PDA

View Full Version : mi se spune halebardul

halebardul
27 Feb 2009, 11:27
Am hotarat sa renunt la toate beneficiile (0)pe care mi le dadea numele complicat de Led-Ze-Pencil si sa-mi spun de acum halebardul. Nu ma considerati o clona, puteti sa-mi stergeti celalalt profil.

Aveti 3 de ore sa faceti misto de nick-ul pe care mi l-am ales.
Dupa aia, gata.

Led-Ze-Pencil
27 Feb 2009, 11:29
Confirm ca eu am scris mesajul de mai sus.
Acum dau log-ut si gata cu ledzep.

Va astept cu misto-urile. :)

Pitbull
27 Feb 2009, 11:59
Va astept cu misto-urile. :)
Bäi, ia sä nu vä prind cä dati cu barda-n halebard! :x

Apropo, nevasta Halebardului cum se numeste: Halebardä, sau Halle Berry?

(Pe bune: nu e nevoie sä renunti la userul vechi. Gloria sau StefanDo, din panoul administratorului, îi pot schimba user-name-ul - cum au fäcut si cu Keepwalking, când i-a träsnit prin minte cä de-acum vrea sä-l cheme Proletar).

redmen
27 Feb 2009, 12:04
Eu zic sa te mai gandesti odata inainte sa ramai cu acel user :)

halebardul
27 Feb 2009, 12:06
de ce?

redmen
27 Feb 2009, 12:09
Pai nu are acelasi farmec ca primul tau user.Parerea mea.

Pitbull
27 Feb 2009, 12:09
E ca si cum ai veni acasä într-o zi si ai constata cä un membru al familiei si-a fäcut operatie esteticä; sau de schimbare de sex; sau l-au înlocuit vârcolacii ori L.A.P.D.-ul (ca-n "Changeling"). Iti subrezeste bazele existentiale ale fiintei.

halebardul
27 Feb 2009, 12:11
Pitbuloaia sau Pitcow? :)

halebardul
27 Feb 2009, 12:13
Pai nu are acelasi farmec ca primul tau user.Parerea mea.
mersi, dar e mai usor de scris, pronuntat, citat.

redmen
27 Feb 2009, 12:18
Clar,alegerea ta.Dar sa nu uiti sa pui la semnatura "Formerly known as Led-Ze-Pencil" sau "The Real Led-Ze-Pencil" ... ca sa nu suspine fanele cinemagiciene dupa tine,sa isi dea seama ca tu esti :)

Pitbull
27 Feb 2009, 12:21
Pitbuloaia sau Pitcow? :)
Pitbullezä.
(Pentru prieteni: Pitbullitzä)

halebardul
27 Feb 2009, 12:23
Clar,alegerea ta.Dar sa nu uiti sa pui la semnatura "Formerly known as Led-Ze-Pencil" sau "The Real Led-Ze-Pencil" ... ca sa nu suspine fanele cinemagiciene dupa tine,sa isi dea seama ca tu esti :)
las ca le trece, si-apoi, poate vor prospatura :)

(Pe bune: nu e nevoie sä renunti la userul vechi. Gloria sau StefanDo, din panoul administratorului, îi pot schimba user-name-ul - cum au fäcut si cu Keepwalking, când i-a träsnit prin minte cä de-acum vrea sä-l cheme Proletar).

pai ieri ce am tot vorbit cu StefanDo pe Regulament din Cafenea? Zicea ca nu se poate.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=11535&start=25&wnd=_default
nu se (mai) schimba numele user-ilor
led ai fost, led ramai :P

Pitbull
27 Feb 2009, 12:26
Dreptu-i - nu se poate AUTO-schimba.
Dar se poate de cätre ADMIN schimba.

halebardul
27 Feb 2009, 12:28
ADMINabil!

si cine sunt acei admini pe-aici? La cine dau mielul sa ma re-boteze?

Pitbull
27 Feb 2009, 12:29
Glo si Do.

halebardul
27 Feb 2009, 12:36
Cu Do n-am avut succes, vezi mai sus.
O sa incerc cu Glo dupa ce iese Miss si ma duce la film :)

(btw, dati si voi niste note acolo, la Miss, ca nu ustura. Numai maine nu-i poimaine)

Pitbull
27 Feb 2009, 12:48
Auzi, da' de ce "halebardul", si nu "arbaletul"?
Sau "sulitul", "spadul", "sabiul"...
"Ghioagul", "buzdugana", "mäciucul", "arca si sägeatul"?

Se poate si pe obiecte casnice!
Eu, dacä mi-ar lua vreodatä Dumnezeu depinätatea facultätilor, colegiilor, universitätilor si academiilor mintale si n-as mai vrea sä fiu Pitbull, cred cä mi-ar pläcea sä fiu "Noptierul".
Nici "Sufrageriul" nu sunä räu. Sau, poate, "Bucätäriul", "Baiul", "Pardoselul", "Mochetul", "Carpetul"...
Cred cä pe viitoarele mele fiice sau nepoate o sä le botez Dora si Teea - de la "Dormitora" si "Antreea".
Si vreau neapärat un vär, o varä si-o primävarä pe care sä-i cheme "Masinul de spälat", "Fiara de cälcat" si "Tanþa".

halebardul
27 Feb 2009, 12:56
halebardul din mircesti era prea lung si nici nu-s din mircesti.

cand vrei sa te re-botezi, faci un poll si votam, nasim.
Poti merge si pe lucrurile de pe birou: Radierul, Pixa, Agraful. Mausa, Tastaturul.

Pitbull
27 Feb 2009, 13:04
Mie-mi place "Tastaturul",
Cäci suav îmi linge curul.

halebardul
27 Feb 2009, 13:14
fantezii cu propriul avatar? :shock:

"Sfânt trup ºi hranã sieºi, Hagi rupea din el."

buticut
28 Feb 2009, 00:04
Who are you and what have you done to Led-Ze-Pencil?!! :((

Cinemania
28 Feb 2009, 00:16
putine clone sunt reusite...na ca am zis-o :D

redmen
28 Feb 2009, 01:49
Clar.De la Dolly n`am mai vazut una reusita :)

Pitbull
28 Feb 2009, 02:01
Aia din filmul cu Hello...?

redmen
28 Feb 2009, 02:07
Nu cred ca ar iesi o clona mai buna ca originalul.Unul dintre clasice care sigur nu va fi remake,ca nu vor scoate profit studiourile :)

halebardul
28 Feb 2009, 06:49
vad ca ati depasit limita celor 3 ore acordate pt misto-uri. Dar fie.

precizari:
Clona Dolly nu a fost mai prejos ca originalul din cauza ca o chema Dolly.
Daca numele ar conta atat de mult, ia ganditi-va ca pe Marcel Iures il cheama Marcel. Marcel!!! Stiu un mecanic auto, un tigan lautar si un baiat de la tara nu prea destept pe care ii cheama Marcel, dar niciodata nu am facut vreo legatura intre ei si Marcel Iures, care suna foarte bine tocmai datorita brandului pe care si l-a creat.
Sunt nume si pe forumul asta care in sine nu suna bine dar care din cauza celui care se afla in spatele lor s-au transformat in branduri solide. Nu dau nume.
O sa iau cu mine si catel si purcel din ce era la LedZep si sa-l las pe respectivul in fundul gol (fetelor,
fiti pe faza!) astfel incat sa nu se piarda nimic prin transferul de personalitate.

avantajele schimbarii de nume:
nu mai apas trei shift si doua cratime cand imi scriu numele
nu mai e englezism snob
nu se mai incalceste limba la pronuntare
nu mai e un joc de cuvinte pretentios si pueril

in plus, imi creeaza si mie senzatia ca incep o viata noua, ceea ce e un sentiment foarte placut.

europe_east
28 Feb 2009, 07:15
iar am ras de m-am stricat, bravo halebardule- si pitbulle, pacat ca am votat hai-hui la mister, acum sunteti in top 5 ;)

halebardul
28 Feb 2009, 08:16
continuare de pe Finala Miss Cinemagia

Nooooooooooo .Cum o sa te mai alint eu?!!Led,Leddy,LZP sunau atat de bine...
Lasã buticuþ cã gãseºti tu ceva: halebãrzoiule, bãrzicã, bãrzãune, halimache...
Cã nici eu nu pot sã te alint, tu fiind deja alintatã, buticuþicule.

Halebard, pot sa-ti spun Hal? sau Hale? sau Haley? ti-as spune Hal.
poti, sigur, zi-mi cum vrei, alinta-ma in ultimul Hal! :)

Pitbull
28 Feb 2009, 09:14
sa-l las pe respectivul in fundul gol (fetelor, fiti pe faza!)
Cred cä nu fetele vor fi pe fazä... ;)
alinta-ma in ultimul Hal! :)
De ce neapärat acolo...? Ca sä cânte el "Daisy, Daisy" în timpul äla...? :?

halebardul
28 Feb 2009, 09:56
sa-l las pe respectivul in fundul gol (fetelor, fiti pe faza!)
Cred cä nu fetele vor fi pe fazä... ;)
pai acei baieti care vor sa-l muste sau sa-l pupe-n dos sunt bineveniti.
dar sunt invitati sa treaca mai intai prin fata, sa-si incalzeasca putin buzele.

Pitbull
28 Feb 2009, 10:05
Iti plac lingäii si pupincuristii...! :shock: Ce deceptie - da' nuuu m-asteptam... :((
Si la întrebarea a doua n-ai räspuns.

halebardul
28 Feb 2009, 10:12
de ce ma provoci? :) vrei sa vezi o alta personalitate la halebard decat la ledzep?

las' ca nici tu n-ai votat la miss cand am cerut.

Pitbull
28 Feb 2009, 10:15
Päi ca sä votez, trebuia sä stiu cä se voteazä.
Si ca sä stiu cä se voteazä, trebuia sä citesc.
Si ca sä citesc, trebuia sä intru-n topic.
Si ca sä intru-n topic, trebuia sä mä intereseze.
Si ca sä mä intereseze...
(...s.a.m.d.)

Tot n-ai räspuns la întrebarea a doua. :sleep:

halebardul
28 Feb 2009, 10:22
dar sunt foarte interesante topicele de genul:
"salut, deci a-m vazt decat un film care era cu unu care avea o banuiala mare si niste rai au furat un tablou si mai mult num-i amintesc dar era misto si-l caut dizperat."

sigur, e vorba despre film.

ca sa raspund la intrebarea a doua ar trebui sa ma intereseze.

Pitbull
28 Feb 2009, 10:25
De multe ori, umorul involuntar e mult mai savuros decât cel deliberat - cum îi spunem si lui what's-his-name (l-a jucat pe Manu), la premiera cu "Dincolo de America".

Care film?

halebardul
28 Feb 2009, 10:29
e plin netul de forumuri cu umor involuntar.
toata tara asta are un umor involuntar nemasurat.
poate ca ar fi o treaba daca l-am mai delibera putin. (stii, e ca si cu legea entropiei, trebuie s-o stavilesti)

film, cinema - erau discutii despre cinema acolo, la Vreau sa stiu.

Pitbull
28 Feb 2009, 10:32
Ce-i mult, nu-i bun.
De-aia, îmi limitez consumul de umor involuntar doar la zonele de pe net pe care le frecventez de obicei.

Recunoaste: n-ai înteles întrebarea a doua.

halebardul
28 Feb 2009, 10:39
mi-e clar, chiar vrei povestea lui Doctor Ledzepencil and Mr. Halebard.

2001: A Space Odyssey

Pitbull
28 Feb 2009, 10:43
Ai ghicit.

Ai stiut.

Chambord
28 Feb 2009, 13:35
aici are loc o schimbare de par (nu de narav) sau o rebranduire ?! :shock:

Pauline Kael
28 Feb 2009, 16:24
Eu sunt sigura 100 % ca Led Ze Pencil e Pitbull.

Pitbull
28 Feb 2009, 19:13
Wow! :shock: Deci atunci în Red Lion, la forumeetingul cu Gionloc, StefanDo, Gloria, Mädälina (si Alexandra Olivotto cu mitingistii ei, la masa vecinä), eu m-am întâlnit cu mine însumi si cu nevastä-mea pe care atunci o cunosteam pentru prima oarä (da-i o lady asa de super, cä mi-am fäcut o pärere mult mai bunä despre mine însumi!)

buticut
28 Feb 2009, 19:16
Wicked! :lol:

No, not Led.
That man is dead.
Now it's bardul.
Halebardul...
And he will have
His revenge, brave.

Pitbull
28 Feb 2009, 19:23
(Am aranjat putin... Nu m-am putut abtine... :oops: )

halebardul
28 Feb 2009, 19:26
Wow! :shock: Deci atunci în Red Lion, la forumeetingul cu Gionloc, StefanDo, Gloria, Mädälina (si Alexandra Olivotto cu mitingistii ei, la masa vecinä), eu m-am întâlnit cu mine însumi si cu nevastä-mea pe care atunci o cunosteam pentru prima oarä (da-i o lady asa de super, cä mi-am fäcut o pärere mult mai bunä despre mine însumi!)
iar eu eram asa, mai singur si mai trist, dar incercam sa inviorez atmosfera cu cate o poanta si incercam sa ma conving pe mine insumi ca Nunta Muta nu e un film prost. In final m-am convins pe mine insumi sa-mi mai fac cinste cu o bere.

Pitbull
28 Feb 2009, 19:36
incercam sa ma conving pe mine insumi ca Nunta Muta nu e un film prost.
Nu-nu, n-a fost asa! Eu încercam sä mä conving pe mine însumi cä "Nunta mutä" e un film bun, da' mine, nu si nu, mine încercam sä mä conving totusi pe eu însumi cä ba e destul de bun!
(E clar - Pauline e genul de femeie care te/mä/ne bagä-n boalä!)

halebardul
28 Feb 2009, 19:43
stai ca nu e tot ce poate face Pauline:

gandindu-ma eu Pitbull ca nu-mi e de ajuns ca-s si Led-Ze-Pencil, m-am hotarat ca pe ledzep sa-l clonez prin halebardul, si astfel sa fiu trei. Mai urmeaza sa-l clonez si pe Pitbul si vom fi 4. In curand vom ocupa Pamantul si-l vom conduce dupa cum vrea pitbula noastra!!

buticut
28 Feb 2009, 20:10
Teoria conspiratiei :)!

Pitbull
28 Feb 2009, 20:33
Practica constipatiei. :hmm:

halebardul
28 Feb 2009, 20:46
de aia nici nu mai vrem forumeeting, ne vedem noi intre noi.
chiar daca sunt eu singur.

Pauline Kael
28 Feb 2009, 21:16
Atunci scrieti unul de pe contul altuia.Dar eu tot cred ca sunteti unul si acelasi: nevasta si scuza lui Led Ze ...la ultimul forumeeting ,ca nu poate veni,hm.Alibi.Sau putea sa fie prezentat un nene ca fiind Led Ze ...Sau iar,scrieti unul de pe contul altuia.Sunt cam aceleasi idei,stil,cuvinte...Si nu e doar o imitatie.Sau daca e,e una nasoala.
Conturile amandurora sunt facute cam in aceeasi perioada.
Poate ca Led ze..era un alter ego mai diplomat,mai calm al lui Pitbull.So,big deal.Toata lumea(adminii,moderatorii fac asa)...stie ca e posibil.
Daca e sa citez acum niste texte atat de ...asemanatoare,te induiosezi pana la lacrimi. :huh: :P :sleep: :hmm: :?

halebardul
28 Feb 2009, 21:53
HOPA!

@Pit, Pauline mi-a deschis ochii. Ma uit la profile: eu sunt conectat la 09 Feb 2004, tu la 31 Dec 2004. Practic ar trebui sa-mi zici nene si sa-mi arati mai mult respect, ce naiba! Sunt mai vechi ca tine!!!

Pauline, ca sa te convingi, iti propun o intalnire privata: doar tu, pit si ledzep, adica eu. Dar sa nu plangi dupa aia ca tu credeai ca e mono si te-ai trezit cu stereofonie :)

Si eu as putea crede ca tu si buticut sunteti una si aceeasi persoana.
Cum e?

Pitbull
28 Feb 2009, 21:56
Pauline scumpä,
Eu m-am logat aici pe 31 decembrie 2004
Led, cu aproaoe un an mai devreme.
"Aceeasi perioadä"...?
In plus, orice moderator sau admin poate verifica numerele de IP.
Cât despre Gloria si Stefan, ca admini, ar fi DESCALIFICANT sä mintä (au stat la masä cu noi, amândoi), ca sä acopere o ilegalitate (chiar si benignä).
Iar dacä tu nu te-ai mai ascunde dupä "a intervenit ceva"-uri si ai veni la Bucuresti, ne-ai vedea si tu la aceeasi masä, în carne si oase.
Nu te mai agäta de fantasmagoria asta, e ridicol. (Dragomara mi-a trimis pe Yahoo mesaje în care fäcea misto de suspiciunea ta; si n-am putut s-o contrazic... Si m-am simtit nasol...)

buticut
28 Feb 2009, 21:56
E asa de usor sa aduc contraargumente la teoria ta cu Eu = Pauline...vezi topicurile cu JD, Oscaruri,Filme din 2009 etc etc etc.Apropo de Oscaruri,mi-am amintit ca a pierdut pariul cu mine si ca de acum incolo tre' sa imi dea dreptate in toate :P....

halebardul
28 Feb 2009, 22:10
Mai Oameni Buni!
Adica: mai EU!
Hai sa dam cartile pe fata odata, ca nu putem sa traim continuu in minciuna!

Pauline!
De fapt ai dreptate. Eu sunt acelasi cu Pitbull si cu mine. StefanDo e acelasi cu Gloria si stii ce? Amandoi sunt de fapt tot eu. Cinemania sunt eu. EgOisM, buticut, corinka, illotempore2002 sunt eu. Nume, marx, Proletar, Dragomara, Mala Portugal - eu, eu, eu. Tot forumul asta e facut de un singur om care sta si se cearta cu sine insusi, scrie cronici, lauda, face concursuri, se banneaza, intreaba de filme, isi trimite filme, isi da premii. Un singur om!!!
Si sa-ti mai spun ceva foarte important, poate ai citit Kafka (tot una dintre clonele noastre):
Acest forum e facut pentru tine!
Acum, ca ai aflat si toata povestea s-a terminat, o sa-l inchidem.

Pitbull
28 Feb 2009, 22:37
Acest forum e facut pentru tine!
Acum, ca ai aflat si toata povestea s-a terminat, o sa-l inchidem.
NU-I ADEVARAT!
Si Pauline esti tot tu!
Adicä eu!
Adicä noi!
(Kafka + Borges!)

Suspect de bizar
01 Mar 2009, 04:08
Pit,poate-i ca-n „Fight club” ºi o sã descoperi cã Led îi un alter-ego de-a tãu si descoperi numa' când instaurezi anarhia pe CineMagia. :shock: :D

Pauline Kael
01 Mar 2009, 10:12
Da,o luati prea in serios.Am glumit,nah. :lol:
Doar ca uneori scrieti deranjant de la fel,ceea ce nu e bine deloc,pentru personalitatea nimanui.
Nici mie nu-mi place comparatia cu Buticut.Eu n-am atata timp sa stau pe IMDb si siteuri din astea de post-adolescenti ca ea. :) Si in plus,are un stil de a se supraevalua, + o pseudo-cultura de net, care mie nu mi-ar fi picat bine la frageda ei varsta.Fara suparare.
Pitbull,debaneaz-o pe dracumara aia,vad ca ti-e dor de ea,o pomenesti mereu,si sincer,va potriviti din toate punctele de vedere,fizic,psihic,etc.Dar nu inteleg de ce,atunci cand intra pe site ,tipai ca muscat de sherpe. :lol: :D
Da.LedZe Pencil e mai stabil,mai interesant. Insa Pitbull scrie mai bine, are shtofa,si Led Ze Pencil incearca sa-l imite si de aici confuzia.
Subiect inchis ermetic pentru mine.Oricum nu conteshte.
A,si la forumeeting eu nu pot veni,pentru ca in primul rand e departe,nu am timp,si nu cunosc pe nimeni acolo.Daca ajung prin Bucuresti,se poate doar vara,cand am timp,si merg la niste rude.

halebardul
01 Mar 2009, 10:25
Da.LedZe Pencil e mai stabil,mai interesant. Insa Pitbull scrie mai bine, are shtofa,si Led Ze Pencil incearca sa-l imite si de aici confuzia.
:x asta fiindca nu-mi percepi tu stilul meu unic si inconfundabil.

e ca si cum ai spune ca balena si elefantul seamana leit, fiindca amandoi sunt mari.

Pauline Kael
01 Mar 2009, 10:42
Nu ,degeaba te superi,chiar nu sunt rautacioasa acum,uneori credeam ca aceleasi maini au tastat postarile tale si ale lui Pit.Poate,ca dorind sa-l complimentezi,sa-ti arati admiratia,intrai intr-un joc de cuvinte intr-un stil care era pe teritoriul lui marcat :lol: Balenoiul albastru e mai mare decat elefantul.Dar de unde megalomania,infumurarea asta? Si la tine si la Buti? :sick: Eeeew. :huh:
Caut daca vrei,si dau copy,paste. :) Dovada. :happy:Desi mi-e lene,dar e f interesant,ca shtiudiu de caz.

Led Ze Pencil era mai sexy decat halebardul.La nick ma refer,adica Led Zepellin(si dirijabilul si formatia) suna asa misto in jocul de cuvinte( cu "pencil" stilou",
dar tarnacop,halebarda,pickamer,neah.sabie ninja,nunceag,chiuveta,drujba,obiect contondent,ghioaga,berbece,tirbuson,bisturiu,felce ristul,tractoristul,lupul dacilor,(astea,berbece,ghioaga,tirbuson,cheie franceza au si o conotatie sexuala...ohh). :(

halebardul
01 Mar 2009, 11:07
exact ce-ti ziceam: nu stii sa faci diferenta.

da, fa studiu de caz sa vedem.

(nu ma deranjeaza asemanarea pe care o faci, dar daca si eu si Pitbull facem glume nu inseamna ca avem acelasi stil. Cu stilul asta am venit de acasa. Uneori ii mai raspund in stilul lui, tocmai pt efectul comic, si poate de aici ti-a venit ideea, dar trebuie sa vezi unde e parafraza si unde nu. De admirat il admir pe Pit dar nu incerc deloc sa-l imit ca sa-mi exprim astfel admiratia. O spun direct: il admir pe Pitbull, si gata)

Pauline Kael
01 Mar 2009, 11:10
Da,f interesant. QED :happy:

halebardul
01 Mar 2009, 11:26
QED?

Pai ce-ai demonstrat? :? :shock:

Pauline Kael
01 Mar 2009, 11:27
Uneori ii mai raspund in stilul lui, tocmai pt efectul comic, si poate de aici ti-a venit ideea, dar trebuie sa vezi unde e parafraza si unde nu. De admirat il admir pe Pit dar nu incerc deloc sa-l imit ca sa-mi exprim astfel admiratia. O spun direct: il admir pe Pitbull, si gata)

Pauline Kael
01 Mar 2009, 12:00
Led Ze Pencil era mai sexy decat halebardul.La nick ma refer,adica Led Zepellin(si dirijabilul si formatia) suna asa misto in jocul de cuvinte( cu "pencil" stilou",

dar tarnacop,halebarda,pickamer,neah.Sabioi ninja,nunceag,chiuveta,drujba,burghiu,obiect contondent,ghioaga,berbece,tirbuson,bisturiu,felce ristul,tractoristul,lupul dacilor,(astea,berbece,ghioaga,tirbuson,cheie franceza au si o conotatie sexuala...ohh

Halebard,iti recomand
http://www.medievalart.ro/ro/manufactura.htm

Pitbull
01 Mar 2009, 12:07
dar tarnacop,halebarda,pickamer,neah.sabie ninja,nunceag,chiuveta,drujba,obiect contondent,ghioaga,berbece,tirbuson,bisturiu,felce ristul,tractoristul,lupul dacilor,(astea,berbece,ghioaga,tirbuson,cheie franceza au si o conotatie sexuala...ohh).

dar tarnacop,halebarda,pickamer,neah.Sabioi ninja,nunceag,chiuveta,drujba,burghiu, obiect contondent,ghioaga,berbece,tirbuson,bisturiu,felce ristul,tractoristul,lupul dacilor,(astea,berbece,ghioaga,tirbuson,cheie franceza au si o conotatie sexuala...ohh

Pauline Kael
01 Mar 2009, 12:23
dar tarnacop,halebarda,pickamer,neah.sabie ninja,nunceag,chiuveta,drujba,obiect contondent,ghioaga,berbece,tirbuson,bisturiu,felce ristul,tractoristul,lupul dacilor,(astea,berbece,ghioaga,tirbuson,cheie franceza au si o conotatie sexuala...ohh).

dar tarnacop,halebarda,pickamer,neah.Sabioi ninja,nunceag,chiuveta,drujba,burghiu, obiect contondent,ghioaga,berbece,tirbuson,bisturiu,felce ristul,tractoristul,lupul dacilor,(astea,berbece,ghioaga,tirbuson,cheie franceza au si o conotatie sexuala...ohh

halebardul
01 Mar 2009, 12:29
Pauline,

argumentele pt nickul asta le ai mai sus.
halebardul are si el un joc de cuvinte (oare sa-l mai explic?) bardul-halebarda, adica hilarul poet luptator. Ce sa fac daca asa ma simt zilele astea si mai putin un dirijabil muzical de creioane!?
Si halebardul suna mai bine, e mai muzical, mai curgator, simti?
Ha-le-bar-dul. Tra-la-la-la. E un bard mai tralala.
A durut? :)

Pauline Kael
01 Mar 2009, 12:32
Si durerea poate fi placere,vorba lui Baudelaire,sau la noi,Noica.
Macar pune la semnatura Halebardul din Mircesti.Si la avatar un bici medieval. :love:

halebardul
01 Mar 2009, 12:34
pentru tine, orice.
mai ales ca e 1 Martie.

Pauline Kael
01 Mar 2009, 12:37
:oops:
Am glumat.Intotdeauna am preferat halebarda,are doua taisuri.Dar sa pui avatar frumos.Ca sa te vedem mai bine.

halebardul
01 Mar 2009, 12:45
are doua taisuri si un varf cu care mai si impunge :)
o sa-mi caut un avatar frumos.

Pauline Kael
01 Mar 2009, 12:48
:w00t:

halebardul
01 Mar 2009, 12:53
repede ai mai percutat!
:) :D :lol:

Pitbull
01 Mar 2009, 13:20

halebardul
01 Mar 2009, 13:34
Pit,

bine ca n-ai spus: "Hey, get a room!" :D

Pauline Kael
01 Mar 2009, 13:40
Pentru ce,camera ? Ce vrei sa insinuezi? :lol:
Me play dead.Like dogs.

Pitbull
01 Mar 2009, 13:46

Hey! Get a room!
(A fost bine? :?)

halebardul
01 Mar 2009, 13:48
Pentru ce,camera ? Ce vrei sa insinuezi? :lol:
Me play dead.Like dogs.
dogs?
pai se leaga cu ce ai ales la "Joc - alege unu" intre misionar si doggy
:D :D :D

@Pit
a fost neasteptat!

Pauline Kael
01 Mar 2009, 13:53
M-ati terminat cu engleza.Explicati-mi si mie in limba bastinasa ce e cu camera aia,nu incape citatul in ea?

halebardul
01 Mar 2009, 13:56
e o camera de filmat, doar suntem pe un forum de cinema.
cat sa iti mai explic? :)

Pauline Kael
01 Mar 2009, 13:58
Ntzz,nu e aia. :(

buticut
01 Mar 2009, 14:07
Si in plus,are un stil de a se supraevalua, + o pseudo-cultura de net, care mie nu mi-ar fi picat bine la frageda ei varsta.Fara suparare.

Ei uite,gluma,gluma,dar acum chiar m-am suparat. Eu nu ti-am atribuit niciodata defecte inexistente si nici nu ti-am criticat altceva in afara de niste nume scrise gresit si chiar si acea "critica" era spusa in gluma,dar ai luat-o ca pe o ofensa teribila. Frageda pe naiba,sunt majora in buletin si altele la varsta mea deja isi leagana copilul. Consider ca am ajuns la o anumita maturitate in gandire,mai ales ca am trecut prin destule la viata mea, dar nu fac eu confesiuni pe net cum fac altii. Internetul,folosit cum trebuie, este o buna sursa de informare si eu exploatez cat pot de mult aceasta latura a sa. Remarc ca faci referire subtil la faptul ca ti-am spus ca nu am citit excesiv de multe carti,dar asta nu iti da dreptul sa ma faci proasta,la fel de subtil. Ti-am mai spus si ca am tendinta de a ma subevalua si nu stiu de ce insisti in a arata tuturor contrariul,cu privire la munca mea, nimeni nu e mai critic decat mine. Ca altii ma supraevalueaza sau deduc gresit o auto-supraevaluare din glumele mele, asta e problema lor. Sunt modesta,timida si un orator groaznic.Ce vrei mai mult? Daca insisti sa stricam prietenia,ata ete,o stricam!

Pauline Kael
01 Mar 2009, 14:09
Care prietenie? :huh:

buticut
01 Mar 2009, 14:11
Era o expresie....cyber-pseudo-prietenie,daca iti placa mai mult cum suna.

Pauline Kael
01 Mar 2009, 14:20
Uite ce e,eu sunt buna ca painea calda,chiar fraiera,si asa sunt si in realitate,sunt vesela,imi place sa umplu masa cu de toate,ma feresc de barfe si de muieri proaste(nu e cazul nost').
Dar am ghicit ca ma tratezi cumva fara respect si asta nu mi-a placut deloc.Bineinteles ca ai f multe calitati,stii ca te-am admirat si sustinut mereu(cauta pe forum),dar esti a mia suta persoana,care isi permite familiarisme. Si nu suport,sunt f sensibila la de-astea.In rest,putina imaturitate ludica nu ti-ar strica,mai ales ca esti majora de f putin timp.Ai timp si neplacuta placere paradoxala sa fii matura mai tarziu.
De obicei nu sunt dusmanoasa,deloc,si intorc obrazul cam de vreo trei ori,hai sa zicem ca asta a fost prima data.
Nu e vorba cate carti sau filme ai vazut,ci ce ai inteles din ele.Nu-mi place sa jignesc,m-ai enervat in seara aia ca nu ziceai nik de Lars Von Trier,nu m-am gandit la carti.E un topic in cafenea cu cartea preferata,evit sa intru,pt ca majoritatea le comenteaza aiurea si sunt prea putine.
Si daca ai chef sa-ti intinzi rufele aci,e treaba ta,eu te-am invitat pe mess,te-am cautat,ti-am zis ce si cum,dar esti abila,stii cum s-o cotesti.Nu-mi place sa acord nimanui prea multa importanta,ma plictiseste si oboseste,e inutilEu nu iti mai raspund la acest subiect, e dejaul deja vu-ului.Ma duc sa beau o cafea araba.Ha! :P

halebardul
01 Mar 2009, 14:27
daca nu va suparati, incercati pe privat sau altundeva?
ca aici mi se spune halebardul si nu vad legatura.

buticut
01 Mar 2009, 14:27
Ti-am zis ca e bun,imi place :shock: .Probabil nu ai observat,ca imediat dupa scrisesesi altceva. I'm a fast keyboard typer ...Tu ai inceput sa ma dai de gol cu chestii pe care ti le-am zis in privat.Incheiem aici.Chiar nu imi place asta...

halebardul
01 Mar 2009, 14:28
hm-hm...

Pauline Kael
01 Mar 2009, 14:35
Ti-am zis ca e bun,imi place :shock: .Probabil nu ai observat,ca imediat dupa scrisesesi altceva. I'm a fast keyboard typer ...Tu ai inceput sa ma dai de gol cu chestii pe care ti le-am zis in privat.Incheiem aici.Chiar nu imi place asta...
Ai zis ca iti place,n-ai zis de ce,ca si cum n-ai fi vazut nici un film d'ela dar voiai sa pari ca da,nu stiu de ce te eschivezi si insisti cu amanunte ...in fine.N-am zis decat ca esti f tanara(asta e o mandrie) si mai demult ca lucrezi in domeniul IT?Care e jignirea?

Pauline Kael
01 Mar 2009, 14:38
Mi amor(pardoname),am cautat-o pe fatutza pe mess,am vrut sa vb cu ea,dar ea nu vrea,nu raspunde, ca aci ar fi misto,sa pic eu naspa.Ma doare capul.Off,asa imi trebuie.

halebardul
01 Mar 2009, 14:40
Fietelooor!
Spalati rufele mai incolo ca altfel il chem pe Cocolino sa faca ordine!

Pauline Kael
01 Mar 2009, 15:03
E smecheruta si fata asta.Nu spune nimic pe mess,doar arunca cu acuze,ca am dezvaluit eu despre ea,ce anume? Nu zice nimic.Iar despre filmele de care habar n-are, zice ca le-a vazut.A facut o impresie buna atunci cu primul comentariu,dar e firesc,era despre actorul ei preferat(Sweeney Todd),la capitolul asta sta bine.In rest navigheaza pe o mie si una de siteuri si cam atat.
Eu o s-o evit,m-a jignit destul si m-a acuzat nefondat.
Mi-a trimis doua mesaje,fiecare cu doua trei cuvinte ca a zis ca i-a placut nu stiu ce si ca am zis eu ca mi-era foame. :shock:
In rest,nimic,ce am dezvaluit eu despre ea.(?????)
Mama,netul asta.

Pitbull
01 Mar 2009, 15:11
Mama,netul asta.
Tata,brutul ala.

Pauline Kael
01 Mar 2009, 15:15
E,si Pitbull,poate rontaie si el ceva,poate pune mana pe vreun fund,pe ceva :lol: la inghesuiala.

Pitbull
01 Mar 2009, 16:22
Mama,netul asta.
Tata,brutul ala.
Unchiul,bruta ailalta.

Pauline Kael
01 Mar 2009, 20:18
E,topicul era despre altceva,stiam de pozele acelea,dar dragut din partea ta.Unii au niste fete absolut delicioase,caraghiaose,iar altii sunt chiar uratei :lol:

Neuptolem
02 Mar 2009, 00:02
Intrasem intr-un local de interlopi sa ma documentez pt un scenariu razvratitor. Cu un aparat foto digital si inarmat cu curaj marca Jack Daniel's. Naiv. Idealist. Idiot.
Nu cred ca as fi iesit de acolo daca nu as fi avut acel noroc, ma dusesem la baie sa ma pis, deja doi malai cu ceafa lata pusesera ochii pe mine sa ma lase fara franc, sa stearga podeaua cu mine si eventual sa mi-o si traga, perversii dracu! De-aia aveam adidasi Puma, sa o pot zbughi maiastru si eficace. Hi hi hi...Dar ZDOC! BUM! PLEOSC! zgomote, i-am vazut fugind scaparandu-le calcaiele... si cand am revenit in bar, toti erau culcati la pamant. Bai, chiar pa toti! Am ramas cu gura cascata usor nemultumit ca "cineva" imi furase ideea scenariului si o mai si punea in practica. Vad ceva, prin semiintuneric, il zaresc pe el, imbracat in negru, isi aprindea o tigara, doar tutunul rosiatic ce ardea..si-a cercetat din priviri "isprava" si a disparut intr-o clipita inainte ca eu sa ma dezmeticesc.
I se spunea Halebardul...

redmen
02 Mar 2009, 00:12
Io zic sa numai postezi nimic pana nu primesti premiile de la concursul editia 2009 :lol:

halebardul
02 Mar 2009, 06:26
@ neuptolem

In sfarsit, ceva coerent!
Mi-a placut povestioara. Pai vezi ca se poate?
(de fapt si aia din concurs era interesanta :) )

@ redmen
:shock: nu inteleg
ce-am eu a face cu concursul ala si premiile lui?
probabil ma confunzi.

Pitbull
02 Mar 2009, 11:49
Misto avataru'.

redmen
02 Mar 2009, 13:04
:shock: nu inteleg
ce-am eu a face cu concursul ala si premiile lui?
probabil ma confunzi.

Eram eu baut aseara,dar mesajul tot lu` Neupto i se adresa :)

halebardul
02 Mar 2009, 13:23
asta am inteles.

doar ca: neupto scrisese o povestire cu halebardul, o postase pe "mi se spune halebardul" iar tu ii spuneai sa nu mai posteze nimic pana nu ia premiul. Ca si cum ce scria el pe aici i-ar fi influentat sansele la concursul ala, si nu vedeam legatura.
Missunderstanding, clar.

Probabil ca-i spuneai sa nu o mai ia razna prin toate topicele cum face el de obicei si sa supere pe toata lumea. :)
Altfel, povestirea lui mi-a placut. De fapt amandoua, si asta de aici si aia din concurs.

Misto avataru'.
Multam, Sire! :)

StefanDo
02 Mar 2009, 17:39
ok, am inteles toti, led-ze-pencil e halebardul
topic inchis

Pitbull
02 Mar 2009, 20:48
Mai lasä-l, cä nu face nici un räu, ne zbenguim si noi. E unul din topicurile alea gen "va rog sa aberam", sau "aici puteti intreba orice" - si-n fond, e la condica, unde-i loc cam de orice, în limitele bunei-cuviinte.

Floydman
17 Mar 2009, 12:43
nu iti taseaza coloana, coiful ala? pare mai greu decat greutatea restului :shock:

halebardul
17 Mar 2009, 13:02
Nu.

gionloc
31 Mar 2009, 20:57
:cool:
mi se parea mie ca te cunosc de undeva!
asadar tot tu esti, Pitbull!

:p

m-am tot uitat la coifu si la scutu tau. imi pareau cunoscute. dar abia ieri-alataieri te-am cam ghicit. acu m-a trimis pitbull incoa'. si e clar!
bine ti-ai schimbat Ledu da naravu ba !

Pauline Kael
31 Mar 2009, 21:11
Deci stelele din avatar sunt de la leduri.Cica sunt persoane diferite,cui ce-i pasa?Pit e mai pasional.

Led-Ze-Pencil
09 Jun 2009, 10:11
Comit aceasta “ilegalitate” de a vorbi prin clona pentru a va cere scuze ca a trebuit sa cititi injuraturile mele. Evident, suspectului nu-i cer scuze, oferta ramane valabila.
Si pentru a va ruga frumos sa incetati cu prostia cum ca eu il venerez pe als, ca e un zeu pentru mine, ca ii sunt slujitor supus si alte aberatii puse in circulatie de inteligenta de drosophila a suspectului. Daca considerati ca aveti mai multa minte ca el, atunci folositi-o. E adevarat, am militat pentru intoarcerea lui pe forum si asta doar pentru ca e o autoritate in materie si am considerat ca face bine comunitatii sa aiba inca un critic cu nume. Eu si faptele mele bune pentru forum! Nu il cunosc, nu ma cunoaste, si nici nu-s fan als. Cum am mai spus, il prefer pe Gorzo. Iar als ca si forumist ma supara ca scrie cu prescurtarile alea outdated pe care le foloseau adolescentii pe mirc prin ’98, ma supara ca se lasa antrenat in conflicte si le lungeste la infinit in loc sa le taie scurt, cu o simpla lovitura, ma supara ca rareori isi da interesul sa comunice mai pe larg tot ce stie considerand ca n-are cu cine (ceea ce e si nu e adevarat, discutabil) si ma supara ca desi se pare ca ii place in lumea asta virtuala parca incearca dinadins sa-si faca viata grea.
Si daca risc o prelungire a bannarii intrand pe clona ca sa spun asta, ma credeti ca e chiar adevarat, da?

Cat despre bannare, mi se pare corect sa nu am regim preferential, dar bine era daca se intervenea din timp. Forumul asta e ca un oras fara politie. Mai trece din cand in cand un echipaj din judetul vecin dupa stingerea conflictelor, face ordine la repezeala mai mult sau mai putin arbitrar, dupa cum pricepe el ca au fost lucrurile. E vestul salbatic. Bannarea suspectului mi s-a parut suspect de blanda, sunt cel putin 10 postari de-ale lui unde incalca regulamentul. Si in general nu inteleg la ce bun sa ai pe forum un troglodit ca el, total inutil, incult, prost, agresiv, zero in materie de film, cu idei putine dar fixe. Raman la parerea mea ca trebuia bannat definitiv. Unde-s vremurile cand se facea asta? Si din cate am inteles, pentru motive mult mai putin grave.

Si inca ceva, ce nu am apucat sa raspund ieri: de ce i-am luat apararea lui als, si lui Pitbull nu, impotriva lui Ambra Blu.
1 – e de datoria mea sa ii apar pe toti?
2 – Pitbull se apara foarte bine
3 – aveam treaba si am raspuns in graba unde am apucat
4 - suspectul ma ataca si pe mine
5 – schimbul de politeturi Pitbull – Ambra avea totusi un nivel, era fondat mai mult pe ironii, iar cu putin sadism as spune ca avea si ceva savoare (desi in substanta atacul era josnic) – dar interventiile suspectului care repeta cu obstinatie doar un singur lucru (ca als e un c… si eventual ca eu ma inchin la zeul als) jigneau si cea mai sumara inteligenta. Trebuia intervenit.

In rest sa stiti ca-s toate bune si frumoase in viata reala, ceea ce va doresc si voua.
Ma distreaza cu cata sarguinta incearca illotempore sa anime topicele. ☺ Un spectacol!

Mai vedem cine si daca mai revine pe forum, Dr. Led-Ze-Pencyll sau Mr. Halebard.
Salutari.

illotempore2002
09 Jun 2009, 12:25
bine. atunci nu le mai anim deloc.

nu e nici o pierdere.

halebardul
12 Jun 2009, 06:37
Trimis la reeducare timp de 3 zile, iata ce am studiat in sala de lectura de la zuhaus:

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum

Flame wars

When the discussion becomes heated and sides do nothing more than complain and not accept each other's differences in point of view, the discussion degenerates into what is called a flame war. To flame someone means to go off-topic and attack the person rather than their opinion. Likely candidates for flame wars are usually religion and socio-political topics. Threads which degenerate to a level below the forum moderators are usually locked but when the problem is considered contagious they are deleted.

When a topic that has degenerated into a flame war is considered akin to that of the forum (be it a section or the entire board) spam and flames have a chance of spreading outside the topic and causing trouble, usually in the form of vandalism. Some forums (commonly game forums) have suffered from forum wide flame wars almost immediately after their conception, because of a pre-existing flame war element in the online community. Many forums have created devoted areas strictly for discussion of potential flame war topics that are moderated like normal.

http://en.wikipedia.org/wiki/Flaming_(Internet)

Flaming (Internet)

Flaming is a hostile and insulting interaction between Internet users. Flaming usually occurs in the social context of a discussion board, Internet Relay Chat (IRC) or even through e-mail. An Internet user typically generates a flame response to other posts or users posting on a site, and such a response is usually not constructive, does not clarify a discussion, and does not persuade others. Sometimes, flamers attempt to assert their authority, or establish a position of superiority over other users. Other times, a flamer is simply an individual who believes he or she carries the only valid opinion. This leads him or her to personally attack those who disagree. In some cases, flamers wish to upset and offend other members of the forum, in which case they can be called "trolls". Most often however, flames are angry or insulting messages transmitted by people who have strong feelings about a subject.

Some equate flaming with simply letting off steam, though the receiving party may be less than pleased. Similarly, a normal, non-flame message may have elements of a flame—it may be hostile, for example—but it is not a flame if its author seriously intends to advance the discussion. The word "flaming" is also sometimes used for long, intensive and heated discussions, even though insults do not occur.

Although the trading of insults is as old as human speech, flaming on the Internet, like many other online 'actions,' started in the Usenet hierarchies (although it was known to occur in the WWIVnet and FidoNet computer networks as well). Recently, several online forums have actively encouraged flaming amongst fellow posters.

Causes of flaming

There is no general agreement on the causes of flaming, although a recent study has led to somewhat conclusive evidence. Some common hypotheses are:

* Some forms of flaming can be attributed to deeper social or psychological weaknesses, probably from lack of exposure to a broader spectrum of disciplines that result in self-control issues.
* It is noted that Internet users are more likely to flame online than insult others in the real world, as the latter can lead to embarrassment and physical altercations, which online "anonymity" can avoid.
* Those guilty of flaming may justify it as getting even for having had their feelings hurt initially, so they see it as doing justice by inflicting serious emotional distress on another.

* Some flaming may be done with no stronger motive than to get a reaction from the target of the flame, or for the feeling of power or moral freedom of causing emotional distress to another.

halebardul
12 Jun 2009, 08:32
Si, intr-o maniera cinica, un site care te invata cum sa fii sau cum sa reactionezi la un flamer
http://www.boredreader.com/links.htm#guide

A Guide to Flaming
by Dagny Scott

Flaming is a useful skill on the internet which can serve to:

* Demolish newsgroups and mailing lists!
* Increase the stress levels in many peoples lives! AND....
* Help you find an online scapegoat at a safe distance from you in real life to take out all your problems on!

Techniques for Flaming

Technique #1: Make it personal!!

A good way to make an effective attack on someone is to take any comment you disagree with and turn it into a personal attack on yourself. For example, if a person disagrees with one of the viewpoints of your chosen political party, say "As a member of the (INSERT IGNORE political party here) Party, I object to the fact that you think I am an uneducated, worthless, uninformed member of society. I think that you need to rethink your attack on me and my firmly held beliefs and learn to accept alternate views as valid." Don't worry if the offending person said nothing to imply you are undeducated, worthless, or uninformed: people aren't paying that much attention anyway, and will take your word for it.

Technique #2: Guilt trips.
You can do this in several ways. First, there's the generic guilt trip "Look, you don't know half of what I've been through in life. Why, when I was a kid, I had to work thirty hours a day down at the mill, I got up at 10 in the evening, half an hour before I went to bed, and every night my father would kill me and dance about on my grave." If you want something with a semblance of credibility, however, you'll have to get more specific. A good way to do this is to claim a person is prejudiced against you because you're a minority/woman/homosexual/Democrat/Republican/ too young/too old.... you get the point. A good way to do start this off is to say "You'd put more consideration into what I did if I was (younger, older, Republican, a Democrat, heterosexual, male, white) Then you can go on about all of the total assholes you knew that were chauvinist male pigs, KKK- qualifying racists, square old people, rebellious young punks, bleeding heart liberal pinkos, or dittohead NRA-brainwashed conservatives. Make sure that the actions of aforementioned assholes can all be blamed on the person you're flaming.

Technique #3- Pulling Rank
This is a very effective technique, because it has the capacity to actually INCREASE your credibility and, although it depends on a great deal of non sequitor logic, is actually effective in impressing many people who are easily impressed and deficient in logic.

The many ways in which you can "pull rank" depend basically on your background (or what aspects of your background you want to make up and lie about). There are three basic ways to pull rank: age, position, and connections.

Age is frequently used, because it is something many people have. For example, in fandoms where there is a cross-generational appeal (such as Beatles fans), the older fans will often use their age as a weapon against the younger. They might say, "Why, you cannot truly be a fan unless you know what it felt like to have seen the Beatles when they were on Ed Sullivan," thereby ruling out anything the younger person says as irrelevent.

People may also use their position as evidence that their statements are irrefutable truth. For example, an English teacher may claim irrefutable superiority in all arguments regarding interpretation of a specific work by virtue of his or her career choice and the diploma hanging on his or her wall. I once knew a teacher who wouldn't have let Steinbeck himself argue with her interpretation of Of Mice and Men...

Lastly, one may claim irrefutable knowledge based on your connections. While this is generally the most non sequitor of all the methods of "pulling rank", it often works to dazzle people at your superiority to the extent of ignoring that small detail. For example, if you have had any aquaintance with a celebrity of some sort, join a newsgroup or mailing list devoted to that person. Once you make sure that everyone is aware of your connections, you can use them to make sure you come out ahead in every argument, whether on-topic or off-topic.

Technique #4- Insulting "jokes"
This is a method in which you downright insult your antagonist-- and get away with it! You may well ask, "How is this done?". Well, I intend to explain just that!

Make sure your insult contains either a huge amount of sarcasm (such as an obviously fake compliment) or some humorous merit (or some semblance of humor-- actual potential to make someone laugh is irrelevant). That way, there is no good reply your antagonist can make. Any attempt to reply seriously allows you to explain that he/she obviously has no sense of humor that he/she cannot recognize that said comment was a joke.

Technique #5- Irrelevant Comments
Irrelevant comments serve to portray you as a Noble, Upstanding Person and/or to portray your antagonist as a No Good, Low Down Worthless Bastard. These comments are easy to come by, as they don't necessarily need to have any relevance to the Topic at Hand.

Some possible irrelevant comments to defend yourself include:

* I am trying to raise my children to be kind, compassionate, and love God.
* I am a very competent (insert profession here) trying to live as a productive member of society.
* I am very nice to my pet dog/cat/hamster/guinea pig/goldfish/iguana/alligator

Some possible irrelevant comments to attack the other person include:
* any attacks on spelling or grammar
* attacks on the person's lack of open-mindedness
* attacks that twist your antagonists words to mean something else, allowing you to attack him/her on that basis

Conclusion

I hope to have covered all of the major areas and techniques involved in effective flaming, and that you will be able to use my advice in your future practice. So, good luck, and happy flaming! Let's keep the Internet angry, disgusted, and in total discord!

This is very important:

Everything doesn’t have to be a flame war. Please don’t feel that your every post needs to be a flame. This is a general discussion forum for any topic you like. However, for when those discussions descend into flame wars, here are some tips.

So, you’ve been flamed…

Before you can compose the correct response, you need to identify what kind of flamer you are dealing with..

The Quick-Fire Flamer;

This flamer will read your post and be so enraged they will be straight on the reply button to respond. However it’s possible that in their hurry they misinterpreted or misread what you said completely.

This can be quite easy to counter-flame, as you can ridicule this poster for their poor reading skills or misinterpretation of your post.

The Pedantic Flamer;

This flamer is out to antagonize you by pointing out your every mistake. He likes to inform you when to use “their” and when to use “there”, and he’ll jump on your spelling mistakes. Were you to state that “dogs have hair” he will take great satisfaction in pointing out the Mexican hairless breed. Of course the poster could have been just trying to help, and you the receiver may have taken offence for no reason. Or it’s possible that this is a very covert flame. He secretly intended to antagonize, but he will claim he was just trying to be helpful.

This can be very difficult to counter. Not replying to this flame means you don’t give the flamer the satisfaction of knowing he’s got you. But it may leave you feeling unsatisfied. A good response may be to play the pedantic role yourself, such as pointing out that you obviously meant “dogs in general”.

The Stubborn Flamer;

This guy is absolutely convinced he is right and you are wrong. There is very little you can do to change his mind, and he won’t be subtle in telling you what he thinks. The problem with the stubborn flamer is he can often become covert when he sees he’s starting to lose. Not wanting to admit defeat he will often completely change the argument, claiming his problem wasn’t with Fact A but Fact B, hoping he might stand a better chance arguing about Fact B.

This guy is very easy to antagonize. You can have some fun reading his frustrated replies. It’s very unlikely this guy is going to back down, so a good counter-attack (as crazy as it sounds) may be to concede, or to congratulate his well founded point. You can be sarcastic about it or genuine. Taking the moral high ground can improve your standing within the community as a whole.

The Troller;

Beware the troller. This person is often a well practiced flamer. He may move from forum to forum, and his posts will always be designed to antagonize a response from someone, anyone! Most people believe that there is no reasoning with a troller.

The consensus on the net is to not give a troller the satisfaction of a response. But where’s the fun in that? The best response would perhaps be phrased as calmly as possible while countering their claims. You can guarantee you WILL get a response, and then you’ve trolled a troller! Their responses may escalate and become more foul. Don’t let this affect you, and make sure this is reflected in the wording and tone of your posts. If the troller begins breaching the rules of the forum (such as using foul language) a moderator will step in and put them in their place (on the ban list).

The Wolf in Sheep’s Clothing;

This flamer is similar to a troller, but he’s out to toy with the administrators of the forum rather than its users. He’s trying to see how far he can push the rules before he’s stopped. When he thinks he’s being discovered, he will temporarily reverse his attitude to throw more confusion into the situation. This flamer is devious indeed.

This guy is a pain. Like a troller he’s not out to participate in the community, he’s trying to destroy it. Show your support for the admin and the site, by flaming and exposing him. He won’t be tolerated for long.

Ati identificat personajele? Eu da (inclusiv pe mine).

Alex Leo Serban
12 Jun 2009, 08:38
me too (= 'the pedantic flamer' :"> )...

halebardul
12 Jun 2009, 09:26
good for you.
cat despre mine, ma identific cam in toate tipurile de flameri mai putin ultimele doua, si folosesc toate tehnicile, mai putin Technique #3- Pulling Rank.

Cert e ca forumul a ajuns doar un camp de batalie, in flacari. Multe certuri, cinema nema.
Userii incearca sa formeze o comunitate "umana" - si, evident, esueaza, in loc sa ramana la nivelul unei comunitati "de breasla".
Inclusiv eu.

halebardul
05 Jul 2009, 16:16
dupa inca 5 zile de detentie, va propun un ultim joc.

jucati-va de-a halebardul. Intrati cu
user: halebardul
pass: parola

imbracati-i armura, cotrobaiti prin cutii (surpriza, insa, toate mesajele private sunt sterse!) postati in numele lui, puneti-i o semnatura haioasa gen: Sunt un prost! un avatar caraghios, distrati-va, faceti giumbuslucuri. Editati-i toate mesajele trecute sau stergeti-le de tot. Have fun, ca mie nu-mi mai trebuie.

De acum, duminica 5 iulie 2009 ora 17.15, oricine a scris sau scrie in numele meu poate fi o clona. Sau eu. :D
Nighty night!

redmen
05 Jul 2009, 16:55
Nu fii copil.

keepwalking
05 Jul 2009, 18:03
halebardu,
dupa ce in urma cu 2-3 saptamani proslaveai cinemagia.ro, vad ca acum ti-ai facut propriul forum.
nu esti un "cavaler" pe care sa-l dea principiile afara din casa, nu-i asa?

Dragomara
05 Jul 2009, 18:07
dupa inca 5 zile de detentie, va propun un ultim joc.

jucati-va de-a halebardul. Intrati cu
user: halebardul
pass: parola

imbracati-i armura, cotrobaiti prin cutii (surpriza, insa, toate mesajele private sunt sterse!) postati in numele lui, puneti-i o semnatura haioasa gen: Sunt un prost! un avatar caraghios, distrati-va, faceti giumbuslucuri. Editati-i toate mesajele trecute sau stergeti-le de tot. Have fun, ca mie nu-mi mai trebuie.

De acum, duminica 5 iulie 2009 ora 17.15, oricine a scris sau scrie in numele meu poate fi o clona. Sau eu. :D
Nighty night!

ţi-aş fi scris un PM... dar unde parola e publică... :D

vroiam să-ţi sugerez să ne jucăm de-a copiii. ei pun mult suflet şi multă seriozitate în tot ce fac. acelaşi joc reluat iar şi iar nu-şi pierde nicicând prospeţimea.

am uitat să fim copii, sau poate că unii dintre noi n-am fost niciodată.

sper să revii asupra deciziei, sau dacă pleci cel puţin nu pleca supărat, nu se merită. >:D< :-* (ar tb să conteze doar părerile celor pe care-i cunoaştem, eventual apreciem.)

Pauline Kael
05 Jul 2009, 18:32
halebardu,
dupa ce in urma cu 2-3 saptamani proslaveai cinemagia.ro, vad ca acum ti-ai facut propriul forum.
nu esti un "cavaler" pe care sa-l dea principiile afara din casa, nu-i asa?
De cand e interzis/ilegal/nelegitim sa-ti faci forum sau blog?:P

halebardul
05 Jul 2009, 20:52
Ba da, K, un pricipiu m-a scos afara, nu din casa, de pe forum: Life-'s too short to waste on You.
Atat.

keepwalking
05 Jul 2009, 23:31
@halebardu si pauline,

bineinteles, se pot face cate forumuri vreti, in cinci sau in sapte useri, nu e o problema.
ideea era ca halebardu parea profund dedicat acestui forum, acestui site, acestei comunitati, etc., etc.
fiind in situatia de a suporta o pedeapsa conforma cu regulile forumului proslavit, brusc, a dezertat de la spiritul de fair-play la care facea atatea referiri.
initial venit aici ca umil discipol, a devenit tot mai imperativ-santajist.
nu e nici primul, nici ultimul, cum probabil ca isi inchipuie.
doar ca totul e teatru ieftin. :)

Pitbull
05 Jul 2009, 23:37
Sä nu punem la inimä. :)
Transnistrii d-astea se tot fac - si-n spatiul geopolitic, si-n cel virtual. They never work - poor stillborn babies... Sooner or later, the people grow bored of their new toys and they come back. Always.
...Iar noi îi vom primi cu drag. :x

keepwalking
06 Jul 2009, 00:12
Sä nu punem la inimä. :)
Transnistrii d-astea se tot fac - si-n spatiul geopolitic, si-n cel virtual. They never work - poor stillborn babies... Sooner or later, the people grow bored of their new toys and they come back. Always.
...Iar noi îi vom primi cu drag. :x

corect.
ce mai e din pnl - aripa tanara, de exemplu? :)

m-am uitat un pic pe forumul halebardului.
toti sunt moderatori si administratori.
deocamdata, e atmosfera aia, ca intr-un pliant iehovist, in care toata lumea se pupa cu toata lumea...bine ai venit! uau, ce desteapta esti! mmm, ce bine le zici, monser! etc., etc.
pana incep crizele hormonale si vanitatile de doi bani.
vad ca klein (cu titlul de "superamoderator") si-a si pus la avatar "moderatrice" :)
eh, stefan, gloria, pitbull...habar n-aveati ce orgolii zaceau pe aici...

Liviu-
06 Jul 2009, 07:38
Nu vad nici o problema in a-ti face propriul forum. Fiind la inceput e si normal sa nu aiba useri si sa fie numai moderatorii. Asa incep toate forumurile, dar nu trebuie sa-l iei peste picior acum, nici pe el si nici pe ceilalti de pe acolo, mai cu seama pe klein. Esti om serios doar, lasa-i in treaba lor...

corinka
06 Jul 2009, 08:14
O parte din moderatorii de acolo sunt pusi probabil onorific. Eu am intrat sa vad care-i treaba, ocazie cu care m-am inregistrat. Dupa aceea am fost anuntata printr-un mesaj ca sunt moderator. Si cica moderez vreo cinci sectiuni! S-ar putea sa nu fiu singurul moderator pasiv.

Pauline Kael
06 Jul 2009, 09:41
Keepwalking, esti f rautacios si atat am sa-ti spun.Pacat ca in unele situatii a trebuit sa lasi masca de baiat bun jos.
Mult mai echilibrati sunt Liviu si Pitbull. Ne mai vedem pe aici ,guys. :)

Corinka, nu mai esti moderatoare. Intotdeauna am crezut ca esti cu doua fetze, sincer, si am ezitat sa te invit Masca asta de neutralitate e precara, esti genul care barfeste pe mess din sport. Acum cu unul,pe urma cu celalalt si tot asa.
.Esti rautacioasa la faza cu "moderatorii pasivi" ,etc)Ti-am scris prin PM (tie si lui Buticut) ca sunteti libere sa scrieti pe cate forumuri vreti, nu va impiedica nimeni sa intrati unde vreti. Eu de exemplu intru pe vreo 4.
De tine stiam ca ai o coasta de dracshor,iar de Buticut ca e fidela lui Pitbull.
Ai intrat pe nou forum,Cori,ca sa ai cu ce te lauda aici ,sau sa razi de noi. Puteai sa ne urezi succes si sa ne vedem si aici si acolo.ca sa nu mai zic ca ai aruncat in scarba o vorba,cum ca sunt prea multe sectiuni,si azi am stat doua ore sa aranjez totul.Anyway,daca vei face vreun forum vreodata,nu voi veni pe el.
:))

Pitbull
06 Jul 2009, 09:47
Buticut (...) e fidela lui Pitbull.
Si reciproc.
Actiune si reactiune.

Pauline Kael
06 Jul 2009, 09:50
Da, she's a doll( sometimes very harsh);)
Pitbull, stiu ca din loialitate n-o sa vii,dar poate vreodata arunci un ochisor pe acolo.

Pitbull
06 Jul 2009, 10:06
N-am timp sä arunc o geanä de ochisor nici pe nenumärate sectiuni si topicuri de ACASA (Clasic, Iconoclast, Animatie, etc., etc...)

corinka
06 Jul 2009, 10:19
@Pauline
Daca as fi fost cu doua fete, nu as fi comentat nimic pe forum, unde poate citi oricine ce scriu.
In privinta numarului prea mare de sectiuni, a fost o parere sincera, pe care, de altfel, mi-o impartasesc si altii. A fost chiar o remarca bine intentionata, o parere sincera, nicidecum in scarba.
In niciun caz nu am avut niciodata intentia sa rad de tine. Poate de altii, dar nu de tine. Cand este vorba despre tine, rad cu tine, nu de tine, pentru ca te consider o persoana inteligenta si simpatica.
O sa te regret sincer, daca vei pleca de pe cinemagia, deoarece compania ta imi face placere, acesta fiind si motivul pentru care am facut lobby pentru debannarea ta.
Recunosc ca uneori mai deschid acel forum, in masura in care am timp, dar nu am timp sa fiu permanent pe doua forumuri.
Succes! Totusi, sper sa te mai vad si pe aici.

Pauline Kael
06 Jul 2009, 10:29
Eu v-am invitat. Eu va mai vizitez, asa ca asteptam contravizita, cand aveti chef, nu va pune nimeni pistolul la tampla.Succesuri tuturor.:P

halebardul
06 Jul 2009, 10:29
ideea era ca halebardu parea profund dedicat acestui forum, acestui site, acestei comunitati, etc., etc.
fiind in situatia de a suporta o pedeapsa conforma cu regulile forumului proslavit, brusc, a dezertat de la spiritul de fair-play la care facea atatea referiri.

Tu inca mai vorbesti?
Am plecat de scarba ta si de suparare ca adminiii nu-s in stare sa discearna corect unde e buba. Nu vreau sa comparam cate am facut eu pentru forum si cate tu, cel alintat si "care a renuntat pentru o clipa sa mai fie un domn". :-&

Despre proslavire, ai ramas cu o fixatie in cap, ca un cui: am observat odata ca pe trafic.ro cinemagia e pe locul 1 la categoria forumuri de cultura, i-am zis felicitari si la mai mare si tu ai sarit ca-s pupincurist. Tu nu te bucuri cand acest forum are succes? Atunci de ce mai stai pe el, de ce-i mai iei apararea?

Forumul meu merge foarte bine: are 23 de useri, 842 de postari, in numai 3 zile de activitate. Calculeaza tu cate clickuri inseamna asta si vezi ce bine i-ai facut tu cinemagiei.
E fara reclame, cu multe optiuni in plus, nu scoate nimeni bani de pe urma lui, e doar din pasiune.

A, si sa nu uit: se numeste cinematograf.myforum.ro.

Gata, nu-ti mai raspund, chiraie cat vrei.

keepwalking
06 Jul 2009, 10:43

Tu inca mai vorbesti?
Am plecat de scarba ta si de suparare ca adminiii nu-s in stare sa discearna corect unde e buba. Nu vreau sa comparam cate am facut eu pentru forum si cate tu, cel alintat si "care a renuntat pentru o clipa sa mai fie un domn". :-&

Despre proslavire, ai ramas cu o fixatie in cap, ca un cui: am observat odata ca pe trafic.ro cinemagia e pe locul 1 la categoria forumuri de cultura, i-am zis felicitari si la mai mare si tu ai sarit ca-s pupincurist. Tu nu te bucuri cand acest forum are succes? Atunci de ce mai stai pe el, de ce-i mai iei apararea?

Forumul meu merge foarte bine: are 23 de useri, 842 de postari, in numai 3 zile de activitate. Calculeaza tu cate clickuri inseamna asta si vezi ce bine i-ai facut tu cinemagiei.
E fara reclame, cu multe optiuni in plus, nu scoate nimeni bani de pe urma lui, e doar din pasiune.

A, si sa nu uit: se numeste cinematograf.myforum.ro.

Gata, nu-ti mai raspund, chiraie cat vrei.

bai, gandesti foarte ciudat.
ce inseamna "cate am facut eu pt forum, si cate tu?".
exista vreo norma de lucru, un pontaj, ceva?
contabilizam cat de mult papagaliceste cineva pe forum?
aici, da, recunosc, ai fost mult mai productiv decat mine, in sensul ca ai deschis tot felul de subiecte de larga respiratie intelectuala.
in rest, esti stupid si tendentios cand afirmi ca, vezi Doamne, din cauza mea cinemagia pierde cativa useri care intra pe forumul tau.
ai un stil santajist care-mi displace profund.
si mai ai tupeul sa intri aici si sa iti faci reclama la forumul tau, in fata unor oameni care te-au gazduit, te-au incurajat si te-au "alintat" la fel de mult ca si pe mine.
dar tu nu cunosti notiunile de recunostinta si loialitate.

Pauline Kael
06 Jul 2009, 10:46
Keep,meriti o poezie a la tovarasu nicolae cel mai iubit, paunescu& beniuc etc .Asa vezi tu lucrurile. Zi ca te oftici si gata. Degeaba pozezi acum in marele aparator al Cinemagiei ,n-are nevoie sa fie aparata,si nu de tine;)

StefanDo
06 Jul 2009, 10:48
hai sa nu incepem un nou conflict pe care nimic nu l-ar putea rezolva in afara de, eventual, niste pumni impart(as)iti intr-un parc

nimeni nu-i cere nimanui loialitate, halebardul si pauline sunt liberi sa-si faca orice forum vor

ii rog, totusi, sa nu-i faca reclama pe cinemagia. n-am sa editez ultima postare a halebardului, dar aceasta sa fie ultima aparitie pe forum a acelei adrese ;)

intr-o ora o sa inchid acest topic, cred ca nu mai e nimic de zis

keepwalking
06 Jul 2009, 10:48
Keep,meriti o poezie a la tovarasu nicolae cel mai iubit, paunescu& beniuc etc .Asa vezi tu lucrurile. Zi ca te oftici si gata. Degeaba pozezi acum in marele aparator al Cinemagiei ,n-are nevoie sa fie aparata,si nu de tine;)

gaseste tu un motiv pentru care sa ma oftic :)
eu nu vad nici unul.
nu apar cinemagia, apar niste principii morale.

Neuptolem
06 Jul 2009, 16:02
Tu inca mai vorbesti? Am plecat de scarba ta si de suparare ca adminiii nu-s in stare sa discearna corect unde e buba.
Intervin cu o doza de discernamant sanatoasa! Sper sa nu fie nevoie sa revin!
Tin sa-i dau dreptate lui keepwalking in acest conflict, de fapt, cred ca toata treaba asta se vede de la o posta iar "discretia" moderatorilor e doar un bun-simt exagerat condimentat cu o oarecare amprenta de compasiune vis-a-vis de omul din spatele nick-name-ului "halebardul".
Intr-un raport de comportament fair-play as da urmatorul scor (cifrele fiind si note): 8 - 2 for Keep.
Nu am nimic cu Halebardul, imi parea un forumist amuzant, cam cronofag si ineficient dar angrenat binisor in ce se intampla pe-aici. Faptul ca mi-a laudat story-ul castigator la Dragobetice, "punandu-se bine" cu mine, nu m-a influentat in a-l judeca justitiar, echitabil, corect; story-ul meu avand valoarea pe care o are ce nu scade sau creste sub comentariile altora.

Nu vreau sa comparam cate am facut eu pentru forum si cate tu, cel alintat si "care a renuntat pentru o clipa sa mai fie un domn".
Citind o astfel de afirmatie, tind sa cred ca:
- ori astia doi (keep si hale) insceneaza un razboi ca sa mai anime forumul;
- ori Halebardul da dovada de un umor subtilo-zdravan.
Daca, chiar, "e pe bune", atunci tin sa-i mentionez halebardului ca acest "unknown-nobody": keepwalking, m-a incurajat si m-a sfatuit folositor de multe ori in incercarile mele esuate de a dospi ceva palpabil prin atelierul de scenaristica si cum eu unul voi vinde un scenariu la Hollywood pe viitor, practic keepwalking a contribuit la ridicarea cinematografiei romanesti (in sus). Ca sa nu mai spun ca fostul proletar a contribuit si dincolo de acest forum, ajutand cu "donatii" si unii useri de pe cinemagia. Un act demn de toata omenia posibila intr-o lume lipsita de omenie care se sfasie si pt un loc intr-un tramvai.

Hai, man, mai lasă-l... De ce să-l închizi? Nu se ceartă nimeni, nu se înjură, e doar un schimb de idei în contradictoriu.
Ii multumesc lui Mistah J pt curajul de care a dat dovada, fara de care mesajul meu nu ar mai fi putut exista!

Pauline Kael
06 Jul 2009, 16:04
Neuptolem,de ce nu faci si tu un seral, ceva? Te-ar duce capul la atat.;)

StefanDo
06 Jul 2009, 16:11
vedeti de ce acest topic trebuie inchis?