View Full Version : Slumdog vs. Benjamin la PROCINEMA
CinemaLover
07 Apr 2009, 00:26
bla bla bla
DIE SPAMMER ! Cica cinema lover.Ha!
Pitbull
07 Apr 2009, 00:30
Alt spammer de cäcat.
Puiule, nici nu stii ce boacänä ai fäcut! :D Noi detestäm si spamul, si nesimtirea, asa cä acum tocmai urmeazä nävala CONTRA lui Mimi asta a ta!
Hai, copii - votati-le pe toate celelalte; doar asa, de-ai dracu'! :P
CinemaLover
07 Apr 2009, 00:45
Dragii mei, este o tara libera in care oricine se poate exprima...asta e! Nu va place ce cititi e problema voastra...mergeti mai departe! Este loc pentru toata lumea. Si nu se numeste spam decat pentru cei cu orizontul limitat. In contextul dat se numeste campanie de promovare a cuiva aflat intr-o competitie. Incercati oricum sa coborati din copac si sa aveti un limbaj civilizat :) Va multumesc!
Pitbull
07 Apr 2009, 01:15
Nu ne multumi de pomanä, oricum mâine ai dispärut de-aici, cu spammu' pizdii cu tot.
Pitbull
07 Apr 2009, 10:59
1) D-apäi tre' sä päzeascä cineva noaptea forumul de mitocani nu?
2) Si noi subscriem - rusinicä sä-i fie!
Dac-ar fi forumul meu, spammerii ar primi imediat ban permanent de IP.
Cäci cine a spammat o datä, va spamma mereu! (Titu Maiorescu)
Dar ce castiga puicuta asta daca iese prima?
Pitipoanca de companie - Le place sa apara la televizor unde sa vorbeasca despre orice. Visul lor este ca macar odata in viata o cunoscuta revista de poze sau post de televiziune sa le publice sau sa la arate moaca.
Inapoi la scoala halalerelor...
Pitbull
07 Apr 2009, 15:50
Ai si tu dreptate, într-un fel. Dar, printre capitolele cärtilor traduse, îmi mai trag si eu sufletul. Spider Solitaire mä relaxeazä si gata. Bubuirea spammerilor mä relaxeazä socialmente-util.
Pauline Kael
07 Apr 2009, 17:34
Pitbulluli,daca ai ajuns sa ii dai dreptate acestei n-am cuvinte ca s-o numesc,de frica si sila careia tipai ca muscat din partile moi acum ceva timp, nu esti prea credibil.
Iar despre injuratul in cel mai purr style rromales cu denumire popula-ra de organe genitale iar n-am o parere buna: tipul asta care a intrat pe forum nu mi s-a parut ca deranja cu mare lucru,doar ca din exces de zel si-a scris preocuparea pe tot forumul.Cred ca intai trebuia sa-i explicati omului intr-un limbaj politicos(pe care el l-a folosit) ce si cum,si p-orma sa ne laudam cu bannatul(big deal) si cu spurcatul neliterar.
Asta cu mitocani,forumisti,etc am auzit-o la Andrei Plesu.
Pitbull
07 Apr 2009, 17:42
Paulinululi, dä-mi voie sä decid cu privire la relatiile mele personale - am dreptul sä mä împac cu cineva, când consider cä meritä. (Apropo, nu era nici "fricä", nici "silä" - ci doar o atitudine intransigentä fatä de delictul folosirii clonelor ca arme contra bannärii; altfel, la nivel personal, conflictul era ponderat, nicidecum ireductibil.) De asemenea, dau dreptate în primul rând afirmatiilor, abia în al doilea rând oamenilor. Dacä acum ar apärea aici Tätuka Ilici si ar zice: "E seara de 7 aprilie, 2009", nu i-as zice: "Siktir, criminalule!", ci "Ai dreptate, tovaräsu' Emanache!"
Ceea ce descrii tu atât de îngäduitor e o tacticä de spam räspânditä si pernicioasä, fatä de care nu am nici o tolerantä. Nici bädäränia exprimatä în "limbaj urban" nu mä înmoaie - dimpotrivä, mä indigneazä si mai mult, prin ipocrizie.
Pauline Kael
07 Apr 2009, 17:45
Neah,nu ti crez,dijaba.
Da-o-n scofalci,e prea nasoala chiar si pt unu' modest ca tini.
Lasa copchiii sa vie la tine(pe forum).
Pitbull
07 Apr 2009, 17:47
Neah,nu ti crez,dijaba.
Deah,tu perz (tot dijaba).
Neuptolem
07 Apr 2009, 17:48
Iar despre injuratul in cel mai purr style rromales
E clar! Pitbull sufera de sindromul sarcinilor in exces! Are nevoie de un concediu medical sa se relaxeze, nu s e mai poate controla si face urat cu copilasii inocenti si ii injura! LIDERUL CLACHEAZA, TRE BANNAT! MINIM ONE WEEK!
Glumesc, mah, stati cuminti! looool
Pauline Kael
07 Apr 2009, 17:49
"Tu perz"?Shto skazati?zise tatuca Pitbu-ilici.:eek: :p
...dar vad ca a venit Nesuptulemu sa adune flatulatiile in borcan,crede ca sunt vitamine,sau gel de dinti...
Pitbull
07 Apr 2009, 17:53
Bäi, Pauline - da' ai un stil...!!! :D :D :D
Te iau consilier literar!
Neuptolem
07 Apr 2009, 18:04
...dar vad ca a venit Nesuptulemu sa adune flatulatiile in borcan,crede ca sunt vitamine,sau gel de dinti...
Nu mai pomeni despre lucruri care se inghit, despre gura ori despre suptul falusului, ca toata lumea care te citeste (mai din sila, mai din scarba) intelege ce e cu tine. Rezolva-ti lacunele in real-life iar cat timp dureaza asta, pe forum, arata-te ca si cum ti le-ai fi rezolvat, it's simple. ;)
Pauline Kael
07 Apr 2009, 18:04
Bäi, Pauline - da' ai un stil...!!! :D :D :D
Te iau consilier literar!
S-a facut.Cand,unde,cum?
:p
Pauline Kael
07 Apr 2009, 18:12
Nu mai pomeni despre lucruri care se inghit, despre gura ori despre suptul falusului, ca toata lumea care te citeste (mai din sila, mai din scarba) intelege ce e cu tine. Rezolva-ti lacunele in real-life iar cat timp dureaza asta, pe forum, arata-te ca si cum ti le-ai fi rezolvat, it's simple. ;)
S-a enervat Nesuptulem,aduceti-i jucarica repede.
Flacaule tomnatic,nu stiu la ce te referi cu inghititul,chiar imi repugna.Despre suptul falusului...te inteleg ca ai fantezii si imi pare rau ca n-ai reusit sa te contorsionezi pana acolo,stii tu.Sexul oral nu e o chestie rusinoasa,btw.
Restul n-are nici o logica din ceea ce ai scris above ,dar te rog sa incerci sa apelezi la un dictionar de sinonime,sila si scarba e tot aia,( iar ailaltii-i cu trei de i nu sunt prosti ca tine si se fac ca nu inteleg cand imi citesc postarile) si de "rezolvat lacunele" cred ca tu ar trebui sa ti le observi mai intai.Desperatu-le.
Destzatzanarile astea de fetitza isterica (imitatorule )nu te prind,incearca sa fii tu insuti.;)
Hai pa,marsh potaie.
Pauline Kael
07 Apr 2009, 18:39
Unii e ca niste cacatzi,pute,dar trebuie sa-i ignorezi vesnic chiar deaca rahatzii tzipeaza pan' la iepuizeare si fomeile NEFE da din mustetze ca niste morune care se rade la piule ca manipularea pi-ntunerec.
Pauline Kael
07 Apr 2009, 18:42
Countess of Rochester,ma signature...
StefanDo
07 Apr 2009, 18:45
va banez pe amandoua
Lasa-le, man - CAT FIGHT! :D
Pauline Kael
07 Apr 2009, 19:01
Judex,ti se pare.:p
Da,vreau sa ma bannati forever,pastrati-o pe Dragomara.Congrats.:D
Nu, nu le bannati!
Eu am cu Pauline o relatie deosebita. Eu o invit la micul dejun si ea chiuleste. :D
Pauline Kael
07 Apr 2009, 19:16
Cand a fost asta?Have no idea.:)
Pauline Kael
07 Apr 2009, 19:36
Asadar,eu prefer sa-mi fac harakiri si seppuku si sinucidere in marsh fortzat ,in semn de prote-ssst ca i se permite orice acestei inculte,goaga asta-bagatoare in zeama care nu stie decat sa cersheasca atentie.Cum Romania e departe de a deveni o tzara civilizata,cershetoria e incurajata si ea ,spor,deci!
Bannati-ma,multumesc.
Ieri dimineata. Asa ramasese catre seara cand eu ma chinuiam cu mergeru' si tu dadeai fuguta cu Buticut sa-l vedeti pe Depp.
Pauline Kael
07 Apr 2009, 19:44
Ieri dimineata. Asa ramasese catre seara cand eu ma chinuiam cu mergeru' si tu dadeai fuguta cu Buticut sa-l vedeti pe Depp.
Pe care topic,milord?
Da dreq mai stie? Acolo unde vorbeati voi de un film cu Depp. dar lasa ca reluam ideea. ;)
buticut
07 Apr 2009, 22:30
Cand a fost asta?Have no idea.:) Ieri dimineata. Asa ramasese catre seara cand eu ma chinuiam cu mergeru' si tu dadeai fuguta cu Buticut sa-l vedeti pe Depp. Pe care topic,milord?
Nope,ca mi-a tras si mie clapa :).Dar m-a razbunat cainele ei :D.
corinka
10 Apr 2009, 15:46
[...]el nu s-a schimbat de fel. eu continuu să râd de e-mail-urile lui. şi el nu ştie de ce. :wink:
Nu mai rade, ca razi degeaba. Se scrie defel, nu de fel.
illotempore2002
18 Apr 2009, 22:34
uite ca am gasit topicul cu Slumdog versus Benjamin (am un prieten belgian care ma suna intr-o seara si-mi zice ca el vrea sa mergem sa vedem filmul Banjamin button, dar benjamin button frantzuzit, adica.....Benjaman Biuton - am ras de m-am prapadit)
cine ne ajuta sa aducem aici discutia initiata in alta parte despre cele doua filme, unde incepusem eu su Corink sa ne expunem extazurile indiene?
stef, can you help ca doar tu ne-ai dat afara de la celalalt topic
E acelasi topic ca si celalalt.Numai ca era postat in alta parte a forumului.Nenorocitu` de spamer a avut putin timp si a postat aceeasi porcarie peste tot.
illotempore2002
19 Apr 2009, 00:02
eu sa mor daca am inteles ce a facut "nenorocitul de spammer"
vad ca a postat ceva legat de cinemapro.....but .... what did he do wrong??? vbad ca l-a injurat yoata lumea dar io nu ma rpind....ce a facut?
oricum, stefan ne-a zis sa continuam aici discutia inceputa la Noutati
A postat un link sa intram sa votam nu stiu ce porcarie :)
illotempore2002
19 Apr 2009, 00:14
pai si noi nu postam mii de linkuri peste tot?
Pitbull
19 Apr 2009, 02:08
vbad ca l-a injurat yoata lumea dar io nu ma rpind....ce a facut?
Yoata lumea (as in "Mos Ion Yoata") l-a injurat fiindcä:
Vbäzuräm cä, sunt titlul-pretext "Benjamin vs Slumdog", el linkuia pagina de votare a unei boarfe catindate prezentärice la Pro, pe ideea cä aia, în textu-i videorecordat, zicea care-i pläcu the most din äle doo pälicule.
Rpinsu-te-ai now?
illotempore2002
19 Apr 2009, 11:57
da. multumex.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.