PDA

View Full Version : Useri debanati

StefanDo
20 Mar 2009, 15:32
Toti userii banati de-a lungul timpului au fost debanati azi.

Chambord
20 Mar 2009, 15:58

this is like unleashing hell, aint ? :D

StefanDo
20 Mar 2009, 16:05
@chambord
cam

@dragomara
pe mail pot sa te ignor foarte simplu, mai ales cand imi dai task-uri :)

StefanDo
20 Mar 2009, 16:15
pffffffff

ok, dragomara vrea sa stie de ce a fost banata :)

1. prima oara te-am banat pentru ca te certai la nesfarsit cu ceilalti useri (chiar si dupa multiple avetismente)
2. a doua oara te-am banat pentru ca ti-ai facut clona
3. a treia oara te-am banat pentru ca ti-ai facut clona...
4.
5.
.
.
.

acum te-am debanat! enjoy! :P

Pauline Kael
20 Mar 2009, 16:58
Ce e trist ca useii aia care au fost debannati(chiar toti?) nu stiu sau nu-i mai intereseaza chestia asta.
Dar n-ar strica putina actiune.;)

Pitbull
20 Mar 2009, 22:45
Deci li s-au debannat si clonele...?

nume
20 Mar 2009, 22:53
Ce caterinca.

Pitbull
20 Mar 2009, 23:04
P-izda-i seama, o sä vie buluc: Ambrablurica, Brown Bulä, Messaru... Ca la amnistiile lui Nea Nicu.

nume
20 Mar 2009, 23:09
Ma indoiesc. Poate defunctul emi, sa "submineze puterea de stat si noua oranduire". Cu toate ca aceasta noua cinemagie seamana leit acum cu cinefanul lui amortit. )))))))

Pitbull
20 Mar 2009, 23:13
Aproape corect (minus "a-" si "-it").
Aproape corect (la o parte din culori, dar cu alte nuante).
Incorect: e prea orgolios. (Oricum, din câte stiu, nu fusese bannat.)

Neuptolem
21 Mar 2009, 02:32
Maine il aduc pe Mistah J in Cafenea la o barfa, asta imi insufla acum forumul.

Pitbull
21 Mar 2009, 08:14
E clar, nu mai am nici un dubiu.
Vesti bune: zicea deunäzi la televizor cä-n curând legalizäm si noi cäsätoriile gay.

Neuptolem
21 Mar 2009, 10:00
O nevoie acuta in continuare de a face misto de forumisti!

Nu simt nevoia sa precizez cele de mai jos pt mine pt ca nu ma afecteaza ce dracu spui pe acolo, daca un coiot ii spune unui leu ca e strutz, nu stiu daca leul s-ar simti prost de baza coiotului (care nu e Ugly..).

Daca vrei sa "afli" ce apucaturi sexuale am, intreab-o pe EgOisM ce ii propusesem inainte de Craciun, anul trecut. Acum ca ea a reactionat fara constructivitate, tine de alti factori perturbatori, nici gand de o anomalie genetico-psihica de-a mea.

Dar atunci cand fetele te tot refuza (de o intalnire "sa ne cunoastem", nu de altceva ca doar n-oi fi violator ori dezaxat, ori violator dezaxat) incepi sa nutresti sentimente fata de personaje ca Mistah J, nu de dragoste, "relatia" mea cu "Pisoiul" e strict bazata pe loialitate, incredere, camaradenie, aproape militareste, ca un pusti pe front caruia ii mai asiguri spatele (la figurat, "spatele") din cauza ca el e mai lipsit de experienta.

Dar daca, ar fi sa dau viata oribilei tale afirmatii, poate ca orice barbat e curios cum e orgasmul feminin (a spus-o si Ernest la Big-brother in 2003 iar conversatia "din casa" pe tema asta a fost destul de dezinhibata si tratata normal si Ernest nu e gay, nici bisex). Iar in cazul asta, daca as fi vreo fatuca, numai daca as fi vreo fatuca, mi-as trage-o pe rupte, dar nu cu Mistah J, tipul e prea lipsit de masculinitate. Insa mai mult ca sigur as inclina spre a ma satisface singura in fata oglinzii cu vibratorul, gratie faptului ca cerebelul meu nu e programat sa placa vreun mascul si e setat doar sa absorb din priviri frumusetea si fascinanta specie: fetele/femeile. Ori in cel mai fericit caz as chema la mine vreuna si ne-am linge strasnic ca doua lesbiene sadea.

Merit un premiu pt dezinhibitie (probabil un dvd cu "Lolita"). lol

Dar m-am trezit pe planeta asta un tip de nota 9, mai timid la inceput, tot fetele erau vinovate, dar am invatat sa fiu nonconformist si dezinhibat sa spun lucruri curajoase si riscante.
Lipsa mea de ascunzisuri se datoreaza si faptului ca in liceu cred ca nu eram in stare sa vorbesc ceva legat de sex. Acum spun fraze de genul asta si in real life, nu numai pe net, lasand de multe ori interlocutorii blocati pur si simplu, oameni limitati; pt mine cuvintele nu au orizont, faptele da, e cu totul o alta dimensiune.

Pitbull
21 Mar 2009, 10:33
Nu, dragä, se simte clar. Esti obsedat de Hodoboc, îl iubesti cu pasiune, vorbesti despre el încontinuu, îl tot vrei înapoi aici, îl doresti în viata ta, îl visezi...
Nu-i nici o rusine în asta, acum ne-am luminat si noi la cap, e loc sub soare pentru toti: straight, gay, bi, tri, etc...

Neuptolem
21 Mar 2009, 10:44
Aberezi amice, incearca o palinca, un aer rece, ia o pauza de o luna. Apoi vii aici si citesti cateva "capodopere" mista-j-iene si o sa-ntelegi la ce m-am referit. Tipul asigura un show de zile mari fara sa cada in plasa glumelor proaste, ca Mel, Costo ori Ambra. Ar fi singurul psihointernaut caruia i-as da credit sa faca ce vrea. In fond, forumul e inghetat, la propriu, ca acum are si culoarea omatului..Daca nu-si intra Neuptolem in paine sa miste ceva prin atelier si daca nu-si pune Mistah Jay masca de "Joker", forumul asta nu e intreg, pur si simplu nu se poate autointretine suficient. Fireste, CU TOTII contribuim la interactivitate si rating.
Studiaza "Joker"-ul, e un personaj fascinant, apropo, "The Dark Knight" e singurul film caruia nu i-ai scris cronica, oare de ce?

Pitbull
21 Mar 2009, 10:53
Cä încä n-am avut timp sä-l väd, stä pe DVD si asteaptä...
O.K., deci, pe când ne invitati la nuntä?
Copilul cum îl faceti, cu mamä purtätoare, sau îl adoptati?

Pauline Kael
21 Mar 2009, 12:51
Mai nou,tot mai multi barbati raman gravizi.Si cum Nesuptolem zice ca MIstahJ nu e masculin deloc...So embarrasing.

StefanDo
21 Mar 2009, 14:55
ma faceti sa inchid topicul

Pauline Kael
21 Mar 2009, 15:01
Oki,scuze,am glumit,chiar daca Neuptolem se ataca ,e ca un copil mare.Nu-l inchideti.

costobocus
24 Mar 2009, 21:05
da.. nu-l inchideti.. nu e vina nimanui ca nepi sufera de ejaculare prematura.. :)

revenind la subiect, mi se pare o idee buna, depinde de fiecare daca/si cum o sa profite de ea..

la mai multe idei bune !!

Pauline Kael
29 Mar 2009, 11:30
Welcome back, Ambra Blu.
Vorbeste?:confused: