View Full Version : Ranguri personalizate
Pitbull
27 Mar 2009, 09:09
Userii nostri mai noi, dar cu activitate bogatä (ca Pauline, de pildä, dar nu numai) au pierdut din vedere cä dupä 1000 de mesaje li se poate personaliza rangul. Cel mai simplu ar fi ca în acest topic sä se anunte cei ajunsi în situatia respectivä - si sä aibä loc eventualele discutii. (Desigur, existä si optiunea unei promoväri discrete, prin schimb de mesaje private, dupä care omului sä-i aparä noul rang).
In afarä de Pauline, cine a mai särit mia, dar nu si gurul? Si cine se mai apropie?
Pauline Kael
27 Mar 2009, 09:19
Just a second,io n-am pretentii.Doar jumatate din postarile mele(adica mai putin) merita sa fie contorizate.
Dar despre ceilalti...Chiar,mi se pare ca exista p-acolo o optiune cum ca putem scrie noi ce vrem la rang,de ex,la tine scrie "unlikely messiah",cred ca fiecare user poate scrie ce vrea ...La profil e asta.Ceea ce mi se pare dragut.Nu cred ca ar conta cumva rangul,ci ...prestanta.
Pitbull
27 Mar 2009, 09:47
mi se pare ca exista p-acolo o optiune cum ca putem scrie noi ce vrem la rang,de ex,la tine scrie "unlikely messiah",cred ca fiecare user poate scrie ce vrea ...La profil e asta.Ceea ce mi se pare dragut.Nu cred ca ar conta cumva rangul,ci ...prestanta.
Nu, optiunea asta le e accesibilä doar administratorilor, nu si userilor, iar sistemul (si regulamentul) presupune ca fiecare user sä urce în rang dupä numärul de posturi (novice, junior, senior, veteran, guru), iar la 1000, sä-i poatä cere administratorului rangul personalizat (cel la care te referi tu: "The Mythbuster" la Nume, "Legend" la MinRep, "Babyface Killer" la Ricutza, "Unilkely Messiah" la mine, etc...)
E foarte just (si nobil) ce spui, cu privire la SUBSTANTA mesajelor în raport cu numärul lor - dar asta nu e nici preväzutä în regulament, nici usor de cuantificat (cum facem, concurs cu comisie, ca la C.N.C....?) Si oricum, TOTI mai si glumim, mai si postäm aiurea. Bref: ai dreptul la rang personalizat. Ti-l folosesti, sau nu? (Nu te obligä nimeni.)
Pauline Kael
27 Mar 2009, 16:29
Pai sigur ca da,pot sa ma mai gandesc care?:)
Vreau si euuuuuu.Old School Hollywood :)
Dragomara
15 Apr 2009, 11:32
şters!
StefanDo
15 Apr 2009, 11:47
lol, intr-adevar
Dragomara
15 Apr 2009, 16:06
şters!
StefanDo
15 Apr 2009, 16:08
da, de ce oare?
nu eşti tu spammeriţa şefă a Cinemagiei?
Dragomara
15 Apr 2009, 16:34
şters!
StefanDo
15 Apr 2009, 17:14
vad ca deja il pui in aplicare :)
Dragomara
15 Apr 2009, 17:17
şters!
Cantitate sau calitate ... mi`e totuna.Nu stiu la ce a mai fost deschis acest topic.
Dragomara
02 Oct 2009, 16:12
şters!
StefanDo
02 Oct 2009, 16:15
rezolvat
Dragomara
02 Oct 2009, 16:16
şters!
Vreau si euuuuuu.Old School Hollywood :)
BUMP !
Pitbull
02 Oct 2009, 21:51
Ti se cuvine!
Stef, Glo - fiti asa de buni...
Vreau si eu sa mi se puna acolo 'bozgor'.
Egeszegedre!
Reiterez: vreau rangul 'bozgor'!!!
corinka
13 Oct 2009, 22:28
Atata vreme cat regulamentul nu prevede o lista cu raguri 'interzise', de ce nu-i dati omului astuia rangul dorit, adica bozgor?
Si de ce-l ignorati pe redmen? Are si el o preferinta...
Dragomara
13 Oct 2009, 22:41
şters!
corinka
13 Oct 2009, 22:45
Pe la noi inseamna ungur, in zeflemea. Am auzit ca ei ne-ar spune la misto vlahi. Eu nu m-as simti jignita daca un maghiar si-ar alege rangul vlah.
paul_aramis
13 Oct 2009, 23:26
off-topic: ei spun olah. iar ca expresie jignitoare, budos olah.
Si de ce-l ignorati pe redmen? Are si el o preferinta...
Nu mai am nevoie Corinka.
Dragomara
14 Oct 2009, 05:22
şters!
Eu as vrea totusi 'bozgor', cu referire la preconizatul meu autoexil si la alte cateva dudite care ma seaca in Romanica. Dar daca intr-adevar se pune problema duritatii termenului ca formula de adresare jignitoare, merge si 'Momentan filomaghiar' - in cazul asta trimiterea fiind clara catre unguroaicele-mi iubite.
Stimați administratori, pentru că am atins numărul de 1.000 de postări, vă rog să-mi schimbați rangul din „Guru” în „Discipolul Diavolului”. Mulțumesc!
Pitbull
01 Jun 2010, 21:05
Si lui Redmen:
Old School Hollywood
Alo! Domnilor administratori! Ipu vă deranjează din nou.
În mesajul cu numărul 1000 (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95280&page=2#28) v-am făcut o rugăminte. În prezentul, cel cu numărul 1100, îmi îngădui să v-o reamintesc.
Dragomara
06 Jun 2010, 06:58
Măi MJ, greu te mai prinzi! :-* Aia a fost încă o dovadă de sănătate mintală înfloritoare. ;) :P
Vai de capul ei! O îngrijorează numai bolile altora. În loc să se mărite, să facă un copil...
Era un entuziast pe aici care o mai diagnostica în mod gratuit. Din păcate, ăluia i-au fost suspendate și primul cont, și cel de-al doilea, prin intermediul cărora (el) îi mai indica (ei) uneori tratamentul de urmat. ;)
hellsteed
06 Jun 2010, 09:46
Eu vreau : Cavaler de Veste Buna ...
Dupa noul regulament, doar la 2000 de postari primesti asa ceva, pina atunci ciuciu...>:)
@hell, mai bine confirma sau infirma verdictul meu de la ghiceste jocul, decit sa te tii de narcisisme.>:) >:)
hellsteed
06 Jun 2010, 10:51
>:) I will ...
Mi-au trebuit 3 ani sa strang 1000 de postari :))
In privinta lui Hellsteed ar trebui aplicata regula veche: modificati-i omului rangul, ca e de nu stiu cand in zona! ;)
Cum iti suna Old Timer hell?:D
Dupa noul regulament, doar la 2000 de postari primesti asa ceva
Unde se stipulează asta pentru că nu am găsit-o aici: http://www.cinemagia.ro/forum/showpost.php?p=1370822&postcount=1 , nici aici: http://www.cinemagia.ro/forum/showpost.php?p=1443693&postcount=1 și nici aici: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81959 ?
Și încă ceva, unde este afișat noul regulament?
E vorba de o Ordonanta de Urgenta, inca nu a aparut pe forum.
eeeee atunci dacă nu a fost încă publicată înseamnă că nu se aplică! =)) :))
ps. până atunci se poate modifica și rangul meu din „ guru ” în „ Fat Guru ”?
hellsteed
07 Jun 2010, 06:34
Old Timer suna bina, das altii mai vechi.
Requestul meu era : Cavaler de Veste Buna :D ... da nu Gavril :)))
Federico
07 Jun 2010, 10:53
Ha-ha, ce fel a sunat asta! Propun in continuare, in aceeasi cheie pueril-solemna, sa se conditioneze accesul in cafenea cu un nr minim de 1000 de postari... :-*
„Diavolul”! „(Ce minunăție!) Ce mândru sună acest cuvânt!”
Mersi.
hellsteed
07 Jun 2010, 15:28
Pune-mi si mie : Cavaler de Veste Buna... Hai no..
Dragomara
07 Jun 2010, 16:12
Pot să râd şi eu?! ;) :P Ştiu că sunt off-topic dar ultimele 2 postări nu lasă loc altei reacţii!
=)) =)) =)) =))
De parca te-ar fi putut opri cineva. :)
Dragomara
07 Jun 2010, 16:26
De parca te-ar fi putut opri cineva. :)
Când am gură plină nu pot să râd, sau cel puţin nu e politicos. :)) :))
Se poate modifica și rangul meu în: Fat Guru ? întreb pentru a doua oară în caz că de prima oară nu s-a observat.
Merci Gloria sau cine mi`a modificat rangul.Acum am vazut.
hellsteed
10 Jun 2010, 19:55
subscriu
Chambord
10 Jun 2010, 20:30
suprascriu
anaemona
10 Jun 2010, 21:54
Doar daca ti-ai setat sa vezi cele mai noi mesaje sus si nu jos ;)
Solicit schimbarea rangului in "L'ultimo Casanova".
Rog si eu cu prea blanda bunavointa, ca tot am schimbat prefixul si am trei de zero-n coada, a mi se schimba rangul in " Supreme Wine Lover"..:)
copila_satanista
01 Sep 2010, 10:05
recomandari ceva pentru mine? ;;)
Pitbull
01 Sep 2010, 10:07
"Maica Ioana a îngerilor"! ;;)O:-)O:-)O:-)
copila_satanista
01 Sep 2010, 10:16
:))) ai maaa
eu ma gandeam la "darkest music addict" :-? B-)
Pitbull
01 Sep 2010, 10:19
Eu zic sä te mai gândesti!
- 1) Film EXCELENT!
- 2) Contrast paradoxal între nick si rang
- 3) Adecvat: Maica Ioana era posedatä!
("Iesi, Satana...! Iesi din Maica Ioana..."! :x Magnificä replicä!)
copila_satanista
01 Sep 2010, 10:25
abia acum am facut cercetari si am inteles :"> nu stiam de asta. intr-adevar prea faina propunerea >:D< dar nush :-S ... mi-a venit acu aia cu addictu si parca ma unge mai bine la suflet
Am uitat de optiunea asta. As vrea si eu "Film Dissection", desi mi se pare ca suna cam pretentios. Astept si alte propuneri...
Si eu as vrea.Sa mi se schimbe in L`ultimo Pinocchio.
copila_satanista
01 Sep 2010, 12:41
deci m-am hotarat : ramane darkest music addict
dragonfly_drk
01 Sep 2010, 13:10
Si eu as vrea.Sa mi se schimbe in L`ultimo Pinocchio.
deci recunosti ca esti pioncchio? :-/
Medicate
04 Sep 2010, 22:49
As dori , daca se poate , sa imi apara la rang : Psychosocial
Medicate
13 Sep 2010, 12:53
Helloooo ... am ajuns la 1100 de postari ... sper ca verificati si aceasta parte a forumului , poate raspundeti si la cerintele userilor !
Helloooo ... am ajuns la 1100 de postari ... sper ca verificati si aceasta parte a forumului , poate raspundeti si la cerintele userilor !
si io p-acolo!
stefane, te faci ca ploua.te-am mai intrebat o data: pot?
StefanDo
28 Sep 2010, 18:41
poti, alege unu' si vi le schimb maine, n-am mai dat de mult pe-aici
Rog schimbarea rangului in Pasărea Phoenix. Multumesc!
Medicate
03 Nov 2010, 13:19
....Psychosocial era rangul pe care l-am dorit ... as fi recunoscator daca l-ati modifica ! Ca de vreo 2 luni am postat un mesaj in aceasta parte a forumului !
copila_satanista
03 Nov 2010, 13:19
incearca si un pm lui StefanDo ca la mine a mers :), probabil nu prea are obiceiul sa se uite pe aici
poti, alege unu' si vi le schimb maine, n-am mai dat de mult pe-aici
S-a uitat si apoi a uitat :P
Medicate, fresie, rezolvat.
Medicate, fresie, rezolvat.
Multumesc!
Medicate
10 Jan 2011, 17:59
Thanks, Gloria!
MariaMona
18 Feb 2011, 16:36
Daca mai e valabila regula, eu as vrea la rang Crazy Mama. Thanks!
mai este valabila faza cu rangurile personalizate?
chuckyfan
28 Aug 2011, 20:30
Daca se mai practica:
"B-Movie Lover"
Malombra
05 Apr 2012, 18:00
eu o să vreau Fiică de ninjalău , cînd mi-o veni sorocul.
pingî pongî
inca 495 postari..... go go go go go go
loyal2thek
27 Jul 2012, 15:40
Stiu ca nu e topicul potrivit but here it goes. As butea beneficia de schimbarea username-ului de pe site din loyal2thek in AlexBlomkvist?
In caz contrar ar trebui dezasociez adresa de facebook si cea de email de contul actual pentru a le asocia apoi noului cont AlexBlomkvist, dupa o eventuale creare a acestiua. Asta ar insemna si pierderea tuturor datelor asociate acestui cont si as dori sa evit asta.
Multumesc.
ghost90
01 Jun 2013, 17:53
Daca mai e valabil, as dori si eu Hooligan.Multam fain.
Sylver Cheetah 53
03 Dec 2015, 20:54
Avînd în vedere că, la un moment dat, cîndva, voi face şi eu 1000 de mesaje, aş dori rangul Last Man Standing. Mulţumesc.;)
cosmin742000
04 Dec 2015, 14:18
Userii nostri mai noi, dar cu activitate bogatä (ca Pauline, de pildä, dar nu numai) au pierdut din vedere cä dupä 1000 de mesaje li se poate personaliza rangul. Cel mai simplu ar fi ca în acest topic sä se anunte cei ajunsi în situatia respectivä - si sä aibä loc eventualele discutii. (Desigur, existä si optiunea unei promoväri discrete, prin schimb de mesaje private, dupä care omului sä-i aparä noul rang).
In afarä de Pauline, cine a mai särit mia, dar nu si gurul? Si cine se mai apropie?
Cum adica sa se personalizeze rangul?
cosmin742000
04 Dec 2015, 14:38
m-am prins despre ce e vorba , as vrea rangul i hate super-heroes "movies"
m-am prins despre ce e vorba , as vrea rangul i hate super-heroes "movies"
Ha,ha,ha!Subscriu!
Si ca sa fiu in tema,e teribil rangul meu!!!:D
Cretzulynne
03 Nov 2019, 11:18
oops! Am atins cândva 1000 și aflu de aceea OUG invizibilă abia acuși. De-i pusă în vigoare, când vine scadența, rog a apărea "Iubita Universului".
Mulțumesc anticipat.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.