eu si sa ma plang aici ca tu ai numele de user "copila_SATANISTA...Sa fim rezonabili, deci!

copila_satanista
06 Jan 2011, 15:18
Nu am comentat de idee in sine, desi nici eu nu sunt de acord cu treaba asta, putea sa isi puna si maria_sfanta, adrian_minune sau ce-i trecea prin capatzana. Totusi think ... pute-a spam de la o posta.

copila_satanista
06 Jan 2011, 15:22
BooG foloseste thread-ul asta (http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1556998#post1556998) pentru astfel de probleme

Gloria
07 Jan 2011, 12:48
Mersi. S-a rezolvat problema sesizata de BooG.

trups
23 Jan 2011, 14:31
de ce este atata ostilitate pe forum? nu am mai vazut un forum atat de agresiv

Lived_memories
23 Jan 2011, 15:05
Nu te supara, dar scrisul cu greseli nu are nici o scuza. Nu veni cu scuze copilaresti. Scrie intotdeauna corect. Fii atent si revezi postarile si le corecteaza pana in cele mai mici amanunte. Altfel toti oamenii de bun simt te vor ataca asa cum meriti. Chiar e asa de greu sa ai putin respect pentru limba romana? Chiar este un pret prea scump sa ii acorzi cateva minute de atentie in plus? Daca nici noi romanii n-o vorbim corect, atunci cine??

trups
23 Jan 2011, 15:07
Nu te supara, dar scrisul cu greseli nu are nici o scuza. Nu veni cu scuze copilaresti. Scrie intotdeauna corect. Fii atent si revezi postarile si le corecteaza pana in cele mai mici amanunte. Altfel toti oamenii de bun simt te vor ataca asa cum meriti. Chiar e asa de greu sa ai putin respect pentru limba romana? Chiar este un pret prea scump sa ii acorzi cateva minute de atentie in plus? Daca nici noi romanii n-o vorbim corect, atunci cine??

uite cat de frumos ai spus asta, asa e ok, nu are ce sa te supere la ceea ce ai spus tu. dar bataia de jos si caterinca sunt total diferite. salut

SMC
23 Jan 2011, 16:06
Eu propun o mai buna intelegere a felului in care Pitbull isi facea treaba pe aici. A trecut mai bine de doua saptamani de cand el s-a "retras" si forumul asta se zbate intre hiperactivitate (postari "suparate" ale unor macelari ai limbii romane, spamuri, off-topice) si o stare latenta ce anunta un indubidabil sfarsit, cel putin la "Cinematografia romaneasca". Reconsiderati decizia de a-i impune anumite conditii, si forumul va fi astfel resuscitat. Altfel... nu vom mai avea parte decat de link-uri si de sfidari ale intelesurilor anumitor exprimari, care poate incearca sa clarifice idei, perceptii, notiuni etc.
Altfel, unii dintre noi vor ajunge sa vorbeasca singuri pe aici, si nu e placut sa stii ca nu te adresezi decat tie insuti. In alta ordine de idei, doar Pitbull revigora zilnic topicurile importante, ceea ce nu se mai intampla, datorita unui ranchiunos si (poate) unui detractor pentru care limba romana are destule bariere in a-si exprima parerile (sigur, atunci cand nu injura si e "sters"). Cam atat...
Multumesc!

Dl.cinematic
23 Jan 2011, 18:51
Nu am înțeles exact apropos-urile din ultima parte a mesajului tău, SMC, dar în ce o privește pe prima, cred că tind să îți dau perfectă dreptate. Deși nu am prins prea mult din perioada respectivă, aia de sub "domnia" lui Pitbull, evaluarea ta mi se pare perfect rezonabilă. În ultima perioadă, tot (sau mare parte din) zvâc-ul de dinainte pare să fi răposat. Personal, văd Cinemagia, așa cum arată ea acum, ca un "no man's land", în care puțini forumiști dispun de stimulentele corecte pentru a "înviora" atmosfera și a "ridica" nivelul dezbaterilor. Am punctat cam barbar (prin bolduire) în fraza anterioară elementul pe care îl consider esențial.

Să fiu bine înțeles. Nu am absolut nimic împotriva acelor "jocuri" care par să se bucure de succes pe forum, a postărilor de fotografii cu actrițele și actorii preferați și nici măcar a ideii de a ne împărtăși unii altora hobby-urile. Toate își au rostul pe un astfel de forum, îmi este foarte clar, însă nu în proporția îngrijorătoare din ultima perioadă...Sper să nu jignesc pe nimeni afirmând chestia asta.

De fapt, sunt sigur că nu am cum să îi jignesc pe cei care practică (chiar și ocazional) asemenea îndeletniciri, dintr-un motiv simplu și absolut logic: sunt convins că toate activitățile astea "secundare" nu sunt nici mai frecvente, nici mai puțin frecvente decât erau și înainte. În medie, cred că sunt cam la fel de frecvente, no more, no less. Dacă ce am spus până acum are vreo logică, m-aș aventura să concluzionez: problema este la "celălalt" tip de activități, cele care ar trebui, de fapt, să dea substanță forumului: alea dialectice, bazate pe argumente, pe opinii pertinente și...pe implicarea reală a celor interesați. De fapt, activitățile astea sunt cele care s-au rărit...și din cauza asta primele par să fi preluat ștafeta atât de flagrant...

Mai departe, nu știu ce trebuie făcut. Ar fi o impertinență din partea unui "puțoi" (vă rog, nu vă gândiți la sensul peiorativ al cuvântului) ca mine, să își permită să ofere sfaturi. Sunt perfect conștient că m-am alăturat forumului cam în "epoca atomică" a Cinemagiei (abia acum 2 luni) și că ăsta ar putea fi, pentru unii din voi, un argument în sine de rejectare a opiniilor mele (de fapt, le-aș considera mai degrabă facts)...

De aceea, în anticiparea unor strâmbături din nas și a unor sensibilități rănite de intervenția mea patetică, aș vrea să îmi cer scuze tuturor încă de pe-acum și, în același timp, să îi rog pe cei cu "greutate" în forum să se gândească puțin în ce direcție ne îndreptăm (sau, mai bine zis, vă îndreptați).

Windom
23 Jan 2011, 19:58
Nici eu nu pot sa spun ca am prins Epoca de Aur a forumului, perioada in care se duelau in pareri pe aici doar utilizatorii "cu pedigree". Una dintre ipotezele vehiculate era ca toti astia au plecat din cauza lui Pitbull. Ok, acum Pitbull a plecat. De ce nu se intorc respectivii?:-? N-au aflat inca? Se tem de o revenire asupra deciziei din partea lui Pit? (Ma-ti popit voi,dar de ma voi scula pe multi am sa popesc si eu:D ) Poate unul dintre motive il constituie si invazia trollilor din ultima vreme. Ce forumist cu singe albastru vrea sa stea cot la cot cu un asemenea amarit? Mai bine stau pe margine si, eventual, mai bag cite o strimba din cind in cind.
Prin urmare, au plecat utilizatorii "cu pedigree". A plecat Pitbull. Au venit trollii. Multi. Cinemagia incotro?:-? Dati macar o dezlegare la peste, deschideti Cutia Pandorei declarati o amnistie generala si debanati pe toata lumea. Mai rau n-are cum sa fie. And it might be fun.;)

rvn
23 Jan 2011, 21:22
Desi imi dau seama ca pot trezi suspiciuni, fiindca sunt prietena cu Pitbull, cer voie sa-mi exprim si eu o simpla parere.
In legatura cu plecarea multor useri vechi. Din cate stiu, numai keepwalking a plecat din cauza conflictului cu Pitbull. Poate si c.ghevara. Am inteles ca toti ceilalti pur si simplu au devenit ocupati cu alte preocupari. Iar despre cei din urma cu ani de zile, de cand eu nu venisem pe forum, nu stiu nimic. Daca cineva stie de vreun caz de parasire a forumului din cauza lui pitbull, il rog sa spuna. Ma refer, desigur, la useri de valoare, nu la spammeri, trolli, flooderi, grafomani si altii ca ei. In schimb, stiu sigur despre diversi useri si vizitatori care veneau pe forum si ca sa-i citeasca lui cronicile si mesajele, si acum isi raresc tot mai mult vizitele.
In legatura cu situatia actuala, e clar ca slabirea moderatoriei pana aproape de disparitie e foarte dezavantajoasa pentru forum. In primul rand, se creeaza dezordine. In al doilea rand, prolifereaza postarile derizorii, inculte si inutile. Am impresia ca nimeni nu mai modereaza nimic. Poate gresesc, dar ma intreb daca nu cumva ceilalti moderatori au lasat-o mai moale vazand cum a fost pus la punct Pitbull pentru ca modera mai sever. Si asa cum spunea SMC, si eu cred ca Pitbull insufletea mult discutiile, chiar si cu tot stilul lui mai dur de a fi – sau poate inclusiv datorita aceluia. Daca tot ati vrut sa scapati de el, macar ar fi trebuit sa aduceti pe cineva in locul lui. Cineva mai iertator, dar la fel de interesant.
Sper sa nu supar pe nimeni cu acest mesaj – mai ales ca si eu am postat de multe ori, "enervandu-i" pe acesti useri si pe moderatori.Am vrut doar si eu sa-mi exprim parerea.

Liviu-
23 Jan 2011, 22:19
Desi imi dau seama ca pot trezi suspiciuni, fiindca sunt prietena cu Pitbull, cer voie sa-mi exprim si eu o simpla parere.

Poate gresesc, dar ma intreb daca nu cumva ceilalti moderatori au lasat-o mai moale vazand cum a fost pus la punct Pitbull pentru ca modera mai sever.

Daca nu spuneai asta poate credeam prima afirmatie. De exemplu buticut a inceput sa fie ceva mai activa ca moderatoare in ultimul timp, iar restul au fost la fel de activi ca de obicei, adica mai deloc in cea mai mare parte, cu exceptia lui Windom si, desigur, Gloria & Stefan cand au avut timp. Bine, in unele sectiuni poate nici nu e mare lucru de moderat...

Nimeni nu i-a cerut lui Pitbull sa plece, dar a devenit foarte clar dupa altercatiile cu keep sau che ca obiectivitatea era in mare parte absenta. Acelasi lucru s-a intamplat si cu ALS de exemplu si, daca tot erai la faza cu cronicile lui Pit, cred ca mai multa lume cu adevarat interesata de cinema ar fi stat pentru ALS. Nu mai tin minte pentru ce a fost banat halebardul... Lui djinjis i se sterg(eau?) constant mesajele. Si cred ca exemple mai sunt destule. Ideea e ca Pitbull nu trebuie sa se autobaneze, dar nici sa modereze, cel putin nu asa cum a facut-o in ultimul timp si s-ar putea sa fie cam lung "ultimul timp" dupa parerile unora.

Cat despre chestia cu trolii se poate rezolva cu ceva mai multa atentie. Eu m-as bucura daca ar reveni si cei banati, dar sa revina intr-un loc in care moderarea se face cu ceva mai multa obiectivitate.

Windom
24 Jan 2011, 07:39
Gloria venise cu o solutie pentru disparitia trollilor cu ceva vreme in urma - cei care, dupa 4-5 postari consecutive in care abereaza, ori se joaca, ori mai stiu eu ce, nu posteaza nimic legat de cinema, sa fie banati. Si cind zic cinema, ma refer la un comentariu cit de cit pertinent, nu la chestii de genul "fain film". Insa masura asta, desigur, dauneaza traficului, iar din punctul asta de vedere sint "favorizati" trollii in dauna celor ce posteaza mai putin dar cu cap.
Legat de Pitbull si ceilalti useri, "schisma" s-a produs, bag sama, cu prilejul conflictului dintre Pit si ALS. Foarte multi useri valorosi au plecat de pe forum atunci din solidaritate cu ALS, in vreme ce Pitbull a incetat sa mai fie privit cu ochi buni dupa altercatia respectiva. Au avut loc scindari, au luat nastere forumuri "alternative", formate in jurul unor "grupuri de interese". Si asta a daunat forumului, intr-o masura mai mare sau mai mica. Iar acum, plecarea lui Pitbull, trolli tot mai multi la portile Romei. Not good, not good at all...

Liviu-
24 Jan 2011, 10:07
Nu-i ca si cum Pitbull ar fi tinut trollii deoparte, exista multe sectiuni in care el nu e moderator, de fapt sunt doar Glora si/sau Stefan, iar ei sunt foarte ocupati din cate se pare. Cei care apar doar la jocurile de forum sa fie lasati acolo, chiar daca nu discuta despre filme nici nu fac vreun rau. Ca doar nu suntem copii sa ne uitam ca cineva de care n-am auzit pana acum are mai multe mesaje scrise decat noi. Cei care trebuie sa dispara dupa 5-10 mesaje sunt cei din sectiunile legate de film, adica cele mai multe dintre ele. Initial li se poate da un avertisment cum s-a intamplat recent in cazul legolas05 (de exemplu avertisment la 5 si ban dupa inca 5). Ideea e sa se faca toate lucrurile astea. Trafic extraordinar oricum nu fac trollii pe forum. Cred ca mai mult trafic ar face userii de calitate intr-un numar ceva mai mare si intr-o atmosfera schimbata, fara trolli si cu o moderare obiectiva. Cu siguranta s-ar posta si mai mult asa decat ar face-o trollii.

Windom
24 Jan 2011, 10:13
Nu zic ca ar exista vreo legatura intre Pitbull si invazia trolilor, sa nu fiu gresit inteles. E doar o coincidenta nefasta.

rvn
24 Jan 2011, 13:31
ideea este daca se vrea ceva exclusivist sau dimpotriva,un loc unde sa aiba acces si cei avizati si cei neavizati si cei care sunt pasionati de film ca arta si in general si sunt buni cunoscatori ai genului si cei care abia pot lega o propozitie si aceea scrisa cu greseli.
oare nu se pot stabili niveluri de acces? macar, perioade de proba.
poate nu este buna ideea mea,dar este o cale pentru a se face selectia,inaintea celei naturale,desigur.

omudindulap
24 Jan 2011, 13:42
Nu se va face nimic, pentru ca astia fac trafic, deci ei aduc banii. Vorba aia, prosti, dar multi. Trist, nu?

Liviu-
24 Jan 2011, 15:39
Dl.cinematic, toate calculele tale au fost realizate degeaba pentru simplul fapt ca cele doua lucruri sunt diferite. Una e invazie, adica o aparitie noua, si alta e modificarea unui raport, caz in care numarul persoanelor despre care vorbeam nu se schimba, ci numarul altei categorii. Trolli sunt deja de mult timp pe Cinemagia, ideea e ca cei care au intrecut masura au fost penalizati, doar ca lucrul asta se face cam tarziu de obicei. Nu poti scapa cu totul de persoane de genul, dar poti micsora numarul lor. Si hai sa fim seriosi, ce trafic fac trollii pe forum? Daca pana si aici se tine cont de asta atunci Cinemagia e cu adevarat penibila. Dupa cum ziceam, ar fi un trafic mai mare cu useri seriosi, care posteaza mai des, decat cu niste trolli care posteaza din an in paste, dar cand se trezesc o data numarul mesajelor creste cu 100/zi.

trups
24 Jan 2011, 16:13
mda, se pare ca eu cel putin am inceput cu stangul pe acest forum.
am si eu o varianta.
pe un anumit forum (scuze, nu vreau sa fac reclama), e o regula de baza. toti cei ce scriu cu k, tz, mah, etc limbaj de mess. primesc 2 puncte de penalizare, la 10 puncte au contul banat, indiferent daca sunt utilizatori vechi de 3-4 ani sau noi, fiecare are cateva puncte de penalizare. pentru injuraturi 5 puncte, offtopic 1 punct... e o regula clara si o respect 90% din utilizatori.
in plus se primeste puncte de penalizare ,,bonus'' daca deschizi un topic cu un subiect ce il gasesti in prima pagina...
imi dau si eu cu parerea.
personal imi place cand judec pe cineva sa am si o acoperire... pentru o faza de amuzament ar trebui pusa gramatica limbii romane, (ce este mai esential pe forum) poate din cei 10000 de utilizatori incompetenti, 10 vor invata, ar putea fi ceva educational si din punctul meu de vedere este unic, nu am vazut pe altundeva, si chiar ar da o impresie de forum de calitate (serios, si in 5-6 pagini cred ca esentialul se invata)
inca ceva, cand un om este criticat pentru o greseasa din graba , involuntara ori din prostie, nu cred ca ar reactiona violent in vorbe daca macar ar primii si raspuns la problema lui.
salut

rvn
24 Jan 2011, 17:12
trups,
cred ca ai putea sa-ti stergi unul din "ok"-uri.o singura data,merge.de doua ori,ocupa spatiul,inutil.(credeam ca ai invatat asta,"facand management")

trups
24 Jan 2011, 17:37
trups,
cred ca ai putea sa-ti stergi unul din "ok"-uri.o singura data,merge.de doua ori,ocupa spatiul,inutil.(credeam ca ai invatat asta,"facand management")
unde sunt ok-uri erau niste texte scrise de mine si m-am hotarat ca nu are rost sa continui sa atac persoanele. (credeam ca ai invatat asta,"facand management") ce vrei? nu inteleg legatura dintre ok si management (stii cumva ce inseamna management si ce inseamna ok, vezi legatura dintre ele)
multumit/a, ultima parte pt ce chestie ai mai scris-o, nu inteleg,

rvn
24 Jan 2011, 17:49
ultima parte pt ce chestie ai mai scris-o, nu inteleg,
daca "invatai management",intelegeai...
asa,doar "facand"...n-ai cum...
scuze,dar chiar n-ai..

Liviu-
24 Jan 2011, 18:16
trups, problema ta poate fi rezolvata usor in felul urmator: inainte de a apasa pe butonul "Submit Reply", verifici continutului mesajului si il corectezi de greseli.

Acum va rog lasati sa se observe discutia cealalta, mult mai importanta, ca poate se si face ceva in sensul asta.

trups
24 Jan 2011, 19:31
ultima parte pt ce chestie ai mai scris-o, nu inteleg,
daca "invatai management",intelegeai...
asa,doar "facand"...n-ai cum...
scuze,dar chiar n-ai..
tot nu ma prind.. fi mai explicita

trups
24 Jan 2011, 19:44
trups,
frate sa-mi bag... daca inteleg la ce te referi... parca vb romaneste da, care e legatura dintre o sg data, de doua ori, spatiu inutil... si management
1 nu m-am uitat unde e casuta de stergere, asa ca am sters tot ce am scris si am pus ok.
2 de ce tot ma ataci asa m-am luat e de tine sau ce, eu am venit cu niste idei,

trups
24 Jan 2011, 21:30
trups, încearcă să gândești "mutarea" următoare ceva mai atent, ca să nu mai fii nevoit să expediezi 2-3 mesaje, unul după altul, de-a-nboulea (adică prostește). Dacă ai ceva de spus, încearcă să faci un efort de sintetizare.
În felul ăsta, ne ajuți pe toți, inclusiv pe tine.
P.S. Ăsta nu e un atac la persoană, ci doar un sfat prietenesc, în sensul cel mai puțin peiorativ cu putință!
Ai perfecta dreptate, e intradevar un sfat bun,
deci se poate spune ceva si fara rautate ;) , numai bine

Chambord
22 Feb 2011, 15:11
Cine e Cristina Grigore pe forum ?
Ofer recompensa pt o informatie care sa duca la identificarea ei.