PDA

View Full Version : Crank 2 Tensiune Maxima

marcusARCUS
25 Apr 2009, 09:25
V-a placut?Daca da/nu de ce?

Pauline Kael
25 Apr 2009, 11:41
Nu l-am vazut,inca/:)
Marcus,daca deschizi cate un topicel,e de preferat sa-ti spui si parerea,presupun ca tu ai votat cu "Mi-a placut".Nu doar un poll si atat.
\m/
Peace.

marcusARCUS
26 Apr 2009, 07:33
Da bine io vreau sa-l vad da n-am varsta...

Pitbull
26 Apr 2009, 08:19
Eteee...!
Douä luni räbdare si ti-l iei de pe net.

marcusARCUS
26 Apr 2009, 15:14
M-o lasa taicamiu?

EgOisM
26 Apr 2009, 17:32
dar cati ani ai,daca nici acasa nu ai voie sa il vezi:))?sincer, nu mi se pare cine stie ce sa fie cenzurat in halul asta ,la cinema sau la tine in casa.

Pauline Kael
27 Apr 2009, 09:55
Unul din cele mai proaste filme ele lui 2009,m-a dezamagit total,o infectie de film,pacat de Jason,nici nu l-am putut urmari pana la final.Stiu ca mi-a placut Crank 1,m-a distrat ,dar asta,Crank 2 a fost o greseala.Pacat, daca Jason se duce in jos(nu din vina lui,trebuie sa joace si el in ceva,nu?).Mai bine faceau alt film de actiune cu el.X(

Pitbull
27 Apr 2009, 14:58
M-o lasa taicamiu?
Vorbesc eu cu el si se rezolvä. ;)

buticut
27 Apr 2009, 17:58
Unul din cele mai proaste filme ele lui 2009,m-a dezamagit total,o infectie de film,pacat de Jason,nici nu l-am putut urmari pana la final.Stiu ca mi-a placut Crank 1,m-a distrat ,dar asta,Crank 2 a fost o greseala.Pacat, daca Jason se duce in jos(nu din vina lui,trebuie sa joace si el in ceva,nu?).Mai bine faceau alt film de actiune cu el.X(

Hehe daca nu i-a placut Paulinei,care-i iarta multe lui Jason,atunci chiar e naspa. Dar poate-poate ma incumet la o vizionare,daca tot am ajuns acasa :D.

Pauline Kael
27 Apr 2009, 18:02
Buticuuuuuuut!Welcome back,girl.:x
Dap,uita-te,asa e ,asteptam parerea ta8->

Cinemania
27 Apr 2009, 18:31

ai rupt posterul cu Jason? :D

Pauline Kael
27 Apr 2009, 19:57
Posteru' n-a gresit cu nik iar Jason is hot encore.:P Filmu' e un cacao.

marcusARCUS
28 Apr 2009, 16:44
dar cati ani ai,daca nici acasa nu ai voie sa il vezi:))?sincer, nu mi se pare cine stie ce sa fie cenzurat in halul asta ,la cinema sau la tine in casa.
Intre 10 si 14

marcusARCUS
28 Apr 2009, 16:44
M-o lasa taicamiu?
Saru' mana si picioru'!

Pitbull
28 Apr 2009, 21:05
M-o lasa taicamiu?
Saru' mana si picioru'!
Gata, i-am dat un e-mail.
Deci, data viitoare când mai vin pe-acolo, n-am sä port nici mänusi, nici sosete, da?

marcusARCUS
29 Apr 2009, 12:13
Unde sa vii?

Pitbull
29 Apr 2009, 15:43
La Hi.

Pauline Kael
30 Apr 2009, 08:05
M-o lasa taicamiu?
Saru' mana si picioru'!
Gata, i-am dat un e-mail.
Deci, data viitoare când mai vin pe-acolo, n-am sä port nici mänusi, nici sosete, da?
:-O :-& X_X
:-/

Pitbull
30 Apr 2009, 11:26
@MarcusARCUS:
Niciodatä sä nu te bagi nepoftit în dialogurile altora, ca ciovârgäii.
(Vezi, forumul ästa îti oferä si posibilitatea de a deveni mai mult decât inteligent, chiar întelept: omul inteligent învatä din propriile greseli; înteleptul învatä dintr-ale altora... - iar prostul deja le stie pe toate.)

silz.
10 May 2009, 19:04
filmul e super aiurea, o aberatie...fara actiune fara nimic, O MARE PORCARIE! ...nota: 4 X( aveam asteptari de mii de ori mai mari X(

zoe
29 May 2009, 09:25
Sunt curioasa daca va mai fi preluat si de alte cinematografe din Bucuresti. Deja ruleaza de ceva vreme si am indoieli ca se va intampla asta. Probabil au exclusivitate, cine stie.

Gospin
02 Jun 2009, 18:00
Mie chiar mi`a placut Crank 1 desi a fost contestat de multi. Insa continuarea asta este o mizerie... pacat de Jason ... care totusi este un actor bun ... da cu asemenea filme o sa se duca in jos, tot mai jos! Chiar nu inteleg oamenii astia care fac asemenea continuari.Nu e primu caz in care prima parte este buna chiar foarte buna. Dar nu domne , se gasesc ei sa faca inca 1,2,3 parti ca sa`si bata joc:| , rusine!

Zian
16 Jul 2009, 15:49
Filmul exceleaza la capitolul dezamagire.

Eu unul am vazut un film rupt in foarte multe sectiuni,fara cusur.:-&

Cinemania
01 Aug 2009, 19:52
Confucius said: Karma is a bitch

neasteptat, vicios, pervers, enervant, exagerat, tampit...al nabii de bun pe alocuri....o lectie de actiune si un film de urmarit cu creierul lasat la piata

aDyShor
01 Sep 2009, 14:00
Nu mi`a placut deloc, nici nu merita sa scriu motivele pentru care nu mi`a placut...

Kramer
01 Sep 2009, 15:56
Crank 1- good movie
Crank 2- stupid movie

si acu sa vina vestea cea mare...Mark Neveldine si Brian Tylor nu se opresc doar la un simplu "stupid sequel". In ani urmatori, Jason va reveni ca Chev Chelios in Crank 3. Al treilea film va fi filmat in 3D.

Cinemania
01 Sep 2009, 16:45
adevarul e ca o repriza de babardeala intre Chelios si Eve, vazuta in 3D ar merita :D