View Full Version : Comedii:D
Raluca_10
31 May 2009, 14:07
Buna:D... imi plac foarte mult comediile, dar in ultimul timp nu prea stiu la care sa ma mai uit...:-? Poate mai veniti si voi cu cateva idei, titluri de comedii care voua v-au placut. Sau filme cu adolescenti:P , dar sa fie ceva de capu' lor ;)) Eu recomand la comedii Snach, seria American Pie, Eurotrip, College
Merci anticipat. Va pup:-*:-*
Daca o sa cauti atenta prin forum o sa gasesti diferite discutii despre comedii si poate o sa gasesti ceva sa iti placa si tie.
Raluca_10
31 May 2009, 14:11
Bine, merci oricum :)
Dupa umila mea parere, nici o comedie nu intrece Bad Santa! Am vazut filmul asta de nenumarate ori si de fiecare data rad cu pofta!
Mi-a placut si Love Actually, mai ales ca britanicii au o abordare anume in ceea ce priveste umorul.
Pitbull
01 Jun 2009, 16:34
Porumbitä scumpä,
Da' cu ale lui Billy Wilder, ale lui Laurel & Hardy, ale lui Buster Keaton, ale lui Mel Brooks... (and this is merely the beginning!) cum rämâneazä?
Raluca_10
02 Jun 2009, 14:51
Nu am vazut Bad Santa..dar o sa fie urmatorul pe care o sa-l urmaresc....:D, promit sa ma interesez si de recomandarile lui Pitbull. Merci :*
corinka
02 Jun 2009, 14:55
Gloria, Stefan, unde sunteti? Inchide cineva topicul acesta? Raluca_10, citeste regulamentul inainte de a posta sau a deschide thread-uri noi. Mai exista topicuri despr comedii. fa bine si cauta. Inchideti topicul, va rog. Sau mai bine lipiti-l de vreunul vechi. Multumesc!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.