PDA

View Full Version : Concursuri Cinemagia??

Pages : [1] 2

irismetal
10 Apr 2009, 11:09
Buna,
Vreau sa stiu daca extragerea castigatorilor la concursurile organizate de cinemagia sunt pe bune pentru ca vad ca anumiti concurenti sunt foarte, foarte norocosi.....numele lor se repeta mereu printre castigatori?

multumesc

StefanDo
10 Apr 2009, 16:19
concursurile sunt pe bune :)

daca am incerca sa le falsificam am face-o in asa fel incat nu ai observa ;)

dar regula e ca te poti inscrie la concurs zilnic. Unii o fac inscriindu-si in acelasi timp mama, fiica, sora, fratele si alte rude/rubedenii cu acelasi nume de familie. Normal ca asa cresc foarte mult sansele sa vezi acelasi nume aparand de mai multe ori in lista de castigatori ;)

iar altii sunt foarte norocosi!

Gloria
11 Apr 2009, 14:52
Buna,
Vreau sa stiu daca extragerea castigatorilor la concursurile organizate de cinemagia sunt pe bune pentru ca vad ca anumiti concurenti sunt foarte, foarte norocosi.....numele lor se repeta mereu printre castigatori?

multumesc

Castigatorii sunt extrasi automat de catre un soft, zilnic, la toate concursurile. Extragerile nu se fac manual, ci de calculator! Totul este cat se poate de pe bune.

halebardul
11 Apr 2009, 16:02
eu cred ca totusi e o conspiratie si sunt mis-masuri mari la mijloc:
stefan sau gloria se pun de acord cu ixulescu sa-i dea lui premiul (un dvd, un afis, un bilet la film) iar drept recompensa ixulescu le da inapoi carcasa goala de la dvd, ca e buna la casa omului, un colt de la afis, pentru echilibrat masa, sau biletul de cinema folosit pe care stefan sau gloria il pun laolalta cu celelalte bilete din celelalte mis-masuri si apoi le valorifica la centrele de colectare a hartiei, facand bani buni pe ele.
Totul e clar, ati fost demascati, nu va mai ascundeti!!!

irismetal
11 Apr 2009, 17:53
Buna,
Dar Mihai Hodan care este angajat cinemagia de ce se strecoara din cand in cand printre castigatori?
Ideea este ca si voi cei de la cinemagia aveti rude ...prieteni, etc.
Stiti doar traim in Roamania.....

andrez
11 Apr 2009, 22:58
domne, nu e niciun mis-mas la mijloc... si eu am crezut asta la inceput, dar am patit chiar eu sa castig de 2-3 ori intr-o saptamana fara sa fac "vraji"... poate ca sistemul e defect, sau poate e DESTINUL... in orice caz, nu e nicio conspiratie!!!

StefanDo
12 Apr 2009, 08:44
mihai hodan nu mai este angajat la cinemagia

corinka
12 Apr 2009, 09:45
Da, dar cunoaste sistemul din interior. :D

StefanDo
12 Apr 2009, 11:54
nu-l cunoaste, s-a schimbat din radacini o data cu noua cinemagia :)

spartacus
13 Apr 2009, 09:26
Bre, o chestie - la concursurile ai caror castigatori ii postati pe fiecare sectiune in parte, de ce nu scoateti concursurile din grila si le mentineti in continuare???... Ca sa posteze fraierii in continuare? Pai, e corect, nenicilor?....

StefanDo
13 Apr 2009, 10:00
nu am inteles prea bine intrebarea ta, dar banuiesc ca te referi la concursurile inactive

acestea sunt semnalizate cu eticheta "inchis"

ele pot fi in continuare accesate de participanti doar pentru a vedea daca au castigat premii

crisdany75
14 Apr 2009, 08:12
Sunt castigator cinemagia...si-ti garantez ca premiile sunt pe bune...si fara niciun fel de interventii. Tine de noroc. Asa ca nu vad in ce fel au fost demascati. Ba din contra vreau sa-i felicit pe moderatori. O zi buna!

eu cred ca totusi e o conspiratie si sunt mis-masuri mari la mijloc:
stefan sau gloria se pun de acord cu ixulescu sa-i dea lui premiul (un dvd, un afis, un bilet la film) iar drept recompensa ixulescu le da inapoi carcasa goala de la dvd, ca e buna la casa omului, un colt de la afis, pentru echilibrat masa, sau biletul de cinema folosit pe care stefan sau gloria il pun laolalta cu celelalte bilete din celelalte mis-masuri si apoi le valorifica la centrele de colectare a hartiei, facand bani buni pe ele.
Totul e clar, ati fost demascati, nu va mai ascundeti!!!

crisdany75
14 Apr 2009, 08:14
La sectiunea "5 DVD-uri oferite de Empire Film" niciun raspuns nu este corect la intrebarea cine este regizorul filmului Taxi 4. Raspunsul corect este Gérard Krawczyk. Multumesc. O zi buna!

Neuptolem
14 Apr 2009, 16:34
Sunt castigator cinemagia...si-ti garantez ca premiile sunt pe bune...si fara niciun fel de interventii. Tine de noroc. Asa ca nu vad in ce fel au fost demascati. Ba din contra vreau sa-i felicit pe moderatori. O zi buna!
Au platit-o! Au platit-o! Au platit-o sa zica! Woot!

irismetal
21 Apr 2009, 07:14
La sectiunea "5 DVD-uri oferite de Empire Film" niciun raspuns nu este corect la intrebarea cine este regizorul filmului Taxi 4. Raspunsul corect este Gérard Krawczyk. Multumesc. O zi buna!
Crisdany75, dar de unde stii tu cine a raspuns corect si cine nu ......????

corinka
21 Apr 2009, 07:57
Cred ca era o observatie adresata organizatorilor. Nu poti lasa niciun raspuns nebifat. Asa ca a reclamat o eroare, nu le-a atras atentia altor concurenti ca ar fi gresit.

alexander19
27 Apr 2009, 22:36
salut! nu m-a platit nimeni sa zic ceva de bine, dar chiar simt nevoia pentru ca vad ca foarte multi faceti acuzatii fara dovezi.
in primul rand, eu particip cam de 3-4 luni si am castigat un set de carti si 3 invitatii la film. mie mi se pare ok, avand in vedere ca particip destul de des.
Am primit cartile, n-am avut niciodata probleme la intrare la cinema-uri, deci eu zic sa participati si sa nu mai aveti dubii. premiile chiar se dau! acum depinde de norocul fiecaruia.

am observat si eu ca unii castiga poate prea des. exista posibilitatea conturilor multiple, de acea propun ca inscrierea la concursurile zilnice de pe mai multe conturi sa nu fie posibila de la acelasi IP. cred ca asa ar fi mult mai corect.

Liviu-
29 Apr 2009, 23:03
Ce s-a intamplat cu posterele "Inglorious Basterds"? :((

StefanDo
30 Apr 2009, 09:50
hm, s-au dus la Craiova? :)

illotempore2002
30 Apr 2009, 10:05
whaaaaaaat?
vreau si io postere Inglorious Basterds :((

Liviu-
30 Apr 2009, 13:49
hm, s-au dus la Craiova? :)

Cu putin timp in urma nu era trecut nici un castigator, de asta ziceam :P Cel putin 2 zile concursul a fost inchis fara sa fie afisat castigatorul :D

StefanDo
30 Apr 2009, 16:33
nu, functionarea concursurilor respecta urmatorul principiu, programat in sistem: extragerea se face la o zi dupa inchidere (nu ma intreba de ce, e decizia programatorilor).

iar in trei saptamani de activitate puteai participa de 21 de ori :)

Liviu-
30 Apr 2009, 19:28
nu, functionarea concursurilor respecta urmatorul principiu, programat in sistem: extragerea se face la o zi dupa inchidere (nu ma intreba de ce, e decizia programatorilor).

Nu stiam asta, desi mi s-a parut ca a ramas mai mult fara afisarea castigatorului, dar probabil mi s-a parut.

Stiu. Asta am si facut :D Ca nu am avut noroc e alta treaba :P

buticut
03 May 2009, 23:38
Hehe am bagat multe participari la posterele cu Inglourious Basterds, cam mult a tinut concursul. Eu am noroc doar la concursuri unde castigatorii sunt alesi in functie de punctaje (vezi Oscars) si nu in urma tragerii la sorti...Nu am castigat pana acum ceva la concursurile voastre. Poate o sa am mai mult noroc cu Public Enemies :D.

Liviu-
04 May 2009, 16:25
Eu am noroc doar la concursuri unde castigatorii sunt alesi in functie de punctaje (vezi Oscars)

Ala nu e noroc :D E stiinta! :P

corinka
04 May 2009, 17:48
Eu am noroc doar la concursuri unde castigatorii sunt alesi in functie de punctaje (vezi Oscars)

Ala nu e noroc :D E stiinta! :P

La Oscars e mai mult intuitie sau coincidenta [in cazul de fata, ca buticut sa fi avut aceleasi preferinte ca majoritatea membrilor Academiei].

Liviu-
04 May 2009, 18:51
Era mai mult o gluma ce ziceam mai sus, dar sa stii ca eu cand am ales la acel concurs am mers mai mult pe cine credeam ca merita, cu niste exceptii ca Slumdog pentru film si scenariu si nu l-am ales pe Sean Penn, desi credeam ca el merita. Vazusem mai toate filmele si am ghicit la toate categoriile importante (exceptie actor principal si film strain), dar am gresit la cele tehnice pentru ca nu prea am dat importanta acestor lucruri cand am vazut filmele. Deci in mare parte ai putea spune ca e stiinta :D

s_theo2003
07 May 2009, 21:42
Nu stiu daca aici trebuia sa postez, ca posturile pe care le-am citit (nu le-am citit pe toate, decat cu un ochi ) vorbeau de corectitudinea concursului.

Eu am castigat invitatie dubla la wolverine in cityplex intre 4-7 mai.
Nu ma asteptam sincer sa castig ceva...
Am fost azi, si tipa de la casierie nu m-a gasit pe lista :(
Acum nu ma zgarcesc pentru niste bilete amarate, doar ca mi-am facut nijte planuri si cand ajung acolo - imi spun ca ei dau asa ceva - dar nu ANUME film - ??????? - ma rog.......
sigur nu m-am confudat eu cu altcineva pe site, iar pe lista tipei de la bilete chiar nu era cineva cu nume asemanator mie... so or aia a incurcat listele, ori nu erau toate...

vroiam sa stiu daca a mai patit-o cineva k mine.... si daca e sa castigati... duceti-va inainte sa va asigurati k sunteti p o lista ceva.. ..X( X( X(

Neuptolem
07 May 2009, 22:52
Stai pe langa mine, daca cea din poza esti tu, vei intra sigur pe gratis la un film.
Easy, nu s-a sfarsit lumea, de exemplu o problema mai grava ar fi criza asta.

halebardul
07 May 2009, 23:00
=))

Neuptolem
07 May 2009, 23:04
De ce razi? E sanatos sa comunici. :| Iata c-a plecat. Asta e...

halebardul
07 May 2009, 23:10
=))

ai fost un scump!

=))

buticut
07 May 2009, 23:38
Stai pe langa mine, daca cea din poza esti tu, vei intra sigur pe gratis la un film.
Easy, nu s-a sfarsit lumea, de exemplu o problema mai grava ar fi criza asta.
Ce gigolo e neupto asta :D.

alexander19
10 May 2009, 13:18
pt s_theo2003:
invitatiile la cityplex sunt valabile la orice film, mai putin la avanpremiere.
tu zici ca ai castigat la wolverine? (problema este: sigur erau invitatii pentru cityplex?)
stiu ca a fost un concurs separat acum 2 saptamani pentru invitatii duble la wolverine, dar nu erau la Cityplex...mi se pare ca erau la The Light Cinemas.

s_theo2003
17 May 2009, 20:03
era pentru promovarea filmului wolverine, si invitatiile erau pt Cityplex. Le-am trimis o reclamatie si pe situ lor , si mi-au raspuns :) au zis k a fost o incurcatura, ca trebuia sa ii specific tipei de la bilete ca nu sunt pe lista permanenta, ci pe cea pt wolverine (chiar asa i-am si zis dar nu conteaza). au fost dragutzi si au zis ca pot sa trimit pe cine vreau - eu il vazusem atunci - in orice zi :D. a fost sormea ieri . hi hi

s_theo2003
17 May 2009, 20:03
Neuptolem, stau langa u daca ma duci la 3d :)))

Neuptolem
18 May 2009, 00:09
Neuptolem, stau langa u daca ma duci la 3d :)))
Ati citit, da? :) N-am pus-o eu sa zica.
Intai sa-mi deschid afacerea aia banoasa si cand imi voi putea permite sa ma culc in bancnote de 100$, te duc la 4D. Atunci o sa fie 4D deja, CAND o sa am eu banii aia.

UnderZero
20 May 2009, 13:19
Salutare. am si eu o problema. Am castigat un bax de lipton raspberry la concursul de pe site, si am trimis mail cu numele, adresa completa si numarul de telefon. in cat timp se raspunde la aceste emailuri si cum? tot ptin email, sau prin telefon? am trimis un email duminica si nu am primit nici acum raspuns.

multumesc

PS: i'm a boy, numa ca m-am inregistrat la concurs si de pe adresa iubitei mele si daca de pe contul asta am castigat, de pe asta postez problema.

StefanDo
20 May 2009, 13:57
nu cinemagia se ocupa de acest concurs (mail-ul tau a fost forwardat automat celor de la Lipton).

Cel mai bine ar fi sa citesti regulamentul concursului si eventual sa folosesti numarul de telefon pentru a-i contacta direct pe ei ;)

UnderZero
20 May 2009, 20:46
ok. mersi mult! :)

andre41184
22 May 2009, 21:58
Buna!.... As avea o problema asemenatoare in legatura cu concursul "Gusta distractia la pachet" organizat de The Light Cinema din Liberty Mall. Am trimis mail de vreo 2 ori si nu i-a raspuns nimeni...:( .... Mi-ar fi placut sa pot beneficia de acele bilete saptamana viitoare... de ziua de nastere a unui prieten... Stiti cumva daca mai este valabil concursul...?

irismetal
25 May 2009, 08:12
Vin din nou cu nemultumirile mele vis-a vis de extragerile castigatorilor de la concursurile Cinemagia, si anume: eu particip de luni de zile in fiecare zi, nu castig cu toate ca ravnesc la niste carti pe care le aveti in concurs si altii castica cate 2 invitatii in aceeasi zi....mai sa fie!??
Si ma intrebam si eu asa cat de norocos(a) poti sa fii sa castigi de 2 ori in aceeasi zi sau in feicare saptamana, ce fac aceeia care castiga?
Cu toate astea sa stiti ca nu va port pica, intru zilnic de ani de zile pe cinemagia, citesc articolele despre filme si actori si va doresc in continuare numai bine si tin sa va felicit pentru munca voastra.

irismetal
25 May 2009, 08:13
scuze am vrut sa sciu :D

irismetal
25 May 2009, 08:30
Scuze iar am mancat cateva litere....am vrut sa zic SCRIU si CASTIGA:D :D :))
sper ca ma puteti ierta

StefanDo
25 May 2009, 09:53
multumim pentru aprecieri, irismetal. te asiguram ca o sa castigi intr-o zi cand vei fi mai norocoasa :)

Pitbull
25 May 2009, 11:05
Iris, folosind butonul "edit" (coltul din dreapta/jos al oricärui mesaj propriu deja postat), poti reintra în mesaj, ca sä-l corectezi, completezi, modifici în orice fel...

irismetal
25 May 2009, 17:02
Iris, folosind butonul "edit" (coltul din dreapta/jos al oricärui mesaj propriu deja postat), poti reintra în mesaj, ca sä-l corectezi, completezi, modifici în orice fel...

Multumesc mult.
:)

Pitbull
25 May 2009, 21:00
We are here to serve.O:-)

froge_2003
31 May 2009, 08:25
Am aproape un an de cinemagia.
Stiu f bine cum e sa castigi o luna apoi sa astepti vreo 3 pentru unul singur. De seriozitate nu discut, fiindca nu este cazul: promptitudine, seriozitate, amabilitate, intelegere sant cuvintele care le pot emite in cunostinta de cauza - oricine are motive de indoiala ma poate contacta si pot dovedi asta!

Dar de cand cu noul site parca s-a schimbat totul. Nu mai am noroc nici eu nici grupul de prieteni care participam. Sper , totusi, sa reincep sa mai castig cate ceva, ca altfel mai bine ma duc sa le cumpar :)
Problema care ma deranjeaza este ca ati dat peste cap modalitatea de vizualizare a castigatorilor, complicand-o inutil. Chiar nu cred ca intereseaza avatarele castigatorilor, mult mai ergonomic fiind ca inainte, o lista pe care s-o vizualizam direct - fie si dupa logare...
De postat nu-mi prea arde dar mai urmaresc ce se discuta si am considerat necesar sa intervin pentru a ridica aceasta problema cu afisarea castigatorilor, pe care sper s-o remediati.

irismetal
01 Jun 2009, 12:10
Gata, m-am prins cum se castiga la cinemagia?!?:D :-/ :-/ :-/

Daca va uitati in lista castigatorilor de azi, de ieri...etc., o sa vedeti ca celor care s-au inscris recent in club li se da cate o invitatie la cinema.. vezi Doamne au castigat ...ce norocosi sunt ei, dar de fapt sunt atrasi sa faca rating pe site...

Asa ca imi pare rau pentru voi dar nu va mai cred...sau poate ca aplicatia de extragere a castigatorilor este programata in asa fel, incat sa-i ia drept castigatori pe ultimii veniti in club...si atunci voi va disculpati spunand ca sunt extrasi de calculator....

;) :-h

irismetal
03 Jun 2009, 07:10
:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :))

mariang1983
03 Jun 2009, 23:06
Cat dureaza in medie contactarea castigatorilor pentru modalitatea de ridicare a premiilor? Eu am trimis mail de confirmare inca de sambata si nici pana azi (miercuri) nu am primit reply...

StefanDo
09 Jun 2009, 07:10
reply-ul se dă când se face expedierea, iar aceasta depinde de primirea premiilor de la colaboratori. Unii sunt mai lenesi (anumiți distribuitori de DVD-uri :) ), așa că răspunsul la mailul tău de confirmare poate veni și după câteva săptămâni.

tintin
13 Jun 2009, 09:41
Imi astept si eu randul la castigat, desi imi dispare inflacararea de la inceput. Nefiind din Bucuresti eu n-am castigat nici macar invitatii la film:D . Dupa propriile mele experiente, in Romania orice ar trebui sa primesti gratis ori nu-l primesti deloc ori se obtine dificil.
Mai sper putin. As sugera sa dam tuturor o sansa egala si sa ne putem inscrie numai o data pe concurs, dar realizez ca nu e bine ptr site, nu vor mai avea acelasi nr. de intrari.
E mai complicat de cautat castigatorii, dar imi place ca nu mai sunt afisate numele ci nickurile.

Gloria
13 Jun 2009, 15:26
Daca nu avem parteneriat cu cinematograful din orasul tau, astfel incat sa poti castiga invitatii, inscrie-te la celelalte concursuri- obiecte promotionale din filme, DVD-uri si carti; vei vedea, o sa castigi. Extragerile sunt facute automat, de catre soft, pana la urma vei castiga.

buticut
25 Jun 2009, 14:28
S-a incheiat concursul,dar nu vad nicaieri afisati castigatorii.Nu de alta,da am participat si eu :D:
http://www.cinemagia.ro/concursuri/obiecte-promoionale-terminator-salvation.html

buticut
02 Jul 2009, 00:11
Ciudat concursul de la Terminator:Salvation . S-a inchis,nu s-au afisat castigatorii,apoi s-a redeschis si iar s-a inchis si nici acum nu sunt afisati castigatorii.Cum e pana la urma?:-?

cornel
02 Jul 2009, 08:47
Daca intr-o buna zi ar disparea toate concursurile de pe cinemagia oare traficul ar scadea la jumatate sau chiar mai mult?

Mi se confirma inca o data teoria conform careia romanul (si poate ca nu numai el) ca si consumator de presa (aici incluzand si acest site) nu poate fi fidelizat in jurul unui brand decat "mituit / ademenit" cu un cadou (un tricou, un breloc, un pix, orice colorat...). Unele ziare s-au reinventat cu anumite inserturi (carti, filme, produse promotionale) dar cat timp vor mai tine astfel de practici?

Si eu am participat vreo 3 ani la concursurile cu invitatii la cinematograf si nu am castigat (fara sa ma revolt pt asta), iar dupa un timp norocul mi-a suras de cateva ori, dar nu am revenit pe acest site doar pt ca ar fi rost de ceva de capatat. Cred ca este o problema de marketing mai profunda a carei rezolvare o vor gasi mai intai cei din vest dupa care poate ca o vom adopta si noi.

PS: Imi aduc aminte cu nostalgie de revistele PIF.

spartacus
03 Jul 2009, 07:04
In luna mai-iunie au fost mai multe concursuri ale caror premii constau in carti. Concursul s-a terminat, dar castigatorii nu au fost afisati. Asta e tot o metoda puerila de-a voastra de a atrage cit mai multi fraieri ?.. Nu de alta, dar aveti numai de pierdut dupa urma unor asemena tehnici idioate. Parerea mea!

StefanDo
06 Jul 2009, 11:22
ne-ar ajuta sa dai si exemple, dar de obicei nedumerirea ta apare in cazul cinemagistilor care intra suficient de rar pe site ca anumite concursuri sa aiba timp sa dispara linistite ;)

demmonika
12 Jul 2009, 19:33
si eu am vazut ca am castigat un dvd acuma vreo 2 luni si scria ca trebuie ca trimit un e-mail la [email protected] cu datele mele de contact.oricum sunt scrise in profil,in fine nu asta e important.am trimis mail si nici pana acum nu am primit nici un dvd acasa.ca acolo la regulament scrie ca la cei din tara se vor trimite acasa prin posta.poate imi da si mie cineva un raspuns.nu pt ca as vrea asa de mult dvd-ul dar oricum nu stiu daca si alti au patit asa ca mine

vera1978
13 Jul 2009, 10:07
Eu si sotul meu am castigat cate un DVD eu la lozurile razuibile si sotul la concursurile cu inscriere zilnica (eu in luna iulie 2008 si sotul cam prin luna octombrie 2008), am trimis de fiecare data e-mail cu datele de fiecare data si degeaba nici pana in ziua de azi nu am primit DVD-urile asa ca eu una nu mai particip la concursurile de pe acest site mai intru doar ca sa mai vad ce filme noi mai apar.

cornel
16 Jul 2009, 12:35
Eu si sotul meu am castigat (...) si degeaba nici pana in ziua de azi nu am primit DVD-urile asa ca eu una nu mai particip la concursurile de pe acest site mai intru doar ca sa mai vad ce filme noi mai apar.

pai de ce nu te-ai dus peste ei sa le bati la usa daca vroiai cu adevarat premiile castigate, ca adresa redactiei e publica si orice poate sa le faca o vizita aici: Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, et. 5, bloc turn, sect. 2, Bucuresti sau daca nu esti din Bucuresti macar se le dai un telefon la 031.80.57.784.
si eu dupa ce am asteptat un premiu ceva timp mi-am dat seama ca daca il vreau trebuie sa ma interesez despre el, pentru ca nu toate ne pica din cer direct in brate, mai trebuie sa mai si muncim (un pic).
si pana la urma e bine ca nu mai participi am eu o sansa in plus ;)

Neuptolem
16 Jul 2009, 23:44
Ce avatar si-a tras Cornel! Intrasem buznos sa-l lovesc dar cand l-am vazut am facut un fatzau a mirare si-am incetinit pe varfuri de era sa cad pe spate pe scari. Am stationat pe calcaie. Dk aia e puscoci 'samna ca e cel mai tare avatar de pe CineMagia!
'spect! ;)

oanastefana
20 Jul 2009, 14:14
Buna
Am castigat 2 bilete la Movieplex Plaza sambata, deci saptamana asta ma regalez cu un film la cinema. Problema este ca as vrea sa vad Ice Age3, care am inteles ca este 3D? pot merge la el? sau filmele 3D reprezinta o exceptie, ca si avantpremierele?
Si , acum ma simt ca bunica de la tara dar asta e, scuzati ignoranta :"> , eu sunt ochelarista, port ochelari sau lentile de contact...la 3 D se dau ochelari speciali care sunt compatibili cu cei de vedere?
Multumesc

StefanDo
20 Jul 2009, 14:16
ochelarii 3D se pot purta peste cei de vedere, iar la movieplex invitatia e valabila pentru orice film din programul cinematografului ;)

oanastefana
20 Jul 2009, 14:24
:) super, multumesc de raspunsul prompt.

corinka
20 Jul 2009, 22:38
Buna
Am castigat 2 bilete la Movieplex Plaza sambata, deci saptamana asta ma regalez cu un film la cinema. Problema este ca as vrea sa vad Ice Age3, care am inteles ca este 3D? pot merge la el? sau filmele 3D reprezinta o exceptie, ca si avantpremierele?
Si , acum ma simt ca bunica de la tara dar asta e, scuzati ignoranta :"> , eu sunt ochelarista, port ochelari sau lentile de contact...la 3 D se dau ochelari speciali care sunt compatibili cu cei de vedere?
Multumesc

Du-te, a fost excelent, merita! Si au fost persoane care au purtat ochelarii speciali peste cei de vedere.

cornel
23 Jul 2009, 09:50
Ce avatar si-a tras Cornel! Intrasem buznos sa-l lovesc dar cand l-am vazut am facut un fatzau a mirare si-am incetinit pe varfuri de era sa cad pe spate pe scari. Am stationat pe calcaie. Dk aia e puscoci 'samna ca e cel mai tare avatar de pe CineMagia!
'spect! ;)

Multumesc mister :)
Am gasit o poza cu mine pe cand aveam vreo 5 ani si m-am gandit sa o refac acum cand am 29. Nu te teme de puscoci ca e incarcat doar cu gaz pentru bricheta :D

si pt a nu fi de-a dreptul off topic poate se face si un concurs cu avatare (daca zici ca al meu e tare).

PS: Puscociul a avut noroc si nu a fost furat de hoti cand acestia mi-au spart casa, noroc ca au lasat amprente pe el.

demmonika
30 Jul 2009, 13:26
cine imi spune si mie de ce nu vad castigatorii la mai multe concursuri cum ar fi la Ice Age 3,care din cate vad s-a incheiat,sau aveti probleme cu site-ul?,macar sa nu ma mai uit degeaba

StefanDo
30 Jul 2009, 13:54
castigatorii sunt anuntati la o zi dupa inchiderea concursurilor

ginho
31 Jul 2009, 11:45
Salut,
am castigat pe 24 iulie un afis si soundtrack-ul filmului Transformers: Razbunarea celor invinsi, iar ieri (30 iulie) am trimis e-mail-ul de confirmare (nume, adresa, telefon, premiu castigat); intrebarea e: daca sunt din Bucuresti le voi primi tot prin curier, sau trebuie sa le ridic de la sediul vostru???

straton_maria
31 Jul 2009, 12:46
Am si eu o mica problema: astazi, la ora 11 numele meu era afisat printre castigatori. Mai exact am castigat 5 carti de la ed. Humanitas. Eram la job si am primit chiar felicitari de la colegi. La ora 13 numele meu nu mai era afisat, era un alt castigator. Ce sa inteleg? Nu am fost singura care mi-am vazut numele, deci sunt sigura ca nu am gresit.

ginho
03 Aug 2009, 19:06
Au intrat cumva moderatorii in vacanta?? :D

corinka
03 Aug 2009, 21:41
Nu confunda moderatorii cu membrii redactiei CineMagia. Eu sunt moderator, dar nu te pot ajuta aici. Sunt doar un user cu niste optiuni in plus pe o anumita sectiune. Doar dau o mana de ajutor la organizarea acelei "parcele" a forumului. Asa ca nu mai certati moderatorii! :(

StefanDo
04 Aug 2009, 10:23
maria, trimite te rog un mail cu problema ta la [email protected]. Este colega noastra care se ocupa de concursuri, ea e cea mai in masura sa-ti explice ce s-a intamplat. Va trebui sa ai putina rabdare, acum este cateva zile in concediu.

adadumi
10 Aug 2009, 14:19
Intrebarea de la concursul cu invitatii la Cityplex nu mai este corecta.
Tariful special "pentru ele" este acum de 7 Ron.

StefanDo
10 Aug 2009, 14:43
multumim, am corectat

tintin
20 Aug 2009, 21:09
Am castigat si eu si sunt super fericita! Urmeaza sa primesc cartile. Nu am castigat chiar ce am vrut , dar nu ma plang. Mult noroc la toti participantii si mai ales la cei care inca nu au castigat.

ioanmunteanu17
24 Aug 2009, 11:28
Buna ziua!
Am citit undeva mai sus ca mail-ul de confirmare la anumite concursuri se primeste in momentul expedierii premiului respectiv, era vorba acolo despre dvd-uri. Sa inteleg ca se intampla la fel si in cazul cartilor? Cred ca ar fi mai normal sa primim un raspuns in momentul in care cineva vede datele trimise, macar sa stim si noi ca au ajuns unde trebuie...sa nu mai apara suspiciuni de genul "concursul asta e pe bune?" ...Intrebarea mea ar fi: in cat timp sa ma gandesc ca e ceva in neregula daca nu primesc nimic? Au trecut vreo 10 zile de cand am castigat, am trimis 2 mail-uri de atunci si cam atat..
Multumesc.

StefanDo
24 Aug 2009, 11:50
castigatorii tuturor concursurilor cu premii obiecte sunt anuntati in momentul trimiterii coletului

concursurile sunt "pe bune", iar intarzierea de zece zile se datoreaza faptului ca Madalina, colega noastra care se ocupa de concursuri, a fost in concediu in aceasta perioada ;)

ioanmunteanu17
24 Aug 2009, 12:38
Ok, multumesc pt raspuns. Nu-mi ramane decat sa astept :)

cosmin_c
27 Aug 2009, 11:08
Salut,
eu aveam un cont vechi de mai mult timp pe cinemagia cu care ma tot inscriam la concursuri fara sa castig nimic, dupa ce am citit pe forum ca cineva a observat ca cei nou inscrisi castiga la cateva zile de la inscriere am zis sa fac o proba...am facut 3 conturi si ghiciti?am castigat pe toate trei in decurs de o saptamana maxim doua de la inscriere. asa ca acum sunt convins ca e ceva in neregula, poate 20% din extrageri sunt pe bune dar restul 80% sunt facute pentru a atrage cat mai multi useri pe site.:-/

StefanDo
27 Aug 2009, 13:15
te inseli, extragerea castigatorilor este automata si ALEATORIE ;)

ginho
30 Aug 2009, 10:56
Au trecut aproximativ 5 saptamani de cand am castigat un premiu, este vreo problema sau asa dureaza de obicei?

StefanDo
30 Aug 2009, 11:40
scrie la [email protected]. Ea se ocupa de premii, o sa-ti explice ce s-a intamplat. Este posibil ca obiectul castigat sa fi ajuns mai tarziu la redactie si sa nu fi prins ultima expediere ;)

Chambord
07 Sep 2009, 16:22
Nu puteti oferi ca premii si invitatii la film utilizabile in alte orase ale tarii ? E pacat ca numai bucurestenii sa ia bilete iar noi restul sa stam la usa.

nul1
09 Sep 2009, 12:31
a-si vrea sa stiu cand o sa primesc premiul castigat la obiecte promotionale ..... cred ca are mai mult de 1 luna de cand am castigat. barnusca angela gabriela .....obiecte promotionale cu harry poter si printul semipur...:)

ginho
09 Sep 2009, 16:01
scrie la [email protected]. Ea se ocupa de premii, o sa-ti explice ce s-a intamplat. Este posibil ca obiectul castigat sa fi ajuns mai tarziu la redactie si sa nu fi prins ultima expediere ;)

am trimis mail la [email protected] in urma cu mai mult de o saptamana, si nu am primit nici un raspuns :( . ce e de facut?

john_gotti
09 Sep 2009, 22:33
mai schimbati si voi locul raspunsului corect, ca la majoritatea intrebarilor este cel din mijloc (al doilea din 3) :P

marymusashi
09 Sep 2009, 22:49
niciunul din raspunsurile concursului Obiecte promoţionale Pantera Roz 2 nu este corect! ar trebui sa corectati... ;)

nul1
10 Sep 2009, 01:34
nu am primit premiul de la obiecte promotionale harry poter si printul semipur incheiat in 30 august cu toate ca am trimis datele care le-ati cerut numele meu e barnusca angela gabriela

StefanDo
10 Sep 2009, 12:28
mai schimbati si voi locul raspunsului corect, ca la majoritatea intrebarilor este cel din mijloc (al doilea din 3) :P

bifeaza tu de fiecare data al doilea raspuns si sansele de a castiga se vor reduce la o treime

niciunul din raspunsurile concursului Obiecte promoţionale Pantera Roz 2 nu este corect! ar trebui sa corectati... ;)

ba unul dintre raspunsuri este corect

se presupune ca citesti prezentarea filmului de pe pagina lui inainte de a raspunde la intrebare ;)

nu am primit premiul de la obiecte promotionale harry poter si printul semipur incheiat in 30 august cu toate ca am trimis datele care le-ati cerut numele meu e barnusca angela gabriela

mai ai rabdare, uneori premiile se trimit la mai mult de o luna de la terminarea concursurilor, din motive care nu tin de cinemagia

john_gotti
14 Sep 2009, 16:40
[QUOTE=john_gotti]mai schimbati si voi locul raspunsului corect, ca la majoritatea intrebarilor este cel din mijloc (al doilea din 3) :P

bifeaza tu de fiecare data al doilea raspuns si sansele de a castiga se vor reduce la o treime

pai daca bifez de fiecare data al doilea raspuns sansele vor creste; de la o treime vor ajunge la 57,14% pentru ca opt intrebari din cele 14 au ca raspuns corect pe cel din mijloc :D

StefanDo
14 Sep 2009, 16:55
mai numara o data cand ajungi la 20

john_gotti
14 Sep 2009, 17:15
mai numara o data cand ajungi la 20

in acest moment sunt 14 concursuri active, in rubrica "Concursuri", pe site-ul cinemagia. numara-le, daca nu ma crezi:

Invitatii la Movieplex Cinema
Invitatii la The Light Cinemas
Invitatii la Hollywood Multiplex
Invitatii la Cityplex Cinema
Invitatii la Starplex - Bucuresti
Invitaţii la CinemaPRO - Cinematograful stelelor
2 DVD-uri oferite de Pro Video
Obiecte promoţionale The Ugly Truth
Obiecte promoţionale Pantera Roz 2
Obiecte promoţionale Inglourious Basterds
4 cărţi oferite de Editura Leda
5 cărţi oferite de Editura Tritonic
4 cărţi oferite de Editura RAO
5 cărţi oferite de Editura Allfa

Iar la opt dintre ele raspunsul corect este cel din mijloc.
Bine, daca iti face placere sa ma contrazici, o putem tine asa pana dimineata... (:|

StefanDo
15 Sep 2009, 07:31
ce din "mai numara o data cand ajungi la 20" ti se parea ca te contrazice? :D

john_gotti
16 Sep 2009, 13:20
vad ca in ultimele doua zile ati mai echilibrat situatia, la concursurile noi, care nu mai au ca raspuns corect pe cel din mijloc ;) oricum, nu era un repros propriu-zis ce am semnalat eu acum o saptamana, mai mult o gluma... :P

StefanDo
16 Sep 2009, 14:05
intr-adevar, ne-am hotarat ca de acum inainte raspunsul corect sa fie INTOTDEAUNA al treilea ;)

john_gotti
16 Sep 2009, 20:31
:))

cristinalex
18 Sep 2009, 14:02
STEFANDO, mai, oameni buni aveti un site tare fain, informatiile sunt foarte bine organizate, concursurile sunt foarte tentante, dar sa fim seriosi NU SUNT PE BUNE! M-am abtinut ceva timp sa spun asa, dar o fac cu parere de rau si dezamagire! Nu faceti decat sa va inscrieti in trend ... ce mai este in Romania "PE BUNE" ?!? Intram cu placere pe site ul vostru si bineanteles ca participam de multe ori la concursurile voastre - carti, filme...foarte frumos! Dar mi s-a luat! Am avut surpriza placuta sa ma regasesc printre castigatori si-am urmat instructiunile propuse de voi, am trimis mailuri, am lasat date... NIMIC! Sunt mai mult de doua luni! Recomandarea ta StefanDo la colega Madalina Mircea... este inutila! Este urat, umilitor ... sa stam sa va tragem de mana ca noi suntem cei care va salutam in definitiv! ;)

StefanDo
18 Sep 2009, 15:26
repet, uneori intarzierile mari nu depind de noi
spune-mi numele si premiul castigat, ma interesez

dany987
24 Sep 2009, 21:26
salut..am castigat si eu o carte akm 3 luni: Cartea Lampa cu căciulă de Florin Lăzărescu :D ...dar nu am primit niciun mail de confirmare. nici nu mia venit cartea ...sa fie oare o intarziere de luni de zile la tipii cu livrarea sau a fost la sto cu castigul :)) ???

Disciple
24 Sep 2009, 21:28
Cand vor aparea castigatorii la concursul Inglorious Bastard?

StefanDo
25 Sep 2009, 12:14
dany nu ştiu cât, inainte de a te intreba daca "e la sto castigul" mai bine citeste regulamentul. Castigatorul trebuie sa confirme ca s-a vazut pe lista. tu ai facut asta azi-noapte la ora 12, la 3 luni de la inchiderea concursului

cred ca o sa introducem un deadline pentru confirmari

@disciple

maine. anuntarea castigatorilor se face in ziua imediat urmatoare inchiderii concursului

dany987
25 Sep 2009, 12:33
deci e prea tarziu pt e-mailu de confirmare k mam vaz pe lista? ....asta e :P ...mai sunt cuncursuri pe site asa ca de data asta o sa fiu mai atent :D ....salutari;) si scz de mesajul anterior:)

cristinalex
29 Sep 2009, 12:10
repet, uneori intarzierile mari nu depind de noi
spune-mi numele si premiul castigat, ma interesez

Am primit premiul, au ajuns cartile la mine! Multumesc.
Nu stiu daca se datoreaza asta faptului ca m-am exprimat aici, ca am eu asa un "spirit civic" mai pronuntat si sunt mai...protestatara, dar ( in sfarsit!) au ajuns cartile la mine!
STEFANDO, daca deranjeaza mesajul meu anterior si complica la imagine ai acordul meu sa-l stergi :) , dar ca sa nu fiu lipsita de consecventa si nici acuzata de subiectivism sunt chestiuni pe care le sustin in continuare...precum comunicarea pe mail, respectiv raspunsul la mailurile noastre, asigurarea ca aveti premiile propuse in joc si altfel nu ar mai dura atat... de aici vine si resepctul nostru si consecventa cu care va salutam poate in fiecare zi cu placere! Si stim ca pentru voi si asta conteza! ;)

StefanDo
30 Sep 2009, 09:44
faptul ca ti-ai primit premiul nu are nicio legatura cu postul tau de pe forum ;) ma bucur ca s-a rezolvat

monici2008
01 Oct 2009, 14:35
Cand vor aparea castigatorii la concursul Inglorious Bastard?:-?

monici2008
02 Oct 2009, 14:03
am vazut azi castigatorii...din pacate nu ma aflu printre ei!!!!!!!!!!!!!!X( :))

StefanDo
02 Oct 2009, 14:11
data viitoare ;)

monici2008
04 Oct 2009, 15:52
stai ca mai am o intrebare referitoare la castigatori::D
cand vor aparea castigatorii la concursul G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei???:P

StefanDo
04 Oct 2009, 17:07
maine

TCriss
05 Oct 2009, 15:29
Buna ziua, am observat azi 05.10 (am fost plecata din tara 2 sapt) ca pe data de 20 sept am castigat un concurs, 5 carti de la editura RAO adica: Al zecelea dar; Căsătorie din dragoste; Tigrul alb; Fiica tăcerii; Anatomia minciunii
Nu m-a contactat nimeni nici pe mail sau pe telefon, si as vrea sa stiu cum intru in posesia premului castigat.

Astept un raspuns,
Va multumesc
TCriss

pollet_a
14 Oct 2009, 21:45
Bun gasit
As dori sa stiu, nu am vazut pe site, cine a castigat obiecte promotionale la concursul "....Ascensiunea Cobrei".
Va multumesc
O seara buna
Paula

pollet_a
14 Oct 2009, 21:58
Am uitat ceva: Cat timp raman afisati, pe site, castigatorii? Am vrut sa vad castigatorii, dar in pagina respectiva, apare regulamentul de concurs.

StefanDo
15 Oct 2009, 12:47
castigatorii raman afisati aproximativ o luna de la extragerea concursului. daca in aceasta perioada nu intri pe site si nu trimiti mail de confirmare, pierzi premiul.

monici2008
15 Oct 2009, 14:07
Bun gasit
As dori sa stiu, nu am vazut pe site, cine a castigat obiecte promotionale la concursul "....Ascensiunea Cobrei".
Va multumesc
O seara buna
Paula

Paula, nici nu au fost afisati castigatorii acestui concurs; chiar am mai pus eu aceasta intrebare pe 4 oct si, cu toate ca raspunsul a fost ca "maine", pot spune ca aceea zi de "maine" nu a mai venit.

StefanDo
15 Oct 2009, 14:45
ok, se pare ca s-a produs o confuzie

castigatorii la G.I.J.O.E. au stat pe site intre 4 septembrie si 4 octombrie, iar acel "maine" a fost o greseala din partea mea

la marea majoritate a concursurilor cu invitatii si obiecte promotionale data extragerii este anuntata in regulament

monici2008
16 Oct 2009, 21:29
StefanDo, imi permit sa te contrazic: nu au fost deloc afisati castigatorii la G.I.J.O.E. Stiu sigur ptr ca am tot verificat...

StefanDo
18 Oct 2009, 08:41
contrazi-ma, dar eu am sa repet ce am scris mai sus. Castigatorii au confirmat deja, iar premiile au fost trimiste. Nu-mi explic de ce tu nu ai vazut lista castigatorilor.

mai mult, de luna trecuta castigatorii primesc mesaje de atentionare pe contul lor de pe cinemagia. Daca nu ai primit unul, inseamna ca nu te aflai printre castigatori.

monici2008
19 Oct 2009, 09:56
StefanDo, nu ma asteptam sa ma numar printre castigatorii la acel concurs, doar ca mi se pare corect ca daca tot participam sa vedem si cine a castigat.

Eu am castigat la concursul :"Invingatorul este intotdeauna singur" plus 2 carti din Biblioteca Coelho si nu am primit niciun mesaj de atentionare:D , insa am trimis un mail la cinemagia.ro cu datele mele.

StefanDo
20 Oct 2009, 18:23
"monici2008
a câştigat Învingătorul este întotdeauna singur plus 2 cărţi din Biblioteca Coelho
9 oct · Comentează"

e un citat de pe wall-ul tau
totodata, acest mesaj apare si pe wall-ul prietenilor tai

bubulinaa
23 Oct 2009, 10:28
Buna ziua,
eu nu ma indoiesc de corectitudinea extragerilor, altceva ma framanta... Nu inteleg de ce se acorda cinci carti sau dvd-uri la o singura persoana, cand ar putea fi mai multi castigatori, fiecare castigand o singura carte sau un singur dvd sau un singur obiect promotional. In felul acesta ar creste sansele de castig ale concurentilor... Banuiesc ca merita sa fie luata in considerare aceasta optiune.

StefanDo
23 Oct 2009, 10:40
am renuntat la concursuri gen "un obiect per persoana" dintr-un motiv obiectiv: expedierea coletelor in tara costa prea mult

oanastefana
28 Oct 2009, 09:44
Ce se intampla cu concursurile de pe Cinemagia? Ieri nu a fost afisat niciun castigator...nu se mai afiseaza zilnic?

StefanDo
29 Oct 2009, 11:45
in acest moment extragerile zilnice sunt in regula

ad3lyna
24 Nov 2009, 12:12
Am intrat pe pagina mea si imi apare ca am castigat : Totul despre Schmidt; Forrest Gump; Poştaşul sună întotdeauna de 2 ori; Profeţiile omului-molie; Uriaşul Hulk > Nu am primit nici un mesaj pe mail in care sa mi se ceara sa confirm datele.Cand o sa-mi primesc premiul? Multumesc anticipat

StefanDo
24 Nov 2009, 12:54
orice participant la concurs se presupune a fi citit regulamentul. Acesta precizeaza ca TU trebuie sa verifici lista castigatorilor si sa ne trimiti mailul de confirmare. Ideea e ca trebuie s-o faci pana dispare concursul de pe site, altfel pierzi premiul. In cazul tau, concursul a disparut, dar inca mai avem cartile de la Littera, prin urmare o sa facem o ultima exceptie ;)

trimite mailul de confirmare la adresa din regulament, o sa-ti raspunda colega mea madalina

cremaxx
24 Nov 2009, 17:23
Am citit pe undeva pe acolo,la concurs, ca daca ne inscriem de mai multe ori la unul dintre concursuri vom fi descalificati din start.

Ei bine,intrebarea este: cum imi pot da seama(fara sa-mi notez undeva anume)daca am mai participat la un concurs anume sau nu?:-/

StefanDo
24 Nov 2009, 17:41
esti descalificat daca te inscrii la acelasi concurs de doua ori in aceeasi zi.

Este chiar atat de greu sa tii minte (fara sa-ti faci carnetel special pentru asta) la ce concursuri te-ai inscris azi si sa lasi pe maine o alta inscriere? :D

Disciple
24 Nov 2009, 17:52
Cand se vor anunta castigatorii concursurilor "The Orphan" si "The Road"?
Ca stau demult in asteptare...

cremaxx
24 Nov 2009, 17:54
esti descalificat daca te inscrii la acelasi concurs de doua ori in aceeasi zi.

Este chiar atat de greu sa tii minte (fara sa-ti faci carnetel special pentru asta) la ce concursuri te-ai inscris azi si sa lasi pe maine o alta inscriere? :D

M-am speriat atat de rau, ca o sa fiu descalificat, incat m-am gandit doar ca o sa fiu direct descalificat daca mai particip inca o data ....:D

StefanDo
24 Nov 2009, 18:00
pai o sa fii descalificat, da

@disciple
ziua extragerii este precizata in regulamentul concursului

cremaxx
24 Nov 2009, 18:04
Pot sa imi fac mai multe conturi folosind alte adrese de e-mail si mai apoi sa particip cu fiecare cont la concurs?:)

StefanDo
24 Nov 2009, 18:07
doar daca ai mai multe buletine ;)

bineinteles, poti sa-i inscrii pe tata, mama si tot restul familiei

Alexa_Gray
18 Dec 2009, 07:26
Buna ziua,
Am castigat obiecte promotionale de la filmul New Moon si am trimis mail de confirmare chiar in prima zi cand s-au afisat castigatorii. Au trecut deja 2 saptamani si nu am primit nici un telefon, nici un mail nimic. Din ce am citit aici pe forum poate sa treaca mai mult de 1 luna, ok, intrebarea mea este, banuind ca cineva ma va contacta prin telefon, trebuie sa ma duc sa ridic premiul de undeva sau va veni acasa prin curier? mentionez ca sunt din Bucuresti.
Va multumesc

StefanDo
18 Dec 2009, 08:13
vei primi un mail in pre-ziua expedierii

ralucutza1307
23 Dec 2009, 09:05
Buna. In primul rand multumeeeesc pentru premiu. In 17.12.2009, am castigat o invitatie la Hollywood Multiplex. In al doilea rand vreau sa va intreb cand poate fi folosita invitatia? Doar saptamana aceasta (21-24 dec)? Sau pot sa folosesc invitatia si sapt viitoare?
Multumesc

StefanDo
23 Dec 2009, 11:01
dupa cum spune regulamentul (pe care se presupune ca l-ai citit):

Art. 2. Premiul constă într-o invitaţie de 2 locuri la Cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Această invitaţie este valabilă în zilele de luni până joi din săptămâna următoare afişării câştigătorului. Invitaţia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate.

deci mai poti merge azi si maine

annemary_taca
23 Dec 2009, 13:30
Vreau sa va spun ca, concursurile de la Cinemagia nu sunt "pe bune".
A castigat sotul o invitatie la Cinema Pro si am ales sa mergem la Avatar - pt ca nu mai era Avanpremiera, si cand am ajuns la casa de bilete sa ne ridicam invitatia ......surpriza......ne-a zis ca invitatiile nu sunt valabile la acest film. Sa ne alegem alt film nu aveam cum pt ca toata saptamana ruleaza Avatar, iar invitatia e valabila doar aceasta saptamana.
Deci.......care este concluzia??????!!!!!!!!! Invitatiile raman si le folosesc cei de la Cinemagia, pt ca noi ne luam bilete pe bani, chiar dc am castigat invitatii!!!!!!!!!!!!!!!!!

StefanDo
23 Dec 2009, 14:16
spune-i sotului sa-si verifice mesajele primite pe Cinemagia, vinerea trecuta a primit un mesaj in care il anuntam ca am fost atentionati in ultimul moment (adica exact vineri) de CinemaPro ca nu se permite accesul pe baza de invitatie la Avatar.

invitatia respectiva se muta la Multiplex, unde puteti vedea orice film, doar sa nu fie Avatar, sa nu fie 3D si sa nu fie in regim de avanpremiera.

grabiti-va, invitatia mai e valabila azi si maine ;)

annemary_taca
23 Dec 2009, 15:45
o sa il rog sa verifice daca a primit un astfel de mesaj. Multumesc pentru raspuns

ralucutza1307
24 Dec 2009, 12:00
Si de ce nu se poate merge si la Avatar sau 3D cu acea invitatie?:(( X(

StefanDo
24 Dec 2009, 12:08
avatar are interdictie de la distribuitorul international
interdictia la 3D vine de la cinematografe, din cauza pretului mai mare, probabil

thir13en
07 Jan 2010, 15:22
Salut. Am si eu o intrebare ce tine de concursurile cinemagia. Nu imi este clar un lucru. Spune in regulament ca nu ai voie sa participi decat o singura data pe zi. Este vorba doar despre un concurs sau despre toate? Adica, sa ma fac mai clar.. Daca particip la toate concursurile cinemagia disponibile, sunt descalificat sau trebuie sa particip doar la unul singur pe zi ??

Multumesc anticipat , Cinemagia !!

StefanDo
08 Jan 2010, 07:52
poti participa la TOATE concursurile, dar doar o data pe zi

Chambord
08 Jan 2010, 12:51
Mai organizati anul asta concursul de predictii pt Oscar pe forum ?
Eventual si unul pt Globurile de aur ? Please ? :D

StefanDo
08 Jan 2010, 15:43
globuri sigur nu, oscaruri nu ne-am hotarat inca ;)

Chambord
08 Jan 2010, 16:01
Hai ma fratzilor maaaaaaaaa :(

StefanDo
08 Jan 2010, 19:51
ok, globuri sigur nu, oscaruri foarte probabil da, dar cu premii onorifice :)

ally827
11 Jan 2010, 12:19
Legat de concursurile Cinemagia,
am castigat si eu in data de 11.dec.2009 doua filme in format DVD:
Gene Generation;
The 5th Commandment.
Aveti o veste despre premiul meu? a fost expediat, mai astept?

PS.: Cred ca ar fi indicat ca in momentul in care trimitem email la [email protected], pentru confirmarea premiului castigat, sa primi si noi un read recipt, ceva.
Multumesc anticipat.

StefanDo
11 Jan 2010, 14:37
colega care se ocupa de premii sta f. prost cu timpul, prin urmare nu se trimite mail decat atunci cand premiul este gata de expediere. fii sigur ca mailul tau a fost primit ;)

alexander19
12 Jan 2010, 17:41
Am castigat o invitatie la The Light Cinema in data de 10 ianuarie, dar nu apar in lista de castigatori, adica aici:
http://www.cinemagia.ro/club/toti-userii/castigatori/
In schimb, in profilul meu, la activitate recenta apare ca am castigat respectiva invitatie. Este valabila sau a fost o greseala?

Si inca o intrebare: daca se castiga duminica, invitatia e valabila in saptamana imediat urmatoare, nu? (in cazul meu ar insemna in perioada 11-14 ianuarie).

Multumesc anticipat!

StefanDo
13 Jan 2010, 09:52
esti in lista de castigatori (pentru data de 10 ianuarie) la concursul cu invitatii The Light

mai poti merge la film azi si maine ;)

buticut
16 Jan 2010, 23:11
ok, globuri sigur nu, oscaruri foarte probabil da, dar cu premii onorifice :)

Uf si eu care speram sa pornesc vanatoarea de postere :P. I can't help it, oricate as avea, vreau si mai multe, as putea face un depozit din casa mea :D.Oricum nu ma pot plange, Cinemagia was (too) good to me, m-a premiat foarte des si foarte consistent, big hugs to you guys, cred ca deja imi stiti adresa pe de rost. De fapt daca stau sa ma gandesc, singurele premii castigate in ultimii ani au fost la Cinemagia si la un concurs Inglourious Basterds, de la care m-am ales cu 4 postere, un breloc, un tricou si soundtrack-ul :D:D:D (I won twice >:)). Mentionez insa ca niciun concurs nu a fost cu tragere la sorti, altfel ma alegeam cu ceva echivalent cu zero.

mariuscristian
18 Jan 2010, 19:15
Buna fratilor,Imi poate spune cineva daca nu e cu mare suparare ce s-a intamplat cu concursul Planeta 51?A aparut apoi a disparut a aparut din nou si acum ca s-a terminat iar a disparut.Ca am vazut filmul si speram si eu la un tricou inscriptionat sa ma mai amuz dar e in ceata totul ca nu l-am mai vazut de loc!

annemary_taca
21 Jan 2010, 16:00
buna seara

as dori sa stiu de ce ieri s-au extras castigatorii concursurilor cinemagia foarte devreme, iar astazi, nici pana la aceasta ora nu s-au afisat pe site?

Cum puteti sa sustineti ca sunt pe "bune" concursurile?

annemary_taca
21 Jan 2010, 16:03
nu va mai obositi sa-mi raspundeti.......s-au afisat castigatorii la doar cateva minute dupa ce am scris pe forum.........sa fie oare o coincidenta????!!!!

StefanDo
21 Jan 2010, 16:14
nu este o coincidenta, castigatorii sunt extrasi inca de-acum o ora, probabil n-ai dat tu refresh

in orice caz, nu avem o ora stabilita pentru extragerea castigatorilor, in functie de alte prioritati aceasta poate avea loc si seara tarziu ;)

si chiar nu inteleg de ce n-ar fi concursurile pe bune daca se afiseaza castigatorii mai tarziu :D

ally827
22 Jan 2010, 10:29
Deci cu filmele mai astept probabil cateva saptamani bune ... nu ?
Merci.

StefanDo
22 Jan 2010, 10:50
da

mariuscristian
29 Jan 2010, 19:15
iar premiile de la concursul planeta 51 au plecat dupa concurs sa viziteze planeta?:)

ally827
03 Feb 2010, 13:22
Da...revin ... eu am primit alte filme fata de ceea ce am castigat eu..... ce facem ? Le pastrez pe acestea si imi trimiteti si filmele castigate nu..... sa va luati revansa fata de toti cei care citim, scriem, contribuim si ne batem capul cu acest site.
Cu stima,
Lazar Alin George
PS: Greselile sunt omenesti.

StefanDo
03 Feb 2010, 13:46
marius, vei primi mail atunci cand se vor expedia premiile. cum am mai spus-o, depindem de parteneri pentru expediere, ca doar nu ne place sa stam pe un maldar de premii netrimise ;)

alin, o sa-i zic madalinei sa te contacteze, dar solutiile sunt doar doua:

1. trimiti filmele inapoi si le trimitem pe cele castigate de tine
2. le pastrezi pe astea si gata

tina555
05 Feb 2010, 11:07
Cum puteti sustine in continuare ca extragerile sunt "pe bune"?
Sunt atatia useri care castiga a doua zi dupa ce si-au facut cont sau chiar in aceeasi zi, cum explicati asta? Ce soft, ce "soarta, destin noroc"? Dati premiile in 80% din cazuri cui vreti voi si ce vreti voi.

annemary_taca
05 Feb 2010, 13:08
Sunt de acord cu remarca de mai sus.......poate noi nu am fost acolo cand s-a dat "norocul"......
De ce nu s-au afisat castigatorii pentru ziua de 04.02.2010? Sau inca nu v-ati hotarat intre voi cum sa impartiti invitatiile la film?

annemary_taca
05 Feb 2010, 13:31
Bravo!!!! Vad ca ati afisat castigatorii de ieri si cei de azi.......si au aparut nume noi......

tina555
05 Feb 2010, 13:46
Nume noi, dar nu prea. stefan08 a castigat cate o invitatie in ficare luna la acelasi cinematograf. Cand se intampla asa de 3 ori, deja nu mai e coincidenta ci furt pe fata.

StefanDo
05 Feb 2010, 13:48
annemary_taca, văd că ai memoria destul de scurtă, doar pe pagina trecută ne-ai mai făcut o observaţie despre premiul câştigat de soţul tău... :) ţi-am mai zis şi-atunci ca nu există nicio oră pentru extragerea câştigătorilor, dar, dacă te încăpăţânezi să crezi în "coincidenţa" că extragem imediat ce ni se face observaţie pe forum, n-ai decât...

în legătură cu o altă observaţie de mai sus, repetăm: concursurile sunt pe bune şi extragerea se face aleatoriu.

Liviu-
05 Feb 2010, 13:57
în legătură cu o altă observaţie de mai sus, repetăm: concursurile sunt pe bune şi extragerea se face aleatoriu.

Exista posibilitatea de conturi multiple? Pentru ca intr-adevar e prea enervant sa vezi la fiecare extragere cum castiga cineva care si-a facut cont cu mai putin de o saptamana in urma (chiar ziua ce precede extragerea) si tu participi zilnic de cateva luni si nu castigi nimic (sau castigi o invitatie in cazul meu, cu 3 luni in urma). Intreb pentru ca poate exista persoane care isi fac conturi pe banda rulanta ca sa aiba cat mai multe sanse.

StefanDo
05 Feb 2010, 14:03
nu putem controla cate conturi isi face o persoana, atata timp cat fiecare cont este facut cu o noua adresa de mail

dar conturile noi nu sunt favorizate la extragere ;)

Liviu-
05 Feb 2010, 14:07
Nu ziceam ca ar fi favorizate, ci doar ca daca sunt multe conturi noi e o sansa cu atat mai mare sa castige unul dintre ele.

Intr-adevar adresele de e-mail sunt diferite, dar datele trebuie sa fie identice pentru a intra in posesia premiilor, nu? Desigur, deja devine prea complicat si in plus se poate presupune ca exista mai multe persoane cu acelasi nume. Chiar de ar fi o observatie de bun-simt, probabil nu s-ar putea face nimic. Doar in eventualitatea in care o persoana cu aceleasi date are si acelasi ip, dar e prea mult de verificat.

annemary_taca
05 Feb 2010, 14:08
Imi pare rau sa iti aduc la cunostiinta, ca, nu am deloc memoria "destul de scurta"........ stiu foarte bine ce am scris, si cand am scris; iar tu ca sa imi spui ca "am memoria destul de scurta".....sunt conviinsa ca ai intrat sa vezi ce am mai scris si cand am mai scris despre acest concurs, pt ca sunt sigura ca nu ai tinut minte ca am mai scris in aceasta condica de sugestii si reclamatii.........si ce problema era atunci.
Oricum ar fi.....este trist ce se intampla, si mai trist este ......ca voi credeti ca ne pacaliti cu raspunsurile voastre.

Si mai vreau sa adaug ceva. Acum ceva vreme am observat ca intr-o zi aveati o anumita persoana castigatoare pentru respectiva zi, iar in ziua urmatoare cand s-a efectuat tragerea zilei, castigatorul zilei trecute .....era altul!!??

StefanDo
05 Feb 2010, 14:19
liviu, nu putem verifica toate conturile noi (din ce in ce mai multe in ultima vreme)

iar la 2500 de inscrisi pe saptamana la un singur concurs, sa castigi acum 3 luni inseamna bafta, crede-ma :)

@annemary
remarca mea era ca tu (prin sotul tau) ai castigat recent ceva, cat de greu e sa accepti ca poate castiga si altcineva?

Liviu-
05 Feb 2010, 14:23
liviu, nu putem verifica toate conturile noi (din ce in ce mai multe in ultima vreme)

iar la 2500 de inscrisi pe saptamana la un singur concurs, sa castigi acum 3 luni inseamna bafta, crede-ma :)

Ma intreb cum se cheama sa castigi din prima zi atunci, ca am vazut foarte multe cazuri :))

Mersi pentru raspunsuri :D

annemary_taca
05 Feb 2010, 15:02
Ma rog,..... nu asta era problema......se pare ca acest forum, pana la urma, nu este facut sa iti dea niste raspunsuri sincere.
Chiar nu stiu de ce ma mai obosesc.....ca voi tot cum vreti asa faceti.....si noi suntem prosti ca inghitim......asta e marea problema!

annemary_taca
17 Feb 2010, 15:48
am o nelamurire.........parca nu se putea inscrie cineva la concurs daca nu este din Bucuresti....
ma intreb.....oare cum o sa se duca la cinema Starplex castigatoarea care este din Calarasi?

Gloria
17 Feb 2010, 16:54
Cei din Calarasi sau Ploiesti care au participat la concurs e posibil sa fie studenti in Bucuresti. Prin urmare, chiar daca pe buletin adresa e de Ploiesti, ei isi petrec timpul si vad filme in Bucuresti.

S-a deschis posibilitatea de inscriere la concursurile din Bucuresti si celor care trec ca resedinta alt oras decat Bucurestiul, din considerentul ca sunt oameni care isi fac studiile in capitala.

Nimeni nu s-ar inscrie la un cinematograf din Bucuresti daca ar trai in Calarasi, nu? Adica ce sens ar avea sa piarda invitatia. Se inscrie la concursul din Bucuresti pentru ca stie ca poate onora invitatia castigata.

=AleX=
24 Feb 2010, 11:28
Si mie mi se pare ceva ciudat... Din nou au castigat premii useri inscrisi in ultima saptamana (si 2 chiar in ultime 24 de ore). Nu are cum sa fie o coincidenta: ori e intentionat ori este un bug al soft-ului care ar trebui rezolvat.

ioana.daian
26 Feb 2010, 12:12
Buna ziua,

Puteti sa-mi spuneti cam in cat timp de la inchiderea concursului vin premiile? Fetita mea a castigat un set de bluze la concursul " ce-o fi cu sotii Morgan?", a trimis mail cu adresa si datele de contact, dar nu am primit niciun raspuns...

StefanDo
26 Feb 2010, 12:14
uneori poate dura saptamani sau chiar luni de zile, in functie de cat de prompt este distribuitorul

vei primi un mail cand se vor expedia premiile

annemary_taca
01 Mar 2010, 12:08
Oare cum se numeste "dia4lee" ............care a castigat in data de 28.02.2010 invitatii la Starplex si Hoolywood Multiplex? Norocoasa......................?????!!!! NU CRED

Gloria
01 Mar 2010, 16:53
castigatorii sunt extrasi automat, de un programel implementat la noi pe site; e - pur si simplu - noroc ce i s-a intamplat useritei/userului de care pomenesti.

annemary_taca
02 Mar 2010, 07:16
Implementat de voi...........atunci e de inteles..........

AlinaO
03 Mar 2010, 11:50
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Am castigat o invitatie la The Light Cinema pe 22 febr, adica lunea trecuta, dar, fiind de abia inscrisa, nu m-am gandit pana aseara sa verific lista cu castigatorii. Asa ca am aflat aseara si am inteles din regulament ca pot merge in sapt urmatoare afisarii rezultatului, in consecinta, saptamana 1-4 martie. Am sunat astazi (norocul meu!) si mi s-a spus ca trebuia sa fi mers in saptamana 23 febr -1 martie. Care este regulamentul, de fapt?

enjoy.life
05 Mar 2010, 12:43
Salut. Am castigat o invitatie dubla la Cinema Pro. Saptamana urmatoare luni-joi ruleaza Alice in wonderland 3d. Stiu ca Cinema Pro apartine de Hollywood Multiplex si ca la HMultiplex nu poti intra la avanpremiere, proiectii 3d si Avatar 3d. Insa la regulamentul de la Cinema Pro nu scrie nimic despre filmele restrictia la filmele 3d. Vreau sa stiu daca pot intra cu invitatia la Alice in wonderland 3d, ca sa nu merg degeaba pana la casa.

Sper sa primesc un raspuns pana sa expire invitatia. Multumesc anticipat !

Madalina.Mircea
05 Mar 2010, 17:11
Salut. Am castigat o invitatie dubla la Cinema Pro. Saptamana urmatoare luni-joi ruleaza Alice in wonderland 3d. Stiu ca Cinema Pro apartine de Hollywood Multiplex si ca la HMultiplex nu poti intra la avanpremiere, proiectii 3d si Avatar 3d. Insa la regulamentul de la Cinema Pro nu scrie nimic despre filmele restrictia la filmele 3d. Vreau sa stiu daca pot intra cu invitatia la Alice in wonderland 3d, ca sa nu merg degeaba pana la casa.

Sper sa primesc un raspuns pana sa expire invitatia. Multumesc anticipat !

Buna ziua,

Am primit si confirmarea de la Hmultiplex. Deci va puteti ridica invitatia de la CinemaPro saptamana viitoare, in intervalul 8-11 martie, confrim regulamentului.
Cu drag,
Madalina Mircea

klaudya_e
05 Mar 2010, 17:28
pe data de 15.02.2010 am castigat 5 carti oferite de Editura Allfa. Am trimis datele de contact pe mail dar nu m-a contactat nimeni pana acum. Deci..care e procedura?

StefanDo
05 Mar 2010, 20:06
vei fi contactata cand se va trimite coletul. Noi trimitem cat mai repede dupa ce primim cartile de la editura ;)

bdyboddy
06 Mar 2010, 17:28
Buna seara! Pe 02.03.2010 am castigat o invitatie la Cityplex ! Pana cand pot sa merg la film? Si in ce zile?

Gloria
06 Mar 2010, 17:46
Buna seara. Dar e atat de usor de citit regulamentul! Se stipuleaza clar - invitatia este valabila in zilele luni-joi din saptamana urmatoare afisarii castigatorului. Invitatia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate. Castigatorul isi poate alege filmul si ora de rulare a acestuia, exceptie facand spectacolele in avanpremiera.

annemary_taca
09 Mar 2010, 10:36
putem vedea si noi o lista cu userii care intra in tragerea la sorti in fiecare zi?

StefanDo
09 Mar 2010, 10:40
nu

annemary_taca
09 Mar 2010, 10:44
de ce? este cumva o lista secreta?

StefanDo
09 Mar 2010, 11:22
uite care e treaba, anne_mary, listele de participanti tin de bucataria noastra si nu o sa le facem publice. te asiguram ca intotdeauna castigatorul este ales aleatoriu de pe acea lista.

ai tot dreptul sa-ti dai cu parerea despre concursurile cinemagia, oricare ar fi parerea asta. nu o sa te cenzuram niciodata, dar nici mai mult decat sa-ti reconfirmam pentru a nu stiu cata oara ca totul este pe bune nu putem face.

nu-ti convine, nu mai participa, punct

este ultima oara cand iti mai raspund la o postare de acest gen

annemary_taca
09 Mar 2010, 11:29
Voi ar trebui sa raspundeti la orice reclamatie sau sugestie, de asta se numeste " Condica de sugestii si reclamatii", si pentru asta sunteti angajati acolo. Daca nu iti face placere sa raspunzi la comentarii .....poti sa iti cauti de lucru in alta parte, nu esti obligat sa stai acolo.............

StefanDo
09 Mar 2010, 11:56
gresit: condica este rezervata exclusiv forumului, n-are nicio legatura cu sectiunea concursuri.

reclamatiile pentru concursuri se trimit la [email protected], dar colega mea madalina are mai mult discernamant decat mine si raspunde numai reclamatiilor justificate

annemary_taca
09 Mar 2010, 12:00
:)) :)) :)) .........ca sa te scutesc de orice neajuns, te rog sa imi spui cum imi sterg contul, pt ca am observat ca eu nu am aceasta posibilitate. multumesc

StefanDo
09 Mar 2010, 12:01
nu-mi multumi, conturile nu se sterg

annemary_taca
09 Mar 2010, 12:04
daaa.....ma rog........nu este ceva normal sa nu se poata sterge din moment ce nu mai doresc acest cont..... what ever........

buticut
09 Mar 2010, 21:40
Jeez,atat de greu iti este sa dai log out si sa nu mai intri vreodata pe forum,daca iti provoaca atata repulsie?

annemary_taca
10 Mar 2010, 11:28
nu vad de ce sunt obligata sa pastrez un cont pe care nu o sa il ma accesez EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? pt ca nu aveti voi implementat asa ceva, sau pt ca nu doriti asta? sa dati impresia ca aveti milioane de useri?

Pitbull
10 Mar 2010, 13:08
Anamaria, draga mea,
Nu te mai complica asa,
Cu contul nu te mai stresa,
Lasä-l în puii mei si pa.

Cä de când venisi încoace,
Iaca gura nu-ti mai tace,
Taca-taca, taca-taca,
Pentru-un fleac de caca-maca!

annemary_taca
10 Mar 2010, 14:54
ai fi putut sa il concurezi cu succes pe Eminescu............pacat ca a murit!

Pitbull
10 Mar 2010, 15:51
No way, avem stiluri si metrici total diferite.
La mine, e mai degrabä un hibrid de Alecsandri, Topârceanu si Mircea Micu.

adla14
14 Mar 2010, 19:20
Buna seara.
Am castigat un exemplar din cartea "Pagini de jurnal" oferita de editura Nemira pe data de 5 martie 2010 si pana acum nu am primit niciun mail. As putea stii cand anume se trimite cartea si cum pot sa intru in posesia ei?
Va multumesc anticipat si va doresc o seara frumoasa in continuare.

Diutzza13
16 Mar 2010, 11:58
am castigat pe data de 22.02.2010 cartile- Mulţumesc pentru amintiri; P.S. Te iubesc; Suflete pereche; Dispăruţi fără urmă; Prietenul nevăzut.

as vrea sa stiu in cat timp le primesc.

scuzati deranjul si multumesc anticipat:D
o zi buna:D

StefanDo
16 Mar 2010, 12:04
premiile se trimit cand ne parvin de la editurile colaboratoare (adica nu se stie cand :) ), veti fi anuntate printr-un mail

raptor
16 Mar 2010, 14:09
poate ar trebui sa scrii si asta la rubrica de concursuri, exact asa, si cu smileyface

in caz ca veti castiga nu se stie cand veti primi premiile :)

Gloria
16 Mar 2010, 14:48
Diutzza13, coletul tau s-a expediat ieri. Sa urmaresti recomandata de la posta, ca sa-ti ridici coletul.

Diutzza13
16 Mar 2010, 15:12
multmesc pt raspuns:)

tina.marian
17 Mar 2010, 12:51
hello,

as vrea sa stiu de ce nu se pot castiga bilete si in tara? sunt din oradea, unde la fel ca in bucuresti exista un hollywood multiplex, dar la voi in paginile de concurs nu apare, adica nu pot castiga bilete in oradea la film. chiar nu se poate face nimic?

multumesc anticipat pt un eventual raspuns :)

Gloria
17 Mar 2010, 22:33
Vom incerca sa realizam parteneriate si cu retelele de cinematografe din tara. Si noi ne dorim sa facem astfel de concursuri. Stai conectata, implementarea unor astfel de concursuri nu e foarte departe.

joitagabi
25 Mar 2010, 18:27
Nu mi se pare normal sa castige persoane care s-au inscris chiar in ziua extragerii. Astazi de exemplu , toti castigatorii sunt inscrisi pe site cu maxim o saptamana in urma iar cel de la the light este inscris astazi. Faceti ceva, softul vostru alege numai distre ultimii inscrisi.

alexido
26 Mar 2010, 13:45
Buna ziua!Am castigat un DVD si nu l-am primit nici pana azi.Ce s-a intamplat?Concursurile astea sunt adevarate?Am primit mail de la Madalina Mircea ca s-a trmis, dar nu a ajuns.:-?Nume el meu de user este alexido.

enjoy.life
29 Mar 2010, 13:26
Hei. Știți ce s-a întâmplat cu concursurile Hollywood Multiplex si CinemaPRO ? Au dispărut..

Multumesc !

StefanDo
29 Mar 2010, 13:29
concursul este dezactivat pentru o saptamana, vei putea participa din nou saptamana viitoare

dumasmarius
01 Apr 2010, 10:48
salut ...am castigat un premiu cinemagia la concursul jenifer's body si am trimit 2 mailuri de confirmare si nu am primit nici un raspuns nimic . am trimis mailurile sambata pe 27 martie... is pe bune concursurile astea ???

StefanDo
01 Apr 2010, 10:58
da, ti se va trimite mail atunci cand se expediaza coletele ;)
momentan nu am primit obiectele de la distribuitor

ooo333
01 Apr 2010, 14:49
toti care castiga sunt inscrisis de maxim o saptamana ! de ce ?

StefanDo
01 Apr 2010, 14:54
3deO, nu ti se pare ca exagerezi cu patru mesaje de-odata?

copila_satanista
01 Apr 2010, 14:58
chiark nu baga nimeni in seama intrebarea asta :D

ooo333
01 Apr 2010, 15:15
3deO, nu ti se pare ca exagerezi cu patru mesaje de-odata?
Nu

StefanDo
01 Apr 2010, 15:42
mie da, prin urmare...

copila, am raspuns mai sus

copila_satanista
01 Apr 2010, 15:50
dap, greseala mea... am prins numai cand se punea intrebarea :D

app. concursurile sunt pe bune ... am un amic care a castigat ceva ;) doar ca ma uitasem de curiozitate si chiar am vazut ca erau noi castigatorii (inclusiv cel de care ziceam eu) . coincidenta sau vreun bug la softuletz

StefanDo
01 Apr 2010, 15:59
nu e bug, ideea e ca cinemagia este tot mai populara in ultima vreme si se inscriu tot mai multi noi useri. uneori se intampla ca acestia, din entuziasm de incepator, sa se inscrie la TOATE concursurile, de unde si procentul mare de nou-veniti printre castigatori

bineinteles, concursurile sunt manarite bla bla bla :P

dumasmarius
01 Apr 2010, 16:02
ok ...ms am sa astept ;)

enjoy.life
05 Apr 2010, 19:49
Unde sunt castigatorii concursurilor de astazi ?

anzza
06 Apr 2010, 11:39
Buna ziua. Am castigat azi o invitatie dubla la CinemaPro, insa nu am gasit regulamentul. Nu stiu in ce perioada este valabila invitatia(probabil saptamana viitoare de luni-joi), nu stiu la ce tip de filme am voie sa ma duc si daca trebuie sa trimit datele la vreo adresa.(am completat corect la profil datele mele). Va multumesc.

StefanDo
06 Apr 2010, 11:42
butonul cu regulamentul e chiar langa cel cu lista castigatorilor

uite regulamentul:

Art. 1. Se va trimite câte 1 singur mesaj / concurs / zi. Câştigătorii concursului vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site zilnic.
Art. 2. Premiul constă într-o invitaţie de 2 locuri la CinemaPRO - Cinematograful stelelor. Această invitaţie este valabilă, în limita locurilor disponibile, în zilele de luni până joi din săptămâna următoare afişării câştigătorului. Invitaţia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate, cu minim 30 de minute înainte de ora de începere a proiecţiei.
Art. 3. Câştigătorul îşi poate alege filmul şi ora de rulare a acestuia, excepţie făcând spectacolele în avanpremieră. De asemenea, nu se pot face rezervări.
Art. 4.Orice participant la concursurile organizate pe acest site se presupune a fi citit acest regulament.

anzza
12 Apr 2010, 13:13
O ultima intrebare : Am castigat o invitatie la Cinemapro pentru saptamana asta, se poate sa ma duc la Hollywood Multiplex, deoarece la Cinemapro nu ruleaza decat "Poker" care nu ma incanta deloc. Va rog frumos daca ma puteti ajuta! Astept raspuns!

StefanDo
12 Apr 2010, 14:30
din pacate nu se poate
va trebui sa suporti poker
sau sa dai invitatia unei cunostinte pe care o urasti :)

dumasmarius
15 Apr 2010, 11:38
sincer nu stiu nici eu ce sa mai cred am castigat concurs cinemagia jenifer;s body de aproximativ 3 saptamani si inca nici un mail nimica .....nici un raspuns ......

anilucint
21 Apr 2010, 22:45
Chiar nu a fost nostim astazi sa ajung la Starplex, dupa ce am castigat pe 15 aprilie, si sa constat ca s-a desfiintat cinematograful. E cam tarziu acum, dar as fi vrut sa fie anuntati si ceilalti "castigatori", poate au alte lucruri mai interesante de facut in intervalul de timp pe care il pierd cu deplasarea pana acolo.

StefanDo
22 Apr 2010, 13:04
s-a desfiintat, da

am aflat de-abia marti, dar stiam ca toti castigatorii au fost anuntati prin mail sau mesaj privat. Daca nu, scuze!

romanlucian1986
22 Apr 2010, 15:07
De ce nu sunt concursuri cu bilete si la Cinematograful Arta din Sibiu ???? :-?

copila_satanista
22 Apr 2010, 15:08
Numai disperare pe topicul asta, de parca pe Cinemagia e obligatoriu sa se faca concursuri sau ceva ...

StefanDo
22 Apr 2010, 15:27
Tsunamy, daca te mai iei de ceilalti useri iti resping toate contributiile de pe site :P

copila_satanista
22 Apr 2010, 15:29
Tsunamy si nu mai poti sa dormi noaptea, nu? >:)

ooo333
23 Apr 2010, 16:54
Cartea Ticăloşi fără glorie oferită de Editura Art
Care este următorul proiect anunţat de regizorul Quentin Tarantino?
Care este raspunsul corect ?
a-Resevoir Dogs
b-Kill Bill 3
c-Battle Royal
?

lluminita
25 Apr 2010, 14:15
:) Multumesc Pentru Invitatia Castigata La Concursul- Cityplex.cu Prietenie, Luminita.

enjoy.life
26 Apr 2010, 20:32
S-a strecurat o mica eroare la concursul cu invitatii Kick-Ass. Scrie ca invitatia este valabila in perioada 3-6 aprilie, cred ca trebuie mai. Si mai devreme era un concurs cu invitatii la Iron Man.. V-ati razgandit?

geani2409
28 Apr 2010, 22:46
am castigat o invitatie la film dar cum procedez? ma duc direct la cinema cu cartea de identitate?

robbiex2
01 May 2010, 19:20
@ Regulament - Art. 3. Câştigătorii se vor prezenta cu un act de identitate la una din casele de bilete ale cinematografului, cu minim 20 minute înainte de începerea spectacolului

straton_maria
03 May 2010, 10:48
Am castigat si eu trei DVD-uri ) : Laleaua Neagră; Cocoşatul; Diabolicele, dar nu le-am primit.:( O sa le mai primesc?

sherby03zu
05 May 2010, 15:06
Buna..am si eu o intrebare..cand ajung premiile alea?..k eu castigasem la Percy Jackson si olimpienii..si nu am primit inca nimic

StefanDo
05 May 2010, 15:09
premiile se expediaza la cateva zile dupa ce le primim de la distribuitori. Daca intarzie nu e din vina noastra. veti fi anuntati prin mail cand se va face expedierea sau, daca sunteti din bucuresti, veti fi invitati la sediul cinemagia pentru a va ridica premiile.

sherby03zu
07 May 2010, 15:27
n'am primit niciun mail cum ca s'ar fi trimis ceva. Asta inseamna ca trebuie sa vin sa le iau?...dar mai pot? ca au fost ceva vreme..cred ca o luna daca nu mai mult...

sherby03zu
07 May 2010, 15:29
mai precis pe 12 martie:))