PDA

View Full Version : Last Chance Harvey

Pauline Kael
05 Apr 2009, 20:02
(Multumesc lui Buticut,acest sufletel destept.)
Mi-a placut f mult,nu ratati o poveste minunata,simpla,usor average,dar profunda,intensa,reala si mai ales sensibila.
Emma Thompson e my number one,a intrecut-o pe Meryl,Meryl o data cu varsta e prea Meryl,devine cliseica.Emma e atat de smart,improvizeaza,e atat de inteligenta ,spontana,rafinata,incat fundul ei un pic mare pare mai sexy decat al unei fetiscane de shaisprezece ani:p
I love you Emma.Chiar exista ceva chimie intre ea si Dustin,l-a intrecut in talent si pe Dustin si pe toti(nu doar la inaltime:D Intre Emma si Sir Anthony Hopkins(Ramasitele zilei) nu pot sa zic ca era o asfel de atractie,dar acolo probabil avea un rol mai sofisticat,mai tzeapan-british,she was keeping a stiff upper lip...
Romantic si deloc siropos.
Uitati-va,pls.
http://www.imdb.com/title/tt1046947/

Pauline Kael
05 Apr 2009, 20:12
O iubesc si pe Kate Winslet,dar e nedrept ca n-a luat Globul de aur,Emma.Kate e DOAR o actrita,Emma e...un univers intreg.(Of,tre' sa revad Nanny Mc Phee,hmm,hmmm.)

Judex
05 Apr 2009, 20:15
Mie-mi plac la nebunie englezoaicele. Accentul ala oxfordian ma darama de-a dreptul!

Pauline Kael
05 Apr 2009, 20:19
Si mie la fel.Se zice ca englezoaicele sunt urate,betive si vulgare si grase.Dar actritele lor...trandafiri englezesti.O lista intreaga am.
Daca iti place Emma uita-te la film,(desi cred ca preferi niste stiri sau meciuri.)La filmu' asta.

Judex
05 Apr 2009, 20:23
Cred ca o sa prefer o cina zdravana si-un pui de somn cu meci in fundal. :D
Cat despre englezoaice - bulllshit! Prejudecati!!!!!! Am cunoscut niste frumuseti de o naturalete si o dragalasenie si o seriozitate de ti-era mai mare dragul sa stai cu ele.

Pauline Kael
05 Apr 2009, 21:21
Tre' sa revad si Stranger than fiction si The Graduate,e si aici o legatura...
Un pic obosit Dustin?
"Two stars here, but only for the radiant Emma Thompson, who can rarely put a foot wrong and on sentiment for Dustin Hoffman, who has done so much good work over many decades. Hoffman tries earnestly here, but the script, by director Joel Hopkins, is labored and stilted, and the comedy mostly falls flat while the romance is unconvincing."

Judex
05 Apr 2009, 21:26
Lasa-l pe Dustin. Treci la treaba in laboratorul buricului. Cand ma trezesc la crapat de ziua vreau sa vad sange!!!:w00t:
Glumesc. Cred totusi ca bag cornul si maine dau eu micul dejun. ;)

Later edit:
Na ca n-am reusit s-adorm, m-a scos din sarite filmul ala... Deci The Graduate tre' sa-l vedem impreuna.