PDA

View Full Version : Cercul forumistilor disparuti

halebardul
06 May 2009, 07:30
Constat ca Revolutia de pe Cinemagia a inceput sa semene cu Revolutia Franceza: cad capete neincetat, ghilotina functioneaza zi si noapte. Nu ma refer la bannari, ci la retragerile benevole ale userilor. In curtea forumului au mai ramas sa se joace doar cativa copii care si ei se cearta pe ultimele jucarii.

Cred ca trebuie facut ceva. Propun:
- sa se reactiveze topicurile interesante de cinema, prin sticky sau postari noi
- sa se dezactiveze New Posts pentru ca aduce la suprafata (in prim-plan) numai certuri, care au frecventa cea mai mare de postare. Userii sa intre direct in categoriile care ii intereseaza si sa urmareasca acolo postarile noi.
- sa fie incurajati userii noi - daca sunt decenti si par a avea potential
- sa fie chemati userii vechi care duceau pe acest forum discutii interesante si aplicate pe subiecte de film.

Eu ma intreb unde au disparut si as vrea sa se intoarca:
gionloc, transilvana, farabeuf, ...

si mai sunt, dar va invit pe voi sa-i chemati.

Alex Leo Serban
07 May 2009, 06:32
... mala portugal :((

Pitbull
07 May 2009, 10:11
Obvious... Nae... Bulumulu... :((

Drept e ca toti acesti useri legendari (inclusiv cei inca prezenti, dar mai rar - Gionloc, Farabeuf) sunt oameni foarte ocupati, care prin si ei olecuta de net cand au timp...

Cinemania
09 May 2009, 00:15
'nesuferitul' Ambra

Dragomara
09 May 2009, 00:25
Obvious... Nae... Bulumulu... :((

Drept e ca toti acesti useri legendari (inclusiv cei inca prezenti, dar mai rar - Gionloc, Farabeuf) sunt oameni foarte ocupati, care prin si ei olecuta de net cand au timp...

chestia asta cu oameni foarte ocupaţi m-a dat întotdeauna pe spate. de râs. dacă pentru ceea ce-ţi palce nu-ţi faci timp, mă întreb atunci pentru ce, pentru cine, când şi unde?! nu de-alta, da'poate iau şi io ceva lecţii - de făcut timp, eficient. :-O

halebardul
09 May 2009, 06:05
Egon?

Neuptolem
10 May 2009, 15:20
X: Pai si vrei sa spui ca are prieten?
Y: Da. Ssst!..
X: Hai mah, cine sta cu ea, hai zi, cine sta cu ea?! :|
Y: Eh! Ssst! Vezi ca...
X: Zi mah-'n pula mea care e boy frendu' Cristinei Dochianu?!?
Y: Ies! Sss! Vezi ca esti onlain.
X: Cee?? Suntem in direct?? Aaa...Ha!..:D @-) :|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Unde-ati disparut forumistilor?!?
Unde esti Mistah J? E cam liniste pe privat si la Condica fara tine.:-? :))
Unde esti Pitbull? Bate vantul prin Atelier. Si poti posta orice, ce-i drept..:D
Trebuie sa zici ceva si de femeile pe care le-ai vazut pe-acolo, nu se poate asa, nimic.;)
Unde esti Illotempore2002? E cam liniste fara tine...(si pace...:D ). In Atelier, nimic? Au ramas povesti necontinuate. :| Si cu Iconoclastul, si Clasicul...??? Parca ziceai ca...:-*
Unde esti Keep? E cam..."XYZ" fara tine. :-/
Unde esti...(?) Fluiera forumu' fara tine.
----
X: Crezi ca i-am impresionat?
Y: Nu!.
X: Da' trebuia sa-mi zici ca suntem in direct! X(
Y: Pai nu ti-am zis?...
X: Eh mi-ai zis! Nu mi-ai zis!
Y: Ba ti-am zis!
X: Hmm...okay...mi-oi fi zis tu...Da', cum adica nu i-am impresionat?!:|
-----
Aaa...o venit vara si...si mai, mai, stiti voi, mai...:)) va inteleg, va inteleg.
Uite si eu acu' ma bag la clipu' de 4 minute sa-l mai revad de dooj de ori. Nu ma deranjati!

Vad jos numa' ciudatenii de nicneimuri, toate necunoscute si noi. Oare asa suna Apocalipsa Virtuala, eu printre novici?

Dragomara
10 May 2009, 15:35
io doar am gătit ceva, cu eforturi uriaşe, dacă nu era foamea şi acum aş fi fost în fotoliu la film. Pitbull e la Timişoara. despre restul nu ştiu. :">

oricum, afară e vremea ideală de hoinăreală, şi io n-am ieşit de 2 zile din casă. :((

keepwalking
10 May 2009, 19:15
eu oricum voi intra doar sa mai citesc cate ceva.
asta e.
de scenaristica sa se ocupe altcineva.

Neuptolem
10 May 2009, 19:38
Pai? Ce ai patit?
Keep, doar ma stii, cand vreau sa fac ceva, fac, si trec prin ziduri, zidurile neputintei...neputinta impusa de altii, whatever...Nu cred ca mi-ai descheiat drumurile scenaristicii si mi-ai vandut nush ce ponturi cu care sa sparg gura targului dar tot timpul ceea ce mi-ai zis, am tinut cont, si se afla la loc de "Lege" alaturi de maestri ca Mc Kee..DAR forumul are nevoie de tine, sunt altii, multi altii, care prind curaj alaturi de tine, care nu te cunosc, le-o spun eu, esti un star, si punct.
Acum sa nu incepi si tu ca NoOne cu modestia.
Toti novicii de pe treapta mea sufera la capitolul entuziasm si perseverenta. Toti! Nu am vazut pe nimeni renascand din cenusa asa cum fac eu mai tot timpul. Plus ca nu am autoritatea necesara sa le insuflu incredere, au nevoie de cineva ca tine, ca balanta sa fie indreptata spre 'Positive", cum un Pitbull coboara "Balanta" spre "Negative", parca lipseste ceva, Cineva...;)
Hai, ca vara asta fac tot posibilul sa termin niste proiecte, voi fi curios si de feedback-ul tau. Si nu e interes, chiar nu e, departe gandu', nu am nevoie de relatii.:)

Dragomara
10 May 2009, 19:59
eu oricum voi intra doar sa mai citesc cate ceva.
asta e.
da' cin' te-a supărat, măi dragă?! :-/

Neuptolem
10 May 2009, 20:12
Omu' e suparat, il inteleg. Forumu' a ajuns...ce-a ajuns. Ii voi calca si eu pe urme cat de curand.

Dragomara
10 May 2009, 20:22
dragilor, logic e ca atunci când nu-ţi place ceva să încerci să schimbi/ remediezi, nu să te smiorcăi ca bebelii. nimeni nu va schimba lumea pentru tine, sau în locul tău. :D

supărarea nu e bună pentru ficat, există moduri muuult mai plăcute de a-l distruge. >:D< >:D< >:D<

---
PS: unde e Cinemania? el mă face întotdeauna să râd.

corinka
10 May 2009, 20:46
Cinemania o fi prin turneu. Nu zicea ca are cantare la Cluj pe 9 mai?

Dragomara
10 May 2009, 20:56
ce anume cântă Cinemania?! e într-o formaţie, sau ce?! :-/

corinka
10 May 2009, 21:01
http://www.necrovile.com/

buticut
11 May 2009, 00:10
Uuu M0n0 e online :D!

keepwalking
11 May 2009, 08:17
dragilor, logic e ca atunci când nu-ţi place ceva să încerci să schimbi/ remediezi, nu să te smiorcăi ca bebelii. nimeni nu va schimba lumea pentru tine, sau în locul tău. :D

supărarea nu e bună pentru ficat, există moduri muuult mai plăcute de a-l distruge. >:D< >:D< >:D<

---
PS: unde e Cinemania? el mă face întotdeauna să râd.

nu ma smiorcai.
pur si simplu sunt suparat si nu am chef sa remediez :)

Dragomara
11 May 2009, 11:17
nu ma smiorcai.

ce pot să fac ca să-ţi mai treacă un pic supărarea?! :-/ ce altceva în afară de :-* şi >:D< ?!
:">
[printre altele, te-aş ajuta un picuţ cu remediatul acela]

keepwalking
11 May 2009, 11:59
nu ma smiorcai.

ce pot să fac ca să-ţi mai treacă un pic supărarea?! :-/ ce altceva în afară de :-* şi >:D< ?!
:">
[printre altele, te-aş ajuta un picuţ cu remediatul acela]

multumesc, dar nu poti face absolut nimic.

halebardul
12 May 2009, 19:24
ati mutat bunatate de comedie la Offtopic Asylum si l-ati lasat pe keep din nou abatut si descumpanit? #-o

pe ce criteriu ce a ramas aici e on-topic?

StefanDo
12 May 2009, 22:06
pai daca pleaca de suparare, e si el disparut :)

Dragomara
12 May 2009, 22:11
cam ciudat cum se supără toţi, nu?!:-q

Pitbull
12 May 2009, 22:40
Da, ar fi ciudat dacä s-ar supära toti.

halebardul
24 Jun 2009, 09:43
daca s-ar supara si ar fugi toti cu cercul (forumistilor disparuti) tot ar trebui sa mai ramana unul care sa-i cheme inapoi, de aici.

Recunoasteti acum importanta acestui topic?
(pe care il ciopartiti si-l trimiteti la azilul off-topic /:) )

spaimele si profetiile Cassandrei n-au nici un sens.

m-am uitat pe trafic.ro.

Cinemagia e pe locul 1 (unu!!!!) in categoria siteurilor Arta/Cultura.

uite-aici: http://www.trafic.ro/top/arta-cultura/#startIndex=0&selected=cinemagiaro

L.E. Am editat, dupa o aventura prin Offtopic Asylum si In suturi..

E bine, e rau? Decideti singuri.

Unde e Dragomara? Cine i-a pus capac? :D

Ambra Blu
24 Jun 2009, 16:20
ulrich?
riciotto?

halebardul
05 Jul 2009, 15:12
http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_fun/image08.gif

halebardul
05 Jul 2009, 15:12
" - Neaaah! "

Pitbull
05 Jul 2009, 15:19
Ulrich mai vine din când în când.
Riciotto a trecut meteoric pe-aici în ultimii patru ani, de douä ori. Prima oarä, sub forma clonei Marge Gunderson (a stârnit scandal, apoi s-a topit). A doua oarä, sub propria ei identitate. Se fäcea cä plouä si pretindea sä-i povesteascä cineva ce s-a mai întâmplat pe forum în ultimii ani. De-atunci, ne-a läsat în pace.

@Halle:
Tradu.

halebardul
05 Jul 2009, 15:59
Filmele sunt mult mai subtile decat mesajul meu.

Hint: empty cache.

corinka
20 May 2010, 20:43
Mi-e dor de europe_east, klein, Mala Portugal, jactati (care s-a "autobannat" definitiv), ALS, gionloc si de alti useri faini si inteligenti.:(

Parca si cinemania incepe sa dispara...

http://www.youtube.com/watch?v=3-7GROs46uo

Si mi-e dor si de vechea interfata, parca promitea cineva niste skin-uri, parca StefanDo?

http://www.youtube.com/watch?v=Ek3l8joNDZg

Liviu-
20 May 2010, 21:20
Adaug si pe Im.Kino ... oare unde o fi disparut?

Judex
22 May 2010, 14:05
Mi-e dor de europe_east, klein, Mala Portugal, jactati (care s-a "autobannat" definitiv), ALS, gionloc si de alti useri faini si inteligenti.:(

Parca si cinemania incepe sa dispara...

http://www.youtube.com/watch?v=3-7GROs46uo

Si mi-e dor si de vechea interfata, parca promitea cineva niste skin-uri, parca StefanDo?

http://www.youtube.com/watch?v=Ek3l8joNDZg
Bai, am scris ceva despre tampenia lu' Coco!
Macar bagati la azil daca nu va convine! X(

StefanDo
22 May 2010, 14:27
Judex, ai un avertisment

pentru ce am sters meritai un bann de trei zile

StefanDo
22 May 2010, 17:30
judex, banat 7 zile