View Full Version : Trivia Cinemagia
Suspect de bizar
17 Mar 2009, 19:58
Am deschis acest topic sã scriem „recorfurile obþinute pe forumul nostru”.
Cum ar fi
Utilizatorul cu cel mai mare numãr de mesaje:Pittbul
Topicul despre un festival/ceremonie cel mai de succes:Oscar 2009
Topicul cel mai de succes(mã refer lung): Joc(alege unu')
Primul utilizator pe forum: alexandru.
Etc.
Etc.
Etc.
Pauline Kael
17 Mar 2009, 20:02
Cele mai misto nickuri:? :?
Cele mai dese injuraturi:? :shock:
CEi mai anemici useri:
Cei mai aroganti
cei mai ingrati
cei mai stabili
cei mai veseli
cei mai optimisti
cele mai misto avatare si semnaturi
CELE MAI PERTINENTE POSTARI
etc
corinka
17 Mar 2009, 20:05
pai nu ai si niste nominalizari la aceste propuneri?
Pauline Kael
17 Mar 2009, 20:05
Ma mai gandesc. :lol:
Pauline Kael
17 Mar 2009, 20:12
Mie mi-ar placea sa vina un psiholog(care le are) si sa ne zica si cate ceva despre semnaturile,avatarele(eu le schimb des),nickurile ,postarile noastre.Mama,ce surprize ar fi. :P
Suspect de bizar
17 Mar 2009, 21:11
Userul cu cele mai multe contribuþii:Voda
Mie mi-ar placea sa vina un psiholog(care le are) si sa ne zica si cate ceva despre semnaturile,avatarele(eu le schimb des),nickurile ,postarile noastre.Mama,ce surprize ar fi. :P
Ar fi o chestie :)
Suspect de bizar
22 Mar 2009, 14:49
Cel mai hulit cineast de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit cineast român de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit actor de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit actor român de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit scenarist de pe cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit scenarist român de pe cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit regizor de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit regizor român de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit producător de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Cel mai hulit producător român de pe Cinemagia:Sergiu Nicolaescu
Pauline Kael
22 Mar 2009, 15:56
Oricat te-ai agita tu din teribilism,nu se poate sterge cu buretele ca Serj a avut si calitati si fara el cinema-ul autohton ar fi fost mai sarac,si are si fanii lui:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94244
Suspect de bizar
22 Mar 2009, 16:00
Eu?Am zsi vreodată de Nicolaescu că-i prost?Sau bun?Mi-am exprimat pe forumul acesta vreodată părerea despre Nicolaescu?Am evitat tot timpul subiectul acetsa foarte sensibil.N-am zis dacă îi hulit pe nedrept,dar este cea mai hulită personalitate cinematografică de pe forum,sesizam doar.
Suspect de bizar
13 Apr 2009, 20:14
Dragomara îi singura useriţă ce a fost banată vreodată e sait,şi prima banată după Marea debanare de la inaugurarea noului format al saitului.
Pitbull
13 Apr 2009, 20:50
Eroare.
Nume a primit cel mai dur bann din regimul trecut.
Ambra Blu, Gaandalf (cu clona sa: Sade), Nightwane (cu diversele sale clone), Coco, si alti sociopati, au fost bannati si ei.
Campionul nedisputat e Cristian Stasi din Constanta (aka "Peter Jackson") - cel mai iritant, cel mai bolnav, cel mai bannat.
Off-topic:
Suspy, "îi" e un colocvialism ardelenesc. Il folosim în graiul oral, si de banc. In scris, corect e/este: "e, este".
Suspect de bizar
13 Apr 2009, 20:53
N-am zis că-i cel mai dur,am zis că-i singura useriţă ce a fost banată,paremise că tu mi-ai explicat o dată cum îi treaba cu banarea userilor de gen feminin.
Suspect de bizar
13 Apr 2009, 20:56
Off-topic:
Suspy, "îi" e un colocvialism ardelenesc. Il folosim în graiul oral, si de banc. In scris, corect e/este: "e, este".
:lol: Nu mia-m dat seama.Probabil pentru că în şcoală nici un profesor nu mi-o zis,deşi am avut în generală una din cele mai bune profesoare din oraş” şi pentru că nu rea cunosc persoane neardelene.
Pitbull
13 Apr 2009, 21:09
am zis că-i singura useriţă ce a fost banată,paremise că tu mi-ai explicat o dată cum îi treaba cu banarea userilor de gen feminin.
Nu e o "treabä", si nu se referea strict la bannare. Vorbeam despre adaptabilitate si comunicare, în conditiile ultimilor doi-trei ani pe forum, si demonstrasem cä, în mare, useritele s-au acomodat îndeajuns de bine ca sä nu poatä fi considerate o "problemä" (sub nici un aspect).
Faptul cä e "singura useritä bannatä" e irelevant (si nici nu cred cä e real; se prea poate ca si alte userite, märunte, anonime, neobservate, sä fi fost bannate în timp, pentru spam, trollisme, etc.; nu are nici o importantä.)
Pentru topicul täu de-aici, trebuie sä-ti stabilesti criterii relevante, nu jucärii. Altfel, putem descoperi jdemii de "unicate", de pildä:
- Keepwalking: singurul user care si-a schimbat nickul (în "Proletar"), iar dupä trecerea la vB a revenit la cel vechi
- Cristian Stasi: campionul trollismului, ca timp, numär de conturi, fanatism, etc.
- Pitbull: cele mai multe mesaje
- Suspect de Bizar: cea mai cu susunjos viziune politico-social-culturalä.
- Nume si Marx: liderii fanatismului antialsian.
- A.L.S.: conducätorul fanatismului antinumismarxist.
- Eufrosin: ayatollahul cre(s)tinismului homofob-antisemit-rasist-fundamentalist.
- Ixulescu: cele mai multe avataruri schimbate în timp.
- Ygreculeanu: cele mai multe semnäturi schimbate în timp.
- Zetovici: cele mai putine mesaje (aici pot candida mii si mii cu zero mesaje; câstigätorul se trage din cäciulä).
Off-topic:
Nu mia-m dat seama.
Acum tia-i dat, da?
Suspect de bizar
13 Apr 2009, 21:14
Da,mia-am dat.Şi apropo de faza cu josunsus viziune politico-socialo-culturală,de ai-s suspect de bizar,nu?:lol:
Pitbull
13 Apr 2009, 21:15
apropo de faza cu josunsus viziune politico-socialo-culturală,de ai-s suspect de bizar,nu?:lol:
De ai! :D
Floydman
15 Apr 2009, 16:31
cine e cel mai vechi membru activ de pe forum?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.