View Full Version : Coraline
Pauline Kael
26 Apr 2009, 20:55
Sper sa intre azi-maine moderatoarea mea preferata(alaturi de Gloria), Buticut :x si sa ne zica noutati de Coraline.Daca e un kitsch?(:|
buticut
27 Apr 2009, 20:39
Ma tem ca nu iti pot da prea multe detalii...probabil ajunge la cinematograful nostru in vreo 7 luni si inca nu am posibilitatea sa il vad in alt format :(. Probabil Pit mi-o va lua inainte...
Pauline Kael
27 Apr 2009, 20:41
Ajunge pe 1 mai,viziteste si tu site-ul.
buticut
27 Apr 2009, 20:42
In Bucale....dar pana sa vina la Arad....mai e cale lunga. Trust me! Chiar luna trecuta au dat aici Vantage Point la cinema PT A DOUA OARA, deci iti poti imagina ce decalati suntem.
Pauline Kael
27 Apr 2009, 20:44
Eh,nu vrei sa zici si gata.Stiu ca stii,ia uite ce nota are pe imedebeu.Si camurli-s bune.:P
miercuri
27 Apr 2009, 22:13
In Bucale....dar pana sa vina la Arad....mai e cale lunga. Trust me! Chiar luna trecuta au dat aici Vantage Point la cinema PT A DOUA OARA, deci iti poti imagina ce decalati suntem.
Presupun ca stii si tu ca Timi e la o ora de tren distanta :P
Btw, ultima oara cand am fost la cinema in Arad, acum doua veri, a fost la The Prestige, la cel de langa Ziridava (Dacia ii zice?)
buticut
27 Apr 2009, 23:05
In Bucale....dar pana sa vina la Arad....mai e cale lunga. Trust me! Chiar luna trecuta au dat aici Vantage Point la cinema PT A DOUA OARA, deci iti poti imagina ce decalati suntem. Presupun ca stii si tu ca Timi e la o ora de tren distanta :P
Btw, ultima oara cand am fost la cinema in Arad, acum doua veri, a fost la The Prestige, la cel de langa Ziridava (Dacia ii zice?)
No fun going there alone...:(. Yeah,Dacia that is.De recomandat sa mergi acolo vara,ca altfel ingheti de frig in sala.Doar de curiozitate,cam cati erau la The Prestige? :-?
miercuri
27 Apr 2009, 23:23
Vreo zece oameni cred, cinspe maxim. :P
StefanDo
28 Apr 2009, 10:22
noi il vedem azi, dezvaluim diseara ce si cum :)
Pauline Kael
28 Apr 2009, 16:31
noi il vedem azi, dezvaluim diseara ce si cum :)
Sa nu uitati si sa nu-l periati.Sunt sigura ca e super.
marcusARCUS
28 Apr 2009, 16:47
Il vedeti in 3D?Daca da e dublat asa ca o sa fie sh!t!
Da stiu ca diseara se da si Wolverine,nu?
buticut
28 Apr 2009, 21:22
Au mai vazut Wolverine o data...de ce sa se mai duca iar la el,cand pot vedea un film nou? :-?
Go go Coraline :D!E in Top-ul meu 5 al celor mai asteptate filme ale anului .
StefanDo
29 Apr 2009, 11:13
e clar un film bun, eu n-am putut să-mi dezlipesc privirea de pe ecran, în ciuda unor puşti de câţiva anişori care s-au cam speriat şi chirăiau pe-acolo :). Nu e un film de AG (poate de AP12), iar animaţia, cumva pe rădăcină Tim Burton, este cea mai spectaculoasă 3D văzută vreodată, mult deasupra mai "pretenţioaselor" Bolt şi Monsters vs. Aliens. Dublajul deranjează, într-adevăr, dar o dată ce-ţi ajustezi aşteptările îl apreciezi pentru că-ţi permite să nu-ţi ochii de la Coraline şi "mă"-sa cea rea :D
marcusARCUS
29 Apr 2009, 12:12
Deci inteleg ca e putin oripilant...Nu?
StefanDo
29 Apr 2009, 12:19
nu oripilant, ci un pic scary
buticut
29 Apr 2009, 16:19
Stiam ca e mai creepy,pe lista filmelor de vazut in 2009, l-am pus alaturi de "9" in categoria filmelor de animatie pt adulti. Oleaca false advertising :D, chit ca din trailer iti dai putin seama ca nu e tocmai cu "birds and bees". Ma bucur ca v-a placut, cred ca merita vazut in 3D numai pt secventa tunelului. E primul stop-motion 3D,18 luni cred ca a durat pana sa il faca, Nightmare-ul chiar si mai mult. Ma bucur ca oameni ca Selick si Burton nu se lasa si continua sa faca asemenea filme,care implica o munca migaloasa, la care participa zeci de oameni. Doar stop-motion-urile ma mai surprind vizual,deja de la animatia generata pe computer stii la ce sa te astepti...
StefanDo
29 Apr 2009, 17:03
secventa tunelului chiar e spectaculoasa :)
Pauline Kael
01 May 2009, 17:55
Nu dati spoilere din casa.
Abia astept sa-l vad,Buticut ,mai da si tu cate un semn de viata.
Am fost astazi sa il vad,bunicel,cateva faze chiar au fost simpatice.La movieplex mi-au dat romanul "Coraline" de Neil Gaiman.O fi dat ca este azi 1 mai sau m-a vazut pe mine simpatica:))?
Pauline Kael
01 May 2009, 18:47
Te-au vazut atat de frumoasa,si au zis " Hai sa-i facem o bucurie">Are poze?:D
Da,are.Poza de pe coperta este o secventa din film.O sa imi fac timp sa o citesc,sper ca filmul sa nu fie mai prost ca romanul:D
marcusARCUS
02 May 2009, 07:34
Filmul e supertare l-am vazut ieri si pana la jumatatea filmului mi-se parea de copii dar dupa aceea...You'll see.
Scorpion
02 May 2009, 10:06
Vreau sa-l vad si eu astazi dar caut un cinematograf unde sa ruleze in Engleza.
Ati fost vreunul la mall-ul din Vitan ? Este ceva deosebit la modul in care au implementat 3D-ul acolo fata de restul ?
Valmont
03 May 2009, 10:42
Eu am preferat sa renunt la beneficiile 3D ca sa il vad in engleza. Am fost aseara la Citymall si partea buna a fost ca au mai fost inca 3 oameni in sala. 3 oameni care cred ca au plecat cam nemultumiti pentru ca au vociferat inca de la inceput ca e desen animat dupa care pe la partile scary tipa a scos un "Vai da ce ciudate sunt personajele astea!"
buticut
03 May 2009, 20:56
Sper sa il prind si eu in engleza la Timi. Apropo,nice nickname, reminds me of Dangerous Liaisons :D.
marcusARCUS
04 May 2009, 12:20
Vreau sa-l vad si eu astazi dar caut un cinematograf unde sa ruleze in Engleza.
Ati fost vreunul la mall-ul din Vitan ? Este ceva deosebit la modul in care au implementat 3D-ul acolo fata de restul ?
La Citymall
Floydman
16 May 2009, 05:59
mesajul filmului mi se pare a fi:
"parinti, nu va neglijati copii, ascultati-i, negociati cu ei, vorbiti cu ei, mai faceti-le pe plac uneori, chiar de multe ori, pentru ca altfel s-ar putea sa va treziti ca se refugiaza intr-o lume a lor a carei usa va este inchisa in nas".
corinka
22 May 2009, 21:36
Acum vreo doua saptamani am fost la Coraline, dar am revenit acasa. Am aflat ca e dublat in romana si n-am mai intrat. L-a vazut cineva in engleza? Unde?
marcusARCUS
23 May 2009, 06:56
Du-te la Constanta sau in Cluj..In Bucuresti nu e decat dublat
corinka
24 May 2009, 22:28
Du-te la Constanta sau in Cluj..In Bucuresti nu e decat dublat
Pai in Cluj am fost. Rula dublat in Polus, la Odeon. Acum nu mai ruleaza nici acolo, nici in alta parte, nici dublat, nici subtitrat. Sa ma duc 700 km pana la Constanta? :-/ Merita filmul?
Pauline Kael
25 May 2009, 10:18
Il am,calitate extra,il vad azi.Cred ca ma voi distra.B-)
Coraline.DVDRip.XviD-ARROW
miercuri
25 May 2009, 10:48
Ba e si nedublat in Bucuresti, la City Mall parca. Dar nu-i 3d
Pauline Kael
25 May 2009, 10:52
Coraline.DVDRip.XviD-ARROW
buticut
25 May 2009, 20:52
Il am,calitate extra,il vad azi.Cred ca ma voi distra.B-)
Eu abia miercuri...sunt prea obosita ca sa pot savura vreun film...
Vazut, placut, chiar iubit...
Adus aminte de Labirintul lui Pan, Alice in Tara Ninunilor...e pentru toate varstele. E un spectacol spectaculos si extrem de frumos. E un basm foarte placut, nu tocmai original...dar foarte bine facut.
Pauline Kael
02 Jul 2009, 18:27
Pauline Kael pe 28 Mai 2009 19:00
Nota 8
Bine realizat, placut ochiului,dar...Pe cat de imprevizibile personajele,pe atat de liniara mi s-a parut actiunea,conflictul.N-a fost nici tragic,nici amuzant,doar un album cu poze frumoase in miscare,vrajite parca de papusa cu ochi de nasturi,fara poezia si profunzimea filmelor lui Burton.Too bad :(Sper ca "Up" va fi mai sensibil).
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.