PDA

View Full Version : Buton De Favorites...

djdevy
27 Mar 2009, 15:46
De mult folosesc site-ul cinemagia si chiar mi-a placut si cel dinainte dar trebuie sa recunosc ca asta nou e mai bine realizat. In schimb am si eu o mare dezamagire :hmm: de multi ani caut un site complex de filme cu trailere si informatii despre filme noi sau vechi care sa aiba un buton de: "adauga la favorite". Yahoo Movies are aceasta optiune dar e foarte sarac in filme. Mi-am facut utilizator in speranta ca voi putea avea si eu un arsenal de filme pe web. Dar se pare ca nu am avut succes nici de data asta. Daca cumva exista si nu am vazut eu...ziceti-mi si mie de el :D
Daca ma imi mai sustine ideea cineva, sau mai exista cineva care duce lipsa de acest buton sa scrie aici....:p
Mersi...si sper ca macar un webmaster sa citeasca acest post...

Chambord
27 Mar 2009, 15:49
imdb-ul are facilitatea asta

djdevy
27 Mar 2009, 15:56
stiu ca are....dupa cum am mentionat si mai sus yahoo movies, are si el..dar imdb-ul nu are nici trailere hostate doar pe alte site-uri si mai are cateva servicii care nu sunt complete....este mai mult un site de informatii...adica, cand caut ceva si nu gasesc pe nici un site e ultima solutie pentru mine...in plus e mai mult pentru SUA...mersi oricum :)

StefanDo
27 Mar 2009, 16:03
in curand vei putea face acelasi lucru (si multe altele) si pe cinemagia :)

nu stiu cand se vor lansa aceste simpatice facilitati, dar pot sa-ti zic ca deja se lucreaza la ele ;)

djdevy
27 Mar 2009, 17:03
m-am linistit atunci.....mersi Stef...si pt echipa cinemagia: Keep up the good work ;)

Pitbull
28 Mar 2009, 20:08
We are here to serve.