PDA

View Full Version : Listen Rock

Pages : [1] 2 3 4

Pauline Kael
02 Apr 2009, 18:18
Intrati va rog...aici putem vorbi despre istoria rockului,concerte,cele mai tari formatii heavy metal,metale grele si f grele,hard,trash,hardcore,industrial,punk,death.bl ack,gothic,etc...putem incepe cu o incursiune in lumea muzicii de cand negru 'era sclav la americani,si canta pe plantatia de bumbac dupa ma-sa...pe urma el a inventat jazzul,rock'n rollul si ...urmeaza generatia hippie...nostalgii de liceu,nebunii,betzii,iubiri,toate se aduna aici...aici ii puteti injura pe manelisti,si pe toti care nu suporta rockul .
Numai pt rockeri de toate genurile (exclus cocalari ca nesuptolem,dracumara,ranjis,etc si mamzele care dau ochii peste cap).

Disciple,Cinemania?

Pauline Kael
02 Apr 2009, 18:21
Disciple a scris:

Originally Posted by Pauline Kael:
.Ce metale asculti?

Thrash Metal(genul preferat),Death Metal(super),Brutal Death Metal(cateva trupe),uneori Black Metal(putine formatii),Grindcore(ooo daaa),Speed Metal(se combina cu thrashu' de te inchini),Heavy Metal(normal),Avant-Garde(putin si aici),Industrial(idem),Nu-Metal(cu asta am inceput deci inca mai ascult cu nostalgie),Symphonic si Doom(aici aleg la sange)...tu de care asculti?

Generatia anilor 60 -70, au ramas multe vise , spiritul s-a stins sau poate nu de tot ?
Au fost ani frumosi, parerea mea, Jesus Christ superstar , Hair , Tommy,concertul de la Pompei -Pink Floyd...
Din rock spre extrem mai ascult si Ataraxia,Dimmu Borgir,Cradle of filth,Dark Funeral,Catamenia,Lake of tears,Rain,Fell within,Theatral of tragedy,Apocalyptica si multe altele.
Sa zicem despre Dimmu ...
s-au comercializat si ei si influentele de simfonic ii fac ma iaccesibili,dar tot ramani "constipati" si frustrati. Inteleg ca au ceva cu crestinismul si se declara satanisti sau whatever dar dau dovada de frustrati.Cine stie poate majoritatea dintre or fi fost violati de vreun preot catolic..sau whatever.Revenind ultimul album in sorte diaboli e mediocru,melodia pe care o ascult mai des de la ei e Vredesbyrd, bine pe langa, Puritania, Blood Hunger docrine..etc nu ascult prea des, dar in momentele in care se imbina trairile mele cu melodiile.
Astea asa de inceput soft:

http://www.youtube.com/watch?v=sw2GCmV55Ek

http://www.youtube.com/watch?v=dJ0eIlu6pTQ
http://www.youtube.com/watch?v=ElTxFFQVWys http://www.youtube.com/watch?v=-wBH6HXidO4

Pauline Kael
02 Apr 2009, 18:39
Pentru cine asculta:
http://www.youtube.com/watch?v=F9cqKafnUrk
http://www.youtube.com/watch?v=IF7ImQDAf4w&feature=related

Chambord
03 Apr 2009, 15:58
wow Pauline = metalista !!! I didn't see that comin' ... but I love it ! :p
Si eu consum rock constant dar mai mult din sfera experimental / avant-garde / alternative / indie. Trupa mea preferata e Radiohead.
Metal nu chiar atat de mult. Doar System Of A Down e un grup despre care pot sa spun ca le urmaresc fiecare album. Sunt extrem de originali (nu mai stiu pe altcineva sa combine 'pure metal' cu armonii din folclorul national armean, grecesc sau turcesc - si implicit romanesc, ca si noi avem o groaza de lucruri in comun cu fratzii balcanici, inclusiv muzical)

Bine, imi imaginez ca toata lumea a auzit de ei, dar bag si aci cateva chestii din repertoriul lor pt cine are chef de un quicklisten

Toxicity de pe albumul cu acelasi nume, din 2001
http://www.youtube.com/watch?v=IJmt3dr9XYQ&feature=related

si Soldier Side de pe ultimul album Hypnotize (2005)
http://www.youtube.com/watch?v=T8YluAMCRT8

corinka
03 Apr 2009, 17:23
Eu sunt fan U2, dar ei sunt prea soft pentru topicul asta. Am aici ceva mai potrivit. Mie imi place:

http://www.youtube.com/watch?v=WyczwqRD2NI

redmen
03 Apr 2009, 22:26
Da SOAD sunt foarte misto.Din rock imi place Nirvana,Pantera,Metallica,Queen,Beatles,Led Zepellin ( am scris bine? ) si in general astia mai old school.Nu pot spune ca am multe formatii preferate ... mai degraba anumite cantece.

Cinemania
04 Apr 2009, 07:27
daca e vorba de rock/metal ma preumblu pe la 'blabbermouth', 'metalhead', 'metalfan' etc.

nu stiu daca am chef sa scriu si pe aici despre rock-ul din mine :D

daca tot va roade...ascult de la Led Zeppelin, The Doors, Black Sabbath pana la Raison d'Etre, Shining, Deeds of Flesh, Regurgitate, Exhumed, Devourment...adica aprox. cam orice

nu prea suport NU-Metal-ul si fazele alternative de dragul de a fi alternative

si mai fac si metal in timpul liber...ca am trupa de vreo 8 ani si abia ce am revenit din turneu

no, stay brutal!

bre
04 Apr 2009, 08:44
cate ceva amestecat pt ca ma enerveaza clasificarile pe sub-sub-sub genuri

radiohead (uite ca si chambord e fan :p. ce misto e si videoclipul de la fade out), pink floyd (high hopes ma obseda la un moment dat), beatles, frantuji (louise attaque si noir desir), sarmalele reci, pixies, haggard (fara grohaieli), vita de vie pe vremuri, iris (saracu' cristi), red hot chilli peppers, queen, cateodata chiar si rammstein (ma amuza formatia asta, ca-mi aduc aminte cum isi punea prietenu meu du hast dimineata cand nu era nimeni acasa ca sa-l tina de vorba sa nu adoarma la loc) , nightwish un pic, dar n-am mai ascultat de mult.... mai sunt sa nu epuizam din prima

imi plac toate melodiile depresive (a nu se intelege rahaturi emo-liste), mai putin racnelile, dar depinde mult de stare si ambianta

Judex
04 Apr 2009, 10:03
P'astia-i stiati?
http://www.youtube.com/watch?v=XOKbhQbvpPA&feature=related

Pauline Kael
04 Apr 2009, 11:38
Hai ca se pune de-o rockoteca in toata regula.
@Chambord , Toxicity( System Of A Down )e ok,dar aialalta nu ma prea atrage.
@Cinemania,ai trupa si noua nu ne zici? Pai ce reclama iti faci? Zi-ne si noua,ce si cum,ca din poza de la forumeetingul ala nu reusesc sa te identific,mea maxima culpa.
Cinemania are formatie,Cinemania are formatie,sa ne zica si noua :oops:
@Judex,imi place,nu sincer, n-o stiam.(Cine e baiatul ala binecrescut din avatar?)
Hai sa facem un clasament,si cred ca ar trebui s-o cam luam si pe categorii,ca si muzica clasica(ascultati si de-aia sper) se imparte in trei perioade mari: preclasicism,clasicism,romantism,cu reprezentanti si influente...
Goticu' va place ,fetele?Si baietii...
Pitbull, n-asculti rock?

www.metalstorm.ee www.bestial.ro www.metal-archives.com www.darklyrics.com www.rammstein.ro www.metalact.ro www.metalfan.ro www.muzicisifaze.com (critici,recenzii adevarate) www.rockdimension.net www.metalhead.ro www.rupere.md. www.promusicprod.ro www.heartagram.com. www.metal-observer.com si mai sunt.

Judex
04 Apr 2009, 15:43
Hai sa fac si eu un pic de reclama, ca doar e saitul unui prieten:
www.rockzone.ro

Pauline, in avatar e Steven Gerrard!

Cinemania
04 Apr 2009, 22:36
P'astia-i stiati?
http://www.youtube.com/watch?v=XOKbhQbvpPA&feature=related

Korpiklaani rule!!!!!

Judex
05 Apr 2009, 15:47
Yummy piesa:
http://www.youtube.com/watch?v=u_tORtmKIjE&feature=related

Kristen-Cullen
05 Apr 2009, 19:21
Ei bien ma bucur ca sunt si fani Rock pe acest site!chiar nu ma asteptam!ascult de multa vreme rock!.....de fapt doar Rock ascult!trupele preferate?
poate....Simple PLan,Metallica,Linkin park,Disturbed dar si Vita de vie
Cat despre System Of A Down,sunt foarte tari!merita aplauze!
Am si eu o mica trupa de Rock-eri,dar nu prea avem turneuri decat in judet.....ma rog,bugetul e limitat!
ROCK-ON!

Pauline Kael
05 Apr 2009, 19:25
Cred ca sunt singura din grupul meu de prietene careia ii place de messy hair- trade mark -Rob Pattinson....he's so...mai stai pi forum si baga niste postari,cu bampiri ,cu ce-o fi.Mmmoa.Auch.

Judex
05 Apr 2009, 19:27
Ei bien ma bucur ca sunt si fani Rock pe acest site!chiar nu ma asteptam!ascult de multa vreme rock!.....de fapt doar Rock ascult!trupele preferate?
poate....Simple PLan,Metallica,Linkin park,Disturbed dar si Vita de vie
Cat despre System Of A Down,sunt foarte tari!merita aplauze!
Am si eu o mica trupa de Rock-eri,dar nu prea avem turneuri decat in judet.....ma rog,bugetul e limitat!
ROCK-ON!
Iti dorim multe succesuri pe mai departe! :D

Pauline Kael
05 Apr 2009, 19:35
N-o speria pe Kristen...

Judex
05 Apr 2009, 19:39
Sometimes I'm bad, I'm bad... :D

Chambord
06 Apr 2009, 16:15
Hai ca se pune de-o rockoteca in toata regula.
@Chambord , Toxicity( System Of A Down )e ok,dar aialalta nu ma prea atrage.

Aoleoooo, pai cum sa nu te atraga tovarasha Pauline ? Erau doar niste esantioane. Ca sa prinzi o trupa trebuie sa-i asculti macar un album intreg. A 2-a piesa e mai mult o 'balada' dar are armonii foarte faine. Tu vrei doar muzica de headbagging ?! :shock:

Chambord
06 Apr 2009, 16:29
@bre: foarte fain videoclipul de la Street Spirit (Fade Out) intr-adevar. Pe cel de la 'Just' l-ai vazut ?

A propos everybody: mai e pe forum vreun topic cu Videoclipuri ? :confused:
Sunt multe creatii si dintr-astea care au valoare filmica.

Chambord
06 Apr 2009, 16:33
Eu sunt fan U2, dar ei sunt prea soft pentru topicul asta.

Nu e un topic exclusiv metal deci n-au cum sa fie soft. Ai apucat sa asculti ultimul lor disc 'No Line On The Horizon' ? Merita ?

europe_east
06 Apr 2009, 17:52
il am eu. mi-a placut ff mult. mai ales White as snow, care candideaza in opinia mea la cel mai bun cantec U2. de fapt e o prelucrare dupa un foarte frumos cantec de advent Oh come oh come Emanuel, dar prelucraarea e geniala, aproape nu recunosti originalul... cu toate astea pastreaza ceva inefabil din original.

me, big fan U2 2. :) si la fel cu radiohead, si led zeppelin. cu cat trec anii, cu atat devin mai buni :)

PS: Cinemania, cum se cheama formatia ta?

corinka
06 Apr 2009, 21:44
me, big fan U2 2. :) [...] cu cat trec anii, cu atat devin mai buni :)

Si, cu aceste cuvinte, Europe-east a demonstrat ca este cea mai cool userita de pe cinemagia! Am zis!

U2 sunt cei mai buni si mai talentati grozavi minunati seducatori geniali extraordinari fascinanti incredibili miraculosi........................................ ...................
Sunt una dintre minunile pe care ni le-a daruit Dumnezeu! Ascultati-i ca merita.
BONO, EDGE, ADAM & LARRY ARE GODS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Care album iti place cel mai mult?

europe_east
06 Apr 2009, 23:19
:D Imi place mult Achtung Baby. Si Joshua Tree. De pe Achtung favorita mea in momentul asta e Ultraviolet.... :love

Tie care iti place? :)

Chambord
07 Apr 2009, 10:01
me, big fan U2 2. :) si la fel cu radiohead, si led zeppelin. cu cat trec anii, cu atat devin mai buni :)

europe, mi se pare mie sau cu cat trec anii U2 devin "pretty much the same". Ar trebui sa se reinventeze macar din cand in cand. Look @ Radiohead 4 a change. Si-au pus si criticii si publicul la picioare cu "The Bends" si "OK Computer" , dupa care au zis 'Fuck that. Ia sa incercam si altceva'. Pe cand U2 s-au multumit sa joace la sigur. Citez din Matei Florian:

"Nu ştiu alţii cum sînt, dar mi se pare că, mai devreme sau mai tîrziu, un asemenea statut grandios se preschimbă într-o povară la fel de grandioasă, şi începe uşor să te smintească. Ceea ce, orice s-ar spune, nu e tocmai plăcut. Şi mai neplăcut însă ar trebui să fie sentimentul că nu îţi mai aparţii, că tot ceea ce creezi e musai să fie pe placul altora, că ai ajuns un soi de maşinărie de umplut stadioane, că trebuie să funcţionezi după reguli stricte, să completezi fişa postului şi să aliniezi la nesfîrşit planete, pentru ca viaţa să curgă după un grafic perfect armonizat. Poate că undeva, în cercurile iniţiaţilor, s-ar cuveni să se pomenească că nu doar excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii, dar şi că excesul de responsabilitate dăunează la fel de grav şi de iremediabil procesului de creaţie. Poate că nu e prea tîrziu ca foştii băieţi din Dublin, Bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen, Jr., actualmente cetăţeni universali, să se dezmeticească, să rupă lanţurile misiunii civilizatoare, să o lase mai moale şi să se mai relaxeze puţin. Nu de alta, dar cu atîtea îndatoriri pe cap, este puţin probabil să mai avem parte de subtilităţi pop autentice precum The Joshua Tree sau Achtung Baby."

Well ?

bre
07 Apr 2009, 12:23
@bre: foarte fain videoclipul de la Street Spirit (Fade Out) intr-adevar. Pe cel de la 'Just' l-ai vazut ?

A propos everybody: mai e pe forum vreun topic cu Videoclipuri ? :confused:
Sunt multe creatii si dintr-astea care au valoare filmica.

da...si ala de la "just" e tare. in ultimul timp au inceput sa-mi placa mult de tot radiohead. ia, cauta tu sa vezi de un topic cu vidoeclipuri.... :)

Chambord
07 Apr 2009, 13:56
cu dedicatie pt stimatele noastre profesoare: bre & Pauline & cu permisiunea dvs my wife:

Sigur Rós cu piesa Glósóli: http://www.youtube.com/watch?v=lwQmDvuORY0

beautiful.

Chambord
07 Apr 2009, 14:25
another favorite band of mine:

The White Stripes, aici cu 'Hypnotize' http://www.youtube.com/watch?v=1nKiJWMTJW0 si Ball and Biscuit http://www.youtube.com/watch?v=PnTb0PfbSoE&feature=related . Doar cu poze, fara video.

Despre ei revista Rolling Stone zicea la un moment dat: "If you happen to be a rock band and you're not the White Stripes ... it sucks being you right now."

miercuri
07 Apr 2009, 16:03
Eu sunt fan U2, dar ei sunt prea soft pentru topicul asta. Am aici ceva mai potrivit. Mie imi place:

http://www.youtube.com/watch?v=WyczwqRD2NI
Hehe, ma bucur sa aflu. Si eu sunt de parere ca U2 > life, cel putin pana la All That You Can't Live Behind.
Cat despre rockuri de toate felurile, am avut o perioada suparata pe la 14-15 ani pe urma mi-a mai trecut. Am ramas cu Tool, cu The Cure, la care s-au adaugat Faith No More, Peppers (pana la Californication) si Jane's Addiction. Megadeth mi se par uber cool in continuare chiar daca nu prea mai ascult.

@europe_east: pe mine nu prea m-a incantat ultima gaselinta U2, e mai ok decat bomba precedenta, dar nu cu mult. E the new U2 trying too hard sa sune ca the old U2, dar cam degeaba.
@Chambrod - U2 au reusit de-a lungul carierei o schimbare radicala incredibila si in 2001 au mai reusit una pe jumatate. Au imbatranit, de cate ori vrei sa se reinventeze? E drept ca puteau imbatrani mai frumos, asa ca Depeche Mode, care-s ca vinul bun, dar n-avem ce-i face.

Pauline Kael
07 Apr 2009, 17:40
Numai pt rockeri de toate genurile (exclus cocalari ca nesuptolem,dracumara,ranjis,etc si mamzele care dau ochii peste cap).

Chambord,mersi,si Europe-East e profa de stiinte exacte in state.Un rock maghiar de-i gasesti.:cool:

corinka
07 Apr 2009, 17:53
:D Imi place mult Achtung Baby. Si Joshua Tree. De pe Achtung favorita mea in momentul asta e Ultraviolet.... :love

E greu sa aleg, dar tot pe acolo ma cam invart. Hai sa zicem Achtung baby, dar si Joshua Tree (piesa Running to stand still este superba, ador versurile Cry without weeping/ Talk without speaking/Scream without raising you voice), The Unforgettable fire, War sau Boy.

miercuri
07 Apr 2009, 18:41
The Unforgettable Fire uneori imi place mai mult ca Joshua Tree si am avut si perioada cand mi-a placut mai mult decat Achtung Baby!

bre
07 Apr 2009, 20:57
multam chambord, mi-a placut clipul.

is ok white stripes. ce-ar mai fi? ii place cuiva liquido? de la ei, din melodiile care ma misca acum: narcotic, ordinary life si let's play some rock!

razi
07 Apr 2009, 21:26
eu am avut o perioada de rockaiala clasica tot de la dylan, pink floyd, doors, zepp, hendrix pana la mai experimentale gen gentle giant si altii, am ajuns si pe la hard cu ac/dc, deep purple, black sabbath dar astia-s tot clasici...si cam ce era prin perioada lor

si blues am bagat din plin am avut o perioada cu muddy waters, howlin wolf, robert johnson, stevie ray vaughn

dupa o dadui pe nitel punk clasic dar a fost asa doar o trecere mica de tot, pistols, clash, buzzcocks, crass si mai spre nou nitel exploited

acu o dadui pe "manelele" balcanilor dar au si ei rocku lor, mai rar dar bun: gogol bordello - ca prea punk nu pot sa-i zic, kusta & the no smokin orchestra, kultur shock, leningrad, si de dragu lu brego si bjielo dugme

din rockaieli acu mai bag cate un iggy pop (pacat ca nu mai vine), cate un noir desir, mai bag si clash si asa cate-o piesa de care-mi mai aduc eu aminte si mi se face chef.

europe_east
07 Apr 2009, 21:42

europe, mi se pare mie sau cu cat trec anii U2 devin "pretty much the same". Ar trebui sa se reinventeze macar din cand in cand. Look @ Radiohead 4 a change. Si-au pus si criticii si publicul la picioare cu "The Bends" si "OK Computer" , dupa care au zis 'Fuck that. Ia sa incercam si altceva'. Pe cand U2 s-au multumit sa joace la sigur. Citez din Matei Florian:

"Nu ştiu alţii cum sînt, dar mi se pare că, mai devreme sau mai tîrziu, un asemenea statut grandios se preschimbă într-o povară la fel de grandioasă, şi începe uşor să te smintească. Ceea ce, orice s-ar spune, nu e tocmai plăcut. Şi mai neplăcut însă ar trebui să fie sentimentul că nu îţi mai aparţii, că tot ceea ce creezi e musai să fie pe placul altora, că ai ajuns un soi de maşinărie de umplut stadioane, că trebuie să funcţionezi după reguli stricte, să completezi fişa postului şi să aliniezi la nesfîrşit planete, pentru ca viaţa să curgă după un grafic perfect armonizat. Poate că undeva, în cercurile iniţiaţilor, s-ar cuveni să se pomenească că nu doar excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii, dar şi că excesul de responsabilitate dăunează la fel de grav şi de iremediabil procesului de creaţie. Poate că nu e prea tîrziu ca foştii băieţi din Dublin, Bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen, Jr., actualmente cetăţeni universali, să se dezmeticească, să rupă lanţurile misiunii civilizatoare, să o lase mai moale şi să se mai relaxeze puţin. Nu de alta, dar cu atîtea îndatoriri pe cap, este puţin probabil să mai avem parte de subtilităţi pop autentice precum The Joshua Tree sau Achtung Baby."

Well ?

:) well... i know what you mean... cand zici ca sunt pretty much the same. acum, fie vorba-ntre noi, eu am aruncat acolo trei nume de formatii foarte diferite, si sper sa nu se supere corinka, dar cand am zis fraza cu ' pe cat trece timpul devin din ce in ce mai buni,' ma gandeam in primul rand la Led Zeppelin :D -- si la U2 si Radiohead, desi in alt sens si la alt nivel... altminteri mie nu mi se pare ca U2 au tinut acelasi stil si nu prea sunt de acord cu domnul de mai sus. nu sunt experta in 'subtilitati pop', dar chiar ultimul lor album mi se pare foarte diferit de restul, si dat fiind ca mi-au picat cu tronc vreo doua trei melodii (White as snow is divine! la fel si Moment of surrender) nu pot sa fiu foarte obiectiva.

mirecuri, la fel, inteleg ca ti se poate parea o gaselnita No Line on the horizon... dar, well, :) it just hit me...

halebardul
07 Apr 2009, 21:45
@razi
leb i sol?

razi
07 Apr 2009, 21:56
n-am ascultat foarte mult dar ce am ascultat mi-a placut desi la traditionale prefer versiunile mai folclorice dar sunt oricand pentru modernizarea lor, ca si versiunea lu tose a lu zajdi zajdi cu chitara

corinka
07 Apr 2009, 22:12
De pe Achtung favorita mea in momentul asta e Ultraviolet.... :love

De pe Achtung imi place mult Love is blindness.
Plus Who's gonna drive your wild horses... Light my way... The Fly... si ONE!

corinka
07 Apr 2009, 22:27

Well ?

:) well... i know what you mean... cand zici ca sunt pretty much the same. acum, fie vorba-ntre noi, eu am aruncat acolo trei nume de formatii foarte diferite, si sper sa nu se supere corinka, dar cand am zis fraza cu ' pe cat trece timpul devin din ce in ce mai buni,' ma gandeam in primul rand la Led Zeppelin :D -- si la U2 si Radiohead, desi in alt sens si la alt nivel... altminteri mie nu mi se pare ca U2 au tinut acelasi stil si nu prea sunt de acord cu domnul de mai sus. nu sunt experta in 'subtilitati pop', dar chiar ultimul lor album mi se pare foarte diferit de restul, si dat fiind ca mi-au picat cu tronc vreo doua trei melodii (White as snow is divine! la fel si Moment of surrender) nu pot sa fiu foarte obiectiva.

mirecuri, la fel, inteleg ca ti se poate parea o gaselnita No Line on the horizon... dar, well, :) it just hit me...

U2 nu a fost constanta. De la Boy pana la The Unforgetable Fire au urmat o anumita linie. Au urmat The Joshua Tree si Rattle & Hum, care au fost un pic diferite mai in American style. Ascultati, de exemplu, Running to stand still, acordurile de la inceput nu seamana cu nimic de pe October sau War.
Apoi a fost capitolul 3 al carierei lor, cu Achtung Baby si Zooropa, dupa care a urmat o schimbare "destul de radicala" din care a rezultat Pop.
Dupa 2000 au intors-o iar.

Europe_east, nu ma supar ca n-ai zis de U2, ci de Led Zeppelin, ca devin mai buni.
Oricum, ar fi imposibil, U2 a fost dintotdeauna "very best" (la superlativ absolut, deci... :wink: ). :D

Chambord
08 Apr 2009, 16:56
de la U2 imi place cel mai mult 'Hold me, thrill me, kiss me, kill me'. Videoclipul e nasol, dar piesa e o bijuterie.

Cinemania
09 Apr 2009, 18:18
il am eu. mi-a placut ff mult. mai ales White as snow, care candideaza in opinia mea la cel mai bun cantec U2. de fapt e o prelucrare dupa un foarte frumos cantec de advent Oh come oh come Emanuel, dar prelucraarea e geniala, aproape nu recunosti originalul... cu toate astea pastreaza ceva inefabil din original.

PS: Cinemania, cum se cheama formatia ta?

Necrovile

Pauline Kael
09 Apr 2009, 18:37
http://www.metalfan.ro/articol.php?sectiune=2&id_doc=4124&lng=1

wow

http://www.necrovile.com/

In afar' de AC/DCnu-mi plac invitatii.

http://www.bucharestrockarena.ro/index.html

http://icehot.wordpress.com/2009/04/06/festival-nou-bucharest-rock-arena/

corinka
11 Apr 2009, 10:36
Iata niste baieti care ma rlaxeaza. Imi plac atat de mult si cred ca meritau mai multa mediatizare:

http://www.youtube.com/watch?v=m7xXgIgV6DA

http://www.youtube.com/watch?v=mqXVghIWuws&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oFIMJxV2tjI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FFnJmz5pWc4

SIMPLE MINDS!

Judex
13 Apr 2009, 12:18
Piesa....................
http://www.trilulilu.ro/sor_23/0956f9887846ba

Judex
15 Apr 2009, 11:46
Cica mult trambitatul concert al celor de la ACDC e o mare teapa.
http://www.rockzone.ro/index.php/stiri/73-oficial-concert-acdc-in-romania-la-bucharest-rock-arena

Chambord
16 Apr 2009, 13:12
pt Pauline

Smashing Pumpkins cu 'Disarm' :p

http://www.youtube.com/watch?v=QQtLoJlQD6E&feature=PlayList&p=CDA3D3DC89552147&index=0

Pauline Kael
16 Apr 2009, 13:30
Da,si asta ...Skunk Anansie,Weak

http://www.youtube.com/watch?v=QL_5LF9Ph9U

Pt tine si scumpa ta:Therion,The SIren of the Woods,A Black Rose
http://www.youtube.com/watch?v=OpvJNvp-Uqk
http://www.youtube.com/watch?v=_TvA-9K9Wb4&feature=related

Pauline Kael
16 Apr 2009, 13:41
Und Amour,Rammstein:
http://www.youtube.com/watch?v=6Wiwh98mDI4&feature=related

Cinemania
22 Apr 2009, 16:24
no ascultati ma niste death metal mioritic >:)

http://unitedguttural.com/product_info.php?products_id=4916

corinka
22 Apr 2009, 18:07
O cunostinta din Cluj care a emigrat in Canada va lansa un album acolo. Va place?

http://www.youtube.com/watch?v=PlUNEBnlFjc

corinka
22 Apr 2009, 18:23
Eu sunt si folkerita. So..........

http://www.youtube.com/watch?v=HwDS28lIdf8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qOBzYLIQxz8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=LlA2dMljdr0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tp0gV7SuypU

http://www.youtube.com/watch?v=CnWUjxtNZTg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ya4gKVs988E&feature=related

corinka
22 Apr 2009, 18:25
Muzica pe versurile lui Omar Khayam:

http://www.youtube.com/watch?v=8aIgEBrBM7Y&feature=related

Chambord
24 Apr 2009, 12:13
o mica dedicatie pt corinka si europe_east (the U2 team) B-)

something irish ...

Glen Hansard and Marketa Irglova cu "Falling Slowly " (Oscar winner)
http://www.youtube.com/watch?v=CoSL_qayMCc&feature=PlayList&p=29611E7CDAF5C7EC&index=1

si tot ei - "If you want me"
http://www.youtube.com/watch?v=Zs0SXMtCy3c

good 2 be listened with your partners ;)

europe_east
24 Apr 2009, 19:55
pt Cinemania-- multumim de bucata mioritica! desi nu e genul meu... :) pe unde dai concerte?

pt e e: dragutz...

pt Chambord: mi-a placut mult Once si mie! si ca tot e cu dedicatii, hai si eu cu una (desi nu e rock... si din pacate mai e si un bla bla pe langa, but it's the best sound this one)

http://www.youtube.com/watch?v=pCbMw9oDgB0

mi se pare mie sau TW e Faramita Lambru al lor?... :D in sensul ca e asa, de inima albastra....

corinka
24 Apr 2009, 20:19
Multumesc frumos pentru dedicatii, am si o replica, tot irlandeza:

Sinead O'Connor & Terry Hall - All Kinds of Everything:
http://www.youtube.com/watch?v=s8oqKyVW978

Si varianta originala cu care Dana a castigat Eurovisionul din 1970 (prima victorie a Irlandei):
http://www.youtube.com/watch?v=yOnvZt1ktZw

Cinemania
24 Apr 2009, 22:09
pt Cinemania-- multumim de bucata mioritica! desi nu e genul meu... :) pe unde dai concerte?

esti prea finutza sa fie genul tau :P

concertam prin Europa pe unde se preumbla musterii pe felie...doar ce am terminat turneul de promovare al albumului (Germania, Cehia, Polonia)

poate iti place Otep in schimb :D

http://www.youtube.com/watch?v=acc8HrxzXW0
http://www.youtube.com/watch?v=D79peD6i-rw&feature=related

razi
24 Apr 2009, 23:35
in gen bluesu la ei e un fel de faramita lambru and co de pe la noi

europe_east
24 Apr 2009, 23:43
Cinemania, sorry, seems I am hopeless pe felia metal...:(

Razi, de cine e vorba? mie-mi plac si TW si FL fff mult, asa ca oricum ai da-o, spune... :D

Liviu-
24 Apr 2009, 23:45
poate iti place Otep in schimb :D

http://www.youtube.com/watch?v=acc8HrxzXW0
http://www.youtube.com/watch?v=D79peD6i-rw&feature=related

In schimb mi-au placut mie, desi nu sunt un mare fan al genului. Sa mai incerc vreo cateva melodii :D

miercuri
25 Apr 2009, 00:39
Otep sunt ok cand am dispozitia necesara pentru ei.
Momentan nu sunt in stare decat sa ascult Patrick Wolf, care nu are nici o legatura cu metalul, dar are legatura cu muzicile in general.
Tocmai ce i-a leakuit albumul nou, m-am obosit mai devreme sa uploadez o piesa pe trilulilu ca sa le-o pot baga pe gat unor prieteni. :P
http://www.trilulilu.ro/melloncollee/b11309f6fbf42b

europe_east
25 Apr 2009, 01:26
pt Razi: in sfarsit am inteles ce ai vrut sa zici. da' totusi tre' sa recunosti ca 'All the world is green' ar merge cu un pahar in fata :D

corinka, am uitat sa iti zic: prietena ta din cluj are o voce fenomenala, daca as fi in locul ei insa as canta altceva, more rocky (cu vocea ai poti fi Janis Joplin!)

corinka
25 Apr 2009, 01:33
corinka, am uitat sa iti zic: prietena ta din cluj are o voce fenomenala, daca as fi in locul ei insa as canta altceva, more rocky (cu vocea ai poti fi Janis Joplin!)

Nu mai e in Cluj, e in Toronto. :D Va lansa un album acolo. Abordeaza folk (canta si la chitara) si jazz.

Iar piesa postata este propria ei compozitie.

bre
25 Apr 2009, 07:41
weekendu asta plec pana la bulgari, asa ca sa va las ceva de ascultat (ce as asculta io daca as fi acasa). combinate

http://www.youtube.com/watch?v=ip5QrTH3e3Y

http://www.youtube.com/watch?v=Ks40lw9fluw

http://www.youtube.com/watch?v=J_HGCDJshto

http://www.youtube.com/watch?v=Upb7EbooZX4

http://www.youtube.com/watch?v=0emXuhPTWUM

Chambord
25 Apr 2009, 10:20
@europe: yeah ! Tom Waits is a friggin' legend ! B-)
@cory: sweet nice song, bun de ascultat intins in iarba, primavara. loved the video concept. sinnead cu par arata f. cute. de s-o fi tuns ? iar Dana e o singing Diane Keaton. liked her too. ;)
@cinemania: otep ? didn't u said u hate nu-metal ? :)) hai sa schimbam cateva litere: Opeth (trupa suedeza) - death combinat cu acorduri mai calde. Sunt foarte buni. piesa "The Drapery Falls" http://www.youtube.com/watch?v=3_8BDdVzbug

Alta trupa din sfera asta care imi place: Agalloch, aici cu "...And the Great Cold Death of the Earth". Recomand si fetelor, e faina si melodica. http://www.youtube.com/watch?v=ave0TvPi0DI

@bre: ohoo, da, Narcotic era o piesa nelipsita la party-urile din facultate. :-bd

miercuri
25 Apr 2009, 10:27
Otep is post-hardcore :P

Chambord
25 Apr 2009, 10:37
@miercuri: suna bine Patrick Wolf, acum aud first time, am dat peste albumul lui "The Magic Position" acum ceva timp dar mi s-a parut cam gay coperta si nu l-am ascultat :D , ma asteptam sa fie ceva gen Mika (sorry, prejudecati idioate, i know). Dar merita ascultat. ;)

miercuri
25 Apr 2009, 10:50
:)) Da te inteleg, Magic Position a avut si ghinionul sa apara cand era Mika pe val (bine ca s-a dus valul asta anyway). P Wolf e mai flamboyant/androgin asa, un fel de David Bowie postmodern, dar baiatu' chiar are talent. Canta la vreo zece instrumente, la 18 ani si-a compus si produs primul album. Mie mi-e foarte drag. :)

Judex
25 Apr 2009, 12:41
De baza.
http://www.youtube.com/watch?v=dXwPLovHekw&feature=related

corinka
25 Apr 2009, 13:30
O fetita talentata: http://www.youtube.com/watch?v=PtR4jxybC_U

Cinemania
25 Apr 2009, 13:44
@cinemania: otep ? didn't u said u hate nu-metal ? :)) hai sa schimbam cateva litere: Opeth (trupa suedeza) - death combinat cu acorduri mai calde. Sunt foarte buni. piesa "The Drapery Falls" http://www.youtube.com/watch?v=3_8BDdVzbug

Alta trupa din sfera asta care imi place: Agalloch, aici cu "...And the Great Cold Death of the Earth". Recomand si fetelor, e faina si melodica. http://www.youtube.com/watch?v=ave0TvPi0DI

asa si e...nu-mi place nu-metal-ul...legat de Otep, trupa ar fi egala cu ZERO daca nu ar fi la voce gagica...nu ma omor dupa ei (oricum au luat-o in jos mai nou)...imi place cum se lamenteaza Otep Shamaya in schimb

http://www.youtube.com/watch?v=u4jUGFAg2LA&feature=related
among the Gods of Technical Death Metal

Pauline Kael
25 Apr 2009, 15:13
Cinemania,aveti si voi o tipa in formatie.V-au criticat pe un site pt alegerea,cooptarea unei voci feminine? De unde sa cumparam CD-ul vostru?:D
Suna mortal,credeam ca de la Negura Bunget n-a mai iesit nimic k lumea.>:) B-) :P

Cinemania
25 Apr 2009, 16:51
Cinemania,aveti si voi o tipa in formatie.V-au criticat pe un site pt alegerea,cooptarea unei voci feminine? De unde sa cumparam CD-ul vostru?:D
Suna mortal,credeam ca de la Negura Bunget n-a mai iesit nimic k lumea.>:) B-) :P

danke

tipa e la bass

CD-ul poate fi cumparat la party-ul de lansare a albumului ce va avea loc pe 9 mai la Transylvanian Death Feast in Cluj-Napoca (cam departe pt tine :P )...sau se poate comanda si prin posta la adresa [email protected] ti-l dau eu daca ne-om intalni la urmatorul forumeeting Cinemagia in Bucuresti :D

corinka
25 Apr 2009, 16:53
Cinemania, vei canta in Cluj? Daca da, unde? Pe 9 mai?

Pauline Kael
25 Apr 2009, 16:58

danke

tipa e la bass

CD-ul poate fi cumparat la party-ul de lansare a albumului ce va avea loc pe 9 mai la Transylvanian Death Feast in Cluj-Napoca (cam departe pt tine :P )...sau se poate comanda si prin posta la adresa [email protected] ti-l dau eu daca ne-om intalni la urmatorul forumeeting Cinemagia in Bucuresti :D
Wow,eu nu pot ajunge decat in vacanta de vara in Bucuresti.Cred ca il comand,desi mi-ar placea sa va vad la un forumeeting.
In Buzau cand concertati? Nici nu mai stiu daca e Top T...
Este,chiar spre sfarsitul lui mai,22,23 ,doar 2 zile???
http://www.topt.ro/design/page.php?name=index

Cinemania
26 Apr 2009, 16:03
Cinemania, vei canta in Cluj? Daca da, unde? Pe 9 mai?

pe 9 mai in clubul Roland Garros

Cinemania
26 Apr 2009, 16:06
Wow,eu nu pot ajunge decat in vacanta de vara in Bucuresti.

cel mai probabil urmatorul forumeeting va fi prin vara...sau ma contrazice Gloria, Stefan or Pit?

Cred ca il comand,desi mi-ar placea sa va vad la un forumeeting.

ma vei vedea doar pe mine..restul trupei se perinda pe la Cluj si Alba

In Buzau cand concertati? Nici nu mai stiu daca e Top T...
Este,chiar spre sfarsitul lui mai,22,23 ,doar 2 zile???
http://www.topt.ro/design/page.php?name=index

nu stiu daca o sa cantam la Buzau in viitorul apropriat...but who knows? :D

corinka
02 May 2009, 11:52
O piesa funny a lui Daniel Iancu:

http://www.trilulilu.ro/Tzutzu/c08890c035a4cb

Mesaj antimanelist!

vicki
02 May 2009, 22:30
mie imi plac Metallica-la un moment dat eram obsedat ,chiar am invatat niste acorduri din `Nothing else matters` la chitara,Rainbow-Dio,
Dire Straits-great,Zeppelin,Nightwish,Pantera,Masterplan,Dream Theater

http://www.youtube.com/watch?v=W70LZxzp2js

bre
05 May 2009, 15:09
http://www.youtube.com/watch?v=4zP1IjgSO_E&feature=related

WHERE IS MY MIND?
an everyday question :D

Chambord
11 May 2009, 21:27
Great video for a great song:

Muse cu piesa "New Born" (full length version)

http://www.youtube.com/watch?v=FDDCieKfrvY&feature=related

miercuri
11 May 2009, 23:34
Si great band. Muse = <3

Chambord
12 May 2009, 07:39
@miercuri: u rock the set grrrl :-bd

Cinemania
12 May 2009, 07:45
oh yeah Phil....bury me in sludge

http://www.youtube.com/watch?v=Xo2oXg2BsLw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XTmKuS4cyu4
http://www.youtube.com/watch?v=CRA3VgO3Vz0&feature=related

bre
12 May 2009, 13:21
Si great band. Muse = <3

chiar vroiam sa zic de muse zilele astea. mie imi plac, mi se pare ca au ceva special, dar am auzit pe multi care spun ca au copiat de la radiohead si ca is naspa

http://www.youtube.com/watch?v=ZHKSrS8vJyI&feature=related

aste imi place mult, mai ales pianul ala

Chambord
12 May 2009, 18:43
@bre: si me and miercuri love Muse. Cei care zic ca au copiat Radiohead sunt ca aia care cand vad un asiatic zic: "uite si chinezu asta" desi omu e japonez sau tailandez ;)

tare in Butterflies & Hurricanes si pianul si chitarile si falsetto-ul lui Matt, like in most of their work.

aseara am vrut sa pun si video-ul de la "Stockholm Syndrome" dar nu l-am gasit decat live, dammit you tube ! X(

Chambord
12 May 2009, 22:50
cool video/song/band - the indie level :P

Arctic Monkeys cu A view from the afternoon

http://www.youtube.com/watch?v=GF978AgLyaY

miercuri
12 May 2009, 23:45
Si great band. Muse = <3

chiar vroiam sa zic de muse zilele astea. mie imi plac, mi se pare ca au ceva special, dar am auzit pe multi care spun ca au copiat de la radiohead si ca is naspa

http://www.youtube.com/watch?v=ZHKSrS8vJyI&feature=related

aste imi place mult, mai ales pianul ala
Influentat da, copiat nu. Personal imi plac mai mult Muse decat Radiohead, sunt mult mai bombastici, ca sa zic asa :P

Chambord
14 May 2009, 21:12
Unii critici zic despre ei ca sunt cea mai buna trupa aparuta deceniul asta.

They're right !

Arcade Fire, aici cu "Neighborhood #1 (Tunnels)" de pe extraordinarul album Funeral

http://www.youtube.com/watch?v=z-L-aXKG5vE

Judex
14 May 2009, 21:23
Chamby, escelent. Si clip, si piesa.
Dar...
Pliz: http://www.youtube.com/watch?v=LvF5yzRsUgw&feature=PlayList&p=7A11920812103177&index=0&playnext=1

Chambord
14 May 2009, 21:31
Judex, of course B-)

ca sa leg de ce ziceam mai sus ... Metallica sunt poate ce ne-au dat mai bun anii '80 in materie de muzica.

Judex
14 May 2009, 21:34
Chamb, Metallica sunbt singurii.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chambord
14 May 2009, 21:40
:)) OK they are the ONE ;)

Yeah, they are:
http://www.youtube.com/watch?v=sTe1jPr2XxU&feature=PlayList&p=7A11920812103177&index=5

miercuri
14 May 2009, 22:38
Unii critici zic despre ei ca sunt cea mai buna trupa aparuta deceniul asta.

They're right !

Arcade Fire, aici cu "Neighborhood #1 (Tunnels)" de pe extraordinarul album Funeral

http://www.youtube.com/watch?v=z-L-aXKG5vE
da si mie imi plac canadienii astia de numa!

Chambord
27 May 2009, 14:46
Trupa:Ayreon
Album: The Human Equation (2004) (concept album)
Piesa: Day Eighteen - Realization

http://www.youtube.com/watch?v=k1ff7LK7MKw

bre
11 Jun 2009, 13:04
i-am vazut zilele astea la maruta....cica se relanseaza. mie chiar imi placeau baietii de la vank, sper sa scoata ceva ok odata cu revenirea astea

http://www.youtube.com/watch?v=VijA9YncYf8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=NxrQngQND7k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=mIdQRcVblaU

si aia cu clara mi-a adus aminte de ada milea

http://www.youtube.com/watch?v=vmtg3aGGNPU

Judex
12 Jun 2009, 00:58
E mai mica decat mine cu 8 ani, da-i place:
http://www.youtube.com/watch?v=Wg5fk8AfISU

halebardul
20 Jun 2009, 17:47
http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-7ef2774a198272a.zip

albumul al mai bun al lui Vali Sterian. Luati si ascultati.
poate nu e chiar rock, da e mistock.

europe_east
20 Jun 2009, 22:53
se pricepe cineva la techno?

halebardul
20 Jun 2009, 23:14
Dj-ii, in general.

da ce-ti mai trebuie, dupa ce iei pastila?
ai fluier, ai stare, who cares about the music?

europe_east
20 Jun 2009, 23:36
care dj mai exact?

halebardul
20 Jun 2009, 23:37
toti.

tu vezi vreo diferenta?

europe_east
20 Jun 2009, 23:45
aud tot felul de lucruri - curent minimalist sau nu, si as vrea sa ma lamuresc care ce, cum unde.
am fost la acest concert

http://www.youtube.com/watch?v=n4tJKh__fak

si mi-a placut enorm. si vroiam sa aflu mai multe despre dj-ii astia.

europe_east
20 Jun 2009, 23:51
si baiatul asta mason bates a fost dj la berlin

Judex
20 Jun 2009, 23:55
Europo, data viitoare cand fac o Lisabona cu ramanere sa-mi aduci aminte sa-ti iau un tricou. La castelul Sao Jorge am vazut unul cu inscriptia "deejays aren't rockstars". Emblematic, nu? :D

europe_east
21 Jun 2009, 00:09
nu mi se pare.. dimpotriva. da' poate ne lamureste cinemania :)

Judex
21 Jun 2009, 16:37
Pai mai rockstars sunt astia decat aia care invart empetreiurile:
http://www.youtube.com/watch?v=K9hOc4qemm4

Cinemania
21 Jun 2009, 18:17
ce cauta astia aici ? :((

Judex
21 Jun 2009, 18:19
Pai daca vb Europa de techno...

europe_east
21 Jun 2009, 18:28
pai daca nu-i topic unde se intreb si io una alta.
de exemplu, imi plac astia
http://www.youtube.com/watch?v=be7O4m9rOZE&feature=related

si balkaniada in general. :)
unde sa intreb daca e cineva care se pricepe la asa ceva?

Judex
21 Jun 2009, 18:36
Bestial!!! :D
Fa un topic.

miercuri
21 Jun 2009, 22:01
Deci azi a fost zi de Manic Street Preachers
4st 7lb (http://www.youtube.com/watch?v=IJ6K803_X6Y)

corinka
21 Jun 2009, 22:23
Manic Street Preachers (piesa mea preferata):
http://www.trilulilu.ro/eneoana2000/5a553ad600f955
Nu se vede aici, dar Nicky Wire mi se pare asa de dragut! :)

Kraftwerk:
http://www.youtube.com/watch?v=QgS252XT_Ts

Keane:
http://www.youtube.com/watch?v=ioW3yIqbaLQ

corinka
21 Jun 2009, 22:28
O dedicatie pentru toti bautorii de bere si de alte licori de pe cinemagia:

http://www.youtube.com/watch?v=gYG8OA2nYzI

<):)

Buster
21 Jun 2009, 22:33

Multam fain corinka! deja ne imbatam numai dak ascultam melodia, nici nu trebuie sa mai bem!

Judex
21 Jun 2009, 22:35
Multumim, Cori! :-*

corinka
21 Jun 2009, 22:37
:)) http://www.youtube.com/watch?v=SirutCHZ-QI&feature=related :))

miercuri
21 Jun 2009, 22:41
Manic Street Preachers (piesa mea preferata):
http://www.trilulilu.ro/eneoana2000/5a553ad600f955
Nu se vede aici, dar Nicky Wire mi se pare asa de dragut! :)

:D
si Richey saracu era a heartbreaker la vremea lui...
Citisem un interviu cu ei in care spuneau ca daca se va face un film despre viata lui Richey si disparitia lui ar vrea ca el sa fie jucat de Christian Bale, desi probabil ca Bale e un pic cam batran pentru rolul asta acum, interviul era mai vechi.

Buster
21 Jun 2009, 22:42
:)) http://www.youtube.com/watch?v=SirutCHZ-QI&feature=related :))

Deci sa intelegem ca asta era cu morala! Nu beti f mult ca s-ar putea sa va impiedicati pe scari si sa ajungeti cu dintzisorii in buzunar la interviu sau acasa! Ginul in exces dauneaza danturii! In caz de probleme folositi berea pe post de apa de gura ! :D

corinka
21 Jun 2009, 23:26
I love her:

Wuthering Heights
http://www.youtube.com/watch?v=Hv0azq9GF_g

This woman's work
http://www.youtube.com/watch?v=RcdU6qNBNyI&feature=related

The man with the child in his eyes
http://www.youtube.com/watch?v=9F5XHZ0NPGc

Running up that hill
http://www.youtube.com/watch?v=iiZT5_Kgwrk&feature=related

Babooshka
http://www.youtube.com/watch?v=ot3cVY1JESQ

Don't give up
http://www.youtube.com/watch?v=uiCRZLr9oRw

Cinemania
22 Jun 2009, 08:55

asta-i tare rau =))

Judex, asa o sa patim si noi cand o sa bem Glenfiddich-ul ala

Cinemania
22 Jun 2009, 08:57
the WOMAN, apropo

http://www.youtube.com/watch?v=R4Dn02bR4pg

Rapture
22 Jun 2009, 11:58
Asa , eu ascult :
Korn , SOAD , Nirvana , AC/DC , Saliva , Three Days Grace , Led Zeppelin si altii ..

Judex
22 Jun 2009, 14:27

asta-i tare rau =))

Judex, asa o sa patim si noi cand o sa bem Glenfiddich-ul ala
Pai e musai cu Glennfiddich ca daca e doar bere dureaza cam mult. :D

Chambord
22 Jun 2009, 16:26
short & sharp

Blur - Song 2

http://www.youtube.com/watch?v=WlAHZURxRjY

miercuri
22 Jun 2009, 16:28
Yay Blur! Astept sa-mi treaca cheful de Manics si o sa vina si randul lor, trec printr-o faza foarte de 90's stuff!

jactati
23 Jun 2009, 12:14
Ceva retro: Jethro Tull - Inside. Scuze pentru imagine - nu se inventasera clipurile.

http://www.youtube.com/watch?v=xUhCdB7mvgI

Cinemania
23 Jun 2009, 14:08
din alta lume...from below...ce au putut sa faca Mayhem si Attila...are si black-ul iconoclastii lui

http://www.youtube.com/watch?v=yVSxN8-nLSo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=q16ezK19WiA&feature=PlayList&p=46153AB3A61C3623&playnext=1&playnext_from=PL&index=43

Chambord
24 Jun 2009, 11:36
foarte fain:

Agalloch - The Hawthorne Passage (part 2)

http://www.youtube.com/watch?v=gOyeDFmz0dA&feature=related

primul insert e din Bergman - The seventh seal:

Who are you ?
I am Death

Judex
24 Jun 2009, 17:17
I'll do it my way. >:)

http://www.youtube.com/watch?v=4GIisWJJG28&feature=related

Cinemania
24 Jun 2009, 17:36
adica

http://www.youtube.com/watch?v=ceR0vCnWnrU

:D

Judex
24 Jun 2009, 17:43
Sau adica:

http://www.youtube.com/watch?v=hTbvhy0XkPw&feature=related

Cinemania
24 Jun 2009, 17:44
sau

http://www.youtube.com/watch?v=481ba-SO0Zc

Judex
24 Jun 2009, 17:52
sau

http://www.youtube.com/watch?v=_z-hEyVQDRA

Judex
25 Jun 2009, 15:13
Cinemaniacule, ne-apucam de treaba pe ziua de azi? :D
http://www.youtube.com/watch?v=TJpr1MDgB1I

Cinemania
25 Jun 2009, 16:27
apuca+te tu de treaba...daca mai poti...ca io nu mai pot dupa ce le-am vazut pe alea :D

Judex
25 Jun 2009, 16:40
Eu ma gandeam sa facem un topic despre bere, cu ilustratia muzicala aferenta. :D
http://www.youtube.com/watch?v=O-jOEAufDQ4

Amantul_Taciturn
26 Jun 2009, 21:08
Bau!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lxR-VaDBcHE

moltisanti88
25 Jul 2009, 20:39
Rock fans, listen to Rory Gallagher!

Moonchild (http://www.youtube.com/watch?v=gyHymAxUVrc)

Bad Penny (http://www.youtube.com/watch?v=LSzsDWTc4mY)

Do You Read Me (http://www.youtube.com/watch?v=7ECMzXBQ3t4)

Big Guns (http://www.youtube.com/watch?v=SJn34eOj9mg)

Shadow Play (http://www.youtube.com/watch?v=zW0yxUAVzwI)

I take what I want (http://www.youtube.com/watch?v=t9ee-b2-cbM)

Enjoy!

Machauer
28 Jul 2009, 21:39
As fi rasfoit si eu prin black, dar e seara si ma odihnesc pe Weather Report, asa ca asta recomand si mai departe:

http://www.youtube.com/watch?v=yRHcPO_41Io

vave
07 Aug 2009, 18:38
Formaţia mea preferată sau poate de suflet e Anathema. Am fost la trei concerte ale băieţilor. Mi-ar plăcea să ajung şi la un concert doar cu Danny singur. Propun două piese, mi se pare că merg cu ploaia superbă de azi. :D

http://www.youtube.com/watch?v=so2uWYlLH9Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=W-wnIsiWF2M

Cinemania
07 Aug 2009, 21:15
nice

ii stii pe Antimatter ?

vave
07 Aug 2009, 21:27
Dacă "îi ştii" înseamnă că am auzit de ei, atunci da. Am ascultat câteva piese de-a lor şi merg. Dacă "îi ştii" înseamnă că îi ascult frecvent, atunci nu. Dacă înseamnă că îi cunosc personal, clar că nu. :P

Apropo, am ascultat câteva piese de la Ion şi mi-au plăcut chiar mult. :)

Cinemania
07 Aug 2009, 23:46
nu conteaza in ce masura stii...bine ca i-ai ascultat :D

vave
09 Aug 2009, 10:59
Doar e vorba de Duncan. ;)

Disciple
28 Sep 2009, 22:14
Revitalizam topicul asta?Pare ca moare...:D

Cinemania
28 Sep 2009, 22:16
da

http://www.youtube.com/watch?v=XNChRN79Z7E

Disciple
29 Sep 2009, 05:59
Au scos si Nile.Those Whom The God Detest.

Cinemania
29 Sep 2009, 07:57
da...si altii...

playlist-ul meu pe ziua de azi se va reduce la:

Suffocation (Blood Oath)
Asphyx (Death...The Brutal Way)
Nile (Those Whom The Gods Detest)
Dying Fetus (Descend Into Depravity)
Behemoth (Evangelion)
Insidious Decrepancy (Extirpating Omniscient Certitude)
Thanatos (Justified Genocide)
Pestilence (Resurrection Macabre)
Ressurection (Mistaken For Dead)
Obscura (Cosmogenesis)
Kreator (Hordes Of Chaos)
Putrid Pile (House Of Dementia)
Carnophage (Deformed Future//Genetic Nightmare)
Vomitory (Carnage Euphoria)
Cattle Decapitation (The Harvest Floor)
Sepsism (Distorting The Mortal Visage)
Vader (Necropolis)
Vomit The Soul (Apostles Of Inexpresion)
Asphyxiate (Anatomy Of Perfect Bestiality)
Ulcerate (Everything Is Fire)
Blood Red Throne (Souls of Damnation)
Burial (Divinity through Eradication)
Decaying Purity (Phases Of Dimensional Torture)
Despondency (Revelation IV (Rise Of The Nemesis))
Devourment (Unleash The Carnivore)
Guttural Engorgement (The Slow Decay Of Infested Flesh)
Intestinal Disgorge (Sociopath)
Jungle Rot (What Horrors Await)
Konkhra (Nothing Is Sacred)
Lecherous Nocturne (The Age Of Miracles Has Passed)
Megadeth (Endgame)
Sickening Horror (The Dead End Experiment)
Awaiting The Autopsy (Couldn't Tell The Bodies Apart)

moltisanti88
29 Sep 2009, 10:06
Nice playlist, dar cum ramane cu Mastodon (Crak the Skye) ? (my pick for album of the year).

http://www.youtube.com/watch?v=c6Vf5syTfmE

Disciple
29 Sep 2009, 13:47
Mult prea groovy pt mine...:D

Cinemania
29 Sep 2009, 16:47
atunci asculta niste metal din tirol

http://www.youtube.com/watch?v=PLyTrsk1Ey8&feature=related

Disciple
29 Sep 2009, 22:02
Ti-am zis ca's thrasher.:D

http://www.youtube.com/watch?v=VHA0GuvgbEM

Chambord
30 Sep 2009, 12:42
Artist: Mono
Album: Hymn To The Immortal Wind (2009)

Mono sunt niste exploratori. Fie ca ninge sau e soare ei merg mai departe cu sunetele lor ample, epice, soundtrack-like. Nu descopera mereu America dar de cate un ditamai diamantul tot dau. Si apoi, cine are nevoie de cate un continent nou odata cu fiecare album post-rock ? E greu sa si asculti vantul daramite sa-l mai si omori.

nota: 9/10 (foarte bun)

http://1.bp.blogspot.com/_tqguSq_nBQw/SYyZyBHKzxI/AAAAAAAAG00/7ojc-YHMLX0/s400/sfwd-mono-hymn-cover.jpg

moltisanti88
01 Oct 2009, 17:30

Mono sunt niste exploratori. Fie ca ninge sau e soare ei merg mai departe cu sunetele lor ample, epice, soundtrack-like. Nu descopera mereu America dar de cate un ditamai diamantul tot dau. Si apoi, cine are nevoie de cate un continent nou odata cu fiecare album post-rock ? E greu sa si asculti vantul daramite sa-l mai si omori.

http://1.bp.blogspot.com/_tqguSq_nBQw/SYyZyBHKzxI/AAAAAAAAG00/7ojc-YHMLX0/s400/sfwd-mono-hymn-cover.jpg

La sugestia ta, si mai ales din plictiseala, am ales sa ascult si eu acest album. Insa l-am gasit incredibil de boring. De potrivit, se potrivea cu starea mea, dar albumul nu are absolut nimic special. 9/10? Get real.

Chambord
02 Oct 2009, 21:15

La sugestia ta, si mai ales din plictiseala, am ales sa ascult si eu acest album. Insa l-am gasit incredibil de boring. De potrivit, se potrivea cu starea mea, dar albumul nu are absolut nimic special. 9/10? Get real.

Get dead.

illotempore2002
02 Oct 2009, 21:19
Tot a sugestia luiChamb, am ascultat si eu cateva melodii Mono si chiar mi-au placut. Daca nu ma insel, Chamb, una din melodii seamana foarte bine ca stil cu Explosions in the sky (asa se numeau, nu? cu Have you passed throug....in sensul ca are o instrumentatie foarte bogata, baroca). Nu le am cu muzica dar cam asta a fost impresia.

Chambord
02 Oct 2009, 21:24
Da. Mono si Explosions evolueaza amandoua in sfera post-rock/experimental si au si teme sonore care se aseamana.

Rapture
02 Oct 2009, 22:12
Din lipsa de ocupatie am ascultat si eu albumul . Imi place . Au niste melodii chiar complexe , apreciez foarte mult asta .

illotempore2002
02 Oct 2009, 22:15
Toata lumea a ascultat albumul recomandat de Chambrod?
Well, pai sa-l facem atunci DJ-ul forumului.

Judex
03 Oct 2009, 01:34
Cum sa-l facem DJ-ul forumului???????????????????????????????
Tot respectul pt Chamb, dar ca muzica propusa de el este efeminat-cretinoida.

Cinemania RULZZZZZZZZZZZZZZZZ! B-)

Cinemania
03 Oct 2009, 15:20
nu e nimic cretin la muzica japonezilor de la Mono

e un rock ambiental de cea mai buna calitate

nu-i incurci cumva cu britanicii cu acelasi nume cunoscuti pt hit-ul Life in Mono ?

Chambord
03 Oct 2009, 15:47
Am raspuns dimineata, aici, afirmatiei lui Judex dar acum constat ca postarea mea a disparut !!!!
Stie cineva pe unde o fi ? E nevoie sa o scriu din nou ? Sau ... Judex n-are voie sa fie contrat ?

Cinemania
03 Oct 2009, 15:56
scuze

am mutat aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1474482#post1474482

Judex
03 Oct 2009, 15:59
In fine, nu-mi place muzica aia, poate ca am caracterizat-o prea dur, si imi cer scuze daca am deranjat.
Chamb, ce esti asa nervos doar din atata lucru?

Cinemania
03 Oct 2009, 16:00
isi mai aduce careva aminte de 220 Volt

http://www.youtube.com/watch?v=HJnDRqCPSb8&feature=related

ce bine merge cu

http://www.youtube.com/watch?v=d1ZjX3MEZvI

Cinemania
03 Oct 2009, 16:07
...si sa facem dupa-amiaza mai dulce

http://www.youtube.com/watch?v=5bfSA0J0BTs&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=kciiQX7xJzc&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=gtU0croR56U&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=ZZhbq9P8ty8&feature=player_embedded

illotempore2002
04 Oct 2009, 03:13
In fine, nu-mi place muzica aia, poate ca am caracterizat-o prea dur, si imi cer scuze daca am deranjat.
Chamb, ce esti asa nervos doar din atata lucru?

E normal sa fie nervos, cand spui despre muzica pe care o asculta el ca e cretinoida e ca si cum l-ai face pe el cretinoid, lucru care nu se face. Ce faci atata pe inocentul? Abtine-te si tu altadata.

Judex
04 Oct 2009, 03:20
Mda, exista pe lumea asta o multime de oameni pe care ii apreciez, dar care au anumite gusturi muzicale care nu rezoneaza cu ale mele. Chamb, daca asta ai inteles, inca o data scuze. Nici pe departe nu cred asa ceva despre tine, ba din contra! :) Peace, man! B-)

Chambord
04 Oct 2009, 16:55
Peace all over the world then ! :)

adhpliz
04 Oct 2009, 19:33
ce bine ca e un topic dedicat si celor care asculta rock ........................... postez si pe metalhead dar nah............... vreau sa vad daca mai exista si alte persoane care asculta muzica mea!!!...........
iata cateva formatii cu melodia preferata (adica am ascultato de cel putin 100 de ori) .............. foarte interesante!!!!!!!!!!!!!!!........................ . si le recomand tuturor care vor sa asculte muzica de calitate
1 Nightwish ..........melodia I wish I had an angel......... e superba
2 The Cranberries ............. I just shot John Lennon , Electric blue eyes
3 A perfect Circle ..... Counting bodies like sheep to the rythm of the war drum
4 AFI - Prelude
5 Apocalyptica - I;m not jesus
6 Paramore - misery business
ar mai fi altele ca nine inch nails,corvux corax.papa roach,rammstein,nofx,iron maiden,black sabbath,linkin park,green day,dasboard confessional,lifehouse,radiohead, tristania,theatre of tragedy, etc.............................

Rapture
04 Oct 2009, 19:48
^ poti ...............renunta................la.......... .....punctele.................alea...........de... .................suspensie .

scuze , nu m-am putut abtine .

Disciple
05 Oct 2009, 10:33
adhpliz:atata diversitate ma EMOtioneaza...:">

Suicidal Tendencies - Institutionalized

http://www.youtube.com/watch?v=LoF_a0-7xVQ

Piesa ce surprinde foarte bine sentimentele mele de zi cu zi.:)

moltisanti88
05 Oct 2009, 11:31
Primele 3 "piese" din Catch 33. Great, great album.

http://www.youtube.com/watch?v=OXoLLiGSKQ8

Disciple
08 Oct 2009, 20:56
Nu a mai ascultat nimeni nimic?Un rock?Ceva metal?Poate punk?

Eu azi am avut un playlist divers alcatuit din Anthrax,Overkill,Motorhead,Slayer si multe alte trupe clasice.:D

Judex
08 Oct 2009, 21:02
Ba da!
Am ascultat eu asta:
http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k
Se-aude, Illo? :D

Disciple
08 Oct 2009, 21:11
Cover Misfits.:D

Judex
08 Oct 2009, 21:21
Ei, las' ca stie ea... :))

Disciple
08 Oct 2009, 21:25
Nu ma intelege gresit.Eu sunt din ala caruia ii place si vrea sa stie ce asculta.;)

Judex
08 Oct 2009, 21:25
Ask her!

Disciple
08 Oct 2009, 21:30
Hai sa nu chatuim ieftin si aici.

NP:S.O.D sau mai lungit Stormtroopers Of Death - Speak English Or Die! 1985

Si ca tot nu ma pot abtine voi da o dedicatie pt tristi:

S.O.D - Kill Yourself

http://www.youtube.com/watch?v=Iij7OwK-whs

:))

Judex
08 Oct 2009, 21:40
Dragutica asta. :D

Disciple
08 Oct 2009, 21:42
Cam tot albumul e asa.Thrash + Punk =Crossover
Reteta este exploziva!:D

Judex
08 Oct 2009, 21:42
Mai baga!!!!!!!!!!

Disciple
08 Oct 2009, 21:50
Voi face o selectie ca albumul contine 21 de piese ce-i drept de scurta durata...

http://www.youtube.com/watch?v=e-YNN6KwSOo Freddy Krueger(piesa dedicata maestrului)

http://www.youtube.com/watch?v=RaNRKaxHZas&feature=related Milk (chiar e despre lapte)

http://www.youtube.com/watch?v=ZcINKQ4bzEQ&feature=related Pre-Menstrual Princess Blues + The Ballad Of Jimi Hendrix

http://www.youtube.com/watch?v=JiUOG8QgHmg&feature=related si asta e un mix cu Not,Chromatic Death,Douche Crew,Ballad Of Kurt Cobain(live),Fist Banging Mania,Ballad Of Phil H(live)

Enjoy and cum!:))

Judex
08 Oct 2009, 21:53
I came already in the morning. My former to be the wife of mine visited me. :D

moltisanti88
08 Oct 2009, 22:54
they really fucked up cu ballad of jimi hendrix si ballad of kurt cobain.

Disciple
09 Oct 2009, 06:15
In ce sens?:))
Ahh da...
Ei erau genul ala de oameni pe care ii durea in paispe' de cea ce credeau altii despre muzica lor si Scott Ian chitaristul trupei a declarat ca nu a incercat sa scoata in evidenta pe cineva anume pt ca ii uraste pe toti in mod egal.:D

Cinemania
09 Oct 2009, 07:27
http://www.youtube.com/watch?v=5hZXxrzsQOA&feature=PlayList&p=5E55D0E9FCF5F955&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

http://www.youtube.com/watch?v=KrsH8KFzwxY&feature=PlayList&p=5E55D0E9FCF5F955&index=5

http://www.youtube.com/watch?v=nlg46CS14dY&feature=PlayList&p=5E55D0E9FCF5F955&index=10

moltisanti88
09 Oct 2009, 09:55
Da Cinemania!! :D Something perfect for the morning.

Last Days of Humanity: (tot albumul "Putrefaction In Progress" merita ascultat)

http://www.youtube.com/watch?v=e4BwBT-8Hvw

Anaal Nathrakh:

http://www.youtube.com/watch?v=iuG8eFZBi_E

Regurgitate:

http://www.youtube.com/watch?v=QBqssW9Uuy4

Disciple
09 Oct 2009, 14:07
Bine punctat Moltisanti.LDOH este o trupa de mare angajament pe felia lor.
Mai recomand si Broken Hope,Deaden(unul dintre proiectele lui Von de la Lividity) si Debodified.
Cautati si voi pe net.Stay Brutal!!!:D

Dar black metal nu asculta nimeni?
Mayhem?Darkthrone?Emperor?:D

Cinemania
09 Oct 2009, 14:52
Mai recomand si Broken Hope,Deaden(unul dintre proiectele lui Von de la Lividity) si Debodified.

na:
intruchiparea intunericului
http://www.youtube.com/watch?v=yVSxN8-nLSo

http://www.youtube.com/watch?v=6BI4_NMxPb8

http://www.youtube.com/watch?v=SBwu83RR6ZU

moltisanti88
09 Oct 2009, 19:55

Glumesti? Fortele meu e in black :D.

Burzum:
http://www.youtube.com/watch?v=3zAZeyCIqO4

Darkthrone (cu versurile lui Varg):
http://www.youtube.com/watch?v=LuBKxhusg_c

Immortal:
http://www.youtube.com/watch?v=Z2O-da4hHq4

Ma rog mai sunt si Satyricon, Nachtmystium, Emperor, Enslaved, Drudkh, Bathory, Sterbend, Shining etc. etc. etc.

Recent am inceput sa ascult si industrial sau nu-metal.

Rammstein anyone?
http://www.youtube.com/watch?v=bW03c4Vmr0k

Disciple
10 Oct 2009, 07:13
Rammstein desigur,NIN,unpic de Ministry(mai degraba albumele din ultimii ani).
NU-metal hmm...Korn,Slipknot,Disturbed(astia's mai hevisti) si RATM ar fi printre preferintele din genul acesta.
Poate sa spuna oricine orice despre Korn.
Albumul din 1994 este inegalabil.;)

Dragomara
11 Oct 2009, 15:35
Metallica - ...and Justice for All (http://www.youtube.com/watch?v=UfoDh1XL2wo)

Halls of Justice Painted Green
Money Talking
Power Wolves Beset Your Door
Hear Them Stalking
Soon You'll Please Their Appetite
They Devour
Hammer of Justice Crushes You
Overpower

The Ultimate in Vanity
Exploiting Their Supremacy
I Can't Believe the Things You Say
I Can't Believe
I Can't Believe the Price You Pay
Nothing Can Save You

Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real

Apathy Their Stepping Stone
So Unfeeling
Hidden Deep Animosity
So Deceiving
Through Your Eyes Their Light Burns
Hoping to Find
Inquisition Sinking You
With Prying Minds

The Ultimate in Vanity
I Can't Believe
I Can't Believe the Price You Pay
Nothing Can Save You

Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real

Lady Justice Has Been Raped
Truth Assassin
Rolls of Red Tape Seal Your Lips
Now You're Done in
Their Money Tips Her Scales Again
Make Your Deal
Just What Is Truth?i Cannot Tell
Cannot Feel

The Ultimate in Vanity
I Can't Believe
I Can't Believe the Price We Pay
Nothing Can Save Us

Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real

Disciple
11 Oct 2009, 18:05
Asa parca te plac mai mult:D

Cinemania
12 Oct 2009, 08:42
cafeaua de dimineata....

Sepultura - Arise
http://www.youtube.com/watch?v=XtTUzaHly8o

Pantera - Becoming
http://www.youtube.com/watch?v=0gohU1weG80&feature=related

Kreator- Coma of Souls
http://www.youtube.com/watch?v=2O5p_LUt_PA

Anthrax - Fueled
http://www.youtube.com/watch?v=cMzWeV4Xf9A

Impaled Nazarene - Armageddon Death Squad
http://www.youtube.com/watch?v=LWmCNe6NG40

The Exploited - Beat the bastards
http://www.youtube.com/watch?v=b17tir-Yre4&feature=PlayList&p=B8A5B06FCA1515F7&index=0&playnext=1

Motörhead - All Gone to Hell
http://www.youtube.com/watch?v=D846Kb1SvSg

Cinemania
12 Oct 2009, 12:47
sa mai avansam un pic

Deicide
http://www.youtube.com/watch?v=SGqe1MycD20

Broken Hope
http://www.youtube.com/watch?v=OIYb-4dreiA

Kataklysm
http://www.youtube.com/watch?v=f0tGgBds0Ms

Suffocation
http://www.youtube.com/watch?v=VJNZXZDJzGU

Pyrexia
http://www.youtube.com/watch?v=SWn3qvUkN3Q

Deeds of Flesh
http://www.youtube.com/watch?v=cux7xcszJ8s

Dragomara
12 Oct 2009, 13:03
Asa parca te plac mai mult:D
Aşa am fost prin alt secol, şi evident din cauza unui băiat. :P

Acum sunt ŞI asta. (http://www.youtube.com/watch?v=PKcPNYbXKeY)

Chambord
13 Oct 2009, 08:46
fresh from 2009

Phoenix (FRA) - 1901

http://www.youtube.com/watch?v=Q4MXFOMpVIw

Cinemania
13 Oct 2009, 08:59
16 - Me And My Shadow
http://www.youtube.com/watch?v=McDNQVxmk-U

2 Ton Predator - Bone Brigade
http://www.youtube.com/watch?v=SYd9ulT17Rs

Beheaded - Perpetual Mockery
http://www.youtube.com/watch?v=-yjOtTq0TzE

Benighted - Nemesis
http://www.youtube.com/watch?v=xzaU81UTgxA

Cadaver - Twisted Collapse
http://www.youtube.com/watch?v=fu2d2LNLvJ4&feature=related

Capharnaum - Fractured
http://www.youtube.com/watch?v=rVOAfyBMFN4

Darkane - Execution 44
http://www.youtube.com/watch?v=9FbtNA5JXCo&feature=related

Element - Aeons Past
http://www.youtube.com/watch?v=ZdPMXI9qVSc

Ghostorm - Come Back
http://www.youtube.com/watch?v=Z73XHuRDMIo

cuntss
14 Oct 2009, 07:50
putin de pornogrind (Cock and Ball Torture - Fat Sex Mama)

http://www.youtube.com/watch?v=8OQ45-g5JQA

Deicide

http://www.youtube.com/watch?v=IJkMrl4AG8w

putin de Symphonic black metal (Stormlord)

http://www.youtube.com/watch?v=mO80C9QM0GI

have fun!

Cinemania
14 Oct 2009, 08:36
Immolation - Dawn of Possession
http://www.youtube.com/watch?v=FTsfTRSeTUA

Impetigo - Dis-Organ-Ized
http://www.youtube.com/watch?v=MDM7VindZss

Necrophagia - Embalmed Yet I Breathe
http://www.youtube.com/watch?v=mHPPR7xxraQ

si ceva desert, desigur

Superjoint Ritual - Fuck Your Enemy
http://www.youtube.com/watch?v=NewEBRKFwXg&feature=fvw

Down - Lifer
http://www.youtube.com/watch?v=XTmKuS4cyu4

Black Sabbath - The Illusion of Power

Cinemania
14 Oct 2009, 13:37
acelasi blast visceral de la inceputuri dar tot Devourment pleasure se cheama...and I don't feel guilty at all

Devourment - Unleash the Carnivore
http://www.youtube.com/watch?v=zWUHmN3wu38

Devourment - Abomination Unseen
http://www.youtube.com/watch?v=Uy_UCychMB4&feature=related

Devourment - Crucify the Impure
http://www.youtube.com/watch?v=w5LpRlcESAk&feature=related

Disciple
14 Oct 2009, 17:48
Am asa un chef de punk de nu imi vine sa cred:

http://www.youtube.com/watch?v=RiwcK656etQ

moltisanti88
14 Oct 2009, 18:38
Am asa un chef de punk de nu imi vine sa cred:

http://www.youtube.com/watch?v=RiwcK656etQ
Social Distortion:

http://www.youtube.com/watch?v=cGSdboDQdIw

http://www.youtube.com/watch?v=nlYY3VGcp7E

http://www.youtube.com/watch?v=Gi7n1SHetpk

cuntss
14 Oct 2009, 20:08
acelasi blast visceral de la inceputuri dar tot Devourment pleasure se cheama...and I don't feel guilty at all

Devourment - Unleash the Carnivore
http://www.youtube.com/watch?v=zWUHmN3wu38

Devourment - Abomination Unseen
http://www.youtube.com/watch?v=Uy_UCychMB4&feature=related

Devourment - Crucify the Impure
http://www.youtube.com/watch?v=w5LpRlcESAk&feature=related
place mult la urechile mele!
Apropos cum se cheama trupa in care cinti?

Chambord
15 Oct 2009, 14:30
din 2009:

Mastodon - Oblivion

http://www.youtube.com/watch?v=7kcErNWtw1o

Cinemania
16 Oct 2009, 09:00
nu ma mai satur de ultimul Asphyx

masterpiece

bucati de rezistenta:

Black Hole Storm
http://www.youtube.com/watch?v=AQ7OaZQ-MGg&feature=related

The Herald
http://www.youtube.com/watch?v=vpSgKIC4VwE&feature=related

Cape Horn
http://www.youtube.com/watch?v=IBR-9QlPI6s

si desigur Death...The Brutal Way (the best piece)
http://www.youtube.com/watch?v=XNChRN79Z7E&feature=related

inchei cu:
Bolt Thrower - The Killchain
http://www.youtube.com/watch?v=3eShSOlhX9w

Bolt Thrower - Cenotaph
http://www.youtube.com/watch?v=Xza1Gx166mY&feature=related

Benediction - Down On Whores
http://www.youtube.com/watch?v=5xwyLCE2AIs&feature=related

Napalm Death - Suffer the Children
http://www.youtube.com/watch?v=8sWbO_iEFJU

moltisanti88
16 Oct 2009, 14:11
Duane Allman:
http://www.youtube.com/watch?v=pV8RoNePzfI

Porcupine Tree:
http://www.youtube.com/watch?v=vy5FOcSLjWc

Disciple
16 Oct 2009, 20:30
Exodus - Architect Of Pain(cea mai lunga si slow piesa Exodus):

http://www.youtube.com/watch?v=PoYcrEAVvW4

Si am avut chef sa ascult si ceva mai mainstream.

Disturbed - Prayer:

http://www.youtube.com/watch?v=rvr0W-5zVIg

Disturbed - Numb:

http://www.youtube.com/watch?v=a50clhTpzj8

Disturbed - Shout 2000(cover dupa Tears For Fears):

http://www.youtube.com/watch?v=43D7qI9RuLs

Disturbed - Son Of A Plunder:

http://www.youtube.com/watch?v=B3DT6Bjdhu0

Ahh...si sa nu uit de noul album Lividity - To Desecrate&Defile!
Super!:D

Cinemania
20 Oct 2009, 08:15
sleep tight....

Raison D'Etre

http://www.youtube.com/watch?v=AFk7gK59hP0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aXMX9Wz37fU
http://www.youtube.com/watch?v=dWK51ld3pJk

Arcana

http://www.youtube.com/watch?v=PegPCjR9-h0
http://www.youtube.com/watch?v=kZ7u9Jdj2GA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WgawyEH-5bQ&feature=related

Aghast

http://www.youtube.com/watch?v=bV8OcQvkWPQ
http://www.youtube.com/watch?v=iuRMu_Q6g1A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VAhuNMhNXZc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yjO_81ROslA&feature=related

Atrium Carceri

http://www.youtube.com/watch?v=TC-FMONcpmc
http://www.youtube.com/watch?v=kp0HM3dULc0&feature=related

Desiderii Marginis

http://www.youtube.com/watch?v=U8DqBnCoxNo&feature=related

Vinterriket

http://www.youtube.com/watch?v=5atYSJSYT6w&feature=related

Death In June

http://www.youtube.com/watch?v=9fI85hmqILs&feature=PlayList&p=30FBFB043333DBC9&index=0&playnext=1

Eros Necropsique

http://www.youtube.com/watch?v=Gy0Zry9WVK0

Current 93

http://www.youtube.com/watch?v=F9q1FomLSkw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=O2djOhXfw2g&feature=related

Ataraxia

http://www.youtube.com/watch?v=ltwbeojnCIU
http://www.youtube.com/watch?v=4hyH-lM3mvc&feature=PlayList&p=15C496FDA4B66565&playnext=1&playnext_from=PL&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=hB-C4SlyDSc&feature=related

NOW WAKE THE FUCK UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rM6B5Rg-hhQ

Cinemania
13 Nov 2009, 08:14
http://www.youtube.com/watch?v=vNK_Sruc-ec

http://www.youtube.com/watch?v=OPbYdo-l-Vc

http://www.youtube.com/watch?v=w628V9_r-Mk

http://www.youtube.com/watch?v=e1bE2ozy6a0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=yvhkMimG-ZI&feature=PlayList&p=6DAC26FCFFC0FEC9&playnext=1&playnext_from=PL&index=15

http://www.youtube.com/watch?v=v2Qrz1dH6jc

http://www.youtube.com/watch?v=WJqo6uX9xtM

http://www.youtube.com/watch?v=D8MVm2Th_K0

moltisanti88
19 Nov 2009, 09:15
Deci de cat timp tot astept... :D

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=130624

johnny89
30 Nov 2009, 12:22
De un an si ceva ascult si eu rock insa doar ce a aparut de prin '95 incoace.
http://img109.imageshack.us/img109/2369/capturegvi.jpg
Cam asa arata folderul meu de muzica si si folderele fiecarei trupe care imi place...ca sa vedeti ce face lipsa de ocupatie din omhttp://www.dinamomania.net/forums/style_emoticons/Custom/bag.gif
http://img269.imageshack.us/img269/6227/capture3xv.jpg
Am facut pentru un alt forum si un top al trupelor preferate:

1.Disturbed - Criminal/Stricken
2.Linkin Park - Lying from you/Papercut
3-5. 3 Doors Down - Pages/Here without you
The Prodigy - Take me to the hospital
Slipknot - Before i forget/Duality
6.Saliva - Judgement day
7.Shinedown - Devour
8-11.Evanescence - Bring me to life/Further away
Godsmack - Make me believe
Nickelback - If today was your last day/Next go round
3 Days Grace - Never too late

Chambord
30 Nov 2009, 14:05
cu multe din trupele astea am inceput si eu ... acum vreo 10 ani. Acum ma fac doar sa zambesc. :) Asa ai sa patesti si tu ... N-am auzit pe nimeni care sa iubeasca Linkin Park (de exemplu) toata viata ;)

moltisanti88
30 Nov 2009, 15:44
De un an si ceva ascult si eu rock insa doar ce a aparut de prin '95 incoace.

de ce doar ceea ce a aparaut din '95 incoace? cel mai bun rock e classic rock. :D.
Eu am inceput cu the stones si the doors si nici acum nu ma obosesc ascultandu-i.

Liviu-
30 Nov 2009, 15:54
cu multe din trupele astea am inceput si eu ... acum vreo 10 ani. Acum ma fac doar sa zambesc. :) Asa ai sa patesti si tu ... N-am auzit pe nimeni care sa iubeasca Linkin Park (de exemplu) toata viata ;)

La fel am patit si eu, mai ales cu Linkin Park. Dintre cele enumerate mai sus singura pe care inca o mai ascult cu mare placere e Evanescence, singura care a rezistat vreo 5-7 ani pentru mine. De ceva timp m-am reprofilat pe clasica, dar la un rock clasic sau Evanescence/Nightwish/Within Temptation tot revin din cand in cand, chiar si pentru a asculta doar vreo cateva melodii.

johnny89
30 Nov 2009, 16:04
Am tot incercat sa mai gasesc ceva dar nu prea reusesc.Rockul mai vechi nu ma atrage deloc..doar Fade to black, The Unforgiven sau The day that never comes e la Metallica ce imi plac mult in rest deocamdata nu dar mai e timp..acu un an multe din trupele care imi plac acum nu ma atrageau deloc.
De Disturbed nu cred ca o sa ma pot satura, sunt absolut geniali din toate punctele de vedere..pentru mine sunt definitia rockului, la ei ma gandesc prima oara.

redmen
30 Nov 2009, 16:06
Nu stiu cat de rock sunt The Prodigy dar ii ascult mereu cu aceeasi placere.

Cinemania
30 Nov 2009, 18:48
Prodigy nu-s rock, da' sunt rocky rau :D

jungle-ul asta prinde bine...la mine cel putin

pe la inceputurile mele muzicale ascultam Prodigy, Beastie Boys si Apollo 440..apoi am facut un salt aerian direct spre Cannibal Corpse, Deicide, Suffocation, Obituary etc.

Cinemania
01 Dec 2009, 07:15
putin dark metal a la Bethlehem

http://www.youtube.com/watch?v=9SL7HYrtKzU

http://www.youtube.com/watch?v=dQ9ZOzuSj34&feature=related

asortat cu Beherit

http://www.youtube.com/watch?v=e6_Ym4hOmjc&feature=related

si Azaghal

http://www.youtube.com/watch?v=wJ0VeZwstV8&feature=related

Cinemania
04 Dec 2009, 07:13
http://www.youtube.com/watch?v=ZWeMcPly6mI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3F7a5Ph-CCc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=kuo9R8T7BDY&feature=related

Rapture
13 Dec 2009, 21:00
http://www.youtube.com/watch?v=pDs0kk1OR2Y&feature=sub

Can't fuckin' wait!

Chambord
13 Dec 2009, 21:13
astia de la SOAD cand mai scot si ei un album ca au stat pe tusa cam mult ? Hai nene Serj, fa un efort... i love these friggin armenians B-)

Rapture
13 Dec 2009, 21:24
Hai nene Serj, fa un efort... i love these friggin armenians B-)

I second that! :>

Disciple
14 Dec 2009, 07:22
Eu din cate am inteles au divortat.:D

Rapture
14 Dec 2009, 09:53
Serj a afirmat o data ca se vor recasatori :D.
Dar, pana atunci, astept un album nou semnat Serj Tankian.

miercuri
14 Dec 2009, 16:46
Mie SOAD asa cum suna acum mi se par insuportabili. Si Serj solo si el cam tot pe acolo. :(

Chambord
14 Dec 2009, 19:56
Oaa, rapture ce facem ? Vom suporta jignirea asta sau luam atitudine ? :D
Mie imi plac pentru ca sunt singurii care au topit atat de bine in metal influente ale unor culturi diverse. Si pt ca sunt implicati social (in efortul de recunoastere pe plan global a genocidului contra poporului armean).

Rapture
14 Dec 2009, 20:06
Oaa, rapture ce facem ? Vom suporta jignirea asta sau luam atitudine ? :D

Aoleu, jigniri :O ? Rapture ia atitudine! Rapture la datorie!!!!

Da, da. Sunt de acord cu Cham ! Iar pe langa ce a spus el, pot adauga faptu' ca iubesc tenorii (Serj fiind unul, ba chiar unul foarte bun :> ) .

Disciple
29 Dec 2009, 09:25
Topurile finale pe 2009:

Top 20 Thrash Metal,Crossover:

1.Slayer – World Painted Blood
2.Artillery – When Death Comes
3.Warbringer – Waking Into Nightmares
4.Suicidal Angels – Sanctify The Darkness
5.Sacrifice – The Ones I Condemn
6.Blood Tsunami – Grand Feast For Vultures
7.Hirax – El Rostro De La Muerte
8.Municipal Waste – Massive Aggressive
9.Evile – Infected Nations
10.Aggression – MoshPirit
11.Chemical Annihilation – Why Die?
12.Urto – UpsideDown
13.Swashbuckle – Back To The Noose
14.Nebukadnezza – This Is No Revolution
15.Rumpelstiltskin Grinder – Living For The Dead,Destroying The Rest
16.Mentally Defiled – The Thrash Brigade
17.Gama Bomb – Tales From The Grave In Space
18.Mantic Ritual - Executioner
19.National Napalm Syndicate – Devolution Of Species
20.Havok – Burn

Top 10 Black/Thrash:

1.Destroyer 666 – Defiance
2.Razor Of Occam – Homage To Martyrs
3.Nocturnal – Violent Revenge
4.Incriminated – Death Noize(EP)
5.Sarke – Vorunah
6.Witching Hour – Rise Of The Desecrated
7.Infernal Stronghold – Godless Noise
8.Infernal War – Conflagrator(EP)
9.Vociferous – Vociferous
10.Slaughtered Priest – World Wide War

Top 10 Death/Grind.BDM/Grindcore,Grindcore:

1.Napalm Death – Time Waits For No Slave
2.Cattle Decapitation – The Harvest Floor
3.Infected Disarray – Disseminating Obscenity
4.Brutal Truth – Evolution Through Revolution
5.Cephalectomy – An Epitaph Of Tranquility
6.Abysmal Torment - Omnicide
7.Mastic Scum – Dust
8.Phobia – Means Of Existence
9.Blastanus – Odd
10.Ascoculto – El Comegente

Top 10 Brutal Death Metal:
1.Lividity – To Desecrate And Defile
2.Putrid Pile – House Of Dementia
3.Human Mincer – Degradation Paradox
4.Human Rejection – Decrepit To Insanity
5.Nile – Those Whom The Gods Detest
6.Kraanium – The Art Of Female Sodomy
7.Devourment – Unleash The Carnivore
8.Suffocation – Blood Oath
9.Necrovile – The Pungency Of Carnage
10.Fleshgod Apocalypse - Oracles

Top 10 Death Metal:
1.Bone Gnawer – Feast Of Flesh
2.Obliteration – Necropsalms
3.9 – 9(The Las Breath)
4.Formaldehyde – God’s Will
5.We Are Legion – The Institution Of Disharmony
6.Depravity – Litanies For The World To Suffer
7.Gone Postal – In The Depts Of Despair
8.Eternal – The Berserks’Legions Defiance
9.Obituary – Darkest Day
10.Abhordium – Declaration Of Perdition(EP)

Top 10 Black Metal:

1.Carrion Wraith – Carrion Wraith
2.Cobalt – Gin
3.Orcustus – Orcustus
4.Absu - Absu
5.Evil Wrath – Chaotical Invasion
6.Teitanblood – Seven Chalices
7.Austere – To Lay Like Old Ashes
8.IXXI – Elect Darkness
9.Weapon – Drakonian Paradigm
10.Katharsis – Fourt Reich

Top 10 Altele:

1.Anaal Nathrakh – In The Constellation Of Black Widow
2.Fukpig – Spewings From A Selfish Nation
3.Count Raven – Mammon’s War
4.Candlemass – Death Magic Doom
5.Splatter Whore – City Of Sleazehounds
6.Obscura – Cosmogenesis
7.Saxon – Into The Labyrinth
8.Isis – Weaving Radiant
9.Hatebreed – Hatebreed
10.Asphyx – Death…The Brutal Way

Rapture
29 Dec 2009, 21:59
Indie Rock, se pune? Nu i-am mai ascultat de mult timp pe Gomez:

http://www.youtube.com/watch?v=S8bDpzpDVu4

http://www.youtube.com/watch?v=wPs9BsJPEcQ

A naibii melodie, m-a inspirat artistic. Geniala! Gata, ma pun pe desenat.

cremaxx
29 Dec 2009, 22:47
Imi place rock-ul decat atunci cand ma gaseste el pe mine si nu atunci cand il caut eu pe el.

In rest ,daca vreti,ceva house,dance,trance,instrumental,etc....B-)

Cinemania
04 Jan 2010, 07:57
My Dying Bride

http://www.youtube.com/watch?v=i9qubiWk8pU

Cum poate sa sune vioara aia.

SoricicaMov
04 Jan 2010, 09:05
De curand am descoperit Benea Reach, metal progresiv din Norvegia, daca vreti sa ii luati de undeva, just watch Dead Snow, muzica lor deschide trailerul oficial, asa i-am gasit si eu :)

Cinemania
04 Jan 2010, 12:04
Terminal Function. Destul de dragut:

http://www.youtube.com/watch?v=0uwZMX_iY_U&feature=related

Daca tot e tehnic:

Theory in Practice:
http://www.youtube.com/watch?v=ikLmAnWEK1U&feature=related

Spiral Architect (cu membri Arcturus, Satyricon, Vintersorg):
http://www.youtube.com/watch?v=HxlXwdwXwnQ

Hour Of Penance:
http://www.youtube.com/watch?v=W_jtqsFsFac&feature=related

Decapitated:
http://www.youtube.com/watch?v=vfRT5FZYI10

Necrophagist:
http://www.youtube.com/watch?v=b9RJXWxth5g

Deeds of Flesh:
http://www.youtube.com/watch?v=UBVYwmGmXs8

Death:
http://www.youtube.com/watch?v=QGvDSuycarg&feature=related

hellsteed
04 Jan 2010, 21:30
[QUOTE=Chambord]astia de la SOAD cand mai scot si ei un album ca au stat pe tusa cam mult ? Hai nene Serj, fa un efort... i love these friggin armenians B-)[/QUOTE

SOAD ....buni de tot .. Serj avea si o trupa , faceau doar instrumentale, imi scapa acuma numele , incepe cu A .... buna si aia ...

Chambord
05 Jan 2010, 08:10
SOAD ....buni de tot .. Serj avea si o trupa , faceau doar instrumentale, imi scapa acuma numele , incepe cu A .... buna si aia ...

Axis of Justice

Cinemania
08 Jan 2010, 18:04
Dovada clara ca gusturile nu se discuta, ci se se executa....well, cel putin nu cand e vorba de culturile de porci :D

Parental Visceral Nonsense Advisory!

Dislimb
http://www.youtube.com/watch?v=e8Cq-NG6ZFg&feature=related

Abominable Putridity
http://www.youtube.com/watch?v=NBPS_B2f_P4&feature=related

Cemetery Rapist
http://www.youtube.com/watch?v=8VorsRUWcQI&feature=related

Rest In Gore
http://www.youtube.com/watch?v=U8XEzBn5SBE&feature=related

Disconformity
http://www.youtube.com/watch?v=4z9TCt1-5d8&feature=related

Saprogenic
http://www.youtube.com/watch?v=LyCvDmi5jbo&feature=related

Awaiting the Autopsy
http://www.youtube.com/watch?v=I1hLXhEvIYc&feature=related

Gutrot
http://www.youtube.com/watch?v=0WiTqXWwSYs&feature=related

Pathology
http://www.youtube.com/watch?v=zQbyxoaa_YE&feature=related

Cinemania
12 Jan 2010, 07:24
Wow. Old School is back!

http://www.youtube.com/watch?v=KnyMf14KiKY&feature=related

Resurrection anyone? Disciple?

Disciple
12 Jan 2010, 11:12
I-am ascultat la vremea lor si am ajuns la concluzia ca a fost unul dintre cele mai bune comebackuri ale anului 2008. In materie de death metal, bineinteles!:D

moltisanti88
21 Jan 2010, 10:19
Darkestrah:

http://www.youtube.com/watch?v=u3Ic2g3umoI

SoricicaMov
21 Jan 2010, 10:24
Sumerian Blackened Death Metal (http://www.youtube.com/watch?v=R0e86M61_08)

Cinemania
21 Jan 2010, 12:25
ca sa vezi :D

Windom
21 Jan 2010, 12:32
Soricica noastra numai cite una zice si buna...:D Ba ii mai place si horror-ul...:-*

SoricicaMov
21 Jan 2010, 14:45
Soricica noastra numai cite una zice si buna...:D Ba ii mai place si horror-ul...:-*

Acu' Windom, nu mai sunt Mov, sunt Rosie, sau Imbujorata ;)

SoricicaMov
22 Jan 2010, 13:16
She has...

Dark Rat Eyes (http://www.youtube.com/watch?v=0DoYfoan1Ow)

SoricicaMov
25 Jan 2010, 15:49
Sometimes I have melodic sweet nightmares, so...

Down with the sun (http://www.youtube.com/watch?v=K003TNG40P8&feature=related)

Cinemania
25 Jan 2010, 20:17
Sometimes I have melodic sweet nightmares, so...

Down with the sun (http://www.youtube.com/watch?v=K003TNG40P8&feature=related)

Si io, si io....

http://www.youtube.com/watch?v=ShZc-GOkbyk

SoricicaMov
25 Jan 2010, 23:28
Si io, si io....

http://www.youtube.com/watch?v=ShZc-GOkbyk

Aperitiv! Sa trecem la felul I! :P

Bon Appétit (http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0)