PDA

View Full Version : Cultura armelor - un lucru bun

Eufrosin
26 Feb 2009, 22:54
Presa vuia curand, asupra crimei comisa de-un copil american, cu o arma de foc. Se pare ca nu au prezentat si fata cealalta a monedei:

E un fapt ca in America si nu numai, se fabrica modele de pusti pentru copii, cu patul mai scurt, teava pe masura, in calibruri care nu "pedepsesc" tragatorul foarte tare, tocmai pentru a-i incuraja sa devina pasionati de minunatele sporturi care sunt tirul si vanatoarea.
Nu inseamna insa ca un copil le poate si cumpara. Aceasta este prerogativa adultilor, care odata ce copilul arata responsabilitate si a fost educat in folosirea armelor de foc, cumpara una sau doua si le fac cadou copiilor lor.
De regula armele sunt incuiate intr-un seif si cheile le tin parintii. La tara insa, o pusca sau pistol la vedere, nu inseamna nimic iesit din comun, iar copiii bine educati, stiu sa le respecte cum se cuvine.
Cultura armelor inseamna ca inclusiv cei tineri sa fie instruiti in folosirea lor, sa le pretuiasca si respecte, ca pe uneltele puternice ce sunt.
O familie inarmata este in general o familie care-si pretuieste siguranta si luand masuri in vederea asigurarii ei, se afla tot timpul in siguranta, intr-o societate in care din pacate, pedeapsa capitala a fost abolita, in mare parte.
Astfel, singura descurajare a unui criminal pus pe rele, este faptul ca s-ar putea ca femeia pe care tocmai a atacat-o cu scopul de a o jefui si viola, ar putea sa scoata la vedere, un .38 Special, in locul unui telefon mobil.

Acest fapt se vadeste din statistici: statele in care cetatenii poarta arme la ei, se bucura de o criminalitate cu mult mai scazuta decat restul. Doar turistii mai cad victime, si-atunci numai daca numarul masinii, indica ca vin dintr-un stat in care portul armelor e ilegal.

De cand a fost fondata America, asemenea epidemii de impuscaturi nu au avut loc, pana prin anii 70, cand mersul la psihiatru, a devenit o moda. In loc de-a se spovedi unui preot si a-si curati sufletul si dobandi astfel linistea interioara, americanul de rand a inceput sa se increada in tagma psihiatrilor si in pilulele demente pe care acestia le dispenseaza.
Tot de-atunci, au inceput si problemele mari de sanatate mintale ale americanilor, ale carei cauza le-am descris mai inainte deasemena.
Psihiatria americana a devenit un apanaj al evreilor, care dupa cum au fost indemnati inca din 1936 de catre criminalul sef al NKVD, evreul Lavrenti Beria, folosesc metode de "tratament" care fac mai mult rau decat bine.
Scopul fireste, este subminarea societatii crestine in mijlocul careia traiesc, basca imbogatirea, prin crearea unei afaceri atat de lucrative, complet cu spitale, clinici, pilule peste pilule care toate transforma omul intr-o epava.
Sansele unui om care tece printr-o perioada mai grea, in mod curent caracterizata ca "depresie", "schizofrenie paranoica" etc. de a se vindeca complet, sunt mult mai bune daca omul ia parte la taina Sfantului Maslu, intocmita pentru cei suferinzi, decat indopandu-se cu pilule distrugatoare care-i in timp ce linistesc oarecum simptomele, arunca sufletul intr-o imbalanta care se va sfarsii de multe ori, prin violenta.

Destul spus - si dovezile:

http://www.procesulcomunismului.com/martur...default.asp.htm

"Studenþi americani de la Universitatea Lenin, vã urez bun venit la cursurile de Psihopoliticã!

Deºi mai puþin cunoscutã, Psihopoliticã este o parte importantã a geopoliticii. Ea este mai puþin cunoscutã din pricinã cã se adreseazã numai persoanelor cu pregãtire superioarã, adicã straturilor de la vârful cel mai înalt al miºcãrii de „însãnãtoºire mentalã".

Prin Psihopoliticã, obiectivele noastre majore pot fi atinse în mod efectiv. Primul ºi cel mai important demers al nostru este acela de a produce cât mai mult haos în cultura duºmanului. Fructele acþiunilor noastre cresc bine într-un climat de haos, neîncredere, depresiune economicã ºi nesiguranþã ºtiinþificã. Aceasta pentru cã o populaþie astfel încercatã îºi poate afla pacea numai în statul comunist oferit de noi ºi pentru cã, pânã la urmã, numai comunismul poate sã rezolve problemele maselor.

Psihopoliticianul trebuie sã depunã toate eforturile de care este în stare pentru a produce maximum de haos în domeniul „însãnãtoºirii mentale". El trebuie sã recruteze ºi sã foloseascã toþi factorii ºi toate facilitãþile din acest domeniu. El trebuie sã acþioneze pentru creºterea personalului ºi mijloacelor din domeniul „însãnãtoºirii mentale", în aºa fel încât, pânã la urmã, întreaga arie a ºtiinþei mentale sã fie complet dominatã de principiile ºi dezideratele comuniste.

Pentru a-ºi atinge aceste obiective, psihopoliticianul trebuie sã zdrobeascã orice metodã „autohtonã" de însãnãtoºire mentalã din America. învãþãturile lui James, Eddi ºi ale vindecãtorilor credincioºi penticostali, apãrute în rândul concetãþenilor voºtri dezorientaþi, trebuie neapãrat eliminate. Cei ce le propovãduiesc trebuie discreditaþi, defãimaþi ºi arestaþi chiar de propriul lor guvern, pânã când îºi vor pierde orice credibilitate ºi pânã când va rãmâne sã acþioneze numai „însãnãtoºirea" de orientare comunistã. Trebuie sã acþionaþi pânã când fiecare profesor de psihologie, în mod conºtient sau inconºtient, va ajunge sã predea, sub masca psihologiei, numai doctrina comunistã. Trebuie sã acþionaþi pânã când fiecare medic ºi psihiatru va deveni un psihopolitician sau un pion ce lucreazã, fãrã sã-ºi dea seama, în slujba noastrã.

Trebuie sã acþionaþi pânã când vom ajunge sã punem stãpânire pe mintea ºi trupul tuturor personalitãþilor importante din naþiunea voastrã. Trebuie sã puneþi o astfel de pecete asupra stãrii de dezechilibru mental ºi sã ajungeþi sã vã bucuraþi de o autoritate atât de mare în afirmarea acesteia, încât nici unui om de stat, astfel etichetat, sã nu i se mai acorde vreo credibilitate din partea propriului popor. Trebuie sã acþionaþi pânã când sinuciderea provocatã de dezechilibrul mental va deveni un fapt obiºnuit ºi nu va mai genera investigaþii ºi comentarii.

In instituþiile pentru cei dezechilibraþi mental dispuneþi, în þara voastrã, de locuri unde pot fi închise pânã la un milion de persoane ce sunt lipsite de drepturi civile ºi de orice speranþã de libertate. Asupra acestor oameni se pot practica ºocuri electrice ºi intervenþii chirurgicale care sã-i facã sã-ºi piardã pentru totdeauna orice luciditate. Trebuie sã faceþi ca aceste tratamente sã devinã comune ºi sã fie acceptate. Trebuie sã eliminaþi orice alt fel de tratament ºi orice grup de persoane care ar încerca sã intervinã prin mijloace eficiente.

Trebuie sã dominaþi, ca oameni cu autoritate, domeniul psihiatriei ºi al psihologiei. Trebuie sã dominaþi spitalele ºi universitãþile. Trebuie sã rãspândiþi mitul cã numai un medic european poate fi competent în domeniul bolilor mentale, justificând în acest fel faptul cã în mijlocul vostru existã un mare numãr de oameni nãscuþi ºi instruiþi în strãinãtate. Dacã ºi când vom pune stãpânire pe Viena, veþi avea un loc unde vã veþi putea întâlni ºi de unde veþi putea primi instrucþiuni ca admiratori ai lui Freud ºi ai altor psihiatri.

Psihopolitica presupune sarcini înalte. Prin ea îi puteþi elimina duºmani ca pe niºte insecte. Puteþi submina eficienþa liderilor introducând insanitatea în familiile lor cu ajutorul drogurilor. îi puteti elimina prezentând dovezi în favoarea susþinerii tezei cã ar fi dezechilibraþi mental. Când par sã fie foarte rezistenþi, le puteþi provoca starea de insanitate folosind tehnologiile noastre.

Prin Psihopolitica le puteþi schimba credinþele. Prin contactul, chiar de scurtã duratã, cu un psihopolitician, puteþi nimici pentru totdeauna loialitatea unui soldat ori a unui om de stat faþã de propria-i þarã sau îi puteþi distruge raþiunea."

Pitbull
27 Feb 2009, 00:00
De cand a fost fondata America, asemenea epidemii de impuscaturi nu au avut loc, pana prin anii 70, cand mersul la psihiatru, a devenit o moda. In loc de-a se spovedi unui preot si a-si curati sufletul si dobandi astfel linistea interioara, americanul de rand a inceput sa se increada in tagma psihiatrilor si in pilulele demente pe care acestia le dispenseaza.
Tot de-atunci, au inceput si problemele mari de sanatate mintale ale americanilor, ale carei cauza le-am descris mai inainte deasemena.
Psihiatria americana a devenit un apanaj al evreilor, care dupa cum au fost indemnati inca din 1936 de catre criminalul sef al NKVD, evreul Lavrenti Beria, folosesc metode de "tratament" care fac mai mult rau decat bine.
Scopul fireste, este subminarea societatii crestine in mijlocul careia traiesc, basca imbogatirea, prin crearea unei afaceri atat de lucrative, complet cu spitale, clinici, pilule peste pilule care toate transforma omul intr-o epava.
Sansele unui om care tece printr-o perioada mai grea, in mod curent caracterizata ca "depresie", "schizofrenie paranoica" etc. de a se vindeca complet, sunt mult mai bune daca omul ia parte la taina Sfantului Maslu, intocmita pentru cei suferinzi, decat indopandu-se cu pilule distrugatoare care-i in timp ce linistesc oarecum simptomele, arunca sufletul intr-o imbalanta care se va sfarsii de multe ori, prin violenta.

Eufrosache delireazä incoerent si incontinent. :( :sick:
Uneori (da' nu prea des, cä mai mult de-o datä pe säptämânä n-am curaj sä mä gândesc la el), mä întreb de ce terfeleste el în halul ästa Biserica noasträ crestinä, fäcând-o sä parä o sectä feudalä dementä, dominatä de urä si tembelism, de autocratie si fundamentalism agnostic...
a) Efectiv, e prost de crapä si habar n-are ce tâmpenii îndrugä...
b) Totul e o intoxicare; individul urmäreste anume compromiterea credintei, în solda cine stie cärei societäti sioniste, pägâne, satanice sau ateiste.
(Cred cä si una, si alta.)
Hai sä-l luäm în suturi. :) :love:

Proletar
27 Feb 2009, 00:12
În ºut, la minã? :)

Pitbull
27 Feb 2009, 00:34
Dòmne fèri - päi la câte-i tot bubuie mintea, explodeazä gazu' grizu si iar vedem la stiri c-au murit nu-s' câti mineri la Petrila! :((
Revenind, mie tot nu mi-e clar ce i-a cäsunat de data asta: cä armele e bune, ori e rele? :? Am încercat sä-l urmäresc, da' deja pe la fraza trei-jumate a trebuit sä dau fuga la budä si cu pärere de räu sä mä despart de supeul de-acu' o orä... :(

redmen
27 Feb 2009, 00:47
Optiunea "Deja detin" de ce nu exista ? :D

Eufrosin
27 Feb 2009, 00:48
mä gândesc la el), mä întreb de ce terfeleste el în halul ästa Biserica noasträ crestinä, fäcând-o sä parä o sectä feudalä dementä, dominatä de urä si tembelism, de autocratie si fundamentalism agnostic...
Hai sä-l luäm în suturi.

Cum se face ca esti intotdeauna I-ul care sa raspunda la postarile mele si intotdeauna in felul negativ, impertinent si dezgustator, care te caracterizeaza ?

Tu crestin? Am auzit glume proaste la viata mea, dar asta le bate pe toate.

Pitbull
27 Feb 2009, 00:59
Päi fiindcä implicä rädäcina cuvântului "detinut", si nu vrea sä ne prindem cä viitorul ästa i l-ar rezerva el oricäruia dintre noi, în lagär.
Sau poate are un automatism subconstient, si ori de câte ori vrea sä scrie "deja detin", degetele lui tasteazä tot "deja cretin" - ceea ce oricum e cam pidosnic: el nu e deja cretin, el e cretin ab originem, de-atunci de când i-a zis tov' plotoner äleia pe care-o culesese de pe centurä: "Si-acuma, jos budigäii si pun-te caprä, dacä vrei sä nu-ti fac raport c-ai pângärit morala proletarä!" :x ;) :P
(Proletarii de fatä se exlud. 8) )

Stati... Stati c-avem treabä! :D Ia aici perlä:Cum se face ca esti intotdeauna I-ul care sa raspunda la postarile mele si intotdeauna in felul negativ, impertinent si dezgustator, care te caracterizeaza ?Deci, DE-ASTA posteazä el mereu noaptea târziu, când teoretic n-ar mai fi nimeni prin ogradä - îi tâtâie curu' de frica sus-mentionatelor suturi! Si nu-l duce dopul-de-gât sä priceapä cä aicea nu-i forum färä câini (mai ales noaptea!) ;)

In fine - am tras aer în piept, mi-am stors zeamä de lämâie pe limbä, si am reusit sä parcurg prima fleicä a mizeriei introductive.
Cele mai negre presimtiri mi s-au adeverit. Avortonul ästa e un maniac al armelor, al coruperii copiilor si al uciderii. Deplânge abolirea pedepsei cu moartea - normal, doar face laba când se uitä la secvente cu decapitäri si spânzuräri (snuff, sau trucate - ce i-ar mai pläcea sä se excite la niscai executii publice, ca-n veacurile alea unde i-a rämas lui întepenitä umplutura cranianä!), ba chiar are nerusinarea sä denumeascä o perversiune ca häituirea si împuscarea unor animale nevinovate "sport minunat"! Mamä, ce sport minunat am sä-i trag peste muian, de mi-o iesi vreodatä-n cale, bäga-l-as în pizdele mä-sii de criminal conceput la betie - si care mai comite si supremul sacrilegiu de a-si deghiza depravarea în straie religioase - lua-l-ar toti dracii, Tiriacii si Adrianästasii cui l-a fäcut astäzi si mâine...! :x

Apropo, printr-o asociatie de idei, mi-am amintit de o altä cloacä de-asta viermänoasä care ia Numele Domnului în desert, însusindu-si-l abuziv ca sä-l täväleascä prin noroi - nerusinatul site www.sfaturiortodoxe.ro - îl stii, Red? Printre ineptiile însäilate acolo, una le bate pe toate - aruncä o privire, cä meritä: cicä "O.Z.N.-urile ar fi lucrarea diavolului", ca sä ne släbeascä nouä credinta în Dumnezeu"! :D Mare Ti-i grädina..! :lol:

nume
27 Feb 2009, 21:36
Corect. Trebuie schimbate optiunile.

Eufrosin
28 Feb 2009, 01:21
Mamä, ce sport minunat am sä-i trag peste muian, de mi-o iesi vreodatä-n cale, bäga-l-as în pizdele mä-sii de criminal conceput la betie - si care mai comite si supremul sacrilegiu de a-si deghiza depravarea în straie religioase - lua-l-ar...

Ba a ma-tii! Bey lepra mica si obscena, tu vorbesti de "conceput la betie"?
Una din doua:

1. Esti labil psihic, aproape sigur homosexual

2. Inapoi la optiunea nr. 1

Una dintre acestea, explica reactiile tale execrabile, atunci cand esti confruntat cu adevarul.
Sa te ia pe tine.

Pitbull
28 Feb 2009, 01:28
Dragä Petrosin,
Scuzä-mä, dar nici chiar comandantul de pluton din armatä, toalent major Coman Nicolae, care mai era si secretar B.O.B., nu atingea niste cote atât de abisale ale oligofreniei ca tine. Esti apocaliptic, în idiotenia ta. Fiara 666 e un îngeras-nu-mai-ai-aripioare pe lângä tine.
Nu-i asa cä partea cea mai bunä din tine s-a scurs pe piciorul lu' tac-tu?
Ba-i asa.
(Sper sä nu te banneze nimeni - esti un sac-de-box dulce ca mierea e glontul patriei. Stefane, Gloria - vä rog frumos, nu mi-l luati, încä. Vä spun eu, când mä satur de el.)
Hai mai zi, hai mai zi - e înviorätor (si înfiorätor) sä vedem ce pildä vie dai preceptului:
Dumnezeu, când vrea sä piardä pe cineva, îi ia mintile.
(Desi, ce-i drept, tie n-a prea avut ce sä-ti ia, din capul locului...)
:) :love:

redmen
28 Feb 2009, 01:47
Eufrosine,modifica acolo te rog,ca ce ai dat tu quote acolo apare ca as fi scris eu,ceea ce nu s`a intamplat.In caz contrar ma voi vedea obligat sa te reclam moderatorilor forumului.

Pitbull
28 Feb 2009, 02:00
Adicä ce vrei sä zici, Redule? :huh: Cä nu esti labil psihic, homosexual si ovreu? :?
Nu mai vorbesc cu tine! :x

redmen
28 Feb 2009, 02:08
Ovreu sigur nu sunt :lol:

Pitbull
28 Feb 2009, 02:18
Nici eu... :(
Ce ne facem? :((

redmen
28 Feb 2009, 02:21
Mmm ... stiu niste vecini ... in caz ca avem nevoie de dovezi :)

Pitbull
28 Feb 2009, 03:06
Am eu o idee: hai la doctor, sä ne täiem amândoi împrejur, doar asa, ca sä-i facem în sâc lui Petrosin! Si din preputuri facem cercei si i le prindem lu' mä-sa la urechi! Când o s-o vadä ta-su, precis o ia iar la troznealä, cä ce-i cu ästia fä, de unde-i ai si ce-ai fäcut în schimb? - ca atunci când era bortoasä-n luna a cincea, si o orä, numa-n suturi în foale a tinut-o, de l-a lepädat pe Petrosin peste douä zile. Mai stii, pote se trezeste tolomacu' cu înc-un frätâne - tot avorton, tot bastard si tot stricat la cap.

Eufrosin
04 Mar 2009, 23:06
Am eu o idee: hai la doctor, sä ne täiem amândoi împrejur, doar asa, ca sä-i facem în sâc lui Petrosin! Si din preputuri facem cercei si i le prindem lu' mä-sa la urechi! Când o s-o vadä ta-su, precis o ia iar la troznealä, cä ce-i cu ästia fä, de unde-i ai si ce-ai fäcut în schimb? - ca atunci când era bortoasä-n luna a cincea, si o orä, numa-n suturi în foale a tinut-o, de l-a lepädat pe Petrosin peste douä zile. Mai stii, pote se trezeste tolomacu' cu înc-un frätâne - tot avorton, tot bastard si tot stricat la cap.

Reactiile tale virulente si obscene la postarile mele, departe de-a ma descuraja, imi indica ca sunt pe calea cea buna. Grav ar fi daca unul ca tine, m-ar admira.

Pitbull
04 Mar 2009, 23:35
Da' stiam de mult cä zombii trecutului sunt pe calea cea bunä - spre ghena istoriei, buda omenirii si neantul cosmic.
Voyage sprâncené, pauvre pourri! :D

Neuptolem
04 Mar 2009, 23:40
Eu nu stiu de ce se cheama topicu' asta "Cultura armelor" ca nu vad nicio poza cu arme si niciun comentariu vis-a-vis de eficienta anumitor arme, :hmm: ba pe deasupra speram sa gasesc aici descrieri referitor la armament sa ma documentez pt un scenariu cu razboi impotriva sistemului subred.
Oameni ca Eufro sunt buni de trimis la inaintare cu AK-47-u' cand vine politia si tu fugi cu banii din banca. Politia ar pierde timp pretios cu Eufro care ii ciuruie in toate partile in timp ce tu te indrepti spre duba alba stationata pe o alee in spate.

Pitbull
04 Mar 2009, 23:45
Aaa, Semi, ce bine c-ai venit! :D
Petrosin e jucäria mea, da' nu-s meschin, îl dau la oricine sä se joace cu el. Ia-l, si fä-i tot ce vrei tu, e voie orice, indiferent cât de snuff, bizar si kinky. O singurä rugäminte am: fii asa de drägut, si ai grijä sä nu moarä, sä nu amorteascä si sä nu lesine.

Neuptolem
04 Mar 2009, 23:48
All right! Maine ne razboim. Pe Dealu' Cucului la ora 13:00. Acu' ma culc cu gandu' la ardelence focoase si la armament. Ma excita orice arma de foc si sper sa posed some day permis de ardeleanca.

Eufrosin
05 Mar 2009, 23:10
Petrosin e jucäria mea, da' nu-s meschin, îl dau la oricine sä se joace cu el. Ia-l, si fä-i tot ce vrei tu, e voie orice, indiferent cât de snuff, bizar si kinky. O singurä rugäminte am: fii asa de drägut, si ai grijä sä nu moarä, sä nu amorteascä si sä nu lesine.

Ia ba d-aici si citeste:
"Si eu sunt de dreapta, nationalist, filolegionar, eurosceptic, profund credincios, si totalmente dezgustat de dezastrul absolut al asa-zisei noastre clase politice."

Stii cine-a scris asta? Chiar tu.
Asculta aici bey loaza si asculta bine: tu nu esti altceva decat un mincinos patologic, dezechilibrat psihic si probabil poponar.
Doar asta explica instabilitatea si discursul tau isteric. Un "nationalist filolegionar, profund credincios" dupa cum te-ai auto-descris, nu vorbeste ca tine si a-si paria, nu arata ca tine.
Vai de sufletul tau..

Pitbull
05 Mar 2009, 23:32
All right! Maine ne razboim. Pe Dealu' Cucului la ora 13:00. Acu' ma culc cu gandu' la ardelence focoase si la armament. Ma excita orice arma de foc si sper sa posed some day permis de ardeleanca.
Semi-oltene, da' ce facem aicea, "ne räzboim", sau futem pisici? Iote veni mormolocu' sä mai oräcäie oleacä, si tu dormi! Päi dormi, cä ce treabä ai? Dormi, si mä lasi pe mine de planton, sä trag apa dupä toti cäcatii!
Vezi cä mâine ai de la mine trei castane! Si-un bobârnac!

Proletar
05 Mar 2009, 23:45
puuuºca ºi cureauaaa latãããã.... :sleep:

Neuptolem
05 Mar 2009, 23:54

Ia ba d-aici si citeste:
"Si eu sunt de dreapta, nationalist, filolegionar, eurosceptic, profund credincios, si totalmente dezgustat de dezastrul absolut al asa-zisei noastre clase politice."

Stii cine-a scris asta? Chiar tu.
Asculta aici bey loaza si asculta bine: tu nu esti altceva decat un mincinos patologic, dezechilibrat psihic si probabil poponar.
Doar asta explica instabilitatea si discursul tau isteric. Un "nationalist filolegionar, profund credincios" dupa cum te-ai auto-descris, nu vorbeste ca tine si a-si paria, nu arata ca tine.
Vai de sufletul tau..

Well, well, well! Ai venit pe forumul CineMagia! Sa produci spaime in inimile noastre. My name is Neuptolem si iti spun atat: BAGA-TI SPAIMELE IN FUND SI MISCA-TE IN PUII MEI DE PE TOPICUL ASTA !!!! SI SCRIE SI TU DESPRE FILME CA NOI TOTI !!!! CA ASTA FACEM NOI AICEA !!!! NU NE JUCAM CA TINE CU TINICHEAUA !!!!

Nici tu poze cu arme, nici documentatie de specialitate despre eficienta armelor! Eu pregatesc un razboi, un razboi creat pt oameni ca tine. Pt asta am nevoie de arme, arme de asalt, daca ma poti ajuta cu ceva trimiti un camion pe adresa: Str. Popa Sapca, Nr. 31, Slatina. My Soldier va fi la receptie. In caz contrar, risti un razboi cu mine, un razboi nemaintalnit niciodata pe Internet in Romania de dupa 1989.

Fratii mei de spada! Ne-am adunat azi aici pe Dealu' Cucului in miez de noapte cu luna plina sa intampinam armata celor 2 aschimodii ale lui Eufrosin! Sunt net superiori noua numeric care suntem doar unul! Some day la batranete , pe patul de moarte, blah blah, ...
SI NU VOM REGRETA ATUNCI, CA AZI, AICI, PE DEALU' CUCULUI NU AM AVUT CURAJUL SA...blah blah! Nu-i asa?!?

Cine e acest Eufrosin?!?...priviti a sa armata!...
BUM-BUM

...armata lui de 2 aschimodii care...

BUM-BUM

..Nu-i asa ca ne vom aminti aceasta zi, pardon! noapte! pe dealu' Cucului?!?

BUM-BUM

PT CA NOI SUNTEM AICI SA NE CASTIGAM!...

BUM-BUM

CASTIGAM...

FREEEEEEEEE-DOOOOOOMMM !!!!! :w00t:

Pitbull
05 Mar 2009, 23:54
Si-altä datä, si-altä datäää...!
Chiar, Prolly, tie ce-ti inspirä mai mult - milä, sau silä?
Cä eu, uite, nu mä pot hotârî - am ajuns sä nu mai dorm noaptea din cauza asta. Stii ce nasol e?
Hai un poll.

@Neuptolem
Gata, nu-ti mai dau castane! Nici bobârnack! :)
Simt cä Petrosin va deveni un personaj recurent în scenariile tale! Ceva gen copilu' handicapat pe care fiecare, are n-are treabä, îl ia de picioare si dä cu el de perete, când are draci.

Proletar
06 Mar 2009, 00:09
Si-altä datä, si-altä datäää...!
Chiar, Prolly, tie ce-ti inspirä mai mult - milä, sau silä?
Cä eu, uite, nu mä pot hotârî - am ajuns sä nu mai dorm noaptea din cauza asta. Stii ce nasol e?
Hai un poll.

nici una, nici alta.

eu nu prea inteleg absurdul, sunt dezarmat in fata lui.
la redactie venea intr-o vreme un tip care redacta un fel de ziar propriu, pe coli A4 scrise de mana si capsate.
intra tacut, il lasa la secretariat, cam in maniera in care lasa surdo-mutii obiectele alea de vanzare pe bancheta compartimentului de tren.
bineinteles, asa zisul ziar de apartament continea tot felul de elucubratii, de la asalturi bioenergetice asupra tipului din partea politiei, pana la demascari de securisti aflati in asociatia de locatari.
cam asa sunt si articolele lui eufrosin.
fara un rost anume.

Neuptolem
06 Mar 2009, 00:13
Simt cä Petrosin va deveni un personaj recurent în scenariile tale! Ceva gen copilu' handicapat pe care fiecare, are n-are treabä, îl ia de picioare si dä cu el de perete, când are draci.
Nu, nici macar copil handicapat.
E pe post de tinta mobila cand ne incercam noile mitraliere de la unguri.

Pitbull
06 Mar 2009, 00:37
Da, Prolly, ai mai descris odatä personajul, mai succint, dar mi-l imaginez si-l înteleg perfect. Am întâlnit multi din-ästia la viata mea - si, pentru cä s-a nimerit sä traduc si oarece volume de psihologie si psihiatrie, am ajuns sä le cam înteleg mecanismele.
Sigur, cum bine stii, mie absurdul îmi place la nebunie, mä fascineazä... Notiunea de gratuitate totalä, conceptul derizoriului absolut, al inutilitätii depline, al nonsensului suprem... De fapt, este tocmai opusul Divinitätii, care cumuleazä la modul desävârsit ratiunea, logica, scopul, ordinea, echilibrul, justificarea, necesitatea, substanta.
E foarte interesant cum aceste mici entitäti malefice, expresii instinctuale ale negativismului, ale haosului, ale diabolicului, încearcä stângaci sä-si asume prerogative divine - atât într-o încercare de autojustificare si sedutie, cât si pentru a compromite, finalmente, valentele Ordinii Demiurgice.
Mä rog, ar fi multe de spus, dar mai am de lucru...

@Neupto:
Bunä si aia cu tinta - mai ales cä-i funariot!

Neuptolem
07 Mar 2009, 18:25
la redactie venea intr-o vreme un tip care redacta un fel de ziar propriu, pe coli A4 scrise de mana si capsate.
Pe vremea aia nu erau imprimante, nu?

nume
08 Mar 2009, 01:09
Bai nene, eu vreau si optiunea in poll "deja detineti arma de foc".

Pitbull
08 Mar 2009, 08:46
Petrosineee...!!! Mutä-ti, fä, curu-ncoa', si bagä-n pull optiunile "deja detin armä de foc", "deja detin pistol cu apä", "deja detin invizoacä".
Hai cäzdau un bubon.

nume
08 Mar 2009, 10:46
Petrosineee...!!! Mutä-ti, fä, curu-ncoa', si bagä-n pull optiunile "deja detin armä de foc", "deja detin pistol cu apä", "deja detin invizoacä"..
Sau pusca cu bile de vopsea.

Pitbull
08 Mar 2009, 11:01
Cred cä Petrosin, cu pulsiunile lui vadimiste, adorä armamentul ca al lui Nea Nae - vorba cântecului:

(fragment)

In luptele de la Vidin
Nea Nae-a prins un submarin,
In luptele de la Vidin
Nea Nae-a prins un submarin!

Refren:
Da, da, e-adevãrat,
Nea Nae trebui' decorat,
Da, da, e-adevãrat,
Nea Nae trebui' decorat!

ªi cu-o torpilä de cãcat,
Nea Nae l-a ºi scufundat,
ªi cu-o torpilä de cãcat,
Nea Nae l-a ºi scufundat!

Refren:
Da, da, e-adevãrat,
Nea Nae trebui' decorat,
Da, da, e-adevãrat,
Nea Nae trebui' decorat!

Chiar bäi, ästa ar merge de minune ca Imnul lui Petrosin!
Petrosine! Ia-n' fä-te-acilea, fä! Iti place cântecaciu'? Il vrei ca Imn Petrosinic? Ia-l, ti-l fac cacadou! :) :love: :happy:

Pauline Kael
08 Mar 2009, 11:20
Ce mizerie de topic.Eu nu stiu ce-are Pitbull si cu userul asta.Cred ca trebuie sa-si verse nervii si el pe cineva,cand i se pune pata pe cate unul(la intervale neregulate).Dar ca moderator...nashpa.

Pitbull
08 Mar 2009, 11:30
Uräsc extremistii de tip rasist, antisemit, sovin, homofob, fundamentalist-teocratici. Ei sunt una dintre categoriile cele mai nocive, fiindcä prin excesele lor compromit valorile nationaliste si crestine. In conditiile debusolärii totale a tineretului nostru actual, pericolul prezentat de ei creste exponential.
Apropo, în topicul ästa a mai scos o balegä pe gurä: "vânätoarea = sport minunat". Cu asta, a depäsit o limitä netä; simt nevoia sä-l cotonogesc si fizic, nu numai verbal.

Pauline, nu mai apära jegurile. Foloseste-ti bunätatea, inteligenta, caracterul si energia în sprijinul valorilor.

Pauline Kael
08 Mar 2009, 11:38
Pit,n-am stat sa citesc ce-a scris tipu'.Poate ca e un teribilist,poate ca vrea sa se dea mare pe net ca sa compenseze niste frustrari,poate e un pusti de shaishpe ani...Dar incearca sa-i raspunzi cu umor,cu barbatia care te caracterizeaza,aspru si dur,fara sa te cobori la nivelul lor de intelegere,daca ma intelegi ce vreau sa zic.Adica fii superior magistere si in cearta.

Pitbull
08 Mar 2009, 11:41
Ai dreptate. Incerc sä mentin acel nivel. Din päcate, am si eu släbiciunile mele - anumite zone sensibile unde nu mä mai pot stäpâni si ripostez la fel de murdar. In parte, le-am enuntat chiar în mesajul de mai sus.
Dacä pânä si Iisus, care era Divin si de o blândete supremä, si-a pierdut cumpätul în fata negustorilor care transformaserä Casa Tatälui în mall - ce pot face eu, un biet om, la vederea unora care scälâmbäie Cuvântul lui Dumnezeu în pretext pentru urä, intolerantä, violentä, sadism si alte perversiuni?

Pauline Kael
08 Mar 2009, 11:46
Inteleg.Tu esti prietenul meu mai mare si mai destept si toti avem ce sa invatam de la tine,dar aura din jurul tau trebuie sa fie mereu luminoasa,daca intelegi ce vreau sa zic,iar.Asa merita circopitecii(ups,am comis-o) dar nu pe forum si cand te cheama Cineva .Nu da bine la imagine.
Pot sa mai las semnatura aia o saptamana ? E banala dar e primavara,la multi ani,azi e ziua fetelor, fatucilor,femeilor, femeiustilor, damelor, babelor, tarfelor, curtezanelor, mahalagiaoicelor, exhibitionistelor, graselor, uratelor, gospodinelor, mamelor,mamaitzelor, etc, mai pune si tu.Mergi cu mine in Thailanda?

Pitbull
08 Mar 2009, 11:50
Nu mä idolatriza, iubire - taman spusei mai sus cä-s doar un biet om.
Pune si tu blancuri dupä virgule, cä sare lungimea mesajului din tâtâni.
Mie-mi place semnätura ta orientalä, din parte-mi poti s-o tii si definitiv.
In Thailanda...? As propune Geneva, da' cu criza de-acum, sunt nevoit sä dau cu pas anul ästa. Eventual Ibiza.

StefanDo
08 Mar 2009, 11:53
pauline, fara poze in semnatura, te rog :)

Pauline Kael
08 Mar 2009, 11:55
Am incercat sa repar.Sper ca a revenit topicul inapoi in Tza Tzani.
:) La multi ani, frumoaselor, bunelor, muncitoarelor, desteptelor, discriminatelor, plangaretelor.

Pauline Kael
08 Mar 2009, 11:56
pauline, fara poze in semnatura, te rog :)
Ok,dar lasa-ma macar azi.Bine o sterg.Raule. :P

Pitbull
01 Jun 2009, 16:51
Ups - Petrosin a revenit în forum si-si reciteste topicurile... Care-o fi motivul?
- Se autoadorä si-i place sä-si savureze ineptiile.
- Se autodetestä si savureazä cum i-o tragem.
Ia zi, Eufroso: cum îi?

P.S. - Am väzut cä pe alte forumuri ai fost dat în gât: te cheamä Nicolae Zeriu, esti din Cluj, ai 42 de ani, te dai inginer mecanic si ai douä biete odrasle. Unii zic cä din S.U.A. te-au expulzat pentru rasism, antisemitism, incitare la violentä si alte delicte. Dupa cum te-am citit pe-aici, garantez cä te-au bunghit la fix! Complimente (si suturi în cur) lui Funar, Vadim, Becali - si Ioan Javra, dac-o mai träi.

halebardul
01 Jun 2009, 17:03
Ups - Petrosin a revenit în forum si-si reciteste topicurile...

oops!
poti vedea chestia asta de acolo?
In ce turn esti?

Pitbull
01 Jun 2009, 17:19
In Turnul Coltei.

halebardul
01 Jun 2009, 21:56
si din ce turn trag legionarii?

Pitbull
01 Jun 2009, 22:01
Din Turnu Mägärele.

halebardul
01 Jun 2009, 22:31
bine.
atentie la Turn of the Century!

Pitbull
01 Jun 2009, 22:36
Asta-i äla de vizavi de Blocul Turn, nu?

On-topic:
Foaie verde carbaxin,
Iar i-aici Eufrocksin.

Ambra Blu
01 Jun 2009, 23:02
cultura armelor o fi un lucru bun, dar la ea acasa, in san salvador sau johanesburg, nu in rromania.
am votat cu da.

Cinemania
02 Jun 2009, 09:21
Ambra, Pit, puteti sa va rupeti in suturi

halebardul
02 Jun 2009, 09:39
In suturi e "closed".
cel mult pot sa-si rupa unghiile incercand sa-l deschida :)

Ambra Blu
02 Jun 2009, 09:39
Cum adica sa ne rupem?
Se lupta cineva aici si nu stiu eu?