PDA

View Full Version : Arest, carcera, carantina, domiciliu fortat, salon de nebuni

Led-Ze-Pencil
24 Feb 2009, 19:08
Nu se poate infiinta o sectiune a forumului unde (si numai unde) sa fie lasati sa stea si sa vorbeasca in legea lor defectii, paranoicii, logoreicii, aberantii, limbutii, patologicii, delirantii, incoerentii, afazicii, tulburatii, maniacii, dislecticii, dereglatii?
sa nu mai umble lelea prin tot forumul?
sa n-aiba acces in nici o alta sectiune a forumului decat aici.
si sa-i tinem sub observatie.

Neuptolem
24 Feb 2009, 19:11
Ba da. Teoretic se poate face orice. Cine are butonul EDIT / BANN e Dumnezeu. L-am rugat sa remute topicul inapoi in atelier. Daca aveam acolo un scenariu, tot asa, era expus in vazul tuturor navigatorilor care stiu limba romana?
TOTAL NEPROFESIONAL !

Pitbull
24 Feb 2009, 20:17
Nu se poate infiinta o sectiune a forumului unde (si numai unde) sa fie lasati sa stea si sa vorbeasca in legea lor defectii, paranoicii, logoreicii, aberantii, limbutii, patologicii, delirantii, incoerentii, afazicii, tulburatii, maniacii, dislecticii, dereglatii?
sa nu mai umble lelea prin tot forumul?
sa n-aiba acces in nici o alta sectiune a forumului decat aici.
si sa-i tinem sub observatie.
Univitelinule, monozigotule, identicule, TWINNERULE - stii cä EXACT-PRECIS-FIX la asta mä gândeam în timp ce trimiteam aici parodia aläturatä, ca sä mai dreg din prestigiul Atelierului, dar neavând altä sectiune potrivitä?

Led-Ze-Pencil
25 Feb 2009, 12:58
Noroc cu Nunta Muta, ca ne mai diferentiem si noi.
Altfel, ar trebui sa fim PitbullA si PitbullB.

Pitbull
25 Feb 2009, 13:31
Cu doi de lî, te rog foarte important, cä altfel iese "bulä", si "bulb", si cred mocofanii c-au descoperit America.

Pauline Kael
25 Feb 2009, 17:43
Eu tot mai cred ca sunteti unul si acelasi,dar ar fi prea frumos sa fie adevarat. :lol:

StefanDo
25 Feb 2009, 17:48
eu am dat mana cu amandoi si nu-s schizofrenic ;)

Pauline Kael
25 Feb 2009, 17:49
si nu-s schizofrenic ;)

Sa inteleg ca sunt eu? Ce compliment dragut.
Te cred.

StefanDo
25 Feb 2009, 18:02
daca as fi zis "si eu nu sunt schizofrenic, dar tu esti", da, "intelegerea" ta ar fi fost corecta :)

Pauline Kael
25 Feb 2009, 18:20
Nu ,nu ,chestia e ca ma simt cu musca pe caciula( ai ghicit).Sa fie si paranoida? :shock: :P
Si,cum arata Led Ze Pencil?

StefanDo
25 Feb 2009, 18:28
If i were a girl... :lol:

Pauline Kael
25 Feb 2009, 18:53
:w00t:
Vrem poze Led Ze Pencil.

Prospero
25 Feb 2009, 20:48
Crezi ca s-ar intelege toti acolo? Sau asta era si ideea - sa asistam la macel? Daca da... imi place! :razz:

Pauline Kael
25 Feb 2009, 21:16
eeeew. :sick:

Led-Ze-Pencil
26 Feb 2009, 09:29
Crezi ca s-ar intelege toti acolo? Sau asta era si ideea - sa asistam la macel? Daca da... imi place! :razz:
sa faca ce vor dar sa stea acolo si numai acolo, ca sa nu fugi dupa ei prin toata curtea forumului cu arcanul sa-i prinzi si sa-i potolesti. Dupa ce le trece le dai voie in lume.

Si, cum arata Led Ze Pencil?
pauline, mi-am facut un portret pe topicul de Mister, se vede ca n-ai ochi pentru mine. In mare ideea era ca sunt inalt frumos destept talentat si modest. Si astea ar fi doar defectele. :P

@cei care cred ca eu sunt Pitbull
Si cum va inchipuiati, ca Pitbull se contrazicea cu el insusi cand discutam despre Nunta Muta, Elevator si alte alea? Weird :?
Pitbull, ce cred oamenii astia despre tine?

Pitbull
26 Feb 2009, 09:45
Nu stiu nici ei ce sä creadä... :?