View Full Version : Istoria CineMagiei
Suspect de bizar
17 Apr 2009, 17:51
Deci vreau să aflu de ce s-au schimbat la un moment dat adminii,cum era forumul înainte,de ce s-au dus mulţi pe forumul saitului concurent.Deci cum o început CineMagia şi cum o ajuns ce îi astăzi.Cel mai vechi şi mai activ pe forum îi Ptbull aşa că bănuiesc că la el sunt răspunsurile.
halebardul
17 Apr 2009, 18:17
e suficient sa intri pe topicuri, la inceputul lor.
Nu e usor, stiu, dar nici istoria nu se scrie usor.
Pot doar sa-ti zic ca in 2002 sau 2004 era la fel, cu cafturi spontane si isterii feroce. Asta am aflat doar citind, ca nu prinsesem inca microbul.
Scrie tu istoria Cinemagia, daca te pasioneaza. Probabil e la fel de greu cu a scrie istoria Frantei intre sec XV si XVII. Te documentezi, compari diferite surse, tragi concluzii. Si tot vei fi injurat, stai linistit.
Numai sa ti se para important ce faci, asta e tot.
Suspect de bizar
17 Apr 2009, 18:19
Am citit topicurile vechi,dar vreau să ştiu şi ce s-o întâmplat în culise,şi Pit ştie sigur.
halebardul
17 Apr 2009, 18:22
si crezi ca Basescu nu stie ce s-a intamplat in 89?
Da ce, e prost sa spuna?
Suspect de bizar
17 Apr 2009, 18:26
Pit îi departe de Băsescu.
halebardul
17 Apr 2009, 18:42
norocul lui.
Consider Cinemagia de acuma mai importanta ca Cinemagia veche.Atunci chiar toata lumea se certa cu toata lumea si asta afecta celelalte discutii.Perioada 2007 2008 mi se pare cea mai buna a forumului.
pe timpuri se vorbea mai mult despre filme...old times!!!:(
Acum apar topicuri prin cafenea ca ciupercile dupa ploaie...:w00t: :shock:
Suspect de bizar
17 Apr 2009, 19:59
De acord.Dar deschideţi topicuri noi si interesante despre filme.
Pitbull
17 Apr 2009, 21:16
O sä scriu istoria Reformei din Octombrie 2006, dar nu chiar acum... Zilele-astea...
Suspect de bizar
17 Apr 2009, 21:17
Perfect.Să educăm noile generaţii de cinemagişti.
Neuptolem
18 Apr 2009, 00:11
pe timpuri se vorbea mai mult despre filme...old times!!!:(
Legende. Eu am invatat scenaristica (atat cat stiu) din ce am citit prin atelier in anii 2007-2008. Inainte de octombrie 2006 cand m-am logat nu gasisem ceva anume care sa ma clarifice. Bineinteles ca m-au ajutat mult si scenariile citite de pe liternet si altele...
Acum apar topicuri prin cafenea ca ciupercile dupa ploaie...:w00t: :shock
Am zis si eu asta. Trebuia sa iei atitudine la concursul de miss sa le inchizi gura tuturor. Acu' e tarziu.
Perfect.Să educăm noile generaţii de cinemagişti.
Eu nu ma consider cinemagist si nici nu vreau sa fac parte din vreo generatie. Eu am intrat aici sa invat diferite chestii care ma pasionau. Pot sa spun ca nu prea mai am nevoie de forum ca de un profesor cat ca de un public, unul avizat. Nu mai cunosc oameni de film. Nici nu-mi doresc prea curand.
Acum apar topicuri prin cafenea ca ciupercile dupa ploaie...:w00t: :shock
Am zis si eu asta. Trebuia sa iei atitudine la concursul de miss sa le inchizi gura tuturor. Acu' e tarziu.
De ce sa refuz premiul de la miss??Tie daca ti s-ar oferi un premiu pentru "scenariul" ala l-ai refuza?I don't think so...
Hai,Paste Fericit!!!
Neuptolem
18 Apr 2009, 17:01
De ce sa refuz premiul de la miss??Tie daca ti s-ar oferi un premiu pentru "scenariul" ala l-ai refuza?I don't think so...
Nu m-am referit la refuzul unui premiu anume, priveam problema din alt unghi.
Hai,Paste Fericit!!!
Nu e nevoie. Nu vreau sa fiu maine fericit, nici nefericit. Realist e acceptabil. Nu ma impresioneaza aceste dragastosenii din Rev in Pasti atata timp cat restul zilelor anului ne dam in cap si suntem atat de dezbinati.
Il voi petrece singur, departe de agitatia cotidiana, slava Domnului!, descoperind lumea unui scenariu, lucrand. E posibil sa ma si intalnesc la o bere cu niste amici pe care nu i-am mai vazut de 9 luni.
Hai, fi fericita!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.