PDA

View Full Version : exista??

stefan22yns
27 Feb 2009, 18:01
Era un film la-m vzt acum un an sau doi cu un tip care avea un simt de banuiala foarte mare...a fost furat un tablou iar el trebuie sa il gaseasca pe individ sau paremise ca el este acela si se da drept agenr nici eu nu mai tin minte dar stiu ca este un film bun,cred ca este din seria James Bond.Sper sa ma ajutati

buticut
27 Feb 2009, 18:50
Pai daca l-ai vazut,inseamna ca exista!

Chambord
28 Feb 2009, 10:03
Exista deci cugeta ... si reciproca

Pitbull
28 Feb 2009, 10:07
Dacä existä, s-ar putea sä fie "How to Steal a Million" (amintit cam brambura).
Dacä nu existä, s-ar putea sä-l fi visat.
(Factorul cogitativ nu-i obligatoriu.)

stefan22yns
01 Mar 2009, 09:22
E vina mea.Scuzele mele fara "exista":) Si nu este "How to Steal a Million" este vechi si am vazut si trailerul seamana dar nu este cel de care va spuneam.

Se7en
14 Mar 2009, 08:16
Bun topicul cu "exista". Merge ca rubrica de gen "vazut inainte sa arate titlul si nu stiu cum se numea".

Apropo de asta, vreau si eu sa intreb, am vazut cred ca miercuri seara un film pe Cultural facut prin anii '70, in care era facuta o satira religiozitatii americane prin intermediu unui calugar catolic ce este fortat sa plece lin cautarea celui mai mare televangelist din state ca acesta sa ii poata plati chiria manastirii calugarului. Am vazut filmul putin dupa sa ii arate titlul si am pierdut tot. Nu stiu pe nici un actor asa ca nu pot da detalii

Pls welp! :love:

florryinn
14 Mar 2009, 12:55
Posibil sa nu fie asta http://www.imdb.com/title/tt0155267/, dar incercarea moarte nu are.

carmen_angelus_romila
26 Oct 2018, 12:22
Cauta in seria de vreo 25 de filme "James Bond'...!