PDA

View Full Version : new look

Monyicel
22 Mar 2009, 18:52
Va invit sa va spunetzi parerea in legatura cu noul look al cinemagia.ro. Sincer mie imi placea mult mai mult inainte, background-ul era mult mai cool, mai sticky, si asezarea in pagina era mult mai buna. Era ceva deosebit, acum parca si pagina e in "criza". Nu vezi culoare, nu vezi nimic care sa o deosebeasca de altele...:confused: deci, sunt singura care crede asta???

Liviu-
22 Mar 2009, 18:59
Nu, dar daca nu ma insel mai erau deja doua topicuri pe acest subiect. Sa nu uitam si de poll...

redmen
22 Mar 2009, 19:58
Daca iti placea mai mult inainte de ce de`abia acuma postezi pe forum ?

Dragomara
22 Mar 2009, 21:18
la numărul de mesaje şi la data în care şi-a creat contul mă îndoiesc că ar fi putut posta mai devreme. :p

corinka
22 Mar 2009, 23:18
la num?rul de mesaje ?i la data �n care ?i-a creat contul m? �ndoiesc c? ar fi putut posta mai devreme. :p
Pai tocmai asta era ideea. De ce nu si-a facut contul inainte de schimbare. Probabil ca ii place doar sa citeasca, nu are chef si sa comenteze, iar acum si-a facut cont ca sa isi spuna pasul, nu-i place noul look.
Numai ca n-a postat unde trebuie. Cred ca ar fi bine ca acest subiect sa fie inchis, iar discutiile sa se mute in topicul mai vechi.