View Full Version : Charlaine Harris "Dead and Gone"
Pauline Kael
04 May 2009, 22:21
Stimati si iubiti....
My best friend e fan True Blood.Am vazut ca mai e Miercuri admiratoare...
Cauta cartea asta ,a opta din seria aia,"Dead and gone" Charlaine Harris.
Zice ca a aparut deja pe net,maine apare in librarii.Am cautatat-o pe torrente,dar la cat le am eu...Daca cineva a gasit-o cumva ,deja,sa-mi trimita un mesaj personal.Dau alte carti la schimb,ce doreste,sau vedem.
VA ROG! E urgent.
buticut
05 May 2009, 00:09
Lol, mai ai oleaca rabdare, cum ai spus si tu, abia maine are loc lansarea si probabil si maine va aparea pe torrente. Pana atunci poti citi primul capitol aici:
http://www.charlaineharris.com/deadandgone.html
Iti garantez eu ca mai mult de atat nu gasesti pentru moment ;).
Pauline Kael
05 May 2009, 02:08
Girl,it's not for me.Are deja primul capitol,zicea ca altii au deja cartea de pe net,ca au citit cartea.Ma gandeam ca sunt unii p-aici care untra pe siteuri straine,au info,dar asta e forumul: IMPARATUL E IN CHELEA GOALA(forumul e gol):D
Dar thx anyway.:-S :((
Stiu ca o sa te agasez nitel: nu poti garanta totul.:P :-*
buticut
05 May 2009, 02:59
Poate erau din alea fanfics, cum apareau si cu Harry Potter inainte de lansarea cartilor...oricum maine o sa apara precis,acum nu mai am rabdare sa caut :).
Pauline Kael
05 May 2009, 03:02
Oh,love,esti sweet,dar cred ca s-a culcat.Nu ,cica a aparut pe bune.
Hey,ar trebui sa te odihnesti noptile.Eu maine am greva:-&
Ziceai ca ai un site,ca pe aici s-a alterat treaba...
Eu am citit Dead and gone, si eu sunt fana infocata True Blood, si nici cartile nu le gasesc antipatice, dar spre marea mea dezamagire, a noua carte e mai mult o prelungire, nu o poveste in sine,iar personajele par si ele obosite de toata aventura asta.
Eu inca sper ca Sookie sa ramana cu Bill, ceea ce e foarte posibil sa se intample!
Serialul e insa mult mai captivant, pentru ca e viziunea lui Allan Ball, e productie HBO, si in primul rand, actorii sunt parca facuti pentru rolurile pe care le au.
Nu ai cum sa nu devii fan!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.