PDA

View Full Version : Rocknrolla

razi
05 Apr 2009, 21:26
eh pareri? mie nu mi-a placut, zau, unu ce e ritchie fara statham si fara vinnie jones, in rest repeta aceleasi chestii din lock,stock and two smoking barrels si snatch, si nu adauga nimic nou. Unii zic ca-i bine ca si-a revenit dupa revolver, eu nu mai zic nimic, ziceti voi

redmen
05 Apr 2009, 23:35
La prima vizionare nu m`a impresionat nici pe mine prea mult,dar a doua oara cand l`am vazut a inceput sa imi placa mai mult.Acelasi stil clasic al regizorului da ... dar renuntand la Statham si la Jones a fost un lucru bun.Gerard Butler si restul baietilor din The Wild Buch se descurca foarte bine,Thandie Newton este HOT in filmul asta iar Toby Kebbell este the real RockNRolla.De`abia astept ca "The Wild Bunch will return in The Real RockNRolla" :)

bre
06 Apr 2009, 07:19
fara statham...???!!!!...haideti fetelor sa protestam!!!! :P...buti, pauline....cine mai era fan?

marcusARCUS
14 Apr 2009, 19:42
Bah o fi Statham actorul meu preferat da lasati-l pe Butler si Wilkinson sa-si faca treaba,"Know watta mean?"
P.S.:Foarte bun filmul:D

marcusARCUS
14 Apr 2009, 19:43
La prima vizionare nu m`a impresionat nici pe mine prea mult,dar a doua oara cand l`am vazut a inceput sa imi placa mai mult.Acelasi stil clasic al regizorului da ... dar renuntand la Statham si la Jones a fost un lucru bun.Gerard Butler si restul baietilor din The Wild Buch se descurca foarte bine,Thandie Newton este HOT in filmul asta iar Toby Kebbell este the real RockNRolla.De`abia astept ca "The Wild Bunch will return in The Real RockNRolla" :)
Uite camarad de soi!

Cinemania
23 Apr 2009, 08:37
eh pareri? mie nu mi-a placut, zau, unu ce e ritchie fara statham si fara vinnie jones, in rest repeta aceleasi chestii din lock,stock and two smoking barrels si snatch, si nu adauga nimic nou. Unii zic ca-i bine ca si-a revenit dupa revolver, eu nu mai zic nimic, ziceti voi

de acord la faza cu lock,stock and two smoking barrels si snatch...intr-o forma sau alta, Guy a imprumutat prea mult din cele doua filme...s-a scos cu a doua jumatate....Rocknrolla e ca un whisky batran si bun, dar pus in sticla noua si altfel colorata

Karel Roden e demential...mi-a placut aluzia la Roman Abramovitch :D

chip
29 Apr 2009, 03:59
Eu n-am vazut filmele de dupa Snatch. Cunoscandu-le pe celelalte m-am bucurat sa vad ca stilul lui Ritchie dezvolta maturitate in Rocknrolla. In special datorita faptului ca a abordat mediul specific filmelor lui intr-o alta forma stilistica. Am scris o parere mai ampla in sectiunea filme.

marcusARCUS
01 May 2009, 05:56
Eu n-am vazut filmele de dupa Snatch. Cunoscandu-le pe celelalte m-am bucurat sa vad ca stilul lui Ritchie dezvolta maturitate in Rocknrolla. In special datorita faptului ca a abordat mediul specific filmelor lui intr-o alta forma stilistica. Am scris o parere mai ampla in sectiunea filme.
Ia,bravo!

Lecart
01 May 2009, 19:31
E drept ca Rock'n'Rolla nu egaleaza Lock Stock sau Snatch, dar atinge asteptarile din mediul genului, si depaseste comod retetele de actiune/comedie din ultima vreme. Adica Ritchie livreaza si de data asta.

De vazut.

ATB4FOREVER
14 May 2009, 01:35
...e fain !!! :D :D :D :D , atinge toate asteptarile pe care le poti avea de la un Ritchie... abia astept The real rocknrolla... daca as aduce mai multe laude filmului mi'e frica ca tot nu ar fi suficient... asa k waaaw waaaw waaaw:D

ATB4FOREVER
14 May 2009, 01:38
Rocknrolla e ca un whisky batran si bun, dar pus in sticla noua si altfel colorata

...si stii de ce???... pt. ca acel whisky batran si bun... sa fie cumparat si de necunoscatori !!!

ATB4FOREVER
14 May 2009, 01:44
Karel Roden e demential...mi-a placut aluzia la Roman Abramovitch :D

...mda, mai mult sau mai putin subtila... in cazul asta sa inteleg ca Thandie Newton ar fi aluzia la Jose Mourinho (cam asa invartea si el banii)=)) ??? ........si ambii sfarsesc cam la fel

Cinemania
14 May 2009, 08:46
Rocknrolla e ca un whisky batran si bun, dar pus in sticla noua si altfel colorata

...si stii de ce???... pt. ca acel whisky batran si bun... sa fie cumparat si de necunoscatori !!!

true :D

danonino
08 Nov 2010, 11:20
L-am vazut de 4 ori in ultimile 2 saptamani. E tare. M-a distrat enorm.

Imi place mai mult ca Lock, Stock... datorita editarii. E mult mai rapid Rocknrolla, cu scenele schimbate brusc, iti capteaza atentia si ti-o pastreaza in acest fel, altfel nu ai avea cum sa intelegi filmul, pierzand 2 min din el probabil nu vei mai intelege restul actiunii sau unele personaje.
Il gasesc mai amuzant ca Lock, Stock... datorita personajelor mai bine conturate.
Pe Guy Ritchie il consider genial, cu bugete relativ reduse reuseste sa exceleze la capitolul filme pentru entertainment.

mirkea
08 Nov 2010, 20:02
eh pareri? mie nu mi-a placut, zau, unu ce e ritchie fara statham si fara vinnie jones

De unde si pana unde au stat snatch si lock stock in cei doi? Nu ma intelege gresit mi-au placut la nebunie ambii actorii in filmele respective dar valoarea celor doua productii sta in scenariul si regia lui guy ritchie.

]
, in rest repeta aceleasi chestii din lock,stock and two smoking barrels si snatch, si nu adauga nimic nou. Unii zic ca-i bine ca si-a revenit dupa revolver, eu nu mai zic nimic, ziceti voi

E clar ca a incercat sa mearga din nou pe reteta consacrata dar nu i-a iesit nici pe departe la fel de bine. Cred ca Matthew Vaughn a plecat cu o parte din "mojo"-ul lui ritchie.

rifa
08 Nov 2010, 22:27
asta e un film de prin 2008 ce cauta la "Acum pe ecrane" ?? :-/