View Full Version : Noua Cinemagia
StefanDo
19 Mar 2009, 01:52
Asteptam impresiile voastre despre noul design :)
Chambord
19 Mar 2009, 08:08
sa fie intr-un ceas bun
tre sa dati o bere ca sa tina :)
freackboy
19 Mar 2009, 10:05
Sincer nu-mi place . Acum arata ca oricare site tv .
freackboy
19 Mar 2009, 10:08
Seamana cu pagina lui hollywood multiplex
Pitbull
19 Mar 2009, 10:15
Deci, aici postäm pentru TINE, si-n topicul de la Cafenea, pentru GLORIA?
Parc-ati fi în bancul äla din anii '80:
- Ce e când vezi douä elicoptere deasupra Bucurestiului?
- S-au certat.
Pitbull, tu nu ti-ai facut topic propriu si personal in Condica de sugestii, huh?
Pitbull
19 Mar 2009, 10:32
Nu era tocmai propriu si personal. L-am fäcut înainte de a-l vedea pe al täu la Cafenea, dupä care, ca sä evit paralelismele, am propus ca al meu sä se refere strict la PROBLEME (ca alea pe care le-am punctat în primul mesaj), câtä vreme al täu avea o arie mai largä - inclusiv observatii pozitive, comentarii de ordin general, etc.
keepwalking
19 Mar 2009, 11:02
daca aici e biroul de sesizari, apoi vin si intreb:
1. cum revin la id-ul Proletar?
2. de ce nu se poate posta pe Atelierul de scenaristica?
Pitbull
19 Mar 2009, 11:27
2. de ce nu se poate posta pe Atelierul de scenaristica?
Se poate posta - tocmai am verificat. Dar aia e sectiune cu membership. Probabil userul "Keepwalking" nu e membru al grupului "Atelierul de scenaristicä", cum era "Proletar".
Apropo, m-am simtit asa de bine când am väzut iar numele "Keepwalking" pe forum (în locul "Proletarului", pe care nici ca banc sau autoironie nu-l înghiteam), încât îti propun sä redevii tu însuti.
keepwalking
19 Mar 2009, 11:35
Apropo, m-am simtit asa de bine c�nd am v�zut iar numele "Keepwalking" pe forum (�n locul "Proletarului", pe care nici ca banc sau autoironie nu-l �nghiteam), �nc�t �ti propun s� redevii tu �nsuti.
da, am renuntat intre timp si eu la apelativul respectiv.
si eu ma simt mai bine in haina de tweed englezesc :)
Pitbull
19 Mar 2009, 11:48
YAY!! :D
* * *
Later edit:
"The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters."
SA-MI BAG PULA!!!:o:eek:
Pitbull, of, of, nu esti baiat cuminte; oricum, hai sa transferam discutia despre site la Cafenea; aici sa ramana doar ca anunt.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.