Log in

View Full Version : TRIVIA

Pauline Kael
01 Mar 2009, 17:50
Despre informatii picante de la filmari,din filmele preferate.De pe IMDb,de oriunde.
Am o rugaminte,scrieti info in LIMBA ROMANA,nu va ia mult timp sa traduceti.

Pauline Kael
01 Mar 2009, 17:54
"It's a wonderful life".
*Corbul Jimmy care apare in film,apare in toate filmele lui Frank Capra.
*In 2004 revista "Radio Times' a lui BBC tv a realizat un poll cu Cel mai bun film din toate timpurile care n-a luat niciodata Oscar."It's a wonderful life" a iesit pe locul doi,dupa "Inchisoarea ingerilor:(1994).

Chambord
02 Mar 2009, 08:18
It's a wonderful life e la ani lumina de mediocritatea de 'Inchisoarea ingerilor' :sick: Aceasta penibilitate este cel mai popular film din toate timpurile (cf imdb Top 250) ceea ce demonstreaza clar ca inteligenta e o floare rara pe planeta

Pauline Kael
02 Mar 2009, 09:46
Exact asta am vrut sa arat.Daca mai aveti info,orice fel,in care putem discuta despre filme cu sinceritate si fara prejudecati,va rog.

Pauline Kael
02 Mar 2009, 10:59
Fratii Strugatski au facut de unsprezece ori scenariul la "Calauza" lui Tarkovsky.Filmul a fost sters de cenzura comunista,exterminat.Tarkovsky l-a refacut de la inceput,integral.

razi
08 Mar 2009, 23:50
nu din cauza comunistilor a refacut Tarkovski filmu ci pentru ca in laborator i-au facut praf pelicula

crin3l
12 Mar 2009, 16:15
It's a wonderful life e la ani lumina de mediocritatea de 'Inchisoarea ingerilor' :sick: Aceasta penibilitate este cel mai popular film din toate timpurile (cf imdb Top 250) ceea ce demonstreaza clar ca inteligenta e o floare rara pe planeta
Ei hai... vezi ca crezi mai destept decat milioane de oameni carora le-a placut filmul (fiind chiar printre preferatele lor) si sigur sunt destui dintre aia care sa fie mai inteligenti decat tine... numa faptul ca ai zis asa ceva ma cam face sa ma indoiesc de marea ta inteligenta... fiindca prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent.

Pitbull
12 Mar 2009, 16:24
Vä multumesc, muzele mele! :happy: :love:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=233833#233833

Chambord
13 Mar 2009, 09:20
Ei hai... vezi ca crezi mai destept decat milioane de oameni carora le-a placut filmul (fiind chiar printre preferatele lor) si sigur sunt destui dintre aia care sa fie mai inteligenti decat tine... numa faptul ca ai zis asa ceva ma cam face sa ma indoiesc de marea ta inteligenta... fiindca prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent.

tipule, esti mester ... numai Caragiale putea scoate o asemenea fraza ... esti mai inteligent decat mine :(( asta e, trist dar adevarat ... sunt idiot, dar am o calitate: stiu sa invat de la oamenii destepti. Asa ca imi modific radical perceptia si rectific: 'Inchisoarea ingerilor' ESTE cel mai bun film din toate timpurile iar in comparatie cu el, 'It's a wonderful life' e o panarama siropoasa. Cine zice altfel merita sa moara ! DIXIT !

Chambord
13 Mar 2009, 09:25
aa, si vezi ca un domn Pitbull vrea sa-ti foloseasca ideile intr-un film ... PE GRATIS ... adika, te ia de fraier sau ce ? tie nu tre' sa-ti iasa nishte lovele la faza asta ? tipu n-a auzit de furt de propitate telectuala ?! fa ceva...

Pauline Kael
13 Mar 2009, 09:46
Eu nu stiu de ce bagati in seama agramatii,si nu vad nimic inspirator,din contra.

crin3l
13 Mar 2009, 14:42

tipule, esti mester ... numai Caragiale putea scoate o asemenea fraza ... esti mai inteligent decat mine :(( asta e, trist dar adevarat ... sunt idiot, dar am o calitate: stiu sa invat de la oamenii destepti. Asa ca imi modific radical perceptia si rectific: 'Inchisoarea ingerilor' ESTE cel mai bun film din toate timpurile iar in comparatie cu el, 'It's a wonderful life' e o panarama siropoasa. Cine zice altfel merita sa moara ! DIXIT !
Nu am zis ca sunt mai inteligent decat tine. Recunosc ca ce am scris e cam incurcat insa zic eu ca se intelege(am vrut sa zic prea multe intr-o fraza si nu prea mi-a iesit ). Spre rusinea mea nu am o exprimare buna , dar iti garantez ca la cultura cinematografica stau destul de bine si ce ai zis tu despre Shawshank Redmption e cu totul gresit sau prea dus la extrem. Nu ti-a placut filmul... e ok...dar sa zici asa ceva e prea mult . Cum am mai zis si ma repet : filmul place la milioane de oameni si garantez ca multi dintre ei nu sunt prosti , numai datorita faptului ca au vazut acest film si l-au inteles.

crin3l
13 Mar 2009, 14:45
Eu nu stiu de ce bagati in seama agramatii,si nu vad nimic inspirator,din contra.
Cat despre tine, domnisoara sau doamna (desi imi demonstrezi ca nu esti nici una din ele) , eu nu te-am jignit in nici un fel(poate doar acum) si te-as ruga sa faci la fel . Si sa stii ca sunt departe de ce ai zis tu.

StefanDo
13 Mar 2009, 14:52
aoleu, pauline, ce-ai cu baiatul, ca doar nu te-a juganit :)

haide, crin3le, ca nimeni n-are nimic cu tine :)

crin3l
13 Mar 2009, 14:54

Stiu asta ... dar am simtit nevoia sa raspund ;)

corinka
13 Mar 2009, 14:55

A spus ca n-a jugnit-o. De juganit n-a zis ca nu! Si nici ca da.

crin3l
13 Mar 2009, 15:00
Hai ca am corectat . :oops:

Pauline Kael
13 Mar 2009, 16:25
Ok,scuze,Crin, singura ta greseluta e ca n-ai mai intrat de prin 2005,si ca nu-ti place It's a wonderful life.
Iertare daca te-am juganit si eu.

crin3l
13 Mar 2009, 18:20
Am mai intrat ... dar nu prea am eu obiceiul sa comentez ... eventual stau si citesc. Si eu n-am zis niciodata ca nu imi place It's a wonderful life (nici nu l-am vazut) ci pur si simplu am reactionat la faptul ca Chambord a zis ca Shawshank Redemption e un film mediocru. Si apoi a iesit ce a iesit :lol:
Si mai terminati-o cu "juganit" ca cer drepturi de autor :D

Suspect de bizar
13 Mar 2009, 23:19
Faimoasa scenã din „GoodFellas” cu funny how a fost o improviizaþie a actorului Joe Pesci.

redmen
15 Mar 2009, 01:47
Este un subiect care ma intereseaza foarte mult si trebuie sa recunosc ca imdb este locul unde aflu multe chestii.De exemplu la scena din "Alien" cand iese alienul din pieptul lui John Hurt ceilalti actori habar nu aveau ce se va intampla,de unde si reactia lor veritabila surprinsa pe ecran.Sau cel mai scurt discurs la Oscar ii apartine lui Alfred Hitchcock care nu a zis decat "Thanks" :)

Chambord
15 Mar 2009, 21:11
Hitch a luat Oscar ?! Parca era printre marii regizori care nu luasera nicidata.

Suspect de bizar
15 Mar 2009, 21:14
Onorific,pentru întreaga carierã.

Chambord
15 Mar 2009, 21:22
aa, asa se explica discursul laconic. a fost chiar respectuos, de fapt. ar fi trebuit sa le arunce un: muriti !

razi
16 Mar 2009, 00:11
revenind la subiect ca tot zicea Suspect de bizar de goodfellas si faimoasa scena a lu de niro din taxi driver cu are u talkin' to me a fost o improvizatie, marty i-a zis sa vorbeasca orice in fata oglinzii ca oricum nu se aude din cauza traficului de afara, doar ca s-a auzit.

tot improvizatie e si partea cu basinile din good will hunting, robin incepe sa vorbeasca de la el si d-aia rade matt atat de tare si d-aia se bataie si camera ca rade cameramanu.

redmen
16 Mar 2009, 00:45
Celebra scena din "Taxi Driver" a lui De Niro dateaza din perioada cand era tanar iar la cursurile de actorie din New York toti actorii erau pusi sa interpreteze cu cat mai multa convingere "Are you talkin`to me ?".Se pare ca De Niro s`a descurcat cel mai bine :)

crin3l
17 Mar 2009, 20:56
revenind la subiect ca tot zicea Suspect de bizar de goodfellas si faimoasa scena a lu de niro din taxi driver cu are u talkin' to me a fost o improvizatie, marty i-a zis sa vorbeasca orice in fata oglinzii ca oricum nu se aude din cauza traficului de afara, doar ca s-a auzit.
:lol: :lol: :lol: :lol: Deci e probabil ca asa s-a spus una din cele mai celebre scene din istoria cinematografiei.