PDA

View Full Version : Parerea cui despre cine

halebardul
17 Apr 2009, 15:59
Probabil o sa-mi ridic in cap tot forumul, dar va invit sa va spuneti fiecare parerea despre userii forumului.

O sa-mi incep eu martiriul, ca tot e Vinerea Mare:

imi place de Cinemania ca are replici scurte dar amuzante
imi place de redmen ca e echilibrat chiar si cand chefuieste, o sa-l chem la o bere odata
imi place de Gloria (doar asa)
imi place de Pitbul ca are replici taioase si imaginative
nu-mi place de Pitbul cand o ia cu nazistii
nu-mi place de djindjis deloc - desi e nul incearca sa o faca pe inteligentul
nu-mi place de dragomara ca-mi transmite o stare de nervozitate inexplicabila

acu' voi.

europe_east
17 Apr 2009, 16:18
mie imi place de halebardul - se joaca cu cinemagia as if it were a reality show- or maybe it is :)

illotempore2002
17 Apr 2009, 16:20
da, a fost foarte amuzanta treaba aia cu judecatoria, chiar se joaca frumos

intotdeauna or sa-mi placa persoanele ludice iar nu cele grave care se iau prea tare in serios

halebardul
17 Apr 2009, 16:24
multumesc,
dar mereu mi se pare ca ma joc la limita, pe muchie de cutit.
ceea ce-mi si place.

dar nu pentru asta am deschis topicul, va rog! :)

P.S. Ce emoticoane de caca!
Nu-mi place de daniel, ne ignora pur si simplu.

Suspect de bizar
Îmi place de redman-habr n-am de ce,îi de treabă şi avem gusturi comune.
De Cinemania-nici aici nu prea ştiu de ce.
De Pitbull-îmi plac cronicile lui şi să dicut cu el.
De buticut-îi de treabă.
De corinka-îi din Ardeal(nu numa')
De E.Floares
De nume
De Gloria
De StefanDo
Şi alţii....

illotempore2002
cine e daniel?
nu am auzit de el niciodata.

halebardul
17 Apr 2009, 16:33
daniel e admin, e peste tot.
tot ce poti face tu pe acest forum i se datoreaza lui.
si tot ce nu poti face.

PS Si nu-mi place de Pitbull cand incearca sa fie impaciuitor. Niciodata nu-i iese. :)

PS. ce smilies de cacat!

de fapt cred ca o sa-mi pun chestia asta ca semnatura pana se rezolva. N-am avut pana acum semnatura, cred ca e timpul.

redmen
17 Apr 2009, 16:34
Unul dintre moderatori.E din vechea garda am impresia.

europe_east
17 Apr 2009, 16:48
imi place de StefanDo - e laconic si la obiect
imi place si mie de cinemania - he's cool
la un moment dat Gloria ma enerva (atunci la chestia cu Obama) dar acum imi place
imi place corinka - she's balanced
nu imi place Illotempore cand ii trage tot timpul ca scenariul e totul la un film
nu imi place nici Neuptolem ca nu pot sa-i citesc nici un mesaj pana la capat
imi place pitbull cand face misto

illotempore2002
17 Apr 2009, 16:55
scenariul si regia e totul la film

:p

la fel cum arhitectul si constructorul e totul la o casa, muncitorii putand fi inlocuiti oricand

redmen
17 Apr 2009, 16:57
Pai muncitorii sunt tot in spatele camerei ... locuitorii sunt actorii :)

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 16:59
Adică vrei să spui că Nicholson,Brando,Bogart,Stewart,Cagney şi mulţi alţii n-au contribuit cu nimic la filmele în care au jucat?

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:00
pai si munitorii cladesc la casa cum si actorii cladesc la film......toti muncesc, unii cu mapa(reizorul si arhitectul si scenaristul) altii cu sapa (actorii, muncitorii)

faptul ca s-a ajuns la un cult pt actori, e treaba de business....la inceputuri, actorii erau luati in deradere, erau un fel de bufoni meniti sa ii distreze pe platitori.....niste prestatori de servicii, la fel ca manichiurista mea :p

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:01
Adică vrei să spui că Nicholson,Brando,Bogart,Stewart,Cagney şi mulţi alţii n-au contribuit cu nimic la filmele în care au jucat?

ba da, am zis un pic mai sus ca si ei cladesc....dar iau fata la toata lumea ca doar ei apar pe ecran si sunt cei mai expusi......daca ajungi sa traiesti cu o persoana in aceeasi casa te obisnuiesti cu ea si o accepti asa, sau te saturi de ea si iti bagi picioarele

redmen
17 Apr 2009, 17:04
Pai nu .. casa e produsul finit cu locuitorii in ea (filmul).Muncitorii sunt masinistii,sunetistii si mai stiu eu ce oameni ajuta la realizarea unui film :)

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:06
da' ma lasi sa-mi construiesc metafora asa cum am eu chef?

daca ma intrebi pe mine, locuitorii casei sunt cei care merg si vad filmul......ei beneficiaza de produsul finit, se bucura de el si etc. actorii muncesc de le sar ochii.

are logica?

halebardul
17 Apr 2009, 17:09
intotdeauna or sa-mi placa persoanele ludice iar nu cele grave care se iau prea tare in serios

scuze, abia acum mi-am dat seama ce lucru important a fost spus:

da, forumul asta nu trebuie luat mai mult decat o joaca. Cine il ia ca fiiund mai mult, o realitate care inlocuieste viata concreta, nu poate avea decat "in-succesuri". Si-i pun aici pe marx, Pauline, dragomara, ALS, nume, plus cei pe care nu-i stiu si dramele aferente. Lumea asta nu e cea reala, e absolut virtuala, sinuciderile sunt aici la fel de virtuale: maine te trezesti si ai vrea sa scrii.

dar nu mai poti, fiindca ai fost bannat. :)

redmen
17 Apr 2009, 17:10
Da merge si asa cum spui tu merge si cum spun eu.Ca daca eu trec cu masina prin fata unei case si vad o familie tanara cu 2 copii jucandu`se si facand un gratar zic uite ce frumos.Daca trec prin fata unei case si vad pe unu` ca o bate pe nevasta`sa sau ca se casa in fata usii atunci zic bleah.La fel si cu filmele.

P.S. Nu incercam sa iti schimb metafora :)

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:11
sas stii ca puteai spune "ce lucru important a spus illo" iara nu atat de impersonal (ca si cum ai avea ceva cu persoana) precum "ce lucru important a fost spus"

:cool:

daca ma intelegi ce vreau sa spun in subtext

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 17:11
O consider mai mult decât o joacă.Aici intru să discut cu cineva interesat de filme.Şi este mult mai usor aşa pt. că găsesc din toată ţara pasionaţi,care ştiu ce-nseamnă un film,şi nu că îi „belea” cum îmi spunea o cunoştiinţă.Vii să discuţi civilizat şi să aflii ceva nou.Nu trebuie confundată cu realitatea,ai dreptate.

halebardul
17 Apr 2009, 17:12
ma scuzati ca intervin:
nu sunteti kind of... off-topic?

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:14
vezi ca ti-am zis ceva pe pagina anterioara

halebardul
17 Apr 2009, 17:19

ce lucru important a spus illotempore2002 :D

corect, dar interpreteaza-mi asertiunea ca si cum am introdus afirmatia ta in cazanul universal cu lucruri importante: nu mai conteaza autorul, conteaza doar ca a fost spusa.

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:23
da, poate fi asa cum ai spus tu sau ai o agresivitate fata de mine pe care din pacate nu o poti folosi acum, si astepti clipa potrivita

;)

halebardul
17 Apr 2009, 17:33
de ce scoti ghearele? Sau ma rog, te pregatesti sa le scoti?
de unde ai scos-o pe asta cu agresivitatea fata de tine?
AGRESIVITATE ZERO (0).
daca erai dragomara mai intelegeam asemenea afirmatii, dar in cazul tau... avem ceva de impartit?

http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/107.gif

P.S. A, faptul ca ai atacat-o pe Pauline? N-am detalii destule incat sa fiu de o parte sau de alta.
So, calm down! :)

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:38
iata, nu am vrut sa o spun eu, dar ai spus-o tu.

tu crezi ca eu am atacat-o pe ea.

dom'ne ce psiholog bun sunt!

p.s. nu am scos ghearele, nu ma pregatesc sa le scot, am vrut doar sa vad daca esti capabil sa fii onest (pt ca am simtit de mai multe ori ca ma agresezi indirect iar eu dau cartile pe fata cu cine cred ca merita - si pana la urma ai zis ce ma asteptam)

halebardul
17 Apr 2009, 17:43
adica doar "cred" ca ai atacat-o?

stai sa-ti spun parerea mea, inainte sa rabufnesti: ai atacat-o cum se ataca un incendiu, prin alt incendiu: stii ca daca vrei sa stingi o padure care arde dai foc unei alte parti din padure, CONTROLAT, si focul ala il va stinge pe primul?

Cam asta ai fost tu, cam asa ai atacat-o.
Daca intelegi, bine.

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:47
da, in nimicnicia mea, ce sa fac si eu :)

stii, vorbesti de parca ai vedea numai cu un ochi

ceea ce spui este profund incorect dar pt mine subiectul nu merita osteneala

halebardul
17 Apr 2009, 17:52
de fapt, nu vad nimic.
un ochi ar fi maximum posibil.
am si vizeta asta...

zi-mi, totusi, tu, varianta ta.
(oricum suntem off-topic de mult, dar cui ii pasa? aici e sat fara caini)

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:57
nu, lasa asa.

imi place cand vad oameni aflati in eroare si crede-ma pe cuvant, imi fac lucrarea de licenta pe tema asta, a erorilor cognitive cauzate de diversi factori si a concluziilor tampite la care ne duc

glumesc, sper sa nu te superi

illotempore2002
17 Apr 2009, 17:59
a, si nu suntem off-topic pt ca aici vbim despre parerea ta despre mine si a mea despre tine, suntem kiar foarte calare

halebardul
17 Apr 2009, 18:02
nu, lasa asa.

imi place cand vad oameni aflati in eroare si crede-ma pe cuvant, imi fac lucrarea de licenta pe tema asta, a erorilor cognitive cauzate de diversi factori si a concluziilor tampite la care ne duc

glumesc, sper sa nu te superi

pai nu prea am cum sa nu ma supar, in afara cazului ca as fi estropiat, si nu-s.
As vrea mai multe detalii.

(si oricum, de ce eviti cazul concret Pauline Kael? Bunii psihologi nu se tem de exemple)

illotempore2002
17 Apr 2009, 18:06
most of the time, evit un subiect care are o istorie lunga pt ca e mult de povestit si mi-e lene, mai ales daca subiectul ala nu are si pt mine o importanta motivanta.

dar tot esti bun prieten cu ea, intreab-o pe ea de radacinile cu pricina (daca e sa imi amintesc, nici nu cred ca stiu exact cum a deviat totul).

si nu sunt un bun psiholog, ziceam si eu asa

halebardul
17 Apr 2009, 18:12
:confused:
bun prieten cu ea?

nici macar n-am pozele alea in neglijeu, pe care se pare ca le au toti! :) As fi putin curios, recunosc... :oops:

dar am avut meciuri cu ea, suparari, enervari, nici gand sa fiu de partea ei DIN PRINCIPIU.
N-ai citit topicul Cazul Cinemagia vs. Pauline Kael, se pare, acolo am descris mai pe larg.

Nu cauta sensuri ascunse. Putem abandona deindata subiectul, daca vrei. N-am parti-pris-uri.

illotempore2002
17 Apr 2009, 18:13
Perfect atunci. Ma bucur ca am lamurit-o si pe asta!

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 18:14
Nu te simţi prost,nici eu nu le am,nu sunt curios să le văd.

illotempore2002
17 Apr 2009, 18:24
Pitbull - imi place de el pt ca este instruit, are bun simt si jigneste foarte foarte rar sau aproape niciodata, chiar si cand este agresat si jignit la marele greu, cred ca e singurul de pe aici care vbeste frumos

Djindjis - e el al dracu' si spurcat la creieri dar eu rad de fiecare data de ma prapadesc de ceea ce scrie, este foarte smart, si metaforic

Neuptolem - inafara de momentele cand posteaza ca dementu de nu se mai opreste 5 zile, in rest imi place de el - are imaginatie, e smart si intelege lucrurile dincolo de aparenta lor, e fragil, si multe altele pe care le-am scris la noi moderatori

Klein - imi place, e analitica si serioasa cand vine vorba de filme

Suspect de bizar - are opinii clare si mult bun simt

Cinemania - imi place dar nu stiu inca de ce ca nu mai tin minte

Nume - imi place, zice bine mai tot ce zice

Nu-mi plac: aici chiar imi e greu sa dau exemple

- Halebardul - ca vede doar cu un ochi si refuza sa vada global o situatie
- Dragomara - se plange de dimineata pana seara si ne trateaza pe toti ca pe ultimii fraieri

si cam atat.

halebardul
17 Apr 2009, 18:53
Nu-mi plac: aici chiar imi e greu sa dau exemple

- Halebardul - ca vede doar cu un ochi si refuza sa vada global o situatie
- Dragomara - se plange de dimineata pana seara si ne trateaza pe toti ca pe ultimii fraieri

si cam atat.

nu refuz, dar neavand si a treia dimensiune, pe care tu probabil o ai, n-am ce vedea.
Iar cand iti zic sa-mi spui una alta, zici ca n-are importanta, sa trecem peste...
La ce sa ma mai uit cu celalalt ochi? la slanina?

dragomara e in stare sa bage o lume intreaga la nevropati, numai prin ce transmite.
superioritatea afisata de ea e doar de fatada.

redmen
17 Apr 2009, 19:19
Desi nu sunt de acord cu ce a postat illo atunci ... trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu faptul ca a facut`o.Adica chiar era nevoie de cineva care sa o calmeze pe Pauline .. si illo a stiut unde sa dea sa doara :)

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 19:20
Io mă bucur că a postat şi sunt de acord,o trebuit să se coboare la nivelul ei,dar asta e,trebuia făcut.Pauline ba te lăuda într-un post ba te înjura în altul.

Dragomara
17 Apr 2009, 22:26
azi dimineaţă unul dintre zecii mei de colegi (sper să nu fi atins încă suta) mi-a zis aşa "ai talent, scrii foarte bine, de ce nu publici undeva?! auzi, da'de ce-i faci pe toţi idioţi?!" Am strâns din dinţi, şi i-am zis: "bine, o să rectific", la care el a zis: "nu, dacă tu simţi astfel, nu trebuie să rectifici nimic".
săptâmâna asta am ţinut locul altcuiva, însă de câteori am trecut pe la biroul meu, colegii mei m-au asaltat cu întrebările şi miştourile de genul "aha, despre mine n-ai scris nimic?!", "auzi, da'tu chiar credeai că io nu mă prind că de mine e vb în "fir-ar ale dracului, de parcă ele s-ar fi măritat cu primul bărbat cu care s-au culcat"?!. :D Toate astea m-au dus la concluzia că totuşi s-ar putea să-mi împlinesc visul, şi să ajung în Tibet mult mai repede decât mi-am dorit. Să ajung la cutie, of course, împrăştiată de vreun alpinist care s-ar îndura de sufleţeul meu multîncercat! :)
---

on topic: nu mai am părerei decât despre mine. foarte proaste of course.

şi acum am să postez câteva citate dintr-un pps de suflet, că de, ca de obicei nu mă pot abţine.

Patru lucruri pe care să ţi le aminteşti:

1. Să nu faci presupuneri
Să nu faci nimic pe baza presupunerilor. Dacă ai DUBII, lămureşte-le. Dacă SUSPECTEZI, întreabă.
Presupunerile te determină să inventezi scenarii uneori incredibile care nu fac decât să-ţi învenineze sufletul şi care nu au BAZĂ REALĂ.

2. Respectă-ţi cuvântul.
Ceea ce iese din gura ta reprezintă ceea ce eşti tu. Dacă nu respecţi ceea ce spui, nu te respecţi pe tine însuţi, iar dacă nu te respecţi nici nu te iubeşti.
A-ţi respecta cuvântul înseamnă a fi coerent cu ceea ce gândeşti şi cu ceea ce faci. Astfel eşti autentic şi asta te face respectabil în faţa ta şi a celorlalţi.

3. Fă întotdeauna totul cât se poate de bine
Dacă faci totul cât poţi de bine, nu vei regreta şi nu-ţi vei reproşa niciodată nimic.

4. Nu lua NIMIC personal
Nici cea mai gravă OFENSĂ. Nici cea mai rea RUŞINE. Nici cea mai adâncă RANĂ. Pe cât de mult vrea cineva să-ţi facă rău, pe atât de mult rău îşi va face sieşi. Dar problema este a lui (ei), nu a ta.
“Dacă privim viaţa cu ochi de copil, s-ar putea să înţelegem mai bine acest joc de a trăi şi a evolua”
“Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieţii. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii”
(Roque Schneider)
“Iubeşte-mă atunci când merit cel mai puţin pentru că atunci am cea mai mare nevoie”
(Proverb chinezesc)

PS: ştiu, ştiu, la teorie nimeni nu mă întrece. ;)

Neuptolem
18 Apr 2009, 00:36
Neuptolem - inafara de momentele cand posteaza ca dementu de nu se mai opreste 5 zile,
Insa nici atunci nu pot sa tin ritmul cu tot forumul asa ca abandonez. Nu cred sa ma mai apuce...

in rest imi place de el - are imaginatie, e smart si intelege lucrurile dincolo de aparenta lor,
Ascultati cu atentie ce va spune, e important!

e fragil,
E posibil sa ma sparg daca ma trantesc de perete? Corect: romantic. ;)

si multe altele pe care le-am scris la noi moderatori
Ti-am raspuns acolo mai detaliat...
----
Cate sofisme, cate intelectualisme!..Illo, le zici bine, dar cui te adresezi tu? Crezi ca educi pe cineva? Reformulez: vrei sa educi publicul? N-ai cum.
Ma intreb, toate aceste discutii, conduc ele cumva la o carne de miel pe gratar, la o sampanie ori la nimfe costumate cu urechi de Iepuri? In fond, despre asta e vorba. Sau noi toti de-aicea vrem sa putrezim ca simple dvd-uri pe rafturile anilor 2212?? Se va mai sti atunci de noi? Vom mai conta? Si daca da, CU CE? Si daca avem cu CE, WHY?

Eu unul ma bag la scris, am secondul ala, n-am turat inca motoarele, nici de incalzire..parca aud in urechi tuci-tuci--tuci-tuci-ul acceleratului. Macar sa ma bucur ca am ce sa va ofer, unora din voi. Si desfac o bere in timp ce voi imi injurati scriinplaiu. Marfa! Ejaculez in momentele alea..scenaristic! :cool:

europe_east
18 Apr 2009, 00:50
hai sa zic si de bine:

imi place Neuptolem cand are umor si pare relativ distrat
imi place Suspect de bizar cand zice 'cum ii ' (sau ma rog)
imi place redmen ca ii plac filmele Holywood clasice - glamour, that is

Chambord
18 Apr 2009, 11:01
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94000

redmen
20 Apr 2009, 18:27
Ca sa nu mi se reproseze ca am postat pe topic alte chestii decat cele care trebuiau ... tin sa precizez ca da si eu as bea o bere :)

halebardul
21 Apr 2009, 00:05
bere sa fie atunci!

dar pana atunci, noapte buna!

corinka
21 Apr 2009, 00:09
Imi place buticut pentru ca este diplomata si echilibrata.

Illo e ok, dar e cam impulsiva si de aceea risca sa le devina antipatica unora, dar nu cred ca asta o afecteaza. :D

illotempore2002
21 Apr 2009, 00:22
mersi corink pt critica prezentata in mod pozitiv :D

sunt impulsiva dar izbucnesc rar

chiar imi place sa fiu antipatica, imi mentine un tonus psihic bun, ador sa ma contrazic cu altcineva, si cand sunt simpatica si lumea ma place si nu avem pe ce ne certa, ma plictisesc de moarte :) uite, noi doua nu ne-am mai contrazis demult, ce zici?

illotempore2002
21 Apr 2009, 00:23

Illo e ok, dar e cam impulsiva si de aceea risca sa le devina antipatica unora, dar nu cred ca asta o afecteaza. :D

si jura tu pe rosu (nu pe redmen) ca eu sunt cea mai impulsiva de pe aici
:D

corinka
21 Apr 2009, 00:29

Nu pot sa jur, pentru ca nu-i stiu pe toti prea bine si oricum nu jur niciodata, din principiu. Dar pot preciza ca tu esti doar impulsiva [asa cred eu] si nu colerica. Sunt sigura ca avem si colerici pe aici.

corinka
21 Apr 2009, 00:31
Illo, tu esti in avatarul tau? Daca da, cum de ti-ai pus poza? Ca sa ne arati ca Pauline n-avea dreptate?

illotempore2002
21 Apr 2009, 00:38
nu avea dreptate cu ce? referitor la ce?

da, eu sunt in poza. mi-am pus-o ca nu aveam nimic la avatar si pt ca m-am convertit la narcisism (Woody Allen). adica intotdeauna voi alege o poza cu mine pt orice ocazie :p

illotempore2002
21 Apr 2009, 00:42

Nu pot sa jur, pentru ca nu-i stiu pe toti prea bine si oricum nu jur niciodata, din principiu. Dar pot preciza ca tu esti doar impulsiva [asa cred eu] si nu colerica. Sunt sigura ca avem si colerici pe aici.

crezi tu ca e mare diferenta intre coleric si impulsiv? pai impulsivitatea este o trasatura definitorie pt coleric, dar orice metoda e buna pt a evita un raspuns (nu era musai sa juri)

corinka
21 Apr 2009, 00:45
nu avea dreptate cu ce? referitor la ce?

Nu spunea la un moment dat, in dezlantuirea aceea memorabila de saptamana trecuta ca ai fi urata? Daduse de inteles ca ai concura serios cu moartea, desi ma gandeam eu ca sunt vorbe aruncate la nervi. Nu imi pari deloc urata, dar, ma rog, depinde de gusturile fiecaruia. :D

Acum e randul lui Pitbull sa faca o poza langa un metru si sa o posteze pentru a demonstra ca nu e pitic. :D

Pitbull
21 Apr 2009, 00:46
Ce sä mai demonstrez, am 1,76, si sunt destui forumisti care m-au întâlnit de multe ori.

illotempore2002
21 Apr 2009, 00:50
pai si ce vina am eu ca ea a declarat asta? poate ei asa i s-a parut, ca sunt urata, nu pot sa invinovatesc pe nimeni daca asa ma vede. nici pitbul cica nu ma gaseste prea de doamne-ajuta, chiar este o chestie de gust. acuma ce sa fac, sa nu mai vbesc cu el?
frumusetea e relativa, subiectiva, etc, stii, ai invatat si tu la liceu

nu am pus acolo poza in sens demonstrativ, daca era asa poate as fi pus-o atunci, dupa ce s-a zis ca sunt nu stiu cum...si oricum am poze cu adevarat misto, asta e una banala

acuma ce faci corink, ma chestionezi, imi ceri socoteala, trebuie sa ma justific? am facut ceva gresit?

corinka
21 Apr 2009, 00:52
crezi tu ca e mare diferenta intre coleric si impulsiv? pai impulsivitatea este o trasatura definitorie pt coleric, dar orice metoda e buna pt a evita un raspuns (nu era musai sa juri)

Nu am studii de psihologie, dar nu inseamna ca daca impulsivitatea e o trasatura a colericilor toti impulsivii sunt neaparat si colerici.

Imi amintesc din clasa a 10-a, de la psihologie, ca un coleric trece rapid de la o stare la alta, cand rade, cand plange sau tipa, cand te iubeste, cand te uraste.
Prin impulsiv inteleg ceva mai soft, se aprinde mai repede, dar nu neaparat trece imediat in cealalta extrema.
Cam asta am incercat sa spun mai sus. Cred c esti cam impulsiva, dar nu as merge atat de departe incat sa te cataloghez drept colerica. Nici crize de isterie pe forum nu imi amintesc sa te fi vazut facand.

Pitbull
21 Apr 2009, 00:53
nici pitbul cica nu ma gaseste prea de doamne-ajuta,
Glumezi matale...???:confused:

corinka
21 Apr 2009, 00:54
acuma ce faci corink, ma chestionezi, imi ceri socoteala, trebuie sa ma justific? am facut ceva gresit?

Nu, Doamne fereste, glumisem. Te rog sa ma scuzi daca a fost o gluma proasta. Valabil si in ceea ce il priveste pe Pitbul.

illotempore2002
21 Apr 2009, 00:55
true. coleric e mai mult decat implusiv.

am facut o data o criza urata cu Keepwalking, dar a durat vreo 2 ore cu totul, cred ca atunci am fost banata :p dar de atunci nu am mai facut nici o criza.

illotempore2002
21 Apr 2009, 00:55
nici pitbul cica nu ma gaseste prea de doamne-ajuta,
Glumezi matale...???:confused:

glumez, de fapt aveam nevoie de atentie si stiam ca daca zic asta o sa zici si tu ceva :p

illotempore2002
21 Apr 2009, 00:57

Nu, Doamne fereste, glumisem. Te rog sa ma scuzi daca a fost o gluma proasta. Valabil si in ceea ce il priveste pe Pitbul.

ei, scuze daca am sarit eu prea tare de fund in sus, dar m-am simtit ciudat sa mi se spuna ca am pus poza doar ca sa arat ca sunt nu stiu cum, in ciuda spuselor Paulinei......nici chiar asa nu am ajuns, oi fi fost eu josnica (o data)

corinka
21 Apr 2009, 01:05
Dar nici nu ar fi fost nimic josnic in asta.
Bine ca iti poti arata poza. Eu n-as putea aparea la avatar, pentru ca sunt destul de naspa, nu ies bine in poze si lumea te judeca dupa cum arati in societatea noastra. :( Asa ca mai bine ma ascund dupa Ume, Rachel-uri si Lole. ;)

Pitbull
21 Apr 2009, 01:08
sunt destul de naspa, nu ies bine in poze
Ce-aveti, mä, toate-n noaptea asta...?:confused:

redmen
21 Apr 2009, 02:43
Acum e randul lui Pitbull sa faca o poza langa un metru si sa o posteze pentru a demonstra ca nu e pitic.

Hahah ... Funny quote of the day.Sau of the night.Nu stiu.

bre
21 Apr 2009, 08:15
illo, mie-mi place tunsoarea ta. :)

Dragomara
21 Apr 2009, 08:32
Eu n-as putea aparea la avatar, pentru ca sunt destul de naspa, nu ies bine in poze si lumea te judeca dupa cum arati in societatea noastra. :( Asa ca mai bine ma ascund dupa Ume, Rachel-uri si Lole. ;)
păi da'şi-n poza aia cu boua, cine era?! io credeam că eşti tu, şi deja te invidiam pentru corpul acela mai mult decât perfect? :eek:

oricum, m-am prăpădit de râs când Illo a zis că-i atletică, probabil că io intru în categoria orcuţelor! :p :p

corinka
21 Apr 2009, 08:40
păi da'şi-n poza aia cu boua, cine era?! io credeam că eşti tu, şi deja te invidiam pentru corpul acela mai mult decât perfect? :eek:

Rachel Weisz.
Cum sa fi fost eu? Cum sa pozez eu intr-o asemenea ipostaza?????

Nu de alta, dar n-am boa! :D

Judex
21 Apr 2009, 10:57
Cori, crede-ma, nu esti naspa deloc. dar deloc! ;)

Illo, nu-mi vine sa cred. Chiar voiam sa sciu ieri pe-aici si sa spun ca imi place gagica din avatarul tau, cine o fi ea. M-am abtinut, gandindu-ma ca e vreo actrita pe care n-o recunosc si iar voi fi acuzat ca transform discutiile pe forum in matrimoniale. =))

corinka
21 Apr 2009, 11:09

Stiu ca sunt o persoana absolut fermecatoare si asta razbate din postarile mele, sunt constienta ca sunt de-a dreptul cuceritoare prin conversatiile docte de intelectuala rafinata pe care le port pe acest forum elitist, este indubitabil ca sunt inteligenta, creativa si une vraie femme fatale a materiei cenusii. :)) :)) :)) :)) :)) Dar eu ma refeream la aspectul fizic.

Tipa aia superba din avatarul meu era Rachel Weisz [am avut-o de doua ori la avatar, un prim-plan, apoi goala cu boa], nu eu.

Asa ca Judex draga, unde m-ai vazut tu pe mine ca sa afirmi cu atata tarie ca nu sunt naspa?!!! :-O

Judex
21 Apr 2009, 11:14
Tipa cu boa din avatar stiu ca era Rachel. Cred ca tu erai cea din... alt avatar, din alta parte. ;)

buticut
21 Apr 2009, 12:32
Huh?Apropo Cori,de ce nu ai lasat-o mai mult pe Lola? :D

Eu niciodata nu mi-am pus vreo poza personala la avatar,chit ca am avut activitate prin diverse parti in ultimii 4-5 ani si nu am de gand sa imi stric recordul :D.Oricum nu pierdeti nimic...

corinka
21 Apr 2009, 12:48
Lola a fost ceva temporar, de Paste, pentru ca eram prea indecenta, "imbracata" numai intr-un sarpe. Asa ca am preferat de Sarbatori ceva mai inocent si am optat pentru calugaritele care o incadrau pe Lola.
Intre timp am revenit la Uma si sper sa am rabdare si sa o pastrez, ca sa am si eu un avatar consacrat. :)
O sa imi pun propria poza la avatar atunci cand voi avea una in care sa fiu incadrata de :x Christian Bale :x si :-bd Steve Buscemi :-bd . \m/ Mama, ce imi plac unele dintre noile emoticoane! :)]

bre
21 Apr 2009, 12:52
hai mai fetelor, vorbiti de parca ati fi ratustele cele urate. eu sunt convinsa ca sunteti cel putin dragute. acuma n-avem cum sa aratam toate ca rachel weisz, totusi nu cred ca o fuga nimeni de pe forum daca o sa vada un avatar cu noi.

illotempore2002
21 Apr 2009, 13:34

Illo, nu-mi vine sa cred. Chiar voiam sa sciu ieri pe-aici si sa spun ca imi place gagica din avatarul tau, cine o fi ea. M-am abtinut, gandindu-ma ca e vreo actrita pe care n-o recunosc si iar voi fi acuzat ca transform discutiile pe forum in matrimoniale. =))

mersi, esti dragut ca spui asta

trebuia sa-l credeti pe Neuptolem cand a zis ca nu sunt chiar Moartea in persoana (dar nici vreo zana)

:P

illotempore2002
21 Apr 2009, 13:36
illo, mie-mi place tunsoarea ta. :)

ti-l recomand pe stilist e Cristi Pascu :)

Dragomara
21 Apr 2009, 15:25
Rachel Weisz.
Cum sa fi fost eu? Cum sa pozez eu intr-o asemenea ipostaza?????

Nu de alta, dar n-am boa! :D
maamă, îţi imaginezi ce cultură cinematografică am! :((

illotempore2002
21 Apr 2009, 16:06
Stiu ca sunt o persoana absolut fermecatoare si asta razbate din postarile mele, sunt constienta ca sunt de-a dreptul cuceritoare prin conversatiile docte de intelectuala rafinata pe care le port pe acest forum elitist, este indubitabil ca sunt inteligenta, creativa si une vraie femme fatale a materiei cenusii. :)) :)) :)) :)) :)) Dar eu ma refeream la aspectul fizic.

lauda-ma gura ca io-ti dau de mancare :)) :-*

Judex
21 Apr 2009, 16:38
Illo, cu Cori s-a lamurit: este asa cum am decretat eu - frumoasa. :)

illotempore2002
21 Apr 2009, 16:43
cred asta, nu contrazic

ma amuza cum isi aducea ea ode :) she's very sweet sometimes

Judex
21 Apr 2009, 16:53
Hihi, exagera voit, in spirit autoironic.

illotempore2002
21 Apr 2009, 17:20
doh, I know, it;s obvious, come on /:)

corinka
21 Apr 2009, 23:45
:"> Multumesc de compliment Judex, m-ai facut sa rosesc. Si bineinteles ca glumeam mai sus, cand aduceam ode frumusetii-mi cerebrale! :))

illotempore2002
21 Apr 2009, 23:46
aaa, da, glumeai?

corinka
21 Apr 2009, 23:48
Exageram. Sau chiar sunt asa de fermecatoare? :">

Pitbull
21 Apr 2009, 23:48
Era evident cä exagera - în glumä, desigur..

illotempore2002
21 Apr 2009, 23:51
eu nu cred ca exagera. eu cred ca vorbea serios.

illotempore2002
21 Apr 2009, 23:52
doh, I know, it;s obvious, come on /:)

offf

Judex
29 Apr 2009, 17:17
La toate fetele care ma iubeste ele pa mine:
http://www.youtube.com/watch?v=ZdLtqzKZECg&feature=related

Deci, fratioare, belea filmangiul cum sa duce el cu obectivu da zum pa clape. Da Oscar!

Judex
07 May 2009, 03:02
Mie imi place forumul asta. Pentru ca-i pot spune celei pe care o iubesc ca inca o iubesc...
http://www.youtube.com/watch?v=dir24oWfP3A&feature=related

halebardul
07 May 2009, 18:31
Mie imi place forumul asta. Pentru ca-i pot spune celei pe care o iubesc ca inca o iubesc...
http://www.youtube.com/watch?v=dir24oWfP3A&feature=related

ok, dar ce ne priveste pe noi treaba asta? De ce ai crede ca ne e necesara? De unde atata glaznost? Cui prodest? Pe cine intereseaza?

Judex
07 May 2009, 18:55
Fair enough, Hale. Cine trebuia a aflat deja. B-)

Cinemania
08 May 2009, 08:35
mie imi place foarte mult de mine

illotempore2002
07 Jun 2009, 11:30
Cinemania, ce naiba iti place asa mult la tine ca nu inteleg?
:))

glumesc, cinemania e cool, nu intra in scandaluri si are umor din ala, de razi la el.

Pitbull
07 Jun 2009, 12:54
Imi place de Illo, cä e dulce si täioasä.
Imi place de Dragomara, cä e prietenoasä si haoticä.
Imi place de Corinka, pentru cä e inteligentä si cu bun-simt.
...Si mä mai gândesc.

illotempore2002
07 Jun 2009, 12:57
hai sa redenumim acest topic "topicul in care ne pupam unii pe altii in cur"

imi place Pitbull ca e sfatos, intelept si nu e deloc ranchiunos, rautacios. si e si inteligent tare tare, si e glumeeeeeetz

sa-l pui la rana

Pitbull
07 Jun 2009, 13:02
Sä nu exageräm!

Nu-mi place de Illo cä e încäpätânatä, iar când un prieten o roagä ceva ce ei nu-i convine, zice din prima "Nu!" în loc de "Hai sä mai discutäm..."

illotempore2002
07 Jun 2009, 13:04
Pit,

asta e toicul unde ne pupam in cur nu unde ne-o tragem in cur :D

Pitbull
07 Jun 2009, 13:24
Parerea cui despre cine
Deci, si/si.

illotempore2002
07 Jun 2009, 13:25
aaa, da, ai dreptate
am confundat cu jocul "say something nice about the user above you" sau asa ceva

illotempore2002
07 Jun 2009, 13:29
Halebabardealule, nu stiu ce fel de 69 practici tu, insa 69-le cunoscut de toata lumea implica doar pupat in ... :">

Pitbull
07 Jun 2009, 14:03
69 rulz!
Nu "pupat" (muack-muack / ţoc/ţoc) ci sărutat (french-kissing / cu multä artă, pasiune şi iscusinţă) - da, acolo, în... :">

illotempore2002
07 Jun 2009, 14:12
stooooooop
sunt pudica. nu mai detaliati astfel de subiecte ca fug. :">

hellsteed
07 Jun 2009, 14:15
69 rulz!
Nu "pupat" (muack-muack / ţoc/ţoc) ci sărutat (french-kissing / cu multä artă, pasiune şi iscusinţă) - da, acolo, în... :">

Pit do u speak cunilingus ?

Pitbull
07 Jun 2009, 14:19
It goes by itself!
Cum altfel poti face o femeie (una dintre aceste MINUNI al lui Dumnezeu pe Pämânt) sä se simtä iubitä, doritä, savuratä, respectatä, adulatä, divinizatä, juisatä?
«Cherchez la femme» e un bullshit misogin. De ce särutäm mâna femeii? Fiindcä e sfântä - ce atinge, vindecä!

illotempore2002
07 Jun 2009, 14:21
gataaaaaaa cu tampeniile astea in public!
X(

Pitbull
07 Jun 2009, 14:22
Nu-s tâmpenii, sunt sfinteniii! O:-)

illotempore2002
07 Jun 2009, 14:25
imi place de hellsteed ca vine rar pe forum, ca nu intoxica forumul de pomana, ca nu e scandalagiu, ca e creativ si scrie frumos (scenarii)

corinka
07 Jun 2009, 18:30
Buticut, bre, miercuri, chambord, razi...

Dragomara
07 Jun 2009, 20:23
Imi place de Dragomara, cä e prietenoasä si haoticä.

Ha?! :-O nu sunt prietenoasă, ci doar sociabilă, şi asta ţine strict de educaţia pe care-am primit-o, şi de faptul că-mi place să comunic. cât despre haotică aci chiar am râs! mama a fost mai rău decât un politişt cu hobby secret contabilitatea. din păcate nu există haos nici măcar în sentimentele mele.

no, ştiu că tb să vb despre alţii, dar nu mai vreau confuzii, aşa că vă spun eu cum sunt de fapt:

calităţi: altruismul, sinceritatea, autoironia, sensibilitatea, adaptabilitatea, curiozitatea
defecte: susceptibilitatea, intransigenţa, perfecţionismul inutil, nu ştiu, nu pot, nu vreau să iert, nerăbdarea.

---
aici îmi plac bărbaţii inteligenţi, culţi, cu umor şi bune maniere, cei care scriu (şi acum nu mă refer la forum, sau la LiterNet). cel mai mult la un bărbat îmi place smerenia, adică trecerea valorii personale pe locul doi şi acceptarea celuilalt aşa cum l-a lăsat Dumnezeu. nu am întâlnit încă acest caz aci. :D
îmi plac femeile sensibile şi inteligente,cele care ştiu să se pună în valoare, profitând de ceea ce au mai bun şi frumos. cel mai mult la o femeie admir delicateţea, cea dată de ceea ce facem cu sufletul pentru ceilalţi.

Pitbull
07 Jun 2009, 20:39
Poate m-am înselat, dar eu ti-am receptionat sociabilitatea chiar mai cordial, la nivel de prietenosenie.
Cât despre haoticitudine, cred cä e unul dintre acele cazuri când o caracteristicä a cuiva se face simtitä doar în exterior - din unghi personal rämâne imperceptibilä. Chestie de perspectivä.

In ceea ce te priveste, n-am väzut nicäieri "perfectionism" (nici util, nici inutil; nici ca virtute, nici ca defect); dar poate se manifestä doar offline. Si as mai adäuga:
- calitäti: entuziasmul, energia, generozitatea, veselia, spiritul jucäus, apetentele culturale
- defecte: autoadularea, lipsa autocontrolului, incapacitatea de a-ti da seama când jignesti

Dragomara
07 Jun 2009, 21:18
Poate m-am înselat, dar eu ti-am receptionat sociabilitatea chiar mai cordial, la nivel de prietenosenie.
Cât despre haoticitudine, cred cä e unul dintre acele cazuri când o caracteristicä a cuiva se face simtitä doar în exterior - din unghi personal rämâne imperceptibilä. Chestie de perspectivä.

In ceea ce te priveste, n-am väzut nicäieri "perfectionism" (nici util, nici inutil; nici ca virtute, nici ca defect); dar poate se manifestä doar offline. Si as mai adäuga:
- calitäti: entuziasmul, energia, generozitatea, veselia, spiritul jucäus, apetentele culturale
- defecte: autoadularea, lipsa autocontrolului, incapacitatea de a-ti da seama când jignesti

dacă şi io mă autoadulez atunci termenu' tb scos din dicţionar, fiind perimat! LOL!

mi-e jenă că tb să recunosc, vb vine, sunt spontană, şi din nefericire conştienţă de ceea ce fac. cât despre jignit, eu i-aş spune ironie, sau/ şi sarcasm, el nu e nici măcar 10% din ceea ce meritaţi unii de pe-aci, dacă ar fi productiv v-aş da şi restul. :P şi oricum nu am timp, şi mai şi ştiu că educaţia se face până la 20 de ani în familie, însă dacă nu spun ceea ce simt nu sunt eu. regret enorm că nu mă pot minţi în primul rând pe mine însămi.

tu chiar nu ai habar n-ai cine sunt! :P oricum, vroiam să ştii că pt. mine contează numai părerea celor care mă cunosc face-to-face, şi pe care îi mai şi iubesc. atât. :">

aaa... şi deeep inside nu sunt deloc veselă. din păcate.

halebardul
07 Jun 2009, 21:19
no, ştiu că tb să vb despre alţii, dar nu mai vreau confuzii, aşa că vă spun eu cum sunt de fapt:
degeaba spui tu cum esti: esti ceea ce esti pe forum, restul e treaba ta, problema ta ca nu transpare.
era bine daca spuneai de cine iti place si de cine nu, nu neaparat ca sa fie ontopic cat ca sa fie fair. Autoportretele nu intra in discutia de aici. Fa topic separat: Autoportret cu bicicleta.

illotempore2002
07 Jun 2009, 22:17
bine punctat.

sa nu va faceti iluzii ca in viata personala sunteti altfel decat pe forum.

nu, suntem cu totii exact cum suntem aici.

Pitbull
07 Jun 2009, 22:23
Foarte adevärat...!
Pot exista unele diferente formale, în sensul cä unii în viata realä pot fi mai timizi, mai lasi, mai conventionali, mai politicosi, mai nu-stiu-cum - dar, ca radiografie de caracter si personalitate, o asemenea comunitate virtualä e neasteptat de reprezentativä!

halebardul
07 Jun 2009, 22:30
pe mine nimeni nu ma iubeste de-ajuns, nimeni nu ma uraste de-ajuns.
la pollul antipatiei am 4 voturi, la simpatii probabil tot 4 ar fi.
asta-mi si place: oricat incerc sa fiu antipatic, ma trage inapoi simpatia mea funciara. Si invers, pe cat incerc sa fiu mai simpatic pe atat de antipatic devin. Fair enough.

illotempore2002
07 Jun 2009, 22:43
ancestrala vrei sa zici sau nativa. cum naiba funciara?

halebardul
07 Jun 2009, 22:45
dexonline, vorba dragomorrhei.

illotempore2002
07 Jun 2009, 22:47
FUNCIÁR, -Ă, funciari, -e, adj. Care se referă la proprietatea particulară asupra pământului sau la averi imobiliare.

care e legatura cu simpatia?
:-/

Pitbull
07 Jun 2009, 22:49
FUNCIÁR, -Ă, funciari, -e, adj. Care se referă la proprietatea particulară asupra pământului sau la averi imobiliare. ♢ Fond funciar = totalitatea suprafeţelor de teren aflate între graniţele unei ţări, unei unităţi administrativ-teritoriale sau ale unei unităţi agricole. Impozit funciar = impozit pe care îl plăteşte cineva pentru un teren care se află în proprietatea sa. Carte funciară = registru oficial în care se inventariază toate proprietăţile de pământ individuale din cuprinsul unei regiuni, menţionându-se numele proprietarului, suprafaţa terenului şi vecinătăţile; carte funduară. ♢ Fig. Care aparţine naturii, firii cuiva; de bază. [Pr.: -ci-ar] – După fr. foncier.

illotempore2002
07 Jun 2009, 22:53
mda, nu am citit pana la capat dar oricum SIMPATIE FUNCIARA suna ca naiba mai potrivit fiind SIMPATIE NATIVA.

halebardul
07 Jun 2009, 23:00
pe mine nimeni nu ma iubeste de-ajuns, nimeni nu ma uraste de-ajuns.
la pollul antipatiei am 4 voturi, la simpatii probabil tot 4 ar fi.
asta-mi si place: oricat incerc sa fiu antipatic, ma trage inapoi simpatia mea funciara. Si invers, pe cat incerc sa fiu mai simpatic pe atat de antipatic devin. Fair enough.
daca tot v-ati lamurit asupra termenilor, reiau.

illotempore2002
07 Jun 2009, 23:01
pai ai reluat degeaba. tot aia e. tot ca naiba suna "simpatie funciara".
:-B

halebardul
07 Jun 2009, 23:08
bine.
uita.
iarta.
crede.

halebardul
07 Jun 2009, 23:45
nu pot sa cred ca ne-am blocat intr-un cuvant, destul de uzitat in sensul asta - cred eu.

illotempore2002
07 Jun 2009, 23:47
nu ne-am blocat.

imi place de Hale ca reuseste sa treaca peste petele care i se pun pe oameni, de exemplu desi a avut pica pe mine acuma nu o mai are si vad ca si cu Dragomara o da la pace.

nu-mi place hale ca i se pune pata asa, gratuit pe cate cineva si dupa aia te urmareste cu agresivitati de-ti vine sa-l impusti.
antipaticul naibii!

halebardul
08 Jun 2009, 09:53
Cand te-oi alerga odata cu halebarda pe holuri... :P

Dragomara
08 Jun 2009, 10:26
degeaba spui tu cum esti: esti ceea ce esti pe forum, restul e treaba ta, problema ta ca nu transpare.
era bine daca spuneai de cine iti place si de cine nu, nu neaparat ca sa fie ontopic cat ca sa fie fair. Autoportretele nu intra in discutia de aici. Fa topic separat: Autoportret cu bicicleta.

ai dreptate, aci îmi pierd vremea cu unii care habar nu ai cine sunt ei înşişi, da'ştiu totul despre ceilalţi. :(

cei pe care-i plac aci ştiu deja asta, tot la fel de mult cum o ştiu şi restul detestaţilor. tb să ştii şi să vrei să priveşti dincolo de cuvinte.

nu văd legătură ce are autoportretul cu bicicleta?!

mă gândeam acum că tb să fie foarte trist, în viaţă reală, să trăieşti lângă oameni lipsiţi de imaginaţie, autoexilaţi în propria lor fiinţă - cred că asta e culmea egoismului.

în fine, m-am plictisit de nonsensul ăsta de forum, deci nu te mai obosi să-mi răspunzi că nu mai citesc aci.

Judex
12 Jun 2009, 01:27
Te-am iubit, proasto! :(
http://www.youtube.com/watch?v=o8Ge0Voytx8&feature=related