View Full Version : Efecte speciale memorabile
Suspect de bizar
24 Apr 2009, 23:11
Am văzut mai demult,da' nu prea mai ţin minte mare lucru,numa' o secvenţă-două,din filmul „Cele zece porunci” de Cecil B. DeMille.Secvenţa cu despărţirea apei.Superbă.
filme care m-au impresionat la vremea lor, exorcistu frumos facut si efectele bine coordonate mai tot filmu dupa ce-o ia razna aia mica si la vremea lui dupa cum spuneam Spawn, filmu prostut dar efectele erau facute cu maiestrie. Pare-mi-se au fost si ceva revolutionar atunci
illotempore2002
25 Apr 2009, 14:58
efectele speciale ale omului pe luna din filmele fratilor Melies :D
incredibil, m-am uitat sa vad cum se numeste exact acel filmuletz, in franceza si am constat cu stupoare ca Melies au facut 500 si ceva de filmuletze, prolifici dom'ne.
corinka
25 Apr 2009, 15:28
Iata un videoclip inspirat de Melies. Smashing Pumpkins, Tonight Tonight:
http://www.youtube.com/watch?v=YEvVIgCm1zg&feature=related
Cica Georges Melies s-ar fi lasat de cinema de suparare ca prea multi incepusera sa ii imite filmele.
illotempore2002
25 Apr 2009, 15:33
da, e superb videoclipul si melodia, le stiu pe dinafara
Le Voyage dans la lune il chema si da e extraordinar...si ideea cu apa din l'atalante reluata de mr kusturica in underground
freackboy
28 Apr 2009, 19:24
GODZILLA scena cand il calca e cameraman , ARMAGEDDON scena cand o parte din meteorit distruge parisul , MATRIX cand Neo se fereste de gloante si multe altele care nu-mi vin pe mo:"> ment
claudiu-daniel-lugoj
17 Nov 2009, 16:30
Filmele cu foarte bune efecte speciale dupa mina sunt;Ziua Independentei,2012,Avatar,Transformers 2,Abisul si Terminator 2 sper ca nu am mai uitat vriunul.:-/
psihologu
21 Jan 2011, 12:46
The Abyss (1989)
Star Wars
The Terminator
princess_peach
21 Jan 2011, 22:41
In Avatar, dupa parerea mea, efectele speciale au fost singurul lucru bun din film. Mie nu mi-a placut in mod special filmul...Povestea, una obisnuita, este frumoasa, dar nu cred ca merita atatea laude.
Stiu ca o sa se ia muuulti de mine ca am vorbit Avataru' de rau...dar...:-S
Medicate
21 Jan 2011, 23:50
Lord of the Rings - The Return of the King : now that was some shit !
Practic a revolutionat lumea efectelor speciale...!
andreyuzzu
22 Jan 2011, 10:24
Calatoria spre Jupiter din 2001. Dupa parerea mea ramane cea mai memorabila scena dintr-un film SF.
http://www.youtube.com/watch?v=Imbxqv_5TJU&feature=related
Star Wars
Blade Runner
Terminator
Matrix
Lord Of The Rings
The Dark Knight
carmen_angelus_romila
30 Oct 2018, 20:27
Efecte speciale deosebite vizionezi de obicei la filmele sf. si de anticipatie gen "Avatar"!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.