View Full Version : Filme controversate
Pauline Kael
20 Mar 2009, 20:20
Care vi se par cele mai controversate,scandaloase,subliminal-nocive filme din istoria cinematografiei?
Pauline Kael
20 Mar 2009, 20:20
http://cinema.acasa.ro/stiri-cinema/special/Filme-care-au-maniat-o-lume-intreaga-partea-I-
buticut
20 Mar 2009, 23:39
Ohoo sunt destule. Ca sa mentionez cateva:
Din ciclul iti trebuie stomac tare ca sa te uiti la ele":
- Cannibal Holocaust
- Nekromantik
- Salo o le 120 giornate di Sodoma
- Caligola
- Audition
- Ichi the Killer
- Irreversible - un film cu adevarat bun, desi greu de digerat. Disturbing si socant...cine poate uita scena parca interminabila a violului?
Alte mentiuni
- Videodrome
- Freaks
-The Cook the Thief His Wife & Her Lover
- Viridiana - filmul lui Bunuel a starnit mania preotilor. Needless to say why :).Parca si Un Chien Andalou a fost controversat,cel putin secventa cu briciul e "de efect" chiar si acum.
- Orice film care trateaza tema ultimelor zile ale lui Iisus.
corinka
21 Mar 2009, 00:04
The Last Temptation of Christ, The Passion of Christ, Apocalypto au starnit controverse cand au aparut.
miercuri
21 Mar 2009, 18:37
- Irreversible - un film cu adevarat bun, desi greu de digerat. Disturbing si socant...cine poate uita scena parca interminabila a violului?
.
mie atat de overrated mi s-a parut Irreversible. Noe se foloeste de niste efecte meschine (ultrasunete si stroboscop, really?) ca sa induca o anumita atmosfera si pe langa asta constructia e de-a dreptul danunatoare, dupa scena violului iti pierzi orice interes pentru cealalta jumate de film, care e presarata cu niste conversatii insipide gen "today is the first day of the rest of your life".
l'age d'or ca un chien andalou pentru sexualitate
d-ale lu haneke
undergroundu lu kusta ca cine le tine parte sarbilor
Pauline Kael
26 Mar 2009, 22:21
Razi,dar ai intrat tare ,man.Ma bucur ca vom avea cu cine conversa pe subiecte interesante.
Ca sa fac o gluma nesarata,sarbilor le tin parte peste tot ...albanezii
pai am stat tacut pana acu si am privit, ce vrei inceputu mai timid dar acu am prins curaj, da le tin numai parti albanezii dar nici sarbii nu se lasa d-aia canta no smokin' orchestra prin concerte ne damo ne damo kosovo
Pauline Kael
04 Apr 2009, 12:07
Satyriconul lui Fellini.
Pauline Kael
05 Apr 2009, 09:50
.
Buti,stii ca eu te iubesc(pacat ca esti minora:p,dar as putea sa te adopt) ,forever and ever,orice s-ar intampla.
Dar eu cred ca n-ai vazut filmul asta care e o dejectie,o secretie cu duhoare pestilentiala,o cangrena psihologica, o bataie de batjocura,vezi ca am scris la Iconoclast despre.
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1444829#post1444829
Un alt film controversabil ar fi"Japon":
http://www.imdb.com/title/tt0322824/
Pauline Kael
05 Apr 2009, 13:16
Ken Park
Baise-moi
buticut
05 Apr 2009, 15:32
Buti,stii ca eu te iubesc(pacat ca esti minora:p,dar as putea sa te adopt)
Huh?Newsflash: nu sunt !:p Vezi ca am continuat discutia cu Ireversibilul dincolo,pacat ca nu te-ai uitat la Cry-Baby,te-ar fi binedispus/
Mercutio
11 Apr 2009, 14:04
Satyriconul lui Fellini.
Mai degraba Casanova lui Fellini, as zice.
Perfomance (1970) de Donald Cammell si Nicholas Roeg starneste opinii extreme:
<<Richard Schickel in Time called it "the most disgusting, the most completely worthless film I have seen since I began reviewing" and the cranky critic John Simon thought it was "indescribably sleazy, self-indulgent and meretricious." At the same time estimable British film critic Colin MacCabe considers it "the greatest British film ever made.">>
Pauline Kael
11 Apr 2009, 22:17
Si Satyriconu' are niste scene ...asa, involuntar burlesti.
claudiupop88
05 Mar 2010, 00:53
cel mai nou controversat film este acum ,,Antichrist", cu Willem Dafoe
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.