View Full Version : 3D pe DVD
sfinxul
02 Mar 2009, 17:59
Am aflat ca o companie noua de distributie a filmului din Romania, Adcorp Media, pregateste, peste putin timp, lansarea unui DVD cu film 3D. Cel putin asta scrie pe siteul lor oficial...
Cum naiba este posibil? Putem dezvolta subiectul?
DarkMovie
27 Jun 2009, 18:12
3D pe DVD??? Suna bine dar pun pariu ca vor cere pe putin 1000 de euro.... Si toate filmele vor fi 3D?:-/ imi si imaginez peste 5 ani ne vom uita toti cu ochelari la televizor:))
mihai_cpp
28 Jun 2009, 18:21
Ar fi de-a dreptul imposibil sa faci un film care este filmat 2D, 3D. Toate filmele 3D sunt filmate cu camere speciale, nu intru in detalii. Si ca raspuns la prima intrebare, DA, e posibil sa te uiti la filme 3D acasa, cu ajutorul unor ochelari, cum sunt cei da la cinema. Tot ce ai nevoie e de un televizor si un DVD player sau te poti uita si la calculator insa nu cred ca multi ave ecrane asa de mari la calculator.
Am cumparat acum ceva timp o oferata speciala:My bloody valentine + o pereche de ochelari 3D
Am chemat un prieten la mn,am facut popcorn la microunde si cand i - am drumul.se vedea oribil!Parca era ceva de genul color si alb negru si fara efectele 3D.Si fara ochelari stiti de la cinema cum e.FaZa proasta este ca am crezut ca o sa fie ca la cinema!E nevoie de ochelari speciali si TV - ul modificat,ce cam costa...!:((
CoCo_XPS
05 Jun 2010, 22:08
sa sti ca eu am un pack de filme 3D si ochelari iar unele se vad chiar destul de bine iar altele nu... my bloody valentine se vede la mine bine... doar ca sunt unele filme ce le poti vedea cu o pereche de ochelari iar altele cu alta pereche diferita...
exPIRATul
12 Sep 2011, 08:22
Pentru a viziona un film Blu Ray Disc 3D iti trebuie LCD 3D/PLASMA 3D+PLAYER BLU RAY 3D/PLAYSTATION 3 MODIFICAT SPECIAL PE 3D/HOME CINEMA 5.1 BLU RAY DISC 3D+OCHELARI 3D(NUMAI OCHELARI COSTA 500.RON)
EU AM CATEVA FILME BLU RAY DISC 3D LA VANZARE.
CINE DORESTE SA MA CONTACTEZE.
UP
0766.788.607
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.