View Full Version : S-o bannăm pe Dragomara
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 21:50
Să vadă şi Stefan şi Gloria că vrem să scăpăm de sociopată.
Nu. O să ceară ea însăşi să îi fie şters contul. Aşa a făcut pe un alt forum.
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 21:59
Şi aici o cerut.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:03
eu nu stiu de ce nu le face Stefan o surpriza. adica sa vina sa ceara stergerea contului si Stefan chiar sa o faca. de ce sa te opui dorintei cuiva, mai ales daca a fost exprimata insistent?
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:04
Da.Şi motive are destule.Am scris si la Reproşuri pentru moderatori.
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:08
Cristina(Dragomara) tu cu cine votezi?
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:09
stai ca acuma se voteaza ea si cu clonele ei tot pe ea insasi
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:10
Chiar c-ar fi penibilă.
Voi nu intelegeti ca aici nu este vorba ca sa o baneze sau nu.
De bannat nu o va banna,sau daca da o face pentru 3 zile cum a fost cu Pauline.
Poi daca ar fi asa va dati seama ce rating si reclama ar avea forumul?Asa ca enjoy ,suntem un fel de otv in miniatura:P
halebardul
21 Apr 2009, 22:10
suspectule,
poate era o idee buna sa lasi voturile vizibile.
mai poti reveni acum?
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:11
Poi daca ar fi asa va dati seama ce rating si reclama ar avea forumul?Asa ca enjoy ,suntem un fel de otv in miniatura:P
poate fi banata definitiv pt recidiva, a mai fost.
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:13
Hai să nu mai fim OTV.Hai să fim CineMagia.
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:14
Oare de ce tace Cristinuca?
halebardul
21 Apr 2009, 22:15
cred ca au prins-o strabunii si-i aplica corectia binemeritata.
(dar sa nu fim cruzi!)
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:16
suge pixu'
:D
poate fi banata definitiv pt recidiva, a mai fost.
o mai fi fost ea...dar acum este CRIZA financiara,asa ca...adio bann permanent,oricum nu o banneaza pe ea ca ni s-a sculat noua,sa fim seriosi.
Luati exemplu elocvent..Pauline,a injurat si a mascarit si a fost banata doar 3 zile si ei i se luase de site si voia permanent.Dracumara ce a facut sa fie banata permanent???:P
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:17
suge pixu'
=))
Dragomara
21 Apr 2009, 22:17
Corecţie: greieraş, te rog frumos, cel puţin citeşte-mi/ scrie-mi prenumele corect: CristiAna. io mă duc să mă culc. =)) =)) =))
deci am călcat ceva rufe, am asculatat aceeaşi melodie de 100 de ori şi-am scris pe blog. citiţi-mă acolo, pls.
noapte bună!
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:19
lasa ca nu sta popularitatea forumului astuia in dragomara. tipa se repeta si e atat de infatuata incat nu simte nimeni nici o placere cititnd-o. a zis si Stefan ca e super plicticoasa pe aici pe undeva.
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:19
Bine Crist(p)ula.Şi io mă duc să mă culc.Mâine speri să nu te mai văd.Să dispari ca un vis urât.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:20
Corecţie: greieraş, te rog frumos, cel puţin citeşte-mi/ scrie-mi prenumele corect: CristiAna. io mă duc să mă culc. =)) =)) =))
ma intelegeti, ei i se pare amuzant asta.....acum inteleg ce intelege ea prin simtul umorului.....daca cineva greseste numele altcuiva, asta e o gluma tare.
chiar hilar, saracul exemplar!
Dragomara
21 Apr 2009, 22:22
lasa ca nu sta popularitatea forumului astuia in dragomara. tipa se repeta si e atat de infatuata incat nu simte nimeni nici o placere cititnd-o. a zis si Stefan ca e super plicticoasa pe aici pe undeva.
LOL. de-aia nu-mi şterge postările. noroc că mă citeşti tu. ce m-aş face io fără tine, fără voi?! =)) =)) =)) citiţi-mi blogul, dacă plec în Tibet nici că mă mai întorc, e NUMAi spre interesul vostru. dragii mei. =)) =)) =))
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:22
sa nu intrati pe blogul ei ca-i faceti rating :) adica ati fi al doilea cititor (dupa ea insasi), deci ratingul s-ar dubla
Iti dau io bani sa pleci.Poate te impusca chinezii cu ocazia asta.Te confunda cu vreo orca.
P.S. Pardon "orcutza".Bleah.
Si-a cumparat home cinema pe banii de la adsense,probabil are multi vizitatori:-??
Dragomara
21 Apr 2009, 22:25
dă-mi te rog, şi mie lista IP-urilor care-au votat aci, tb să am şi mâine ÎNCĂ un motiv de râs. :-* :-* :-*
illotempore2002
LOL. de-aia nu-mi şterge postările. noroc că mă citeşti tu. ce m-aş face io fără tine, fără voi?! =)) =)) =)) citiţi-mi blogul, dacă plec în Tibet nici că mă mai întorc, e NUMAi spre interesul vostru. dragii mei. =)) =)) =))
visul de plastic al oricarei frigide, acela de a ajunge in Tibet. de la cate gagici simandicoase am auzit treaba asta??? toate distrusele care au citit acolo o carte despre budism (de obicei tulburatele la cap care au nevoie de liniste) vor in Tibet. toate pipitzele cu pretentii de intelectuale.
Suspect de bizar
Io vreau să mă culc da' parcă aş mai sta să văd ce răspunsuri dă.:))
halebardul
... ce a facut sa fie banata permanent???:P
A revenit pe forum. E de-ajuns :D
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:26
Si-a cumparat home cinema pe banii de la adsense,probabil are multi vizitatori:-??
un home cinema chinezesc nu costa mult
Dragomara
21 Apr 2009, 22:26
Iti dau io bani sa pleci.Poate te impusca chinezii cu ocazia asta.Te confunda cu vreo orca.
100.000 de USD, sau euro, cum vrei tu. oricum, nu ştiu de ce cred io că tu nu ai bani nici să treci strada. mă înşel, sau ba?!
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:27
100.000 de USD, sau euro, cum vrei tu. oricum, nu ştiu de ce cred io că tu nu ai bani nici să treci strada. mă înşel, sau ba?!
Mă redmene,o insulţi,ea se respectă.N-o face numa' pe 100.000 de USD.
Si-a luat de restul niste crema bronzanta sau lentile?B-)
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:28
lasa ca ai tu bani sa treci strada cu bicicleta =))
Cu siguranta am mai multi bani decat tine care te ia baietii de mila prin munti sa le faci mancare si muiane.Frigido.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:29
Si-a luat de restul niste crema bronzanta sau lentile?B-)
how cool is that?
si-a luat lubrifiant ca e frigida, ai uitat!
Dragomara
21 Apr 2009, 22:30
a fost gratis, mie mi l-au dat gratis, dă şi tu un Google, poate ai parte de acelaşi chilipir. oricum te pupă Draga că citişi... :-* :-* :-* :"> :"> :"> :-* :-*
Nu mi se pare corect sondajul. Nu exista optiunea "mi se rupe pula".
Nu mi se pare corect sondajul. Nu exista optiunea "mi se rupe pula".
medical nu se poate:)))
Dragomara
21 Apr 2009, 22:33
Cu siguranta am mai multi bani decat tine care te ia baietii de mila prin munti sa le faci mancare si muiane.Frigido.
te rog scuză-mi incultura, da'ce-i aia "muiane"?! şi ce-i aia "frigido"?! :-O :-O :-O
a fost gratis, mie mi l-au dat gratis, dă şi tu un Google, poate ai parte de acelaşi chilipir. oricum te pupă Draga că citişi... :-* :-* :-* :"> :"> :"> :-* :-*
Draga mea,daca vroiam bani de la google imi bagam si eu adsense ca vizitatori am,dar mi se rupe cum zice Judex cu toate ca nu este posibil:P
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:33
I-auziţi ce-am găsit pe ;net.
De la Dragomara citare:
Deci, io pot jura cu mâna pe această multîncercată inimioară că există bărbatul perfect, o da, milioanele de bărbaţi perfecţi: ei sunt cei ai sorei, ai prietenei, ai colegei, ai vecinei, pe scurt ai femeii (mai norocoase) de lângă noi!!
Deci are o inimioară multîncercată.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:34
ce sa citest mai fetitzo?
forumul tau?
nici nu mi l=-ai dat vreodata jamais couche avec.
am zis home cinema chinezesc ca ala e cel mai ieftin.
doamne, deloc nu te duce capu, tre sa vin cu esplicatzii suplimentare
Dragomara
21 Apr 2009, 22:35
visul de plastic al oricarei frigide, acela de a ajunge in Tibet. de la cate gagici simandicoase am auzit treaba asta??? toate distrusele care au citit acolo o carte despre budism (de obicei tulburatele la cap care au nevoie de liniste) vor in Tibet. toate pipitzele cu pretentii de intelectuale.
bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:36
bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Te crezi amuzantă da de fapt îţi sapi în continuare groapa care ai început s-o sapi de la Marea Debannare.
Dragomara
21 Apr 2009, 22:36
Draga mea,daca vroiam bani de la google imi bagam si eu adsense ca vizitatori am,dar mi se rupe cum zice Judex cu toate ca nu este posibil:P
Dragomara
21 Apr 2009, 22:38
Te crezi amuzantă da de fapt îţi sapi în continuare groapa care ai început s-o sapi de la Marea Debannare.
greieraş nici la proverbe nu stai bine. tragic! X( X( groapa se sapă numai pentru alţii. aşa e proverbu', exact ca-n viaţă.>:) >:)
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:38
ti-am zis, esti a mia pizda care zice, dandu-si bretonul din ochi cu mana, ca ea are un vis maretz, acela de a ajunge in Tibet. spalata pe creieri, pui botul la toate cliseele. daca te iau la bani marunti habar nu ai de ce vrei in Tibet si ce e acolo.
zici ca nu ai citit nici o carte?
atunci te duci ca proasta, nu ai sa intelegi nimic.
da atunci inseamna ca ideea ti-a venit de la filmul 7 ani in tibet.
"Eram aşa de convins că, dacă ai fi apărut cu obraznicia de acum, atunci te împuşcam imediat!"S.Brucan
te rog scuză-mi incultura, da'ce-i aia "muiane"?! şi ce-i aia "frigido"?!
Pai adica nu ai filozofat la asta cand te puneai aia capra prin codru ? Sau atunci iti incarcai bateriile in natura ? Frigido.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:40
[/QUOTE]
bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))[/QUOTE]
si ti-am mai zis si-ti mai zic o data: degeaba cauti tu oameni destepti sa te valideze :) ca nu au cum!
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:41
greieraş nici la proverbe nu stai bine. tragic! X( X( groapa se sapă numai pentru alţii. aşa e proverbu', exact ca-n viaţă.>:) >:)
Aşa proastă eşti Cristuţa?n-am zis nici un proverb.am remarcat prostia ta crasă.
Acum haideţi toţi să râdem şi să arătăm cu degetu'.
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Dragomara
21 Apr 2009, 22:42
ti-am zis, esti a mia pizda care zice, dandu-si bretonul din ochi cu mana, ca ea are un vis maretz, acela de a ajunge in Tibet. spalata pe creieri, pui botul la toate cliseele. daca te iau la bani marunti habar nu ai de ce vrei in Tibet si ce e acolo.
zici ca nu ai citit nici o carte?
atunci te duci ca proasta, nu ai sa intelegi nimic.
da atunci inseamna ca ideea ti-a venit de la filmul 7 ani in tibet.
ăăă... cred'că încă vreau pt. că acolo "e" cei mai puţini proşi pe mp!=)) =)) =))
PS: apreciez limbajul elevat, cel de cota -100. :-* :-* :-* :-*
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:42
De unde scoţi glumele astea?Dintr-o carte?
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:44
@suspect de bizar
esti eroul nostru in seara asta. am ras de m-am prapadit de postarile voastre la topicul tau
sa mai ai initiative din astea!
=))
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:45
De unde scoţi glumele astea?Dintr-o carte?
din cartea cu proverbe batranesti
si cica ea are simtul umorului
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:45
@suspect de bizar
esti eroul nostru in seara asta. am ras de m-am prapadit de postarile voastre la topicul tau
sa mai ai initiative din astea!
=))
=)) =)) =))
Hai că mai fac,nebuna o să-si mai facă clone şi mai întindem si atunci de-un topic.
PS:Şi tu ai fost la înălţime.=))
Ar trebui sa apreciezi ca suntem singurii oameni care stim cat de idioata esti si totusi te bagam in seama.Frigido.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:47
ce tare e Red =)) =))
somebody stop me, mor de ras =))
Dragomara
21 Apr 2009, 22:48
io cred că azi nu-l am. adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
tata-mare Daniel, dumneata ce spui?! ai vreo satisfacţie că-ţi iei banii păstorind asemenea***?! hmm.... io n-aş avea. no, hai cu mine-n Tibet. mai scriu 50 de ani pe blog şi după plecăm. :))
halebardul
21 Apr 2009, 22:48
te rog scuză-mi incultura, da'ce-i aia "muiane"?! şi ce-i aia "frigido"?!
Pai adica nu ai filozofat la asta cand te puneau aia capra prin codru ? Sau atunci iti incarcai bateriile in natura ? Frigido.
nu avea timp, ca o vrajeau aia cu cantece de tabara tibetane:
Imi place Dragomarrha,
Felul ei de-a vorrhbi,
Imi place Dragomarrha,
Felul ei de-a gandi...
Imi place Dragomarrha
La marrhe si la munte,
Imi place Dragomarrha
In cele mai mici amanunte...
Imi place Dragomarrha
Dimineata la sapte,
Imi place Dragomarrha
In cel mai negrrhu miez de noapte...
(solo chitara rece, pauza pt eliberarea cailor respiratorii)
Imi place Dragomarrha
La bec de lanterrhna,
Imi place Dragomarrha
In limba materrhna...
Imi place Dragomarrha
Si-atunci cand rrhidica capacul,
Imi place Dragomarrha,
Imi place pe drrhacu !
Twinsen
21 Apr 2009, 22:49
Multe frustrari pentru un forum asa mic....
Continuati, nu ma bagati in seama...
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:50
Dragomara e un WC, nu?
ca daca are capac.
eu asta inteleg ca a vrut sa spuna autorul prin opera lui.
voi ce credeti?
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 22:50
io cred că azi nu-l am. adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
tata-mare Daniel, dumneata ce spui?! ai vreo satisfacţie că-ţi iei banii păstorind asemenea***?! hmm.... io n-aş avea. no, hai cu mine-n Tibet. mai scriu 50 de ani pe blog şi după plecăm. :))
CineMagia nu-i a ta.Tu eşti o nimfomană care o face la munte din greseală căzută pe forum.Să sperăm că mâine va dispărea greşeala.
halebardul
21 Apr 2009, 22:51
adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
CLAR!
adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
Pai cand a fost cinemagia ceva cu care sa ai vreo legatura ? Tu du`te inapoi pe forumul lu` Pruteanu .. acuma ca EL numai este sunt convins ca o sa te distrezi singura pe acolo.Frigido.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:53
dar ati observat cum il linguseste pe Daniel? vrea sa-l atraga in mrejele ei (imaginate)
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:53
Pai cand a fost cinemagia ceva cu care sa ai vreo legatura ? Tu du`te inapoi pe forumul lu` Pruteanu .. acuma ca EL numai este sunt convins ca o sa te distrezi singura pe acolo.Frigido.
acu o sa zica ca nu stii sa scrii si eu ca am facut cacofonie =))
De ce raspunzi asa greu ? Te dusasi in beci sa mai iei o litruta de vinisor ? Frigido.
illotempore2002
21 Apr 2009, 22:56
nu, e aici, citeste chiar acest topic
Dragomara
21 Apr 2009, 22:57
CineMagia nu-i a ta.Tu eşti o nimfomană care o face la munte din greseală căzută pe forum.Să sperăm că mâine va dispărea greşeala.
mâine o să mi se reconfirme că proştii sunt peste tot, de fapt IPurile sunt singurele care mă interesează aci. io una mi-aş fi dat demult demisa dacă ar fi tb să-mi câştig pâinea moderând asemenea nulităţi. şi acum mă compar doar.
oricum asta, NUMAI asta e valoarea acestui forum/ site. oare când se va trezi careva din cei care investesc în acest site? punct. păcat.
halebardul
21 Apr 2009, 22:58
Scorul este 10-3.
Ce cruzime! Ce festin! :D
Dragomara
21 Apr 2009, 22:59
no, read my blog.(:| (:| (:|
E frumos sa traiesti in lumea ta ideala ? Frigido.
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:01
Dragomara, nu mai lingusi si nu ii mai sugestiona pe moderatori cum ca sunt nu stiu cum .... sa stii ca sunt si ei baieti destepti si se prind de stratagema asta ieftina. vezi, asta e problema ta, complexata fiind de prostia ta, nu te mai raportezi la realitate, nu mai stii care-s aia prosti si care-s aia destepti.
esti o manipulatoare slaba! si noi ne prindem ce incerci sa faci!
Acuma pe bune ... cine e vinovat ? Taica`to ala cu educatia buna sau unchiul tau ? Care te`a pipait cand erai mai mica si ai ajuns asa speriata de lume ? Daca tot suntem la momentul confesiunilor.Frigido.
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:02
E frumos sa traiesti in lumea ta ideala ? Frigido.
stai linistit, curand va incepe sa ii fie rau (cam in jumate de ora)
am experienta cu oameni ca ea
halebardul
21 Apr 2009, 23:10
de fapt IPurile sunt singurele care mă interesează aci.
vrea IP-uri, dom'le! @-)
hai sa-nnebunesti!
keepwalking
21 Apr 2009, 23:11
intreg acest topic este penibil.
cred ca ar trebui sa incetati.
e copilaresc.
e copilaresc.
Aceeasi parere...
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:15
@ Liviu + Keepwalking
sper sa nu va suparati pe mine dar ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :)
si da, el este copilaresc, isnt that great?
stiati ca suprarealismul a decretat stadiul copilaresc/ipostaza copilareasca drept cea mai pura, nevinovata si creativa ipostaza?
@ Liviu + Keepwalking
sper sa nu va suparati pe mine dar ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :)
Din ora aia, 45 de minute m-am uitat la un film. Inainte si dupa recunosc ca am citit ce ati scris aici, dar totusi ii dati prea multa atentie...
halebardul
21 Apr 2009, 23:18
nu e copilarie, e copilire, un proces de insanatosire a forumului.
In alta ordine de idei: au aparut acum tot soiul de useri cu 0 postari pe forum, oare ce voteaza ei acum (si ce IP or fi avand? :-? :D )
Twinsen
21 Apr 2009, 23:18
stiati ca suprarealismul a decretat stadiul copilaresc/ipostaza copilareasca drept cea mai pura, nevinovata si creativa ipostaza?
A decretat si rautatea veninoasa drept cea mai nevinoata si creativa ipostaza?
Mai spun doar ca asa ceva n-am vazut nici pe forumurile de fotbal. Absolut jenant.
... ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :)...
eu ies ,it's kind of boring...rating placut,sa va dea si voua acolo de un suc.:-*
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:20
da, si rautatea este decretata de suprarealism ca un act inconstient cu valoare artistica. ba mai mult, crima devina un act artistic. vrei sa-ti demonstrez?
halebardul
21 Apr 2009, 23:20
stai ca se pune de-o martira neprihanita aici
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:21
stai ca se pune de-o martira neprihanita aici
cine?
halebardul
21 Apr 2009, 23:22
subiectul in cauza
nu vezi?
adica, suntem rai cu ea.
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:22
@ Liviu + Keepwalking
Din ora aia, 45 de minute m-am uitat la un film. Inainte si dupa recunosc ca am citit ce ati scris aici, dar totusi ii dati prea multa atentie...
nu e adevarat, ai stat pe acest topic mai mult decat marturisesti. stiu eu sigur :)
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:23
subiectul in cauza
nu vezi?
adica, suntem rai cu ea.
ei , pai iti spun eu de ce sustine asta. a intrat aici, acum, si ne-a vazut ce rai suntem cu ea. nu a vazut si partea de dinainte, de ieri, de alaltaieri, de acum cateva luni etc.
a intrat acum si si-a facut o parere. proasta.
te-ai mai intalnit undeva cu situatia asta?
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:24
... ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :)...
eu ies ,it's kind of boring...rating placut,sa va dea si voua acolo de un suc.:-*
hai, egoism, nu e nevoie sa afisezi aerele astea de superioritate atata vreme cat ai contribuit si tu la acest topic. ba chiar cu o poza. uite domnule cum uita lumea de unde a plecat si unde a ajuns!
waa nu am zis nimic,doar ca mi-e somn si maine am scoala.noo..v-o placut poza?
nu neg ca am contribuit,eu chiar nu o suport dar asta e ...parerea mea este ca nu o vor bana prea curand din cauza ratingului.Gata, ca parca vad ca numai ajung maine....:-S
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:32
ti-o fi tie somn, nu inseamna ca ne e si noua sete (apropo de sucul pe care-l mentionai)
e copilaresc.
Total de acord.Dar de data asta chiar nu ma pot abtine.Vorbim de cineva care nu e de`al nostru aici.Adica totusi e un site despre cinema nu despre frigide.
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:54
presimt ca vine cineva sa ne faca morala.
Morala morala .. dar sa tina cont si de dorintele publicului.
illotempore2002
21 Apr 2009, 23:57
nu ma refer la admini.
Stiu.Dar cine va tine morala trebuie sa inteleaga ca toate chestiile astea sunt facut cu un scop.Binenteles ca nu avea nimeni chef sa stea sa posteze mesaje aici ... dar daca e pentru o cauza nobila ce sa facem.
buticut
22 Apr 2009, 00:09
WHAT THE FUCK??!!
Vorba aia..."There was madness in any direction, at any hour!"
Am mixed feelings legate de topicul asta...pe de-o parte am ras la unele mesaje,dar pe de alta parte ma gandesc daca Cinemagia chiar are nevoie de asa ceva. Nu inteleg ce-i cu adunarile astea ale poporului,care judeca "inculpatele".Asa moderatorul/adminul ajunge sa aiba o functie onorifica...el trebuie sa fie in stare sa judece singur daca persoana respectiva merita ban sau nu. Ce puteti face este sa ii semnalati mesajele cu "probleme", nu sa faceti atata tam-tam din asta.
In fine,poate my sense of humor nu atinge cote maxime la ora asta...
Ce puteti face este sa ii semnalati mesajele cu "probleme"
Mmm ... va fi greu.Cu care mesaj din TOATE mesajele postate de Dragomara doresti sa incep ?
illotempore2002
22 Apr 2009, 00:11
nu tie mah, adminilor
buticut
22 Apr 2009, 00:12
Hm...atunci incearca asta: http://www.cinemagia.ro/forum/search.php?searchid=6520
Eu totusi raman la parerea ca cea mai buna cale de a enerva pe cineva care la randul sau te enerveaza este sa il ignori...desigur,asta nu inseamna ca eu nu ma mai aprind din cand in cand :).
illotempore2002
22 Apr 2009, 00:17
linkul tau duce la :
Sorry - no matches. Please try some different terms.
Eu totusi raman la parerea ca cea mai buna cale de a enerva pe cineva care la randul sau te enerveaza este sa il ignori...desigur,asta nu inseamna ca eu nu ma mai aprind din cand in cand :).
Total de acord.De fapt asta am si sfatuit lumea zilele trecute cand a fost o problema cu cineva de pe forum.Dar in cazul asta am facut front comun cu ceilalti useri pentru ca e clar ca Dragomara nu e dorita pe acest forum.In cazul in care adminii/moderatorii vor tine cont de parerea userilor si Dragomara va primi ban voi fi primul care imi voi sterge mesajele care nu isi aveau rostul de pe acest topic.
illotempore2002
22 Apr 2009, 00:23
hai c-ati inceput sa va luati in serios
Dan Mihu
22 Apr 2009, 11:07
Am citit acest topic si il gasesc... uluitor. Dupa cum a spus cineva mai sus, nu ma asteptam sa citesc o asemnea "discutie" pe Cinemagia. Si nu e singura. M-am logat, dupa multa vreme de la schimbarea la fata a forumului, numai pentru a putea vota. Acum ma duc sa caut daca pot sa-mi desfiintez contul. Forumul acesta a devenit o chestie minabila. Pacat. Erau atatea subiecte interesante de dezvoltat.
Nu este vorba de dreptate si de cine o oare, ci de felul in care si-o afirma, impune sau pretinde. M-as fi asteptat la mai mult rafinament si la mai multa toleranta. Mult mai mult rafinament si mult mai multa toleranta.
Pana la urma cred ca e bine ca multi dintre voi se ascund in spatele vreunui "nick" sugubat. M-ar durea sufletul sa aflu ca vreun scenarist sau regizor de succes s-a coborat pana in strafundurile acestor defulari de neinteles. Prefer sa nu aflu cine sunteti de fapt.
Mult succes in continuare.
Dragomara
22 Apr 2009, 11:10
Am citit acest topic si il gasesc... uluitor. Dupa cum a spus cineva mai sus, nu ma asteptam sa citesc o asemnea "discutie" pe Cinemagia. Si nu e singura. M-am logat, dupa multa vreme de la schimbarea la fata a forumului, numai pentru a putea vota. Acum ma duc sa caut daca pot sa-mi desfiintez contul. Forumul acesta a devenit o chestie minabila. Pacat. Erau atatea subiecte interesante de dezvoltat.
Nu este vorba de dreptate si de cine o oare, ci de felul in care si-o afirma, impune sau pretinde. M-as fi asteptat la mai mult rafinament si la mai multa toleranta. Mult mai mult rafinament si mult mai multa toleranta.
Pana la urma cred ca e bine ca multi dintre voi se ascund in spatele vreunui "nick" sugubat. M-ar durea sufletul sa aflu ca vreun scenarist sau regizor de succes s-a coborat pana in strafundurile acestor defulari de neinteles. Prefer sa nu aflu cine sunteti de fapt.
Subscriu.
halebardul
22 Apr 2009, 11:21
hai c-ati inceput sa va luati in serios
Pai, cu toata hahaiala de aici, treaba e cat se poate de serioasa.
celor care o vad pe D ca pe o victima le recomand sa incerce sa poarte un dialog cu ea, sa vedem la a cata postare ii va numi prosti, le va recomanda dexonline-ul si le va numara neuronii.
in plus, datorita prezentei ei (total inutile) pe forum, nu mai vrea sa scrie aici Alex Leo Serban.
Un forum romanesc despre cinema care, indirect sau prin indiferenta, ii respinge prezenta pe el lui ALS, are o mare problema.
Lasand asta la o parte, in general, cu dragomara nu se poate discuta. Ia vedeti, keepwalking, Liviu, Dan Mihu sau Twinsen, in cat timp o sa ne dati dreptate? Nu e executie publica, nu e adunarea poporului, e revolta in toata regula. Nu am initiat eu acest topic dar si eu sunt satul de hazul ei fara haz. Daca o vedeti ca pe un martir, asta e. In stilul asta probabil ca nici un vinovat nu merita vreo pedeapsa, ca sufera, saracul......
StefanDo
22 Apr 2009, 11:24
decat s-o faceti in toate felurile, mai bine votati
votul se inchide maine la ora 6
halebardul
22 Apr 2009, 11:26
ar fi bine sa te asiguri ca voturile nu sunt de la clone.
banuiesc - sunt aproape sigur - ca poti face asta.
StefanDo
22 Apr 2009, 11:30
nu pot face asta
dar pot sa devin nedemocratic si s-o bannez indiferent de rezultat
de fapt...
ia, gata
StefanDo
22 Apr 2009, 11:33
Dragomara bannata doua saptamani
iar Dan si buticut au dreptate, am coborat prea mult
de acum inainte o sa fiu mult mai atent la respectarea regulamentului
halebardul
22 Apr 2009, 11:38
AM ÎNFRÂNT!
(coborarea de care vorbesti era inevitabila: personajul era foarte jos)
P.S.
Dan intra aici din an in Pasti (chiar! :) ) vede pe cineva dand in altcineva si i se face mila. E normal. Dar daca n-a vazut filmul de la inceput, cum o sa-si dea seama cine e bad guy si cine are dreptate. Ca tot vorbea de scenarii, scenaristi, regizori, etc.
Salut interventia lui Stefan.Si in legatura cu mesajele postate aici imi cer scuze si accept orice fel de pedeapsa.
Lasand asta la o parte, in general, cu dragomara nu se poate discuta. Ia vedeti, keepwalking, Liviu, Dan Mihu sau Twinsen, in cat timp o sa ne dati dreptate?
Am vazut de mult cum e, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faceti circ si sa va "ridicati" la nivelul ei. Asta e problema, nu faptul ca ati cerut banarea ei, cu care sunt total de acord de altfel. Puteati sa votati si sa lasati un comentariu. Era mai mult decat de ajuns...
LE:
Dan intra aici din an in Pasti (chiar! :) ) vede pe cineva dand in altcineva si i se face mila. E normal. Dar daca n-a vazut filmul de la inceput, cum o sa-si dea seama cine e bad guy si cine are dreptate. Ca tot vorbea de scenarii, scenaristi, regizori, etc.
Ma indoiesc ca mesajul lui era legat de simpatia pentru persoana in cauza.
Chambord
22 Apr 2009, 13:50
Eu sunt Alain Resnais ! Pana mea, recunosc, na ! B-) Ce sa ne mai ascundem atata ! Si da vorbesc romaneste care-i problema ! Mi s-a pus pata pe o romancutza oachesha cand am venit odata la o vanatoare, m-am insurat cu ea si am ramas aici. Mai trec din cand in cand prin Franta sa mai bag cate un film dar in rest stau in "Romania, Land of choice". Si ma defulez si eu pe forum, mai injur pe unu mai caftesc pe altu, doar nu vrei sa-mi bat nevasta ej' nebun ? [-(
Puteati sa votati si sa lasati un comentariu. Era mai mult decat de ajuns...
Dar asta am si facut.Am votat si am lasat un comentariu.Dupa ce respectiva raspundea trebuia sa ii raspund nu ? Si de acum inainte cand o sa mai posteze insulte la adresa userilor de pe forum o sa ii raspund si eu tot cu o insulta.
halebardul
22 Apr 2009, 13:52
sigur ca da.
si tot forumul ar putea fi doar o postare: "Ne plac filmele".
Si gata.
Ce atatea vorbe, discutii, bla bla?
Sau puteai tu doar sa votezi si sa nu citesti postarile. Cine te obliga, daca era asa dureros?
halebardul
22 Apr 2009, 13:58
Eu sunt Alain Resnais ! Pana mea, recunosc, na ! B-) Ce sa ne mai ascundem atata ! Si da vorbesc romaneste care-i problema ! Mi s-a pus pata pe o romancutza oachesha cand am venit odata la o vanatoare, m-am insurat cu ea si am ramas aici. Mai trec din cand in cand prin Franta sa mai bag cate un film dar in rest stau in "Romania, Land of choice". Si ma defulez si eu pe forum, mai injur pe unu mai caftesc pe altu, doar nu vrei sa-mi bat nevasta ej' nebun ? [-(
=))
tare!
Dar asta am si facut.Am votat si am lasat un comentariu.Dupa ce respectiva raspundea trebuia sa ii raspund nu ? Si de acum inainte cand o sa mai posteze insulte la adresa userilor de pe forum o sa ii raspund si eu tot cu o insulta.
Ai lasat mai multe comentarii, nu conteaza ca ai raspuns provocarilor ei. Topicul e legat de banare. Dupa ce ai lasat comentariul cum ca esti de acord cu banarea trebuia s-o lasi sa abereze cum face de obicei. Parca nu stiai ca tot ce poate ea sa faca e sa insulte lumea.
Cea mai buna solutia pentru astfel de persoane e:
Eu totusi raman la parerea ca cea mai buna cale de a enerva pe cineva care la randul sau te enerveaza este sa il ignori...
halebardul
22 Apr 2009, 14:01
Normal.
Poti trai si intr-o casa cu sobolani. Ii ignori, ii mai dai la o parte din farfurie..
dar DE CE?
cand poti sa faci curat.
Pai da .. dar ce te faci cand acea persoana pe care tu te hotarasti sa o ignori incepe si intoxica tot forumul cu postarile ei,si are o fixatie cum ca ea ar fi inteligenta pamantului si restu` sunt niste idioti ? Am tot ignorat`o de cand a fost debanata (se poate verifica din postari),dar cum am vazut ca nu sunt io nebun,ci individa chiar nu e dorita ed tot forumul,m`am alaturat acestei initiative.
sigur ca da.
si tot forumul ar putea fi doar o postare: "Ne plac filmele".
Si gata.
Ce atatea vorbe, discutii, bla bla?
Total pe langa subiect.
Sau puteai tu doar sa votezi si sa nu citesti postarile. Cine te obliga, daca era asa dureros?
Daca mergem pe ideea asta, cum certurile de genul sunt prin toate topicurile forumului, nu ajungem nicaieri. Va mai mirati de ce sunt asa putini useri activi. Dar din cate se pare voua va plac prea mult certurile astea, sunteti asa atasati de ele incat nu ati renunta la ele pentru orice discutie legata de film. Ca doar nu e un forum dedicat cinematografiei, nu?
halebardul
22 Apr 2009, 14:07
REPET:
Puteati foarte bine doar sa votati si sa nu cititi posturile atat de infame.
Cine v-a obligat? Aveati clesti la ochi ca-n Portocala Mecanica?
cand poti sa faci curat.
Moderatorul face curat, nu userii. Ati creat topicul, ati votat, v-ati zis parerea. E de ajuns.
Sa fim seriosi.Te invit daca ai timp sa citesti postarile individei sa vezi cate au legatura cu filmele si sa citesti de exemplu postarile Paulinei ... care nu numai ca are o gramada de postari,dar a si initiat unele topicuri interesante.Aia inseamna sa faci parte din acest forum,nu sa jignesti lumea si sa faci filozofie de sticla.
halebardul
22 Apr 2009, 14:12
discutie inutila:
adica de ce sa ne simtim noi deranjati ca, exact cand ti-era lumea mai draga, aparea si draga de ea si trantea cate o marlanie. De ce sa luam masuri? De ce sa nu stam sa ne intoxice toate topicurile.
Vrei exemple, Liviu-? Ia oricare, la intamplare.
1. Te-a deranjat: fii linistit, esti cu constiinta curata, i-ai luat apararea.
2. Vei beneficia si tu de linistea asta de doua saptamani, fii sigur. (asta in caz ca nu ne incontram pe subiectul asta prea mult incat...)
3. Ne faci morala? atunci e alta treaba...
@Liviu
Daca te duci la cinematograf sa vezi un film care iti place,si in spatele tau stau niste idioti si rad si injura,si iti scuipa seminte in cap mai ai aceeasi placere sa vezi filmul ala ? Nu iti vine sa te ridici si sa iesi din sala ?
Sa fim seriosi.Te invit daca ai timp sa citesti postarile individei sa vezi cate au legatura cu filmele si sa citesti de exemplu postarile Paulinei ... care nu numai ca are o gramada de postari,dar a si initiat unele topicuri interesante.Aia inseamna sa faci parte din acest forum,nu sa jignesti lumea si sa faci filozofie de sticla.
Se pare ca suntem pe lungimi de unda diferite. Incalci regulamentul, suferi consecintele, nu conteaza ca faci sau ca nu topicuri etc. Daca un om bun comite o crima nu se duce la inchisoare?
Oricum eu nu am zis ca ati facut un lucru rau prin creearea topicului, ci prin cum ati continuat. Dar nu mai conteaza, faceti cum vreti...
LE:
1. Te-a deranjat: fii linistit, esti cu constiinta curata, i-ai luat apararea.
Mi-ai citit vreun mesaj macar? Se pare ca nu. N-are sens sa continuam discutia.
@Liviu
Daca te duci la cinematograf sa vezi un film care iti place,si in spatele tau stau niste idioti si rad si injura,si iti scuipa seminte in cap mai ai aceeasi placere sa vezi filmul ala ? Nu iti vine sa te ridici si sa iesi din sala ?
Nu suntem la cinematograf, suntem pe un forum. Pentru asta exista moderatori.
Tocmai aici e buba.Ca individa a incalcat mereu regulamentul,si a fost iertata de prea multe ori.Motivele nu le cunosc.Asta a fost si scopul acestui topic si balacareala dupa el,daca doar intra lumea si vota DA pai fii sigur ca nu ar fi fost banata.
halebardul
22 Apr 2009, 14:20
ia un caz (daca mai e nevoie)
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1448729&highlight=Iorga#post1448729
Yesterday, 14:08 #521
redmen
Ca tot aveam discutii istorice (mai mult sau mai putin) zilele trecute pe aici.Care imi recomanda si mie o carte buna de istorie a romanilor ? Una care sa fie scrisa de un istoric adevarat,care sa nu prezinte minciuni multe.Multumesc.
Yesterday, 16:27 #522
Dragomara
Iorga, de ce nu începi cu el?
...............
Discutia merge ce merge, se schimba subiectul, apoi BUF, ca din senin vine postarea:
Dragomara
întrebare către Dumnezeu
unde-ai ascus, Doamne, oamenii deştepţi, culţi, şi cu umor?!
io de ce am parte de toţi ***, cu ce-am greşit?! io ştiu că tb să fiu bună, tolerantă etc, însă cu ăştia zău de pot!! :(( :(( :(( :(( :(( :((
You don't love me anymore, or what?!:-O :-O
Nimeni nu i-a zis nimic, n-a jignit-o, nici nu s-au spus prostii. Si atunci, DE CE?
Am zis ca nu mai continui, dar totusi... ai de gand sa-mi citesti vreun mesaj? Niciodata nu am zis ca nu trebuia banata. Nici macar nu trebuia debanata, dar daca tot a fost, trebuia banata inapoi cu primul mesaj pe care la scris. Sper ca de data asta am fost clar ca am sustinut banarea ei...
Ceea ce am sustinut mai sus e doar faptul ca nu trebuia sa faceti atat scandal. Pana la urma ea nu a dat vreun motiv in plus decat cele date de obicei. Pur si simplu v-ati descarcat voi si ati insultat-o. I-ati dovedit ca si voi (unii dintre voi) puteti insulta. Ori nu era cazul...
StefanDo
22 Apr 2009, 14:26
a venit vremea sa inchid acest topic
halebardul
22 Apr 2009, 14:30
Am zis ca nu mai continui, dar totusi... ai de gand sa-mi citesti vreun mesaj?
le-am citit, stiu ca nu te impotriveai bannarii, probabil ai si votat da, dar daca nu intelegi ca doar asa se putea face ceva, asta e. E usor asa, dupa razboi...
a venit vremea sa inchid acest topic
Ar cam fi cazul.Poti sa si il stergi daca e.Sau poate nu ca tre sa ramana dovezile pentru individa.Sa vada cine i`a vrut raul.
Imi cer scuze asta o sa fie ultimul meu mesaj aici.Chiar sunt si eu curios cum a zis si halebardul daca alea 8 voturi DA sunt de la useri cunoscuti ai forumului,sau de la useri inregistrati azi`noapte.E posibil sa se cunoasca asemenea detalii ? Vreau sa stiu si io cine o iubeste asa de mult pe individa.
halebardul
22 Apr 2009, 14:35
Ar cam fi cazul.Poti sa si il stergi daca e.Sau poate nu ca tre sa ramana dovezile pentru individa.Sa vada cine i`a vrut raul.
da, da
si IP-urile
=))
eu i-as da IP-ul, sa vad ce stie sa faca cu el? :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.