View Full Version : Secţiune de seriale TV pe forum
Suspect de bizar
20 Apr 2009, 01:01
Vreţi?ori ba.
illotempore2002
20 Apr 2009, 01:07
nu inteleg de ce nu exista un astfel de topic, sunt o gramada de seriale foarte destepte. hai sa-l facem, ce-o fi asa greu?
Pitbull
20 Apr 2009, 01:18
Da, dar nu numai pentru seriale. TV în general, cu tot ce tine de programe: seriale, filme, emisiuni, etc...
illotempore2002
20 Apr 2009, 01:33
pai ce treaba au serialele tv cu talkshow-rile?
sau sula cu prefectura?
Seriale TV,filme TV,documentare TV and all the stuff.Votat.
illotempore2002
20 Apr 2009, 02:26
nu inteleg de ce le amestecam, suspect cred ca vrea doar seriale tv.....si nici nu vad ce au a face cu restul insirate de voi
Da probabil ca ai dreptate.Oricum nu prea vad curand o noua sectiune pe forum,si in nici un caz de seriale.
illotempore2002
20 Apr 2009, 03:00
da' care-i baiul?
de ce nu poate fi facuta o sectiune noua pe forum? cere de mancare? aducem fiecare cate ceva daca e....
Suspect de bizar
20 Apr 2009, 03:09
Chiar aşa,ce-i aşa greu?Şi avem ş-un forumist ce face un serial,care apropo...nu trebuia să fie gata?
Suspect de bizar
20 Apr 2009, 04:15
Să se facă o secţiune TV,şi subsecţiuni,cum îi la Oscar.Seriale TV,documentare TV,emisiuni etc.
Baiul e ca ... avem vro 2 3 topicuri legate de seriale ... si nici alea prea populate de lume .. deci daca se creeaza o noua sectie .. va fi cam pustie.
illotempore2002
20 Apr 2009, 14:23
pai o sa se ocupe suspect de bizar sa p faca populara, el a propus-o el s-o faca sa creasca mare :)
Pitbull
20 Apr 2009, 14:37
Conform interesului arätat de useri, formula potrivitä ar fi: în cadrul sectiunii "De toate pentru toti", o sectiune TV (între Cafenea si Fanatic).
Nu existä resurse de trafic pentru sectiune/subsectiuni; o parascovenie din-asta ar fi a la Bubu totalmente.
illotempore2002
20 Apr 2009, 14:48
cine e Bubu ca l-am mai auzit mentionat pe aici? e fratele mai mare al lui Bubico?
Suspect de bizar
20 Apr 2009, 14:49
M-aş ocupa de secţiunea dacă s-ar face.Poate dacă o facem atragem şi alţi useri,pasionaţi de seriale TV.
illotempore2002
20 Apr 2009, 14:50
daca se face aceasta sectiune , in orice forumla ar fi ea, ma bag si eu la sustinere, pt ca sunt fan seriale.
Pitbull
20 Apr 2009, 16:08
cine e Bubu ca l-am mai auzit mentionat pe aici? e fratele mai mare al lui Bubico?
Bubu e ästa:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1336843#post1336843
Când i-am scris povestea, nu stiam cä frecventase si el Cinemagia, înainte de venirea mea.
La scurt timp dupä aia si-a amintit cä existäm si a revenit (are un mesaj de räspuns la al meu, putin mai încolo în topic)... Devenise mult mai infantil decât în tinerete, si manifesta o hiperactivitate maniacal-inutilä de tip neuptolemian - de exemplu, în fiecare noapte, pândea si posta câte un mesaj de formä (gen "si eu", "ha ha!", "nu stiu") prin toate sectiunile, astfel ca sä fie el ultimul, iar a doua zi în zori tot forumul sä fie îmbubat de sus pânä jos: "Bubu, Bubu, Bubu, Bubu, Bubu"... Apoi, încerca sä invadeze "Cinematografia româneascä" cu zeci de topicuri pe aceeasi temä, gen: "Producätorul trebuie sä stie film sau afaceri?"; "Cine trebuie sä decidä, producätorul sau regizorul?"; "Avem producätori mai buni, sau regizori mai buni?" - autoerijându-se într-un fel de "animator de discutii"; când i-am recomandat sä se restrângä la un singur topic, a început circul (era de o încäpätânare patologicä): eu îi tot stergeam topicurile, el calm le posta la loc (am tinut-o asa toatä noaptea)... Se contrazicea cu toatä lumea, scriind (cu o repeziciune incredibilä) mesaje imense, logoreice, fastidioase si goale de orice continut (gen Neuptolem sau Mel). Avea obsesia cä filmele Noii Generatii sunt lamentabile, si cä Gloria cinematografiei românesti au fost comisarii lui Nicolaescu, B.D.-urile lui Drägan si Papaianii si Bibanii lui Saizescu. Pânä la urmä a fost bannat, simultan cu Mistah J. Hotärâti sä lupte pânä la moarte pentru libertatea de exprimare si moartea cenzurii, si-au fäcut amândoi un forum numit "Zoetrope", la fel de meticulos construit, cu sectiuni aparte pentru toate fleacurile (cred cä avea vreo 50 de sectiuni). Pe Zoetrope, erau interzise discutiile pe teme politice, folosirea limbii engleze, subiectele sexuale, si multe alte lucruri. Au avut câtiva useri, au postat câteva mesaje, a durat câteva zile. Pe urmä, a dispärut.
Dar Bubu bufnita era creatia lu` Bubu useru` ?
Pitbull
20 Apr 2009, 16:51
Nu, Bubu useru' era creatia lu' Bubu bufnita.
illotempore2002
20 Apr 2009, 17:00
lasand divagatiile la o parte, ati auzit de Knowing - Doing gap?
adica gap-ul dintre a sti ce trebuie facut si a face efectiv?
ce vreau sa spun este: s-a votat in unanimitate pt infiintarea unei noi sectiuni in forum - Seriale TV (sau cum vreti sa-l numiti!)
Amu ce mai asteptam, il facem sau am ramas blocati la nivel de limbaj confirmativ?
hai, faceti-l odata!
Cin` sa`l faca ? Ca nu avem puterea :)
Totusi sa fim seriosi 8 voturi pro nu prea pot influenta moderatorii forumului sa creeze o noua sectiune.Oricum sunt destule sectiuni in care se posteaza din joi in pasti...si pastele acusica trece.
illotempore2002
20 Apr 2009, 19:58
moderatorii sunt probabil in vacanta, vbim cu ei cand se intorc
miercuri
20 Apr 2009, 23:38
Pai crearea sectiunilor e treaba adminilor, nu a moderatorilor. Din cate mai tin eu minte, nu e asa mare bai, cateva clickuri.
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 19:45
Nu se mai aude nimic?
Pitbull
21 Apr 2009, 19:54
OK, dacä se va face,
Cum Bizarului îi place,
Pe Suspect l-om pune mod,
Cä-i al lui de suflet plod.
Suspect de bizar
21 Apr 2009, 19:58
OK, dacä se va face,
Cum Bizarului îi place,
Pe Suspect l-om pune mod,
Cä-i al lui de suflet plod.
Faină poezie:D (ce emoticoane faine)
Şi dacă îs pus moderator i-aş mai propune, pe buticut,illo şi E.Floares(neapărat,măcar onorific ca şi IMM aia) şi redmen dacă poate(o să fie poate pus şi la Clasic şi probabil n-o să mai aibă timp).
Suspect de bizar
24 Apr 2009, 19:25
Deci,când se face?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.