PDA

View Full Version : Dragonball: Evoluţia

freackboy
28 Apr 2009, 19:43
Vad ca nu a fost bagat in seama filmul asta asa ca o sa il comentez eu putin :) . Acest film este si va fi CEL MA PROST FILM PE CARE L-AM VAZUT IN VIATA MEA . O ora si 16 minute de agonie si chin. Eu sunt un mare fan al serialului animat Dragonball si am crezut ca o sa faca ceva nu lafel de bun ca serialul dar ,ce este acu in cinematografe face de rusine intregul 'staff ' care a creat animatia. Pot sa dau si exemple ca sa justifice prostia filmului dar sunt destul de tehnice si trebuie sa fiti un cunascator al desenului.(un exemplu pentru toata lumea sunt scenele reduse de lupta si prost facute ) .Mi-e mila de toti cei care o sa vada aceasta atrocitate :-& in cinematografe .Sfatul meu este PIRATATI ,PIRATATI SI IAR PIRATATI.

Pauline Kael
28 Apr 2009, 20:06
=)) Sterge ultimele cuvinte,sa nu se i-nerveze vreun admin...B-)

kensu
29 Apr 2009, 11:02
freakboy esti dus cu pluta rau.zic sa te abtii pana nu iti faci singur rau.cine te a pus sa te uiti la film?ei au incercat sa condenseze serialul intr un film si poate ca au reusit poate nu.iti dau o stire bomba:in general hollywood ul nu respecta povestea originala dupa care se inspira fi e ca e vb de benzi desenate,desene animate,carti.ei vor sa si ia banii pt film asa ca nu te mai umfla in pene atat ca tu le stii pe toate

marcusARCUS
29 Apr 2009, 12:16
Normal ca n-au respectat serialul.Apropo,who the f**k is Bulma si trainerul ala

freackboy
30 Apr 2009, 16:27
Asculta aici kensu sa-ti dau eu o stire bomba, in general se respecta povestea doar scenariul nu mai e acelasi.Aia de la hollywood vor sa-l faca filmul cat mai autentic ca altfel nu mai vin banii, dovada faptul ca filmul tau pretios a strans decat 55 mil $ in trei saptamani de cand a fost lansat >:) .Sti ceva , mai bine uita-te la film dupa care da-ti doua perechi de palme si cere-ti scuze .Eu personal, cred ca n-ai o treaba cu filmul asta sau cu serialul animat

freackboy
30 Apr 2009, 16:29
Si ma unflu in pene pentru ca eu chiar stiu toata sera db,dbz si db-gt daca sti ce inseamna prescurtarile astea=))

Pitbull
30 Apr 2009, 16:56
(...) vor sa-l faca filmul (...) a strans decat (...) Sti ceva (...) unflu (...) daca sti :((

marcusARCUS
01 May 2009, 05:55
Is he crying?!

Pitbull
01 May 2009, 11:30
Yes, I am.

freackboy
01 May 2009, 17:20
:( :( :( :( :( eram nervos

Pitbull
01 May 2009, 21:38
:( :( :( :( :( nu numai

illotempore2002
04 May 2009, 12:22
freackboy, daca zici ca erai nervos, corecteaza toate greselile aduse in atentie de Pitbul

marcusARCUS
04 May 2009, 12:23
Era X( si inca e

illotempore2002
04 May 2009, 12:24
daca el e nervos de ce scoti tu fum pe urechi?
:-/

corinka
04 May 2009, 12:40
Datorita capacitatii sale de empatie.

freackboy
05 May 2009, 12:07
(...) vor sa faca filmul (...) a strans nu mai mult de (...) Stii ceva (...) umflu (...) daca stii. :-/ Sunt un fel de geniu illotempore2002 .Dar pareri despre film aveti?

illotempore2002
05 May 2009, 12:59
felicitari!

nu, nu avem pareri despre filme niciodata, si daca totusi avem, acestea sunt de obicei citite in alte carti sau auzite de la altii.

p.s. sunt fan Dragon ball, benzile desenate, pe care le si am, cateva dintre ele, dar nu am vazut nici o ecranizare.

freackboy
19 May 2009, 12:40
Cum adica nu ai vazut nici o ecranizare ? Adica n-ai vazut desenele ?

Gospin
02 Jun 2009, 18:51
Niciodata nu am fost fan al acestor serii , dar s-a uitat fratemeu si na .. am mai tras si eu cu ochiu' , dar mi`am dat seama ca e chiar funny :)) si de plictiseala l`am vazut pana la capat ( recomand pt. fanii genului)

Mikala
20 Sep 2009, 23:29
Doamne ce prostie de film !! ! ! ! Urat , cred ca daca ma uitam imi pierdeam sigur timpul.
Numai cand am auzit numele deja mi se facuse rau.