PDA

View Full Version : Talk-show-uri

Suspect de bizar
15 Apr 2009, 16:14
Care consideraţi că este cel mai reuşit talk-show?

PS:Sinteza zilei şi În gura presei le pun împreună pentru că de multe ori Badea îi prezent la Sinteză şi practic ambele emisiuni sunt un tot unitar.

redmen
16 Apr 2009, 02:40
L`am votat pe OTV.E cel mai reusit din toate punctele de vedere.Luand in considerare ce reprezinta un talk-show.Mie personal imi place Nasul.Inainte imi placea Chestiunea zilei cu Florin Calinescu si Marius Tuca Show.

corinka
16 Apr 2009, 14:35
De ce nu exista si varianta niciuna dintre variantele de mai sus sau altul. Cea mai tare este, in opinia mea, Eugenia Voda cu Profesionistii.

redmen
16 Apr 2009, 14:48
Mm pai nu prea cred ca se incadreaza la formatul de talk-show emisiunea aceea.

Pauline Kael
16 Apr 2009, 15:34
L`am votat pe OTV.E cel mai reusit din toate punctele de vedere.Luand in considerare ce reprezinta un talk-show.Mie personal imi place Nasul.Inainte imi placea Chestiunea zilei cu Florin Calinescu si Marius Tuca Show.
Oh,no.

Liviu-
16 Apr 2009, 15:43
Oh,no.

De acord cu Pauline. Oh, no!

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 20:50
De ce nu exista si varianta niciuna dintre variantele de mai sus sau altul. Cea mai tare este, in opinia mea, Eugenia Voda cu Profesionistii.
Io-s mare consumator de talk-show-uri şi astea îs cele mai reuşite şi mai urmărite.Şi-l prefer pe Diaconescu lu' adormitu' ăla de Naşu' şi ăia de la Realitatea care sunt de neprivit.
PS:Am votat trupa de la Antena3.

corinka
16 Apr 2009, 22:16
Chiar acum la Nasul sunt invitati Gheorghita Mateut si Florin Calinescu. Nu stiu de ce l-au mai chemat pe Mateut acolo, ca nu-l lasa deloc sa vorbeasca! Numai nu-i dau lectii de procedura penala Calinescu si Morar. Si prof. Mateut e chiar o somitate in domeniu.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 22:17
Te-aş sfătui să muţi pe Badea.:D

corinka
16 Apr 2009, 22:24
Nu-l suport pe Badea. Mateut imi place, a fost proful meu preferat in facultate.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 22:24
Nu de Mateut.Da' Morar ăla mă disperă.Badea îi haios,carismatic şi inteligent.

corinka
16 Apr 2009, 22:27
Badea ma calca pe nervi. La Nasul ma uit acum pentru Mateut, nu pentru Morar.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 22:29
Gaşca de la Antena 3 îi cea mai bună cu siguranţă,OTV măcar te face să râzi,la Morar mai vin invitaţi ca lumea,da' cine o votat Realitatea?

Liviu-
16 Apr 2009, 22:40
Eu votai Realitatea, dar pentru ce era inainte. Acum nu mai urmaresc nimic, doar trag cu urechea din cand in cand. OTV nu mi-a placut niciodata, Nasul e ok din cand in cand, dar nu ma atrage, iar Badea mi se pare un badaran. Sinteza Zilei e suportabila, mult mai suportabila decat ce vad la Realitatea in ultimul timp. Imi placea Realitatea inainte, cand Turcescu si Hurezeanu apareau mai des, poate mai sunt si acum, dar cum nu mai urmaresc nu am de unde sa stiu.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 22:43
Sinteza şi Badea sunt singurii ca nu pupă în cur pe nimeni.Nici măcar pe mogulu' lor.Vin oameni competenţi nu vorbesc nimic.Ăia de la realitatea erau penibili şi cu expiraţii de Turcescu şi Hurezeanu.OTV îi plin de specimene,da' te poţi râde bine la el.

corinka
16 Apr 2009, 22:48
Badea mi se pare un badaran.

Si mie.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 22:48
Badea mi se pare un badaran.

Si mie.
De ce?

corinka
16 Apr 2009, 22:53
Iti dau un singur exemplu, poate cel mai relevant: atitudinea fata de Teo dupa ce au spart gasca. Nu ca mi-ar placea Teo, nu ma amuza deloc, dar nu merita sa fie atacata.

In plus [aici nu mai e vorba de badaranie, nu are legatura], Badea cam bate campii. Cred ca nu pupa pe nimeni in dos, dar se invarte in jurul cozii doua ceasuri pentru niste subiecte pe care le poate epuiza in cateva minute. Face teoria chibritului, dar nu are haz deloc, cel putin nu din punctul meu de vedere.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 22:54
Când o atacat-o?

corinka
16 Apr 2009, 22:59
Avea emisiunea aia de noapte cu Oreste ala, faceau misto de ea, s-au legat si de greutatea ei, chestii de rahat.

Apropo de emisiunea cu Oreste, inca un exemplu de badaranie, invitau manechine mai prostute si faceau misto de ele. Asta e o chestie de 2 lei: Hai sa aratam ce "dastepti e noi" si sa chemam unii mai putin dotati intelectual ca sa "ne radem"!

corinka
16 Apr 2009, 23:00
Exemple recente n-am pentru ca nu ma uit, nu-i pot digera emisiunile.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:02
Să le lăudăm prostia?În plus manechinele merită.Pe ce câştigă alea bani?Că arată bine?În timp ce profesorii mor de foame.

Liviu-
16 Apr 2009, 23:09
In plus [aici nu mai e vorba de badaranie, nu are legatura], Badea cam bate campii. Cred ca nu pupa pe nimeni in dos, dar se invarte in jurul cozii doua ceasuri pentru niste subiecte pe care le poate epuiza in cateva minute. Face teoria chibritului, dar nu are haz deloc, cel putin nu din punctul meu de vedere.

Subscriu. Si de cate ori il vad cu ziarul in fata isi tot da cu parerea pe anumite subiecte fara a conta daca are sau nu dreptate. Face pe amuzantul, dar lumea care se uita la emisiune il crede indiferent daca prezinta vreo dovada pentru a-si sustine afirmatiile sau nu.

Dar de ce sunt expirati Turcescu si Hurezeanu?

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:11
Închipuieţi că aveam anu' trecut probleme cu somnul si înainte să mă culc puneam pe Realitatea,cu riscul de a le face rating da măcar adormeam imediat.

corinka
16 Apr 2009, 23:11
Să le lăudăm prostia?În plus manechinele merită.Pe ce câştigă alea bani?Că arată bine?În timp ce profesorii mor de foame.

Asta n-are nicio legatura cu badarania lui Badea. Cand avea emisiunea cu Oreste (care ma irita cam la fel ca Badea, nici vocea nu i-o suport, dar nu-i vina lui) mai avea cate un invitat interesant, cum a fost, de exemplu Zoe Dumitrescu Busulenga.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:13
Păi îşi dă cu părerea că aia-i meseria lui,să-si deie cu părerea.În plus scrie şi în Constituţie că fiecare avem dreptul la o părere.

Liviu-
16 Apr 2009, 23:17
Dar cand iti dai cu parerea la televizor e alta treaba ca doar nu esti la scara blocului. Acolo nu ai dreptul sa-ti dai pur si simplu cu parerea, trebuie sa ai si dreptate, mai ales daca esti ziarist, pentru ca altfel e doar manipulare. Si asta si e, ca nu e singurul care o face e alta treaba...

corinka
16 Apr 2009, 23:18
Badea nu are clasa lui Hurezeanu si n-o va avea niciodata.
Daca tot am adus vorba de bun simt, nu mai merita sa ma uit acum la Nasul. A plecat domnul profesor, au ramas Morar cu Gura-sparta Calinescu. Mateut - ca de obicei - s-a comportat ca un domn. Morar ii punea cate o intrebare si cand incepea sa raspunda se baga Calinescu peste el si il intrerupea. Si Mateut tacea. Ce sa faca? Totusi, omul asta e profesor universitar, are o anumita tinuta, nici nu-l vedeam coborandu-se la nivelul de maidan al lui Calinescu. Il lasa sa vorbeasca zambind ingaduitor.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:19
Nu-i ziarist,niciodată nu s-a considerat.O părere îi tot o părere.Are dreptul la ea.Are şi emisiune,deci are unde să o spună.Şi eu dacă aş avea emisune mi-aş spune părerile,fără să-mi pese dacă sunt adevărate sau nu.

corinka
16 Apr 2009, 23:20
Păi îşi dă cu părerea că aia-i meseria lui,să-si deie cu părerea.În plus scrie şi în Constituţie că fiecare avem dreptul la o părere.

Exista scoala de "datatori cu parerea"? Sau de "parerologi"? Cand iti dai cu parerea, trebuie s vii cu argumente, cel putin cand ai pretentii de realizator TV.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:21

Hurezeanu îi un intelectual de pluş la fel ca alde Patateivici.Badea n-a spus niciodată că îi un intelectual cum se dau idioţii de la Realitatea,spune lucrurilor pe nume.

corinka
16 Apr 2009, 23:21
Si eu dacă aş avea emisune mi-aş spune părerile,fără să-mi pese dacă sunt adevărate sau nu.

Parerile sunt pareri, nu putem vorbi despre adevaruri sau falsuri, ca sunt pareri, nu fapte.

Liviu-
16 Apr 2009, 23:22

Hurezeanu îi un intelectual de pluş la fel ca alde Patateivici.Badea n-a spus niciodată că îi un intelectual cum se dau idioţii de la Realitatea,spune lucrurilor pe nume.

Si le spune prost...

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:23

Exista scoala de "datatori cu parerea"? Sau de "parerologi"? Cand iti dai cu parerea, trebuie s vii cu argumente, cel putin cand ai pretentii de realizator TV.
Părere îi „ce crezi tu” mai în limbaj de blocurile gri.Dacă aia crede el de ce tre' să o justifice?Şi de multe ori o justifică.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:24

Si le spune prost...
Măcar le spune.

corinka
16 Apr 2009, 23:25
Mie imi placea emisiunea Romania mea [parca asa se numea], cu Hurezeanu (realizator) si Paler (invitat permanent) + un al treilea invitat, care varia de la o emisiune la alta, purtau discutii interesante. Paler ma mai irita uneori pe Antena 3, dar la emisiunea aceea era ok.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:27
Hurezeanu ţin minte că o spus o dată de nu ştiu cine „sunt nişte babuini nebuni”(sau aşa ceva) şi după acea a adăugat „cum ziceau membrii unui club select din Anglia la începutul sec. al XIX-lea”.

corinka
16 Apr 2009, 23:28

Si le spune prost...
Măcar le spune.

Trebuie sa iti mai si masori cuvintele. Nu zic sa nu spui ce ai de zis, dar sa vorbesti cu substanta. Si aici nu e vorba numai de Badea, toti realizatorii TV ar trebui in primul rand sa spuna ceva, nu numai sa vorbeasca.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:29
Adevărul gol-goluţ.Asta-mi place să aud.Şi asta aud la Antena 3 între 23:10-23:50.

Liviu-
16 Apr 2009, 23:31

Si le spune prost...
Măcar le spune.

Decat sa zica prostii mai bine nu mai zice nimic. Pe mine nu ma deranjeaza ca are emisiunea lui in care isi da cu parerea, dar e un personaj carismatic si poate fi luat prea mult in seama. Probabil zice si lucruri adevarate, dar ar fi bine sa anunte inainte ca stie si publicul ce sa creada si ce sa nu creada. Dar cum ziceam, mai toata lumea isi da cu parerea la televizor, numai ca putini sunt aia care mai si dovedesc ceea ce sustin...

Oricum fiecare cu preferatii lui. Eu cu Turcescu si Hurezeanu, tu cu Badea etc.

corinka
16 Apr 2009, 23:32

Părere îi „ce crezi tu” mai în limbaj de blocurile gri.Dacă aia crede el de ce tre' să o justifice?Şi de multe ori o justifică.

Dar cine-i Badea, incat sa isi permita sa judece el pe toata lumea, fara ca macar sa aduca argumente solide in sustinerea afirmatiilor sale? Una e cand debitezi tot ce vrei intr-o carciuma, la un pahar, si alta e cand apari la TV in fata unei tari intregi.

corinka
16 Apr 2009, 23:33
Adevărul gol-goluţ.Asta-mi place să aud.Şi asta aud la Antena 3 între 23:10-23:50.

Dar ce te face sa crezi ca judecatile lui sunt intotdeauna corecte?

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:35
1)De multe ori dă dovezi,dacă nu le ştiu,dacă nu aflu mai târziu că-s adevărate.
Liviu,dacă o iei aşa n-are nimeni dreptul să judece.„Cine-i el?” îi un om,ca mine,ca tine,ca şi corinka.La oameni nu se poate aplica faza(cel puţin nu întodeauna) cu „cel fără de păcat să arunce prima piatră”.

corinka
16 Apr 2009, 23:49
Si libertatea de exprimare are anumite limite:
Constitutie - art. 10:
Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
CEDO - art. 10:
Exercitarea acestor libertati ce comporta indatoriri si resonsabilitati, poate fi supus unor formalitati, conditii, restrangeri sau sanctiuni prevazute de lege[…].
Asa ca ne putem da toti cu parerea, dar sa ne mai si controlam.

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:51
Constitutie - art. 10:
Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
Îi atacă pe oameni fără onoare sau demnitate.

corinka
16 Apr 2009, 23:52
Doamne, cine-i ala care prezinta Forta presa la B1 TV? Dezastru!

Il imita pe Badea. :D Da' e mai rau, macar Badea afost "pionierul".

redmen
16 Apr 2009, 23:52
Emisiunea lu` Badea nu este talk-show.Asta asa ca sa va mai racoriti :)

Suspect de bizar
16 Apr 2009, 23:54
Doamne, cine-i ala care prezinta Forta presa la B1 TV? Dezastru!
Un idiot..Nici câte două ziare n-au.Se apleacă în spate când vrea să arate titlu sau o poză şi camera-l filmează.
Redmen
Ştiu că nu-i talk-show da' am zis că îl iau împreună cu Sinteza.
Las' că-mi place discuţia.Discutăm civilizat,frumos,cu argumente.Mai bine decât să spune cine cu cine şi-o trage.Acum vă las un pic că începe „South park.

Liviu-
16 Apr 2009, 23:55
Constitutie - art. 10:
Îi atacă pe oameni fără onoare sau demnitate.

Cine hotaraste care sunt oamenii fara onoare si fara demnitate?

corinka
16 Apr 2009, 23:57
Imi place atitudinea ta, Suspy, chiar ma temeam sa nu cumva sa sari la cearta, pentru ca nu imi place Badea. Eu iti respect parerea despre el, chiar daca pe mine ma enerveaza.

Doamne, tipul de la B1 este de-a dreptul ilar. Ar fi si mai haios daca ar manca seminte in timpul "emisiunii".

corinka
17 Apr 2009, 00:02
Cine hotaraste care sunt oamenii fara onoare si fara demnitate?

Un judecator corupt?

Lipsa de onoare si lipsa de demnitate nu sunt infractiuni. :D

redmen
17 Apr 2009, 00:04
Da .. intelesesem gresit intrebarea si mi`am sters mesajul.

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 00:12
Imi place atitudinea ta, Suspy, chiar ma temeam sa nu cumva sa sari la cearta, pentru ca nu imi place Badea. Eu iti respect parerea despre el, chiar daca pe mine ma enerveaza.

Doamne, tipul de la B1 este de-a dreptul ilar. Ar fi si mai haios daca ar manca seminte in timpul "emisiunii".
Păi da.Nu putem sta toată ziua pe forum şi să spunem „Da,aşa e” , „Ai dreptate” , „Perfect de acord”.

corinka
17 Apr 2009, 00:24
Dumnezeule, mi-a ramas TV-ul pe B1 si se da in reluare o emisiune in care e invitat tocmai ala care il imita pe Badea. Il tot intreaba prezentatoarele despre Becali si el isi da cu parerea ca un expert. :D

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 00:27
Ăla nu-i nimic.Pe Iliuţă Numerologie nu-l ştii?

corinka
17 Apr 2009, 00:28
Nu, cine-i ala?

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 00:32
Îi un idiot cu un cap mare(nu că aş avea ceva cu felu' cum arată da să ştii de-l vezi) ce are noaptea târziu o emisune la care sună oamenii,îi dau nişte date şi el îi ghiceşte.Aşa o sunat unu,i-o dat datele şi o zis că de fii-so vrea să ştie ceva,şi ăsta zice „Păi,are probleme pe partea căsătoriei” „Păi nu-i căsătorit” se gândeşte un pic „Păi asta-i problema ”.

Apropo reluare Sinteza zilei unde-i Mircea Diaconu şi Tudor Chiriliă.

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 00:32
Apropo,pe Antena 1 îi.

Liviu-
17 Apr 2009, 00:37
Aşa o sunat unu,i-o dat datele şi o zis că de fii-so vrea să ştie ceva,şi ăsta zice „Păi,are probleme pe partea căsătoriei” „Păi nu-i căsătorit” se gândeşte un pic „Păi asta-i problema ”.

Ar fi bun la stand-up comedy :))

corinka
17 Apr 2009, 00:41
Apropo reluare Sinteza zilei unde-i Mircea Diaconu şi Tudor Chiriliă.

Chirila arata mai nou ca unul care isi face veacul prin statiile de metrou. Mai elegant de atat n-o pot spune.

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 00:41
Alta şi mai bună.Sună unu'.„Da domnule,numele şi data naşterii” „Am sunat să-ţi spun...că-mi place capu' tău ăla mare” stă un pic Iliuţă „Cine sunteţi?” şi telespectatorul „Iisus”.Şi s-o întrerupt legătura şi începe Iliuţă să zică cât(scuzaţi cacofonia) de rău îi să ne credem Dumnezeu,celebrul caz al actorului Franco Zeffirelli care a şi regizat filmul Iisus din Nazaret.Am rămas mască de cât de prost era,şi încă era perfect convins de ce zicea.1)Robert Powell l-o jucat pe Iisus,Zeffirelli l-o regizat,2)Powell încă mai trăieşte.Şi o început să zică de o fată ce o cunoaşte că ea o înebunit că făcea nu stiu ce păcate,că „se masturba şi Doamne fereşte”.

corinka
17 Apr 2009, 00:43
Aşa o sunat unu,i-o dat datele şi o zis că de fii-so vrea să ştie ceva,şi ăsta zice „Păi,are probleme pe partea căsătoriei” „Păi nu-i căsătorit” se gândeşte un pic „Păi asta-i problema ”.

Atunci tipul are o calitate: promptitudine. Nu oricine poate fii mereu pe faza.

corinka
17 Apr 2009, 00:44
Alta şi mai bună.Sună unu'.„Da domnule,numele şi data naşterii” „Am sunat să-ţi spun...că-mi place capu' tău ăla mare” stă un pic Iliuţă „Cine sunteţi?” şi telespectatorul „Iisus”.Şi s-o întrerupt legătura şi începe Iliuţă să zică cât(scuzaţi cacofonia) de rău îi să ne credem Dumnezeu,celebrul caz al actorului Franco Zeffirelli care a şi regizat filmul Iisus din Nazaret.Am rămas mască de cât de prost era,şi încă era perfect convins de ce zicea.1)Robert Powell l-o jucat pe Iisus,Zeffirelli l-o regizat,2)Powell încă mai trăieşte.Şi o început să zică de o fată ce o cunoaşte că ea o înebunit că făcea nu stiu ce păcate,că „se masturba şi Doamne fereşte”.
Dar s-a crezut Powell sau Zeffirelli Iisus?

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 00:46
Păi mai ales la meseria lui.Sau altădată o sunat un telespectator şi este o fereastră într-un colţ cu un operator(în cazul de faţă era o operatoare) şi se vedea clar că vorbea cu ea pe mess.Şi o început să râdă cu telespectatorul pe fir de o fugit operatoarea de râs.

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 00:46
Dar s-a crezut Powell sau Zeffirelli Iisus?
Nu,Powell nici nu era credincios.

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 00:56
Puneţi pe OTV.Face toţi banii.

Chambord
17 Apr 2009, 09:28
Badea îi haios,carismatic şi inteligent.

Nu e. Doar se preface. :hmm:

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 17:03

Aici chiar m-ai pierdut.Cum te poţi predace că eşti haios,carismatic,inteligent?

Liviu-
17 Apr 2009, 18:02

Aici chiar m-ai pierdut.Cum te poţi predace că eşti haios,carismatic,inteligent?

Te poti preface ca esti inteligent dandu-ti cu parerea despre orice si lumea zice "Iote ci le stie ala, ii distept puiu'". Te poti considera haios, dar la glumele tale poate nu rade lumea, desi e mai mult o chestie de gusturi. La carisma e mai greu sa te prefaci, ori ai ori n-ai. Eu il consider carismatic, destul de amuzant, dar cu inteligenta doar peste medie.

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 18:04
Are un limbaj mai de mahala,îi drept.Da' intenţionat,el se adresează tot românului,nu poate vorbi ca Ptatievici cu DEX-u' lângă el,că poat ena Gicu nu înţelege.Amuzant îi,asta se şi vede datorită ratingului lui foarte mare.

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 18:57
Gigi Liber Neamule!!!!!!!!!!!!

redmen
17 Apr 2009, 19:09
Nu e nevoie de inteligenta ca sa te indrageasca lumea si sa ai succes.Vezi cazul OTV.

Mircea Badea e un personaj simpatic si nu inteleg ce legatura are faptul ca isi da cu parerea asupra unor articole din ziare si ca lumea il crede ? Ce il crede ca nu am inteles ?

P.S. Multi faceti confuzie intre emisiuni de cultura si intre emisiuni de succes.Si inca nu am auzit de talk-show`uri de cultura.Sau cel putin unele care sa aiba si succes.

Suspect de bizar
17 Apr 2009, 19:11
Păi când cele de cultură îs făcute de alde Patatievici care mâncă DEX-u' toată ziua.Sau de Liiceanu ce se dă cu creme şi scrie în ziare,Hurezeanu,Manolescu şi alte rebuturi.

Suspect de bizar
25 Apr 2009, 01:33
Puneţi pe OTV să vedeţi o vacă blondă(Nikita) care vrea să se sinucidă.

danonino
14 Dec 2010, 17:43
Deontolog sau ce? (http://www.youtube.com/watch?v=C3oCRalYGhE)

=)) =)) =)) =)) =))

@ Liviu
"Eu il consider carismatic, destul de amuzant, dar cu inteligenta doar peste medie."

Ai dovezi? Esti o somitate in domeniu?

Liviu-
14 Dec 2010, 18:08
Care parte din "eu il consider" n-ai inteles? Daca vreau pot sa-l consider si un mascarici... si chiar o fac. Tu poti sa-l consideri Dumnezeu, treaba ta...

danonino
14 Dec 2010, 18:21
Subscriu. Si de cate ori il vad cu ziarul in fata isi tot da cu parerea pe anumite subiecte fara a conta daca are sau nu dreptate. Face pe amuzantul, dar lumea care se uita la emisiune il crede indiferent daca prezinta vreo dovada pentru a-si sustine afirmatiile sau nu.

tie chiar trebuie sa iti explic o ironie.

rrs85
15 Dec 2010, 10:55
Nu e nevoie de inteligenta ca sa te indrageasca lumea si sa ai succes.Vezi cazul OTV.

Mircea Badea e un personaj simpatic si nu inteleg ce legatura are faptul ca isi da cu parerea asupra unor articole din ziare si ca lumea il crede ? Ce il crede ca nu am inteles ?

P.S. Multi faceti confuzie intre emisiuni de cultura si intre emisiuni de succes.Si inca nu am auzit de talk-show`uri de cultura.Sau cel putin unele care sa aiba si succes.

Votai cu Badea, ma face sa rad, de fiecare data... emisiunea lui e mai mult un pamflet, nu un talk-show. Good point, red;) !

Liviu-
15 Dec 2010, 19:49

tie chiar trebuie sa iti explic o ironie.

Nu stiu in ce lume traiesti, dar eu nu am o emisiune urmarita de o multime de oameni. Parerea mea e inofensiva, oricat de ofensiva s-ar vrea ea, la Badea e chiar inversul.

danonino
15 Dec 2010, 20:36
Acelasi lucru l-ai putea spune si despre parerea de pe forum a unei persoane.

Sylver Cheetah 53
05 Dec 2015, 23:35
Eu zic că "Dan Diaconescu Direct" era cel mai adevărat talk-show.

cosmin742000
09 Dec 2015, 07:42
Care consideraţi că este cel mai reuşit talk-show?

PS:Sinteza zilei şi În gura presei le pun împreună pentru că de multe ori Badea îi prezent la Sinteză şi practic ambele emisiuni sunt un tot unitar.

In gura presei nu e talkshow , n1 si Realitatea nu-s televiziuni , nici macar televizuini , OTV e oale si ulcele , deci e sondaj de tipul 1 din 1

H4cK3RuL
26 Jan 2016, 19:33
Nu am treaba cu astfel de emisiuni... dar OTV-ul pare sa promoveze prostie in masa.