PDA

View Full Version : ALS moderator ,pt binele Cinemagiei

Pauline Kael
22 Apr 2009, 16:20
Sunteti de acord ca acela care este desemnat de acest site cel mai popular critic roman sa modereze pe site-ul cel mai popular de filme,Cinemagia?
Va rog,persoanele care n-au mare lucru de spus,sa se abtina.

Pauline Kael
22 Apr 2009, 16:28
:)

welcome back, kaelo!

ALS pe Cinematografia romaneasca, Acum pe ecrane si pe Film in general.

Halebardul a venit cu niste idei excelente.

Pauline Kael
22 Apr 2009, 16:32
Stefan,Gloria,ati avea ceva impotriva? In fond aveti puterea asta.
Daniel,domnule admin-chef,nu credeti ca ar fi si o lovitura de marketing si calitatea culturala a forumului si implicit a intregului site s-ar imbunatati?

halebardul
22 Apr 2009, 16:32
puteai sa faci si un poll :)

StefanDo
22 Apr 2009, 16:36
eu n-am nimic impotriva, sigur nici gloria, iar pe daniel il intereseaza exclusiv partea tehnica :)

da' nu stiu daca pe aceeasi parte a baricadei se afla si Leo :))

Pauline Kael
22 Apr 2009, 16:41
Stefan,multumesc din suflet(chiar am,desi nu par).Sunt sigura ca accepta,chiar de asta inseamna sa intre rar,cand are timp,in ultima vreme l-am vazut online,e unul din putinele motive care m-au facut sa ma intorc...
dar,trebuie ca dvs,si Gloria sa impuneti un Regulament,cu avertismente,cu warnuri(ca pe roportal) cu bannari,altfel dezordinea duce la anarhie.
Sunt sigura ca la eventualele interventii aiurea stie sa se apere,si vor reveni si admiratorii sai.Asa ca te rog,FA-L MODERATOR la sectiunile sus-zise de Halebu!Repede pana nu refuza.Promit sa aduc multi useri!
Inca un lucru: Buticut si Twinsen sunt extracultivati si stabili psihic,au cei 7 ani de-acasa,recomnd cu caldura.

Liviu-
22 Apr 2009, 16:52
Era o idee buna, cum s-a zis si mai sus, sa pui si un poll, dar e bine si asa. Sunt de acord cu ALS moderator, chiar si daca nu ar fi foarte activ tot ar fi o schimbare in bine. Mai sunt de acord si cu ce tot ce a zis Pauline in postul de mai sus.

PS: Bine ai revenit. Sa speram ca ne-ai parasit pentru ultima oara :D

Pauline Kael
22 Apr 2009, 17:19
Multumesc,m-am gandit si la tine ca moderator,dar trebuie sa fii un pic mai activ,oricum esti mult mai activ decat altii.Dar asta n-ar fi un neajuns,in definitiv,Stefan s-a grabit sa faca moderatori la intamplare.Moderatorii ar trebui sa fie cultivati si lipsiti de orice orgolii inutile.ALS pe langa ca scrie bine,cunoaste multe ,e informat,umblat in lume,pe mapamond,festivaluri(ce info utile si placute ar furniza),e si f de treaba,cel putin cu cine merita si il respecta intr-un mod firesc.
Daca ALS nu va fi facut moderator(poate va scrie si in revista Cinemagia,imi imaginez ca e un trust mare...) sincer nu vad ce puncte de atractie ar oferi siteul si forumul.In definitiv,puteati trage la sorti moderatorii,tot aia era,si asta nu miroase prea bine.
Ar putea colabora cu ceilalti moderatori,s-ar putea contrazice intr-un stil elevat si captivant pt cei mai putin neavizati.

corinka
22 Apr 2009, 17:23
Bine ai revenit, Pauline!

Sustin ideea ta si vin cu o propunere "de rezerva". In caz ca nu are timp, il propun sa fie macar moderator onorific. Daca IMM poate, ar fi culmea sa nu se poata in cazul lui ALS! Si de ce ar refuza o functie onorifica? Doar denota aprecierea forumistilor care l-au votat cel mai popular critic.

Pauline Kael
22 Apr 2009, 17:29
Nu stiu ce e onorific,doar asa cu numele? pai numele sau e un trade mark,nu tre' folosit doar pt reclama.
Si nu inteleg ce e asa greu sa se scrie la cateva sectiuni numele sau in dreptul moderatorilor,vad ca deja au aparut moderatori CARE S-au OFERIT,au fost trasi la sorti,nu calitatea a primat,sau vreti ca aia 5 useri care posteaza sa fie moderatori pe tot forumul,sa fie mai multi moderatori decat useri activi?
Nu onorific,ci moderator.Nu e un compromis(pt cine nu e de acord) e o sansa si un castig !

Pitbull
22 Apr 2009, 17:31
Spune-le t rog k ai vb cu mine & k le multumesc, dar voi plek din tara & nu stiu cind ma mai intorc.
..

Pauline Kael
22 Apr 2009, 17:34
Nu conteaza,si in strainatate e net! Si daca Pitbull e de acord(de asta ma temeam si am facut scandalu') atunci e super!!!

Liviu-
22 Apr 2009, 17:39
vad ca deja au aparut moderatori CARE S-au OFERIT,au fost trasi la sorti,nu calitatea a primat,!

Cei care au fost alesi au fost sustinuti si de unii useri. Ca a tinut sau nu cont Stefan cand i-a pus nu stiu, cert e ca au fost nominalizati si sustinuti de mai multi useri :D

corinka
22 Apr 2009, 17:40
Nu stiu ce e onorific,doar asa cu numele? pai numele sau e un trade mark,nu tre' folosit doar pt reclama.
Si nu inteleg ce e asa greu sa se scrie la cateva sectiuni numele sau in dreptul moderatorilor,vad ca deja au aparut moderatori CARE S-au OFERIT,au fost trasi la sorti,nu calitatea a primat,sau vreti ca aia 5 useri care posteaza sa fie moderatori pe tot forumul,sa fie mai multi moderatori decat useri activi?
Nu onorific,ci moderator.Nu e un compromis(pt cine nu e de acord) e o sansa si un castig !
M-am exprimat gresit. Sa aiba drepturi de moderator, chiar daca nu are timp sa isi exercite functia.
Drepturi = optiunile alea in plus, la mine la serviciu asa numim diversele optiuni din aplicatia informatica: drepturi, nu toti putem efectua aceleasi operatiuni, avem drepturi diferite.
SO, sa poata face orice face un moderator, iar daca nu are timp, sa o considere o functie onorifica.

Pauline Kael
22 Apr 2009, 17:43
vad ca deja au aparut moderatori CARE S-au OFERIT,au fost trasi la sorti,nu calitatea a primat,!

Cei care au fost alesi au fost sustinuti si de unii useri. Ca a tinut sau nu cont Stefan cand i-a pus nu stiu, cert e ca au nominalizati si sustinuti de mai multi useri :D
Da,adica s-au sustinut unii pe altii,ceea ce e f frumos.macar daca s-ar mobiliza doar in chestii pozitive.
vad ca si ALS e sustinut de "Multii" useri de pe Cinemagia:)

Pitbull
22 Apr 2009, 17:46
Sa aiba drepturi de moderator, chiar daca nu are timp sa isi exercite functia.
Drepturi = optiunile alea in plus, la mine la serviciu asa numim diversele optiuni din aplicatia informatica: drepturi, nu toti putem efectua aceleasi operatiuni, avem drepturi diferite.
SO, sa poata face orice face un moderator, iar daca nu are timp, sa o considere o functie onorifica.
Nu numai cä se poate - e inevitabil. Aparitia username-ului unui moderator sub sectiunea respectivä nu se face prin scriere hodoronc-tronc, ci prin repartizarea administrativä a userului în functie.
In fond, la fel a fost si cu I.M.M. - permanent, moderatoare onorificä, în semn de multumire pentru bunätatea, afectiunea, pozitivsmul si mai ales umorul (în special involuntar - deci cu atât mai savuros) cu care a îmbogätit forumul. N-a moderat nimic în viata ei - încercam s-o pilotez eu prin messenger, pânä ne plictiseam amândoi si renuntam. Insusi A.L.S. a sustinut-o pe I.M.M. ca moderatoare: mesajul lui de sprijin a fost publicat pe coperta a IV-a a cärtii ei "Vreau sä fiu actritä".

Pauline Kael
22 Apr 2009, 17:47
Mai e un lucru: mi s-ar parea si mai "onorific "ca acest site de unde au plecat multe rautati gratuite,fapte reprobabile si mizerii la adresa lui ALS (si automat celor dragi lui) ,acest site sa incerce sa-si rascumpere pacatele trecute printr-un act absolut avantajos pt sine,ca ALS,desi e un critic prea mare,sa fie facut moderator pe un site nu prea mic.

StefanDo
22 Apr 2009, 17:48
leo o sa fie moderator onorific, dar de maine

Pauline Kael
22 Apr 2009, 17:49
Promiti?

Domnule Stefan Dobroiu,promiteti? Ce inseamna onorific?De ce de maine?ma pacaliti...

StefanDo
22 Apr 2009, 17:54
pauline, iei bataie

uite, deja l-am facut moderator la cinematografia romaneasca si premii, festivaluri

corinka
22 Apr 2009, 17:55
Felicitari, Pauline! \m/

Pauline Kael
22 Apr 2009, 17:59
pauline, iei bataie

uite, deja l-am facut moderator la cinematografia romaneasca si premii, festivaluri
Bine ,daca vin la Bucuresti ti-aduc un miel sau purcel,ce preferi.E bun si naturel nesimtitor.Si mi-e dor de Gloria.
Felicitari ALS!
URA!!!

Stefan,la "Acum pe ecrane"... Buticut e la curent cu noutati si e super inteligenta,calma,etc,sustinuta cum zicea LIviu- de useri.
Twinsen mi se pare de o finete si de un echilibru rare,puterea exemplului personificat.O sectiune i s-ar potrivi?
O sa ajut la noul forum cu idei(mai bune,mai proaste,ca mine:P si chem useri.

Pitbull
22 Apr 2009, 18:07
Buticut la Acum pe ecane

Twinsen, la zece sectiuni distantä de mine.
...Ba nu, la cinspe.

Stiti ceva...? Mai bine pe alt site.

Pauline Kael
22 Apr 2009, 18:10
Dar ce a facut Twinsen? Mie mi s-a parut f echilibrat si comenteaza filme grele cu un rafinament iesit din comun.Nu cred ca a avut rafuieli virtuale si inutile pe forum.Twinsen,ce zici?

Pitbull
22 Apr 2009, 18:14
@StefanDo:
Am impresia cä träim în plin delir.
Nu vreau sä mai postez în contextul ästa - dar te rog: fii constient de aberatia halucinantä a situatiei. Am stabilit cu totii, în cele trei zile de normalitate încheiate azi, care sä fie noii moderatori. Suntem, totusi, Cinemagia - nu Bäläceanca!

Pauline Kael
22 Apr 2009, 18:16
Si eu sunt user al acestui site,si eu am contribuit la acest forum.N-am voie sa-mi spun o parere?
Propunerile sunt variate.

corinka
22 Apr 2009, 18:17
La CinePub nu exista niciun moderator.

Pitbull
22 Apr 2009, 18:19
Treci tu, Cori.
Da' repede!
Stefane! Pune-o!

Pauline Kael
22 Apr 2009, 18:33
Da,pe cori,pe europe-east.
Sper sa se intoarca si Mala Portugal,cred ca era amica lui ALS.Nu mai are avatar:(,Mala.

redmen
22 Apr 2009, 18:35
Numele lui ALS da minunat acolo ... dar numai sa nu se supere.A fost consultat in legatura cu asta ?

Pauline Kael
22 Apr 2009, 18:36
Iata ce il deranja pe Pitbull,cat e de razbunator,desi Twinsen-Bogdan e un baiat super(my name,Cristina,anshante).
Pacat ,cata ranchiuna marunta:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1425504#post1425504
Nu e corect.

Pitbull
22 Apr 2009, 18:37
Da, finalmente a acceptat funtia de "moderator onorific" - adicä: nu va modera niciodatä, n-are timp, pleacä din tarä pentru un interval lung si incert, dar e de acord ca numele lui sä aparä acolo.

Topic închis.